אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום.... יש לי מחשב עם מעבד amd althon3500+ ולוח של אביט עם צג שמראה את הטמפרטורות של המעבד הטמפרטורות שהוא מראה מגיעות ל-75 מעלות ואין לי מושג מה לעשות... ונראה לי שהטמפ קצת מוגזמות יש לי מארז פול טוור של אנטק ו-2 מאוורים + מאוורר של המעבד אשמח אם תעזרו לי תודה!!!
-
- 17 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האים מישהו הצליח להשיג מעבד P4 3 GHZ עם 30 CAPS בארץ? שמעתי שאלה הכי טובים לOVERCLOCK מבין המעבדים של 3 GHZ. (כמובן NORTHWOOD).... אני מקווה לקנות בעתיד הקרוב מעבד וזכרונות כשהמטרה היא להגיע ל 3600 MHZ - תוך שימוש בציוד הקיים (ראה חתימה). בנוסף חשבתי לקנות קודם את המעבד ולראות עד כמה הוא מגיע (כמובן להוריד את מגבלת הזכרון הישן שלי חשבתי להתחיל להריץ את הזכרון מ 100 MHZ ולהעלות משם את ה FSB לזכרונות ולמעבד כלומר אסינכרוני). ואח"כ לקנות זכרונות מתאימים בהתאם למהירות המירבית של המעבד - אני נוטה לכיוון של ADATA 512 MB X2 מסוג DDR 500. - אבל גם OCZ 512X2 PERFORMANCE בא בחשבון. חבל שבכתבה על הזכרונות לא נבדקו זכרונות GEIL - אם יש למישהו ניסיון איתם ו OVERCLOCKING - שיגיד ... אש…
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ליבה עם NEWCATLE נחשבת החלשה ביותר לOC מבין הווינצסטר והאחרים (אני פשוט לא זוכר את השמות שלהם)?
-
- 13 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. אני קונה מחשב חדש בקרוב, אני רושם לאבא שלי רשימת חלקים והוא מביא לי מחו"ל ואז מרכיבים בבית. עכשיו רציתי לעשות למחשב OC לא גדול אבל משהו סביר (לעלות 400מגה הרץ ככה..). אז בקשר ללוח אם ביקשתי DFI LANPARTY שהוא המועדף לOC למיטב הבנתי. את המעבד אני קונה עם ליבת ויניס בשביל לאפשר OC בביטחון. א. בקשר למאורר, מכיוון שמאורר זה לא חלק יקר אז תקציב הוא לא הבעיה שלי, הייתי בטוח שאני קונה של זלמן: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan אבל אחרי שקראתי את הביקורת על TR SI97 אז אני שוקל גם אותו. רציתי להתייעץ איתכם איזה מאורר יותר טוב, אבל מכיוון שאני לא מתחנן לשבור שיא עולם בOC אז איזה קירור משיג טמפרטורה יותר נמוכה זה לא חשוב לי אם ההבדלים לא גדולים כמובן, מה שיותר חשוב לי זה מי מהם יותר קל…
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום לכולם?? רציתי לדעת האם יש הבדל בין המישחות הטרמיות? ואיזה מישחה הכי טובה(לפי מה שאני יודע mx2 של ארטיק קולר)? פשוט אבא שלי הביא לי מישחה מהעבודה שהם משתמשים על המכונות ואני רוצה לדעות אולי כדי להשים משהו אחר(לא למחשב שלי)? למשיחה שאבא שלי הביא קוראים: היא של חברת servisol והשם שלה: silcone heat sink compound תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד I750 - סוקט 1156. הדבר הכי חשוב הוא השקט - לא אכפת לי מהביצועים. התקציב הוא עד 300 ש"ח. אשמח לקבל הצעות, תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפי מה יודעים אם הזכרונות יהיו טובים בOC ולא יגבילו אותי(שינוי תזמונים ועבודה תחת מתח גבוהה יותר)?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף מאוורר של 120 מ"מ למארז ( raidmax ninja) הגיע רק עם מאוורר 120 קדמי ו80 מ"מ בחלון צד, ואני רוצה להוסיף אחד אחורי. המחשב פשוט רותח בזמן משחקים כבדים. עד כמה אני ארגיש את ההבדל? אמור גם להיות הבדל בביצועים בגלל המעלות הנמוכות יותר? באיזה כיוון אני מתקין אותו? אשמח לקבל המלצות למאוורר שיעלה לי עד 50-60 ש"ח עם עדיפות לשקט עד כמה שאפשר במחיר שציינתי. עדיפות לקנייה בKSP או אייבורי בגלל קירבה גיאוגרפית. אם לא אז חנות אחרת מהמרכז. עריכה: ישנה דרך לחבר מאוורר של 140 מ"מ למארז במקום 120? כי שמעתי שיש מאווררים כאלו אבל לא נתקלתי בהם.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
התקציב הוא עד בסביבות 300 ₪, אפשר לחרוג מעט. השימוש הוא עריכת ווידיאו מקצועית.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הדיודה שיש לי נשרפה לצערי...(וכמעט לקחה את המעבד איתה... :AR15:) עכשיו, לפני שאני מזמין עוד אחת מחו"ל, אני רציתי לשאול אם יש להשיג בארץ כאלה... אז בקיצר...אם זה לא ברור...תשובה שתכלול גם איפה אפשר להשיג תהיה מבורכת... :saint: תודה לכולם.... נ.ב כולם מבלבלים לי את המוח בקשר לאם במקרה הזה אסור להזכיר שם חנות בפורום, אז אם אסור תשלחו לפרטי.... ;D
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אין לי שום אופציות בלוח, וגם אין ג'מפרים. וכיצד ניתן לדעת כמה V הכרטיס מקבל? (עם איזו תוכנה?) לוח ASUS P4S533 AGP GF2 TI
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
1. ראיתי שיש שני סוגים של חומרים טרמיים. יש משחה טרמית ודבק טרמי. מה ההבדל? האם דבק מאפשר לי לוותר על חיבור קליפס? האם אני משתמש בדבק, אז ניתן לפרק אחר כך את ההיט סינק? מה ההבדל בין ARCTIC SILVER ל ARCTIC ALUMINA? 2. בעניין HARDACANO 2, האם ניתן לטבול את חישן הטמפ' במים? אני רוצה את המכשיר הזה כדי לדעת מה טמפ' המים במערכת הקירור. ???
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים אבל בכל זאת, הנה המצב: הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס כדי לבדוק טמ"פ בהתחלה אחרי שהמחשב היה דלוק משהו כמו דקה (אחרי לילה מנוחה שהוא היה כבוי) זה עמד על 48 יצאתי ל5 דקות ושחזרתי זה עמד על 58! זה דיי גבוה לא? בהתחשב בעובדה שהמעבד לא עשה כלום. המעבד עם ההיטסינק המקורי ויש במחשב 3 מאווררים. אם יש לכם המלצות להורדת הטמ"פ תרגישו חופשיים.
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm זה היה בחדשות לפני כמה זמן ועורר עניין, יש לי מארז די generic שהייתי מעוניין להחליף אני יכול להסתדר עם המארז הנוכחי אבל הייתי מעדיף משהו יותר נוח... אז ניתן להשיגו בארץ ב435 שח כולל מעמ... (בחו"ל 69$ ובארץ איפה שראיתי בינתיים 75$!) המארז הזה בא בלי מאווררים אז הייתי רוצה גם לשאול איזה מאווררים אפשר לקנות שיהיו כמו בantec וכמה הם עולים (אני מתאר לעצמי שאני אשים אחד מקדימה ואחד מאחורה) הממ חוץ מזה הספק שבא עם זה הוא 300W אני לא בטוח אם זה כדאי, למרות שגם כרגע יש לי ספק generic 300W שלא עושה לי בעיות, ולכן אולי אני לא צריך עוד ספק דרעק הייתי גם רוצה לדעת מה עדיף בהשוואה למארזים אחרים שדומים…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
טוב אז כך האצתי ל 2400 וכאשר פתחתי את המחשב היה מסך שחור שמתי את ה FSB 150X16 ואת הזכרונות 3:4 משהו כזה ויצא לי 113X2 כך שהזכורונת ממש לא עובדים מעל המהירות שלהם אז הכל טוב!! אז למה המחשב לא עלה לי?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כישעמום יומי נכנסתי לביוס והתחלתי לשחק (את רוב הפונקציות שם אני יודע) ראיתי במדריך לOC שאפשר לשנות את מהירות המעבד דרך הביוס אז שניתי עשיתי ריסטארט ופיתאום הפלא ופלא יש לי 784 מגהרז מקודם היו לי 700 אבל מה עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוינדוס לא עולה אז פתחתי את מחשבי הקט והחלפתי את מיקומו של אחד הג'אמפרים והכל חזר לקדמותו עכשיו השאלה היא איך מגביר את זה(מהירות) מבלי שהמחשב הקט שלי יתקע ?? נ.ב יש לי מאורר אחד שעל הלוח אם אני מתכנן ליקנות עוד 2 אבל איזה ?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קהילת HWZone שלום, רציתי את הדעה שלכם לגבי יכולות הקירור של המארז שלו ושל מערכת המים שלו. אני מתכנן OC קיצוני למעבד ולכרטיס מסך, אולי אפילו 2 כרטיסי מסך ב SLI. לאלו שלא מוכרים למארז, זהו מארז Kandalf LCS Black הכולל מערכת קירור מים עם רדיאטור גדול ו 3 מאוררי 12 ס"מ לרדיאטור. זהו סירטון שסוקר אותו וזה הנתונים שלו בדף הבית של TT : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000bws.asp אשמח אם תביעו דעה כלפיו, לפי מה שאני הבנתי השקט שלו בא בחשבון על כוח הקירור הפוטנציאלי שלו. אני כנראה יעשה OC למעבד Q6600, על לוח אם 750i ולכרטיס גרפי עדיין לא בחרתי אחד. אשמח אם גם תעזרו לי לבחור כ. מסך בעל יכולות גבוהות מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן ב…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר בנוסף לקירור לכרטיס מסך שאני קונה, HR-03GT, עכשיו אין לי מושג איזה מאוורר לקנות ואיך לדעת איזה. אני מחפש כמובן מאוורר טוב ושקט נורא. הנה רשימה של מאווררים למשל: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans מה לקנות? איך לדעת מה לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכל המפרט שלי: e6300 abit kingstone 512 ddr2 667X2 GPS-400AA-101A Chieftec-ספק קירור המעבד הוא קירור סטוק+שדרוג קל(תעלה+מאוורר שמכניסה אויר קר למעבד) במארז עצמו ישנם עוד 4 מאווררים אחד שמכניס אויר לדיסק קשיח,אחד שמוציא אויר בחלק האחורי , אחד שמכניס אויר לאיזור הכרטיס מסך והמאוורר של הספק שמכניס אויר לכיוון המעבד. הטמפרטורה של הליבות 45 במנוחה 62-67 במאמץ מלא. ולשאלות: 1.האם הסירקולציה נשמעת תקינה?(נראה לי שלא בגלל שיוצא ש4 מאווררים מכניסים ורק האחורי מוציא אשמח לדעתכם) 2.האם הטמפרטורה של המעבד סבירה? 4.בחלק התחתון של המעבד (הצד שנוגע בלוח אם)יש מדבקה לבנה קטנה האם אפשר להוציא אותה? יכול להיות שהיא משפיעה על החום? 3.האם אני יכול לעשות oc סולידי(גג 2400 ג…
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום כולם! נדחפתי בטעות לדיון אחר .. כנראה שזה לא מתאים , אז אני פותח ת'רד משלי .. (מנהלים , מקווה שאין בעיה עם זה) ב-CPUZ מופיע לי זכרונות DDR3 , ויש לי DDR2 OCZ2P800R22GK בתיזמונים 4-4-4-15 והלוח אם ASUS P5K-E , משום מה ה-Everest לא מזהה לי אותו כ- Unknown... ועוד שאלה קטנה , למה מופיע לי שה-CPU רץ ב-1.6GHz ? ד"א , אני בלי OC כרגע... תודה!
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה יש לי E6750 ARCTIC FREEZER THERMALTAKE EUREKA איך אני שולט במהירות המאווררים שיש לי על המעבד? וה INTAKE ו ה OUTTAKE?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מעבד:Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 זיכרון ראשון:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original זיכרון שני:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original לוח אם:ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX כרטיס מסך:gigabyte 8800 gtx דיסק כשיח:זה משנה ביכלל?WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מארז:Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK ספק כח:thermaltake 550w גוף קירור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler לאיזה אוברקלוק (בערך)יוכלו להגיע הזיכרונות המעבד והכרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-