עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jorgito,

התחלתי לבדוק היום את ה1900GT שלי... בינתיים לא שיניתי מהירות זכרונות רק ליבה מ500MHZ ל 564 וזה בינתיים... הטמפ' במנוחה 68 ובמאמץ הגיעה ל82 - השאלה שלי היא (זה אובר ראשון שאני עושה לכ. מסך) עד כמה הטמפ' של 1900GT זה נורמלי (במאמץ) ומתי ואם כדאי לשנות מהירות זכרונות - בבדיקה של ATITRAYTOOLS ראיתי שיפור של משהו כמו 70 FPS (אני יודע שבמסך הקטן זה כלום אבל זה שיפור של 10%!) עצות? שכחתי לציין שבמהירויות סטוק הטמפ' במנוחה היא 58

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by תינוק22,

האם יש לכרטיסי זכרון חיישן טמפ'? תודה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  3. שלום לכולם. היום הגיעו לי כל הדברים שהזמנתי מארה"ב. הזמנתי מערכת קירור מים ,לא מדהימה אלא יותר בקטע של המודינג והיופי כי המארז שלי שקוף אז הזמנתי משאבה עם אור,לדים ,מיכל שזוהר באולטרה שנכנס איפה שהפלופי וכו'. אני חסר כל נסיון בהרכבה של מערכת דומה וכל עזרה תתקבל בברכה. ראיתי למשל שבבלוק יש IN ו-OUT או שמהו כזה של כיוון המים שזורמים. איך אני בדיוק מחבר מה למה ? תודה.

4. הסרתי את המעבד (לא חשוב למה). עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. מה מומלץ לעשות עם שאריות המשחה התרמית? לנקות אותן? איך? שאלה נוספת, אני רואה שריטה או שתיים על המשטח של גוף הקירור. כדאי לנסות ללטש אותן? אם כן, איך? תודה!

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והcנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? האם אני אצטרך לעלות מתחים? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר נ.ב קצת מוזר וחבל שבפורום מקצועי ואיכותי כמו כאן שמתמחה ב OC אין נעוץ הסבר לשלבים הראשונים

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

הוא בכלל על הלוח ?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by omriel12,

יש לי את הלוח אם MSI RC410M2 ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ- 1.86GHZ ל-2.2GHZ משהו כזה, עכשיו ככה. נכנסתי ל- BIOS וחיטטתי בכל האפשרויות ואין לי אפשרות לשלוט על מהירות המעבד, בכלל! מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by x-dude,

שלום לכולם הייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequency ב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה. יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס? ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שם אנא עיזרו לי תודה.

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by arikg,

שלום חברים יקרים, מצד שמאל בצילום EVEREST - מה משמעות הטמפרטורה CPU ומה משמעות CPU #CORE לאיזו טמפרטורה להתייחס ? מצד ימין בצילום המצ"ב תוכנה בשם REAL TEMP עם טמפרטורות שונות ----- >>> למי "להאמין" ? איזה מאוורר מומלץ במקום המקורי של אינטל שיוריד משמעותית את הטמפרטורות אם בכלל ? (הצילום מתייחס למעבד Q6600 - אבל ברשותי מחשב נוסף עם Q9450 והטמפרטורות CORE בסביבות 55 מעלות.) תודה מראש להתייחסות . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  10. למשל אם המכפלה שלי היום היא 10 ואני משנה ל9 או 8 אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר? זה ייצרוך יותר חשמל? יתחמם מהר יותר? ויותר חשוב האם זה לא מסוכן למעבד? אני לא מבין מה זה אומר.. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי להבין את זה

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by blizzard20,

תקין? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by idani1983,

אני מתלבט בין שני הקירורים הבאים. חשוב לי השקט וכמובן טיב הקירור למעבד E8400 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3322946&sku=O261-7406 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835186134 איזה עדיף?

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עד 3 אלף שקל. אז הצענו לו לקחת את המעבד E5200 עם קירור טוב ולעשות לו OC שיתן ביצועים ברמה גבוה. החבר דיבר עם דוד שלו שהוא מהנדס מחשבים והוא אמר לו שלא כדאי לו לעשות OC כי הקירור לא יעזור נגד הנזק של המתח המוגבר ברכיב. וגם בויקיפדיה יש ערך שהוא יתרונות וחסרונות ומראה יותר על החסרונות. מה אתם אומרים? כדאי לעשות לא כדאי? מהם ההשלכות? כמה המעבד יחזיק וכו'. [אני מדבר על OC טוב ויציב עם קירור טוב [ac pro freezer 7 או משהו כזה לא זוכר].

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  14. שלום. הנה פרטי המערכת: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Radeon HD5870 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT ה-כ-ל בקירור סטוק. ואפילו כיביתי את המאוורר העליון של המארז כי הוא גרם להמון רעש. אז מהן הטמפרטורות המומלצות לכל רכבי המערכת? כולל טמפ' מארז. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  15. שלום אני מחפש קירור טוב למעבד AMD 945 בתקציב 150 שקלים חשבתי על הפייזר 7 פרו או הקאטנה 3 מה עדיף? ואם לא אלה אז איזה?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by מכבי חיפה,

look 2 the pic why i got thats temprtora ? just yestarday i bought the Pc.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by Moo^Moo,

בגלל איזשהו פרוייקט מיוחד אני צריך שילוש חדש.... abit NF7-s AXP 1700+ 256MB Crosair cmx CL2 400 mhz. מה הקירור הכי חזק שאפשר להשיג? SK? SLK? (רק לא דלטה ;D) כלומר, SF2...

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  18. כאילו שהצבע לא רוצה להיתפס זה דלת ממתכת(נראה לי) ניקיתי אותה טוב טוב ואפילו שיפתי אותה מה אני עושה כדי שהצבע לו יברח ממנה?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by c5123,

intel core 2 duo e6600 2.40hz טוב אז התחלתי שינוי של bus speed היה 260 עכשיו 290 ו core speed now is at 2610 from 2.40hz temp 41-43c and at 100% 55-56 max טוב אז לשאלה אני דיי בטוח שיש לי עד 70C לפני שאני צריך להפסיק נכון? ואני מחפש תוכנה לבדיקת מאמץ ניסיתי super pi אבל לא ניראה לי שזה כל כך טוב תודה.

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  20. פשוט מדהים ! http://nobispro.com/aquatank/

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by karpad,

אז השאלות שלי ככה: 1.על איזה קירור אתם ממליצים ל6600GT? 2.איך הכרטיסים של GIGABYTE בOC(בגלל שאף אחד לא ענה לי בדיון הקודם שלי)

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by giliboy,

איך הוא? ואני יכול לשים לו מאורר שהוא לא דלטה?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by RazorJunior,

אני מחפש הסבר ברמת העיקרון על קירור בעזרת HEATPIPES. באיזה גזים משתמשים? ומה גורם לתנועתם? ההשערה היחידה שלי היא שהגז מתחמם הוא עולה למעלה, שם הוא מתקרר ויורד חזרה להתחמם מהמעבד... אבל אם זה באמת העיקרון, אז ניתן להשתמש ב HEATPIPES רק כשגוף הקירור "שוכב"... לא? תודה

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  24. אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi:

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים