עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מחפש לוח אם שיתן OC ל-E8500 במהירות של 4.2 לפחות, ועדיף אף יותר, במחיר כמה שיותר נמוך. תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  2. זה המחשב שלי: C2D E6300 1.86Ghz,2MB Cache s775 1066Mhz Asus P5B DDR-2 667 512MB X 2 (כלומר 1G) GEforce 7600GT 256mb PSU 500W לא זוכר חברה אם צריך עוד מידע תגידו לי אההה ואמור להגיד לי ARCTIC COOLING FREEZER PRO 7 עוד כמה ימים ואני אשים אותו על המעבד (כרגע המחשב לא עובד) יש לי כמה שאלות: אני יכול עם מפרט כזה לבצע OC? אם לא מה מגביל אותי? כמה רחוק אני אוכל להגיע עם OC ובכמה זה יעזור לי ? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Nitro Viper,

הנה קישור לזכרון http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/DDRSDRAM/128Mbit/K4D263238E/K4D263238E.htm

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by idandavid,

יש לי מארז CM690 II PLUS ואני רוצה לאכלס אותו ביותר מאווררים ממה שלוח האם נותן לי. אני מתכוון לקנות עוד איזה 4 מאווררים של scythe gentle typhoon גרסאת ה 1450 RPM קניתי אחד כזה והוא אחלה. בגדול, אני מכין את המארז שיוכל לאוורר "בכיף" GTX 460 SLI ולכן לאט לאט אני מכין שם הכל. לענייננו, אני מעוניין בבקר מאווררים שיהיה לפחות עם 4 ערוצים ושיוכל לשלוט במאווררים מסוג זה. הבקר חייב להיות אוטומט כי אני לא רוצה להתעסק עם המד סיבובים לדקה של כל מאוורר בנפרד. התקציב הוא 250 עם אפשרות לחריגה במידה וזה בקר שממש שווה את זה (וויזואלית, ומבחינת עיצוב, או כל מיני פיצ'רים שממש חייבים). הסתכלתי על כמה ותמיד מדברים על PROBES. אפשר הסבר מה זה? בתודה מראש, עידן

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, יש לי מעבד Intel Core2Duo E4500 2.20 ghz רציתי לעשות לו אוברקלוק, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.. לכן יש לי כמה שאלות בנושא: 1.מה זה אוברקלוקינג? 2.כיצד זה משפיע על פעילות המעבד? 3.מהם הבדלי הטמפ' שניתן לצפות להם? 4.האם המצב הפיך? 5.האם המחשב שלי יעבוד מהר יותר? בכמה? תודה לכל מי שעונה, ואני יודע שאני טמבל בזה עריכה: לא משנה, מצאתי את הנושא שמסביר על זה http://hwzone.co.il/articles/oc_intro/ תודה בכל מקרה בכל מקרה, נשארה לי שאלה אחת, איך אני עושה את זה? תודה למי שעונה

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by yotamavi,

האם הקירור הבא של זלמן מתאם ללוח אם הנ"ל?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב שלי כרגע בבדיקה ב- TMS בהמשך לשירשור הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341950.0 חשבתי אולי על הדרך לשפר קלות את הטמפ' באופן כללי, ו/או את הרכיבים, זה המפרט נכון לעכשיו: NZXT Hush 2x120mm Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 WD 320GB 16MB AAKS+WD 250GB Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 ו- XP X32 חשבתי לעשות אחד מהשדרוגים הבאים: * להחליף את הקירור למעבד מ- V1 ל- Thermalright Ultra 120 Xtreme (אולי אז האויר מהמעבד יזרק למאוורר האחורי במקום למאוורר של הספק כוח). * להחליף את הזכרונות מ- G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPQ ל- G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5 4GBPK. * להחליף את המא…

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by VolTAge,

אוקיי, יש לי 3 שאלות.. 1. עם איזו תוכנה אני יכול לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס הזה ? 2. מה הטמפרטורה המומלצת, וגם מהי הטמפרטורה הגבוהה ביותר שלא תהרוס את הכרטיס ( אני רק צריך קווים כלליים ) ? 3. את צלעות הקירור אני מדביק לזכרונות של הכרטיס בעזרת ארקטיק סילבר, נכון ? תודה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי VOODO 3 ובא לי להרוס אותו עם איזה אוברקלוק טוב איך אני יכול לעשות לדבר הזה אוברקלוק (תוכנה,חומרה או כל אמצעי אחר שאני יכול לעשות איתו אוברקלוק) בתודה עידן אשכנזי

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  10. שלום אני צריך תוכנה לוויסות המהירות של המאווררים במחשב. עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מאט את המהירות שאל אחד מהמאווררים... מה קורה? המחשב מתחמם? הרעש קטן? אני צריך את התוכנה הזאת כדי להקטין את הרעש מהמחשב ואני לא יודע אם זה יפגע במחשב או לא. תודה מראש ליאור.ג.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by turbahn,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לד לעכבר שקוף ישן שיש לי... כמו שאתם יודעים מתח של ps2 הוא 5 וולט. עכשיו קניתי לד של 4 וולט, 20 מיליאמפר, ונגד של 50 אום. חיברתי את הלד עם הנגד למיקרו צ'יפ של העכבר.. לפי המולטיטסטר הרגליים שאליהם חיברתי יוצרות 5 וולט. הלד עובד מצויין... הבעיה היא שכשאר שהלד עובד... העכבר לא . זאת אומרת כאשר אני מלחים את הלד לעכבר הלד דולק, והעכבר לא מתפקד במחשב, וכאשר אני מוריד את הלד העכבר עובד מצויין. למישהוא יש רעיון בקשר למה יכולה להיות הבעיה? מה עשיתי לא נכון? איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה מראש, איתי

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by omerha,

האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  13. I have a Gigabyte 4870 512MB I am looking for a cooler wich will give the best performance - High speed RPM and quiet as possible I was thinking about the Twin Turbo or the Scythe musashi If you have other recomandtions - please Btw max price is 200 shekels

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by NIVs,

יש לי AMD 3200 WINCH ואני עשיתי לו מ200FSB ל- 205 FSB במכפלה של X10. המעבד ישר קפץ ל V1.6 מ V1.4 שהוא בד"כ. האם זה מסוכן ? כי ה PCI-E ב-100 קבוע וגם הזכרונות במצב של 200~..

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by idanashh,

[glow=red, 2, 300]מה מתחמם כאשר עושים oc למעבד האם זה גם ה BUS שעל הלוח[/glow]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by vner@,

שבוע טוב. ברשותי WD 40GB,7200, 8MB, המחולק ל-2 מחיצות, C ו-D. הרצתי את סנדרה החדשה על בנצ'מארק לכונן הקשיח, וכמובן שבחירתי הראשונה הייתה C. לאחר דקה, הופיעו תוצאות הבנצ'מארק, והן 17 מגה לשניה. לא התייאשתי, ומיד הפעלתי את הבנצ'מארק על כונן D. התוצאה הייתה 26 מגה לשניה. חשוב לציין כי מחיצה C גדולה פי שניים מ-D, וכי C היא מחיצת NTFS לעומת D שהיא FAT32, וכמובן מערכת ההפעלה יושבת על C. אילו מהסיבות הנ"ל יש להצדיק ? אילו סיבות אחרות יש להצדיק ? כיצד ניתן לראות את ה 8 מגה של הכונן הזה באופן מעשי ? תודה רבה מראש, אבנר

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  17. הצלחתי להגיע ל GHZ 3.239...ואמרו לי שאני לא מצליח להמשיך לעשות את האוברקלוק בגללך הלוח אם(G31 GIGBYTE).. איך אפשר לנסות לשאוב מהלוח אם עוד קצת כדי להפיק תועלת? זה קשור לNB? ואם כן איך אני יכול להעלות בו

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by Evgeni,

שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר צדדי (דלת) למארז שיכניס אוויר כדי להגביר את זרימות האויר בתוך המארז ולהוריד את הטמפרטורה של המעבד ושאר חלקי המערכת. על איזה מאוורר אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by stingeR-,

CPU : AMD ATHLON XP 2000 Tbred @ 1800Mhz + נעול מכפלה MotherBoard : EPoX 8RDA3i Rev : 3.2 RAM : Micron PC2700 333MHZ 256MB + Generic PC2100 266MHZ 256MB @ 6-3-3-2.5 @ 286MHZ GFX: Gigabyte RADEON 9600P + blue led fan @ 500/674 HDD : WD 400BB 40GB 7200RPM 2mb buffer and WD300EB 30GB 5400RPM CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52x Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Multimedia Keyboard Monitor : MAG InnoVision 796FD Trinitron 17" רק היום היה לי זמן לבדוק תוצאות חדשות בבנצ'מארקים... , ובדקתי ובאתי עם התוצאות האלו , באתי לשאול אם הם בסדר : לפני OC לכרטיס מסך : 3dmark03 : 3300 AQ3 : תוצאה כללית 26000 , למעבד 5700 ולכרטיס 3500 …

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by Sman,

יש לי הארדיסק WD 30 MB 7200 IDE ויש לי מגירת קירור עם שני מאווררים שעושים רעש של מיפעל (לפי The Wizard) איך אני יכול להמהיר אותו ועד כמה?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני תוהה האם להחליף את הלוח והמעבד שלי בלוח ובמעבד המופיעים בכותרת. האם הלוח והמעבד יעברו בקלות את ה4 גיגההרץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by eli_t,

היי המעבד שלי כרגע עובד במנוחה באיזור ה 50 מעלות ? אתם חושבים שמשחה טרמית טובה יכולה לשפר את המצב ? אם כן איזו בדיוק ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by sgsg,

חיברתי לוח חדש למחשב ישן (GA-7n400S-L) והתקנתי עליו מעבד ( ATHLON XP 2400) הקירור (VOLCANO 9) עם MX1. עד עכשיו מהירות המאוורר הייתה נקבעת ידנית - ככה שרוב הזמן הוא היה מהיר ורועש כדי לא לקחת סיכון. היום כשחיברתי, החלטתי לנסות לחבר את החיישן שמגיע עם הערכה של הוולקנו כדי שמהירות המאוורר תיקבע אוטומטית. בדקתי ב SPEED FAN והטמפ' שזה מראה לי די גבוהה (תמונה), והמאוורר מסתובב לו בכיף על מהירות בינונית וגם הרוח שהוא זורק היא קרירה (מדידה עם היד). החיישן שהתקנתי דבוק לחלק התחתון של המעבד, כך שהוא אמור לתת את הדיוק הכי טוב. אני יודע שבלוחות של ג'יגה בייט יש קטע עם החיישנים, אבל הטמפ' מופיעה לי בכל תוכנת מדידה (AIDA, EVERST, SANDRA, SPEED FAN). זו הבעיה המוכרת של ג'יגה בייט או שאנ…

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  24. אני רוצה לקנות את ה-Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והלוח שיש ברשותי זה ה-MSI 925X Neo Platinum והכרטיס זיכרון ניראה לי קצת קרוב מידי למעבד וניראה לי שאני יזמין אותו ובסוף הוא לא יתאים בגודלו ולא יהיה לי מה לעשות... :s05: מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.