עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mrraz,

האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  2. למה הוא נותן לי כהשוואה רק מערכות מוזרות כמו שרתים ולוחות כפולי מעבד (ולא סתם פנטיום 3 או 4 )? וגם יש לו זיהוי מוזר של טמפרטורה, לוח 39 מעלות, מעבד-1 127 מעלות !!!, מעבד-2 37 מעלות האם אני בגירסה הלא נכונה ? --הבעיה נפתרה-- יש תפריט אופציות ביטלתי את הסימון ליד enable multi-threading benchmark עכשיו הוא מביא לי מחשבים נורמלים להשוואה ולא שרתים

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by liorgadidi,

1)אני צריך לדעת מזה סוקט(אני קונב מאורר למעבד ורוצה לדעת אם הוא מתאים) 2)אמרו לי בפורום להוריד את התוכנה cup z ואני לא מוצא בה את זה שם. אני יודע שסוקט קשור למעבד אבל איך אני מברר מהו..?? ???

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  4. למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

הוא בכלל על הלוח ?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  6. אני מחפש שילוב של מעבד 4 ליבות ולוח אם שיתן לי את תוצאת ה-OC הכי טובה ביחס למחיר בעלות של פחות מ-1500 ש"ח. תודה

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by בתאל:],

המחשב שלי עושה ריסט בגלל התחממות יתר איך אני מבצעת קירור?

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  8. שלום אני overclocking newbie :-[ יש לי מעבד e7400 2.8 הגדלתי את הfsb מ266 ל300 ושיניתי את הdram freq ל600 (DDR2 800 ocz) כך שיוצא יחס 1:1 ותדר 3150. בסטינג של המתח לא נגעתי כך שזה על auto עם וולט של 1.312 (cpu-z) בגדול רציתי לדעת כמה דברים: 1.האם היחס של 1:1 משתלם או שעדיף לי להשאיר את הdram freq על auto ולקבל יחס של 4:5 2.באתר של אינטל ראיתי שהמתח המקסימלי שממולץ למעבד זה 1.3625V וכפי שאתם רואים אני די קרוב אליו... עכשוו השאלה שלי היא בכמה כדי לי לנסות להוריד את המתח לפני שיתחילו להיות "unstable issues" ? הבחנתי שיש בביוס שלושה פונקציות שקשורות למתח(Vcc,Sbcore,Nbcore) מה שמשאיר אותי די מבולבל :-[ משום שאני רוצה עוד להגדיל את הfsb ל333 אני מפחד שהמתח שהלוח אם יתן באופן…

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by Void,

את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד. אז ככה שילשום הבאתי ביג טייפון ואני רוצה לעשות OC אז כמה דברים: -אין לי אפשרות לOC דרך הביוס -התוכנה AI BOOSTER לא תומכת בלוח אם שלי -אני קצת אובד עצות ולכן אני כאן אז אנא עיזרו לי (סמיילי חמוד) *עשיתי אוברקלוק לפני חצי שנה עם קרור סטוק ושכחתי הכל אז עכשיו אני עושה את זה עם קירור טוב יותר ואני יעשה את זה חכם יותר בעזרתכם כמובן

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  10. היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by INFERNO,

או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by embedded,

הHTPC והרסיבר שלי מאוחסנים במזנון סגור. אני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא את האוויר החם החוצה. כרגע יש חור איוורור אחד אני מתכוון לקדוח עוד חור בצד שמאל למעלה ולהתקין את המאוורר. אשמח לקבל המלצות על מאוורר מתאים - בגדול אני מחפש מאוורר עד ~20DB. כמה שפחות יותר טוב. תקציב: 60~ שקל למאוורר אני מחפש מאוורר שיתחבר לספק ולא ללוח האם. תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by Decktor,

First of all sorry i'm writing in english i just formatted my h.d. and for now all i've got is Win98 non hebrew anyway my question is i have an Athlon xp1800+ with a generic cooler a friend of mine gave me a cak 38 II but its too noisy along with my ti 4600 can i put the cak's heatsink with my regular fan and will it help the temps?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by Jhonta,

כמו שניתן לראות בחתימה שלי, אני משתמש במארז ANTEC P150 ומאוד מאוד לא מרוצה ממנו הטמפ' של המעבד שלי מרקיעות שחקים, רק בגלל חוסר איוורור של המארז למי שלא יודע, תמונה מצורפת: http://www.amdplanet.it/art_img/115/1.jpg למארז כפי שניתן לראות אין מאורר בדלת ובגלל זה הטמפ' גבוהות מאוד (Idle @ 58) וכאשר אני פותח את דלת המארז, הטמפ' צונחות ב 10 מעלות לפחות יש לי מערכת נוספת עם OC מאוד מכובד עליה במארז סמוראי תמונה: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/sunbeam/samurai/case(1).jpg השאלה האם כדאי לנסות לפתור את בעיית החימום באנטק באמצעות מודינג (יהרוס את הגימור של המארז) או לקוות שהחלפת שני המארזים יפתור את הבעיה או בכלל לשמוע ממכם הצעה אחרת חשוב לצין שאני מאוד מתוסכל מהקנייה …

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by MishaK,

אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  16. הכוונה ל-microsoft explorer מישהו ניסה את זה פעם הפלסטיק אדום אז לא נראה לי שזה יצא ממש יפה

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by vner@,

מה זה Lapping ????? האם זה מדד לרמת השיוף וההחלקה של ההיטסינק ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  18. Started by dids22,

בבקשה רק אלו שיש להם את המעבד הזה(בסטוק) שיענו ותציינו מה הקרור שלכם אז הטמפ' שלי היא : מנוחה- 34 מעלות מאמץ(10 דקות מאמץ ב s&m) 39 מעלות (המארז סגור) ויש לי קרור סטוק של amd מה הטמפ' שלכם? (ההגדרות של s@m ששמתי בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by kobibo,

בא לי ללכת על מחשב חדש שיהיה בעיקרו מבוסס על חלקים פסיבים ( ללא מאווררים ) לא מתוכנן O.C. בחרתי כבר כרטיס מסך : Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk. בחרתי לוח ללא מאוורר על הציפסט : Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra. ועכשיו אני חושב ללכת בכיוון הזה גם לגבי הקירור על המעבד ורציתי לקבל את המלצכם לגבי :Thermaltake Sonic Tower No fan CPU Cooler במידה ואני לא אוסיף לו מאוורר האם עדיין הוא יעשה את העבודה וישאיר את המעבד על טמפרטורת נמוכות יחסית ? האם מחוייב שיהיה לפחות עליו זרימת אוויר ?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  20. שלום כולם! נדחפתי בטעות לדיון אחר .. כנראה שזה לא מתאים , אז אני פותח ת'רד משלי .. (מנהלים , מקווה שאין בעיה עם זה) ב-CPUZ מופיע לי זכרונות DDR3 , ויש לי DDR2 OCZ2P800R22GK בתיזמונים 4-4-4-15 והלוח אם ASUS P5K-E , משום מה ה-Everest לא מזהה לי אותו כ- Unknown... ועוד שאלה קטנה , למה מופיע לי שה-CPU רץ ב-1.6GHz ? ד"א , אני בלי OC כרגע... תודה!

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אני מתכנן הזמנה מחו"ל בקרוב ורציתי לקנות קירור לזיכרונות... חשבתי על אלה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=27558 אבל אנ ילא יודע אם הנמחיר זה לצלעה קירור אחת או לזוג אם מישהו מוכן לבדוק את זה אני ישמח. עכשי ואם אני קונה את זה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=26362 זה בא ללא הצלעות נכון ? אשמח לשמוע את דעתכם ענל הצלעות קירור האלו ואשמח אם תענו לי על השאלרות תודה רבה ושבת שלום שקד

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by Killer-Storm,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג חזק לליבת הכרטיס ואני מעוניין להתקין היטסינק עם קירור אוויר חזק מאוד, רעש לא מעניין אותי אבל מה אני יכול להתקין ולעשות כדי לחבר היטסינק גדול ויעיל ומאוורר קטלני ? איזה היטסינק ומאוורר יעשו את העבודה ? : ???

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by jbgood,

היי, המחשב החדש שלי מאוד מרעיש תחת מאמץ(משחקים...) ,בדקתי והרעש נובע מהמעבד - P4 640 3.2 האיורור מקורי של אינטל(הבנתי שמדובר במאווררים לא מהמשובחים בלשון המעטה) ,טמפ ללא עומס באזור 60 . בקיצור צריך מאוורר חלופי למעבד(גם שקט וגם מקרר טוב) , מה כדאי? THERMALRIGHT XP120 ZALMAN 9500 ZALMAN 7700CU ARCTIC COOLING FREEZER7 ניסיתי גם לעשות אנדרקלוק למעבד ,לא ממש עזר(הורדתי 400מגההרץ ,הוריד 6מעלות אבל הרעש נשאר) אפשר לעשות גם אנדרוולט -לא יודע לכמה? כל עזרה\עצה תתקבל בברכה נתוני המחשב: SONATA II GECUBE X800XL 1GB/2HDS/ תודה מראש

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  24. שלום לכם, יש לי את הזכרונות של OCZ, דגם platinium rev.2 800mhz. כשקניתי אותם המהרתי אותם ל1000MHZ ונתתי להם תוספת מתח של 0.05V מעל המקסימום שהם תומכים (סה"כ 2.15V). בדקתי יציבות עם MEMTEST והכל היה טוב. לאחר כמה זמן קניתי מעבד חדש ואז כשרציתי מחדש לעשות המהרה, ראיתי שאני לא עובר את ה950MHZ (כאן המתח כבר היה בגבולות התמיכה). וכעת, לאחרונה, שוב שיניתי הגדרות, והזכרונות בקושי יציבים, אז שמתי אותם על 825MHZ. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by yot,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311&PHPSESSID=4dbd04712ae2ae8529b1ee0c707c54c8 למישהו יש מידע על הפרוייקט הזה?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים