אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המלצה לגוף קירור + מאוורר(שאפשר לנקות אותו) המתאימים לI7 , קחו בחשבון שאני יעשה עליו 0C(אני לא יכול להגיד לכם עד כמה כי עדיין לא בחרתי מעבד) אני לא מתכוון לקנות את זה עכשיו, אז אם יש גוף קירור שעדיין לא יצא לשוק ואתם חושבים שהוא הכי טוב, אני ישמח שתמליצו עליו..
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אתם חושבים שקירור סטוק מספיק כדי לקרר את המעבד כאשר המחשב ללא OC אבל נמצא לסרוגין ברוב היום ב100% ניצול מעבד (בעת עבודה בתלת מימד) ובלילה בזמן רינדורים רצופים של 6-10 שעות. אני מדבר על הDUAL CURE של פנטיום ועל ה AMD'S Athlon 64 X2 תודה
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, הגיע המחשב החדש (מפרט בצד) והטמפ' לפי אוורסט של המעבד היא 1 מעלות. זה הגיוני? מה כאן לא בסדר? ושל הלוח 11. ולפי הדרייבר של ATI הכרטיס ב 44 מעלות במנוחה. זה בסדר? ועוד משהו ב ATI TOOL. כשעשיתי למצוא את המקסימום ליבה וזיכרון (או אחד מהם אני כבר לא זוכר) פתאום המסך ניהיה שחור וזה לא עבר לכמה זמן. בסוף עשיתי ריסט וכשהפעלתי שוב הוא אומר לי שאין איזה משהו שמאפשר להתקשר באופן מלא לכרטיס ולכן חלק מהאפרויות יהיהו חסומות ובאמת הכל חסום חוץ ממציאת ארטיפקטים. למה? מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה יש לי sli ובזמן האחרון האוברקלוק שלהם עושה לי בעיות כל שניה המהירות של אחד מהכרטיסים חוזרת אחורה ומתחילים ארטיפיקים ובלאגנים אם מישהו יוכל להסביר לי או לעשות לי אתזה אני אודה לו מאוד זה כולה שניה אני רוצה לשנות את אחד הביוסים של הכרטיסי מסך למהירויות אחרות ושיישאר קבוע http://www.fileflyer.com/view/jpoNDBf זה הביוס שלי הכרטיס הוא gtx 460 gigabyte אני רוצה שההגדרות שלו יהיו מתח1.87 מהירות ליבה 815 ומהירות זכרונות 2000 זה הכל מי שיעשה לי את זה אני אודה לו מאודד... תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד תהיתי אם קירור של ה-North/South Bridge יניב איזשהם פירות... עכשיו, אני שואל אתכם, האם קירור טוב יותר של הגשרים מביא ליציבות או לאוברקלוק יותר טוב? למשל, האם קירור הגשר הצפוני יתן לי להעלות את ה-FSB שלי יותר גבוה? תכנוניי הם כאלה... קניתי TI500 של הרקולס שבא עם BLORB מוחלש. כמו כן, קניתי גם CRORB. אני רוצה להחליף את שניהם, לשים את הבלו אורב על הגשר הדרומי ולקנות עוד קריסטל אורב ולשים אותו על הגשר הצפוני. האם זה כדאי? תודה, עומר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מעבד intel pentium 4 3.00 ghz כאשר אני גולש בחלק מהאתרים או רואה HD הניצול של המעבד בין 50%-100% רק והוא מגיע ל65 מעלות משחה תרמית שמתי לפני איזה חצי שנה ואבק אני מנקה כל כמה חודשים אולי גם צריך להחליף מאוור למעבד אם כ ן איזה עדיף תקציב 100-150 או שפשוט לשים שוב משחה טרמית ולבדוק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי אצלי כבר חודשיים הכל טוב ויפה בהתחלה הוא היה שקט וקטלני אבל לפני שבועיים שלושה המחשב התחיל להיות רועש הרבה מעל למצופה,והרבה יותר מקודם לכן כלומר הרעש הוא לא רעש מטורף של מחשב שקשה לו, אבל הרעש מאוד מציק. עכשיו ככה המחשב מטופלל מצוין לא מוזנח לדקה. אני מנקה אבק ושומר עליו טוב. הרכיבים הם רכיבים חדשים,ולא אמורים להרעיש(כך לפחות אני יודע) ניסיתי לברר את מקור הרעש ולא כל כך הצלחתי... מה גם שהמארז שלי מאוד אטום, ואמור להיות שקט, ע"י חסימת רעש שעלול להיגרם בפנים. אבל הרעש מתגבר על המארז. מה עושים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה חברים הנה הדגמים היה לי דיון לא מזמן.אני לא רוצה דיון חוזר אלה רק מי מהם נחשב הכי מומלץ. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1818 על זה נאמר שהוא ביצועיסט ולווא דווקא שקט http://www.skypc.co.il/pl_product~D12SL-12-BW~18~0.htm# שני דגמי הנקסוס http://tms.co.il/product/5716 ודגם אחד של SCYTHE תודה
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שהמאוורר האחורי (והיחיד) של המארז שלי (12 ס"מ) שבק חיים. כשהפעלתי את המחשב נמדדו טמפרטורות של 50-65 מעלות ואפילו קרוב ל-70. היתה לי הרגשה שהמחשב האט את הקצב. ניגשתי לחנות/טכנאי בסביבה וביקשתי לקנות ממנו מאוורר חדש. הוא ישר אמר לי "בשביל מה אתה צריך בכלל מאוורר במארז, יש לך פנטיום 4? (כן) אתה בכלל לא צריך מאוורר במארז אם אתה לא עושה אובר-קלוקינג". אמרתי לו שהטמפרטורות הן יותר מ-60, והוא אמר שזה נורמלי לגמרי ושאם המעבד יעבור את ה-70, רק אז יש טעם שאני אביא לו את המחשב לבדיקה... אחרי שהוא גמר את הטענות, הוא נזכר להגיד לי שאין לו בכלל מאוורר כזה (גם כן מעבדה...) אחרי כמה ימים מצאתי סוף-סוף חנות שמחזיקה מאוורר מתאים (לצערי עם חיבור ישיר לספק ולא ללוח אם) וה…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני בונה מערכת... עכשיו יש לי משאבה וצינורות ורדיאטור אבל אין לי בלוקיםםםםםםםםםםםם אז יש לי שלןש אופציות או למצוא משהו בארץ או להזמין מחול או לבנות אחד בעזרת נפח אם אני יבחר ב3 תוכלו לתת לי שרטוטים של בלוק?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ככה המערכת שלי היא כזאת: E6400 ABIT AB9 KINGSTONE 2GB 800MHZ רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע אם המעבד זה? יש לי קירור סטוק ד.א
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 8800GT חדש דנדש של אלבאטרון, לא משנה מה אני עושה אין לי קריאת טפרטורה של הכרטיס - דרך אגב הכרטיס מגיע עם קירור של זלמן. דברים שניסיתי: - דרייברים גירסה 169.21 פלוס nTune 5.05.54.00 - אין טמפרטורה של כרטיס - Everest Ultimate גירסה 4.20.1233 - אין כאן בכלל GPU ב-Monitor - Riva Tuner גירסה 2.06, במוניטור שלו יש 4 פרמטרים, האחרון הוא טמפרטורה והיא עומדת על 0 .... ממש מרגיז עצות? ייתכן שאין על הכרטיס חיישן טמפרטורה?
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את תוכנת הCPU-Z על המחשב. E6600 + GIGABITE P965 DS4 במהירות הCORE אני רואה שפעם הוא מראה 2400MHZ X9 266.7 MHZ וכל כמה שניות הוא יורד ל 1600MHZ X6 266.7 ואח"כ שוב עולה השארתי את המחשב דולק כל הלילה. עכשיו פתאום המהירות CORE נשארת על 1600MHZ - קבוע! ????? האם זה נורמלי לDUAL CORE? האם המהירות של הCORE לא צריכה להישאר קבועה במעבד E6600 על 2400MHZ X9? המערכת חדשה ועדיין לא עברהOC. הנה החלון של הCPU-Z - CPU+MEMORY [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו שמע\מכיר את המוצר הזה? http://www.thermaltake.com/products/heatsink/ductingMod.htm קראתי איפשהו שהוא מוריד טמפרטורה בצורה לא רעה בכלל... אם יש מישהו שמכיר\יש לו אני אשמח לשמוע דעה או לראות תוצאות של מישהו שרכש את המוצר... תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש את השילוב של Q6600 g0בשילוב עם לוח GA-G33M-S2 ? אני לא מצליח לעבור את ה3GHZ בשום מצב,כאשר הלוח נדרש לעלות מעל 1336 fsb הוא פשוט מסרב גם עם אובר וולט של 0.3V (וגם זכרונות ב1:1) יש משהו שאני לא רואה ?? אשמח לעזרה בהגדרות הנוכחיות הוא יציב לגמרי אחרי שעה בOCCT פירוט אוברקלוק בחתימה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריכה תוכנה לא מסובכת כל כך שמראה את המעלות שיש במחשב או בחלקים ממנו .. בתודה רעות
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד(E8400) והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ? יש לי לוח : Gigabyte EP43-DS3L
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מדריך אוו הסבר איך עושים אוברקלוק מההתחלה ! אני לא ידוע כלום! למשל מזה FSB מזה BUS SPEED ? ואיך למשל פותחים את המכפלה? ומה צריך לעלות בשביל ש-המהירות של המעבד תגדל מ- 2400 MHZ ל 2800 סתם דוגמה .. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הזמנתי מאווררים מ EBAY למארז שלי. אחד המאווררים יותקן בפנל הצידי מול הכרטיס מסך ועוד שניים מול הכוננים הקשיחים מקדימה. אלו מקדימה יהיו מאחורי מסנן אבק של המארז. בצד אין מסנן אבק כלל ואני רוצה להוסיף מסנן אבק ייעודי לשם. מה מאלו טוב יותר? וקל יותר לניקיון? http://www.dealextreme.com/p/aluminum-computer-case-fan-dust-guard-grill-protector-12cm-38233 http://cgi.ebay.com/Dustproof-120mm-Case-Fan-Dust-Filter-PC-Computer-/300418625420?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2586f8c#ht_3463wt_905 מה זה מסנן אלומיניום? והאם צריך להזמין כמה או שניתן לעשות בהם שימוש חוזר גם אחרי הרבה שטיפות?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
OK, נתחיל. יש לי לוח אם של PC Partner עם ערכת השבבים: VIA P4X266. עכשיו, הלוח אם הזה מגיע עם קירור מגעיל ולא מועיל לChipset, ובגלל זה לוח האם שלי חם מאוד. : שזאת אומרת: 42-45 מעלות במצב מנוחה. 57-58 מעלות בFull load... עכשיו לדעתי אם אני אשים על הChipset שלו את הקריסטל אורב, זה יורד משמעותית את הטמפרטורה... ועכשיו שאלה - כדאי לי למרוח משחה תרמית על הChipset לפני שאני שם אותו?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד עד 3.0 gHZ בלבד. יש לי סטפינג b3, (Q6600( המערכת: לוח:Gigabyte GA-p35-ds3l זכרון 800Mhz OCZ kit 2Gb (1X2) הייתי רוצה לדעת מהם תהליכי ב-OC בלוח האם שלי. תרשמו לי פה איזה תצלומים להביא לכם ואם אתם רוצים שאני אשתמש ב-prime95 תגידו לי איזה בדיקה לעשות. (מאוורר סוק למעבד). אני אשמח גם אם תסבירו לי איך לבדוק את יציבותהמערכת לאחר ה-OC. עוד שאלה קטנה: כשאני עושה OC לכרטיס מסך האם אני בודק את היציבות עם 3dmark בלבד?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו יש לי מעבד AMD 2000 ואני לא יודע מה לקנות חשבתי או את זה או את ה slk 600 עם מאוורר למארז של vantec tornado שמעתי שהם שילוב פצצה מה ההבדל בין ה slk 600 ל 800?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מוכרים כאלה בכלל? רק את המרובע זה אמור לעלות שני שקל מוכרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם פתיחת הקירור של הכרטיס HD4870. הצלחתי להוציא את כל הברגים בעזרת מברג שען, חוץ מבורג אחד עקשן שמסרב להיפתח, מרוב מאמצים וכח רב הבורג קצת נאכל. האם יש דרך לפתוח אותו מבלי לגרום נזק מיותר לכרטיס?. העלתי את התמונה כדי תבינו לאיזה ברגים אני מתכוון. הכרטיס של חברת gigabyte. תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם זה נורמלי? הלוח הוא של ABIT, ויש לי אפשרות לשחק עם המאוורר וכו'.. במנוחה הוא נמצא באיזור ה 50 מעלות, האם זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-