עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חבר של אבא שלי בעל חנות מחשבים מצליחה אז שלחתי את אבא שלי להביא לי מהאווררים. אך, בגלל שלא היו לו דברים נורמאלים הוא הביא לי שני מאוררים של אברקול או משהו כזה... רשום evercool למעלה בקטן ובאמצע רשום spider pilter fan. המאווררים פועלים ב 2500 RPM בעוצמת קול של 20 DBA ומוציאים אוויר 32.5 CFM מאווררים של 80 מילימטר. חשוב לציין כי השקט יותר חשוב מהביצועים כרגע. בינתיים קיבלתי את אלה לנסיון. במידה ולא אוהב אותם, אוכל להחזיר לו כדי שיביא לי משהו אחר. האם להשאיר אותם אצלי או להחזיר? תודה מראש. נ.ב. האם המשחה של STAR למעבד מספיק טובה? לא מתכנן אובר קלוק או משהו... [מעבד אינטל וגוף קירור של VFLOW או משהו.. שכחתי ואין לי כוח לבדוק] עריכה : מצאתי את הדף האינטרנט של המאורר - http://w…

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by dr computer,

יש לי 9550 ואני רוצה לעשות לו VMOD, הבאתי תתמונה שלו ואיזה מדריך אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=131139 עד כמה להגיע בזיכרון מבלי להרוס אותו? הוא עכשיו על סטוק 195 ויש לי צלעות קירור על הזיכרונות. בנתיים הגעתי ל460 בליבה שבסטוק הוא 324 עם קירור סטוק(צלעות) ושמתי עליו מאורר אפשר להגיע ליותר או שעדיף שלא?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by zam,

האם מישהו נתקל בכזה דבר? הכוונה לאלמנט שיושב על המעבד. מצאתי רק לקירור מים אבל לא גז. ICE MASTER אתה האחרון שראיתי שבנה מערכת גז, אם תוכל לעזור אני אשמח. ובכלל אם מישהו ראה או נתקל קישור יתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  4. איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD? ABIT ASUS EPOX MSI

5. Started by ofer_mat,

האלה !!!

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  6. עצבני יותר מ-זה קשה למצוא... נו, יש מזמינים (רק כאלה שיכולים לעמוד ב- 59 dBA)? ;D

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  7. כן חברה, המודינג, קירור והאוברקלוקינג משפיע עלינו וממכר את כולנו ברגע שאנחנו עושים אותו. אז בואו ניגש ישר לעיניין. חלק בטח שואלים, איפה לעזאזל הייתי בכל השבועות האלו ? אובחן, המודינג השפיע עליי רצינית..ואני פשוט חייב להראות לכם את כל הפרוייקטים. לפרוייקט הראשון אני קורא: IDE AIR, לפני שאני מתחיל להסביר ולהציג את המודינג, מפרט המחשב: +AMD AthlonXP 2000+ @ 2200 MSI Geforce4 Ti4600 300/650 @ 325/747 640MB DDR Winbond 333MHz PC2700 Chaintech 7KJD0 mobo Enermax CS-8131L-BBS Case 40GB Maxtor 7200RPM, 10GB WD 5400RPM IIYAMA VisionMaster Pro 413C אז עכשיו, פתאום ניזכרתי שיש לי בצד את ה Voodoo5 5500 הישן שלי בעל שני מעבדים שעל כל אחד מאוורר פיצפון של איזה 30ממ...אז החלט…

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  8. סוף סוף אחרי חודש שלם סימתי: עשיתי חלון למעלה במארז צבעתי אותו למעלה בניתי מערכת שליטה למאוררים + LEDים LEDים בתוך המארז אני מאמין שעד הבוקר אני יסיים את הפינישים האחרונים לילה טוב לכולם!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  9. המאוורר משגע אותי זה מאוורר דלתא שעושה רעש ואני לא יכול להשאיר את המחשב דולק בלילה ככה האם יש סיכוי שהמעבד יעבוד גם בלי מאוורר? ולא ישרף לי?

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  10. הוא יכול לרדת למשהו כמו מינוס 20 בערך? (טמפרטוה של מקפיא ביתי , אני לא יודע בדיוק מה היא)

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  11. מישהו יודע אם מאוור CNPS7000-AlCu מתאים למעבד athlon xp 2500 ? יש לי לוח epox 8rda+. צריך תשובה ודאית תודה

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by ab14,

קניתי את ה hyper 6+ הוא טוב? שווה 300 שקל?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום. הנה פרטי המערכת: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Radeon HD5870 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT ה-כ-ל בקירור סטוק. ואפילו כיביתי את המאוורר העליון של המארז כי הוא גרם להמון רעש. אז מהן הטמפרטורות המומלצות לכל רכבי המערכת? כולל טמפ' מארז. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by GEVER1,

הנושא בעצם מתתאים לפה אז אני רושם פה... מדובר ב MSI WIND U100 החברה MSI הוציאה עדכון לביוס של הנייד הזה. עשיתי את העידכון. בביוס צץ משהו חדש : יש אפשרות לעשות אוברקולוק 8% 15% 24% השאלה שלי למה החברה עשתה דבר כזה ? מה היא רוצה שהמעבד ישרף ואז נרוץ לקנות חדש ? האם זה בטיחותי ? כי הרי מי שהמציא את זה נתן את האפשרות לעשות אני רוצה לנסות ..אבל אני מפחד שהמעבד ישרף אני רקק רוצה להיות בטוח שזה לא גורם שום נזק וזה רק ניצול של המעבד ולא העמסה עליו

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. Started by ravid,

שלום, כרגע יש לי מעבד Amd athelon socket 939, ועליו קירור Thermaltake Big Typhoon. רציתי לדעת, אם אקנה מעבד חדש, אם אוכל לשים עליו את אותו הקירור, או שצריך לקנות חדש ומתאים?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עד 3 אלף שקל. אז הצענו לו לקחת את המעבד E5200 עם קירור טוב ולעשות לו OC שיתן ביצועים ברמה גבוה. החבר דיבר עם דוד שלו שהוא מהנדס מחשבים והוא אמר לו שלא כדאי לו לעשות OC כי הקירור לא יעזור נגד הנזק של המתח המוגבר ברכיב. וגם בויקיפדיה יש ערך שהוא יתרונות וחסרונות ומראה יותר על החסרונות. מה אתם אומרים? כדאי לעשות לא כדאי? מהם ההשלכות? כמה המעבד יחזיק וכו'. [אני מדבר על OC טוב ויציב עם קירור טוב [ac pro freezer 7 או משהו כזה לא זוכר].

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  17. בתמונות של היצרן (התמונות לא מצולמות אלא וירטואליות) נראה כי חלק מצינורות הנחושת שנועדו לקירור מחוצים בקצה ומכוסים בציפוי כסוף. http://www.arctic-cooling.com/pics/f7p_03h.jpg התמונה של היצרן. למישהו יש מושג למה זה והאם זה אמור להיות ככה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  19. מצורפת תמונה עם חץ על הטמפ' [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  20. ערב טוב לכולם לאחרונה סיימתי לבנות את ה HTPC שלי מבוסס Intel D945GCLF2 עם מעבד אטום 330 כפול ליבה. הקירור שמגיע על המעבד עלוב בצורה מבישה, סינק פסיבי מאלומיניום עם 6 סנפירים. תקעתי שם מאוורר 40 מ"מ שפועל על 5V, אבל אני מחפש פתרון קבוע ויעיל. איזה קירורים טובים יש לצ'יפסטים שיכולים להיתפס על קירור "לולאות", וכמה שיותר שקטים? -ישנה הגבלת גובה של 7 ס"מ, חשוב מאוד! -לא חייב להיות פסיבי, המארז שבניתי מכוסה ספוג אקוסטי מבפנים ברובו, וסופג רעש מעולה. רק שלא יהיה משהו עם מאוורר 40 מ"מ שעושה 6000RPM..... אגב, אם מישהו לא הבין במקרה, חיבור "לולאות" הוא חיבור כזה- תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by azr_nec,

הי חברים המארז כולל 2 מאוררים 12 : קידמי תחתון, ואחורי עליון. רק המאוורר הקידמי, נצפה בתוכנת speedfan, וכמובן מאוורר ה- CPU. המאוורר האחורי, מחובר באמצעות 3 פינים, ולא נצפה על ידי התוכנה. אין לי על הלוח חיבורים נוספים למאווררים. למישהו יש רעיון לפתרון אלגנטי לבעיה שלי?

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by c5123,

intel core 2 duo e6600 2.40hz טוב אז התחלתי שינוי של bus speed היה 260 עכשיו 290 ו core speed now is at 2610 from 2.40hz temp 41-43c and at 100% 55-56 max טוב אז לשאלה אני דיי בטוח שיש לי עד 70C לפני שאני צריך להפסיק נכון? ואני מחפש תוכנה לבדיקת מאמץ ניסיתי super pi אבל לא ניראה לי שזה כל כך טוב תודה.

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by User_Name,

אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by DJO,

שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by ScreameR,

לפי הגראף הבא אני מוכיח את מה שאמרתי שוולקנו 9 חרא של דבר זמני מטומטם

• 9 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים