אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
1.85V חמים ונעים ב 60~ זה התדר היציב ואני פותח מסכים (וכמעט עולה לוינדוס) בתדרים גבוהה יותר כמו 166. אני מקווה להגיע ל 166 אם אני יתן לו עוד ולטאז הלוח מסוגל לתת עד 2.05 (ASUS A7V8X). אני מקווה שבקרוב אני יפתח אותו ויבדוק מה Crosair PC3200C2 האלו שווים. כמו כן אני ישים עליו Volcano 6Cu במקום מה ששמו עליו. אחר כך... נלך לפתרון קירור יעיל יותר.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ארדוור מוניטור ושם יש system cpu ו - PWM מה אומר PWM? טמפ' של מה?? system זה של המארז לא? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאורר הזה למעבד שלי.. הוא מגיע כבר עם משחה טרמית של AC או שצריך לקנות בנוסף?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום ניסיתי להפעיל תוכנת אוברקלוק אוטומטי של נווידיה הנקרא ntune, כאשר הגעתי לחלון הזה: ואישרתי לו לכוונן, הוא כתב לי שצריך להיות לי Nforce 2 ומעלה, אז עם 750I יהיה ניתן לעשות זאת? ולא הבנתי, זה עושה גם אוברקלוק למעבד, לזיכרונות והכל? האם האוברקלוק נשאר אחרי אתחול? בתודה, אור כהן יש עוד תוכנה אוטומטית כזאת?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, , אני חדש בפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! אז ככה, יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.6GHz Hyper-Threading וברצוני לבצע אוברקלוק ולעשות אותו שיהיה 3 או 3.2GHZ... מספר שאלות: 1. איזה מאוור כדאי? אחד שיקרר מספיק טוב - ולא קירור מים... 2. האם ה HT פוגע בביצועים במשחקים? 3. איזו טמפרטורה מומלצת למעבד שלי? תודה, והמשך יום טוב!
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פרויקט קטן עם 7VAXP, מעבד XP 1700 0.13M, וזכרון - CORSAIR 3200C2 512MB - תשפטו בעצמכם !!! הפרויקט בעידוד מלא ותמיכה נפשית של פבל וצוות זיגזג 2000 שאפילו הקריבו את ה AX7 של פבל לטובתו !
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כשבוע מחשב מחברת ZIGZAG , המחשב מבוסס על מעבד של AMD 1700 XP ועשיתי סתם ככה ניסויים של OC. זה מדהים, הצלחתי להריץ את המערכת ב- 2300 אבל המערכת היתה הכי יציבה ב- 2200. תראו את המחשב שקניתי **** אני לא יודע איך משלבים מספר תמונות בהודעה, אז תסתכלו בתגובות.
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
התחלתי לבדוק היום את ה1900GT שלי... בינתיים לא שיניתי מהירות זכרונות רק ליבה מ500MHZ ל 564 וזה בינתיים... הטמפ' במנוחה 68 ובמאמץ הגיעה ל82 - השאלה שלי היא (זה אובר ראשון שאני עושה לכ. מסך) עד כמה הטמפ' של 1900GT זה נורמלי (במאמץ) ומתי ואם כדאי לשנות מהירות זכרונות - בבדיקה של ATITRAYTOOLS ראיתי שיפור של משהו כמו 70 FPS (אני יודע שבמסך הקטן זה כלום אבל זה שיפור של 10%!) עצות? שכחתי לציין שבמהירויות סטוק הטמפ' במנוחה היא 58
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מעבד amd 2500+xp והמעבד יושב על 42 מעלות ללא עבדוה והוא מגיע 49 מתי שאני עוד עם המחשב או משחק איתו מה אני אמור לעשות? המעלות בסדר? לפעמים הוא מגיע 39 מעלות שהוא סתם יושב ולא עובד
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי שתי שאלות בקשר לטמפ' של מעבדים וכרטיס מסך 1-המעבד שלי הוא של אינטל,ליבה כפולה דגם 6420 2.13 אני משתמש בקירור של אינטל היום למשל עם החמסין לפי התוכנה CORE TEMP כל מעבד נמצא בטמפ' של 36 מעלות במנוחה האם זה תקין?,כי בחורף הם לא הגיעו ל-30 במנוחה 2-בתוכנה GPU-Z כרטיס מסך שלי 8800 GTS 320 מגיע ל-55 מעלות במנוחה האם זה תקין? תודה רבה ליאור
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני מנסה OC ע"י המדריך למתחילים שנמצא כאן באתר.. יש לי כ.מסך Radeon 5750 1024MB שאני עושה לו OC.. במדריך רשום שמומלץ לכבות את הVPU Recovery אבל אני לא מוצא היכן.. יש לי Windows 7 אם זה רלוונטי
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
1)אני צריך לדעת מזה סוקט(אני קונב מאורר למעבד ורוצה לדעת אם הוא מתאים) 2)אמרו לי בפורום להוריד את התוכנה cup z ואני לא מוצא בה את זה שם. אני יודע שסוקט קשור למעבד אבל איך אני מברר מהו..?? ???
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מע' קירור מים התקציב בערך 1000 ש"ח אך המערכת THERMALTAKE BIG WATER 745 CL-W0076 ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש מאוורים (אלה של ה20 שקל שרק מוציאים אויר חם) שקטים? המאורר של המעבד שלי שקט ולא שומעים אותו המאוור שמוציא את האוויר החם (זה של ה20 שקל) רועש ומעצבן יש אחד כזה פשוט אבל שקט?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג אויר דחוס כדי לנקות את המחשב שלי ??? ??? ??? כמה זה עולה ??? ??? ??? ואיך בדיוק אני מנקה (איפה אני צריך לנקות) ??? ??? ??? תודות לעוזרים :saint: :saint: :saint:
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
הפריימים יורדים לי כשאני שם הכל על הכי גבוה ב DiRT2 וזה פתיר לדעתי כי המצב לא כזה נורא, אני מוריד טיפה את ההגדרות והוא רץ חלק לגמרי! *** המדריך בנעוץ לא עובד, ובמדור באתר מצאתי רק למעבדים. +אני עובד עם Windows 7 וניסיתי להוריד collbits וכנראה שזה לא עובד בווינדוס 7.. אני אשמח להדרכה מדויקת כי זה קצת מפחיד אותי לשרוף רכיבים עכשיו חח תודה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD השאלה היא האם יש דרך לשמור על המעבד בטמפרטורת שיא בין 10 ל 20 מעלות ?(באופן שקט)
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחרונה האצבע שלי נתקעה במאוורר של המעבד (בקושי כאב), אחת הכנפיים נשברה, אך גרוע מכך, המאוורר לא מפסיק להרעיד את כל המחשב ולהרעיש כמו חמור סובל. יש לי מחשב ישן אינטל 1700 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM , GEFORCE 4200 TI , בקיצור לא מחשב שמתחמם ולא מחשב ששווה להשקיע בו כסף. הלוח אם של אינטל, ויש לי חיבור למאוורר פנוי בשבילו (חיבור ללוח אם בלבד). כשאני אקנה מחשב חדש (לא ממש בעתיד הקרוב), אני אשים את המחשב הזה בתוך קופסה של מגבר ואשים אותו בסלון, משמע אני צריך אותו שקט. אלו הדרישות: זול (מקסימום 30 - 40 שקלים, ורצוי כמה שיותר זול) שקט (בסביבות ה30 דציבלים במאמץ סביר, לרוב לא יהיה צורך בשיא כוחו של המאוורר) חזק (שידחוף מספיק אוויר כדי לקרר פנטיום 4 1700 , המאוורר שקיבלתי עם המחשב …
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם 1 אני עם מעבד i5 3450 והטמפרטורה של המעבד במנוחה סביב 43+ אני עם קירור סטוק. נראה לי שהטמפרטורה גבוהה מדי. האם תוכלו להמליץ על מערכת קירור טובה יותר? האם יהיה הבדל בטמפרטורה? האם אפשר להמשיך עם הקירור הקיים? תודה !
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי בשביל מוד קטן לוודו באנגי שלי מאיפה אני יכול לקנות דבק באזור ת"א? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי amd athlon xp 2800+ ואין לי שום oc ושאני נכנס לכל משחק אז המחשב נתקע ואני יודע שזה המעבד בשביל שהוא לא יתקע אני שם לו מאוור של הבית והוא לא נתקע אני רוצה לקנות מאוור למעבד ואני לא יודע איזה?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לעשות אוור קלוק למעבד שלי.. AMD XP 2500 BARTON חדש בן כמה שעות... רציתי לדעת איך אני אמור לעשות זאת , כאשר הלוח אם שלי לא מאפשר לי לעבור את ה 166 ... ? GIGABYTE VAXP תודה
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי את המחשב החדש עם המעבד QX9650 שקיבלתי ונדהמתי לגלות שהמהירות שלו היא 2GHZ. כניראה בגלל המכפלה שמוגדרת על 6, הFSB בסדר. וגם רשום שתדר הDRAM הוא 400, זה בסדר נכון? כי צריך להכפיל בשתיים? [הזיכרנות הם 4GBPQ 800MHZ ak G.skill] אשמח לתוכנות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך, משום מה בBIOS אני לא מוצא את הגדרות האוברקלוק [לוח P5K-E]. טמפרטורת מעבד: ליבה 1+2 35 ליבה 3+4 16
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-