עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idan_20,

מפרט: 4300 ds3 gskill 800 2gb hk ניסיתי הכל לא מצליח לעבור את ה3 אני רציתי להגיע בעקרון לFSB 400 כדי לעבוד על יחס 1:1 עם הזכרונות אבל הבנתי שזה בעייתי בגלל משהו שכשור בSTRAPS מישהו יכול להסביר מה הקטע או יותר חשוב פשוט להסביר לי על איזה תדר FSB ממולץ לעבוד????? ועוד שאלה עד איזה מהירות אפשר לעבוד עם הזכרונות האלו? כרגע הם על 888

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by nemo9439,

יש ברשותי זכרון TwiMOS של 512MB 400mhz ,Cas 2.5. רציתי לדעת האם באפשרותי לשנות את הCAS ל 2.0. אם אפשר,איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by Arik.G,

שלום שוב לכולם ;D כמו שהבנתי אין שום סיכוי לפתוח את המעבד )-: אבל רציתי לברר האם יש סיכוי כל שהוא להעלות את ה FSB ועל ידי כך להעלול מהירות המעבד???? לפני כמה זמן ניכנסתי לקטע של ההמהרה ומהאז עשיתי OCלכרטיס מסך של ASUS GeForce 4 MX 440 V8170 DDR קניתי את הבלו אורב וקירור לזכרונות. ביצועי הכרטיס הישתפרו באופן די משמעותי אך עדיין אני רוצה לסחוט יותר מהמחשב שלי P3 800 Mhz 256 SDRAM עשיתי מודינג למארז עכשיו יש בו 7 מאוורים

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by PsyMor,

COOLER MASTER מביאה לנו את הצעצוע הבא... GeminII כשהוא עמד לי בחנות בתגוצע הייתי חייב לנסות אותו ;D http://www.2send.us/picture.php?file=9898206e12.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=365e1c9055.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=4384e77e17.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=46ce97f229.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=66d268c786.jpg http://www.2send.us/picture.php?file=48688fc883.JPG כול מי שרוכש את הגוף קרור שיהנה שווה ממש....

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  5. אני צריך שתגידו מה דעתכם על המוצרים הבאים והאם כדאי לי לקנות אותם: http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=ddrc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=135 http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=hdc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=136

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by alexta-z,

איזה לוח אם עדיף epox 8rda+ או asus a7n8x הלוח ישמש לאוברקלוק

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by ice123,

הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד איזה קירור מומלץ במחיר סביר עד 200-300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  8. השאלה בכותרת. אני מגיע עם המעבד עד בערך 2.8GHZ יציב עם קירור סטוק. זה אומר שיש לו פוטנציאל לעוד, או שהוא כבר בגבול היכולת שלו? איך ניתן לדעת? תודה לעוזרים, עמית

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  9. אני מחפש פד דו צדדי להדבקת גופי קירור לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  10. זהו המארז שלי http://www.chieftec.com/cx-01sl-sl-b.html יש לי מאוורר 120מ"מ מאחור ועוד שניים בצד ימין (שלושתם מוציאים אויר), כשאפשרי לשים שם שלושה (בצד ימין). יש מאוורר שמוציא בספק הכח. ונראה לי, אבל לא בטוח בכלל, שיש מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז. הבעיה שהפנל קצת מסובך לפירוק ויש המון קשקושים שם, כך שלא יצא לי לראות בוודאות. המפרט שלי בצד ימין בפרטים. בקרוב אני משדרג ל8800GT, Q6600 ו-2GB זיכרון. עם ספק מודולרי 400 של אנרמקס. השאלה שלי מה מומלץ לי על מנת לשפר את הקירור בתוך המארז, שכן ישנה גם בעיה, שהמארז דיי נעול בתוך שולחן המחשב. הוא יושב למטה בשולחן כשיש רק רווח של כ-5ס"מ מימינו ומשמאלו. ומאחוריו יש דיקט עליון שסוגר את שולחן המחשב, אבל למטה הוא פתוח. אז ככה שלמאוורר …

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by Vladgi,

והאם החלפת הקירור תגביר את יכולת האובר קלוק של הכרטיס ?????? יש לי את הקירור הסטוק הגרוע אפילו בלי צלעות הקירור של sapphire,ועם הקירור הזה אני מגיע ל-609 לליבה ו-738 לזכרונות וזה לא הגבול של הזכרונות וגם לא של הליבה הקירור מגביל אותי. אני הולך לשבור איתו שיא עולמי..... ותגידו קשה להרכיב קירור חדש לכרטיס מסך?ועוד שאלה אין מצב שאין ישרוף את הכרטיס במהלך האובר?,מכיוון שברגע שזה לא יהיה יציב זה פשוט יכבה את המחשב נכון?או שלא?

• 15 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by Voxzee,

שלום לכולם! אני מנסה כבר כחודש להשיג בלוק מים לקירור המעבד... אך כל חנות מחשבים שאני פונה אליה לא יכולה ליבא אחד כזה אני צריך עזרה בנושא יש לי את כל הצינורות אך חסרים לי החיבורים לבלוק וגם את הבלוק עצמו אך יש לי מערכת רדיאטור של קירור טרמי לנוזלים של טנקים.. משהו פצצה שמסוגל להוריד טמפרטורת נוזלים ל40- מעלות ... אני מתכונן להרכיב מערכת מאוד מקצועית אך חסר לי הבלוק אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בלוק קירור מים בארץ ומה מחירו אז שיחזיר לי הודעה... או שהוא מוכן להיפטר מאחד כזה תמורת סכום נורמלי.. תודה רבה.. כמו כן אני מאוד חדש בנושא מודינג ואובר קלוק אם מישהו פנוי בחופש פסח או גר קרוב לחדרה ומעוניין לתת לי יד בפרוייקט אני אשמח מאוד...

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום, יש לי כרטיס מסך כזה : PINE XFX 5500 128MB לא משהו אני יודע אבל לא גיימר מטורף ואני לא משחק הרבה אז אני לא צריך יותר אבל בכל זאת חשבתי למה לא לשפר אותו קצת עכשיו אני לא ממש יודע הרבה על אוברקלוקינג אז פה אתם נכנסים לתמונה אני צריך שתתנו לי טיפים המלצות איך להתחיל מה להוסיף עם איזה תוכנה להשתמש תודה.

• 17 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by nevodavid,

אני עושה בביוס OC הכל טוב ויפה המחשב פועל, אבל הוא פשוט מאוד לא מזהה את ההארדיסק שלי (SATA2) אבל שאני מחזיר את ההגדרות זה פועל חלק, ניסיתי הכל, להעלות את המתח למעבד, להעלות את המתח לזיכרונות, להוריד את הMHZ של הזיכרונות, רק שאני מוריד את המהירות של המעבד זה עובד. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 866 צפיות
  15. יש לי מעבד e8500, לוח אם gigabyte p35ds3l ומארז raidmax apex. האם תיהיה בעיה להתקין scythe ninja 2 ? אני מתכנן כנראה לבצע אוברקלוק לכיון 4000mhz, אולם מה שהכי חשוב לי הוא השקט. האם יש המלצות לגוף קרור אחר שקט יותר עד 200 ש"ח? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by kfirxxx,

שלום אני מעוניין לקנות מאוורר רגיל למארז אני לא מבין בזה בכלל אז פניתי אליכם.. מאוורר רגיל עם לדים כחולים (כל המחשב כחול) ואממ זהו בעיקרון אחד טוב ולא יקר.. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by benor,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: Pentium 4 1.6 Socket 478 המעבד בליבה Willamette לא Northwood! Asus P4S333 DDR 266 PC 2100 טוב אז ככה הוא ממש לא מבין במחשבים הוא סתם שיחק עם הביוס והוא אמר לי שהוא שינה בטעות את המהירות. הוא עשה אוברקלוק ל- 2100 Mhz טוב מה שאני רוצה לשאול אותכם הוא שאין סיכון באוברקלוק הזה? אין לו שום קירור מיוחד...

