אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חבר של אבא שלי בעל חנות מחשבים מצליחה אז שלחתי את אבא שלי להביא לי מהאווררים. אך, בגלל שלא היו לו דברים נורמאלים הוא הביא לי שני מאוררים של אברקול או משהו כזה... רשום evercool למעלה בקטן ובאמצע רשום spider pilter fan. המאווררים פועלים ב 2500 RPM בעוצמת קול של 20 DBA ומוציאים אוויר 32.5 CFM מאווררים של 80 מילימטר. חשוב לציין כי השקט יותר חשוב מהביצועים כרגע. בינתיים קיבלתי את אלה לנסיון. במידה ולא אוהב אותם, אוכל להחזיר לו כדי שיביא לי משהו אחר. האם להשאיר אותם אצלי או להחזיר? תודה מראש. נ.ב. האם המשחה של STAR למעבד מספיק טובה? לא מתכנן אובר קלוק או משהו... [מעבד אינטל וגוף קירור של VFLOW או משהו.. שכחתי ואין לי כוח לבדוק] עריכה : מצאתי את הדף האינטרנט של המאורר - http://w…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום המתאים כי לא מצאתי משהו על מארזים (אם לא, נא להעביר). אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה ואני מתכוון לעשות לו OC עדין יחסית. אני לא צריך משהו מטורף ב500 ש"ח אבל מארז בסיסי עם זרימת אוויר טובה, גדול, נח ושקט עד כמה שניתן. מיהו מכיר?
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לפני חודש פרסמתי פה את הX3 425 שהצליח להפוך לפנום מרובע (4 ליבות + קאש) עכשיו הגיע אליי עוד מחשב חדש עם 425 והנה התוצאה http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=876899 המשותף לשני המעבדים הוא ששניהם גרסאת TRAY ולכן אני מניח שכרגע אצל היבואן יש סטוק של 425 שמכילים ליבת DENEB ויש סיכוי לא רע שיהפכו לפנומים
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
הוא יכול לרדת למשהו כמו מינוס 20 בערך? (טמפרטוה של מקפיא ביתי , אני לא יודע בדיוק מה היא)
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11479&catid=214 מתאים לabit is-7 ? *אגב הקירור החדש של שלמן לציפ הגיע לישראל כבר ?
-
- 18 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אין מדבקה, אין גומי להוריד. פשוט סגור מכל הכיוונים.
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי שני חוטים שיוצאים מהמאוורר אדום וכחול ולפוטנציומטר יש 3 רגליים...
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום, חבר'ה אני יכול להשיג מחבר שבא מארצות הברית את הגוף קירור Thermalright Ultra-120 eXtreme במחיר של כ-200 שקלים. אבל הסתכלתי עליו והוא נראה כך: וכשאני אומר 'הוא נראה כך' אני מתכוון שזה קירור פאסיבי כי אני לא רואה שום מאוורר. ולמה בשם שלו יש את המספר 120? זה לא עם מאוורר 120MM? בבקשה תפרטו הכל עליו - אני דלוק עליו...קראתי ב-Newegg.com שמשהו המהיר את ה-Q6600 ל-3.4GHz עם ה-Thermalright Ultra-120 eXtreme והטמפרטורות במנוחה הן על 40 מעלות ובמאמץ על 55. מ-ד-ה-י-ם! האם הוא פאסיבי? אקטיבי? רועש? בבקשה את כל המידע עליו!! תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. הנה פרטי המערכת: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Radeon HD5870 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT ה-כ-ל בקירור סטוק. ואפילו כיביתי את המאוורר העליון של המארז כי הוא גרם להמון רעש. אז מהן הטמפרטורות המומלצות לכל רכבי המערכת? כולל טמפ' מארז. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
:'( טוב..קודם כל המפרט שלי (די חדש...) amd barton 2500+ volcano 12 abit nf-7 samsung ddr400 256mb fx5900xt עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל 3200.. העלתי את ה fsb ל200mhz , נעלתי agp/pci , העלתי מתח מעבד ל 7.1 וולט העלתי את הוינדווס, התכוונתי להוריד prime95 , לבנתיים הרצתי pcmark04 ותוך כמה שניות המחשב נכבה אני חייב לציין שהטמפרטורה לא היתה ממש ידידותית (54 מעלות), גם לא לפני האוברקלוקינג (50 מעלות ) ...קניתי את הוולקנו12 בשביל שטמפרטורה תהיה הבעיה האחרונה שלי באוברקלוקינג - האוברקלוקינג נכשל בגלל הטמפרטורה? -מה יכולה להיות הבעיה בטמפרטורות עם הוולקנו 12? (זיג זאג הרכיבו לי אותו עם כל המערכת לפני חודש) אני ישמח אם תעזרו לי תודה, איתי
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כל אחד אומר משהו אחר ואני לא הבנתי בסוף כלום חייב כוהל רפואי? אפשר להשתמש בערק או....?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי 8800gtx q6600 3.2Ghz וocz gold 2gb duel-channel 800Mhz אם אני יעשה לזכרונות oc ל1066 נגיד?זה ישפר ביצועים? אם כן...איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכם שלום למפרט שלי בצד התווספו: corsair 450VX Geforce 8800GT sonic sunbeam Tuniq כפי שבטח שמתם לב המעבד שלי pentium D 805 ישן,ברצוני להמהיר אותו על מנת שיסחוב עוד כמה זמן,אך אין סיבה להתפרע... ניסיתי לעבור קצת על המדריך באתר אך הפאשרויות בביוס לא מופיעות אצלי ולכן הייתי רוצה קצת עזרה -מה האפשרויות שאני צריך לשים לפני שאני בכלל עושה משהו? ומה הלאה....חשבתי לעשות oc ללא העלאת מתחים.... תודה
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כרגע המאוורר היחידי שיש מחובר ישירות לספק, האם עדיף לחבר אותו ישירות ללוח אם ל sys fan?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.8 GHZ ולוח אם יחסית ישן. קראתי פה בפורום כמה אשכולים(?) של אנשים והחלטתי לנסות את תוכנת הPRIME 95 על מחשבי היקר והישיש. במקביל בדקתי את הטמפרטורה עם תוכנת הEVEREST והSPEED FAN. לפני הבדיקה-ללא מאמץ - טמפ' הMOTHERBOARD היא- 20 מעלות טמפ' ה AUX היא 28 מעלות ובמאמץ (אחרי שעה) המקסימום שהגיע אליו ה-MOTHERBOARD היה 35 מעלות והAUX נשאר יציב(28). לפי מה שקראתי קיבלתי את הרושם שזה קצת נמוך,יכול להיות?,אולי צריך לתת לו יותר זמן?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר שאלות לגבי קירור המחשב,יש לי מעבד E6300 שהוא דיי חלש אז אני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איזה קירור לקנות לפי ההמלצות יש את הMUGEN 2 אבל יש מלה סוגים איזה סוג אני צריך ? או שבכלל כדי לקנות קירור אחר תקציב באזור ה250. חשבתי גם על אפשרות של קירור לכ.מסך שלי X1900XT כדי לעשות לו OC השאלה היא עם בכלל מומלץ לעשות לו ואם כן אז איזה קירור מומלץ עד 200 שקל . והשאלה האחרונה , יש לי מחשב נייד HP Compaq nc2400 חשבתי לקנות לו איזה פלטת קירור על עיזה אתם ממליצים אחן הגבלת תקציב נ.ב רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מה שחשוב זה השקט אני צריך את המאווררים הכי שקטים שיש בגדלים האילו מישהו מכיר? אמשח לדעת גם איך זה מתבטא על הביצועים .. (יהיה נחמד אם זה יהיה זוהר או משהו ) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הדיודה שיש לי נשרפה לצערי...(וכמעט לקחה את המעבד איתה... :AR15:) עכשיו, לפני שאני מזמין עוד אחת מחו"ל, אני רציתי לשאול אם יש להשיג בארץ כאלה... אז בקיצר...אם זה לא ברור...תשובה שתכלול גם איפה אפשר להשיג תהיה מבורכת... :saint: תודה לכולם.... נ.ב כולם מבלבלים לי את המוח בקשר לאם במקרה הזה אסור להזכיר שם חנות בפורום, אז אם אסור תשלחו לפרטי.... ;D
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האלן הלכתי היום לקנות קירור למעבד כדי לבצע OC הלכתי במטרה להביא את הקירור frezer pro 7 אך בגלל שלא היה לו את הקירור הנל במלאי הציעו לי קירור אחר בשם buafalu רציתי לשאול איך הקירור הזה לעומת הfrezer ועם הוא יספק אותי בעיקרון אני מתכנן OC לא גדול ל 3GHZ המפרט שלי: Intel:Core2 Q8300 2.50 GHZ ATI:Raedon HD5770 4GB:DDR2 620W:SeaSonnic GIGABYTE:GA-73PVM-S2H תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי נכון לעכשיו יש לי את המארז הזה מבית JSP H-550D http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=124 כרגע מחובר לדופן המארז מאוורר 120mm בדלת הPCI-E אני שוקל להחליף את דלת המארז לדלת עם מאוורר 250mm שיקרר לי את המערכת בצורה טובה יותר לאחר תוספת הדלת למארז הוא יראה כך http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 האם התוספת הזו ב120ש"ח באמת משתלמת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
-
יש לי פרספקט צהוב כן כן צהוב אייך אני חותך אותו במידות שאני רוצה איזה כלי ? ועם איזה כלי אני עושה חריטות לרשום את השם שלי למשל שהוא יהיה זוהר על לדים ? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-