עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ohadzamir,

מישהו יודע על חנות שבה יש מבחר של הרבה מסכי LCD (הקטנים הירוקים) אני מחפס משהו גדול יחסית : 4 שורות לפחות על לפחות 20 משהו באיזור פתח תקווה והמרכז

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by jambo,

קראתי שניתן להמהיר את הדרייבר האחרון של nvidia בעזרת תוכנתת softquadro הורדתי ניסיתי ולא הצלחתי מה עושים ??? :lamer:

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  3. צריך קרור חדש אמין וחזק מאוד ושקט לתושבת LGA1336 ללא פלטה אחורית שהיה נמוך עד 14 ס"מ לא יותר אם אפשר לתת בדיקה בין כמה קירורים

4. Started by laviko1,

עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92 יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו.. יציבות וכל זה איך בודקים? תודה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  5. קראתי בנעוץ על ה FurMark (למרות שהרצתי אותו מלא פעמים ולא קרה כלום) גם ב ATT זה יכול להרוס ?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. היי, אני צריך: מחבר 90 מעלות 3/8 - X4 הברגה G1/4 ל-3/8 ישר - X2 הברגה G1/4 ל-3/8 90 מעלות - X2 ב-FROZENCPU לקחתי הכל של PRIMOCHILL כי הם הכי זולים, הרכיבים אצלי במערכת זה רק סוויפטק אבל אני מאמין שזה סטנדרטי אז לא צריכה להיות בעיה. כל מקרה, כולל משלוח זה מסתכם ב-33 דולר (125 ש"ח +/-) במשלוח דואר רגיל (USPS). האם יש מקום זול יותר, או שיש בארץ בערך באותו המחיר (וככה אני חוסך את ה-3-4 שבועות המתנה) ? חיפשתי בהום סנטר, אין להם שום דבר מזה. חיפשתי באיביי, לא מצאתי הכל אצל אותו המוכר וזה לא משתלם לי לשלם לכל מוכר משלוח בנפרד. תודה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by singera,

שלום לכולם בHTPC שלי המבוסס עם המעבד הנ"ל יש רעש עקב התחממות המעבד (המאוורר מסתובב מאוד מהר), אני מעוניין לרכוש גוף קירור חדש כאשר ההגבלה היא 10 ס"מ גובה וכמו כן שיהיה שקט. חשבתי על השוריקן של scythe מה דעתכם עליו? כמו כן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות שיעמדו במגבלת הגובה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. אני מחפש לקנות (בארץ) את המאוורר 120 ממ הכי שקט שיש, בנתוני סטוק!! כלומר בלי אנדר-וולטג' וכל זה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by yot,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311&PHPSESSID=4dbd04712ae2ae8529b1ee0c707c54c8 למישהו יש מידע על הפרוייקט הזה?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by orlupo,

יש לי מעבד amd athlon xp 2600 ואני חושב שהוא מתחהם יותר מדי אך לא בטוח בכך. הטמפרטורה שנמדדה ב-MBM היא 58 ב-CPU ו-46 ב-CASE. זה תקין??? ??? דרך אגב שום רכיב במחשב לא נמצא תחת אוברקלוקינג... בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  11. פשוט לא יאומן! החלפתי את זכרונות הTRANCEND DDR500 שלי ב A-DATA VITESTA DDR500 ואני עדיין תקוע ב235 (ראו מפרט בחתימה). פשוט לא הולך לי...המעבד מתפנן לו ב28-32 מעלות בIDLE ולאחר שעה של CPUBURN (3 עותקים רצים בו זמנית) עם מהירות מאוורר הכי נמוכה הוא לא עבר את ה42 מעלות... המאוורר הוא 90מ"מ של דלתא. תזמוני הזיכרון הם על 3-4-4-8 , המתח 2.85 .. שינוי למתח הליבה עד ל2.85 לא עוזר ממש... הPCI/AGP באס נעול על 33/66 (אז אין השפעה עליו מהO/C). ביוס בגרסא אחרונה 1019 במה חטאתי?! אגב...יכול להיות שאני שוכח להזכיר איזשהו נתון..אז העירו את תשומת ליבי כבר יצא לי להעלות את המערכת ב3.5GHZ אבל זה כבר לא קורה (היה לי VOLCANO 7 לפני ה SP94)

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by oren.nk,

?saw all the messages about opening the tubes on the Geforce 6200, can I do the same on Geforce 6200 Turbo cache how is the card for overclocking? how do i do it? my card has passive cooling, so would i need any extra cooling?\ Thanks to all who reply

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by Odedb52,

שלום לכולם...! היום שיניתי בביוס את ה "CPU Extranal" משהו כזה.... זה היה 133/33 ואני העלתי ל 133/34... זה העלה לי 13Mhz .. אוקי.. וזה גם העלה לי קצת את הטמפ'. עכשיו.. אלה הטמפ' : האם זה בסדר ולא יקרה למעבד משהו..?!? יישרף וכו'... ומה הטמפ' שהוא באמת יכול להשרף... מעבד intel P4 2533Mhz כ. מסך ג'י פורס 4 אמ אקס 440 64 מ עד איזו טמפ' אני יכול להגיע ולא יקרה למעבד כלום?!? תודה מראש, Odedb52

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  14. עשיתי ניסוי קטן. העליתי את ה FSB מ 200 ל 215 מגה הרץ, והרצתי 3Dmark 2005. בסופו של דבר היה לי שיפור של 3 נקודות. מ 3456 ל 3459. נשמע הגיוני?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by nemo9439,

יש ברשותי זכרון TwiMOS של 512MB 400mhz ,Cas 2.5. רציתי לדעת האם באפשרותי לשנות את הCAS ל 2.0. אם אפשר,איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  16. בחופש, כמו כל חופש, אני עובד וחוסך. המפרט שלי עד היום היה: AXP 1800+ DLT3C NF7 MX440 TWINMOS 256MB רק ממבט חטוף רואים שהכרטיס לא מרשים , וכמו כן גם הזיכרון לא מרהיב :\ לכן , קניתי כרטיס מסך חדש Radeon 9800Pro של חברת Powercolor עם 3 שנות אחריות + אישור מהיבואן להחליף קירור ולשמור את האחריות ;D וקניתי, OCZ Preformance 256x2 MB pc3200 Rev.2 , זכרונות שברוב הביקורות שראיתי הגיעו עם BH-5. עכשיו , הכל התחיל יפה, אבל פתאום הלך הלוח :\ , אז הלכתי לחברה והחלפתי אותו בלוח Epox 8rda+ Rev 2.2!!! עם ערכת PowerPack שמגיע עם היטסינקים למופסטים , ועוד כמה היטסינקים לצ'יפים חמים בלוח (איכותי מאוד) ומגיע אפילו עם מברג. בימים חמים אלו, אי אפשר להתחיל אובר קלוק ממש רציני אבל ממה שעשיתי עד ע…

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  17. אני שמעתי שיש פה אנשים שיודעים על מספר חנויות באזור המרכז שמוכרים בין השאר מאווררים לקירור מארז במחיר זול בין 10-20 שקל למאוורר אז מי שיודע שיכתוב לי בבקשה את מקום החנות וכמה עולים שם מאווררים אני צריך מאוורר 80 ממ ומאוורר 120 ממ ושיהייה ניתן לחבר לספק עוד שאלה פירקתי מספק ישן מאוורר 80 ממ הבעיה היא שיש לו חיבור של 2 פינים ואני לא יכול לחבר אותו לספק או ללוח האם האם יש פתרון למקרה זה? איזה מתאם או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by se7en,

אמנם ההיטסינק שלו נראה מעפן ואין היטסינקים על הזכרונות אבל הוא יציב לחלוטין בלי שום קירור מיוחד על 710 זכרונות ו-315 ליבה שזה לא רע בכלל. אני מחכה ל-SLK600 כדי לעשות לו בנצ'מרקים כמו שצריך כי המעבד שלי החליט שהוא גוף חימום ואני לא מצליח אפילו לסיים את ה-3dmark2001.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by a12beat,

במה עדיף להשתמש ? jigsaw,מקדח כוס ,dermel ??? מה הכי נוח ? ד"א לא מצאתי מקדח כוס שיותר גדול מ- 112 מ"מ :-/ אני צריך 120 מ"מ יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  20. Started by R.E.A,

האם השינוי בזכרון מ cas 2.5 ל cas 2 ישפר את הביצועים ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by benor,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: Pentium 4 1.6 Socket 478 המעבד בליבה Willamette לא Northwood! Asus P4S333 DDR 266 PC 2100 טוב אז ככה הוא ממש לא מבין במחשבים הוא סתם שיחק עם הביוס והוא אמר לי שהוא שינה בטעות את המהירות. הוא עשה אוברקלוק ל- 2100 Mhz טוב מה שאני רוצה לשאול אותכם הוא שאין סיכון באוברקלוק הזה? אין לו שום קירור מיוחד...

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by Decktor,

First of all sorry i'm writing in english i just formatted my h.d. and for now all i've got is Win98 non hebrew anyway my question is i have an Athlon xp1800+ with a generic cooler a friend of mine gave me a cak 38 II but its too noisy along with my ti 4600 can i put the cak's heatsink with my regular fan and will it help the temps?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by AviadF,

המודינג הבא שלי הולך להיות כזה: אני לוקח מארז AT ישן, שוכב (מאלו שנפתחים עם דלת כזאת לכיוון למעלה (למי שזוכר מפעם) והופך אותו (בעזרת ג'קסון, דרמל וכמה שעות פנויות) למארז ATX לכל דבר, עם חלון גדול בדלת למעלה, אוורור חכם, באי באס, ואני אף שוקל להוסיף צג LCD. הייתי רוצה את עזרתכם בכמה דברים: 1. איפה אני משיג באזור ראש העין- פ"ת חלקים אלקטרוניים בזול? (צג LCD, לדים אולטרא ברייט, מפסקים, נגדים וכדומה). 2. את הפאנל הקדמי של המארז אני רוצה לשנות. הפאנל הנוכחי כולל מפסקים של AT שלא מתאימים ללוח אם ATX. לכן החלטתי לשנות כבר את כל הפאנל. וכאן נוצרה הבעיה. חשבתי בהתחלה לעשות את הפאנל ממתכת או אלומניום, אבל חומרים אלו, קשה לעבוד איתם ולחתוך בצורה מדויקת. ואז עלה הרעיון השני, לעשות את…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  24. כזה שמולחם כבר ,אם חיבור molex פשוט וחיבור לcom בלי כאבי ראש.

25. לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים