עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by סתםמישהו,

טופ קניתי לא מזמן מחשב ואחרי שהתקנתי דרייבר לכרטיס מסך מהאינטרנת המחש הציג קשקושים על המסך ברגע שהווידווס עלה לקחתי תמחשב למעבדה ווהכל עבד פיקס אז החזרתי אותו הביתה ואז אחרי שבוע קרתה אותה תקלה אז כיביתי ולא נגעתי בו איזה יומיים ושוב הכל עובד ומאז זה קורה לסירוגין ולא היה לי זמן לטפל בזה כמו שצריך עד עכשיו אקיצר ושאלה שלי האם יתככן שהבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואם כן אי אני בודק את זה המפרט שלי הוא GF NX8800 של MSI ו E6600 לוח אם MSIP965 NEO-F והמארז המגעיל של איבורי עם שני המאווררים שלובנוסף יש תקירור של הכ.מסך של המעבר והספק וזהו

• 9 תגובות
    • 524 צפיות
  2. אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  3. לאחר החלפת המאוורר שנשרף בלוח אם הנה הטמפ' החדשות . מאוורר 120MM מכניס מקדימה מאוורר 120MM מוציא מאחורה 80MM מוציא מלמעלה. קירור שבא עם הכרטיס מסך ביג טייפון על המעבד הטמפ'' http://img524.imageshack.us/my.php?image=2323dq4.jpg עכשיו בצד שמאל שמתי תמונה של התוכנה speedfan. מישהויכול להסביר לי עליה? האם הטמפ' בסדר לאוברקלוק של המעבד והכרטיס מסך? (בקרוב ירכש קירור חדש לכרטיס מסך)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מתחת ל 5 שזה תזמון המקור, לעומת זאת את כל שאר התזמונים הוא נותן לי להוריד. שיניתי ב BIOS ועובד.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by fachimoo,

תסתכתלו על התמונות הבאות ותגידו מה לשנות והאם כדי, רק בלי אוברקלוק מיותר. פליז תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  6. Started by yagelr,

לא הגיוני שזה ככה! ניקיתי אותו דיי מזמן... אבל בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה הגיע ל 5X .. תמונה: שיחקתי במשחק שלא דורש הרבה בכלל !! וזה הגיע אפילו ל - 101 !! וזה היה ב 5 דקות הראושונות.. והמשחק פשוט נתקע... ופעם אחת אחרי שהוא נתקע התכבה המחשב.. אחרי שיצאתי מהמשחק זה ירד ל - 95.. [ עם מזגן , ומאוורר עליו.. למרות שמארז סגור אבל יש פתח אוויר בשביל המאוורר.. ] מה זה?!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by matvey99,

יש לי E4300 STOCK GA 965P DS3 8800GTS 320 והלוח אם שלי במנוחה על 50 מעלות.. זה נורמאלי? כי אני רוצה לעשות OC למעבד ואני מפחד . תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by PCall,

שלום.. יש לי מאוורר של 12M , ואני לא יודע איך מחברים אותו !?!? מישהו מוכן לתת לי הסבר? תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by liordavid,

מעוניין לבצע אוברקלוק למחשבי היקר - ניסיתי על ללא הצלחה האם מישהו מוכן לבוא אלי ולתת לי כמה טיפים איך לעשות OC למחשב ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. שלום אני רוצה לבצע אובר קלוקינג למעבד AMD Athlon 64X2 - מיוצר בתהליך של 0.09 מקרון ,939תושבת ברצוני להבין האם צריך לכוון אלמנטים נוספים בביוס ומה ? לפני שאני משנה את הביוס ל-OK ברצוני לציין שהלוח תומך על הנייר עד 30% OK אך בפועל מעל 10% יש בעיות (ASUS ) הדבר היחידי שעשיתי העלאה של - העלייתי את הזיכרון ל-600MHZ מ-400MHZ האם יש לכוון טמפרטורה גבוהה יותר ?בביוס ? ואיפה ? עוד משהו ?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  11. Started by AloN(-)KiLLeR,

קיבלתי בשעה טובה את Accelero S2 עם הקירור Turbo Module AC לשים עליו . בשביל לפתוח לו את הצורה לX850XTPE. בכל מקרה נתקעתי בבעיה. פירקתי לו את הקירור שהיה לו. ומאחורה היה את זה: http://img256.imageshack.us/my.php?image=93252054xn2.jpg צריך את זה לקירור החדש? עכשיו הביאו 8 ריבועים כאלה שאני צריך להדביק על הזכרונות של הכרטיס. איך להדביק? השמאל או הימני? http://img256.imageshack.us/my.php?image=73993214xt4.jpg http://img440.imageshack.us/my.php?image=64996666wx6.jpg

12. Started by dddddd,

אני מתלבט מאוד בין ה-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ל-Thermalright Ultra-120 eXtreme? ומה ההבדל בניהם ועד כמה משמעותי ומה יותר מקרר ומה יותר רועש ?

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  13. היי בלוח שלי יש רק 2 מקומות למאווררים (מעבד ומאוורר אחר) האם יש מתאם מפצל שאפשר לחבר עליו מאווררים נוספים מבלי להשתמש בכבל 4 פין? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by kozim,

CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400 (Conroe-2M) CPU Platform / Stepping LGA775 / L2 CPU Clock 3060.0 MHz (original: 2000 MHz, overclock: 53%) CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 340.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 70%) Memory Bus 340.0 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 1) מה אתם אומרים על ה-OC, אם אפשר נקודות לשיפור/שימור. 2)אני עובד כרגע עם זכרונות CORSAIR VALUE 2X1GB CL5.5.5.16 @ 680MHz והבאתי אותם למצב של DRAM:FSB = 1:1. האם שווה לי להחליף את הזכרונות ל-Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 האם ייתן לי ה-CL הנמוך יותר תוספת בביצועים באותו ה-SETUP הנוכחי?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  15. האם זה תכנית אפשרי ? אגב אני מדבר על ה640 MB

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by NeTBaLL,

הנתונים שלי :P35 DS3P 2GB TWISTER800MHZ NOISETRAKER ENERMAX 420 E2160-BIGTYP 120VX (אלו הפרטים החשובים ל OC) מה ההגדרות המקסימליות שצריך לעשות???(רצוי הסברים אם תמונות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי האם מישו התנסה בC@ עם המעבד הזה ולוח GA-MA69G-S3H?

18. שלום כולם, קניתי מחשב ביום שישי ואתמול ניסיתי לעשות לו OC, אך היו בעיות: קודם כל, הדרך: עם הלוח GA-P965-S3 3.3 העליתי את ה-FSB מ-333 ל-400, שמתי את הזכרונות ב-1:1, שמתי את כל המתחים על AUTO (ככה ה-BIOS רצה), ונעלתי את ה-PCI-E על 100. עכשיו, המחשב עולה, ב-CPUZ כתוב שזה 2800MHZ, וגם יש שיפור ב-SUPER PI, אבל במשחקים הביצועים הם פי 3 פחות טובים! הפעלתי 3DMARK ויש לי בהתחלה 20 FPS במקום 60! וגם פעם ב-3 פעמים עם ה-OC הזה המחשב לא עולה עד שמכבים אותו לכמה דקות... רעיונות?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by bdcomp,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD Athlon64 3200+ 939 ללא אוברקלוקינג. מאוורר אורגינל של המעבד. בגלל מספר סיבות (שחלקן לא צריך לפרט...), ברצוני להחליף את המאוורר למשהו יותר איכותי. להלן המפרט הרצוי של המאוורר: 1. רמת רעש עד 20 dBA 2. משקל עד 300 גרם מצאתי את המאוורר הבא - Thermaltake CL-P0445 אך לצערי אני לא מוצא אותו בארץ. מישהו יודע איפה מאוורר זה נמכר או לחלופין יכול להמליץ על מאוורר בעל תכונות דומות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  20. קניתי מאורר חדש של 120Mצ של AC. אני רוצה להחליף אותו במאוורר שכבר קיים. אפשרות אחת - המאוורר הקדמי שמכניס אפשרות שנייה - מאוורר אחורי שמוציא. מה עדיף להשקיע את המאוורר החדש, מקדימה או מאחורה? הקדמי מכניס ישר על הHD.

21. Started by Crown,

rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  22. שלום אנשים! אני מבין שהיום חם וכאלה, אבל לא נראה לי הגיוני שה-E4400 החדש שלי, בסטוק, במאמץ, עם BIG TYPHOON מתחמם ל-70 מעלות ב-TAT. זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על ה-OC, שם כאשר אני עובד ב-2.8G - 3G הטמפרטורה במנוחה בערך -60,62 ובמאמץ... נושקת ל- 80 עזרתכם האדיבה בבקשה!

• 14 תגובות
    • 817 צפיות
  23. שאלה יש לי לוח GA-P35 DS3P זכרונות 800 ספק ENERMAX NOISETRAKER 420 מעבד E2160 קירור BIG TYP 120VX איך אני מגדיר למקסימוס OC בביוס? ואם אפשר הסבר בצירוף תמונות חברה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by Torn,

יש לי לוח אם חדש, עם צ'יפסט מסוג NFORCE 560, הלוח הוא של MSI והדגם הוא K9N V3. המחשב מתפקד נהדר, יש לי זיכרונות 667 שעובדים בדואל, הצלחתי להעלות את המכפלה של הבאס עד ל260, וזה גרם למעבד לעבוד בתדר של 2700 MHZ בצורה חלקה ביותר, והתדר של הזיכרונות הוא 830 MHZ. ידוע לי שהזיכרונות הללו לא אמורים לעבוד בכאלה מהירויות, אבל המחשב מתפקד מצויין. ואני יכול להריץ משחקים ותוכנות מאמצים שעות, ושום קריסה לא תהיה. אז מה בעצם הבעייה אתם שואלים? הבעייה קורות מהרגע שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא, בהדלקה הבאה הוא חוזר לי עם איזה שגיאת OC מעצבנת, ואומר לי שכל ההגדרות התאפסו. עכשיו זה סרט חבל"ז, כי דרך הביוס אני לא יכול להעלות את המכפלה במכה, אלה רק בקפיצות קטנות, אחרת המחשב לא יעשה פוס…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. הקירור native fs xk05 vga card cooler קיבלתי משחה טרמית איתה בצבע זהב בשקית קטנה. איך אני מורח בדיוק בדיוק את המשחה ומחבר את הקירור ביחד?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים