אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
-
הצלחתי להגיע לתזמונים 5,3,3,2.5 t1 250htt 2.8v בדקתי עם ה-memtest בלי טעות אחת (31 לופים) נראה לכם שאפשר לרדת עוד עם התזמונים? זה מסוכן?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי רעיון חדש להיטסינק. אם הוא יצליח, אז אוכל להפתר מרוב החום אפילו ללא עזרת מאוורר. השאלה היא, כמה חום בWATT יוצרים המעבדים היום ובעתיד הבנתי שכיום מדובר על סביבות 60W, ועד 100W במעבדי הPRESCOT העתידיים. האם אני צודק? מישהו אולי מכיר חומר אן אתר המכיל מידע בנושא? עוד שאלה: האם ניתן לרכוש מד חום (כמו זה שבHARDCANO2)? רק מד החום בלבד?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חג שמח ! איפה ניתן להשיג מאברר בגודל 200 מ"מ עם לד אדום למארז Thermaltake element T ? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שיניתי את המכפלה מ11 ל 11.5 ואחר כך ל12 מה עוד כשאי לשנות? יש לי בארטון 2500+ INFINEON 512 DDR 400 ASUS A7N8X-X הצעות? כל תשובה תתקבל בברכה...
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו הBIGWATER 735.. ?
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
לא מצאתי תוכנה טוב באתר.... וכמה אני יכול להעלות את המעבד הזה pentium 4 willamette 1.7 model 1
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מאחר שהטוניק טוור יהיה רק עוד חודש בארץ בכל החנויות ! ואני קונה מחשב השבוע אשמח לחוות דעת על המפרט :] אז אני צריך להחליט על קירור שמשתווה פחות או יותר לטוניק באיכותו ובקירור הטוב שלו שיתאים לי למחשב כי אחרי הכל אני עושה OC אז אני צריך קירור טוב. אז מה אתם ממליצים? :] תקציב? 300 שקל פלוס מינוס ואם ממש צריך אז יש אפשרות לחריגה עדיף שיהיה מ-SKYPC
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למיקום סוגי המאווררים במארז: יש מקום ל2 מאווררים בצד המארז ועוד אחד מאחורה (בסה"כ 3) יש 2 זוגי מאווררים: אחד שמכניס אוויר לבפנים ARCTIC COOLING AF8025 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואחד שמוציא אוויר החוצה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 אז איך אתם אומרים למקם? *דרך אגב, שניהם טובים וסופר שקטים נכון? (אני רוצה שבכלל לא ישמעו אותם או שממש בקושי [רוצה מחשב סופר שקט...])
-
- 18 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צריך תוכנת ניטור שגם תנטר אם אפשר את הGPU בתמונה השוואה בין FANMATEל EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתכנן שיפור קטן במחשב ואני צריך לדעת האם הספק שלי יחזיק את זה Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler {ללא מאוור} FM121 Silverstone כפול 2 GLACIALTECH GT-F1 VGA FAN CARD COOLER http://www.pc-top.co.il/details.asp?id=177 ZALMAN ZM-MFC1 מאוור של hd {קיים} Delta 120x38mm TFB1212GHE Extreme High Speed ומאוור 60 בשביל הזיכרון מארז של 6A21 Compucase {קיים} בתודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי אוברקלוק למעבד והגעתי למהירות של בערך 3800 (יציב). כבר כמה ימים שאני מנסה לעבור את מחסום ה 4000 ואני לא מצליח. לדעתי הבעייה היא בגלל הטמפרטורה של המעבד שמגיעה אל 65 מעלות בזמן בדיקת מאמץ. ולכן אני מחפש גוף קירור איכותי שימנע מהמעבד להגיע לטמפרטורות כאלה... על מה אתם ממליצים? דרך אגב יש לי את הביג טייפון. תודה מראש..!
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
צריך עוד לשים את הכבלים המעוגלים וגם לשים Wire Sleeving. בינתיים שמתי רק את המאוורר + כבל IDE אחד... אני אעדכן בהמשך.. זה לא ממש מודינג, אבל תנו לי "לחוות את הרגע" ;D :lsvader:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה עכשיו אני מחפש שלושה מאווררים 120MM שקטים עכשיו אם אני כבר קונה אני רוצה להביא אותם עם LEDs חשבתי על אלה או משהו בסגנון ההם הם טובים ? Coolermaster http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-S12&other_title=+TLF-S12+Neon%20LED%20Fan%20120x120mm
-
- 19 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את המעבד\כרטיס מסך במחשב הישן מלפני 10 שנים. האם כדאי להשקיע בקירור חדש? תוכלו להמליץ על קירורים טובים התקציב עד 100 ש"ח. (יש לי קירור רגיל שהגיע עם המעבד הישן E5300) אני מתכנן לעשות OC למעבד שיגיע עד 4.3Ghz לא נראה לי שתיהיה בעיה להגיע לזה עם אוויר. המפרט המשודרג: זיכרון 4 גיגה מעבד E8600 3.3Ghz לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W כרטיס מסך Radeon 6770HD אגב האם הייתם ממליצים להוסיף זיכרון?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב קראתי והפנמתי קצת את כל עניין האוברקלוק, עכשיו ברשותי מחשב עם מעבד Intel 4300 + Big Typhoon לוח אם מסוג Gigabyte 965P DS3 REV3.3 זכרונות OCZ 1GbX2 800 Mhz Antec 500W אחרי התקנת הדרייברים של הלוח אם, נכנסתי לביוס וניסיתי להרים רק את ה FSB של המעבד. ( ללא העלת וולט ) לאחר שהרמתי יותר מ40, הוא כבר לא הצליח לסחוב את הווינדוס , מכיוון שלא רציתי לגעת בוולטים כי ראיתי איזה 7 אפשרויות של חשמל וממש אין לי מושג מה כל אחת עושה אז לא רציתי לגעת. בקיצור ולעניין אני רוצה להגיע בסה"כ ל 3Ghz יציב מהמעבד, עם שמירה על טמפרטורות סבירות. מישהו יכול להסביר לי במפורט מה עלי לעשות? כמה להגביר תוולטים? האם לשנות תתזמונים של הכרטיסי זכרון? בבקשה אני לא ממש בקיא באובר.. תודה רבההה !!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, המרתי את המחשב הקיים ל HTPC. הכרטיס מסך שלי הוא הדבר היחידי שעדיין מרעיש בצורה מעצבנת (בסלון...). כאמור, הכרטיס הוא leadtek 6600GT. תוכלו להמליץ לי על קירור שקט לכרטיס? תודה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על הBT VX .. יש לי כבר קירור סטוק על המעבד משהו כמו 9 חודשים.. השאלה שלי היא.. האם מגיע עם הקירור גם משחה טרמית? ואם לא איזו כדאי לקנות ואיך מורחים? הבנתי שיש משחה לזלמן קלה למריחה אבל אין אותה בחנות שקרובה לבית שלי.. ויש את הAC שהיא טובה אבל אין לי מושג אם היא קשה למריחה או לא.. מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את המארז Antec TX1088B AMG שיש אפשרות לשים בו 5 מאווררים: 1 של 12 ס"מ אחורי. 2 קדמיים של 8 ס"מ 2 בדלת בצד: אחד של 9.2 ס"מ ואחד של 8 ס"מ איך לפי דעתכם כדאי לפזר את המאווררים? זאת אומרת איפה לשים מאוורר שמוציא אוויר ואיפה שמכניס אוויר? לפי היצרן: - 1 x 120mm TriCool (Standard) - 1 x 80mm (Optional) front - 1 x 80mm (Optional) HDD - 1 x 92mm (Optional) CPU duct - 1 x 80mm (Optional) VGA כדי לדעת איפה בדיוק כל אחד ממוקם תודה מראש בני
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון להתקין את הטוניק בקרוב, ויש לי שאלה הוא בא עם פוטנציומטר להרכבה בפאנל האחורי מול סלוט המאורר סטוק שיש לי כרגע מבוקר על ידי לוח האם ומסתובב במהירות משתנה בהתאם לחום האם עם הטוניק אני אצתרך לקחת עלי את התפקיד הזה של הלוח ולכוון את המאוורר ידנית? ממש לא נראה לי... אז בשביל מה הפוטנציומטר הזה? (אני מניח שזה תופס גם על הBT VX החדש שסיקרו פה - גם הוא בא עם פוטנציומטר)
-
- 10 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 5מאווררים של 80MM ואני רוצה לדעת אם מה שעשיתי זה נכון הסירקולצצית אוויר נכונה? 2מאווררים מקדימה מיתחת להרדיסק מכניסים אוויר,מאוורר 1בצד המארז בדלת מכניס אוויר,2מאווררים מיתחת לספק מוציאים אוויר. עשיתי גם פאן באס ואני שולט במאווררים עכשיו השאלה היא אם הסרקולציית אוויר נכונה או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:AW9D-MAX abit זכרון:2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II קרור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 מארז:HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם הלוח הזה ASUS P5LS2 SE/C יתאים לOC קליל של עד 400 באס למעבד E6300?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בזמן הקרוב לרכוש את הכרטיס עם קירור של vapor-x וברצוני לעשות לו אןברקלוק לא משהו מטורף אז איך בעצם אני עושה לכרטיס כזה אוברקלוק ואיך אני מתחיל עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-