אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אם אני אקנה את המנקה משחה טרמית הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=16216 ב88 ש"ח יהיה עדיף בהרבה מניקוי יסודי בעזרת אלכוהול עם צמר גפן?? שווה את הכסף??
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1.האם כדי לעשות OC לכרטיס הנ"ל או שהשיפור בביצועים לא יהיה משמעותי? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית שאפשר להגיע עם הכרטיס בלי לגרום נזק? 3.כשאני בודק את יציבות הOC לתת לכרטיס לעבוד על 100% של מאמץ? או שכדי לבדוק אותו על משהו יותר סביר כמו 75% כדי שאני יקבל אינדיקציה נכונה יותר לגבי טמפרטורות במאמץ? 4.שיפור של כמה נק' ב3D mark vantage יחשב טוב? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 3.03.2010 בשעה 09:00:03 עדכון קטן, ניסיתי להתקין VANTAGE אבל זה כותב שצריך וויסטה אז אני יריץ את הבדיקות ב06
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הי חברים המארז כולל 2 מאוררים 12 : קידמי תחתון, ואחורי עליון. רק המאוורר הקידמי, נצפה בתוכנת speedfan, וכמובן מאוורר ה- CPU. המאוורר האחורי, מחובר באמצעות 3 פינים, ולא נצפה על ידי התוכנה. אין לי על הלוח חיבורים נוספים למאווררים. למישהו יש רעיון לפתרון אלגנטי לבעיה שלי?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי וזה פשוט בלתי אפשרי .. פתחתי מנעילה את ההגדרות ב - CCC וניסיתי להעלות כל פעם בקצת את הכרטיס מסך והוא נתן לי לעלות רק ב - 5 MHZ וכל מה שמעל זה זה לא עובד .. כל סרטון שאני נכנס ליוטיוב או סתם משתמש במחשב המסך קופץ כזה לפעמים .. ניסיתי לעשות Auto Tune והוא פשוט תקוע מלא זמן על מסך כזה מלא צבעים ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות ESC .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. אגב הנה תמונה של המסך שזה תקוע עליו שבשביל לצאת ממנו צריך ללחוץ ESC (לחצו על התמונה להגדלה) תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
כתבתי בתיאור SubX בכלל שאני סומך עליו לגמרי אבל אני אשמח לקבל עזרה מכולם כי כמובן שאני סומך בכללי על כל המשתמשים פה יש לי 700 שקל ואני מתכוון להוציא אותם רק על קירור המחשב שזה כולל כל מה שבא לכם העיקר לנצל את ה700 שקל האלה במקסימום תועלת שלהם לקירור להחליף מה שבא לכם במפרט.. אני יודע ש700 שקל זה לא כזה הרבה אבל אני רוצה ניצול מקסימלי לקירור וגם שקט לא יזיק בכלל תודה.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב בOC 4300 או 4400? או שיש יותר טובים ומשתלמים מהם בoc תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי חם בטירוף אפשר לקבל כוויה עם לגעת בו כמה שניות הוא על 55 מעלות בטמפרטורה .. האם להגביר את הפאן? ובלי קשר מה זה ממורי קלוק?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC אבל שמעתי שזה יכול לקצר את החיים של המעבד זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
מעבד:Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 זיכרון ראשון:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original זיכרון שני:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original לוח אם:ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX כרטיס מסך:gigabyte 8800 gtx דיסק כשיח:זה משנה ביכלל?WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מארז:Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK ספק כח:thermaltake 550w גוף קירור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler לאיזה אוברקלוק (בערך)יוכלו להגיע הזיכרונות המעבד והכרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אוקי ...אני כבר שנים מנסה לעשות OC מאז שפירמטתי שזה שבוע שעבר ....וגם מידי פעם יוצא לי לעשות OC ( רק מתי שלכרטיס מתחשק ) מקרה אבוד , קיצור אני סתם רוצה להתיעסק איתו כי בכל זאת הוא חרייאת ... אז מה שמשגע אותי זה , שבריוויה טונר אני מעלה קצת בליבה וקצת בזכרונות והכל על מצב " PERFOMANCE 3D " ואז עושה לו TEST ואז SAVE ואז החל - אישור ואז ריסט....מפעיל מחדש ת'מחשב ..פותח ת'תוכנה עוד פעם ..ומה רואה ..את זה וזה לא משתנה אפילו ינעל ********* אררררררררררר ) http://img208.imageshack.us/my.php?image=2rav8le.jpg כן כן זה מה שמעצבן פה , אני עושה אינסוף ריסטים והליבה לא משתנת בכלל ..איזה נאחס... רק הזכרונות עלו מ- 360 בסטנדרט ל- 400 פעם פטרתי את זה ע"י האופציה בביוס של ה- AGP …
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים התקנתי קירור (סיילנסר) לX850XT שלי, אך הסרתי אותו כי מסרתי אותו ליצרן לבדיקה מסויימת. בכל מקרה, אני רוצה להרכיב אותו עכשיו בחזרה, והשאלה שלי היא האם אני צריך למרוח מחדש משחה תרמית, או שזה בסך הכל הבדל של מקסימום 5 טמפרטורות ואין צורך שאני אקנה משחה חדשה על מנת למרוח אותה (את המשחה שבאה עם הסיילנסר מרחתי לפני כמה חודשים- כשהתקנתי אותו). תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי חברה מישהוא יכול להגיד לי איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד שלי? p4 2.26 fsb 533
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג (דרך הביוס שיניתי מ200 ל250 הפעלתי מחדש והמחשב לא עולה! כלום המסך נשאר ריק (הוא מחובר) פשוט דלוק אבל לא עובד כלום! חייב עזרה דחוף ! תודה.
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
המאוורר שהוחלף היה 9pwn ושמתי שני nf-b9, שניהם עובדים ב l.n.a. שמתי l.n.a כי במצב הרגיל הם מאוד מרעישים... בכל מקרה הטמפרטורה ירדה אבל רק במעלה אחת. שאר הרכיבים למי שמעוניין ב"מפרט מחשב".. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן להוסיף עוד מאוורר לכרטיס מסך שלי RADEON 8500 RETAIL FROM CANADA אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקלוק קטן ניתן? ואם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה על המעבד הוא מקורי של אינטל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 מישהו יודע איך לפתוח אותו כדי לנקות כי קצת הסתבכתי להוציא אותו? ויש ביקורות עליו בסדר יעיל רועש וכו?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מקווה מאוד שהנושא קשור לפורום הזה אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות PC100 שאין לי מושג של איזה חברה הם אולי אתם יכולים להגיד איך לבדוק התיזמונים הם 3-3-3-5 ואני רוצה להוריד לפחות ל-2.5 הזיכרונות יכולים להשרף?
-
- 15 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, היתה לי בעיה עם המאוורר של המעבד, ולאחר שימון נראה שהמאורר חזר לעבוד. כדי לבדוק זאת הורדתי את ה speed fan, ועכשיו טמפרטורת המעבד שלי היא באזור 38( קודם היא טיפסה מעל 50). אבל אז ראיתי בתוכנה שיש לי שתי להבות, ליד הערכים של הטמפרטורות של הICH ו הIOH כשלהם טמפ' 53 ו 57 בהתאמה. אני לא יודע אם זה קשור למאוורר של המעבד, או שגם קודם זה היה, ופשוט לא ידעתי. יש לי מארז CM HAF 922 עם מאוורר אחד מקדימה מאוורר אחד מלמעלה ואחד מאחורה. האם הטמפ של המעבד היא סבירה? האם הטמפ' של ה ICH וה IOH תקינות? מה ניתן לעשות? המון תודה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הנה משהו מעניין http://electronics.up.co.il/ במיוחד אהבתי את הפיצוץ האטומי עם הלדים.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
Hi, I got myself a new GeForce 4 Ti4200 128MB It has a lame old aluminum piece of heatink with a not working fan on it. I want to put my good old ICEBERQ 4 on it... So i took out the clips thaty hold it down to the card but then i realized it's glued to it... somehow. How do i disconnect it without causing any harm ? so that i can put the ICEBERQ 4 on it ? Thanks in advanced, Chen Doron.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הינה המעלות במנוחה: והמעלות בעבודה בערך 70~80 המפרט שלי בצד המארז שלי הוא M5 תמונה: http://www.pandas.co.il/images/products/small/21613.jpg אין לי בעיה להשקיע כמה כסף אז מה אני יכול לעשות בשביל שהטמפ' שלי יגיע למינימום? מה להוסיף? דרך אגב הספק שלי הוא 650W ולא ג'נארי
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כחודש להשיג בלוק מים לקירור המעבד... אך כל חנות מחשבים שאני פונה אליה לא יכולה ליבא אחד כזה אני צריך עזרה בנושא יש לי את כל הצינורות אך חסרים לי החיבורים לבלוק וגם את הבלוק עצמו אך יש לי מערכת רדיאטור של קירור טרמי לנוזלים של טנקים.. משהו פצצה שמסוגל להוריד טמפרטורת נוזלים ל40- מעלות ... אני מתכונן להרכיב מערכת מאוד מקצועית אך חסר לי הבלוק אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בלוק קירור מים בארץ ומה מחירו אז שיחזיר לי הודעה... או שהוא מוכן להיפטר מאחד כזה תמורת סכום נורמלי.. תודה רבה.. כמו כן אני מאוד חדש בנושא מודינג ואובר קלוק אם מישהו פנוי בחופש פסח או גר קרוב לחדרה ומעוניין לתת לי יד בפרוייקט אני אשמח מאוד...
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך כזה : PINE XFX 5500 128MB לא משהו אני יודע אבל לא גיימר מטורף ואני לא משחק הרבה אז אני לא צריך יותר אבל בכל זאת חשבתי למה לא לשפר אותו קצת עכשיו אני לא ממש יודע הרבה על אוברקלוקינג אז פה אתם נכנסים לתמונה אני צריך שתתנו לי טיפים המלצות איך להתחיל מה להוסיף עם איזה תוכנה להשתמש תודה.
-
- 17 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. מעבד CORE I7 2600 לא K לוח: ASUS P8P67 PRO זיכרון: Corsair Vengeance 8GB (4X2) 1600Mhz CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Win 7 Pro OEM 64-bit אם זה רלוונטי המחשב לא מיועד למחשקים אלא ל-פוסט פרודקשין כבד של סטילס ווידאו. אני מתכוון להוסיף עוד קיט זיכרון זהה ולהגיע ל-16 GB אך לא כרגע. לקחתי את הזיכרון הזה מפני שהבנתי שהוא יציב ומהווה נקודה התחלתית טובה במידה ואני ארצה לעשות OC. הגדרתי את הזיכרון תוך שימוש בפרופיל ה-XMP ואני מוכרח לציין שכבר כמה חודשים לא ראיתי איתו בעיה אחת. אני יודע שניתן להגיע איתו לתדר של 1800 בלי להתפשר על יציבות כאשר רבים הצליחו להגיע ל-2000 ואחדים אף מעבר לזה. הידע שלי בכל מה שקשור ל-OC שואף לאפס. הנסיון: אפס מוחלט. אני פשוט צריך להעתיק את ההגדרות לביוס. הג…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-