עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Belgia,

שלום, אני קונה מחשב מ TMS ונותר לי לבחור את הקירור למעבד. המעבד של המפרט שלי הוא 4570 (מסדרת Haswell ) החדשה [Tray] קיבלתי המלצה על Katana 4 שאין להם, הקירור הזה עולה 130 ש"ח ב KSP, אבל אין לי איך להביא להם את זה (הם טוענים שהם לא עובדים עם הדואר, אלא רק עם שליחים ושזה עולה 50 ש"ח). חשוב לי מאוד שהקירור הזה יהיה שקט [אם זה רלוונטי, המארז שלקחתי הוא ה Fractal R4] השאלה שלי היא כזו: האם כדאי לקנות ב KSP את ה Katana 4 ולבקש שהם יקחו את זה עם שליח ? החסרונות באופצייה הזו היא שהקירור עולה 180 ש"ח בסה"כ ושהזמן שייקח לי לקבל את המחשב גדל. האם יש קירור אחר ב TMS (באותו סדר גודל של מחיר) שמומלץ במקום ה Katana 4 (ואני מדגיש שוב ששקט זה פרמטר חשוב בשבילי [בעיקר במנוחה, כשאני הולך …

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  2. הנה משהו מעניין http://electronics.up.co.il/ במיוחד אהבתי את הפיצוץ האטומי עם הלדים.

3. Started by fx-57,

לבנדוד שלי יש את המעבד הזה עם לוח אם של ג'יגה בייט שאני כרגע לא זוכר את הדגם הספציפי שלו והוא מעוניין לעשות OC. כשהמחשב נדלק הטמפרטורה שלו היא 68 מעלות (זה הגיוני בכלל?) וכשהוא מתחיל להתאמץ הוא מגיע ל75 מעלות ונתקע כל הפעולות האלה קורות כשהמחשב בלי OC. מרחתי משחה טרמית רק באמצע של המעבד (איפה שיש את הנקודה הקטנה) ושמתי קירור טיפה יותר טוב מהסטוק אבל זה לא הולך איתו, מה אפשר לעשות כדי שיהיה OC מוצלח כמו שצריך בלי לדפוק את המעבד? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  4. אני רוצה קירור מים למעבד שלי בתקציב של עד 600 שקל מה אתם אומרים עליו? אניה רוצה להגיע בOC ל4GHZ בערך. כרגע המעבד בלי OC 2.8 ובמאמץ המעבד על 65 מעלות. מארז COOLER MASTER 690

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  5. אני מצאתי אתמול קולר של מי עדן והקירור של המים עובד, עכשיו אני רציתי לדעת אם אפשר לקפל את הרדיאטור לעיגול הכוונה שיהיה מגולגל והצינורות של הרדיאטור יהיו מגולגלים אחד על השני וצמודים כמובן בניהם

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שלום כולם התחלתי לעבוד על פרויקט להביא את ה1800 של אחי ל 3000 עכשיו יש בנתיים לוח מסריח , ספק גנ'רי , זכרונות גנריים , ומארז בסדר שהולך לעבור מודינג הנה התכנון לקנות abit is7-e למכור את הזכורנות ולקנות a-data vista שני סטיקים של 256 כול אחד 500 הרץ. ספק כוח hec 475 יקבל סליבנג קרור למעבד xp90 עם טורנדו גשר צפוני יש כבר קרור אקטיבי ולזכרונות יש מפזרי חום מאלומנים מארז חוטים מסודרים \ חוטים מעוגלים \ מאוור של 80 בגג \ 120 מכניס אוויר \ 120 מוציא אוויר מה עוד כדאי להוסיף לקראת קניית החלקים ? עכשיו ניסתי לראות עד כמה ניתן להגיע עם הציוד הנוכחי העלתי ב cpu clok ל 2001 ועובד בסדר ניסתי ל 2010 ולא עולה להוסיף מתח ? למה ? למעבד \ זכרון ? וכמה ? נעלתי pci ו תagp לאן מ…

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  7. אהלן. אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות של המאווררים בתלות בטמפ' של המארז/מעבד ושהתוכנה עצמה לא גוזלת זיכרון. הלוח אם שלי Asus P8Z77-V-Deluxe. התוכנה AI SUITE של אסוס שמגיעה עם הלוח אם, תופסת הרבה זיכרון במערכת. לא שחסר לי זיכרון אבל אני מעדיף תוכנה יותר "קלה" במובן הזה. האם יש למישהו המלצות? תודה.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by hamoodit,

שלום לכולם, המחשב שלי בבסיסו: 2.53 P4 , לוח אסוס P4T533-C/E - 1 ג'יגה זכרון RDRAM PC1066 רוצה להעלות את הביצועים של המעבד.... מישהו ניסה כבר עם הלוח/מעבד הזה ? לא מפחד על החומרה תרגישו חופשי להעלות הצעות !

