אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כרגע מבצע OC קטן השאלה היא מכיוון שאני לא מתכנן להעלות יותר מידי בתדר מכיוון שאין לי ניטור טמפ' ללוח אם השאלה היא האם OC ללא העלאת מתחים עלול לגרום לנזק\התחממות ממשית של החלקים(לוח אם\זיכרון\מעבד לא מדאיג אותי גם יש לי כמובן חיישן טמפ' וגם יש לי קירור מעולה במארז 17 מעלות למעבד)
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה לבדיקת טמפ' ואני לא יודע אם בכל לוח יש מישהו יודע ?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שכן שלי אומר שהוא צרב ביוס של 9800P ל9500P.. ונכון! יש לו 9800P,המחשב אומר שיש לו. אחרי שיחה די משפילה בEXTREMEOVERCLOCKING שהתעקשתי שזה אפשרי.. הם די גרמו לי להאמין שזה לא, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או שיצאתי טמבל וזה בלתי אפשרי לצרוב ביוס, בכל מקרה אני סומך על החבר שלי ואין לו שום אינטרס לשקר לי. תאירו את עיניי חבר'ה! :
-
- 13 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כל מי שעוזר לבנות מפרטי מחשב (תבורכו BTW ;D) שם במפרט קירור למעבד. עד כמה זה נחוץ? הקירור Stock כ"כ גרוע? זה נועד לשמור על המעבד שקט? (=נוחות) קר? (=ביצועים) אין לי שום כוונה לעשות OC'ing. יהיה מעניין לשמוע מה אתם חושבים...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני מדבר על טמפ' של כרטיס כאשר הכרטיס הגרפי עובד בלי עומס כאילו במצב של רק מערכת הפעלה של vista עובדת , ואם אפשר להרחיב בתשובות כלומר אילו טמפ' ממולצות לעבודה תקינה של הכרטיס במצב של עומס ובמצב רגיל? אמשח לתשובות תודה,
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ואם כן איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 4 ליבות של אינטל Q6600 וכיוון שלא תיכננתי להמהיר אותו קניתי אותו עם לוח זול של אינטל זה הלוח buffalo creek g33 מהסידרה האחרונה של ערכות השבבים של אינטלועכשיו הייתי רוצה להמהיר אותו יש פה למישהו מושג אם יש בלוחות האלו אפשרויות אוברקלוק כי אני לא מצאתי שם אפשרות להעלות את תדר הבאס והייתי שמח לקבל גם תשובה לגבי הלוח הזה של אינטל pearl creek g31 כי הוא מאד זול ורציתי לקנות אותו בשביל מעבד E4500 ולעשות למעבד המהרה רק שאני לא יודע אם בכל הלוחות האלו של אינטל יש אפשרויות המהרה בכלל ??? efi
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום!!! האם בלוק הקירור של zalman למעבד נותן ביצועים גבוהים? האם הוא איכותי? מתקרב בביצועיו לדנג'רדן ואסטק? אם אפשר לקבל עליו חוות דעת אני אשמח מאוד!!!! ;)
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
נניח שאני קונה מישחה טרמיט שהייתה על המדף בחנות שנתיים , זה עדיין תקין לחלוטין ? או שהשתמשתי במישחה (שהייתה לי), פעם אחרונה לפני שנה , זה עדיין תקין לחלוטין ? בקיצור האם מישחה טרמית מאבדת מהאפקטיביות שלה , אחרי זמן ממושך ? (כשהי עדיין בשפופרת)
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס 6600GT של XFX. המעלות שלו ב IDLE הם 58 ובעבודה זה מגיע ל-70-75 אני מאמין... עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לעשות לו OC בכלל, במידה וכן האם אני יכול להגיע איתו לשיפור ביצועים ניכר כמו ממש להגיע איתו לרמה כמו של 6800GT או משהו כזה.. והאם ע"י OC מתון וקטן אני גם יכול לשפר לו ביצועים רבים שממש אני יריגש את זה בעיין שלי במשחקים? אשמח לתגובות מקיפות מהאוברקלוקרים המקצועיים פה (למשל האם צריך לקנות לו קירור או שאפשר להשאר עם הסטוק ולעשות לו OC..) בנוגע לקירור אם צריך, איך לעשות את הOC (דריבר פרוץ ? תוכנה ?) וכיצד לא לפגוע בכרטיס. בתודה, DemonTuX
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עכשיו יש לי רק מאוורר אחד כללי
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp103/dp103.htm
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני קניתי סינק חדש למעבד ולא ראיתי שינוי כל כך גדול אולי של 4 מעלות בערך אז התקשרתי לפנדס והם אמרו לי... (מישהו שמבין אמר לי השינוי בטמפ' לא מורגש לך עכשיו אבל ברגע שתעשה OC הגוף קירור יקרר יותר טוב את המעבד. זאת אומרת שעכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול בטמפ' של המעבד אבל כשאני יעשה OC הסינק יקרר את המעבד ואני יוכל לעשות OC. זה נכון מה שהוא אמר לי?? הדיון נערך אז התגובות לא קשורות... תענו לי בבקשה... תודה
-
- 14 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי את הגוף קירור החדש של זלמן 7700 והוא כל כך גדול (מאוורר 120MM) שגוף הקירור נוגע בחלק האחורי של כרטיס המסך. האם זה משהו שאפשר לחיות איתו או שזה יכול לגרום לקצרים?
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם גוף קרור של אינטל עבור 775 יתאים לסוקט 478? כמובן אחרי פירוק של השילדה שמגיע עם הלוח
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בפורום הזה אבל לא בעלם המחשבים, באוברקלוקינג אני אפס ובשביל זה יש אותכם אז השאלה שלי היא אם למפרט שלי יש אפשרות לבצע אוברקלוקינג אפקטיבי... ושאלה כללית שניה האם הייתם משנים משהו במפרט. מפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5E ¤1115 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31180 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤359 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-2GBPK דיסק קשיח - wd 250gb 7200rpm 8mc כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤381 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SF-PX86GT512U2-HP צורב ASUS DRW-2014L1T X20 …
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
37-40 במנוחה 56-59 במאמץ איך ההגדרות האלה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
ניסיתי משהו שהצליח לי על הפנטיום 3 450 באוברקלוק, ונראה לי שהצלחתי גם על הסלרון - קירור פאסיבי !!! כן, הוולקנו 7 עובד כרגע בלי קירור אקטיבי בכלל !!! הכל יציב באוברקלוק ל1430... 43 מעלות על המעבד, אבל אפשר להוריד את זה כי המאורר עדיין תלוי על ההיטסינק ! אם אני אצליח אני עוד אצתן לעצמי ח"ח... אני חייב להמשיך לבדוק את זה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכויתרת אני רוצה ליקנות את הכרטיס למחשב מבוסס PCIE וזה הכרטיס והוא ממש מצויין http://www.pcmoddingmy.com/content.php?review.186.6 מה אתם אומרים ניתן ליפתוח גם בPCIE?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. לפני כחמישה חודשים קבלתי מחשב ובו מותקן מאוורר שיושב על המעבד בצבע כחול. בתקופה ההיא עוד מכרו את הAGO' וAGU' למיניהם שעדיין היו חמימים למדי ואני מניח שזו הסיבה ששמו מאוורר כזה מעצבן. בקיצור הוא מרעיש באופן די מטריד. אפשר לתאר את הרעש כ"חצי שריקה". האם אתם זכיתם לכזה מאוורר? ואיך פתרתם את הבעיה (אם בכלל)? אני לא חושב שאני מתכוון להחליף את המאוורר או את הסינק כי זה סתם יקר. נראה לי שאני אלך למעבדה, שם יש לי אחריות, ואומר להם בתור "משתמש תמים" שהמאוורר מרעיש לי מדי ולפעמים אף משמיע קולות מוזרים. או איזה לוקש כזה ככה שהם ישימו לי סביר.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף צלעות קרור לכרטיס מסך (להדביק לליבה של הכרטיס ), יש שם הרבה הלחמות ,השאלה אם דבק טרמי יכול לקצר בכלל ,או נניח כשהו עדיין רטוב
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי x800xt pe ואני רוצה להחליף לו גוף קירור 1) האם החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות ? 2) האם יש סיכון כלשהוא במידה ומדביקים גוף לליבה ולא משתמשים בחומר טרמי רגיל ? 3) איך ניתן להסיר את הדבק הזה בעתיד אם בכלל ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצה בפורום מעבדים לקנות AMD Athlon 2 X3 435 TRAY וקרור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בסופו של דבר אני קונה מסקאי. פי.סי ויש להם רק AMD Athlon 2 X3 435 BOX Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא מתוכנן OC בכלל אם אני קונה BOX האם דרוש קרור נוסף או מה שיש זה מספיק? אם בכל זאת צריך קרור האם הקרור שיש בסקאי. פי.סי הוא טוב ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-