עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofirs1,

שלום לכם.. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקירור למעבד . המעבד שלי מגיע לטמפרטורה גבוה והמאוור שלו עושה רעש בלתי נסבל אז החלטתי לקנות קירור אחר ממה שיש לי. {יש לי את הקירור שבא עם המעבד של אינטל מרעיש ממש .} עכשיו אני מוכן להשקיע עד 250 שקל על קירור טוב וכמובן כמה שפחות מרעיש עניין הרעש פה הוא ממש חשוב לי. * המעבד שלי הוא של: Prescott הינה תמונה של הטמפרטורה ללא מאמץ.. במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60-62 מעלות.. והינה תמונה של מפרט המחשב שלי.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  2. Started by bg1987,

טוב, יש לי קירור גנרי למעבד שלי, הוא עושה את העבודה רוב הזמן, אבל הרבה פעמים (בעיקר בעומס מלא על המערכת) הוא מתחיל להרעיש. אני חושב על להחליף אותו לקירור של חברה מוכרת כדי שיהיה לי שקט כשאני משחק, אני רוצה לדעת מה המחיר לקירור חדש, לא משהו מטורף. אבל בעיקר שיהיה מאורר שקט.

3. Started by gofmarat,

יש לי מעבד של AMD , athalon 1600+ לוח אם של asrock תואם כריס מסך Xfx 5200 וזכרון 1 ג'יגה, אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמדריך לא מובן לי, אין לי שום קירור פרט למה שמותקן מההתחלה מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה באופן יותר פרטני. אבל בלי להוסיף גופי קירור וכדומה משהו פשוט שישפר לי אפילו קצת לא איכפת לי אם זה באנגלית אפילו והאם זה אפשרי בכלל?

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by HitmanW,

שמעו ניסיתי לעשות OC למחשב שלי (המפרט בצד) בעזרת המדריך שיש באתר. בהתחלה העלתי את הבאס מ200 ל220, הפעלתי ת'מחשב מחדש והכל עבד טוב ונכנס לWINDOWS וגם הטמפ' הייתה טובה. ואז העלתי ת'באס שוב מ220 ל240. אז אחרי הRESTART הוא לא נכנס לWINDOWS ורשם לי "BOOT FAILURE...". עשיתי ריסטרט והורדתי את המכפלה מ10 ל9. עשיתי ריסטרט והוא בכלל נתקע במסך ההפעלה... אי אפשר גם להיכנס לBIOS. אז חשבתי "טוב אז עכשיו אני אעשה ריסט לביוס...". פתחתי חוברת הוראות של לוח האם ובדף של איך עושים ריסט לביוס יש הערה למטה: ולא מצאתי בשום מקום בחוברת הפעלה איך משתמשים בCPR הזה... אז מישהו יודע איך? או האם בכלל כדאי או שעדיף פשוט לעשות ריסט לביוס? תודה לעוזרים. עריכה: אחרי כמה ריסטרטים המחשב עבר את LOGO הכניסה…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by yaakovd,

יש לי מעבד E6300, לא משתמש בו על פי רוב לחישובים מטורפים / משחקים. חשובה לי בעיקר עוצמת הרעש. תודה

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  6. Started by NaorYfrach,

תקשיבו לכרטיס מסך שלי 8600GT לא הייתה לי שום בעיה לעשות OC והעליתי לו בלי שום קירור נוסף את הליבה מ600 ל650 ואת הזיכרונות מ720 ל975 בעזרת הריבטורן . בקשר למעבד אני מת אבל מת לעשות לו כבר OC כי כולם יודעים כמה המעבד הזה חלש יחסית אבל הבנתי שאחרי OC הוא יכול ליהיות מאוד טוב ואין לי בעיה תאמינו לי שאין לי שום בבעיה לקנות לו קירור חדש וטוב בכמה מאות שקלים . אבל הבעיה היא אחרת כרגע , אני לא מוצא את המקום בכלל שדרכו אני מעלה את הBUS של המעבד שלי רק של הזיכרונות אני מוצא ואיך לשנות להם תדרים אבל משום מה בBIOS אין לי שום אופציה שמעלה את הBUS חפרתי את כל הBIOS כבר עשרות פעמים ולא מצאתי שום כלום כנראה הלוח העלוב שלי לא תומך בOC דרך הBIOS . אתם חייבים למצוא לי כל דרך שהיא לעשו…

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  7. Started by amitbatito,

איך אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד הוא דבוק אם המשחה הטרמית הורדתי את כל הברגים אני מושך וזה לא יוצא???

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב הבא: Intel P4 3GH 1G RAM 677MHZ ATI RADEON 1300\1600 256 MB ואם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו לי איפה אני יוכל למצוא? איפה אני רואה איזה לוח אם יש לי חיפשתי בהארד וואר אני לא מוצא אוקי ואחרי שאני יעשה אוברקלוקינג עם העזרה שלכם אני צריך מערכת קירור טובה ואם אפשר שקטה אם אתם יוכלים להמליץ לי על חלקים + מחיר זה יעזור אני לא רוצה להשתולל עם הכסף כי עוד חצי שנה אני קונה מחשב חדש

9. אווקי אני צריך מאוורר למארז 120mm ושהיה איכותי .. לא חשוב ממש המחיר כי גם ככה לפי מה שראיתי גם ההכי יקר לא מגיע לשמים .. תודה מראש ד'ר רצוי עם לדים כי גם ככה המארז לא משו מבחינת כל השטויות של הלדים וזה ..אז לפחות המאוור שהיה תודה =]

10. Started by sobe,

אוקקי אז אני רוצה לעשות או סי לחלקים הנ"ל, המארז הינו NZXT APOLLO (עם מודינג קטן שעשיתי שעזר להוריד את הטמפ'). הטמפ':http://i21.tinypic.com/vzab12.jpg האם הטמפ מתאימות לאו סי? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  11. http://img77.imageshack.us/img77/8531/p1060745vm1.jpg למעשה המארז הוא שוכב אבל הוא יעמוד... ככה שהספק כוח בתחתית המארז.. אופציות: - 2 מאוררים אחוריים של 80 מ"מ - 2 מאוררים למעלה ולמטה בגודל 120 מ"מ המחשב יישב על גומיות של 1 ס"מ ככה שאפשר להשתמש גם במאורר שנמצא למעטה אבל בטח הוא ישאב הרבה אבק.. מבחינת פיזור חום נוכחי.. הכל דיי קריר, חוץ מהכרטיס מסך שאתה נוגע בו ומקבל כוויה בגלל הירור הפסיבי.... יש מאורר אחד של 80 מ"מ שמוציא אוויר... עכשיו תזכרו זה HTPC.. אני לא רוצה יותר מ2 מאוררים במארז... זה צריך להיות שקט חרישי שלא ישמעו.. עכשיו אי אפשר לשים מאוורר 120 בתחתית בגלל שזה בטח יכניס מלא אבק.. אבל הוא היחידי שממוקם מול הכרטיס מסך... יש רעיון תכנון איפה לשים מאוררים? בכלליות…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. הכרטיס הזה הוא עם קירור סטוק אבל שמתי לו עוד מאוורר מהצד יענו שעושה לו עוד טיפה רוח . בהתחלה הוא היה לי עם 64 במנוחה ומאמץ אחרי כמה משחקי פיפא היה מגיע לי ל70 מעלות . עכשיו אחרי שמתי את האיוורור הוא על 55 במנוחה ו62 בערך במאמץ שזה יפה מאוד יחסית למרחק בין הקירור לכרטיס עצמו . הכרטיס בא עם : ליבה : 600 זיכרון : 720 עשיתי את הOC עם RivaTuner תוכנה מאוד נחמדה שעזרה לי יותר מהATITool שאחרי כל קלוק שאני מעלה המחשב נתקע ומתכבה לי . עכשיו הכרטיס על : ליבה : 640 זיכרון : 850 מה דעתכם עד עכשיו? והאם כדאי לי להמשיך את הOC כי למרות כל מה ששמעתי אחרי כל הפעמים שעשיתי בכרטיס הזה OC אף פעם הטמפ' שלו לא עלו אפילו לא במעלה אחת . יש כאן מישהו שעשה כבר על כרטיס כזה של …

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  13. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  14. Started by callMeAl,

מודולי ה-TEC הנמכרים היום מורכבים למעשה מיחידות פלטייר + כרטיס בקרה על מהירות המאוורר ופעילות ה-TEC + רדיאטור ומאוורר. אני עובד עם קירור אוויר TRU120EX ומאחר וטמפ' החדר בקיץ הזה אינה יורדת מ-30 מעלות, חשבתי לשפר את המצב עם: לינק למוצר : http://www.petrastechshop.com/2250tec1.html הרעיון הוא לפרק את גוף הקירור, להכניס את ה-TEC בין המעבד לגוף הקירור ולהצמיד. את ה-TEC אפעיל באופן קבוע (המחשב כל הזמן ב-LOAD מלא) ע"י ספק חיצוני שיופעל ע"י ממסר כשהמחשב מופעל. יתכן שאבצע UNDERVOLT כי אין לי ענין ב-OC של מעל 3.6GHZ. כיום אני על 2.8GHZ יציב 24/7 על עומס מלא (טמפ' של כ-60 מעלות). החיסרון היחיד ב-TEC שאני מוצא הוא בעלות חשמל גבוהה. פרט לזה, אני לא מוצא בעיה טכנית - אני עובד עם…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tomer12345,

אני קונה מעבד Q6600 של אינטל, האם כדאי לעשות לו OC בחינם מTMS?? והאם זה לא פוגע למוצר?? תודה..

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

עכשיו בנוסף ל - Mem ול - Core אפשר לעשות OC גם ל Shaders ללא תלות. הורדה

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by intel suck,

קניתי מאוור חדש ARTIC COOLER AC FREEZER ואני לא מצליח להוציא את הקירור סטוק הישן שהגיע עם המעבד קירור של SPIRE הרמתי את הפלסטיק השחור ועכשיו אני נתקע לא מצליח להזיז את הצלעות בכלל

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  18. תגידו עד כמה אפשר להגיע עם 8800GTS? אני הצלחתי עד 650 בליבה 1512 בשיידר ו-1900 בזיכרונות. עד כמה אתם חושבים אני יכול להעלות וישיהיה יציב? אני רוצה להשיג את האוברקלוקינג המקסימלי מישהו יודע? ומה הדרך הכי יעילה לבדיקת יציבות? תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. האם המאוורר הזה יתאים עבורו? http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM121 ובכללי מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  20. Started by moshe12,

הפרטים של המחשב שלי בצד ימין ! <<<< תגידו לי איזה תמונות לתת ומאיפה ואני יעשה את זה ואל תדחפו לי את המדריך שבאתר כי הוא לא מובן אני צריך מדריך כמה שיותר ספציפי >>> פעם ראשונה

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by alice in chains,

היי יש לי מאורר שבא עם המעבד (פנטיום 4 אינטל 3 ג'יגה)מהתחלה הוא מרעיש עכשיו אני הולך להכניס אותו לחדר שלי אז החלטתי להחליף אותו ביותר שקט,על איזה מאורר אתם ממליצים לי שיתאים SOKET 775 ובמחיר סביר. תודה שרון

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by ghadad,

מאוור המארז די מרעיש (120 ממ) המהירות שלו היא כ 1985 RPM , האם ניתן לשלוט במהירות שלו ? בביוס (Asus M2A-VM ) אפשרויות העדכון למאווררים נעולות (צבע אפור) האם אני צריך לקנות מאוורר עם פוטנציומטר ( כפי שקראתי בפורום ) אן שאפשר לווסתו בצורה אחרת ?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by dyn,

שלום, לפני כמה שבועות קניתי מחשב עם מארז של thermaltek kandalf.(מפרט מלא בצד ימין) עכשיו אני רוצה לקרר את המחשב שלי כמה שיותר והחלטתי לשכדאי לקנות לו מע' קירור מים. חשבתי גם להוסיף לו עוד שני מאווררים של 120 מקדימה. מה שמעניין אותי זה לקרר את המחשב שלי כמה שיותר בכל אמצעי שנדרש. התקציב שלי לכל הסיפור הזה הוא 1000 ש"ח. אשמח לשמוע דעות בנושא

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  24. Started by lior51,

טוב הכל התחיל שהמחשב שלי התחיל להיתקע אז הורדתי אוורסט ובדקתי את טמפרטורת החלקים וראיתי שהכרטס מסך שלי מגיע ל 120 מעלות ושפתחתי את המחשב הכרטיס היה חם מאד והמארר שלו כמעט לא בסתובב אז הלחתי לחנות לקנתי מאוורר גדול והתקנתי אותו על הגוף קירור אבל המאוורר עצמו לא מוציא אוויר חם הטמפ' ירדה ל 100 מעלות אבל שאני מפעיל את WoW זה עושה לי בעיה כמו פה http://www.ohel-shem.com/~lior/wow.png אני מריץ את המשחק תמת לינוקס אבל זה נירא לי משנה זה נירא לי יותר קשור לכרטיס מסך כי הבעיה הזו מתחילה רק אחרי איזה 10 שניות ושאני בודק שוב את הטמפ' זה רושם לי 140-145 (במאמץ שאני משחק) עכשיו אני לא יודע עם זה היגיוני או שזה באמת הבעיה חשוב להגדיש שהכטיס מסך שלי הוא Nvidia 6600 מה אתם מציעים לי לעש…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by hag911,

האם הקירור הזה טוב!? ואם יש כאלו גם ברמה כזאותי ב150$ http://techgage.com/article/coolit_eliminator_cpu_cooler/1

• 5 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים