אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי , היום קיבלתי מאוורר 80 מ"מ נוסף ואני רוצה לשים אותו מאחורי המארז - הוצאת אוויר . יש לי במקום "הכנה" למאוורר - עיגול משורטט של 8 ס"מ ובתוכו חורים קטנים , ואני מעוניין להוציא את כל העיגול הזה החוצה ... לזרימת אוויר יותר טובה . חיפשתי בהום-סנטר ובאייס , אבל אין להם מקדח כוס בגודל הזה :'( רק 83 מ"מ או 60 מ"מ - אם אני זוכר טוב : . בדקתי בכל הנגריות באשדוד , אבל באף אחת מהן אין מקדח כוס בגודל הזה . הם אומרים שזה גודל מפלצתי . יש אפשרות אחרת לקדיחה ? מסור חשמלי לא בא בחשבון הגודל הזה של המקדח קיים איפשהו ? יש למישהו מקדח כוס 80 מ"מ - והוא מוכן להשאיל לי אותו לעבודת קדיחה קטנה / אני אקדח אצלו ?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 נתונים טכניים: 120x120x25mm 1500RPM 56.3CFM 12V, 0.13A 24.5DBA Fluid Dynamic Bearing Cable Length 400mm הרג אותי שהם נותנים למאוורר 6 שנות אחריות ;D בכל אופן, לעסק: יש לי את האופציה לקבל ממישהו שני מאווררים כאלה או שני Thermaltake Thunderblade 120mm רציתי לדעת איזה מאוורר עדיף מבחינת יחס רעש/ביצועים וגם לשמוע רשמים כלליים ממי שהתנסה תודה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האלן הורדתי את התוכנה והבנתי שהיא בודקת אם ה oc יציב. כמה זצן אני אמור להריץ אותה?כדי לראות טמפרורה מקסימלית במאמץ?ולמה שאני לוחץ run אז רק 60 ו 80 אחוז מ cpu בשימיוש ולא 100? ויש לי שם 0 ו 1 בקטגוריות למעלה,אני אמור להריץ את שניהם? במידה ו ה oc לא יציב מה התוכנה מראה?או אומרת?וכמה זמן להריץ לבדיקת יציבות עד העלת באס הבאה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אמרו לי שכדי שהoc שלי היה מוצלח אני צריך לשנות את הht אבל אני לא יודע מה זה זה קשור לתזמוני הזכרונות נכון? איפה זה נמצא בביוס? כמה מומלץ לשים? לפי המפרט בצד [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 13:13:56 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי חברה ושלום לכולם אני ממש צריך את עזרתכם, אני ניסיתי להמביר את המעבד שלי מ 2.4 ל~3.0 אבל לפעמים בבדיקה כאשר העלתי את המחשב נודע לי שלמה שהוא המהירות ירדה עוד פעם ל 2.4 אנשים בבקשה תעזרו לי אוליי אני לא מגדיא משהו נכון!!!! עזרה בבקשה!!!!! מפרט מחשב GEFORCE 8800 GT CONROE E6600 2.4 GA P31 DS3L תודה מראש!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם בין 30 ל40 זאת טמפרטורה נורמלית לHD? אם כן אז מה אמור להיות בכללי הנקודת מקסימום? אם לא א בכמה אני גבוהה מעל?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בניתי לעצמי קירור לכרטיס מסך(HD 4650) לקחתי מאורר 90 וחיברתי עם אזיקונים לחריץ PCI שלא הייתי צריך, עכשיו המאורר דוחף אויר מלמטה למעלה לכיון המאורר והגוף קירור של כרטיס מסך, הבעיה שאני מרגיש שיוצא אויר, ויותר מידי ביניהם , זאאת אומרת הקירור שלי בכאילו בורח לצד לכיוון דלת המארז. אז חשבתי אולי להפוך את המאורר כדי שיוציא אויר חם מהכרטיס מסך ואז ידחוף אותו למטה ואז האויר שמגיע מהפרונט ידחוף אותו החוצה.. השאלה אם יהיה התנגשות, הרי אם מאורר 90 ימשוך אויר ממאורר 40 של כרטיס מסך הכרטיס מסך יחנק לא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בעבר היתה האופציה ל overdrive וניטור טמפרטורה לכרטיס 9600XT. כעת יש לי את ה X1600 pro בלי שתי הפונקציות האלו. התקנתי את הדרייבר של אומגה וגורנישט, גם שם זה לא היה מלבד העובדה שהם די דפקו לי את המחשב. האם יש דרך אחרת להפעיל את התכונות האלה כי בדרייבר של ATI אין. האם התכונות האלו בכלל נתמכות בכרטיס הזה כלומר, האם יש לו בכלל חיישן טמפרטורה או יכולת OC? כמו כן, נא לא להציע ATI Tool. תודה אופיר
