עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אפשר לראות על פי הכותרת את השאלה. קיבלתי את המארז שלי עם שני מאווררים שמתחברים בחיבור מולקס לספק. רציתי לדעת יש דרך לחבר אותם לפאן באס (מערכת שליטה על מאווררים). אין לי ממש ידע בזה, אבל עד כמה שהבנתי, בגלל שיש רק 2 חוטים אין בכלל דרך לדעת את ה RPM, לא שזה משנה לי מידי, לי חשוב שיהיה אפשר לחבר את זה לפאן באס. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  2. אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  3. או האם חייבים לכבות את המחשב קודם? [חיבור ישיר ללוח אם, לא למולקס] אני רוצה לבדוק מספר קונפיגורציות של מאווררים, ולא מתחשק לי לעשות RESTART כל פעם.... אבל מצד שני... פחות בא לי לעשות קצר ולשרוף את הבורד או משהו

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. יש לי קרור פסיבי בכ.מ, ואני רוצה לשים מאורר מתחתיו(אליו) אז אני יכל לתפוס את המורר עם ברגים שהם יהרסו קצט את הקרור?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by y10,

שלום אני מחפש משהו שיתאם לי בין חיבור של מאוורר ללוח אם לחיבור הרגיל הזה דרך הספק שמחברים מאווררים ודיסק קשיח וכ'ו כיאלו אני צריך מתאם מחיבור לחיבור יש כזה דבר??

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  6. והאם אפשר למרוח גם על הליבה? יש לי חבר שפתח כרטיס מסך בשביל להחליף קרור ונשרף לו הכרטיס אני מנסה להבין איפה הוא טעה ומה יכולים להיות הגורמים לכך למישהו יש רעיון

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  7. האם אפשר לנקות את המשחה הטרמית הישנה עם אציטון? יש איזה חומר ניקוי או משהו שאפשר לנקות איתו? משהו שיש בבית אוליי?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום. סידרתי מערך מאווררים דיי פסיכי, אבל מסתבר שהוא עזר להוריד את הטמפ' של המעבד בבערך 10 מעלות.. אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת. כרגע במנוחה המצב הוא כמו בתמונה. עכשיו הסידור הולך ככה: בקדמת המארז - 120 מ"מ למטה (מכוון על ההארד דיסק והלוח אם), 80 מ"מ באמצע (מכוון על הכרטיס מסך), 120 מ"מ למעלה (איזור המעבד/ספק כוח). כולם מכניסים אוויר. צד המארז - מאוורר 100 מ"מ (מכוון על המעבד) מכניס אוויר. אחורי המארז - 120 מ"מ מוציא אוויר (ליד המעבד), והמאוורר של הספק כוח (120 מ"מ מתחתיו ששואב אוויר ומוציא אותו מהמארז מאחורה). במאמץ המעבד על איזור 42, אבל הלוח אם מגיע לאיזה 40 מעלות... כנ"ל לגבי ההארד דיסק. אם אני אשנה את המאוורר בצד המארז להוציא אוויר, זה נראה לכם יהיה יותר טוב? יש דרך א…

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  9. האם אפשר לסמוך על הצג טמפרטורה של המארז nzxt lexa blackline? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by THE-MASTER,

השאלה היא כאשר המגבלה באה מהלוח אם .... האם אפשר לשנות את זה ע"י OC או שמא שלא.? ואם כן כיצד? פרטו כל מה שצריך שינוי מתחים ביוס....וכל מה שעולה לכם לראש. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by erezs,

פעם ראשונה שאני עושה OC,יש לי E6750 וASUS P5K-SE הנה התוצאה מOCCT. השאלה שלי,האם אפשר להעלות עוד קצת למשל ל400?או שהטמפ' יחסית גבוהות?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by KF,

שלום ברצוני לעשות OC למחשב שלי (רק למעבד,ולא משהו רציני עוד 200 מגה הרץ ככה) המפרט שלי בחתימה,וידוע לי שבלוחות אינטל אי אפשר לעשות OC אבל בעזרת CLOCKGEN אפשר (היא תואמת ללוח שלי). עכשיו רציתי לשאול אתכם לגבי הטמפ הללו: תודה. נ.ב stepping 3 revision CO FSB200mhz מכפלה 15 [attachment deleted by admin]

• 57 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by SEangel,

אמרו לחבר שלי שהוא יכול לעשות OC למעבד ולזיכרונות באמצעות תוכנה (יש לו לוח של ג'יגה בייט) ולא דרך הביוס יכול להיות דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by YinnoN,

נכון יש לי בביוס כזה איפה שכתוב כמה mhz המעבד ... אם אני מעלה את זה, זה באמת יעשה לי oc אמיתי ? בלי נפילות ובלי כלום (עם קירור חזק כמובן (-: ) תודה.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  15. אני יחסית טוב במחשבים אבל בחיים לא עשיתי OC לשום רכיב במחשב אני לא מבין בנושא הזה ממש ושמעתי על הדבר הזה שאפשר לשפר את הרכיב לרמה יותר גבוהה במקום לקנות אחד יותר טוב אז אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות לכרטיס מסך X800GTO2 OC ואם כן איך?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  16. האם אפשר לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך הנ"ל(gforce 4 440 mx 64 mb)? (עד כמה ישתפר הכרטיס?) ושאלה נוספת, האם אפשר לעשות אובר קלוק "שווה" למעבד אינטל פנטיום 4 1.70 ג'יגה הרץ? **עריכה**- ואם הייתי עושה אוברקלוק כמו שsubx אמר, לביצועים שדיבר עליהם, בכמה מעלות יתחמם לי המחשב?

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  17. יש לי מעבד p-3 733 ולוח אם MSI של VIA אפשר?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by BLACK-ICE,

יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP1700+ לוח אם ATI A3 Motherboard Name PCPartner AA3MSA-A275 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s ומצורפת תמונה עם התאור של המעבד שלי בתוכנה WCPUID אםתוכלו לעזור לי אני אהיה אסיר תודה או כן ויש לי גם את החוברת של לוח האם שלי בקובץ PDF למי שרוצה אני יכול לשלוח לו בשביל יותר מידע על לוח האם

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  19. יש אפשרות לOC עם הGIGABYTE Quick Boost ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 9800 NONE PRO של גיגהקיוב יש איזה דרייבר מיוחד ???.... תודה מראש לעונים תומר בכר

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. Started by zokri,

I N T E L ® A C T I V E M O N I T O R System Information Report 04/02/2004 15:32:29 *************************************************************************** General Information *************************************************************************** Product name Intel® Desktop Board D845WN based system Board model Genuine Intel® D845WN system board OS version Windows* XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM *************************************************************************** Processor *…

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by shloosh,

אפשר לעשות אוברקלוק כמה שרוצים למעבד אם הוא נשאר טמפ' מאוד נמוכה???? אם כן אז אפשר להיע לאיזה 10 GHZ בקלות עם קירור מאוד מאוד מאוד טוב ומעבד 3 גיגה c. אני מדבר על קירור עם חנקן נוזלי או מה שזה לא יהיה.

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by yanir,

שלום. יש לי מעבד 386 דגם am386dx - 40 של איי אם די... ולוח אם כנראה של AMI אני יוכל לעשות לו אוברקלוק? כרגע אני חושב שהוא ב40 מה"צ, הייתי רוצה להגיע ל60 עם קירור מתאים כמובן (כרגע יש מאורר אחד במארז ואין על המעבד היטסינק) אפשרי?! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שאלה שענינה אותי הרבה זמן.. בלי ספאם תשובה עניינית בבקשה.. תודה..

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  25. האם אפשר לעשות אוברקלוק עם התוכנה שמגיעה הלוח אם gigabite EasyTune5 Pro תודה תמונה מצורפת תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.