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  9. איפה אפשר לקנות בארץ Compunurse (חיישן טרמי מחובר ל LCD)

10. העלתי כמה תמונות תביעו חותת דעת איך הOC מה אתה מציעים אם מישהו הגיע עם מעבד כמו שלי לתוצאות דומות או יותר שיגיד.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by Natan_Rozen,

המעבד שלי (Intel P.4 Northwood 2.4GHz) התחיל להיות לוהט לאחרונה (כנראה בגלל החום), לכן החלטתי לקנות לו קירור יותר יעיל מהקירור סטוק שלו כרגע. כעקרון, אני לא יכול לעשות למעבד אוברקלוק (לוח אינטל :-X ), אני מחפש טמפ' לא קיצוניות, 30-35, יהיה מעולה. חשבתי על הקירור ?Zalman 7000 CU, המחיר שלו (בסביבות ה-200) זה המקסימום שאני מוכן להשקיע. תוכלו להציע לי דבר יותר טוב במחיר הזה? וגם עוד דבר, הזכרונות על הלוח שלי קרובים נורא למעבד, ככה שאם הגוף יהיה גדול יהיה לי קשה להכניס את הזכרונות. איך אני בודק עם הקירור מתאים ספציפית ללוח שלי? :-X

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  12. עד כמה בערך אפשר להגיע?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Ghtm,

בKSP מוכרים GF 7800GT של החברה FORSA ב1850 ש"ח. רציתי לברר, איך הוא לאוברקלוק? אני רוצה לקנות אותו, ולתקוע לו את הOC הכי חזק שהטמפ' ייאפשרו, אז איך הוא?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  14. היי ושוב שלום את המחשב הזה החלטי להרכיב מ א עד ת בעזרת יעוץ ושיתוף של פורם האתר אוברקלוקינג וקירור.... אחרי השירשורים האלו.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340314.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340418.10 עבדתי אתמול אני וחברה על המחשב ממש במרץ וחשק (זה כייף שהכל חדש) והיתי רוצה לשתף את כולם בתוצאות (כמו שהבטחתי) ויותר חשוב במסקנות... אז ככה נתחיל במפרט: E4700 2.6 @ 3.8 OC 47% ZALMAN 8000 4GB 2GBX2 Transcend 800HZ @ 938HZ GIGABYTE GA-EP35-DS3 Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Edimax EW-7128G AverMedia AVerTV Super 007 FM LG DVD±RW GH20NS x20 SATA Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Arctic Cooling Arctic Fan 8L 80mm Exhaust X3 Ar…

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by תינוק22,

האם יש לכרטיסי זכרון חיישן טמפ'? תודה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by Mister-G,

אין בחנות שאני קונה ARTIC SILVER 3 אז יש למשהו משחה טובה אחרת\או אפילו יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by arik100,

אז ככה יש לי E6750 ARCTIC FREEZER THERMALTAKE EUREKA איך אני שולט במהירות המאווררים שיש לי על המעבד? וה INTAKE ו ה OUTTAKE?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by gil1908,

ידוע שכאשר מעלים מהירות מעבד/BUS/וכו' צריך לרוב לתת מתח גבוה יותר . השאלה היא אם הKT 3 של MSI עושה את זה אוטומטית. הלוח הוא ללא ג'מפרים - הכל דרך הBIOS מה שמעורר את השאלה אם הוא יודע גם "להחליט בעצמו".

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by JonyPony,

טוב, אז לקראת החומרה החדשה שהולכת להכנס למארז החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את מנועי הסילון שלו (נשבר לי מהרעש). אני מחפש מאווררי 80ס"מ שקטים! הCMF לא כל-כך חשוב, חשוב לי השקט! עדיף עם חיבורים ללוח-אם ואולי גם פאנל שליטה... תודה מראש! ;D

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  20. למשל אם המכפלה שלי היום היא 10 ואני משנה ל9 או 8 אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר? זה ייצרוך יותר חשמל? יתחמם מהר יותר? ויותר חשוב האם זה לא מסוכן למעבד? אני לא מבין מה זה אומר.. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי להבין את זה

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by The-Q,

ברשותי לוח GIGABYTE GA-7ZXE ו- AMD ATHLON XP 1600+. יש לי את ההיט סינק ספייר החדש. יש לו קליפס מגעיל, ואחרי מאמצים רבים לא הצלחתי להוציא את ההיט סינק מהמקום וכמעט פגעתי בלוח. איך לעזאזל אני מוציא את ההיט סינק? מה הם רוצים, שאני אתלוש אותו מהמקום? יובל קיו.

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by rafi-s-,

שלום יש לי מעבד amd 3500+ winchester עכשיו המעבד באובר קטן של 2200@2422 והוא עומד על 48 מעלות במנוחה ובמאמץ של prime 95 על 57-59 אני רוצה קירור שיוריד לי את הטמפ' מאוד בשביל לעשות לו אובר יותר רציני תודה

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  23. שלום כולם כמו שאפשר להבין אני לא צריך משהו מתוחכם או קיצוני, אני קונה Q9450 על EP35C-DS3R ומאוורר שקט Scythe S-Flex (120mm 800rpm) ומחפש גוף קירור טוב ולא יקר מדי שיתאים לכל הנ"ל. כאמור לא יהיה OC בעתיד הנראה לעין והתקציב עד 250 תודה

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by Davidmag1,

טוב אז אחרי סיבוכים רבים עם הVISTA והלחץ של מלא דברים ניהיה קצת חופש אחרי הפירמוט והתקנת הXP אפשר להמשיך אני על 3.1 כמעט ותמונות וטמפ' וכל השאר בתמונות למטה, הטמפ' בשמיים בגלל שהPRO7 מסתובב על מינימום כמעט זו המערכת Q6600 AC pro 7 ocz 2gb 800mhz cl 5-5-5-15 librtey 400W msi p6n sli הינה תמונות

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Vissor,

היי רציתי לדעת אם מישהו עשה OC לכרטיס מסך הזה ועד לאן אפשר למשוך אותו? הנתונים הראשונים: core clock: 513 shader clock:1188 memory clock:792 השתמשתי ב evga precision והגעתי ל core clock: 611 shader clock:1414 memory clock:895 השאלה עד לאן אפשר למשוך את זה בלי שהטמפרטורה תעלה משמעותית ובלי שהמחשב יקרוס... נתוני מחשב: dual core 2.8ghz kingstone 2gb asus p5ld enermax liberty 500W

• 1 תגובה
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.