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור למעבד, חשוב שיהיה שקט מאוד. המעבד הוא E2180 עם OC בלי שינוי מתחים. מי יותר שקט, AC FREEZER או SCYTHE NINJA?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ולכן אני לא מש יודע אם מותר לשאול כאן את השאלה, אז מצטער אם זה לא צריך להיות כאן. קניתי לפני חודש בערך כרטיס מסך מסוג: saphire x1950pro 512mb. הכרטיס פשוט עננק והכל עובד טוב, אבל, כשהתקנתי את הגירסה האחרונה של ATITOOL (גירסה 0.26) ועשיתי show 3d view כדי לבדוק כמה הוא מתחמם אז ראיתי שהמעלות של ה-GPU עלו בבת אחת כמעט ל70 מעלות ומשם זה מטפס לעבר ה-90 מעלות. אז עשיתי שהמאוורר ירוץ יותר מהר (שיניתי דרך התוכנה את ההגדרות של סיבוב המאורר)ץ בקיצור הצלחתי שהוא לא יעבור את ה75 מעלות. הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מראה את הקובייה הזו בATITOOL פתחתי את הEVEREST והסתכלתי בסנסורים. יש שם משהו שנקרא Gpu VRM. ראיתי שבמנוחה זה עומד על 60 מעלות בערך אבל כשאני מריץ את הקוביה ה…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבקש חוות דעת וגם נימוקים אם אפשר גם איזה שקט יותר ואיזה מוריד יותר טפרטורה.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
משהו ממכם מכיר משחה בשם: Servisol Heat Sink Compound 25g הינה קישור למוצר . http://www.rapidonline.com/ יש לי אותו בבית, והחלפתי איתו את המשחה הישנה שהייתה על ה GTX 260... מעניין מה דעתכם? או לרוץ מהר להחליף לאיזה AS5 או MX2?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Intel Pentium 4E, 2815 MHz ומעבד של gIgabyte GA-8I848P סתם רציתי לבדוק את הטמפטורה במחשב כי גיליתי שהמאוור של הספק הפסיק לעבוד והנה הטמפרטורה.. זה לפי התוכנה EVEREST רציתי לשואל אם הטמפ היא מה שבסוגריים?.. והאם הטמפרטורה הזאת נורמלית למרות שנראה לי ששל המעבד קצת גבוהה מדי.. (רשום בסטיקי 45 ...חח) ולמה יכול לגרום טמפרטורה גבוהה של מחשב? זה יכול לגרום לאיטיות של המחשב? בבקשה עזרו לי.. בתודה רבה מראש http://d7.yousendit.com/E/0ANXWD8GTH2Y72QDOX76RIM7LA/HOT.GIF
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, עיינתי לי במפרט הטכני של ASUS COMMANDER. מכיוון שבחיים לא שאלתי\התעניינתי בזה הייתי שמח לקבל השכלה כללית על החיישן. אני פשוט רואה: 3x thermal sensors connection.. הייתי שמח לדעת מה שורה זו אומרת, כמה עולה חיישן כזה, מה הוא עושה ואיפה אפשר לקנות אותו. כמו כן, אם אפשר תשכילו אותי איפה נמצא החיישן שמזהה לי את הטמפ' לEVEREST.. כאילו זה מורכב בתוך לוח האם או שזה הגיע עם המעבד והרכיבו את זה או משהו כזה? תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
הבנתי שיש קטודה רגילה וקטודה UV. האם רק קטודה בצבע סגול נחשבת UV? האם כבלים שמאירים ב UV יאירו רק בקטודה סגולה? נשמע לי קצת מוזר שכבלים כאלה יאירו רק בסוג אחד של קטודה. תודה לכל עוזר.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני בדרך כלל משאיר את האימיול פעיל כמה ימים דלוק לאחר מכן המעבד לוהט מוות ואין לי ממש פיתרון לזה עם הקירור..אני בדרך כלל חורש עם האימיול מה אני אמור לעשות בשביל לקרר אותו מקסימום פעם ב5 ימים ללא שיעבד מידע? [זה קרה לי בעבר] ויש לי intel pentium 4 ???
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 כרטיס מסך וודו 3 3000 וזיכרון 128 מגה 133 הרץ יש משהו שאני יכול לעשות כדי להאיץ אותו יש לי מארז פשוט ללא כל מאווררים ואמצעי קירור ואני חדש ולא מבין כמעט כלום נכנסתי לביוס וראיתי שיש שם אפשרות להאיץ את המעבד עשיתי ניסיון לאיזה עשר דקות והכי הרבה שאפר להאיץ זה מ800 ל900 ומשו ככה זה לפחות כותב שהמחשב נדלק.....איך מאיצים את הזיכרון ובכלל את המחשב.....מה לגבי הקירור שאלה מטומטמת אבל בכל זאת: פתחתי את המאר משני צדדיו כדי לתת לא לנשום זה רעיון טוב ונגיד אני יכוון עליו בנתיים מאוורר זה יעשה משהו? (מאוורר רגיל הכוונה גדוללללללל) תודה והצעות וההערות יתקבלו בברכה בתודה מרא
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1 ABIT IC7 Intel 875P 2 ABIT IT7 MAX2 Intel 845E 3 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 4 Asus P4PE Black Pearl Intel 845PE
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
ב6A19 יש מאורר 1 (באחורה אם אני לא טועה)...איך הוא??.מרעיש??
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
-
טוב אז אחרי כל השאלות מה , מי, איך, ולמה אני סוף סוף עושה את ה OC. (למעבד) טוב אז הדבר היחידי לפני שאני מהתחיל זה ההגדרות בביוס. לוח אם - P35 DS3L זכרון - Corsair 2GB 800MHZ CL 4-4-4-12 מעבד Q6600 עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את ההגדרות המסיומות ללוח שלי, אבל לאותו בן אדם שכתב היו זכרונות שונים, וגם היו ממש הרבה דברים להגדיר שלא ניראה לי שהגיוני (יש מקס' 10 שינוים שצריך לעשות, ושם היו איזה 30) אשמח אם משהו יודע, כדי שאוכל להתחיל ב OC.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בחיים אל תתעסקו עם מאורר שהוא פועל ! רציתי להעביר את הגריל של הtt מהסמארט פאן לג'נרי שיש לי מקדימה, (שם רואים אותו יותר). העברתי אותו בזמן שהמחשב פועל כי לא היה לי כוח לסגור את הכל, אני מפרק את הסמארט פאן שהיה על 4100 סלד.. בוםםםם!!! בתוך הזרת, ישבתי מבואס על המיטה למשך 5 דקות ושוב חזרתי לעבוד, סבבה אני כבר מחבר מחדש את הסמארט פאן בלי הגריל ועובר לג'נרי שיושב בכלוב 5.25" (מחוזק עם אזיקונים). אני כבר מסיים להרכיב והכל נשאר רק אזיקון אחד אחרון לחבר.. בוםםםםםםםםםםםםםם בתוך הבוהן !!! התחיל לרדת לי דם ... קיצר הלכתי לשטוף במים חזרתי והכל, ואז שמתי לב שלא רואים את הגריל כל כך מקדימה והיה עדיף שהיה נשאר בכלל מאחורה! ( קיצר סגרתי תמחשב חיברתי הכל כמו שהיה.. עכשיו אני עם …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-