אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם הוא מיתחמם יותר מדיי המיפרט הוא : amd athlon 64 x2 4800 gigabyte ga-m55s-s3 wd wd2500aaks 250gb kingston ddr 2048mb (1024mbx2) 667mhz leadtek geforce 8800gts 320mb entrmax liberty 400w זה התוצאות שקיבלתי בEVEREST: http://www.2send.us/uploads/3563f52a92.JPG האם יש משהו חריג הכרטיס מסך לפי דעתי ממש חם 67 מעלות זה דיי הרבה וזה במנוחה
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך וכל פעם שאני מסיים להעאלות הכל אחרי שאני עושה אישור זה חוזר להגדרות הרגילות למה זה? גם דרך הדריור כל פעם שאני עושה אישור זה חוזר...
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כיוונתי את כל השאר האחרים ל4. יותר נכון החזרתי אותם. את הcas latecy הוא לא נותן לי להוריד מ5 ל4 למה? מצורפת תמונה מהתוכנה Memset. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב, אז לקראת החומרה החדשה שהולכת להכנס למארז החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את מנועי הסילון שלו (נשבר לי מהרעש). אני מחפש מאווררי 80ס"מ שקטים! הCMF לא כל-כך חשוב, חשוב לי השקט! עדיף עם חיבורים ללוח-אם ואולי גם פאנל שליטה... תודה מראש! ;D
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני חודשיים קניתי מחשב חדש,חלקים חזקים.ואני רוצה לעשות OC למעבד... עכשיו בנתיים יש לי רק בעיה אחת,שאני יפתור אותה בקרוב.הבעיה היא שאין לי קרור טוב למעבד.זה קירור של אינטל שבא עםהמעבד Q6600 שקניתי.והטמפרטורות במנוחה,לכל מעבד הם... 52.ובמאמץ 70 80.אז אני לא עושה בנתיים כלום במחשב,עד שאני יקנה קרור.הקרור שאני קונה זה subeame tuniqe שהבנתי שזה קרור ממש טוב....אז עד אז אני בנתיים ירשום לכם את המפרט שלי. ואם תוכלו להגיד לי עד איזה אוברקלוק אני יכול להגיע עם המעבד?ואיך אני עושה למעבד OC. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)-מעבד Motherboard Name Asus Maximus Formula (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני יקבל את הכרטיס מסך: 8800GTS 320MB של Zotac. העיניין שהמעבד שלי, ה E6300, כנראה יגרום לצוור בקבוק (קטן יחסית) בקרוב אני אלך לקנות את הקירור EVERCOOL BUFFALO, שאלתי, כיצד אני מבצע את ה OC? עד לאיזה תדר אני אמור להגיע? האם הדבר כלול בסיכון כלשהו? והאם השיפור משמעותי? תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח שלי בעייתי להמהרה, בדיעבד אני מצטער שלא קניתי משהו כמו הDP55WG. אבל כרגע זה מה יש. האם מישהו כאן ביצע המהרה (אפילו מינורית) עם הלוח הזה?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסים של 6950 DIRT 3 EDITION אחד מהם נהרס הביוס ליפני חודשיים ואחד עובד טוב, עכשיו אני רוצה לצרוב על הביוס הפגום ביוס חדש של 6950 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח ליצרוב ביגלל שיש מסך כחול בתחילת הWINDOWS. אני ראיתי שאנשים עושים את זה דרך הבוט, הם עושים בוט לATIWINFLASH וצורבים ביוס חדש. אז השאלה שלי איך אני עושה זאת כי כשנסיתי לעשות את זה לא הצלחתי לעשות בוט לתוכנה. אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי תענו בבקשה זה דחוף כי הכרטיס סתם שוכב אצלי ללא כל שימוש. תודה לכל מי שעוזר!.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מאז של ANTEC 300 עם 5 מאווררים. 2 מקדימה נושפים. העליון והאחורי שואבים. רק לגבי הצידי אני לא בטוח. לפי ההוראות הוא אמור לנשוף על הכרטיס מסך (יש לי HD4870 PALIT) שממש עלול להתחמם תחת עומס רציני. הכרטיס עצמו מפנה את האויר לכיוון המאוורר הצידי. עכשיו זה נשמע לי לא הגיוני שהכרטיס מסך ינשוף לתוך המאוורר הצידי והמאוורר הצידי ינשוף על הכרטיס מסך בחזרה. לא עדיף פשוט להוציא את כל החום של הכרטיס דרך המאוורר הצידי (120MM)? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הינה המעלות במנוחה: והמעלות בעבודה בערך 70~80 המפרט שלי בצד המארז שלי הוא M5 תמונה: http://www.pandas.co.il/images/products/small/21613.jpg אין לי בעיה להשקיע כמה כסף אז מה אני יכול לעשות בשביל שהטמפ' שלי יגיע למינימום? מה להוסיף? דרך אגב הספק שלי הוא 650W ולא ג'נארי
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מנסה להשקיט את המחשב, שכרגע מאוד רועש. לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שאם אחליף את הקירור לשלושת הרכיבים הנ"ל, המחשב יהיה שקט ביותר. יש לכם המלצה על גופי קירור? השקט הוא כמובן בעדיפות ראשונה, אבל שלא יהיו גדולים ומסורבלים מדי, ולא יקרים מדי. לא יהיה OC, אפילו לא קצת. כ"מ: חשבתי על Zalman VF-900CU צ'יפסט: Zalman ZM-NB47J מעבד: יש הרבה מאוד דגמים שנראים מתאימים, ואני לא יודע במה לבחור המערכת שלה מיועדים גופי הקירור: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum כרטיס מסך: PNY 6800GT AGP מה אתם אומרים? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://img352.imageshack.us/img352/9517/77542867ic1.jpg אני מבצע אובר קלוקינג למעבד ומה שמונע ממני להעלות שלב זה DRAM שמגיע ל- 208.1 MHZ כאשר עולה ל- 210 המחשב נופל איך מורידים את DRAM לזכרון RAM
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מפוקס פיסי לפי חלקים. במקור הזמנתי את הפריזר אקסטרים אבל הוא יגיע עוד הרבה זמן. על איזה קירור מפוקס פיסי הייתם ממליצים לי לשים? המעבד הוא Q6600 מתוכנן OC לסביבות 3GHZ חושב שיהיה טוב שקט חשוב בצורה בינונית (לא חייב מאד שקט אבל לא טרקטור) מספר דגמים שהציעו לי: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1429 SZ120 ZEROTHERM http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=686 SCYTHE NINJA PLUS HYPER 212 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1286 דגמים נוספים יתקבלו בברכה! תקציב עד 250 שח! אם צריך מפרט מלא תגידו
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לOCZ VENDETTA 2 מקירור אחר, העליתי את המחשב והטמפ' ב-REALTEMP היו 22 מעלות, ירידה של 20 (!!) מהקירור הקודם. המעבד, E6600 באוברקלוק ל-3.3GHZ, 1.65V רציתי לראות מה הטמפ' במאמץ, אבל PRIME95 נכשל אחרי כמה שניות אחרי כמה רסטרטים וביטול האוברקלוק בהדרגה, אני משום מה כרגע על 35 מעלות. זה היה נראה כאילו כל צעד שעשיתי להפחית עומס מהמעבד, רק גרם לו להתחמם יותר. כרגע הוא על 1.4V במהירות סטוק, ו-PRIME נכשל בערך איך שאני לוחץ על הכפתור התחלה. משהו ממש דפוק פה.... המתח בסדר, הטמפ' בסדר, איזה סיבה יש לו להיכשל????? תודה למי שעוזר!
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת,יש לי לוח אם 965P-S3 REV 1.0 וזכרונות G.SKILL PK שלפי מה שהבנתי צורכים 2.0-2.1 מתח. עכשיו בלוח אם אין לי אפשרות לדעת כמה מתח יש לזכרונות אלא יש אפשרות רק להוסיף נגיד עוד 0.1 או 0.2 למשל.. רציתי לדעת כמה מתח הלוח אם מעביר עכשיו כדי שאני ידע אם יש צורך להוסיף מתח בשביל שיתאים לזכרונות..
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קודם כל כמה תמונות של המחשב עצמו: http://img369.imageshack.us/my.php?image=0164ux.jpg http://img369.imageshack.us/my.php?image=0233jq.jpg http://img368.imageshack.us/my.php?image=0200id.jpg עכשיו התחלתי באוברקלוק: שמתי HT על 3 זכרונות על 133 באס על 220 והעלאה במתח מ- 1.400 ל- 1.425 טמפ. עומד על 38 ב- Full Load אפשר עצות/המלצות כיצד להמשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אל תקשיבו למה שאומרים לכם, אחרי שעות של בדיקות של יחידות קירור שונות למעבד, הגעתי למסקנה הבאה: הקירור הכי טוב למעבד פרסקוט הוא הזלמן 7000CU, יש שיגידו לכם שהגירסה עם החצי נחושת חצי אלומניום טובה יותר (וזולה יותר), אך זה לא נכון הגירסה עם הנחושת הצליחה להוריד לי 2-3 מעלות פחות מהגירסה הזולה יותר. והנה מצורפת לכם דוגמה למעבד פרסקוט 2.8 עם הסטפינג הכי מתחמם שיש (CO), המעבד הומהר למהירות 3.2 רק שימו לב שהמאוורר עובד על 1400 RPM, הוא מסוגל לעבוד על יותר... אבל לפי הבדיקות שעשיתי אין הבדל בטמפרטורות כאשר הוא עובד על מהירות מלאה, אז מה אכפת לי, הרווחתי דממה בחדר... שומעים רק הארד דיסקים בקיצור תענוג לא נורמלי ומומלץ לכולם! (סוף סוף אני יכול להנות מהמחשב הזה מבלי לקבל …
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב ישן פנטיום3 שקיבלתי אבל קיבלתי אותו בלי מאורר ובכלל בלי קליפסים אלא רק סינק,אז איכשהו לקחתי חוט ברזל שמכוסה בפלסטיק וקשרתי את החוט סביב מאורר ממש קטן (20מ"מ) והסינק,בקיצור אין לי קליפסים ואני צריך לחבר את הקירור שלא ייפול שאני יעמיד את המארז,אני רוצה לדעת אם מדבקה טרמית תוכל להדביק (לא כ"כ חזק העיקר שלא ייפול) וגם לעשות לפחות טיפה תעבודה כי הטמפ' לא ממש משנה העיקר שהמחשב לא יישרף נ.ב (אם מישהו מוכר קירור עם קליפסים לP3 לא משנה איזה כי עכשיו אני לא יודע איזה סוקט זה כי המחשב עדיין לא מחובר סופית) אבל מה שאני כן יכול להגיד שזה קירור סינק שחור בצורת פסים,ועליו מאורר דק שלא תפוס עם קליפסים או משהו פשוט מונך עליו ואיכשהו זה לא יורד
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 3GHZ והכל טוב ויפה.. יש לי בנוסף Arctic Cooling Freezer 7 PRO ואני מעלה ל3300 MHZ כלומר מ204 מה"ץ FSB ל220... אבל כשאני מעלה ל221 או יותר המחשב קורס... תמונה של CPUZ מישהו יכול אולי לעזור בלעבור את המחסום? אגב, יש לי ספק 520W ג'נרי (לא טוב - אבל מספיק)
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן להוסיף עוד מאוורר לכרטיס מסך שלי RADEON 8500 RETAIL FROM CANADA אני רוצה לקרר את הכרטיס מסך כדי לבצע אוברקלוק קטן ניתן? ואם כן אז איך?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם כדאי לעשות לכרטיס הזה אוברלוקינג?? זה יתרום לי קצת ביצועים? ואין שם שום דבר שמקרר רק היטסינק כזה מפלסטיק יש איזו תוכנה שאתם יכולים להמליץ לי עליה? ועוד דבר איך אני יעשה אוברקלוק בלי לגרום נזק לכרטיס!?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-