אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC...... SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL אני צריך לקנות לו קירור נוסף? או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
במה עדיף להשתמש ? jigsaw,מקדח כוס ,dermel ??? מה הכי נוח ? ד"א לא מצאתי מקדח כוס שיותר גדול מ- 112 מ"מ :-/ אני צריך 120 מ"מ יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אחי תן לי מיקום קצת יותר מדויק של החנות המשומשת ברחובות וקצת פרטים אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאווררים לבקר-מאווררים, אבל עדיין לראות את ה RPM שלהם בתוכנות כמו SPEEDFAN אז צריך כבל שהמתח ילך לבקר (עדיין עם מחבר של 3 פין) והכבל של הRPM ילך ללוח אם (עם כבל של 3 או 4 פין) יש כבלים מוכנים כאילו לקנייה? איפה קונים? או, אם צריך להכין לבד, איפה קונים את רכיבים שצריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה לגבי החלפת מאווררים מארז לcoolermaster scout צריך 2 של 140ממ 1 של 120 ממ לד אדום בוהק וחזק ככל האפשר שקטים וחזקים אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה לכם מראש חברים
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חברה אם איזה 88GTS אפשר להגיע לOC הכי טוב ללא החלפת קירור סטוק? ומה דעתכם על הגירסה של ה88GTS 640MB של LEATDEK? וללא קירור פצצתי במחשב עד לאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו לליבה וזיכרון?
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 6 4550 סל"ד אבל שאני ניכנס לביוס אני רואה שהוא בעצם נע בסביבות 6000 סל"ד הוא עושה לי הרבה רעש ואני כבר לא יכול ליסבול אותו אתם יודעים הרעש המעצבן והחזק הזה= ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה לעזאזל אני יכול לעשות??????
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000268
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה גדולה, פירקתי את הקירור שלי מכרטיס מסך 9800GTX , אבל את הסינקים אני כבר לא יכול להחזיר לזיכרונות של כרטיס המסך, הדבק כבר לא שווה, מה אני עושה עכשיו, אני לא יכול להחזיר לשימוש את הכרטיס כך ללא הגנה על הזיכרונות, מבקש את עזרתכם ברעיונות. בתודה רוני
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000 וקיבלתי איתו את המאוורר הסטנדרטי של AMD אין לי שום מאווררי צד במחשב ובמארז עכשיו אמרו לי(רק אחרי שחיברתי והרכבתי את המעבד) שכשמרכיבים מעבדים של AMD חייבים למרוח עליהם משחה טרמית ואני לא מרחתי עכשיו הטמפ' של המעבד היא 49 מעלות זה גבוה מאוד או נורמלי? ואם אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קודם כל, אתם בטח רואים שזה ההודעה הראשונה שלי בפורום, הגעתי אליכם דרך השרת המדהים שהעלתם לBF:BC2 בתקווה שתוכלו לעזור לי בשאלותיי הרבות. ועכשיו לקטע הראשי: לאח שלי הקטן יש מחשב ישן(בן 3-4) ובגלל שעכשיו קניתי את BF BC2 ואפשר להתקין אותו על כמה מחשבים אז הוא ביקש שאני אתקין גם אצלו, והסכמתי, אבל קודם כל הרצתי אצלו את CAN YOU RUN IT, וגיליתי שהמחשב נכשל בCPU, הבעיה היא שהוא לא נכשל בCPU עצמו אלא במהירות, הם דורשים 2.0 ואצלו זה 1.86 ולכן הבנתי מחברים שההמהרה היא סמלית בהחלט ולא תעמיס על המחשב או תגרום לחימום כזה או אחר. לכן, התחלתי לקרוא את המדריכים שלכם, אבל בגלל שאף פעם לא התעסקתי בזה אז דיי הסתבכתי, במיוחד עקב העובדה שיש לו INTEL והמדריך שלכם(מ2006) הוא על AMD הינה תמונות ש…
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C עם קירור רגילש ל אינטל P4P800 שתי סטיקים של 256 MB של 400MHZ HYNIX(זה די מחורבן איך שהבנתי) - איך שידוע לי הם 2.5NS (אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה אומר) הספק שלי הוא(אמרו לי שזה גם משנה) HEC 475 DV מארז לא משהו בכלל של GYRO BOND2 משהו כזה(יש אותו בפנדס) טוב אז הנה השאלות שלי(בבקשה לפרט ולהביר כי אני הדע שלי בOC הוא די 0): 1. שקלתי להעלות את מהירות השעון של המעבד כמה לדעתכם מה שתיארתי יוכל להחזיק תוך כדי יציבות מקסימלית? 2. האם אני חייב לקנות קירור מסיבי בשביל OC של איזה 600MHZ? (כמו ההוא של ZALMAN ששוקל כמעט קילו) 3. אם אני אקנה את הקירור הזהhttp://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm אז זה יעזור מאד או שלא כל כך? וגם קראתי שהוא שוקל כמעט קיל…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ראיתי שהרבה ממליצים על IGLOO.. אני לא אוברקלוקר רק מחפש מאוורר שמקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט ראיתי שיש 3 IGLOOים: Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 עריכה: אוקיי מצאתי מידע על שלושתם והבנתי מה ההבדלים... http://www.glacialtech.com/sub-product08.htm אתם חושבים ש הLIGHT יקרר טוב ושקט כמו שמצוין שם ? כי 1900RPM זה די קצת... יש יותר שקט מ20 דציבל אגב ?
