אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . קניתי לפני יומיים סניק+קירור למעבד של INTEL עלה לי 80 שקל (חפיף) . עכשיו ששמתי אותו שמתי בלי משחה טרמית , וכרגע טמ"פ המעבד 28 מעלות , והמאורר עובד נורא מהר 4300RPM ועקב זה הוא עושה רעש (זה שהמארז פתוח). שהמארז סגור הטמ"פ עולה ל 33 מעלות 36 מעלות והמאורר מתחיל לעלות בקצב עצבני ל 6000RPM ואפילו 7000RPM ועושה רעש אדיר של טרקטור. אני רוצה להבין מה הסיבה לכך ומה ניתן לעשות ..???
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי קירור מנחושת לזכרונות שלי קירור כזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co הוא מגיע שבתוכו יש כאילו גומי לכול האורך גומי דביק כזה שידבק טוב לזכרוונת עכשיו מה אתם ממליצים להדביק אותו ככה סטנדרט כמו שהוא למרוח עליו משחה טרמית ואז להדביק , אולי להדביק אותו עם דבר טרמי (יש לי לא צריך לקנות) ? מכחה לטיפים שלכם תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי 3 מאווררים שמחוברים כולם ללוח ( 3 חוטים ) לא יודע למה אבל אני לא מצליח לראות את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה Speed בתוכנה Fan Speed ( אני כן רואה את מהירות הסיבוב שלהם בקטגוריה של ה General ) ולכן אנני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם. אודה לעזרה או להמלצה על תוכנה אחרת.
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אשתי (amd atlon xp 2200) היה עד לא מזמן מאוורר שהיה מוברג על דלת המארז בדיוק מעל המעבד וזרק אויר בכיוון המעבד. צורה זו היתה בעייתית מכיוון שהמאוורר מילא את המארז באבק, וכנראה גם את הגוף קירור של המעבד. הסרתי אותו ובמקומו שמתי מעין צינור רחב בקוטר 80 מ"מ בערך שמוברג מדלת המארז ויושב מעל המעבד וכך הוא גורם לזה שהמאוורר של המעבד ישאב אויר מבחוץ דרך הצינור. השאלה שלי היא איך הפתרון הזה? האם הוא טוב ומומלץ או שלהעיף את הצינור הזה ולהחזיר את המאוורר?
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תראו יש לי AXP 2000+ לוח אנפורס 2 של לדטק וזיכרון 3200 של סמסונג עכשיו משום מה אני נתקע כבר מעל 140 FSB(יענו 140 זה המקסימום) והוינדוס לא עולה, ואני לא מבין למה, עכשיו שאני עובד עם 140 FSB המעבד לא עובר את ה50 שהוא בשיא העומס...אבל בכל זאת, אני מעלה את זה אפילו ל141 וזה מספיק לעבוד מישהו יכול להגיד לי למה?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מסך של lg בצבע בז' מזעזע!!! בא לי לצבוע אותו, אז באיזה צבע?
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח הזה הוא לוח שמאד מתאים לOC (לפי TOMSHARDWARE לפחות) ובהתחשב בעובדה שיש לי מארז גנרי לא יעיל ושאני צריך להחליף דחוף את הקירור של המעבד (להשקיע במשהו מעבר ל TT7?) דרך אגב, אין לי מושג של איזו חברה הזכרונות שלי אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז דבר ראשון היי!, קוראים לי יובל ונראה לי שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום. המערכת שלי: לוח אם: Gigabyte P35 S755 מעבד: Q6600 קירור למעבד: Zalman 9700 Led כ. מסך: nVidia geForce 9800 GT זכרון פנימי: 1GB x 4 DDR II 677hz קירור נוסף: 12ממ בגב המארז, שואב אוויר. אז זה הולך ככה: כבר עשיתי קלוק למעבד מ 2.6 ל 3.0 ... כרגע עובד חלק... אני רוצה למשוך יותר מהמעבד (אני עובד בתלת מימד, אי לכך כל כח רינדור שאני מרוויח מאוד חשוב לי). אני מודד טמפרטורות עם EVEREST (כדאי למדוד עם משהו אחר?) כרגע במאמץ הוא לא עובד לי את ה 52C... (עוד לא ניסיתי להעלות אותו יותר > אבל) ממה שהבנתי מאנשים, שכרגע מה שמגביל אותי זה זה הזכרון הפנימי ... אם אני אקנה זכרון של 1066HZ אני אוכל למשוך יותר?. עוד שאל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אני שואל?כי אתמול בלילה עשיתי ניסויים על המחשב ב-OC. הצלחתי לעגיע עם הזכרונות שלי ל-DDR480(במקום 400),אבל בבדיקת S&M הוא נופל ב-CACHE L2 של הזיכרון.. ה-WIN עלה,גלשתי,שיחקתי הכל ממש הרגשתי שיפור,אבל לא הבנתי מה הקשר של זיכרון המעבד לזיכרונות המחשב? אשמח על הסבר/קשר בניהם,ולמה את L1 הוא כן עבר? ליאור-חשבתי שזה מתאים לפה ולא ל-OC כי ה-OC הוא המשני,אם צריך תעביר.תודה.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי A64 3200 VENICE E3 LBBLE 0519CPDW עד לאן הגיעו איתו במתח רגיל ועם קירור אויר? איפה יש בכלל בסיס נתונים לתוצאות OC חוץ מ- HWZONE?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רצתי לדעת אם אתם מקירים עוד אתרים בעיברית שעוסקים במודינג?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עדיפות שהוא יהיה עם קירור מעליו.. עד 800 ש"ח.. תודה. נדמה לי שראיתי משהו של Crucial.. האם אלה טובים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2086&products_id=13421 כמו כן אתם יכולים להסביר לי קצת על התזמונים? האם עם הזכרונות הנ"ל 2-2-2-6 ניתן להגיע ל-OC גבוה? ומה לגבי תאימות ללוח אם.. אם נגיד מפורסם באתר היצרן של הלוח אם על תאימות שלו עם זכרונות מחברות שונות שנבדקו על ידו, אם אני קונה זיכרון שלא רשום שם זה עדיין בסדר?
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הקירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר כדי לשפר את הביצועים שלו ואני צריך את הקליפסים שתופסים את המאוורר לקירור מצאתי אותם באיביי אבל המשלוח ממש יקר ואולי לא ישתלם http://www.ebay.com/itm/Scythe-Type-B-Fan-Clip-SCY-12FC-B-/280966372299?pt=US_Fan_Heatsin_Brackets_Accs&hash=item416ae69bcb איפה אפשר לקנות אותם בארץ\חו"ל ביותר זול? תודה! עריכה: משום מה האתר של KSP לא עובד אבל הבנתי שהם מוכרים את זה ב 20 שקלים תודה בכל מקרה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו חברים יקרים הצלחתי לקחת את המעבד שלי ל2310 מגה הרץ על 210 באס אם אני לא טועה והעלתי טמפרטורה מ1.65 ל1.75 האם זה נחשב טוב? הסטפינג שלי זה aqyha 03505spmw אומר לכם משהו? לעומת את קיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בסנדרה יותר נמוכות ממעבד 2400 axp בבקשה תפרסמו תוצאות שלכם עם אותו מעבד כמו שלי תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כמו שרשמתי בכותרת-7900GT ןבמשחקים אחרי כמה דקותש משחק הוא מתחיל לעשות לי עיוותים בגראפיקה ודברים מוזרים למשל כמו בדוגמא פה http://img158.imageshack.us/my.php?image=untitledno1.jpg זה בעיה של התחממות? כי יש לי רק מאוורר אחד של 120 במארז,אם אני אוסיף עוד אחד הבעיה תיפטר?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה האפשרויות שלי לעשות לו OC ? מה השיפור האפשרי כאן? כמה זה יעלה?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג לכרטיס מסך? מה הציוד הנדרש בממוצע לאוברקלוקינג למעבד? :smoke: ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על המעבד Q6600 GO ב-OC ל-3.6 הבדיקה נעשתה במאמץ עם אותו משחה טרמית , לפני ההחלפה ואחרי
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המעבד בארטון 2500 (מגיע מחר) לוח (Epox 8rda3+) גוף קירור Thermaltake Extreme VOLCANO 12. מחר אני מרכיב את המחשב לבד, חלק מהמטרה זה OC, יש בזיגזג את הNanotherm BLUE II ב32 ש"ח ויש גם את הNanotherm PCM+ - Thermal management solution ב67 ש"ח. האם ההפרש שווה? כדאי בכלל? ואחת המשחות מבוססות כסף? כלומר להיזהר במריחה? תודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן, אני בשלבי התחלה של OC למעבד שלי, וצריך עזרה בכל מה שקשור להגדררות של הזכרונות שלי דרך הביוס ע'מ שלא יפריעו לי ב-OC. זה המיפרט שלי: AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W זה קישור לתמונה של ההגדרות של כל מה שקשור למעבד שלי וכל מה שקשור אליו בביוס (CPU Freq במקור היה על 200). וזה קישור לתמונה של ההגדרות של הזכרונות שלי דרך הביוס אם אתם צריכם עוד תמונות אז תגידו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן! לפני כחצי שנה קניתי לי את המחשב הנוכחי, המצוייד בכרטיס X1950P של SAPPHIRE, בגרסאת ה256MB. המחשב נקנה בTMS, אם זה משנה משהו. בכל מקרה, מההתחלה שמתי לב שהמאורר שלו נורא רועש. הוא קטן כזה וכנראה שהסיבוב שלו יוצר את הרעש הנשמע ממנו, שהוא מין "ביפ" (לא קולני מדי אבל מעצבן), שבא בנוסף לרעש הרגיל של סיבוב המאורר. בכל מקרה, אחרי שהתגברתי על הבעיה הזו, הופיעה בעיה חדשה. אחרי כמה זמן ששיחקתי בקרייסיס, פתאום החלו להופיע ארטיפקטים רציניים מאוד על המסך (השחקן והקוראנים נעלמו, נהיו צללים, רק הרקע נשאר פחות או יותר דומה). לאחר מכן הבעיה התפתחה לכך שהמסך פשוט מפסיק לקבל סיגנל באיזשהו שלב במשחק (המסך עובר לSTAND BY). שיערתי שהכרטיס פשוט נכבה או מפעיל מנגנון הגנה כלשהו (OVERHEATING?…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-כותרת- תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמתי על מעבד פרסקוט 3.0 גה"ז תושבת 478 (לא זה שבחתימה) - pentium 4 E rev C0 קירור מתוצרת פוקסקון שהיה במקור של נורטווד 3.0 גה"ז ורואים שהקירור הזה נחות יותר לעומת הסטנדרטי של הפרסקוט - הוא כולו אלומיניום וסנפירים שטוחים - בקיצור קירור פשוט יותר. מהן ההשלכות על המצב? האם המעבד יכול להישרף? או שיש למעבדים האלה יכולת להאיט את עצמם למהירות שבהם לא יקרה להם כל נזק? זה הולך להיות מחשב ליישומי אופיס, אינטרנט ודברים פשוטים, לא קידודים או משחקים. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי אנטק 300 (עם שני מאווריי 120 מקדימה (מכניסים), 120 אחד מאחור (מוציא), ו 140 מלמעלה (מוציא). קירור למעבד- ביג טייפון. יש לי מאוורר 140 מ"מ ושני מאווררי 80 מ"מ טובים "ספייר", שאין לי מה לעשות איתם. אני אשמח אם למישהו יש במקרה רעיון לאיך אפשר לשפר את זרימת האויר בעזרתם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי היום בגלרייה הראשונה של VirtualHideOut בחבר ישן, Antec Gemstone. אשר היווה בישבילי את נקודת הפתיחה, זה היה פרויקט המודינג השלם הראשון שלי. אני עד עכשיו מאוד גאה בו, Name : Ori Sulimani E-Mail : ori@pcpro.co.il Quote : "My first mod! I did it clean and Pro as posibile! You hardly can see any cables.. or any other bullshit, Specs:P3 800@1033 (Slot),128Mb Mushkin High Performance REV2,Asus P3V4X,Matrox G400 Max,Sound Blaster Live! X-Gamer,IBM 75GXP (15gb),Aopen DVD 1640PRO,IntelliMouse Explorer (+EverGlide GIGANTA),Compact Generic Keyboard,Mag XJ700T,AltecLansing ATP3 (Front Speakers),Sony SoundSystem (Back speakers),SideWinder ForceFeedback 2. Fans:2x120mm…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-