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by r1plet,

שלום, אני כבר מזמן משתמש במעבד הקטן שלי על תדר 3GHZ, אבל חשבתי שאולי עם עזרתכם אני אצליח לסחוט ממנו עוד. הבעיה העיקרית שלי היא לוח האם - g31m3-F של MSI, ומה שגרוע בלוח הזה הוא שאין דרך (שידוע לי עליה) לשלוט במתח המעבד, הוא פשוט תקוע על סטוק. הקרור הוא כמו שמצויין במפרט בצד - AC Alpine7 Pro, והמעבד מגיע במאמץ מקסימלי ל54-55 מעלות בליבה הראשונה וסביבות ה48-50 בליבה השניה, וזה כמובן בחדר החנוק שלי בימים הכי חמים של הקיץ בישראל. האם יש דרך איכשהו להעלות את מתח המעבד? האם יש טעם לנסות לסחוט עוד כמה מאות MHZ יציבים מהמעבד בלי להעלות את המתח? אם כן אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  19. מה המצב חבר'ה ?.. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי וזה פשוט בלתי אפשרי .. פתחתי מנעילה את ההגדרות ב - CCC וניסיתי להעלות כל פעם בקצת את הכרטיס מסך והוא נתן לי לעלות רק ב - 5 MHZ וכל מה שמעל זה זה לא עובד .. כל סרטון שאני נכנס ליוטיוב או סתם משתמש במחשב המסך קופץ כזה לפעמים .. ניסיתי לעשות Auto Tune והוא פשוט תקוע מלא זמן על מסך כזה מלא צבעים ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות ESC .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. אגב הנה תמונה של המסך שזה תקוע עליו שבשביל לצאת ממנו צריך ללחוץ ESC (לחצו על התמונה להגדלה) תודה מראש, משה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. Started by LI,

סתם תהיתי... מה טווח הטמפ' הסביר עבור המעבד ולוח האם שלי, במנוחה ומאמץ? ומה ה-RPM הסביר ל-Vantec ThermoFlow 120MM Smart שמוציא אצלי את האוויר מהמארז?

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  21. שלום לכולם (בייחוד למי שיעזור לי :) המעבד שאני מדבר עליו הוא פנטיום פרסקוט 2.8 עם ליבה "כפולה" וירטואלית (ע"פ מיטב הבנתי) כאשר המארז סגור המעבד עומד במצב עבודה רגיל על 55 מעלות +- ובעומס יכול להגיע ל60 וקצת. יש עליו קירור מקורי של אינטל, הדגם שנראה כמו ספירלה כזה עם הליבה ממשהו כמו נחושת באמצע (זאת אומרת הליבה של הקירור זה כמו עמוד עגול מנחושת שעטוף בצלעות קירור מאלומיניום הפונות לצדדים כמו מערבולת) עכשיו רוב הזמן ה-RPM של המעבד עומד על 2200+- ורק בעומס הוא עולה הלוח אם הוא של ASUS p4S800 ולא מצאתי בביוס אפשרות של מהירות אוטומטית למאוורר (השאיפה שיעבוד במקס' מהירות שלא יתחמם עוד) יכול להיות שיש משהו שצריך לעשות כדי לפתוח עוד אפשרויות בביוס (כמו של-ג'יגבייט עושים ct…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by ZaKeN17,

יש לי מעבד 3.0 של אינטל והטמפ' שלו במנוחה ובמאמץ הם 58 - 68 בהתאמה. אני רוצה להשקיע כ200 ש"ח בעד קירור כדי שהטמפ ירדו משמעותית וגם שתהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק. מה כדאי לעשות?

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by dan eliash,

אני רוצה לצבוע את המקלדת בדרך הבטוחה ביותר למישהו יש מדריך? עדיף עם כמה שיותר תמונות

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  24. שני מאוורים של 120 לרדיאטור של 240... תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים