עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כל אחד אומר משהו אחר ואני לא הבנתי בסוף כלום חייב כוהל רפואי? אפשר להשתמש בערק או....?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by ofir123,

איפה אני משיג אחד כזה בראשון??? חיפשתי ולא מצאתי. תענו כמה שיותר מהר

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה השבוע קבלתי את המחשב החדש שלי ראו מפרט עכשיו מה שמציק לי זה ..הטמפ' .. בדקתי ב- 3 תוכנות EVEREST ULTIMATE SPEEDFAN EASY TUNE 5 של הלוח ג'יגהביט . כל תוכנה מראה לי טמפ' אחרות ולא דייקניות מה שכן , EASY TUNE 5 מראה לי אותם טמפ' כמו בביוס ושאר התוכנות אחרת .. תמונות : אוורסט+איזי טיונר 5 וזה מהביוס עכשיו רציתי לדעת האם הביוס מראה נכון או האוורסט תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by Or ei,

ראיתי מדריך בVR-ZONE איך פורצים נראה פשוט למדי אבל צריך חומרים הבנתי שצריך משחה לא מוליכה ומשחה מוליכה האם נאנוט'רמ בלו 2 מתאימה כמשחה לא מוליכה ? ואיפה אני יוכל למצוא משחה מוליכה? ראיתי שהם השתמשו (במדריך) במשחה כזאת CircuitWorks Silver Conductive Grease יש אפשרות למצוא אותה בארץ ?

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by fox116,

אני רוצה להפוך אותו ל 5500 יש לי עליו קירור טוב הוספתי לו מאורר גדול וחזק.... אני יודע שהוא מעפן אז אל תתחילו להתלהב עלי חחחח ואם אפשר הסבר קצת איך אני מריץ תפקודות של הביוס [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by ScreameR,

לפי הגראף הבא אני מוכיח את מה שאמרתי שוולקנו 9 חרא של דבר זמני מטומטם

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Vladgi,

והאם החלפת הקירור תגביר את יכולת האובר קלוק של הכרטיס ?????? יש לי את הקירור הסטוק הגרוע אפילו בלי צלעות הקירור של sapphire,ועם הקירור הזה אני מגיע ל-609 לליבה ו-738 לזכרונות וזה לא הגבול של הזכרונות וגם לא של הליבה הקירור מגביל אותי. אני הולך לשבור איתו שיא עולמי..... ותגידו קשה להרכיב קירור חדש לכרטיס מסך?ועוד שאלה אין מצב שאין ישרוף את הכרטיס במהלך האובר?,מכיוון שברגע שזה לא יהיה יציב זה פשוט יכבה את המחשב נכון?או שלא?

• 15 תגובות
    • 919 צפיות
  9. כאילו שהצבע לא רוצה להיתפס זה דלת ממתכת(נראה לי) ניקיתי אותה טוב טוב ואפילו שיפתי אותה מה אני עושה כדי שהצבע לו יברח ממנה?

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by deking,

שאלה בנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לאחרונה מנסה לעשות OC למעבד הצלחתי לעלות ל 3GHZ אבל הבעיה היא שלפעמים המחשב עולה ולפעמים הוא לא עולה כלומר BSOD השגיע מגיע בכלל מ7B שזה בכלל HDD ומבאן אני נתקע. בפעמים שהמחשב כן עלה עשיתי לו בדיקת מעמץ והוא לא עבר את ה 60 מעלות חום בדיקה של OOCT ו PRIME 95 בו זמנית. כלומר המחשב עובד יציב (כשהוא עולה). ויש עוד בעיה די מציקה בלוח בתור התחלה שמתי את המתח ל 1.375 אבל בווינדוס הוא הראה לי משהוא אחר לגמרי: אז הנה השאלות: 1) מה אני יכול לעשות בקשר לBSOD ולמה בעצם אני מקבל אותם? 2) מה אפשר לעשות בקשר למתח?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  12. נכנסתי לביוס וכבר כמעט הכל היה נעול חוץ מה cpu עכשיו יש מקום שמה אני לא זוכר את השם :שאני יכל לעלות מ 200: ל 205 ל 210 מי שמכיר האם זה האוברקלוק למעבד ? פשוט הביוס שלי קצת שונה מזה של המדריך לכן זה קשה .יש מקום שכתוב 1:1 כמו שהמדריך כתב ויש אפשרות לעלות את זה ל 1:4 משהו מכיר מי שיש לו אי סי ומבין באוברקלוק טוב שיביא מספר - אני חייב לעשות אוברקלוק כי אני מתכונן לקנות מחשב חדש e4300 במיוחד לאוברקלוק ובלעדיו לא שווא. כרגע יש לי amd atlon 3.0 אני רוצה ללמוד לעשות אוברקלוק

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  13. אתמול העלתי את המהירויות בGF4 MX 440 שלי (שמעתי שיש לו אפשרויות OC לא רעות בכלל ) את הליבה העלתי מ270 ל300 ואת הזיכרון מ400 ל455. עד עכשיו הכל בסדר ה3DMark עלה מ5742 ל6091 (די טוב לדעתי). אני חדש בכל מה שקשור לאוברקלולינג וכל זה ורציתי לשאול אתכם מה יהיו ההשפעות של שינוי המהירויות בכרטיס המסך שלי? ועוד משהו, כמה עוד כדאי לי להעלות את המהירות? :

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  14. איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD? ABIT ASUS EPOX MSI

15. Started by RaGe,

תתחשבו בעובדה שאני ניובי מוחלט לגבי מאוררים ואל תרדו עלי. :-\ איזה מאורר לוקחים עם זה?

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  16. שלום לכולם. היום הגיעו לי כל הדברים שהזמנתי מארה"ב. הזמנתי מערכת קירור מים ,לא מדהימה אלא יותר בקטע של המודינג והיופי כי המארז שלי שקוף אז הזמנתי משאבה עם אור,לדים ,מיכל שזוהר באולטרה שנכנס איפה שהפלופי וכו'. אני חסר כל נסיון בהרכבה של מערכת דומה וכל עזרה תתקבל בברכה. ראיתי למשל שבבלוק יש IN ו-OUT או שמהו כזה של כיוון המים שזורמים. איך אני בדיוק מחבר מה למה ? תודה.

17. עצבני יותר מ-זה קשה למצוא... נו, יש מזמינים (רק כאלה שיכולים לעמוד ב- 59 dBA)? ;D

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by OR007,

ממליצים עליו ? ד"א איזה 80 מ"מ מקבלים איתו בדיוק ?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by kikkler,

אוקיי, קיבלתי את המחשב החדש, הרכבתי אותו, הדלקתי וניסיתי להתקין את אקס פי. כבר בחלק היותר דוס-י של ההתקנה, כשהוא אמור להעתיק את הקבצים הדרושים להארדיסק, הוא התחיל לדווח על בעיות בכתיבה של קבצים שונים, בכמות די רבה. אוקיי, לחצתי אנטר להמשך עד שאחרי כמה שגיאות שכאלה באנג, מסך כחול. אוקיי, ננסה עוד פעם, ריסט, ריפורמט, ריאינסטול, אותו דבר (למרות שהשמות של הקבצים הבעייתייים השתנו הפעם). אחרי 4 או 5 פעמים כאלה, כשכל פעם הוא מדווח על שגיאות בכתיבה של קבצים אחרים, החלטתי להעיף מבט בטמפרטורות של הרכיבים בביוס - 55 מעלות למעבד! וזה אינטל עם זאלמן 7000, אין שום סיבה לכאלה מעלות. אוקיי, אולי משהו בחיבור בעייתי או ששמתי קצת יותר מידי משחה. הוצאתי את ההיטסינק, ניקיתי טיפה מהמשחה והחלטת…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  20. שני מאוורים של 120 לרדיאטור של 240... תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  21. אני עכשיו בבאס 200 ומכפלה 11 , המעלות :47 למעבד ו 32 ללוח . וגם העסק לא יציב ב 1.8 וולט. המתח נראה לי גבוה מידי למהירות כזאת . מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  22. איזה קירור יתן לי ביצועים טובים יותר (כמה שפחות מעלות) לטמפרטורת המעבד? האם עדיף לי הקירור הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm או זה: http://www.pch.co.il/docs/pd767088818.htm ואם אפשר גם הוכחה או שתים :-) תודה למי שיכול לעזור

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by shay820,

שלום לכולם ביצעתי OC למחשב לפני חודשיים ,האם בעת ביצוע עידכון לביוס עליי לבצע את ה OC מחחדש?? אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8N-SLI nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 Samsung 512MB DDR2 400 Original אלו החלקים.. כאשר לפי חשיבה הגיונית הלוח תומך בFSB 1066 והמעבד כדי להגיע ל3.4\3.3GHZ מספיק לו פחות מ200FSB אז זה בסדר.. הזיכרונות עובדים על 200 והמעבד על 185 כבר ב3700 אז הם יספיקו גם.. והמעבד דיי ברור שהכל יהיה בסדר.. אז רציתי לדעת האם באמת הלוח טוב והכל יספיק לאוברקלוק ל3.4\3.5 עם קירור מקורי לעבודה יומיומית?

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by Paradise,

יש לי מעבד E6750 אני על OC ל 3GHZ, בCPU-Z הוא כל משנה לי את המכפלה ל6 במנוחה ובמאמץ ל9, אני יכול בביוס לסדר את זה שזה יהיה רק על 9? בביוס כתבתי שם שהוא ישים לי מכפלה 9 וזה עדיין עושה את זה.

• 12 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים