עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי OC לרדאון 9500 פרו שלי לפע המדריך באתר: http://www.hardfind.com/reviews.asp?id=3 שפוסם לראשונה בחדשות האתר www.pc-spot.co.il אז ככה: קודם כל המדריך מעולה מהירות ליבה 352Mhz במקום 270Mhz מהירות זיכרון 325 במקום 270Mhz תוצאת 3DMARK2001SE לפני אוברקולק: 12245 אחרי אוברקלוק: 14792 אני ממליץ לכל בעלי הרדאון 9500 פרו לנסות

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by MishaK,

אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. התקציב שלי הוא נמוך אז אני מתכוון לקנות Q6700 עם לוח מבוסס צ'יפ G31 של ג'יגהבייט דגם GA-G31M-ES2L - לוח תקציבי אך בעל יכולות OC סבירות. אולי אני אנסה למתוח את התקציב ולעבור ללוח דומה מבוסס G41. המארז גם יהיה בהתאם ללוח - קטן. אני רוצה לבצע OC קטן יחסית להעלות את התדר מ 2.66 ל 3.0 שזה בעצם העלאת הבאס מ 266 מה"ז ל 300 מה"ז. השאלה היא האם ניתן לבצע את זה עם הקונפיגורציה הנ"ל ועם קירור סטוק? איזה ספק כח מינימלי צריך למערכת (יהיה כרטיס מסך בעל צריכת הספק מינימלית)?

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by Big O,

הי, קניתי לפני כשבוע מחשב מחברת ZIGZAG , המחשב מבוסס על מעבד של AMD 1700 XP ועשיתי סתם ככה ניסויים של OC. זה מדהים, הצלחתי להריץ את המערכת ב- 2300 אבל המערכת היתה הכי יציבה ב- 2200. תראו את המחשב שקניתי **** אני לא יודע איך משלבים מספר תמונות בהודעה, אז תסתכלו בתגובות.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אני מתכנן הזמנה מחו"ל בקרוב ורציתי לקנות קירור לזיכרונות... חשבתי על אלה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=27558 אבל אנ ילא יודע אם הנמחיר זה לצלעה קירור אחת או לזוג אם מישהו מוכן לבדוק את זה אני ישמח. עכשי ואם אני קונה את זה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=26362 זה בא ללא הצלעות נכון ? אשמח לשמוע את דעתכם ענל הצלעות קירור האלו ואשמח אם תענו לי על השאלרות תודה רבה ושבת שלום שקד

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. היי נכון לעכשיו יש לי את המארז הזה מבית JSP H-550D http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=124 כרגע מחובר לדופן המארז מאוורר 120mm בדלת הPCI-E אני שוקל להחליף את דלת המארז לדלת עם מאוורר 250mm שיקרר לי את המערכת בצורה טובה יותר לאחר תוספת הדלת למארז הוא יראה כך http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 האם התוספת הזו ב120ש"ח באמת משתלמת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. קראתי את המדריך באתר, הורדתי Coolbits.. נתתי לו לבדוק מה אופטימלי ויצא GPU 642 זכרונות 1700 הכרטיס הוא 7600GT Extreme של Leadtek זה לא קצת הרבה..? מה הדרך הכי פשוטה לבדוק יציבות.? אין לי ניסיון עם 3dmark ודומיהם.....

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  8. חבר של אבא שלי בעל חנות מחשבים מצליחה אז שלחתי את אבא שלי להביא לי מהאווררים. אך, בגלל שלא היו לו דברים נורמאלים הוא הביא לי שני מאוררים של אברקול או משהו כזה... רשום evercool למעלה בקטן ובאמצע רשום spider pilter fan. המאווררים פועלים ב 2500 RPM בעוצמת קול של 20 DBA ומוציאים אוויר 32.5 CFM מאווררים של 80 מילימטר. חשוב לציין כי השקט יותר חשוב מהביצועים כרגע. בינתיים קיבלתי את אלה לנסיון. במידה ולא אוהב אותם, אוכל להחזיר לו כדי שיביא לי משהו אחר. האם להשאיר אותם אצלי או להחזיר? תודה מראש. נ.ב. האם המשחה של STAR למעבד מספיק טובה? לא מתכנן אובר קלוק או משהו... [מעבד אינטל וגוף קירור של VFLOW או משהו.. שכחתי ואין לי כוח לבדוק] עריכה : מצאתי את הדף האינטרנט של המאורר - http://w…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by moshel7,

האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח? לאחר הרכבת גוף קרור חדש המעבד עדיין חם האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח?

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by foty123,

שלום לכם.. עכשיו לבעיה.. קיבלתי לוח אם חדש ASRock ConRoeXFire-eSATA2 עכשיו אני מעלה את הBUS SPEED בביוס ושום דבר לא קורה... אני יסביר יותר טוב.. הBUS SPEED המקורי עומד על 200 עכשיו העלאתי אותו ל210,220,230,240,250 ושום דבר לא קרה.. אני חייב לציין שבלוח הקודם שהעלאתי כמו שניסיתי לעלות בלוח הזה המהירות של המעבד השתנתה.... גם עם אני יעשה עכשיו ריסטרט ויכנס לביוס הBUS SPEED ישאר במהירות שקבעתי לו... זאת אומרת שזה כן נשמר... ובתוכנה CPU-Z רשום שאני רק ב200.. נ.ב זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה OC תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

הבנתי ש את ה sk7 אין מקומות שאפשר להגיד אותו , אז עכשיו מה בקשר ל Thermalright SLK900A קראתי עליו הרבה הבנתי שהוא מעולה..והכל... אבל האם יש איזה חנות שניתן להשיג אותו ? וכמה הוא עולה בערך? ומה יהיה יותר כדי volcano 12 או Thermalright SLK900A??? ( מטרות OC..)

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by ihugtrees,

אפשר בבקשה המלצות לקירור למעבד הנה המפרט: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX מארז: [..] COOLERMASTER HAF 932 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון: G Skill F3 4 GB DDR3-1333 DDR3 CL7 SDRAM כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5850 אני עומד לעשות OC אז אני צריך קירור חזק ושקט עד 250 ש"ח המליצו לי על שני קירורים בנתיים אבל אפשר חוות דעת והמלצות שונות קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 ₪200

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by zuq,

אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי בשביל מוד קטן לוודו באנגי שלי מאיפה אני יכול לקנות דבק באזור ת"א? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by Nemesis,

בוקר טוב, בשעה טובה קיבלתי את שאר הרכיבים שהזמנתי (לוח אסוס A7N8X דלוקס, 2X WINBOND 256MB, VANTEC AEROFLOW), והתקנתי אותם במערכת יחד עם ה T-Bred B 1700 שלי. מה הטמפרטורה במצב מנוחה ותחת עומס שאתם מקבלים עם אותו מעבד (ללא המהרה) ואותו פתרון קרור? במצב מנוחה הוא נותן לי כ-35 מעלות, ותחת עומס בינוני-גבוה 44 מעלות. בנוסף לכך, עד כמה אמינה הקריאה של המתחים? המתח למעבד נראה כ 1.66 וולט למרות שהוא אמור להיות 1.6 בלבד. (שאר המתחים - 3V =3.3, 5V =4.8, 12V = 13). יש לי הרגשה שאני צריך להחליף ספק. בכל מקרה, ההתקנה של חלונות 2000 נתקעת, לאחר שהוא טוען את הדרייברים ואומר Starting Windows 2000 (לפני ההתקנה), ייתכן שהמערכת קורסת תחת עומס בגלל הספק? ניסיתי להוריד את התדר של הזיכרון ו המע…

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  15. טוב אז ככה תי OC געתי למהירות 2.8מ 2.4 והמעבד היה 37 מעלות לא במאמץ אחרי זה ניסיתי להגיע למאקסימום המחשב עלה הגעתי ל GH 3 והמחשב נכבה עשה קולות אחרי זה שבאתי להדליק אותו לא מופיע כלום במסך וזה אומר memory faild מישו יודע מה זה יכול להיות נשרף אולי משו ? והגדרתי שהמעבד מגיע ל 60 מעלות אז שיכבה את המחשב

• 17 תגובות
    • 902 צפיות
  16. שלום רב, ברשותי סלרון 1.7 שעבר אוברקלוק ל-1.8 ללא תוספת מתח. במצב idle, הוא על 45 מעלות וב-full load, הוא מגיע ל-59. המארז מקורר באופן סטנדרטי (מאוורר מוציא, מאוורר מכניס), והמעבד עם קירור סטוק. האם אלה טמפרטורות מסוכנות?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

אוקיי נתחיל יש לי מארז X-Blade שקניתי אתמול וקיבלתי איתו 3 מאווררים. אחד אחורה 80mm מוציא אוויר אחד בחלון 80m מוציא אחד מקדדימה 120mm מכניס אוויר ---------------------------------------------- עכשיו יש לי מעבד P4 3000 Presscot והבנתי פה שהוא כמו תנור חימום. והטמפרטורה שלו זה 70 מעלות לאחר הקנייה של המארז הוא יתייצב ל60 פלוס מינוס אני צריך קירור למעבד שהוא לא המקורי?הוא שזה בסדר ככה?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by yakir1111,

שלום אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות לו קצת את הMHZ יש לי במחשב: לוח אם K9NGM MSI מעבד ATHLON 64 3200+ זיכרון 256 533 MHZ כרטיס מסך 6100 GEFORCE (מובנה) אני עוד כמה ימים הולך ליקנות זיכרון שזה הכי דחוף לי.. ולעניין אני רוצה לעלות את הMHZ של המעבד בלי לפגוע ברכיבים אחרים כמו הזיכרון או הלוח אם וגם לעלות בלי שיהיה סיכון... הטמפ' של המעבד שלי 30-35 (מנוחה מאמץ) חיפשתי בביוס אפשרויות ואין לי כל מיני טיימינג וכל זה אפשר לעשות משהו עם הדרייבר של NVIDIA? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  19. המעבד :AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ לוח: GigaByte M61PME-S2 F2 , קיערור סטוק רגיל. המחשב בן שנתיים +/- טרם נפתח, ללא OC. לאחר שהחורף עבר עלינו בטמפרטורות של 40-50 מעלות וטמפרטורות הליבות באיזור ה-25-30 מעלות, הגיעו השרבים והחמסינים וטמפרטורת המעבד והלוח מגיע במנוחה עד ל-60-65 מעלות כשטמפרטורות הליבות באיזור ה-40 מעלות. הטמפרטורות נבדקות באמצעות everest, speedfan , coretemp ונמצאו חופפות. על פניו המחשב מתפקד כראוי, המאווררים פועלים (סביב ה-3000 סל"ד), לא מורגשת איטיות, כיבויים פתאומיים או מסכים כחולים, אבל לאחר טראומה של מעבד שהתאבד נשאלות מספר שאלות: - האם תקין ? ??? - האם יש מה להתחיל לנקות/ להוסיף קירור ? :s05: - מה יהיה בקיץ ? - אני סתם בלחץ …

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  20. יש לי את התוכנה ארדוור מוניטור ושם יש system cpu ו - PWM מה אומר PWM? טמפ' של מה?? system זה של המארז לא? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  21. יש לי מעבד Q6600 GO לוח אם gigabyte p35 ds3l sunbeam tuniq 120 gigabyte gts 8800 512 g92 מארז sagita raidmax 120*2 עשיתי המהרה למהירות 3.2 356*9 תגידו לי אם הטמפ' של המעבד תקינות(עם הsunbeam על 60 אחוז) ובקשר לכרטיס גרפיקה נדמה לי שזה גבוה מדי לכרטיס של NVIDIA לא? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 902 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=5212 מה אתם מציעים לי לקנות ???

• 19 תגובות
    • 902 צפיות
  23. שלום לכולם , היום ניסיתי להפעיל תוכנת אוברקלוק אוטומטי של נווידיה הנקרא ntune, כאשר הגעתי לחלון הזה: ואישרתי לו לכוונן, הוא כתב לי שצריך להיות לי Nforce 2 ומעלה, אז עם 750I יהיה ניתן לעשות זאת? ולא הבנתי, זה עושה גם אוברקלוק למעבד, לזיכרונות והכל? האם האוברקלוק נשאר אחרי אתחול? בתודה, אור כהן יש עוד תוכנה אוטומטית כזאת?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by ndav,

העלתי קצת מ133 ל 138 [ אני פחדן בגלל חוסר ניסון ] עכשיו ב 138 המחשב עובד ללא בעיות ואני רוצה להעלות עוד מה התופעות לוואי שברגע שהם יופיעו אני ידע שזה המקסימום שאפשר מעבד AMD 1800XP=1900 לוח G7VAXP זיכרון 256DDR TRASCED טמפ' מעבד 43 טמפ'לוח 32

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by dima_ga,

שלום הזמנתי מחשב מפוקס פיסי לפי חלקים. במקור הזמנתי את הפריזר אקסטרים אבל הוא יגיע עוד הרבה זמן. על איזה קירור מפוקס פיסי הייתם ממליצים לי לשים? המעבד הוא Q6600 מתוכנן OC לסביבות 3GHZ חושב שיהיה טוב שקט חשוב בצורה בינונית (לא חייב מאד שקט אבל לא טרקטור) מספר דגמים שהציעו לי: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1429 SZ120 ZEROTHERM http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=686 SCYTHE NINJA PLUS HYPER 212 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1286 דגמים נוספים יתקבלו בברכה! תקציב עד 250 שח! אם צריך מפרט מלא תגידו

• 6 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים