אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות של המאווררים בתלות בטמפ' של המארז/מעבד ושהתוכנה עצמה לא גוזלת זיכרון. הלוח אם שלי Asus P8Z77-V-Deluxe. התוכנה AI SUITE של אסוס שמגיעה עם הלוח אם, תופסת הרבה זיכרון במערכת. לא שחסר לי זיכרון אבל אני מעדיף תוכנה יותר "קלה" במובן הזה. האם יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שווה לראות סתם לכיף http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&ak=null&S=5394F0B8563B492782460BA3F5B251F1&ClipMediaID=53037 קרדיט: נענע שהפיקו את הסירטון פנדה מחשבים: שהביאו להם את הציוד
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קלטו את זה http://www.youtube.com/watch?v=RNv5TMwAZlc&feature=related חחחח הרג אותי תהנו
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר חודשים קניתי לוח אם של GIGABYTE עם מעבד E6300 ולקינוח מאוורר NINJA בעת ההתקנה של המאוורר יש להדביק בתחתית של הלוח אם את התושבת של המאוורר כעת נראה שיש תקלה ורציתי להחזיר את הלוח אם לספק לבדיקה אך לא ניתן להסיר את התחתית מהלוח אם מישהו במקרה הצליח לפרק פעם את המאורר הזה כולל החלק התחתון ?
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה להדביק צלעות קירור על הצ'יפ של כרטיס המסך שברשותי ..... יש לי חומר טרמי אבל אני לא יודע מהם השלבים וכיצד לוודא שצלעות הקירור והמאוורר שעליהם ידבקו חזק לצ'יפ .... עזרה דחוף בבקשה....
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תודה. **טעות שלי..אם אפשר רק להעביר לאוברקלוקינג..
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מערכות הקירור האלו למעבד שיהיה בעתיד Core i7 3930k על לוח אם של G1.ASSASSIN2 מה יותר כדי לדעתכם במידה ואני יעשה OC ?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות בתמונה טובות למעבד Intel Pentium 4 530 1MB Prescott ואם לא כמה הטמפ' צריכות להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איך GLOBALWIN CAK II 38 יותר טוב מהוולקנו 7+
-
אני מעוניין לדעת איך ניתן למדוד זרימת מים ואיך ניתן למדוד את טמפרטורת המים...תודה..
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבד athlon II 245 (65W אם הקירור שמגיע איתו. לוח האם הוא gigabyte GA-M85M-US2H מבוסס nvidia 8200 המעבד חובר ללוח בחנות (לא אני חיברתי) כאשר אני מעמיס את המחשב (למשל דחיסת סרט) המעבד מתחמם לפי תוכנת ה easytune של gigabyte טמפרטורת המעבד 71. לפי speedfan הוא מזהה 3 חיישני טמפרטורה וכן חיישן שנקרא core ומשויך ל K10. אחד מהחיישנים מראה את אותה טמפרטורה של 71 וה core מראה 58. טמפרטורת ה system לפי ה easytune באזור ה 50. הלוח בעיקרון מותקן במארז קטן יחסית אבל ההבדל בין מארז סגור לפתוח הוא זניח אם בכלל. התוצאות מעל הם במארז פתוח. האם זה נראה סביר ? לא גבוה מידי ?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדיוק הזמנתי GA-965P-DS3, אבל אחרי שהם חייבו את הכרטיס שלי הם נזכרו שאין להם את הלוח והם מוכנים לשלוח לי GA-965G-DS3 באותו מחיר (שבעיקרון עולה בערך 30 שקל יותר). אני יודע שדיברו על בעיות של הלוח באוברקלוקינג. השאלה שלי היא האם הלוח בעייתי ויתכן שגירסת FIRMWARE עתידית תשפר את הביצועים (זה דבר שבו אני יכול לסמוך על ג'יגהבייט) או שמא מדובר בציפסט עצמו ולא משנה מה - האוברקלוקינג בו יהיה מחורבן. ? אני מאמין שבכל מקרה אני לא אוציא למחשב את המיץ בOC ואסתפק גם בשיפור ביצועים קטן. אני בכל מקרה מתכנן לעשות disable לכרטיס המסך בBIOS כי אני קונה כרטיס מסך נפרד. היתרון היחיד בשבילי בלקנות את ה-G הוא שאני אוכל לחכות עוד קצת עם ההחלטה עלאיזה כרטיס מסך לקנות עד שATI יטרחו להו…
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי איך להפעיל ספק בלי לוח אם וזה הצליח עכשיו נשאר לי רק הצינורות לקנות ולחבר וכל מוכן לשימוש ... ;D הטכנאי בחנות מחשבים השכונתיתי שלי (קניתי משם מאווררים לרדיאטור ) אמר לי שאני צריך להכניס קפיצים בתוך הצינורות כדי שהם לא יתקפלו ויחסמו את המים כך שלא יגיעו מים למעבד ולצ'יפסט ובזמן ממושך הם גם ידלפו ... האם צריך לשים קפיצים והאם אפשר לקנות כאלה לצינורות של אקווריום?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, היתה לי בעיה עם המאוורר של המעבד, ולאחר שימון נראה שהמאורר חזר לעבוד. כדי לבדוק זאת הורדתי את ה speed fan, ועכשיו טמפרטורת המעבד שלי היא באזור 38( קודם היא טיפסה מעל 50). אבל אז ראיתי בתוכנה שיש לי שתי להבות, ליד הערכים של הטמפרטורות של הICH ו הIOH כשלהם טמפ' 53 ו 57 בהתאמה. אני לא יודע אם זה קשור למאוורר של המעבד, או שגם קודם זה היה, ופשוט לא ידעתי. יש לי מארז CM HAF 922 עם מאוורר אחד מקדימה מאוורר אחד מלמעלה ואחד מאחורה. האם הטמפ של המעבד היא סבירה? האם הטמפ' של ה ICH וה IOH תקינות? מה ניתן לעשות? המון תודה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הכוונה היא מה ה TJ MAX הגבוה ביותר שיכול ליהיות לכזה מעבד ? אני רוצה ללכת על בטוח ולדעת מה הטמפ' הגבוהה ביותר שיכולה ליהיות לי.. עוד שאלה קטנה, מהם המרחקים המומלצים למנוחה ולמאמץ למעבד כמו שלי ?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לחבר מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז .. אני צריך שהוא יהיה שקט (זה חשוב) וטוב ושלא יעלה המון ... אם מישהו יוכל לתת לי שם של מאוורר שעונה על הדרישות (ונמכר בחנויות הוירטואליות בארץ) , אני אודה לו מאד.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
Hi, I got myself a new GeForce 4 Ti4200 128MB It has a lame old aluminum piece of heatink with a not working fan on it. I want to put my good old ICEBERQ 4 on it... So i took out the clips thaty hold it down to the card but then i realized it's glued to it... somehow. How do i disconnect it without causing any harm ? so that i can put the ICEBERQ 4 on it ? Thanks in advanced, Chen Doron.
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מצאתי אתמול קולר של מי עדן והקירור של המים עובד, עכשיו אני רציתי לדעת אם אפשר לקפל את הרדיאטור לעיגול הכוונה שיהיה מגולגל והצינורות של הרדיאטור יהיו מגולגלים אחד על השני וצמודים כמובן בניהם
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הבא Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו הבעיה היא כזו, אצל הדובים הוא עולה כ100 פחות מאשר אצל זיגזאג ואני ממש רוצה לקנות מזיגזאג, אבל 100 שקל הבדל!!! אז אני יודע שבזה של זיגזאג יש 4 מאווררים, כמה יש אצל הדובים, אני חושב ששלוש? יכול להיות... וחוץ מזה, מה לעשות, לקנות אצל הדובים ב100 שקל פחות או אצל זיגזאג (אני רוצה כאן חוות דעת אמיתית ולא משוחדת, כי גם אני לא סובל אותם אבל יש לי תקציב קטן)
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא ואני רוצה לוודא שהוא מתאים לOC ולמצוא זכרונות 512MBX2 שמתאימים לOC (שאני יעשה עוד שנתיים שלוש כנראה כשהמחשב שלי יתיישן אז עדיף להיות מוכן עכשיו), לא צריך OC מטורף בכל מקרה מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 הבנתי שהקרור למעבד טוב לOC, האם יש קרורים נוספים טובים של חברות אחרות ששכיחות בארץ? (למקרה שלספק שאני קונה ממנו אין את זה) תודה Syberpuppy
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני לא מוצא ת'אפשרות בביוס של העלאת מתח למעבד.. כנראה שאי אפשר ? (אחח כמה שאני ישבור ת'לוח המחו**ן הזה) (shuttle!!!!!) אין מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המעבד שלי (Intel P.4 Northwood 2.4GHz) התחיל להיות לוהט לאחרונה (כנראה בגלל החום), לכן החלטתי לקנות לו קירור יותר יעיל מהקירור סטוק שלו כרגע. כעקרון, אני לא יכול לעשות למעבד אוברקלוק (לוח אינטל :-X ), אני מחפש טמפ' לא קיצוניות, 30-35, יהיה מעולה. חשבתי על הקירור ?Zalman 7000 CU, המחיר שלו (בסביבות ה-200) זה המקסימום שאני מוכן להשקיע. תוכלו להציע לי דבר יותר טוב במחיר הזה? וגם עוד דבר, הזכרונות על הלוח שלי קרובים נורא למעבד, ככה שאם הגוף יהיה גדול יהיה לי קשה להכניס את הזכרונות. איך אני בודק עם הקירור מתאים ספציפית ללוח שלי? :-X
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מערכת: cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ mb : INF. NF ULTRAII-M2 ram : Twimons DDR2 667.2048mb video: Asus GeForce 8800GTS 320mb power: Enermax Liberty elt500awt HD : WDC WD2500KS : Gigabyte Triton במצב מנוחה: לוח: 61 מעבד: 44 כ.מסך: 45 HD: 38 המארז מאוורר מצוין למה הלוח כ"כ חם? הוספתי עוד מאוור AC 8025 בדלת שמכניס אויר אבל הוא רק הוריד בכמה מעלות את הכרטיס מסך והלוח נשאר לוהט.. המאורר מסתובב הכל בסדר הגוף קירור יושב טוב אין טיפת אבק במארז. [br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 21:56:43 אני חושב שאקדח בעבודה חור עגול בדלת, אמקם אותו הכי טוב מול המאוורר המסכן של הלוח שממוקם במקום בעייתי עם ה 8880אתפנק באיזה גריל נחמד, ואעביר את ה AF8025 של AC לשם..
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
barton 2500 או AMD Athlon XP 2700+ (לאוברקלוק כמובן)
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-