אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני וחבר שלי עשינו עם הכרטיס שלו,אחלה תוצאות! http://img221.imageshack.us/img221/9434/img07666in8.jpg תוצאות: לפני אחריי
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
אני קונה את הSUNBEAM TONIQ ואני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף לו את המאוורר שלו למשהו יותר שקט או שזה לא משנה..? אם אנתם ממליצים לי להחליף מאוורר אתם יכולים להגיד לי למה להחליף..? אני קונה גם את הAPOLLO ואנילהוסיף לו עוד מאוורר .. אני רוצה משהו חזק מאוד ושבכל זאת לא יהיה רועש מדי..
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הוספתי פה צילום מסך של הטמפ' של הרכיבים החשובים במחשב ואני רוצה לדעת האם זה תקין? המפרט של המחשב הוא: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU TEAC X20 FLOPPY SONY JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial Logitech LX710 אם תוכלו להגיד לי גם מה הטמפ' הסבירה של כל רכיב שכתוב בתוכנה זה יעזור מאוד.. אשמח לתשובות, דניאל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
התקנתי לפני חצי שנה קירור tuniq tower 120mm למעבד שלי (מפרט מימין). אכן כשהתקנתי הטמפ' של המעבד ירדה מ-40 מעלות +- לאיזור ה-30-31 מעלות. עכשיו כנראה שהגוף קירור התמלא באבק והטמפרטורה היא שוב סביב 40 מעלות. (הבעייה היא שכאשר המעבד מגיע ל-40 מעלות ומעלה המחשב מתחיל לזחול ולהיתקע) ניסיתי לעשות ניקיון עם שואב אבק, הוצאתי את המאוורר ושאבתי בפנים ועכשיו הטמפ' היא 37-38. האם יש דרך לנקות את הגוף קירור בלי לעשות "טיפול שורש" - כלומר להוציא את כל הלוח אם שוב ולפרק את הקירור (מה שאומר שצריך גם לקנות משחה תרמית חדשה)?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות עוד מעט את הכרטיס הזה ושמעתי שהוא מתחמם מאוד 1. זה בסדר שהוא מתחמם? האם זה ככה בכל הכרטיסים או שזה רק אצל חלק מהכרטיסים? 2. האם ההתחממות יכולה לגרום נזק לכרטיס המסך הזה? 3. ומה הטמפרטורה הממוצעת שלו במנוחה ובמאמץ?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
במנוחה הוא מראה לי 42-37-39-43 במאמץ של אורטוס יש לי 50 עד 56 בארבעת הליבות ללא אוברקלוק! את הטמפרטורות בדקתי ב CORE TEMP מפרט: Quad Q6600 stepping g0 TT Eureka TT V1 על רמה מקסימלית Leadtek 8800 GTX ULTRA corsair 520hx החדר לא חם אבל גם לא ממש קר... המארז עומד על השולחן ולא על הריצפה... אולי זה בגלל הכרטיס מסך שמתחמם כמו סוס? (76 מעלות במנוחה)
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי וחג שמח, אמש עזרתם לי בבעיית הציפצופים, והנני מודה לכולכם על כך,כעת נוצרה בעיה נוספת ,חום המעבד עומד קבוע על 70 מעלות, מאוורר המעבד פועל,מאוורר ספק הכוח פועל.מה הבעיה ומה הוא הפתרון? המעבד הוא 1.4 אינטל פנטיום 4 תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי כזה יכול לשפר וביגלל זה לא עשיתי את זה אד עכשו (טעות איומה ) אני חייב להגיד שההבדלים אדירים אין לי משהוא אחר להגיד שיחקתי ב Medal of Honor Airborne בצורה אדישה אחרי ה אוברקלוק המישחק רץ פגז כול כך כיף פיתאום לשחק קשה להסביר במילים !!!!! יש לצין אני עם קרור סטוק תמונה שלפני האוברקלוק לא הייה לי ממש כוח להמתין שוב ל 3d mark (אחרי איזה30 פעם שהרצתי אותו) הט'פ במאמץ מלא 83 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב זרוק ישן: P4 1.4GHZ Willameta Socket 423 mPGA Intel D850GB Chipset 850i Memory RDRAM 64*4 = 256MBRam PC800-45 (400 MHz) Palit Readon 9550 Pro 128 MByte 64Bit AGP*4 PSU HEC 400W קיבלתי מסך חדש למחשב שלי אז הבאתי את המסך CRT הישן שלי לאחותי והיא קיבלה את המחשב הישן, הכול טוב ויפה אבל... הבעיה היא שהוא ממש איטי... חשבתי לעשות איזה OC לאזור ה-2GHz~ כדי שיפעלו לה משחקים כמו סינס 2 וכד'. הבעיה שניסיתי כול דרך לעשות OC כלום לא עזר. יש מצב אתם עוזרים לי? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני בתיכנונים לקנות את המערכת הבאה.. Q6600 V1 של TT 800 CL4 XMS APOLLO+מאוורר של Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic 8800GTS CROSAIR 450 אז ככה אני רוצה להגיע לתדר של 3.2 עם המעבד.. השאלה שלי האם הקירור שלי מספיק טוב להגיע לכזה תדר אם טמפרטורות נורמליות..? אני יודע שהTONIQ TOWER יותר טוב..ואתם ממליצים עליו.. אבל עם שמתם לב גם השקט חשוב לי..
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד ורציתי לדעת איזה יותר כדי Q6600 או E6850 ?? אם הE6850 אני רוצה להגיע ל3.5 ואם הQ6600 ל3.2 אז איזה מבניהם כדי? הקירור למעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER. ASUS P5KC - GIGABYTE GA-P35T-DQ6 איזה לוח מבינהם עדיף? אני מתלבט גם לגבי הספק: OCZ StealthXStream 600W COOLMAX 650W SLI XEON
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני עושה OC ראשון למחשב והייתי רוצה לקבל קצת עזרה עם זה. הנה המפרט של המחשב נראה לי מפרט מתאים ביותר ל-OC: אני חושב שצריך להתחיל בהגדרות ה-BIOS ומתחים אבל אני קצת חושש להרוס משהו =X תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הדבר החשוב ביותר עבורי הוא שהקירור יהיה הכי שקט שאפשר, וגם שתהיה אפשרות להחליף את המאוורר עצמו. בגלל שמדובר במחשב ישן אני מעדיף את המינימום ההכרחי - אלא אם תתקנו אותי. (נראה לי לא לעניין להשקיע 215 שקל על נינגה פלוס עבור 478) מה דעתם ועל איזה קרור אתם ממליצים. ריפר.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף? (מעבד קוואד) ומה ההבדלים ביניהם? Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper S775 vs Arctic Cooling Freezer 7 Pro ?
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
העלתי דרך התוכנה rivatuner את מהירות המאוורר ל100% ב 3 הקטגוריות (standart 2D / low power 3D / performance 3D ) לפני זה הם היו על 40% האם העליה הזאת יכולה להזיק? כי בנתיים אני פועל עם זה 2 דקות ויש כבר השפעה של 3 מעלות הספק הוא Enermax Noisetaker II 420W
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להרכיב מחשב חדש. בתוכנית יהיה גם Over clocking, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה למדוד את הטמפרטורה של רכיבים שונים במחשב - האם ניתן להסתמך על ה-BIOS וה-UTILITIES שמדווחות על הטמפרטורה או שיש דרך אחרת יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
AMD 3800+ (מתחיל איתו OC בנתיים על 2200@2000) Asus M2N-E SuperTalent SUPERTALENT 512X2 כרגע יש לי 2 מאווררים והקירור למעבד הוא AC freezer 64 pro המעלות במחשב שלי נעות בין 40~47 במנוחה ו 51~57 במעמץ ואני לא מרוצה בכלל אשמח לדעות לשיפור
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט מימין אני מנסה לבצע אוברקלוק ולא מצליח נתחיל מזה שביטלתי את ה EIST ואני עדין רואה ב CPU Z שהמהירות היא 1600 בלבד. העלתי את הבאס ל 350 ואת המכפלה ל 7 כדי לקבל מהירות של 2450 ולא יצא לי הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים ולא שינה כלום. האם אני צריך לשחק עם הזכרונות? או שיש משהו שפיספסתי בכל התהליך? אשמח לתשובות
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התחדשתי ביום שישי במפרט הבא DS3R של GIGABYTE 6600 QUAD CORE OCZ XTC 2X1GB בניגוד למחשב הקודם שלי שמקורר בעזרת מים, אני עדיין מתלבט אם להשקיע סכום גדול עבור קירור המחשב הנ"ל, או שמא להסתפק באוויר בתור התחלה הייתי מעונין לקבל הצעות עבור קירור אוויר איכותי, שקט ככל האפשר, וחזק דיו כדי לשמור על טמפ' נאות אני מעונין בקירור למעבד, ול2 שבבי הצ'יפסט (הצפוני והדרומי, P35 \ ICH9R ) ורצוי שלא יפריעו לכ. מסך - שטרם נרכש. במידה ואני אחליט שאני רוצה קירור מים, אני אעדכן תודה
-
- 12 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 4600 כמה טמפרטורה צריכה להיות למעבד הזה?? לא יודע עם זה קשור אבל המחשב שלי דולק חודש פלוס בחדר חם יחסית העם התמפרטורות טובות?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שבוע שעבר התקנתי את ה-TUNIQ. בפעם הראשונה התקנתי אותו שהמאוורר עובד מלמעלה למטה, אחרי ההתקנה הטמפ' לא ירדו והחלטתי להתקין אותו מחדש. בעת ההתקנה מחדש שמתי לב שכנראה לא חיזקתי אותו מספיק אבל בגלל שהייתי עייף התקנתי אותו הפוך (המאורר לוקח אוויר מימין לשמאל) אחרי שסגרתי את הכל הפעלתי את המחשב וראיתי שיפור בטמפ' אבל עדיין נראה לי שהטמפ' יחסית גבוהה. עוד משהו מוזר הוא שאין הבדל בטמפ' בין שהמאורר על הכי גבוה לבין הכי נמוך... למישהו יש רעיון ? האם זה משנה לאיזה כיוון הTUNIQ מותקן?
-
- 17 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קיבלתי את המעבד אתמול וישר התחלתי בעבודה. יש לי זיכרונות Corsair xms pc 800 4-4-4-12 ולוח p35 Ds3L התחלתי עם קפיצה קטנה ל 3200, מתח 1.3 בבדיקה בפרימ 95, אחרי 3 דקות יש לי Error באחת מהליבות, והשנייה ממשיכה לרוץ מצויין 12 שעות. האם זה הגיוני? מה צריך לעשות כדי לתקן את זה? ועד איזה מתח אני יכול להרשות לעצמי לעלות עם מהירות של 3.2GHZ (בלי שיהיה כל סיכון) הקירור הוא V1, והטמפרטורה המקסימלית היא 45 מעלות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-