אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
? האם האם המאוור שברשותי מספיק לאוברקלוק? (CoolerMaster Ultra Vortex HSF) סקוט478
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המחשב מכיל ארבעה מאווררים:בספק,במעבד,בכרטיס מסך ובגב המארז. ניתקתי אותם לסירוגין ע"מ לבדוק מי מרעיש יותר ומי מרעיש פחות, ובכן שכל המאוררים היו מנותקים מלבד הספק היה שקט מאוד מספק. לגבי שלושת האחרים הם מרעישים בערך באותה המידה-אבל שלושתם ביחד זה סיוט ממש. בינתיים גם ניתקתי את האוורור לכרטיס מסך-ממילא אני לא משחק וגם את זה שבמארז.אבל גם אז המאוורר של המעבד די מפיק רעש, אמנם לא כמו שלושתם אבל עדיין לא מספק.תודה רבה ושבת שלום!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם מעבד אי אם די 3.0 אתלון 64 ביט .512 זיכרון של micron לוח ג'גה בית k8 ns 754 כרטיס מסך 5700 256 mb השאלה האם אני יכול לעשות למעבד הזה אוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חברה זה הסטודנט היקר שלכם(pc student) רציתי לשאול אתכם אם אפשר לאלטר דבק טרמי בעירבוב של דבק מגע עם משחה טרמית?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני עכשיו בתהליך בניית פאן באס.. הסופר לד של המתג הראשי שלי נשרף ... ): אוקיי סתכלו על התמונה הזאתי עכשיו התסכלו על המתג הראשי..מכיוון שנשרף לי הלד הכחול של המתג הראשי אז אני אקנה בקרוב חדש.. אבל האם אני יכול בנתיים לשים את הנגד בלי הלד ולא יהיו בעיות? ובעתיד אחרי שאני אקנה את הלד אני אוכל לחבר אותו ישר בלי להוסיף נגד..(שזה יחסוך עבודה קשה..).. אז האם זה יעבוד? תודה רבה, בנצי! :
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לא איכפת לי לעשות איזה מוד או משהו שיפתח תעזרו בבקשה תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לצבוע מקלדת מארז וכל אלה אבל אף פעם לא שמעת\ראיתי מישהו אשר צבע את המסך שלו האם זה אפשרי אם כן כיצד?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה שבכותרת.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי נראה לי שהמאוורר של המעבד שלי (amd axp2000+) עומד להחזיר את נשמתו לאל הפלסטיק. הוא כבר ניזוק פעם: בטעות פגעתי באחת הכנפיים שלו ועשיתי סדק די רציני. סידרתי אותו- קצת דבק מהיר והנדשת אנוש טובה והוא חזר לפעול כמו חדש. אבל זה היה לפני כמה חודשים. לפני כמה ימים הוא התחיל להרעיש, אבל לא אותו רעש של כנף סדוקה כמו שהיה פעם. בדקתי את הכנף והכל בסדר איתה. ברוב הפעמים הרעש מפסיק לאחר כמה דקות עבודה. אני באמצע סדנת שיפוץ קלה למחשב בימים אלו, אז יכול להיות שקצת נקיון למאוורר יפתור את הבעיה. אבל אני כבר שואל למקרה ש...: האם אפשר לקנות מאוורר 60 מ"מ למעבד (עם כל היתרונות של מאוורר למעבד) ללא ה-heat sink? תודה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
האפ אפשר בעיקרון לערבר מהירויות שונות של זיכרונות (כמובן שהם יעבדו לפי האיטי ביותר) ואם כן זה הזיהוי נעשה אוטומטית או שאני צריך להגדיר בביוס את מהירות הזיכרון לפי הזיכרון האיטי ביותר? לוח Gigabyte 7VAX זיכרונות Hyundia 256MB 266Mhz 2700 Samsung 256MB 333Mhz 3200
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לשים חיישן חום בתוך המיכל של הקרור מים?? לפי מה שידוע לי הנוזל לא מוליך חשמל.
-
- 8 תגובות
- 473 צפיות
-
-
?? והאם אפשר לשים איזר זיכרונות שרוצים בלי שום קשר לשאר המחשב?
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת ברורה.. סה"כ הלך לי הכרטיס מסך ואני רוצה לאפות אותו בתנור. עכשיו,צריך להוריד את הקירור, לנקות את שאריות המשחה (בוצע) אבל אין לי משחה טרמית להחליף. האם זה יהיה בסדר שאני אחבר את הקירור לאחר הבישול ללא משחה רק לבדיקה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש דרך לשלוט על מאוורר בכרטיס מסך הזה כי בזמן מאמץ הוא מגיע ל73 מעלות שזה לדעתי המון וראיתי שבמצב מנוחה הוא עובד על 41 אחוז ואני רוצה לעלות את המהירות האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם יש לי 6600GT של GIGABYTE , אני יכול לשנות את הביוס בכרטיס שלי ,בביוס של 6600GT של חברה אחרת ?
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אני דיי חדש פה למרות שאני הרבה זמן מסתכל בפורום רציתי לדעת אם כדאי לעשות oc ל radeon9000 אם אפשר בכלל ואם הוא ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך באופן משמעותי מה אני צריך לקחת בחשבון כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך תודה=]
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לבצע OC למחשב הישן שלי, שמפרטו הוא זה: מעבד Intel P4 3.00 Ghz Prescott לוח אם (הרבה פרטים, זהירות): Gigabyte 8IPE1000-G Chipset Vendor Intel Corporation Chipset Model 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface South Bridge 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Interface Bridge SMBus Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller @1400h CPU Intel Pentium 4 HT Cpu Socket Socket 478 Processor Upgrade Max CPU Speed 3600 MHz רכיבי זכרון 2x512 + 2x256 של קינגסטון DDR 400 Memory Type SDRAM DDR Speed PC3200 - 200 MHz כרטיס מסך Name Matrox Millennium G550 AGP Chip Type Matrox G550 DAC Type Integrated, 360 MHz Memory 32 MBytes והזמנתי עכשיו (ממילא …
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש דבר כזה שאני יכול להעלות את ה FSB לא דרך הביוס אלה דרך תוכנה או משהו?? אתם בטח שואלים למה אז אני אסביר לכם הלוח שלי לוח דפוק, והביוס עוד יותר! מה שאומר שאין בו אפשרויות אוברקלוק בכלל!!! (טוב נו יש כמה אבל מוכנות כאילו משהו כזה: CPU HOST / SDRAM / PCI 100/100/33 100/133/33 100/166/33 108/133/36 ניסתי לעדכן ביוס ניסיתי הכל!! כלום כלום כלום!! מחשב דפוק מן היסוד!!!) אז זה אפשרי להעלות FSB לא דרך הביוס?
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ואם לא, מה המחיר הסביר מחו"ל? מדובר כמובן על POT לCPU.
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 1GB DDR3 המאוורר שלו מרעיש , האם ניתן לנתק את המאוורר ?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, הכבלים שבמארז שלי קצת לא מסודרים ואני מרגיש שאפשר להגיע לטמפ' יותר נמוכות בלי רעש מיותר. המארז שלי מארז של EZCOOL JSP-TECH ניסיתי לחפש פה מדריכים וניסיתי לסדר קצת בעצמי ללא הצלחה אז השארתי את זה איך שזה. המארז מהצד האחורי של הלוח: המארז מהצד הקדמי של הלוח: הסידור של עכשיו הוא סידור של אייבורי, היה עוד אזיקון שחיבר את הסליבינג של הספק למסילה השמאלית של הספק אבל גזרתי את האזיקון כי הדלת מהצד האחורי לא נסגרה טוב.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 1000MHZ וכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 אני לא מבין כל כך ב OC אבל רציתי לדעת האם אפשרי לעשות בכלל OC למעבד הזה ? לפי מה שאני יודע המקסימום של המעבד הזה זה 1200MHZ יש לוח ASUS CUV4X
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
-