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0 של אינטל והטמפ' שלו במנוחה ובמאמץ הם 58 - 68 בהתאמה. אני רוצה להשקיע כ200 ש"ח בעד קירור כדי שהטמפ ירדו משמעותית וגם שתהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק. מה כדאי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המקלדת בדרך הבטוחה ביותר למישהו יש מדריך? עדיף עם כמה שיותר תמונות
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://img352.imageshack.us/img352/9517/77542867ic1.jpg אני מבצע אובר קלוקינג למעבד ומה שמונע ממני להעלות שלב זה DRAM שמגיע ל- 208.1 MHZ כאשר עולה ל- 210 המחשב נופל איך מורידים את DRAM לזכרון RAM
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם,עשיתי אוברקלוק למעבד שלי הגעתי איתו ל230 FSB ו 3.220 מגה ארץ והטמפרטורה הגיעה ל 64 מעלות בבדיקת מאמץ. הנה התוצאות: http://www.zix.co.il/images/16757947626.JPG עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול למשיך לעלות FSB בלי כול חשש או שאם תיהיה היתחממות יתר יתכן סיכון למעבד?.. מי שיכול לעזור,תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי קירור (ראה מפרט) וכרגע יש עליו מאוורר 120 מ"מ רגיל שעובד קבוע על 2000 סל"ד. לאחרונה התחיל להרעיש וחשבתי להחליפו למאוורר חדש, רק הפעם אני רוצה שיהיה נשלט. קראתי שקיימים מאוורים כאלה (עם 4 פינים) , אבל בכל חנות שחיפשתי בה (באינטרנט) לא מצאתי כאלה.. אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כזה - אנא המליצו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E5200 INTEL עם גוף הקירור שבא איתו. שמתי לב שהמאוורר שלו רץ רק על 2000RPM לפי SPEEDFAN. השאלה היא אם המהירות נורמלית או נמוכה מדי? אם נמוכה מדי וצריכה להיות יותר, איך מסדרים? אולי יש הגדרה בביוס?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסים של 6950 DIRT 3 EDITION אחד מהם נהרס הביוס ליפני חודשיים ואחד עובד טוב, עכשיו אני רוצה לצרוב על הביוס הפגום ביוס חדש של 6950 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח ליצרוב ביגלל שיש מסך כחול בתחילת הWINDOWS. אני ראיתי שאנשים עושים את זה דרך הבוט, הם עושים בוט לATIWINFLASH וצורבים ביוס חדש. אז השאלה שלי איך אני עושה זאת כי כשנסיתי לעשות את זה לא הצלחתי לעשות בוט לתוכנה. אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי תענו בבקשה זה דחוף כי הכרטיס סתם שוכב אצלי ללא כל שימוש. תודה לכל מי שעוזר!.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מורח כרגע mx-1 על E6300 קונרו עכשיו, המשחה הזאת מאוד מאוד קשה, ניסיתי למרוח עם ניילון על האצבע אבל זה נראה כאילו המשחה נדבקה לניילון והליבה פשוט הפכה לגוון אפור-שחור עם מין משהו כזה עליה אבל לא ממש משחה נוזלית כזאת, כי המשחה הזאת סופר קשה מישהו יכול לומר לי אם זה שיש כמו כיסוי פיצי כזה של אבק אפור כזה, זה מספיק? או שאני צריך איך שהוא לגרום למשחה להשתטח כמו בarctic silver? מקודם הרכבתי לכרטיס מסך גוף קירור אבל שם המשחה של זלמן היתה קלה למריחה וממש היתה משחה על הליבה
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני צריך שתגידו מה דעתכם על המוצרים הבאים והאם כדאי לי לקנות אותם: http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=ddrc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=135 http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=hdc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=136
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-