עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gabbay,

קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by tom123,

ואיך עושים אותו? כי אני רוצה את המגביר מתח אם אני לא יעשה את המוד וישים את המגביר מתח מה יהיה? יש לי IC7MAX3 עריכה: ולמה באתר של OCZ רשום שאפשר לשים בלוח שלי?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by JezpeRR,

אוקיי שלום לכולם ושבת שלום! עכשיו השאלה שלי היא ככה... לפני כמה זמן (הרבה זמן בעיקרון) התחלתי להתעניין באוברקלוק וכמו בכל דבר אם לא מנסים לא יודעים אז ניסיתי...לא ציפיתי להיות שיאן עם קירור לא ידוע (חברה לא ידועה) אבל בכל מקרה לו בשביל המעט (ובשביל הניסיון) ניסיתי לעשות ניסיתי להעלות את הבאס במעט (133 בסטוק) ל145 אני יודע זה קפיצה לפי מה שאני מבין אבל מה לעשות אני מתחיל גבוהה אוקיי לא הלך אמרתי לעצמי זה בטח המחשב הוא לא בנוי לאוברקלוק...עכשיו אפילו אם אני עושה למעבד והופך אותו כאילו ל-1900+ הוא לא עולה...(פשוט לא מגיע לווינדווס) עכשיו חשבתי למה זה?! הרי זה ל חום כי הטמפ לא בשמים!!! אפילו בסדר הייתי אומר...אז אולי בגללש המכפלה של נעולה 1:1 ?? יכול להיות? המחשב שלי הוא: Amd…

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  4. הרגע חזרתי עם הרכיבים הבאים מהחנות : twinmos 512 pc3200 - PCLOGIC sempron 2600+ 64 bit - PCLOGIC asrock k8nf4g sata II and shit... - KSP IS THE ONLY ONE ! Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - PCLOGIC hitachi 80gb sata II .... - KSP BAHHHH !!! הרגע קניתי אותו ... פשוט מהמם ... לעלות איתו ב OC בלי בעיה ... אפילו הזכרונות לא הגבילו בכלל... הביוס חרא אבל בשביל OC בסיסי זה מצוין לדעתי .... בלי שום בעיה עולה ל 250 עשיתי לו סופר פאי ... איזה כמה דקות בלי בעיות עד עכשיו ... לפי דעתי אפשר לעלות עוד אגב הזכרונות של twinmos פשוט מעולים לקחתי את ה 512 במחיר של 290 שקלים ... פשוט אין מה להתבאס... הגיעו עד ל 500mhz נראה לי בינתיים בלי בעיות הרצתי memtest86…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. עשיתי OC למעבד E8400 עכשיו איך אני בודק שזה בסדר? העלתי אותו מ3גיגה הרץ ל3.6 גיגה הרץ איזה תוכנות צריך כדיי לבדוק? העלתי לו מתח ל1.200 pic http://up44.siz.co.il/up1/zdtgmdoixv1i.jpg איך אני ממשיך מפה או שצריך לתקן משהו?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by nas,

אז ככה .. זוכרים תפורייקט קירור מים שלי ? החלטתי לקחת את זה עוד שלב קדימה אני הולך לבנות מה שנקרא Phase Change Water Chiller 8) אז ככה: אני הולך ביום שישי אם אבא שלי לשוק הפשפשים להשיג רדיאטור בתקווה למצוא איזה אחד של 1\4 HP או משהוא דומה את ה Evaporator לא יהיה קשה להכין.. לפי איך שאני רואה את זה יהיו לי 2 בעיות מרכזיות: ה Condensor שאותו או שאנ יקח מאיזה מזגן הרוס , או שאני יחפש רדיאטור שיעמוד בלחץ של בסביבות ה 200-300 אתמוספרות ??? והבעיה השניה: Frost n Condensation אני אצתרך לבודד כל רכיב ממתכת במערכת.. זאת הבעיה המרכזית ביותר שלי כמו כן יהיה קצת בעייתי להשיג תגזים ללא רשיוןן יש רעיונות ? אולי איזה לינקים לחנויות שמוכרות רכיבים של זה? עוד משהוא.. המ…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  7. כישעמום יומי נכנסתי לביוס והתחלתי לשחק (את רוב הפונקציות שם אני יודע) ראיתי במדריך לOC שאפשר לשנות את מהירות המעבד דרך הביוס אז שניתי עשיתי ריסטארט ופיתאום הפלא ופלא יש לי 784 מגהרז מקודם היו לי 700 אבל מה עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוינדוס לא עולה אז פתחתי את מחשבי הקט והחלפתי את מיקומו של אחד הג'אמפרים והכל חזר לקדמותו עכשיו השאלה היא איך מגביר את זה(מהירות) מבלי שהמחשב הקט שלי יתקע ?? נ.ב יש לי מאורר אחד שעל הלוח אם אני מתכנן ליקנות עוד 2 אבל איזה ?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. מישהו?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by pgaz,

בדקתי ב OCCT 74 מעלות בערב זה סביר ? או שכדי להוסיף מאוורר ..... הסירקולציה היא : מאוורר גדול בצד (לא 120 MM יותר גדול...) וחורים למלה שמשם יוצא האוויר החם לא עשיתי OC

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by Armageddon,

I looked at my computer the other day and decided i would really like to add display to lighten it up since i find LCD pretty ugly i thought of adding a VFD (vacuum fluorescent display). The only good option of purchasing it already made is Matrix Orbital Products which are horrendously expensive. I heared of people making their own LCD display alone so said to myself why not VFD. I was wondering where to find a guide on how to do this and also where to buy the VFD screen itself. Any help will be greatly appreciated, thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  11. שלום. הנה פרטי המערכת: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Radeon HD5870 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT ה-כ-ל בקירור סטוק. ואפילו כיביתי את המאוורר העליון של המארז כי הוא גרם להמון רעש. אז מהן הטמפרטורות המומלצות לכל רכבי המערכת? כולל טמפ' מארז. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by o.o,

עד איפה אפשר להגיע עם קירור הסטוק של המעבד? איך מודדים את הדירוג של מיהירות המעבד לאחר הOC? ומה הטמפ' הנורמאלית של המעבד?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by SeaMonster,

אתמול הגיע אלי המעבד, אני מתכוון להתקין אותו בימים הקרובים וכך גם לבצע OC ולנסות לפתוח את הליבה הרביעית, היעד הוא 3.5 - 3.6 Ghz הקירור שיש לי כרגע הוא AC Freezer 64, האם הוא יסתדר עם המשימה הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול לעשות OC למעבד וגם לכרטיס מסך שלי כמובן בלי לשדרג למערכת קירור מתקדמת יותר. אז הנה המפרט שלי המחשב: Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12MB LGA775 EM64T CPU - ZALMAN INTEL DELUXE COOLER (ULTRA QUIET) ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX Intel Motherboard SUPER TALENT 8GB DDR2 800MHZ PC-6400 (4 X 2GB) Hitachi/WD 500GB 0A33437 SATA2 U300 7200rpm 16MB RoHSLG/SAMSUNG 22X DVD-RW DUAL LAYER W/LIGHTSCRIBE (PROMO ITEM) HD 4870 X 2 2GB 512BIT GDDR5 PCI EXPRESS 2.0 X16 VIDEO CARD6-CHANNEL DIGITAL SOUND ONBOARD 10/100/1000 Fast Ethernet Network Card (onboard) NZXT ALPHA MID-TOWER ATX CASE - ROSEWILL/NZXT 600 W…

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by nimrodim,

האים מישהו הצליח להשיג מעבד P4 3 GHZ עם 30 CAPS בארץ? שמעתי שאלה הכי טובים לOVERCLOCK מבין המעבדים של 3 GHZ. (כמובן NORTHWOOD).... אני מקווה לקנות בעתיד הקרוב מעבד וזכרונות כשהמטרה היא להגיע ל 3600 MHZ - תוך שימוש בציוד הקיים (ראה חתימה). בנוסף חשבתי לקנות קודם את המעבד ולראות עד כמה הוא מגיע (כמובן להוריד את מגבלת הזכרון הישן שלי חשבתי להתחיל להריץ את הזכרון מ 100 MHZ ולהעלות משם את ה FSB לזכרונות ולמעבד כלומר אסינכרוני). ואח"כ לקנות זכרונות מתאימים בהתאם למהירות המירבית של המעבד - אני נוטה לכיוון של ADATA 512 MB X2 מסוג DDR 500. - אבל גם OCZ 512X2 PERFORMANCE בא בחשבון. חבל שבכתבה על הזכרונות לא נבדקו זכרונות GEIL - אם יש למישהו ניסיון איתם ו OVERCLOCKING - שיגיד ... אש…

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by !_Evil_!,

אני רוצה לרכוש ערכת סליבינג http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6116 הערכה הזאת טובה? ומה הערכה כוללת? האם היא תספיק לכל החוטים? וזה קשה להרכיב את זה על החוטים?

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  17. המאוורר של המעבד שבק חיים, אני מעוניין במאוורר חדש, איכותי בעל אורך חיים גבוה במחיר של עד 200 שקלים. מאוורר למעבד core2dou אם אלא טועה הchipset הוא 939 אם אתם זקוקים לכל מידע נוסף בכדי לעזור לי אני אשמח לתרום אותו... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. יש לי מעבד +AMD 3500 ואני מתלבט בין שתי הקירורים האלה: Thermaltake Tower112 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm שעולה 278 שקל וה- Thermaltake BigTyphoon http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שעולה 238 עכשיו אני ראיתי שכבר אנשים בפורום הזה קנו את ה Big Typhoon אבל אני מתלבט בגלל המחיר כי כמו שאתם רואים הקירור הראשון הוא יותר יקר מה- Big Typhoon זה לא מעיד על כך שהוא יותר טוב? גם רציתי קירור לזכרונות ולציפסט המפרט שלהם בחתימה אבל אני לא ממש יודע מה כדאי לקנות אם מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by shibby15,

אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים אבל בכל זאת, הנה המצב: הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס כדי לבדוק טמ"פ בהתחלה אחרי שהמחשב היה דלוק משהו כמו דקה (אחרי לילה מנוחה שהוא היה כבוי) זה עמד על 48 יצאתי ל5 דקות ושחזרתי זה עמד על 58! זה דיי גבוה לא? בהתחשב בעובדה שהמעבד לא עשה כלום. המעבד עם ההיטסינק המקורי ויש במחשב 3 מאווררים. אם יש לכם המלצות להורדת הטמ"פ תרגישו חופשיים.

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  20. שלום לכולם , היום ניסיתי להפעיל תוכנת אוברקלוק אוטומטי של נווידיה הנקרא ntune, כאשר הגעתי לחלון הזה: ואישרתי לו לכוונן, הוא כתב לי שצריך להיות לי Nforce 2 ומעלה, אז עם 750I יהיה ניתן לעשות זאת? ולא הבנתי, זה עושה גם אוברקלוק למעבד, לזיכרונות והכל? האם האוברקלוק נשאר אחרי אתחול? בתודה, אור כהן יש עוד תוכנה אוטומטית כזאת?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by jorgito,

התחלתי לבדוק היום את ה1900GT שלי... בינתיים לא שיניתי מהירות זכרונות רק ליבה מ500MHZ ל 564 וזה בינתיים... הטמפ' במנוחה 68 ובמאמץ הגיעה ל82 - השאלה שלי היא (זה אובר ראשון שאני עושה לכ. מסך) עד כמה הטמפ' של 1900GT זה נורמלי (במאמץ) ומתי ואם כדאי לשנות מהירות זכרונות - בבדיקה של ATITRAYTOOLS ראיתי שיפור של משהו כמו 70 FPS (אני יודע שבמסך הקטן זה כלום אבל זה שיפור של 10%!) עצות? שכחתי לציין שבמהירויות סטוק הטמפ' במנוחה היא 58

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by a.bomb,

esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by yot,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311&PHPSESSID=4dbd04712ae2ae8529b1ee0c707c54c8 למישהו יש מידע על הפרוייקט הזה?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לייצר HEATSINK באופן עצמאי ואני צריך מידות בסיס של הסוקט האם יש כזה דבר אשמח אם יש אפילו בפורמט של : DWG SLDPRT DXF או סתם PDF תודה חברים

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

מעבד-AMD Phenom II X2 X550 (נפתח למעבד X4,X3) עולה כ570שח הלוח-Gigabyte GA-M720-US3 עולה כ380שח תומך ACC ופותח את מעבדי ה550,7750,710,720 כנראה שגם פותח מעבדי 245 או 7750. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=228239 שילוב מבורך לאוברקלוקינג מצוין ולביצועים מעולים. משומה NVIDIA לא השקיעה במיוחד בNVCC לכן לעיתים הליבה הרביעית לא תהיה יציבה מספיק לוחות אם עם ACC של ATI\MD יציבות יותר וכמובן אמינות יותר. אין בעיה להריץ את המעבד על הליבה השלישית ביצועיו לא נחותים כלל והוא נותן 4GHZ בקלות יחסית אפילו ב3.8 הוא יתן ביצועים עדיפים. רכישת לוח אם Gigabyte GA-MA-770T-UD3P יכול גם לבוא בחשבון.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.