עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mor_anter,

קיבלתי ב3DMark2001 SE תוצאה עלובה של 5000 נקודות זה הגיוני למחשב שלי?? דרך אגב מתחת לשם שלי יש את המפרט מחשב שלי

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  2. אהלן אהלן מה קורה? אז ככה, המאוורר שלי רועש ממש, מדובר במאוורר סטוק שהגיע עם הAMD Phenom II 955 אני מחפש מאוורר שיהיה ממש שקט, שאני אוכל לראות סרט בחדר בלי לשמוע את המאוורר, שאני אוכל אפילו לישון ולא אשים לב שהמחשב דולק בכלל... תקציב באיזור ה100-150 ש"ח. מאוורר לCPU מעבד אם זה לא היה ברור.. תודה!​

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by liordavid,

מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  4. אז ככה יש לי Q9550 הבעיה שיש לי את הקירור הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=250 עד כמה לנסות להגיע ל OC עים ep45-extreme? ד"א סליחה על הבורות אני חדש בקטע הזה של OC.

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by NeedOcHelp,

שלום אני חדש בקהילה ואני רוצה לעשות OC למעבד המפרט שלי כזה: מעבד: AMD Phenom ii x4 920 2800Mhz קירור מעבד: Mugen 2 +מאוורר 1600RPM לוח אם:Gigabyte GA-MA790GP-DS4H זיכרון: 4GB ספק 550W אני צריך מישהו שיעזור לי לעשות OC למחשב שלי נייח ואני יהיה עם המחשב נייד וידבר איתו בסקייפ והוא ידריך אותי.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  7. Started by giladoX,

שיחקו לי קצת בהגדרות של המחשב ובוצע OC למעבד מ 2.8 ל 2.93 אני מעוניין להחזיר את המצב לקדמותו כפי שהיה - מהירות שעון 2.8 ותדר זכרונות 1600. נתוני מערכת: מעבד I7 860 לוח אם: gigabyte p55a-ud5 זכרונות: 8gb 1600 mhz אשמח לעזרתכם והדרכתכם בנושא.. אני חדש בעסק. נ.ב. הסתכלתי קצת בהגדרות ביוס וראיתי דברים כמו מכפלה אבל כשניסיתי לשחק עם זה - הייתה השפעה גם על מהירות הזכרונות. סך הכל אני רוצה להחזיר הכל לקדמותו - למהירויות סטוק. תודה.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  8. אני עכשיו בבאס 200 ומכפלה 11 , המעלות :47 למעבד ו 32 ללוח . וגם העסק לא יציב ב 1.8 וולט. המתח נראה לי גבוה מידי למהירות כזאת . מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  9. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 לפי המדריך הנ"ל, קניתי חלקים (עלה לי 30 שקל!) ובניתי (יותר נכון חבר שלי בנה... אני לא הפרעתי) אבל זה לא עובד יש למישהו רעיונות למה זה לא עובד? (החלקים מולחמים נכון, ואין קצרים, בדוק...) יש למישהו אולי תוכנות אחרות לאינפרא?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by Pitzinyelo,

http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בעמוד הזה מופיעות ההוראות, ואני חייב להגיד שהן שונות לגמרי מאלה שמופיעות באחד המדריכים בHW. כתוב שם(שלבים 9-10 זה מה שמתייחס לP4 ו AMD64), לפי הבנתי, שיש לשים טיפה קטנה של החומר במרכז הליבה. לאחר מכן צריך להרכיב( ) את ההיטסינק על המעבד ולסובב אותו( ) לכיוון השעון ואז הפוך כדי שהחומר ימרח בצורה אחידה ברוב הליבה(לא כולה!), כפי שמופיע בחלק העליון של התמונה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg what the fuck?

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by DarkX,

אוקיי הגיע הזמן והחלטתי לחורר את המארז שלי.. מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס? או לחורר בדרך אחרת. (לא בגזרת ג'קסון) תודה

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by G-BOY10,

אני מתכנן לעשות מעין מודינג למחשב שלי שיכלול יצירת חלון שקוף למארז וגם צביעה. ואז חשבתי גם להוסיף לבפנים מנורה וראיתי את זה בכמה מארזים אז השאלות שלי הם 1. האם המנורה מחממת את המחשב מבפנים שאני אצטרך להתקין עוד מאוורר? 2. האם המקור מתח של המנורה הוא ספק המחשב או מקור נפרד? 3. אם המקור של המנורה הוא מהספק של המחשב איך בדיוק את מוצא מנורה שיש לה חיבור כזה או האם אפשר ליצור לה אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  13. אני מחפש לקנות (בארץ) את המאוורר 120 ממ הכי שקט שיש, בנתוני סטוק!! כלומר בלי אנדר-וולטג' וכל זה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  14. מישהו נתקל בדבר כזה? מדובר במאוורר EVERCOOL לתושבת 775. אני רוצה לשמן אותו אבל אי אפשר לפרק את המאוורר ולהוציא את טבעת הפלסטיק כדי לשמן את הציר.. העיגולים במרכז המאוורר כפי שרואים בתמונה הם לא גומי נשלף הם חלק מהפלסטיק עצמו! תראו גם את השריטות שנוצרו מהניסיונות שלי להוציא את העיגול הזה.. איך אפשר להוציא את המאוורר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by !_Evil_!,

אוקיי נתחיל יש לי מארז X-Blade שקניתי אתמול וקיבלתי איתו 3 מאווררים. אחד אחורה 80mm מוציא אוויר אחד בחלון 80m מוציא אחד מקדדימה 120mm מכניס אוויר ---------------------------------------------- עכשיו יש לי מעבד P4 3000 Presscot והבנתי פה שהוא כמו תנור חימום. והטמפרטורה שלו זה 70 מעלות לאחר הקנייה של המארז הוא יתייצב ל60 פלוס מינוס אני צריך קירור למעבד שהוא לא המקורי?הוא שזה בסדר ככה?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים בחו"ל שניתן להזמין מהם קירור למעבד? אשמח להמלצה על מקום אמין כזה וגם אם תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E5400 ל-OC, עד 150 שקל (40 דולר). ראיתי שממליצים פה על ה: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2383 אבל אני לא מוצא מאיפה אפשר להזמין אותו..

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  18. כל אחד אומר משהו אחר ואני לא הבנתי בסוף כלום חייב כוהל רפואי? אפשר להשתמש בערק או....?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  19. אחים שלי אני צריך המלצה לזיכרון טוב לOC לפלטפורמת AMD NF4 הלוח K8NF9 אחותי נימצאת בניו יורק ואני רוצה ליקנות מישם זיכרון איכותי וראיתי שהמחירים בחול ממש זולים אז בתקציב של עד 150$ איזה זיכרון אתם ממליצים? אני יודע שאני צריך ציפים של TCCD כי הלוח לא נותן יותר מ2.8 ולא מיתכוון ליקנות את הבוסטר יש לי כרגע זיכרונות D43 שבפלטפורמת אינטל מגיעים עד באס 270 אבל על AMD עם בקושי יציבים בסטוק הלוח שלי לא סובל אותם ביכלל!! אז אני צריך זיכרון טוב תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה השבוע קבלתי את המחשב החדש שלי ראו מפרט עכשיו מה שמציק לי זה ..הטמפ' .. בדקתי ב- 3 תוכנות EVEREST ULTIMATE SPEEDFAN EASY TUNE 5 של הלוח ג'יגהביט . כל תוכנה מראה לי טמפ' אחרות ולא דייקניות מה שכן , EASY TUNE 5 מראה לי אותם טמפ' כמו בביוס ושאר התוכנות אחרת .. תמונות : אוורסט+איזי טיונר 5 וזה מהביוס עכשיו רציתי לדעת האם הביוס מראה נכון או האוורסט תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by MishaK,

אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by מכבי חיפה,

look 2 the pic why i got thats temprtora ? just yestarday i bought the Pc.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by shibby15,

אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים אבל בכל זאת, הנה המצב: הדלקתי את המחשב נכנסתי לביוס כדי לבדוק טמ"פ בהתחלה אחרי שהמחשב היה דלוק משהו כמו דקה (אחרי לילה מנוחה שהוא היה כבוי) זה עמד על 48 יצאתי ל5 דקות ושחזרתי זה עמד על 58! זה דיי גבוה לא? בהתחשב בעובדה שהמעבד לא עשה כלום. המעבד עם ההיטסינק המקורי ויש במחשב 3 מאווררים. אם יש לכם המלצות להורדת הטמ"פ תרגישו חופשיים.

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  24. הכוונה ל-microsoft explorer מישהו ניסה את זה פעם הפלסטיק אדום אז לא נראה לי שזה יצא ממש יפה

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by dids22,

בבקשה רק אלו שיש להם את המעבד הזה(בסטוק) שיענו ותציינו מה הקרור שלכם אז הטמפ' שלי היא : מנוחה- 34 מעלות מאמץ(10 דקות מאמץ ב s&m) 39 מעלות (המארז סגור) ויש לי קרור סטוק של amd מה הטמפ' שלכם? (ההגדרות של s@m ששמתי בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.