אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי ASUS RADEON 9800XT והגעתי עם ה HEATSINK המקורי אחרי מריחת ARCTIC SILVER 5 ל 483 לליבה ו 820 לזכרונות ( ב480 מתחילים להיות נקודות לבנות קטנות... ) ניסיתי לעשות את אותו הדבר בשני כרטיסי 9800XT אחד של SAPPHIRE ואחד מקורי של ATI והגעתי מקסימום ל 450 ליבה 810 זכרון ( אחרי מריחת המשחה... ) עכשיו אציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות HEATSINK חדש לכרטיס מסך שלי משהו שאני לא יצתרך לנסר ולהתאים אותו משהו שישב בול... אז אני צריך HEATSINK לליבה + לזכרונות והכי חשוב משהו שהוא עוזר בטוח שאריתם עליו ביקורות או משהו ועם אפשר להעלות לכאן את הביקורות אז זה יהיה נפלא !! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות בכלל אוברקלוק?! כאילו מה זאת תוכנה?! איך עושים את זה? אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך שלי שהוא מסג ATI ראדון 9200 128 מגה בייט....הוא הרכיב היחיד שאני לא מרוצה ממנו במחשב שלי ואני רוצה לנסות לעשות לו אוברקלוק רק אין לי מושג איך.... יש לי קירור מצויין לדעתי...בדקתי והכרטיס מסך של על טמפרטורה של 20-25 מעלות בערך...הלוח אם והדיסק קשיח בדרך כלל בין 30 ל-35 והמעבד גם בזמן מאמץ לא עובר את ה54-60 (בזמן מאמץ ממשי באמת) אז איך אפשר לעשות אוברקלוק? תוכנה? מה?
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם ישנם מאווררים 120 מ"מ דקים, לא כמו הסטנדרטים, אני מתכוון ליותר דקים שיהיה ניתן להכניסם למקומות צרים ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איזה פרופסור אחד שעובד אם סבתא שלי באוניברסיטה נוסע לחול פעמיים בשבוע :o אז ביקשתי ממנו שיביא לי מערכת קירור במים ואני יביא לו כסף ....... מה שהתברר לי שלאחיו יש חנות מיוחדת למוצרי Overclocking בארצות הברית ...... לכן הוא הסכים להביא לי את המערכת הזאת ב - 150 דולר בלבד !!! איזה כיף לי ! יום רביעי הזה זה צריך להיות אצלי ...... ברגע שזה יגיע ישר אני מפרסם תמונות !
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כיוונתי את כל השאר האחרים ל4. יותר נכון החזרתי אותם. את הcas latecy הוא לא נותן לי להוריד מ5 ל4 למה? מצורפת תמונה מהתוכנה Memset. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא: Pentium 4 1.6 Socket 478 המעבד בליבה Willamette לא Northwood! Asus P4S333 DDR 266 PC 2100 טוב אז ככה הוא ממש לא מבין במחשבים הוא סתם שיחק עם הביוס והוא אמר לי שהוא שינה בטעות את המהירות. הוא עשה אוברקלוק ל- 2100 Mhz טוב מה שאני רוצה לשאול אותכם הוא שאין סיכון באוברקלוק הזה? אין לו שום קירור מיוחד...
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
barton 2500 או AMD Athlon XP 2700+ (לאוברקלוק כמובן)
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני כול הזמן נתקע במהירות של 3600 מגה הרץ .... יש לי זוג מעבדים בבית אחד 2.4C ממשפחת D1 והשני 2.8C ממשפחת M0 תמיד כשאני מגיע ל 3600 מגה הרץ המחשב נהיה איטי ולבסוף עושב ריבוט עכשוי הלוח זה לא כי עם המבד הראשון זה באס של 300 ועם השני זה 257 כלומר לא הלוח חוסם את המעבד השני (עפ"י הידע שלי ..) מה זה יכול להיות ?? הזיכרון הוא גייל 3700 ואני ניסית את זה בכמה מחלקים ושמרתי להיות מתחת למהירות המותרת של הזכרונות וזה עדיין קורה ... לוח P4C800 DLX ויש דיסק אחד שמחובר ב SATA (לגשר הדרומי)
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני פריק של שקט, ומנסה להשתיק את המחשב כמה שיותר. המפרט שלי הוא כדלקמן: Compucase 6919 HEC 475-VD-T P4E 3.0 ABIT IS7-E Zalman 7000B-Cu הזלמן הנוכחי הוא חדש ובא במקום 6500AlCu, שהיה רועש מדי לטעמי. במארז מורכבים שני מאווררי 120מ"מ שהגיעו יחד איתו, שניהם פועלים בוולטאז' נמוך במיוחד (רצים על איזה 700 סל"ד), ולא שומעים אותם. את המאוורר של הנורת'ברידג' ניתקתי, בגלל שהרעש שלו עיצבן אותי. עכשיו, הספק נרכש כספק "שקט במיוחד", אבל התברר כמפלצת רועשת בטירוף. כיום הוא אחרי מוד, ששני המאווררים מחוברים למתח מהלוח שעובר דרך Fanmate ומסתובבים במהירות הכי נמוכה. מאוורר ה-80 מ"מ גם הוחלף במאוורר של זלמן. אבל עדיין, אני שומע אותם. השאלה היא - האם ספקים אחרים, למשל TT410 PurePowe…
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0 של אינטל והטמפ' שלו במנוחה ובמאמץ הם 58 - 68 בהתאמה. אני רוצה להשקיע כ200 ש"ח בעד קירור כדי שהטמפ ירדו משמעותית וגם שתהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק. מה כדאי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תודה. **טעות שלי..אם אפשר רק להעביר לאוברקלוקינג..
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי 300 שקל שהרווחתי מעבודה בבחירות השאלה שלי איפה כדי להשקיע אותם? הבחירה היא בין: GEIL DDR433 בדיוק המהירות לבאס 270 בRATIO של 5:4 כאשר אם אני לא קונה את זה, הקניה תהיה ה GEIL DDR400 (לא האולטרה) ל AX-478 כאשר אם אני לא קונה אותו אני נשאר עם הקירור המקורי של הP4 שאר המערכת היא ABIT IC7 P4 2.4C
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני לא יודע איך נועלים PCI/AGP בביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG חיפשתי בכל הביוס ואני נואש בבקשה עזרה
-
- 15 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם - יש לי זכרונות DDR400 של סמסונג ולאט לאט הורדתי להם את התזמונים. עכשין הם 2.5-3-2-4 תאמת שאין לי מושג מה זה אומר אבל זה עובד ב 2.7V - בלי שגיאות בMEMTEST. השאלה היא כמה נמוך אני יכול להגיע עם זכרונות כאלה "פושטים"? ואם יש מצב לגרום להם נזק ע"י הורדת התזמונים? ואם מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר או להפנות אותי לקישור מתאים. תודה. -> מתוך EVEREST - CPU Motherboard Chipset Memory CL-RCD-RP-RAS Latency This Computer Abit NF7(-S) v2.0 nForce2-U400 Dual PC3300 DDR 2.5-3-2-4 87.8 ns
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תראו אני כנראה אקנה את של GIGABETY וראיתי באיזה מקום שאמרו שיש לו בעיות יציבות ב OC של 700 (כנראה בגלל הקירור אני מנחש) אז אם זה נכון, ואני באמת אתקל בזה (אם בכלל זה נכון ועוד משהו מפה שמע על זה אולי?) אז איזה קירור כדאי ליקנו בשביל OC "רציני" 2 הצעות: הצעה אחת למשהו טוב ומולמץ במחיר סביר, כי אני כמעט לא יודע את הטווח המחירים של הקירורים לכרטיס, אבל אני יודע שעד 200 יש משהו טוב. הצעה שניה משהו יותר חייתי, כמובן שבתקציב יותר גבוהה. ועכשיו ראיתי קירור שהוא די חדש של TT ה DuOrb - הוא ניראה די קטלני (2 מאוורים, Heatpipe) אז הוא גם טוב או שהוא רק ניראה ככה ?
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס R 9550 ,ו רציתי לשאול העם הטמפרטורות שלו בסדר, אז כך במנוחה 30 מעלות, ו בעומס 48 מעלות, רציתי לדעת העם המעלות העלה תקינות לכרטיס מסך הזה. תודהLaZy-©BoY*
-
שלום, הצלחתי להעלות לו תדרים גם לזכרון ולמעבד: GPU Frequency : 518.4 MHz - [initial : 400 MHz] Memory Frequency GPU : 796.5 MHz - [initial : 666 MHz] מקור 400 -> עלה ל518 מקור 666 -> עלה ל796 מתחים אני לא רוצה להעלות. מישהו הגיע לתוצאות דומות?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את הFE עם מישהו שיש לו MUGEN2 אז אני מעונין לדעת איזה קירור יותר שקט כי בנתיים הAC מחזיק לי את המערכת מעולה בOC של 3.7GHZ, יכול להיות שאולי בעתיד אני אשדרג לוח לEP45 בשביל OC יותר מאסיבי. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ברשותי לוח GIGABYTE GA-7ZXE ו- AMD ATHLON XP 1600+. יש לי את ההיט סינק ספייר החדש. יש לו קליפס מגעיל, ואחרי מאמצים רבים לא הצלחתי להוציא את ההיט סינק מהמקום וכמעט פגעתי בלוח. איך לעזאזל אני מוציא את ההיט סינק? מה הם רוצים, שאני אתלוש אותו מהמקום? יובל קיו.
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסים של 6950 DIRT 3 EDITION אחד מהם נהרס הביוס ליפני חודשיים ואחד עובד טוב, עכשיו אני רוצה לצרוב על הביוס הפגום ביוס חדש של 6950 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח ליצרוב ביגלל שיש מסך כחול בתחילת הWINDOWS. אני ראיתי שאנשים עושים את זה דרך הבוט, הם עושים בוט לATIWINFLASH וצורבים ביוס חדש. אז השאלה שלי איך אני עושה זאת כי כשנסיתי לעשות את זה לא הצלחתי לעשות בוט לתוכנה. אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי תענו בבקשה זה דחוף כי הכרטיס סתם שוכב אצלי ללא כל שימוש. תודה לכל מי שעוזר!.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45 בקיצור רותח. אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז... האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד?? אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי? גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז?? או שפשוט לשים היסטינג טוב יותר בתודה מראש אייל.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התקנתי AC FREEZER 7 PRO במטרה לקרר את המעבד ולעשות OC קטן אבל הטמפ' נשארה דומה למה שהיה קודם כשהמאוור המקורי של אינטל היה (למרות שעכשיו המחשב הרבה יותר שקט). הסרתי את המאוורר ושמתי משחה טרמית חדשה AC MX-2 (רק למקרה שמה שהיה על המאוורר היה MX-1 ) ועדיין הטמפ' לא זזה. המעבד הוא E6400 המארז הוא HEC 6920 יש שני מאווררי 120 אחד מקדימה ואחד מאחורה (אחורי NOCTUA והקדמי Yate Loons) על הכרטיס מסך יש מאוורר AC Accelero X1 הטמפ' של המעבד כרגע כשהדבר היחיד שפועל הוא הEXPLORER היא 55 מעלות כשכל ליבה היא 47 מעלות וזה נע ככה למעלה ולמטה לוח האם ב42 מעלות קבוע הכרטיס מסך ב45 מעלות HDD נח לו ב34 מעלות כל המאווררים פועלים בשיא עוצמה - ספק ENERMAX Liberty 400 - 1200RPM …
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף קירור לP4 שלי .. כי אחרי OC הוא מגיע ל66 מעלות ... אקיצר חשבתי על Thermalright AX-478 + Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "CoolmoD מה אתם אומרים ... ? מפרט MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - TOSHIBA x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-