אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC של 630/1450/930 לכרטיס מסך שלי ואני עוקב בזהירות עכשיו על הטמ'פ. תמיד עקבתי עם EVEREST על הGPU אבל ראיתי שתוכנות אחרות מתיחסות לGPU Diode כטמ'פ של הכרטיס. לאיזה טמ'פ צריך להתיחס ומזה בכלל Diode? ד"א ה-Diode הגיע הכי הכי הכי הרבה (אחרי הרבה מאמץ) ל-68 מעלות והGPU בEVEREST הכי הרבה הגיע ל58 מעלות. האם זה בסדר? ומה אתה אומרים על הOC? איך אפשר לשפר? (הוסיף לי 500 נקודות ב3DMARK)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב! היום קיבלתי את הקירור הנ"ל שהחליף את החרא שהיה לי (SPIRE FRIDGEROCK) , ואני חייב לומר קירור חבל על הזמן(גם קצת כבד, 708GR) הוריד לי כמעט 10 מעלות. המעלות עם הספייר היו 47-51 באוברקלוק מ2500+ ל3200+ ועכשיו המעלות הם 40-42 גם באותו אוברקלוק. שאלתי היא: ביחד עם הקירור מגיע חיישן שאני יכול לחבר אותו למעבד בעזרת דבק טרמי, זאת אני יכול לעשות אם ברצוני שהוא ישנה את המהירות של המאוורר אוטומטית אבל בחרתי את האופציה של לעשות את זה MANUAL דרך מפרץ 3.5". בגלל שלא השתמשתי בחיישן רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו לכניסה שנמצאת במאוורר ולשים את החיישן עצמו בכרטיס מסך כדי לדעת מה הטמפרטורה שלו ועדיין להמשיך להשתמש בפוקציית הMANUAL? תודה מראש! לילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום. מדובר על Corsair H50. כבל המשאבה מחובר כרגע לללוח האם (System Fan). אבל בהוראות ההתקנה מצוין במפרוש שיש לשים לב שהלוח מספק את מלוא העוצמה למשאבה. כיצד מבררים זאת? מאין לי לדעת כמה כוח משחרר לוח האם למשאבה דרך החיבור הנדון? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחד המחשבים שלי יש בעיה. א. שאני מסתכל מה הטמפ' של ה-CPU הוא רושם בדר"כ טמפ' באיזור ה-90 וזה נראה לי לא נורמלי ע"פ מה שאני יודע. מה יכול לגרום לכזה דבר ומה ניתן לעשות? ב. כשאני עושה למחשב restart הוא לא מצליח להידלק לגמרי מחדש. הוא מתחיל להעלות את עצמו ומיד לפני המסך של ה-BIOS נכבה. צריך לתת לו כמה דקות ואז הוא מצליח להיטען רגיל ולהיפתח. זה יכול להיות קשור למעבד או שזו אולי בעיה אחרת שקשורה לספק כוח או משהו כזה? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת המעבד הזה נעלם מהעולם אז די קשה למצוא בשבילו גוף קירור... בנתיים מצאתי בנעה ב 90 שקל COOLER MASTER XDREAM II http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=HAC-L82&other_title=+HAC-L82+XDream%20II אני לא יודע אם הוא טוב או לא , אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשמוע המלצות נוספות ... תודה
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=1422 יש לי סוקט 462 , בלוח אם ABIT - NF7 עכשיו, לא רשום שזה תואם, אבל אני כמעט בטוח שכן.. לפי זה: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_462MBlist_eng.htm מה אתם אומרים, מתאים או לא? --- כרגע יש לי athlon xp 2500 עם קירור סטוק
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי מחשב מבוסס AMD 3700 SANDAY DFI SLI-DR הבאתי זכרונות OCZ XTX 2-2-2-5 וספק OCZ PS 520W בקיצור כרגע זה המצב שלי בOC תראו בתמונות: אני מנסה להריץ PRIME הטמפרטורה במנוחה היא 48 מעלות בערך במאמץ היא 60 מעלות אני עם XP90 זה תקין? המתח לזכרון זה 2.9 בכל מקרה כל פעם הPRIME נופל מיד עם שגיאה האם החום תוקע את הOC? ניסיתי להריץ סתם AQUAMARK וזה עבד נהדר וקיבל ציון גבוהה למעבד אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
חברה אני כבר ממש מפחד... לאחר התארד ש sub פתח החלטתי לראות כמה פרוייקטיים מחו"ל אז דפדפתי שצת בין הדפים של האתר של metku.net באחד הדפים נתקלתי בדבר הזה : הנה עוד תמונה קצת יותר מרחוק : מה זה הדבר הזה ?!?! מאיפה הוא הביא את זה ?! מנוע סילון של מטוס.. זה האפשרות היחידה... אם מישהו יודע מה זה אז בבקשה ספרו לי קצת.. :-\
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב. עשיתי כבר O.C למחשב שלי עם קירור שם עוד מאוור אחד דווקא די נחמד, הגעתי מ1.6ghz ל2.0ghz הFSB עלה מ100MHZ ל 123MHZ ולא היו כל בעיות חימום הטמפרטורה הייתה 53c, עכשיו לעיניין אני רוצה גם לעשות O.C לזיכרונות שלי או לכרטיס מסך, רציתי לברר עוד בקשר לאוברקלוקינג האם אני יכול לעשות O.C לכרטיס מסך שלי? וגם לזיכרונות? ואיך אני אוכל לברר אם זה יכול להיות מסוכן בשבילי ?(לפני שאני אשרוף את הזיכרונות רצוי ) תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4, סוקט 630.. אני צריך המלצה למשהו שיוריד אותו מ-70 מעלות.. משהו שישתיק את המחשב הזה כבר!! עוד שנייה אני שובר אותו! ניסיתי לנקות אבק + להחליף משחה טרמית + לשנות את הכיוונים של המאווררים והכל לא עוזר..! מצידי שהקירור יהיה מכוער ולא יודע מה.. העיקר יקרר וישתיק את המחשב טווח מחירים: 150 ש"ח תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מי שרצה לראות קאסקייד ועל הדרך את אחד התותחים הכבדים בעולם Shamino שובר שיא עולם ב2005 עם קאסקייד על FX57 שרץ במהירות של 3860 ושני יחידות שלב אחד על כל כרטיס 7800GTX תוצאה אני אתן לכם לראות לבד אז בבקשה סרטון קצת כבד אבל שווה http://www.vr-zone.com.sg/Shamino/hivid.mpg
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כמו שרואים התמונה הטמפ' של הכרטיס מסך 238- זהו כרטיס מסך חדש - GF7300GS איך אני מסדר את זה? http://img187.imageshack.us/img187/6393/64500154yc7.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שכולל: Raidmax APEX FSP 450W Q6600 P35-DS3L 2GB 800Mhz CL4 8600GT ואני מתלבט לגבי הקירור למעבד. שמעתי הרבה המלצות לגבי הAC freezer 7 pro. אני שוקל לקנות בTMS, ושם הוא עולה 122. עם זאת, בTMS יש גם גופי קירור מוזלים בקניית מעבד, ולכן נשמעו לי קצת יותר אטרקטיביים בקניית מעבד. למשל, באותו מחיר בערך של הfreezer אני יכול לקנות zalman 7500. או, ב-70 ש"ח פחות, את הglacialtech 5060 PWM. אם יש גוף קירור שטוב עבורי ולא מוזכר כאן גם אשמח לשמוע עליו. כמה OC אני אוכל לעשות עם כל אחד? כמה שקט הוא ייתן לי? הבנתי שהfreezer לא הכי שקט.
-
- 8 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מעבד e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l המעבד הגיע ללא בעיה ל4 גיגה הרץ, 422*9.5. טמפרטורה סביב 40 מעלות בשימוש אינטרנט ומסמכים(לא התקנתי משחקים עדיין). ההגדרות שהגדרתי בביוס: ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.2 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3 עשיתי משהו לא בסדר(חוץ מזה שעשיתי אוברקלוק כשאני לא מבין בזה שום דבר..).
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
או קי אז ככה... אני רוצה לקנות מערכת קירור מים למחשב החדש שאני עומד לקנות... המפרט: Dfi lanparty UT sli-d/ultra-d (לא סגור על זה) AMD athlon 64 3700 San-Diego בקשר לכרטיס מסך אני לא סגור עליו אבל כנראה או 7800GTX או 6800GT תלוי ברווחים מהבר מצווה ביום חמישי ;D... אני צריך קירור לכל המערכת (מעבד, כרטיס מסך וציפסט....) ויש לי 400$ להשקיע בזה ואני יכול לקמבן משלוח מחו"ל דרך חבר.... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, טוב אז בקרוב בעזרת השם, אני קונה מחשב עם הלוח הזה: Asus P8P67 -M (יכל להיות דגם פרו ויכל להיות שלא). עכשיו לשאלה שלי. אני קונה את המארז CM Storm Scout ורשום שהוא יכל להכיל עד 5 שזה אומר: ^^ תקנו אותי אם אני טועה ^^ אבל בלוח רשום שיש לו שתי חיבורים למאוורר מארז: ואני יודע שאפשר לחבר על אותו חיבור, כמה מאווררים, אז השאלה שלי היא: 1. כמה מאווררים אני יכל להכניס לתוך המארז ושהלוח יוכל להפעיל אותם ? 2. עוד שאלה: מה יותר עדיף P8P67 דגם פרו או לא דגם פרו ? חשוב לציין שאני קונה כ. מסך GTS 450.. 3. והאם עדיף לי לשדרג את המארז ל- CM 690 ולעשות לו חלון צד, או להשאיר את SS ולעשות לו חלון צד ? כי בכל מקרה אני עושה חלון צד, לדים וכד' .. תווודה מראש לכולם !! =]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי ששאלתי: יכול להיות שזה גם כך וגם כך בסטפינג שונה? מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני משום מה נכשל ב S&M, הייתה לי את הישנה והייתי עובר אבל בתוכנה החדשה שלהם יש איזה רובליקה של CPU-FPU ובה הוא FAILED... וגם ב POWER SUPPLY אני נכשל... אין לי מושג מה זה אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא את הבעיה... רק בשביל הרקורד אני מצליח לעשות גם 2700 למעבד אבל ממשיך להיכשל - בהתחלה חשבתי שזה הלוח עד שירדתי ל 2400MHZ ושם לא נכשלתי אבל עכשיו עם S&M החדשה אני נכשל... מישהו יש לו שמץ? מפרט בחתימה...
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כמה 5.25 כמה 3.5 אורך - רוחב - עומק מיקום ספק מיקום מאווררים תוספות מיוחדות הכנה ל.... צבע צורה עיצוב כל מה שאפשר לדמיין...(וגם מה שלא)
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש וזה מצא הרבה דיונים(חלקם קשורים ישירות לנושא והרוב לא קשורים), אז מצטער עם הנושא חרוש פשוט מהדיונים שקראתי עדיין אין תשובה חד משמעית. אז ככה, חשבתי לפתוח את הצד של המארז ככה שכל הרכיבים בפנים יהיו חשופים. המחשב\מארז שלי הוא בשולחן מחשבי, ז"א בין 2 קירות עץ ופתח מאחורה ומקדימה כמובן. האם פתיחת הצד של המארז וחשיפתו לאוויר הפתוח תעזור לקירור המחשב ובכך ביצועי המחשב ישתפרו ?? הרבה פעמים המחשב שלי נתקע ונהיה איטי כתוצאה כנראה של התחממות.. בנוסף הייתי שמח לקבל תוכנה או משהו כזה שאומר את הטמפ' של המחשב.. (משהו פשוט ולא מסובך) תודה לעוזרים אסף
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שלושה מאווררים שיתנו לי גם שקט וגם דחיסת אוויר טובה למארז יש את גירסת ה 1450RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/051/d1225c12b1ap_detail.html גירסת ה1200RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=12&lng=en&set=1 אם זה חשוב אז יש לי מארז די פשוט של HEC 6a19 אני בצעד להפוך את המחשב לחרישי למי שמכיר את המאווררים מקרוב ושמע אותם זה יעזור תודה. נ.ב לא כתבתי תקציב כי איני מעונין באחרים ואני יודע את המחירים של המאווררים הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מוד שאתם מכירים תכתבו אותו ואם אפשר אולי גם אתר שיש בו מדריך לעשיית המוד.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המעבד פועל ב4.5@1.3V והטמפ' מגיעות לאיזור ה80-85 מעלות בתוכנות מאמץ וזה לא ניראה לי הגיוני אני משתמש בקירור Noctua NH-U12P SE2 שעלה לי 240 שח' המעבדים האלה ממש רותחים או שהבעיה אצלי ? איזה טמפ' אתם מקבלים ועם איזה קירור? ד"א איזה מצב עדיף עם הזכרונות ? 1600@9-9-9-24 1866@9-10-9-24
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-