אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני כרטיסים של 6950 DIRT 3 EDITION אחד מהם נהרס הביוס ליפני חודשיים ואחד עובד טוב, עכשיו אני רוצה לצרוב על הביוס הפגום ביוס חדש של 6950 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח ליצרוב ביגלל שיש מסך כחול בתחילת הWINDOWS. אני ראיתי שאנשים עושים את זה דרך הבוט, הם עושים בוט לATIWINFLASH וצורבים ביוס חדש. אז השאלה שלי איך אני עושה זאת כי כשנסיתי לעשות את זה לא הצלחתי לעשות בוט לתוכנה. אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי תענו בבקשה זה דחוף כי הכרטיס סתם שוכב אצלי ללא כל שימוש. תודה לכל מי שעוזר!.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו מעבד amd athlon 64 3000+ ואני רוצה להחליף אותו בamd athlon 64 X2 3600+ או דגם מהיר יותר (3800/4200) בתקווה שזה ישפר בקצת את הביצועים של המחשב.... עכשיו אם אני יכול להעביר את הקירור של המעבד שלי למעבד שאני חושב לקנות(הקירור הוא קירור שבא עם המעבד הזה) לא תיהיה בעיות התחממויות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מנסה להשקיט את המחשב, שכרגע מאוד רועש. לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שאם אחליף את הקירור לשלושת הרכיבים הנ"ל, המחשב יהיה שקט ביותר. יש לכם המלצה על גופי קירור? השקט הוא כמובן בעדיפות ראשונה, אבל שלא יהיו גדולים ומסורבלים מדי, ולא יקרים מדי. לא יהיה OC, אפילו לא קצת. כ"מ: חשבתי על Zalman VF-900CU צ'יפסט: Zalman ZM-NB47J מעבד: יש הרבה מאוד דגמים שנראים מתאימים, ואני לא יודע במה לבחור המערכת שלה מיועדים גופי הקירור: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum כרטיס מסך: PNY 6800GT AGP מה אתם אומרים? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי. אולי עשיתי משהו לא נכון? ??? ניסיתי לשחק עם כמות המשחה הטרמית, אבל כרגע עם ה heatsink הנ"ל אני יושב על 38 מעלות ב idle ו 70-71 מעלות ב full load. אין OC כרגע. מדובר על i7-920. באם זה נורמלי לקירור הזה, אז אלך היום לקחת את ה mugen 2 שראיתי שממליצים עליו, ואוסיף לו מאוורר נוסף. מבחינת מארז HAF 932 יש המון מקום והוא מאוורר למדי.
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המארז מגיע עם שני מאווררים של אנטק עם שלוש אפשרויות מהירות. אחד עליון 140MM שניתן לחבר רק למעלה. ואחד אחורי 120MM למעלה (הספק למטה) שאותו העברתי לצד הכרטיס מסך, עם אפשרות לשליטה על מהירותו מחוץ למארז. המארז כולו מרושת ב 4 מאווררים 3 120MM ואחד 140MM השאלה היא לאן לחבר את המאוורר של אנטק (שיש לי יכולת לשלוט במהירות שלו ללא לפתוח את המארז)? האם לצד הכרטיס מסך שינשוף עליו? אולי מקדימה שיכניס אויר? תודה...
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
סוף סוף גמרתי להרכיב את המחשב שלי (...) ואני רוצה לבדוק ביצועי מערכת לפני שאתחיל ב OC רציני. 1. איזה תוכנה מעמיסה את כל 4 הליבות של Q6600? ניסיתי להריץ שני עותקים ויותר של ORTHOS או PRIME95 ולא הגעתי ליותר מ 50% ניסיתי את S&M אבל היא תוקעת את המחשב כך שלא ניתן לקרוא את נתוני הטמפרטורה/עומס. 2. איזה תוכנה מבצעת בדיקת זיכרון ורצה ב XP או Vista? 3. האם ניתן להשתמש ב MBM5 למדידת טמפרטורה עם Q6600 בלוח אם ABit IP35 Pro ? לא הצלחתי למצוא שום תוכנה אחרת שתציג לי את הטמפרטורה במערכת (TAT לא עובד אצלי, CoreTemp מפיל את המחשב)
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הטמפ אצלי הם 47 מנוחה ו- מאמץ 65 בסטוק . 55 במנוחה ו 76 במאמץ על 3.0 ghz במתח של 1.3 . השאלה היא אם אני יחליף את הv1 ל 120 extreme , האם אני יקבל שיפור משמעותי שאני יוכל להמשיך באוברקלוק? כי כרגע מה שתוקע אותי זה הטמפ הגבוהות .
-
- 20 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קבלו את השיטה החדשה לאיוורור המחשב ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאוורר רגיל למארז אני לא מבין בזה בכלל אז פניתי אליכם.. מאוורר רגיל עם לדים כחולים (כל המחשב כחול) ואממ זהו בעיקרון אחד טוב ולא יקר.. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, עד עכשיו הייתי מורח משחות תרמיות בצורה אחידה ושווה על המעבד בעזרת כרטיס / סכיון כזה או אחר. אך מסתבר כי השיטה הנכונה היא ע"פ יצרניות המשחות היא לשים במרכז המעבד(כמות כזו או אחרת ע"פ היצרן) ולחבר את גוף הקירור בצורה חלקית לסובב אותו ימינה ושמאלה. ואז אפשר להמשיך את תהליך ההתקנה. הסיבה ע"פ היצרניות היא מניעת בועות אוויר אשר יכולים לשבש את התפשטות החום מהמעבד לגוף הקירור. ע"פ איזו שיטה אתם מורחים ומהם הטמפרטורות?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם הוא מיתחמם יותר מדיי המיפרט הוא : amd athlon 64 x2 4800 gigabyte ga-m55s-s3 wd wd2500aaks 250gb kingston ddr 2048mb (1024mbx2) 667mhz leadtek geforce 8800gts 320mb entrmax liberty 400w זה התוצאות שקיבלתי בEVEREST: http://www.2send.us/uploads/3563f52a92.JPG האם יש משהו חריג הכרטיס מסך לפי דעתי ממש חם 67 מעלות זה דיי הרבה וזה במנוחה
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה מאוורר השקט ביותר ומקרר הטוב ביותר? ואיזה המשתלם ביותר? COOLERMASTER GEMINI II BIG TYPHOON ZALMAN 9700 Scythe infinity V1 CL-P0401 Zalman CNPS9700 SUNBEAM TUNIQ TOWER Thermalright Ultra-120 CPU Cooler
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב, אז לקראת החומרה החדשה שהולכת להכנס למארז החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את מנועי הסילון שלו (נשבר לי מהרעש). אני מחפש מאווררי 80ס"מ שקטים! הCMF לא כל-כך חשוב, חשוב לי השקט! עדיף עם חיבורים ללוח-אם ואולי גם פאנל שליטה... תודה מראש! ;D
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני יקבל את הכרטיס מסך: 8800GTS 320MB של Zotac. העיניין שהמעבד שלי, ה E6300, כנראה יגרום לצוור בקבוק (קטן יחסית) בקרוב אני אלך לקנות את הקירור EVERCOOL BUFFALO, שאלתי, כיצד אני מבצע את ה OC? עד לאיזה תדר אני אמור להגיע? האם הדבר כלול בסיכון כלשהו? והאם השיפור משמעותי? תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זהו המארז שלי http://www.chieftec.com/cx-01sl-sl-b.html יש לי מאוורר 120מ"מ מאחור ועוד שניים בצד ימין (שלושתם מוציאים אויר), כשאפשרי לשים שם שלושה (בצד ימין). יש מאוורר שמוציא בספק הכח. ונראה לי, אבל לא בטוח בכלל, שיש מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז. הבעיה שהפנל קצת מסובך לפירוק ויש המון קשקושים שם, כך שלא יצא לי לראות בוודאות. המפרט שלי בצד ימין בפרטים. בקרוב אני משדרג ל8800GT, Q6600 ו-2GB זיכרון. עם ספק מודולרי 400 של אנרמקס. השאלה שלי מה מומלץ לי על מנת לשפר את הקירור בתוך המארז, שכן ישנה גם בעיה, שהמארז דיי נעול בתוך שולחן המחשב. הוא יושב למטה בשולחן כשיש רק רווח של כ-5ס"מ מימינו ומשמאלו. ומאחוריו יש דיקט עליון שסוגר את שולחן המחשב, אבל למטה הוא פתוח. אז ככה שלמאוורר …
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני חודשיים קניתי מחשב חדש,חלקים חזקים.ואני רוצה לעשות OC למעבד... עכשיו בנתיים יש לי רק בעיה אחת,שאני יפתור אותה בקרוב.הבעיה היא שאין לי קרור טוב למעבד.זה קירור של אינטל שבא עםהמעבד Q6600 שקניתי.והטמפרטורות במנוחה,לכל מעבד הם... 52.ובמאמץ 70 80.אז אני לא עושה בנתיים כלום במחשב,עד שאני יקנה קרור.הקרור שאני קונה זה subeame tuniqe שהבנתי שזה קרור ממש טוב....אז עד אז אני בנתיים ירשום לכם את המפרט שלי. ואם תוכלו להגיד לי עד איזה אוברקלוק אני יכול להגיע עם המעבד?ואיך אני עושה למעבד OC. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)-מעבד Motherboard Name Asus Maximus Formula (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך וכל פעם שאני מסיים להעאלות הכל אחרי שאני עושה אישור זה חוזר להגדרות הרגילות למה זה? גם דרך הדריור כל פעם שאני עושה אישור זה חוזר...
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כיוונתי את כל השאר האחרים ל4. יותר נכון החזרתי אותם. את הcas latecy הוא לא נותן לי להוריד מ5 ל4 למה? מצורפת תמונה מהתוכנה Memset. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 9 (ראו מפרט), המעבד כרגע עומד על 2080 מה"צ, ומגיע ל-44 מעלות במנוחה, ומעל 50 לפעמים בעומס מלא. המאוורר עובד על שיא הכוח (5300 סל"ד), ועושה מלא רעש, אבל אני מפחד להוריד לו את המהירות, לקח ממעבד קודם ז"ל... איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כן כן אני יודע שזה יקח עידנים עד שיהיה לי כסף לקנות את זה אבל הליבה של ה-barton 3000 ממש גדולה והבסיס של ה-SLK800 ממש קטן ויש לי הרגשה שהSLK לא יכסה את כל הליבה יש למישהו מושג אם זה מתאים אחד לשני? כי בסופו של דבר אני תמיד קונה ללוחות אם שלי את המעבד הכי מהר שהם תומכים ורק אחרי זה מחשב חדש...
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
היי, חבר שלי מחבר במארז אחד שני ספקים, השני בשביל הFANS, איך אפשר לחבר אותו כך שידלק בעת שהראשון נדלק ללא חיבור ללוח?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-