אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. מדובר על שלושה מאווררים 120 מ"מ שמותקנים במארז. הייתי רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המתח שמגיע אליהם, כדי להוריד את רמת הרעש שמגיעה ממהירות הסיבוב שלהם. תודה
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה יקח עידנים עד שיהיה לי כסף לקנות את זה אבל הליבה של ה-barton 3000 ממש גדולה והבסיס של ה-SLK800 ממש קטן ויש לי הרגשה שהSLK לא יכסה את כל הליבה יש למישהו מושג אם זה מתאים אחד לשני? כי בסופו של דבר אני תמיד קונה ללוחות אם שלי את המעבד הכי מהר שהם תומכים ורק אחרי זה מחשב חדש...
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כיוונתי את כל השאר האחרים ל4. יותר נכון החזרתי אותם. את הcas latecy הוא לא נותן לי להוריד מ5 ל4 למה? מצורפת תמונה מהתוכנה Memset. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
barton 2500 או AMD Athlon XP 2700+ (לאוברקלוק כמובן)
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שאלה ראשונה האם לשים מאוורר צד על הדלת (אם אני לא ישים הוא חסום בחומר מבודד רעשים שמגיע עם המארז) והאם עדיף שהוא יכניס אוויר על הכרטיס מסך או יוצאי אוויר מהמארז שאלה שניה עד איזה מהירות מאוורר נחשב יעיל אני חשבתי לשים מאוורירם של 1200 RPM או שאפשר גם 800 או 500? המארז שלי הוא Fractal Design Define R3
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מעבד חדש: ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2488 השאלה שלי היא האם המאוורר שבא עם המעבד (אם בכלל) מספיק לקירור או שצריך מאוורר חדש. אם צריך מאוורר חדש איך הדבר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1405 כתוב שהוא מתאים עד ל 3400+ אז זה אומר שזה חלש מדי למעבד כמו שאני רוצה?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רציתי גם לדעת את הטמ'פ במאמץ של 20% במאמץ ואיזה תוכנה מומלצת למאמץ של הזיכרונות חוץ מ S&M מפרט בצד הקירור שלי הוא Thermaltake BigTyphoon 120 VXAM2 בברכה ארז
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, המעבד שלי: Intel Pentium D 2.8GHz. עשיתי אוברקלוק דרך התוכנה SysTool והגעתי ל 3.2GHz עם קירור סטוק. לוח אם: Intel D975XBX. חלקים ישנים כמובן, ממליצים לי להמשיך? אני עם קירור סטוק ואני חושב שזה מסוכן קצת, הטמפרטורה עומדת על 51C... לפני היה 48C... מתח עומד על 1.2.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי להפתעתי בבדיקה ע"י הגרסה האחרונה של סנדרה את הטמפ' המדהימה הבאה של המעבד שלי.להלן הפרטים: Processor(s) Model : Intel® Pentium® III Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 668MHz Performance Rating : PR802 (estimated) Type : Standard Packaging : SECC(2) Slot1 Multiplier : 5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Coppermine) Pentium III E 500-1.13G 1.3-1.75V Revision/Stepping : 8 / 3 (2) Stepping Mask : cB0 Microcode : MU068313 Processor Sensors CPU Temperature : 146.4°C / 295.5°F Auto Fan Speed Control : No CPU Fan Speed : 7418rpm CPU Core Voltage : 1.59V ישנן גם הטמפ' הבאות של המארז והספק וראוי לציין כי לא התקנתי שום סנסור…
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם כדאי לעשות לכרטיס הזה אוברלוקינג?? זה יתרום לי קצת ביצועים? ואין שם שום דבר שמקרר רק היטסינק כזה מפלסטיק יש איזו תוכנה שאתם יכולים להמליץ לי עליה? ועוד דבר איך אני יעשה אוברקלוק בלי לגרום נזק לכרטיס!?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רציתי לדעת בהיותי קונה בקרוב תמעבד הזה רציתי לדעת לאיזה תוצאות אפשר להגיע בOC?... תוצאות גבוהות!!! ??.
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מקבל לאחרונה די הרבה קריסות וBSOD, עם קוד השגיאה 0x0000007f שלפי שהבנתי מגוגל וממיקרוסופט יכול בהחלט להיגרם מOC. הענין הוא שאני כבר חצי שנה עם הOC הספיציפי, (D930 מ200 באס ל280) ולא היו לי קריסות בכלל. ובשבועיים האחרונים זה קורה בערך אחת ליומיים. האם יכול להיות קשר? אציין שהוספתי בקר סקאזי, שאינו בשימוש, דהיינו שלא מחוברים אליו כוננים כרגע. וכן החלפתי את הHD שלי, והעתקתי עם תוכנת אקרוניס את ה"C" מהHD הישן לחדש. איך אני יכול לדעת מה גורם לי את הבעיות? נ.ב. אציין גם שזה לא מעליית טמפרטורה בכלל, המעבד בד"כ על 45 עם קפיצות לכיון ה54 במאמץ וזהו. כשהוא יכול לעבוד בלי בעיות אפילו ב63.
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קירור מכאן בלבד http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934 איזה קירור מומלץ עד 150 שקל? (אם ממש שווה אז חריגה עד 200, אבל לא סתם)
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
כל זאת בהנחה שאני לא מבצע OC כלשהו. שהרי היצרן אמור להיות אחראי ולתת מאוורר שמתאים לצרכים. אולי עדיף לקנות את גרסת TRAY ולהוסיף איוורור? אם כן איזה (במחיר עד 200 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המחשב שלי חםםם הנה הטמפ' חשוב לדעת זה הטמפ' בלי מאמץ, רק אינטרנט הנה הטמפ' מאוורסט: Motherboard 65 °C (162 °F CPU 77 °C (192 °F Aux 65 °C (162 °F GPU Diode 87 °C (217 °F) WDC WD1600JS-00MHB0 62 °C (155 °F) מה לעשות? או עוד כמה זמן נשאר עד שהמחשב הזה ישרף?
-
- 15 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני כנראה לא הולך על קירור אוויר אלה על מים וזה מבאס שאין חנות נורמאלית בארץ כי רק משלוח עולה איזה 300 שקל המטרה אוורקלוק רציתי לדעת אם המערכות האלו שוות משהו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=9743 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CL-W0121&cart=12410730408232890〈=heb http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=14011 ואם אפשר להוסיף לקירור בלוקים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה יפיק תוצאה טובה?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן. ההארדיסק שלי מאוד מתחמם בזמן האחרון (o53-o55). עכשיו, ראיתי שיש לי מקום בקידמת המארז למאורר נוסף (בדיוק לפני ההארדיסק). לפי ההיגיון, אם אני אתקע שם איזה מאורר זה אמור לצנן קצת את העסק נכון? זה המפרט, אשר לראות בתמונה הקטנה את המקום למאורר הקדמי: (Compucase 6A21 Midi Tower) בקיצור, איזה מאורר בדיוק לקנות? אין לי מושג בתחום אז תסלחו לי... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום די 2.8 ואחד ג'יגה זיכרון דידיאר 2 667 המחשב מוציא מלא חום ואני לא יודע למה יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-81945gzme-rh עם צ'יפ סט 945 אקספרס והמחשב פועל 24/7 חוץ מימים שאני והמשפחה יוצאים לבית מלון המחשב מכובה אבל בעיקרון הוא דולק כל הזמן מישהו יכול לעזור לי ליפתור את זה למה זה קורה???
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הרגע חזרתי עם הרכיבים הבאים מהחנות : twinmos 512 pc3200 - PCLOGIC sempron 2600+ 64 bit - PCLOGIC asrock k8nf4g sata II and shit... - KSP IS THE ONLY ONE ! Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - PCLOGIC hitachi 80gb sata II .... - KSP BAHHHH !!! הרגע קניתי אותו ... פשוט מהמם ... לעלות איתו ב OC בלי בעיה ... אפילו הזכרונות לא הגבילו בכלל... הביוס חרא אבל בשביל OC בסיסי זה מצוין לדעתי .... בלי שום בעיה עולה ל 250 עשיתי לו סופר פאי ... איזה כמה דקות בלי בעיות עד עכשיו ... לפי דעתי אפשר לעלות עוד אגב הזכרונות של twinmos פשוט מעולים לקחתי את ה 512 במחיר של 290 שקלים ... פשוט אין מה להתבאס... הגיעו עד ל 500mhz נראה לי בינתיים בלי בעיות הרצתי memtest86…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המפרט המלא שלי הוא: Q6600+ac7 ABIT IP35-E G.SKIILL 2GB 800MHZ 3870X2 NZXT 650WAT אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות אותו לפחות ל3.2 משהו כזה מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה עושים לפי הביוס שלי? קראתי את כל המדריכים ואני פשוט לא מבין אני צריך הסבר פשוט יותר... תודה לכל העוזרים ...
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם בHTPC שלי המבוסס עם המעבד הנ"ל יש רעש עקב התחממות המעבד (המאוורר מסתובב מאוד מהר), אני מעוניין לרכוש גוף קירור חדש כאשר ההגבלה היא 10 ס"מ גובה וכמו כן שיהיה שקט. חשבתי על השוריקן של scythe מה דעתכם עליו? כמו כן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות שיעמדו במגבלת הגובה.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
למשהו לא משנה מה הכבר העלתי את הוולט של מעבד ל 1.6 נסיתי להעלות וולט של DDR והכל נסיתי גם במהירות של 140 וגם 113X2 ובשום דבר אני לא מצליח למערתכ הפעלה להעלות בלי להראות מסך כחול ב 2400 מגהרת אפילו בזיכרון לא מצואץ!!! וב 2200 אני חייב שהזכרון יעבוד ב 105X2 אחרת יש מסך כחול! וחייב להעות מעבד ב 1.6V אחרת גם יש מסך כחולל כל חצי שעה!! מה לעשות ואיך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב שנקנה לפני שנתיים (בגיבור מחשבים ז"ל) שעושה צרות בימים חמים (לצערי זה רוב ימות השנה). המפרט מצויין למטה. המחשב הוא ללא אוברקלוקינג!! בתקופת הקיץ וגם בימים חמים בשאר השנה המחשב לעתים נכבה סתם ככה לאחר זמן לא ברור של עבוד (לעתים לאחר 5 דקות, לעתים לאחר יום שלם). לאחר שהמחשב נכבה הוא לא מסכים לעשות boot מושלם. ליתר דיוק הוא נדלק, שומעים את המאווררים עובדים קשה קשה (בעיקר המאוורר של כרטיס המסך) וזה ככה נמשך לאורך זמן רב בלי שקורה שום דבר. לפעמים לאחר הרבה הרבה דקות אני פתאום שומע שני צפצופים מהמחשב (ציון שככה"נ אמור להגיד שלוח האם לא מזהה כרטיס מסך מחובר למחשב). המחשב מסכים לחזור ולעבוד כמו שצריך רק לאחר מנוחה של בין 10 דקות לחצי שעה. וגם אז הוא נתון לאותה הסכנ…
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קניה בקרוב של מחשב חדש, עם המארז Enermax Chakra 3052 (גם על סמך המלצה מהפורום). לדגם הספציפי שאני מתכוון לרכוש יש מאוורר אחד בלבד, בפאנל הצידי של המארז, וגודלו 25 ס"מ. אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחור, והבנתי שיש 2 סוגי מאווררים - כאלה שמכניסים אוויר וכאלה שמוציאים אוויר (ככה נאמר לי...) השאלה שלי היא מה למעשה ההבדל ביניהם בתרומה לקרור המערכת (כמובן שאחד מוציא והשני מכניס אוויר, אבל בשורה התחתונה למה מיועד כל סוג של מאוורר), וכמובן לדעת בבקשה מה אני צריך (אם בכלל לדעתכם, יש כאלה שטוענים שהמאוורר הצידי הענק מספיק טוב לבדו). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-