אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
Q8400 2.6Ghz * 3.4Ghz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ,תנו חוות דעת על ה OC
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, במשך תקופה של מספר חודשים המחשב שלי היה "שבוי" אצל אחת מחברות המחשבים הפופולריות (לא, לא KSP או Ivory) במסגרת מימוש "אחריות" ללוח אם תקול. כאשר הכל היה טוב ויפה, המארז (Fractal Design Define R4) היה קריר וחרישי, הייתי צריך להתאמץ ולהתקרב מאוד מאוד כדי לשמוע אותו. לכל מקרה, לאחר חזרת המחשב מתיקון שמתי לב שהמעבד ולוח האם חמים מאוד (כמו גם המארז) וניתן לשמוע את פעולת המאווררים בצורה הרבה יותר ניכרת. למען הסר ספק, ניקיתי את המארז והמאווררים מאבק (כמו גם את הספק ומאווררו) אולם אין שיפור של ממש. אני חושד שיתכן ובוצע שינוי בהרכבת המאווררים ויתכן ולא קיימת סירקולצית אוויר תקינה בתוך המארז (אולי שונה כיוון של מאווררים ממכניס למוציא אוויר ולהפך) ובהיותו בור בנושא אודה לה…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי כמה דגמים של זלמן שנראים ממש טוב ה 6500 7000 וה 7000-cu מה זה אומר ? ב KSP הם עולים כ 200 שקל ... מה יותר כדאי ?? המעבד הוא AMD Xp 2200
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ע-ר-י-כ-ה ענקית תודה לכל המגיבים אני עכשיו תקוע עם הכרטיס מסך העלתי לו את הליבה והזכרונות ל 497/1377 וב 3DMAR05 אני מקבל 8537 נקודות עכשיו גם עם אני מעלה את הזכרונות בטיפה והליבה בטיפה נהיים לי ארטיפקטים (אני בודק ב ATI TOOL ) אבל מה שבעצבן זה שהליבה קפואה 38 מעלות במנוחה ו55 מקסימום במאמץ אבל עדיין אם אני מעלה את הליבה אפילו ב3 HARZ נהיים פווול ארטיפקטים אני אשמח לדעת אם יש דרך אחרת לסדר את זה דרך אגב אני עושה OC דרך התוכנה של GAINWAR - EXPERTTOOL תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי בשבוע שעבר. המערכת: GA P35C-DS3R עליו Q6600 עם קירור Infinity. המארז הינו Poseidon ומכיל 2 מאווררים הבאים עם המארז. המערכת עובדת מאוד מאוד שקט וזה נהדר. אבל ... הטמפ. נראות לי גבוהות (למה שאני רגיל וקורא פה). פתחתי את המארז וראיתי: ה Infinity נראה שיושב טוב (לא רוקד) והמאוורר דוחף את האויר לכיוון גוף הקירור ומשם למאוורר של המארז והחוצה (כיווני זרימת האויר נראים תקינים). המאוורר של הInfinity מחובר ללוח האם במקום חיבור ה CPU fan עם 3 חוטים (מתח והסנסור). בחיבור ה Power fan מחובר ככנראה המאוורר של ספק הכוח (2 חוטים כנראה לדגימת המהירות בלבד). המאוורר הקדמי מחובר נכון (כיוון זרימת האויר לתוך המארז) והוא מחובר בשני חוטים (כנראה אספקת מתח בלבד…
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
האם הטבלה הבאה מייצגת נאמנה את קירורי האוויר השונים? אני מתלבט אם להזמין את ה Noctua, ולפי הטבלה הבאה, הוא פחות טוב מה Xigmatek, שעולה מצחית ממנו. מה דעתכם? תודה
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אני זקוק למאורר 120 מילימטר איכותי, שקט עד כמה שניתן, שאני יוכל לחבר אותו גם כמוציא אויר וגם כמכניס. כמובן שאני לא מצפה שהוא יעשה את שניהם אלא שאני יוכל לשחרר אותו מברגים ולהפוך את הכיוון שלו... 60 ש"ח. אם אפשר, קישור לנועה...
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי היום אני חוזר מבי"הס בשיא החום, ובא ומדליק את המזגן, ואתמול בטעות שמתי כמה היט-סינקים על המזגן, לאחר זמן מה אני ראיתי את הסינקים, ונגעתי בהם והצמדתי אותם לעור הגוף, ולפתעתי הם עשו לי מכת קור (!!! ) אז חשבתי עם אפשר לקחת את הבלוק קירור מים ולמלא אותו בגז מזגנים, זה יעבוד? ואם יש דרך אחרת לעשות זאת, אולי יצירת מזגן קטן? למי שיש דרך, ומוכן להישתתף בפרוייקט הקירור (הענק ) הזה, אז בבקשה לעזור או להגיב. אם נצליח לעלות רעיון יהיה ממש יפה אם נצליח גם לממש אותו. בתודה מראש Install
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה למרוח משחה טרמית על המעבד,קראתי כמה וכמה מדריכים וכולם כאמור זהים,הבנתי את העיקרון ואעשה הכל בזהירות. השאלה שלי היא כיצד "לגעת" במעבד,בחלק מהמדריכים נכתב שצריך לעמוד על הרצפה ולהיות משוחרר ממתח חשמלי,בחלק נכתב שצריך לשים שקית מיוחדת כלשהי וכו.. השאלה שלי היא האם מותר להניח את המעבד על שולחן עץ(לא מלא אם זה משנה) והאם אפשר להחזיר את המעבד למקום מיד לאחר המריחה כדי לטפל בחלק של הקירור? אשמח לתשובות ולטיפים ל"מורח המתחיל" יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי תכננתי לקנות את הTOWER TONIQ 120 אבל הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם בשביל זה אז ויתרתי והחלטתי ללכת על הביג טייפון VX שבשבילו לא צריך לפרק את הלוח רציתי לדעת אם יש קירור שיותר טוב מהטייפון שלא מצריך פירוק לוח? ואיך הטייפון מומלץ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר קירור למעבד עם 3 PIN ללוח האם עם חיבור עבור המעבד עם 4 PIN
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מבוסס AMD שנקנה לפני כחודש. רכשתי שני מאווררים של 120MM מהאינטרנט ואלו צריכים להגיע השבוע! השאלה איפה ואיך להתקין אותם? המארז שברשותי הוא: Antec Two hundred V2 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== ניתן לראות את מדריך המארז כאן: http://www.antec.com/pdf/manuals/Two%20Hundred%20V2%20Manual_EN.pdf כפי שניתן לראות, המארז מגיע עם שני מאווררים של 14 ו- 12 ס"מ כך שהם יונקים אוויר מתוך המארז החוצה (פולטים). כמו כן למארז מסנן אבק קדמי אותו ניתן לשטוף במים. לאחר חודש של שימוש יום יומי במחשב, פתחתי אותו וראיתי שהוא צבר כמות נכבדת של אבל ובעיקר על גבי כ.המסך! כמו שרואים בתמונה של המארז, המארז כולו אטום בפני אבק ובפרט בחלקו הקדמי בו יש את מסנן האבק, אבל…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות VMOD ל7900GT שלי, ואני רוצה להשתמש בCONDUCTIVE PEN בתרגום חופשי לעברית "עט מוליך" אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום \= למישהו יש מושג איפה יש? אני כנראה בסוף ילחים חוטים במקום להשתמש בזה אם אני לא ימצא בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איזה ספרידר (קירור) עדיף לזכרונות?? אלומיניום או נחושת או המקורי? המקורי הוא נחושת עם ציפוי צבע אפור כסוף. יהיה מאוורר 12 סנטימטר תמידי על הזכרונות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי אנשים איך אני מבצע אוברקלוקינג לזכרונות שלי אחרי שהגעתי ל- Q6600 GO 2.4ghz -> 3.2ghz? 4GB OCZ PLATINUM DDR2 1066 PC2 8500 Timing 5-5-5-18 Cas Latency 5 Voltage 2.1V - 2.2V http://s7.postimg.org/4sn5fj06z/20_227_298_16.jpg' alt='20_227_298_16.jpg'>
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משטח קירור טוב מאלומיניום למחשב נייד שיוריד 15-20 מעלות המחשב על השולחן מגיע ל65 מעלות חשבתי על Enermax Aeolus Premium שיש בו מאוורר בגודל25 ס"מ שמסתובב ב935 RPM נראה ככה: http://www.pcgameshardware.de/screenshots/original/2011/02/Enermax_Aeolus_Premium_001.jpg או שאולי כדאי לי את זה: NZXT Cryo LX יש בו 3 מאווררים של 12 ס,מ ומגיע ל2000 RPM אפשר לראות פה: http://www.nzxt.com/new/images/_upload/product_gallery/IMG_3.jpg לשניהם בערך אותו המחיר, מה דעתכם? מה נראה לכם שכדאי לי? ולמה? בדקתי גם את ה: CoolerMaster NotePal U3 Thermaltake Massive23 CS Antec Notebook Cooler 200 CoolerMaster NotePal X2 CoolerMaster NotePal Ax אבל הם נראים לי פחות חזקים, אני מחפש משהו ממ…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו יכול להמליץ מה עדיף לנקות מחשב בפן (על אוויר קר כמובן) או לשאוב אבק אם שואב אבק??? והאם יש סיכון באחד מהם לחשמל סטטי?
-
- 8 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי איזה קירור אוויר מומלץ להמהרה? האם זה רועש?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
רק לידע את הקהל פה...ישנה תוכנה המאפשרת לבדוק האם PAT באמת מופעל בלוח שלכם 875\865 - דבר חשוב למדי גם בזמן OC. התוכנה: ftp://ftp.heise.de/pub/ct/ctsi/ctiaw.zip למידע נוסף: http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?t=49613
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי את המאורר הזה כי הוא ראה שהוא דומה למאוררי מארז שאני משתמש בהם. המאורר כולו עשוי מתכת (גוף+כנפיים) ונותן כמות יפה מאוד של אוויר, רעש חזק יחסית למאורר אבל עדיין נסבל, והרבה פחד על האצבעות חחחח באמת שהוא מפחיד כשמדובר באצבעות כשרואים אותו מסתובב!! אגב, הגודל הוא 12.7*12.7*3.3 יאללה תמונות:
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני עושה בפעם השניה אחרי הרבה זמן oc שוב לכרטיס מסך הדי מאוד ישן שלי hd4850 ובפעם הקודמת לפני הרבה מאוד זמן.... עשיתי לו oc עד הסוף .... ומשום מה תמיד עכשיו עובר לי את ה- 85 מעלות ב-occt אפילו אם זה על 100% איוורור וגם על הגדרות ברירת מחדל של הכרטיס... איך זה? כי הוא התיישן? או שאני צריך לעשות בדרך שונה oc?אולי יש לכם מדריך טוב יותר? occt פשוט מחמם יותר מדי
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום שלום יש לי מעבד AMD XP 1900+ ואני רוצה להחליף את המאוורר שבא איתו למשהו יותר חזק וטוב 1. איזה מאוורר נחשב לבין הטובים..אני לא מדבר על אם אפשר להשיג אותו בארץ..זה כבר משהו אחר חשבתי שהכי טוב זה הולקנו 7 אבל שמעתי שזה ממש לא ככה ויש מאווררים בהרבה יותר טובים כמו Swiftech MCX-462 DR THERMAL TI-V77 Alpha PAL8045 אז איזה מאוורר הוא הכי טוב? 2. צריכים לשים משחה טרמית? או אפשר גם בלי? או שמספיק פד טרמי וזהו? ואיך צריך למרוח אותה נכון?..כמות גדולה על כול המעבד או רק חלק ממנו ועם מה למרוח? 3. אם יש כבר משחה טרמית על המעבד אז אפשר פשוט להרכיב את המאוורר החדש וגמרנו או שצריך להוריד את המשחה ולשים חדשה ואם כן אז עם מה להוריד אותה? תודה רבה לכול העוזרים 8)
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-