אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray , יחידות 1 ¤1400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=967 Foxconn Flaming Blade GTI Intel X58 CHIPSET, יחידות 1 ¤900 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=934 A-Data 3GB Kit (1GBx3) DDR3 i7 Core 1333Mhz CL9, יחידות 1 ¤305 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=656 Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata2 HD502LJ, יחידות 1 ¤292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=167 PALIT ATI Radeon 4850 Sonic 512mb GDDR5 HDMI, יחידות 2 ¤1180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=868 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 Corsair HX 620 Watt, יחידות 1 ¤585 http://www.rsm.co.il/product.as…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שתי דברים: 1.כשהפעלתי את המחשב התוכנה Power Strip אמרה לי שבפעם הקודמת שהמחשב עלה, היא לא הספיקה להפעיל את עצמה ושאלה אותי אם אני רוצה לעשות משהו בנידון, "אמרתי" שכן ונפתח לי ההגדרות של האוברקלוקינג פתחתי מהר את ה smart doctor והטמפ' קפצה מ 43 ל 52 ! בקיצור, הסתכלתי על המאורר(קריסטל אורב) וראיתי שהוא לא היה מחובר לגמרי...כלומר הוא לא כיסה חלק אחד לגמרי(אבל הוא עדיין נתפס ע"י הקליפסים האלה) אז הצמדתי אותו זמנית עם האצבע והטמפ' צנחה בחזרה ל 40 + - (אחרי שביטלתי את האוברקלוקינג) מה אני עושה עכשיו!?! אני כל הזמן אצטרך לפחד שהמאורר לא יהיה מחובר טוב?? חשוב לציין שהקליפסים תקינים והכל, פשוט הם לא היו הדוקים... 2. נכון יש מן מפצל חשמל שמוציא חשמל למאורר...? אז נגיד ואני חותך אות…
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי שאלה לגבי זיכרונות ו-OC. יש לי כרגע 1GBx2 של OCZ 4-4-4-15 אני רוצה להוסיף עוד זיכרון עכשיו השאלה שלי היא אם עדיף , מבחינת OC , לשים עוד 2 סטיקים זהים של 1GB כ"א , כלומר שסה"כ יהיה 4GB (עם מערכת 32bit שתזהה רק 3.25GB). או שאפשרי לשים עוד 2x512 שסה"כ יהיה 3GB זיכרון. אני שואל , כי קראתי שלעשות OC עם 4 סטיקים של ג'יגה קצת יותר בעייתי .. (אני יודע שאני לא ארגיש כ"כ הבדל בין 2 ל-3. ובמיוחד לא בין 3 ל-4 כי אני עובד עם XPx32bit. אבל המחיר של הזיכרון ממש מפתה ) או שזה בכלל לא משנה וכל מה שחפרתי פה שטויות? תודה!
-
- 8 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי E6300 לוח אם 945P-S3 זיכרון TWINMOS 512*2 DC כרטיס מסך 1650XT רכשתי fsp 350gln ובירצוני לעשות OC למעבד אך הVOLTAGE של הזיכרון עומד על AUTO וכשאני מעלה FSB אז המתח של הזיכרון עולה אוטו' מ 1.84V~ ל2.14V~ תעזרו בבקשה לעשות OC לא רציני...
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תקציב 120 שקל הכי חשוב שיהיה שקט ממש שקט על רטט ושיהיה חזק תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה לפי ההמלצה שלכם לקירור שקט המלצתם את זה: Scythe Ninja PLUS Rev.B SCNJ-1000P אני מתעסק עם מוסיקה, וכשאני מקליט שומעים את הרעש של המאוורר של המעבד... עכשיו, 100 אחוז שזה לא יעשה רעש כמו שאמרתם? פשוט זה מאוד חשוב לי...אמרתם שזה יספיק..השאלה אם זה באמת יהיה שקט... תודה ח'ברה..
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מה זה אומר [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600GT של חברת TWINMOS שבא עם קירור עגול כזה, צינור קירור אחד בספירלה ומאוורר באמצע שלו למי שמכיר בכל מקרה הוא היה תופס מהר מאוד אבק בטמפ' רגילה הוא היה על 44 +- ומאמץ ממושך היה מגיע לאיזור ה68+ הטמפ' עם OC של ליבה 700@770 וזכרונות 1000@1100 נזכרתי שהיה לי קירור AC S1 (של ה8800 שנשרף לי) והרכבתי עליו מאוורר 120 הטמפ' צנחו מנוחה 35 +- ומאמץ 56-60 עכשיו מה שרציתי לשאול: האצתי את המעבד ל800MHZ וזכרונות ל1120MHZ ועם זאת שהטמפ' נורמליות המחשב לא יציב, פעמיים במשחק המחשב קרס ותמונה נתקעה.. למה זה?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הזה: RaidMax Scorpio 868 http://pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm אבל יש לו פילטרים במאווררים, ופילטרים מורידים את עוצמת הרוח של המאווררים וכך מורידים את רמת הביצוע שלהם ועוד חיסרון שיש לפילטרים הוא שהם מתמלאים אבק ויש לנקות/להחליף אותם כל כמה שבועות (3 או 4). השאלה שלי היא אם כדאי לי ללכת על המארז הזה או שלא בגלל הפילטרים שיש במאווררים שלו. מי שאומר שלא כדאי ללכת עליו אז שימליץ לי על מארז יפה וטוב.....משהו בתקציב הזה (לא יותר), עדיף שיהיה בו 4 מקומות לכוננים. תודה מראש לעוזרים...! נ.ב מישהו יודע כמה מקומות לכוננים יש לו (למארז שאני רוצה)?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המאוור של הגוף מתחבר ב3-פין או4-פין? מגיעה איתו משחה טרמית? תודה רבה על כל עזרה
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מתכנן על מערכת חדשה מבוססת ה-XP (כנראה 1900+) ויש לי כבר חלק מהדברים. ואני כנראה אעשה המהרה קטנה (אולי לאיזה 1700 מגה-הרץ?), ומודינג חביב (חיתוך, ניאון, צביעה). עכשיו יש לי את המארז של אנטק ה-SX-1240. ועוד הרבה מאווררים שונים מחו"ל. הקירור על המעבד יהיה כנראה ה- Alpha PAL 8045 עם AC2. לכמה אתם חושבים שאפשר להגיע עם קירור אווירי בלבד (אחד הלוחות מבוססי KT266A כמובן)? כמו כן, בבקשה עיזרו לי להחליט על סידור המאווררים. צילמתי תמונות וסידרתי קצת בפוטושופ איך זה בערך יראה, אני לא בטוח בקשר לכל הכניסה יציאה של אוויר (ירוק זה נכנס, אדום יוצא), הערות יתקבלו בברכה! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד Pentium D 830 עשיתי לו אוברקלוק ל3.5Ghz והטמפ' עכשיו היא 42 (2 הליבות פועלות על 30% בממוצע) והמתח 1.36v האם האוברקלוק בסדר ? (אני עם BigTyphoon ומשחה טרמית של ArcticSilver MX-1) עד כמה אני יכול למתוח אותו בלי לגרום לו נזק ? אני לא רוצה להסתכן עם העלאת מתח ....
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המ...קיבלתי עם המעבד שלי היטסינק של green power והוא כסוף כזה אבל, אני לא רואה שום השתקפות עם שקל לדוגמא וכאלה עכשיו, לפי מה שאני הבנתי, זה טוב לשייף אותו וכשאני אראה הששתקפות אז... הגעתי "למצב הטוב" המ...השאלה שלי היא, זה באמת מוריד מוריד את הטמפ'?? ואם כן אז בכמה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי הגיע הזמן והחלטתי לחורר את המארז שלי.. מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס? או לחורר בדרך אחרת. (לא בגזרת ג'קסון) תודה
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני עושה OC קטן ללא העלת מתח.. האם זה יקצר לי את אורך החיים של המעבד האם זה אמור לגרום למעבד להתחמם יותר מאשר בלי OC האם יש הבדל אם הPCI מקבלים 33 או 30 ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם הסינק של הכרטיס מסך הוא 40ממ? (מצורף תמונה) האם לדעתכם הקירור הבסיסי הזה יספיק לצ'יפ R9600 מאיפה אפשר להשיג מאוררי 40 בימינו ? - כל המאוררים שהוצאתי ממחשבים ישנים כבר מקרטעים ולא עובדים.. עם מה אמורים לחבר אותם על הסינק ?(מאיפה אני ישיג ברגים מיוחדים דקים וכאלה ארוכים..) איזה חומר טרמית כדאי לקנות (חשבתי על N BLUE II שלא מוליך חשמל ....) איזה סינקים לזכרונות DDR כדאי לקנות, מדבקות לכל צ'יפ בנפרד או כאלה שמכסים את כל הסטיק ? ואיזה חברה מומלצת..? תודה =]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקרר ארבעה כרטיסי זיכרון ddr2 יש לכם המלצות למשהו לא יקר עד 200 ש"ח לכולם ביחד?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך הקירור הזה? Antec KUHLER Flow 120mm יהיה טוב למפרט שלי? מעבד i5-2500k ושאר המפרט שלי רשום בצד. ללא אוברקלוק. יש למישהו קישור לביקורת עליו חיפשתי ולא מצאתי. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע הקירור הוא המאורר המקורי של AMD והתוצאות שהוא משיג לא משהו.. המעבד בטיפה מאמץ מגיע כבר ל50 ומשהו מעלות.. איזה אמצעי קירור מומלץ? חשוב לי שיהיה הכי שקט שאפשר אבל אני לא מעוניין להשקיע יותר מיידיי כסף כי אני לא מתכוון לעשות OC..
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח של MSI P4MAM-V ... יש לי מאוורר אחד שמחובר על הלוח אם ועוד אחד שמחובר לספק ישירות והמאוורר שעל המעבד.... יש לי עוד מקומות לחיבור של מאווררים....? כי אני לא מוצא שום חיבור נוסף למאוורר...!! זה הלוח- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 ועוד דבר....האם יש אפשרות לחבר מאוורר עם חוט שחור ואדום .... לחיבור מולקס ....??
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רק את התוכנה הזו לא את התוכנה השניה שפועלת בדוס
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לפני איזה 3 חודשים קניתי לוח למחשב סלרון 433mhz קניתי לוח baby at/x של pcpartner.. הלוח אמור להיות מתאים לp2 333mhz מקסימום אבל עשו לו שיפוץ ומעבד 433mhz עובד בו כשאני מפעיל את המחשב זה כותב שהמעבד 432mhz אבל בוינדוס בכל תוכנה - sandra, wcpuid, בלוח בקרה ובכל מקום זה כותב שהמעבד עובד ב-450MHZ. עשיתי למעבד בדיקת ביצועים בסנדרה ואפשר להשוות אותו למעבד פנטיום 2 450MHZ -הבדל של כמה נקודות... כתוצאה מהאוברקלוק הייתי צריך לקנות קירור חדש, והמעבד עדיין חם מאוד... אני רוצה לבטל את האוברקלוק אבל על הלוח אין גאמפרים שאפשר להעלות בהם את מהירות הבאס ובביוס יש אפשרות של אוברקלוק עד 333MHZ ולי יש יותר - 433... אפשר להוריד את המכפלה עם תוכנה? אם לא, מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון, רק שתדעו, אני מתחיל גמור בעסק, ועד עכשיו לא התעסקתי בזה ממש, אבל ממש מעניין אותי האוברקלוקינג. אני רוצה להאיץ את המעבד שלי, למרות שהוא ממש עובד טוב ודיי חזק- פנטיום 4, 1.6. אני יודע, אין טעם, אבל אני ממש רוצה להאיץ אותו למהירות שלפחות משתווה ל1.8 או 2.0 הלוח אם הוא, שהוא גם טוב, - asus p4s533 אני מתכוון לשנות את המהירות דרך הביוס, אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב? יש לי כל מיני תוכנות טובות שבאו עם הלוח, כמוasus probe וכו... התקנתי כבר עוד 2 מאוורים, לכיוון חלל הלוח, שאחד יונק ועוד אחד שואב אוויר. מה עוד אני צריך? איך ולכמה לשנות? זה ישפיש על הזכרונות? אני צריך לקחת בחשבון עוד כמה דברים? בבקשה, תעזרו לי בהתחלת דרכי אל עולם האובר קלוקינג!
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי יש לי P3 600MHZ ולוח אם ישן של MATSONIC (אם אתם מכירים :-\) והיום החלטתי לעשות למעבד אוברקלוקינג. ניסיתי לשנות את המכפלה ומהירות הבאס של המעבד דרך הביוס אבל זה לא משנה כלום אז ראיתי שצריך לעשות UNLOCK למעבד על ידי חיבור החיבורים של הL1 אבל חיפשתי על הלוח אם ולא מצאתי שום דבר כזה :-[. האם זה באמת מה שצריך לעשות? שמישהו יסביר לי בבקשה איך לעשות אוברקלוקינג? תודה מראש נ.ב קראתי את המדרכים שמצאתי כאן באתר.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ממצב חבר'ה . אז ככה לפי המפרט שלי שרשום פה בצד , הגעתי עם המעבד שהוא 2.0 בסטוק ל- 2.5 המעבד הוא NORTHWOOD עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע ליותר מזה ? אם מישהו הצליח ? כי משום מה כשאני עושה בביוס אפשרות של OC ידני שזה יוצא 135X20 או 140 ככה שזה 2.7 \ 2.8 אז הווינדוס לא עולה בכלל , קיצור מה שיש לי עכשיו הוא את ה 2.5 לפי התמונה אני רוצה לדעת האם המתחים טובים ועד כמה אני צריך לשחק איתם עד הגבול שלהם וגם לגבי זכרונות , איך אני משנה את התזמונים ( שלא ממש הבנתי מזה בכלל ) תמונות : 1. 2. 3. תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-