אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
היי, במקרה,שזה נעשה ע"י טכנאי המעבדה ברשת המחשבים,שבה קניתי את המחשב - האם זה כרוך בתשלום (בכמה ש"ח מדובר בערך) והאם זה מבטל את האחריות על חלקי המחשב;במקרה של תקלה? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם הגוף קירור Thermalright XP-90 יתאים ללוח-אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939..? ואפשר בבקשה המלצה למאוור (92mm) לגוף קירור הנ"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולר Thermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred איך הוא? הוא ל OC יותר?! אני לא עושה OC איזה היטסינק כדאי לי?
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ומארז COMPUCASE 6A19 שחור. האם גוף הקירור Thermaltake BigTyp 120 VX יכול להיות מותקן על מארז ולוח אם זה? שמעתי שהוא טיפה כבד התושבת שלי היא 775, ואני יודע שהגוף קירור תומך בתושבת זו.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=1422 יש לי סוקט 462 , בלוח אם ABIT - NF7 עכשיו, לא רשום שזה תואם, אבל אני כמעט בטוח שכן.. לפי זה: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_462MBlist_eng.htm מה אתם אומרים, מתאים או לא? --- כרגע יש לי athlon xp 2500 עם קירור סטוק
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
? יש לי לוח אם מסוג epox 8k3a+ זיכרון xtreme ddr 333 256 וולקנו 7 + הכל יש לי ואני נתקע סתם קניתי ציוד בשווי 250 שקל ולא רק זה מעבד- 2000 xp agoia נתקע ב150 באס עם העלת מתח ל2.1 וולט טמפרטורה 65 מעבד לוח 32 בבקשה תגובות מה יכול לתקוע אותי ראוי לציין שאין כל כרטיס פי סי אי
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ה-OC הנוכחי שלי מעודכן במפרט. אני מנסה להעלות את הFSB, וכל בדיקת יציבות קורסת. אפילו מגהרץ בודד. יש לי לוג של ORTHOS על אחת הבדיקות שקרסו, וכך הוא אומר: Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15 CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] CPU: 2940MHz FSB: 333MHz [367MHz x 8.0 est.] 10/11/2007 00:49 Launching 2 threads... 1:Using CPU #0 2:Using CPU #1 1:Beginning a continuous self-test to check your computer. 2:Beginning a continuous self-test to check your computer. 1:Press Stop to end this test. 2:Press Stop to end this test. 1:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. 2:Test 1, 4000 Lucas-Lehmer i…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב אני פותח תר'ד חדש, מכיוון שהקודם חרוש מידי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354632.0 טוב אז הגעתי למקסימום או שאפשר עוד ? כשאני כבר מגיע בערך ל 720 לליבה 880 לזכרון והshade על 1850 הכרטיס כבר פשוט לא יציב... אז יש לי שאלה... האם לעלות מתחים ל כ.מסך דרך ה BIOS יעזור ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אחריי שקראתי בפורום ובמדריכים באתר הבנתי סוף סוף איך לעשות אוברקלוק נורמאלי חח (פרטי המחשב מופיעים בצד) הצלחתי להגיע עם המעבד מ2000MHZ ל2700MHZ במתח של 1.5 במקום1.4 ועם כל זה ללא קירור מיוחד הוא מתחמם רק ב2 מעלות ביחס למצב הקודם בעומס תיזמוני הזיכרון 3-4-4-8 מתח 2.7 ושיניתי אותם לDDR333 HTT X4 והמתח של הצ'יפסט 1.55 סה"כ המחשב מאוד מאוד יציב לא מתחמם כ"כ וד"א אני לא מצליח להעלות אותו בFBS ותר מ275MHZ (בבאיוס) כדי להגיע למהירות מעבד גבוהה יותר.. עכשיו יש לי שתי שאלות הראשונה: האם הגעתי לקצה גבול היכולת של המעבד? ושאלה שנייה: האם זה אוברקלוק טוב או שהוא לא מספיק הומהר? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא מצליח לעבור את רף ה- 3.67@3 במעבד Northwood על קירור ביג טייפון. הטמפרטורה נשארת במנוחה 30 מעלות, במאמץ 41. זכרונות G.SKILL בדואל (PC-3200) ספק פאוארסטרים 520 של OCZ לוח P4800 SE יכול להיות שהגעתי לגבול של המעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מתכנן לקנות גריז טרמי מה דעתכם על זה ?????
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forums.ort.org.il/files/275/1605403/8911496.png http://forums.ort.org.il/files/275/1607483/8699598.png http://forums.ort.org.il/files/275/1606460/8419858.png התמונות מדברות בעד עצמן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדוגמת הArctic Silver למינהם או הננוטרם ? אם כן , איך אני אמור להוציא את ההיט-סינק והמאוורר מהמעבד לאחר ההדבקה ? (פנטיום 3)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הדגם הזה שיצרתי טוב מבחינת מיקום הרכיבים במארז עצמו. אם המארז לא יתחממם יתר על המידה, בהתחשב בזה שיש בו רק 2 מאווררים והם של הספק. 1 מכניס אוויר לספק. 2 מוציא אוויר מהספק. המערכת מעבד + כרטיס מסך אולי גם ציפסט אם צריך יקוררו ע"י מערכת קירור מים חיצונית symphony המארז עצמו בנוי מפרספקס בעובי 100 מ"מ עם פתח יחיד ליציאת אוויר מהספק. רק רציתי לדעת עם התכנון סבבה ואם לא יהיה יותר מידי חם בפנים. מקרא דגם: מרובע הירוק: ספק 400W המרובע התכלת: 80giga HDD WD המרובע הורוד : DVD המרובע האדום: Control Panel הפלטה הורודה שמתחברת אליה פלטה כחולה : לוח אם שאליו מאונך כרטיס מסך. אוקי ועכשיו ל תומונות: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם כשאני יעשה OC יש סיכוי שההארד דיסק יישרף ...? אם לא...אז מה בקשר ל: אם אני שורף את המעבד האם עכשיו יש סיכוי?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה את המעבד intel quad q6600, ואני לא הולך לעשות לו OC. למרות זאת,המליצו לי לקנות קירור,האם באמת אני צריך לקנות קירור? רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המוצרים שאותם ציינתי: glacialtech igloo 5073s שעולה 48 שקל לfreezer 7 pro שעולה 113 שקל האם ההפרש ביניהם מצדיק את המחיר של הfreezer? בנוסף, שקט מאוד חשוב לי, מי מביניהם יתן לי את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש עוד חודש, וכבר סיכמתי על איזה כרטיס מסך אני אלך , אני אקח את סגנו של הX1900XTX , נו אותו שם פחות X אחד בסוף , עכשיו השאלה שלי היא עם שווה לקחת XT עם קרור לא של היצרן ולעשות לו אוברקלוק (איך זה מבחינת מחיר האם זה שווה?) או פשוט לקחת XTX? והאם עם קרור STOCK אפשר להביא XT למהירות של xtx?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הסמארט פאן 2 הרגיל שנמכר כבר זמן רב (כתומי) מגיע עם שני מיסביים כדוריים לאומת זאת הסמארט פאן לדים מגיע עם מיסב כדורי אחד ומיסב רגיל (גלילי) אחד..
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בין ליבות 1 ו-2 לבין ליבות 3 ו-4 הפרש הטמפ' הוא 7 מעלות האם זה תקין? תודה על העזרה. נ.ב יש לציין שהמעבד באוברקלוק ל-3mhz
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היי אז קניתי קירור לכרטיס ומכיוון שאין בדיוק מה לעשות עם כל ההיט סינקים הנוספים שמתי אותם לפי איך שראיתי שמישהו באינטרנט שם אותם, האם זה בסדר? ויש לי עוד שאלה, כאשר אני מחזק את הברגים עד הסוף נוצר קימור בכרטיס מסך, טיפלתי בזה ע"י זה שהשתמשתי ב THUMB SCREWS של זלמן שהיו לי מקירור אחר שלהם, הם נסגרים עד הסוף ועדיין יש קצת מקום להידוק אבל הם לא גורמים לקימור, אז זה בסדר? תודה מראש! הכרטיס עם הקירור יושב עליו
-
- 4 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי בשבוע שעבר. המערכת: GA P35C-DS3R עליו Q6600 עם קירור Infinity. המארז הינו Poseidon ומכיל 2 מאווררים הבאים עם המארז. המערכת עובדת מאוד מאוד שקט וזה נהדר. אבל ... הטמפ. נראות לי גבוהות (למה שאני רגיל וקורא פה). פתחתי את המארז וראיתי: ה Infinity נראה שיושב טוב (לא רוקד) והמאוורר דוחף את האויר לכיוון גוף הקירור ומשם למאוורר של המארז והחוצה (כיווני זרימת האויר נראים תקינים). המאוורר של הInfinity מחובר ללוח האם במקום חיבור ה CPU fan עם 3 חוטים (מתח והסנסור). בחיבור ה Power fan מחובר ככנראה המאוורר של ספק הכוח (2 חוטים כנראה לדגימת המהירות בלבד). המאוורר הקדמי מחובר נכון (כיוון זרימת האויר לתוך המארז) והוא מחובר בשני חוטים (כנראה אספקת מתח בלבד…
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
והאם אפשר להעלות לכרטיס מסך וולטג' בלי vmod?
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON XP 2700+ Thougberd (משהו כזה) GRFORCE 4800 TI SE 512MB DDR 2100 MHZ ASUS A7N8X-E Frequency 166mhz max bandwidth=200mhz הרצתי פריים 3 שעות והמעבד היה יציב על 55 מעלות(כך אמר ה NVMONITOR) ועבר את הבדיקה בלי שגיות הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצא של 1700 ובגרפיקה היה לי כמעט תמיד 5-10 FPS חוץ מזה של המטוסים שהיה לי 30FPS לפעמים. עכשיו אני רוצה לעשות OC, זה יעזור למחשב שלי? בערך עד איזה סוג של מחשב אני יכול לשפר? יוכל אני להגיע ל 40FPS?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כי המאורר שעל המעבד מוציא אוויר וזה שמכניס ממש מולו ,נראה לי מקרין עליו את האויר החם שמאורר המעבד מנסה להוציא...או שלא מה אתם חושבים? המצב אצלי זה ככה: מאורר מתחת לספק שמוציא אויר ,מאורר על המעבד,מאורר בצד השמאלי של המארז מול המעבד שמכניס אויר עוד מאורר על הציפסט ועוד אחד על הכרטיס מסך האם זה טוב?? אם אני מוסיף עוד אחד איפה כדי להרכיב אותו ואיך?(מוציא\מכניס) תנו לי כמה אפשרויות לקירור יעיל יותר כי המצב הוא שבדקתי בספיד פאן והטמפרטורה היא על ממוצע 53 בזמן שאני גולש באינטרנט +מוריד מאימיול+שומע בWINAMP וזהו לא משחק באיזה משחק כבד ולכן זה נראה לי חם אש המעבד שלי זה 530 intel pentium4 3.00mhz lga755 איזה חום!!!!!!!!!!!!! (ואני לא כל כך רוצה להוסיף מאורר כי המחשב ש…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-