אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן וחג שמייח לכולם! בעקבות מספר מארזים מושקעים שראיתי בגלרייה שמדהימה שיש כאן, אני מתכנן את המוד הבא: קודם כל סיום קניית הרכיבים הבאים: Gigabyte GA-7VRXP Mather Board AMD Deuron 1200 MHz Tehrmal Right SLK-600 כנראה אני אקנה עוד שתי TT Hardcano 2. להרכיב הכל ביחד במארז בחדש (יחסית) שיש לי (Compucase super Midi Tower Black). במארז שיש לי יש מאוורר 120 מ"מ מקדימה. אני רוצה לחתוך במקום המאוורר הזה שתי מאווררי 80 מ"מ. - מכניסים אוויר. מאוורר 80 מ"מ בצד הדלת. - מכניס אוויר. מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז. - מוציא אוויר. (כנראה) מאוורר 80 מ"מ בתחתית המארז. - מכניס אוויר. ויש עוד את 2 המאווררי 80 מ"מ מאחורה שהגיעו עם המארז. - מוציאים אוויר. אני מתכוון לעשות למעבד O/C בתקווה…
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני דיי ליימר בנושא הקירור וה-OC, דיי טבעתי פה עם כל הת'רדים בנושא המאוורר שמחובר למארז (שאני אפילו לא יודע איך להגדיר אותו), מקרטע בדקות הראשונות של ההפעלה, ואז או שהוא פועל חלק, או שהוא מפסיק לפעול לגמרי עד ההפעלה הבאה... לפי מה שהבנתי, עדיף כבר להחליף את המאוורר מאשר להתחיל לנקות אותו, מה גם שאולי אני יכול לשפר אותו קצת... 1. תוכלו להמליץ לי על מאווררים סטנדרטיים? 2. נראה לי שהשקעה משתלמת תהיה 100-150 שקל? אני צודק? הבנתי שיש ממש זולים ב-15-30 שקל, ויש גם מחירים יותר גבוהים תודה
-
- 17 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן הזמנה מחו"ל בקרוב ורציתי לקנות קירור לזיכרונות... חשבתי על אלה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=27558 אבל אנ ילא יודע אם הנמחיר זה לצלעה קירור אחת או לזוג אם מישהו מוכן לבדוק את זה אני ישמח. עכשי ואם אני קונה את זה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=26362 זה בא ללא הצלעות נכון ? אשמח לשמוע את דעתכם ענל הצלעות קירור האלו ואשמח אם תענו לי על השאלרות תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בסולם הקירורים , מהם ה3 קירורים היותר טובים לOC למעבד i5 750 מהקירור MUGEN2?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש הסבר ברמת העיקרון על קירור בעזרת HEATPIPES. באיזה גזים משתמשים? ומה גורם לתנועתם? ההשערה היחידה שלי היא שהגז מתחמם הוא עולה למעלה, שם הוא מתקרר ויורד חזרה להתחמם מהמעבד... אבל אם זה באמת העיקרון, אז ניתן להשתמש ב HEATPIPES רק כשגוף הקירור "שוכב"... לא? תודה
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi:
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הטמפ אצלי הם 47 מנוחה ו- מאמץ 65 בסטוק . 55 במנוחה ו 76 במאמץ על 3.0 ghz במתח של 1.3 . השאלה היא אם אני יחליף את הv1 ל 120 extreme , האם אני יקבל שיפור משמעותי שאני יוכל להמשיך באוברקלוק? כי כרגע מה שתוקע אותי זה הטמפ הגבוהות .
-
- 20 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1)אני צריך לדעת מזה סוקט(אני קונב מאורר למעבד ורוצה לדעת אם הוא מתאים) 2)אמרו לי בפורום להוריד את התוכנה cup z ואני לא מוצא בה את זה שם. אני יודע שסוקט קשור למעבד אבל איך אני מברר מהו..?? ???
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequency ב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה. יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס? ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שם אנא עיזרו לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אני יודע שהמעבד הזה מבחינת CPUZ יכול להגיע גם ל105 או משהו כזה ואני יודע שיש לו חתיכת מעטפת חום (4 ליבות וכל זה), של איזה 136W ! אז לכמה אני אוכל להגיע איתו בOC לפני שאדאג? אתמול בצהריים שהיה ממש סופר חם, בדקתי והגעתי איתו לאיזה 80+ עם OC ועומס של 100 אחוז על כל 4 הליבות. השאלה האם זה תקין ובאיזה שלב צריך להתחיל לדאוג?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
באתר עצמו במדריכים ראיתי את כל המדרככים קראתי כמעט את כולם עד הסוף.......שם מסבירים מה צריך בשביל לעשועת... עכשיו אני צריך מדריך איך לבצע את ה -OC על המעבד..המדריך עצמו כל פרט ופרט איך לעשות איזה תוכנות איזה פקודות מה התוצאות איך רואים תתוצאות...
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הHTPC והרסיבר שלי מאוחסנים במזנון סגור. אני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא את האוויר החם החוצה. כרגע יש חור איוורור אחד אני מתכוון לקדוח עוד חור בצד שמאל למעלה ולהתקין את המאוורר. אשמח לקבל המלצות על מאוורר מתאים - בגדול אני מחפש מאוורר עד ~20DB. כמה שפחות יותר טוב. תקציב: 60~ שקל למאוורר אני מחפש מאוורר שיתחבר לספק ולא ללוח האם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות: 1.אני מתכנן לעשות אוברקלוק לזכרון,למעבד ולכרטיס מסך ואלה החלקים שאותם אני מתכנן לקנות: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer 1 מאוורר למעבד: Delta 92MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright SP94 for Pentium 4 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 60 הטמפ' במחשב שלי הן 45-55 למעבד בעבודה רגילה ו 55-60 במאמץ,35-40 ללוח אם בעבודה רגילה ו40-45 במאמץ,האם בעזרת החלקים שאני מתכנן לקנות אני אוכל גם לעשות אוברקלוק חזק (להעלות את המעבד ל3.0 ג'יגה-הרץ לפחות ולהגיע עם הכרטיס מסך לרמה של 9700 פרו) וגם לשמור על יציבות המערכת וטמפרטורות סבירות של החלקים,או שאני אצטרך לקנות אמצעי קירור נוספים? 2.האם קירור …
-
- 17 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm זה היה בחדשות לפני כמה זמן ועורר עניין, יש לי מארז די generic שהייתי מעוניין להחליף אני יכול להסתדר עם המארז הנוכחי אבל הייתי מעדיף משהו יותר נוח... אז ניתן להשיגו בארץ ב435 שח כולל מעמ... (בחו"ל 69$ ובארץ איפה שראיתי בינתיים 75$!) המארז הזה בא בלי מאווררים אז הייתי רוצה גם לשאול איזה מאווררים אפשר לקנות שיהיו כמו בantec וכמה הם עולים (אני מתאר לעצמי שאני אשים אחד מקדימה ואחד מאחורה) הממ חוץ מזה הספק שבא עם זה הוא 300W אני לא בטוח אם זה כדאי, למרות שגם כרגע יש לי ספק generic 300W שלא עושה לי בעיות, ולכן אולי אני לא צריך עוד ספק דרעק הייתי גם רוצה לדעת מה עדיף בהשוואה למארזים אחרים שדומים…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המאוורר משגע אותי זה מאוורר דלתא שעושה רעש ואני לא יכול להשאיר את המחשב דולק בלילה ככה האם יש סיכוי שהמעבד יעבוד גם בלי מאוורר? ולא ישרף לי?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
סוף סוף גמרתי להרכיב את המחשב שלי (...) ואני רוצה לבדוק ביצועי מערכת לפני שאתחיל ב OC רציני. 1. איזה תוכנה מעמיסה את כל 4 הליבות של Q6600? ניסיתי להריץ שני עותקים ויותר של ORTHOS או PRIME95 ולא הגעתי ליותר מ 50% ניסיתי את S&M אבל היא תוקעת את המחשב כך שלא ניתן לקרוא את נתוני הטמפרטורה/עומס. 2. איזה תוכנה מבצעת בדיקת זיכרון ורצה ב XP או Vista? 3. האם ניתן להשתמש ב MBM5 למדידת טמפרטורה עם Q6600 בלוח אם ABit IP35 Pro ? לא הצלחתי למצוא שום תוכנה אחרת שתציג לי את הטמפרטורה במערכת (TAT לא עובד אצלי, CoreTemp מפיל את המחשב)
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בא לי ללכת על מחשב חדש שיהיה בעיקרו מבוסס על חלקים פסיבים ( ללא מאווררים ) לא מתוכנן O.C. בחרתי כבר כרטיס מסך : Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk. בחרתי לוח ללא מאוורר על הציפסט : Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra. ועכשיו אני חושב ללכת בכיוון הזה גם לגבי הקירור על המעבד ורציתי לקבל את המלצכם לגבי :Thermaltake Sonic Tower No fan CPU Cooler במידה ואני לא אוסיף לו מאוורר האם עדיין הוא יעשה את העבודה וישאיר את המעבד על טמפרטורת נמוכות יחסית ? האם מחוייב שיהיה לפחות עליו זרימת אוויר ?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג חזק לליבת הכרטיס ואני מעוניין להתקין היטסינק עם קירור אוויר חזק מאוד, רעש לא מעניין אותי אבל מה אני יכול להתקין ולעשות כדי לחבר היטסינק גדול ויעיל ומאוורר קטלני ? איזה היטסינק ומאוורר יעשו את העבודה ? : ???
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, המחשב החדש שלי מאוד מרעיש תחת מאמץ(משחקים...) ,בדקתי והרעש נובע מהמעבד - P4 640 3.2 האיורור מקורי של אינטל(הבנתי שמדובר במאווררים לא מהמשובחים בלשון המעטה) ,טמפ ללא עומס באזור 60 . בקיצור צריך מאוורר חלופי למעבד(גם שקט וגם מקרר טוב) , מה כדאי? THERMALRIGHT XP120 ZALMAN 9500 ZALMAN 7700CU ARCTIC COOLING FREEZER7 ניסיתי גם לעשות אנדרקלוק למעבד ,לא ממש עזר(הורדתי 400מגההרץ ,הוריד 6מעלות אבל הרעש נשאר) אפשר לעשות גם אנדרוולט -לא יודע לכמה? כל עזרה\עצה תתקבל בברכה נתוני המחשב: SONATA II GECUBE X800XL 1GB/2HDS/ תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMark2001 SE תוצאה עלובה של 5000 נקודות זה הגיוני למחשב שלי?? דרך אגב מתחת לשם שלי יש את המפרט מחשב שלי
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן אהלן מה קורה? אז ככה, המאוורר שלי רועש ממש, מדובר במאוורר סטוק שהגיע עם הAMD Phenom II 955 אני מחפש מאוורר שיהיה ממש שקט, שאני אוכל לראות סרט בחדר בלי לשמוע את המאוורר, שאני אוכל אפילו לישון ולא אשים לב שהמחשב דולק בכלל... תקציב באיזור ה100-150 ש"ח. מאוורר לCPU מעבד אם זה לא היה ברור.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-