עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11479&catid=214 מתאים לabit is-7 ? *אגב הקירור החדש של שלמן לציפ הגיע לישראל כבר ?

• 18 תגובות
    • 904 צפיות
  2. כישעמום יומי נכנסתי לביוס והתחלתי לשחק (את רוב הפונקציות שם אני יודע) ראיתי במדריך לOC שאפשר לשנות את מהירות המעבד דרך הביוס אז שניתי עשיתי ריסטארט ופיתאום הפלא ופלא יש לי 784 מגהרז מקודם היו לי 700 אבל מה עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוינדוס לא עולה אז פתחתי את מחשבי הקט והחלפתי את מיקומו של אחד הג'אמפרים והכל חזר לקדמותו עכשיו השאלה היא איך מגביר את זה(מהירות) מבלי שהמחשב הקט שלי יתקע ?? נ.ב יש לי מאורר אחד שעל הלוח אם אני מתכנן ליקנות עוד 2 אבל איזה ?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by ross,

יש לי מעבד I5-2500 של אינטל עם קירור סטוק כאשר הטמפרטורה בשימוש רגיל עומדת על 37 מעלות פלוס מינוס. אני מתכוון להחליף בקרוב לוח אם ללוח אם תקין (B3) ולכן אני אצטרך להוריד את הקירור של המעבד. כדי להתכונן לקיץ ולאבק שווה לי לקנות קירור יותר טוב, או שמספיק להישאר עם הנוכחי ורק לקנות משחה טרמית? איזה קירור או משחה טרמית שווה לי לקנות?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  4. קניתי את המחשב החדש עם המעבד QX9650 שקיבלתי ונדהמתי לגלות שהמהירות שלו היא 2GHZ. כניראה בגלל המכפלה שמוגדרת על 6, הFSB בסדר. וגם רשום שתדר הDRAM הוא 400, זה בסדר נכון? כי צריך להכפיל בשתיים? [הזיכרנות הם 4GBPQ 800MHZ ak G.skill] אשמח לתוכנות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך, משום מה בBIOS אני לא מוצא את הגדרות האוברקלוק [לוח P5K-E]. טמפרטורת מעבד: ליבה 1+2 35 ליבה 3+4 16

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by ofir123,

איפה אני משיג אחד כזה בראשון??? חיפשתי ולא מצאתי. תענו כמה שיותר מהר

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by Or ei,

ראיתי מדריך בVR-ZONE איך פורצים נראה פשוט למדי אבל צריך חומרים הבנתי שצריך משחה לא מוליכה ומשחה מוליכה האם נאנוט'רמ בלו 2 מתאימה כמשחה לא מוליכה ? ואיפה אני יוכל למצוא משחה מוליכה? ראיתי שהם השתמשו (במדריך) במשחה כזאת CircuitWorks Silver Conductive Grease יש אפשרות למצוא אותה בארץ ?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by AB,

אני רוצה להוסיף בכל מיני מקומות במארז לדים.... איך אני עושה את זה??? לאן אני מחשב אותם?? אם מישהו יכול לתת לי על זה הסבר מפורט + תמונות .... תודה!!

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by SMSM,

פרויקט קטן עם 7VAXP, מעבד XP 1700 0.13M, וזכרון - CORSAIR 3200C2 512MB - תשפטו בעצמכם !!! הפרויקט בעידוד מלא ותמיכה נפשית של פבל וצוות זיגזג 2000 שאפילו הקריבו את ה AX7 של פבל לטובתו !

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  9. .

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by deqution,

שלום לכולם, מפרט: P5Q delux Q8300 2.5 OCZ 4G @ 800HZ arctic freezer pro 7 לאחר כשבועיים של למידה עשיתי את הOC הראשון שלי. הדבר הראשון עשיתי זה להעלות את המכפלה ל 7.5 - משום מה היא הייתה על 6. ואז נתקלתי במשהו דיי מוזר בישבילי - המחשב עושה לי מן חסכון אנרגיה בכך שה Freq לא יציב - הוא נע בין 2000 ל 2500 לאחר מכן העלתי את הBUS ל 400 והמחשב עמד על 2500 במנוחה ו 3000 במאמץ הבעיה היא כמובן - חום. ** הערה - לא נגעתי בביוס בשום דבר חוץ מה BUS יכול להיות שבגלל שלא נגעתי במתחים זה קורה?? כל הבדיקות נעשו בתוכנות OCCT ,CPUID HWMonitor ,CPUID CPU-Z

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by ronenur,

שלום! יש לי מעבד E7500 ולוח אם EP43-UD3L ורציתי לשאול אם זה בטוח להשתמש בבדיקת מאמץ של OCCT: LINEPACK כי אומרים שהיא מקבילה במאמץ למבחן של IntelBurnTest אז השאלה שלי אם זה בטוח לעשות את המבחן הזה למעבד שעשו עליו אוברקלוק? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  12. למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  13. יש לי דיי הרבה מאווררים במארז אך הטמפ' מגיבה באופן מוזר. יש לי שניים של 80 מתחת למאוורר של הספק כוח, העליון מוציא אוויר וזה שמתחתיו מכניס אוויר. יש לי עוד אחד 12 ס"מ בדלת מהצד שמזרים אוויר אי שם גם על המעבד וגם על הכ. מסך (שכמובן לשניהם מאווררים משלהם). עכשיו, עד כה הייתי עם דלת בצד פתוחה כשהמאוורר 12 ס"מ עמד שם איכשהו ואוורר את אותו האיזו בין המעבד לכ. מסך. עכשיו, היום חיררתי את הדלת בצד והרכבתי את המאוורר באופן כזה שאני יכול לסגור גם את הדלת והכל ארוז יפה. אבל עכשיו הכל נורא (נורא, נורא) נורא רועש!!!! אי אפשר כמעט לשמוע מוזיקה ומשחקים וכו', והטמפ' עלתה ל 60!!!! (של המעבד) והטמפ' של המערכת ל42. לפני שסגרתי את הכל הטמפ' הייתה 31 בד"כ (הטמפ' של המערכת) ו49 של המעבד. (הטמפ'…

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by R L,

נההההההההההה!!! אז סיימתי את המחשב (יצא בסדר) מוד סטנדרטי ראינו כל-כך הרבה כאלה שאני אחסוך במקום לשרת ואני לא אעלה תמונות אגב המוד היה קייס שקוף לא ביג דיל לעיקר אני מ ש ת ג ע מהרעש ואני מתכוון משתגע אז "הלכתי" סליחה גלשתי לג'אב טכ וראיתי משתיקי מאווררים אז תגידו לי השיט הזה עובד? איזו חברה יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by CaRTeR,

שלום לכם אני רוצה לקנות קירור חזק יותר למעבד לוח האם שלי הוא http://forums.ort.org.il/files/30/1764561/4301633.jpeg והמעבד שלי זה אינטל 2000 מגה הרץ אני רוצה לקנות את המאוור הבא Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod" Coo http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=404 האם המאוור מתאים למעבד שלי ? האם יש אפשרות לבחור מתי אני רוצה שהאור הכחול ידלק ויכבה? בתודה מראש. נ.ב לא לאובר קלוק

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by m0tek,

שלום חברים וחברות , אני עובד על פנטיום 4 - 1500 , עם לוח של אינטל D850MV בכל מקרה , יש לי מותקן כרגע VOLCANO 7+ HSF ,הכל טוב ויפה - חוץ מהרעש שיש לי בחדר. זה לא יאומן. (כשהוא עובד על MEDIUM זה מוות..אז אתם לא רוצים לדעת מה זה HIGH) הבנתי ש הוולקאנו 9 , גם בא עם מנורות שיכולות להיות דווקא מוד נורא נחמד , וגם פחות מרעיש , השאלה אם הוא שווה תהשקעה ומישהו כאן שמע תהבדלים? ע ז ר ה? =)

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  17. סוף סוף אחרי חודש שלם סימתי: עשיתי חלון למעלה במארז צבעתי אותו למעלה בניתי מערכת שליטה למאוררים + LEDים LEDים בתוך המארז אני מאמין שעד הבוקר אני יסיים את הפינישים האחרונים לילה טוב לכולם!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  18. נגיד אני רוצה לעשות OC ל 7800GTX SLI ויהיה לי קירור מי מים אז עד איזה קלוקים אני יכול להגיע כדי לדעת שאם אני מגדיל יותר אז חיי הכרטיס אוזלים מהר יותר?

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by Bug2000,

מי שזוכר רציתי לעשות מודינג לספק היתי צריך לאריך את הקבל של הספק, אשר מתחבר אל לוח האם ולהוסיף עוד יציאה אחת ליציאות של הספק של ה12 וואלט, אחרי 4 ימים !!! (עד שקניתי הכל) סימתי הכל וכשאני מדליק את המחשב המחשב פועל אבל, המסך לא נדלק, לאחר שלקחתי את הספק של אח שלי הכל התחיל לפעול אז רציתי לשאול למה הספק שעבר מודינג לא עובד ??? וזה עוד ספק של 600 וואט !!! :-[ אני ממש עצוב... למישהו יש רעיון מה עשיתי לו ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by embedded,

הHTPC והרסיבר שלי מאוחסנים במזנון סגור. אני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא את האוויר החם החוצה. כרגע יש חור איוורור אחד אני מתכוון לקדוח עוד חור בצד שמאל למעלה ולהתקין את המאוורר. אשמח לקבל המלצות על מאוורר מתאים - בגדול אני מחפש מאוורר עד ~20DB. כמה שפחות יותר טוב. תקציב: 60~ שקל למאוורר אני מחפש מאוורר שיתחבר לספק ולא ללוח האם. תודה.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

שלום, ברשותי מעבד 2.0 גיגה הרץ פנטיום 4. אני רוצה לעשות לא אוברקלוק אבל לא יודע איך מכיוון שאף פעם לא עשיתי למשהוא אוברקלוק חוץ מלכרטיס מסך עם תוכנה. הייתי מעוניין שמישהוא יכתוב כאן מה אני צריך לעשות בפשטות תודה. יאיר. נ.ב יש לי לוח אם מקורי של אינטל

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by Eyal-Style,

שאלה בכותרת .

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by iib,

1.85V חמים ונעים ב 60~ זה התדר היציב ואני פותח מסכים (וכמעט עולה לוינדוס) בתדרים גבוהה יותר כמו 166. אני מקווה להגיע ל 166 אם אני יתן לו עוד ולטאז הלוח מסוגל לתת עד 2.05 (ASUS A7V8X). אני מקווה שבקרוב אני יפתח אותו ויבדוק מה Crosair PC3200C2 האלו שווים. כמו כן אני ישים עליו Volcano 6Cu במקום מה ששמו עליו. אחר כך... נלך לפתרון קירור יעיל יותר.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by tgen,

האם המנורות שיש למאווררים במחשב יוצרים חום / מפיצים חום?? האם עדיף מאוורר רגיל מאשר מאוורר מואר? ודרך אגב, מאוורר מנחושת מקרר טוב יותר ממאוורר מאלומיניום, נכון?

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  25. אז כך מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.. ויש לי שאלה.. אני מצליח להגיע ל4.35 גיגה הרץ אבל הבעיה היא שבתדר הזה הוא יותר נכון מ4.3 גיגה הרץ אני שומע את הספק שלי tt 480 w מעלה ומוריד את המאוורים שלו או לא יודע מה שם אבל אני שומע כאילו יש עלייה וירידה של מתח כאילו הוא רגע אחד מתאמץ ורגע אחד נירגע מוזר לגמרי... עכשיו השאלה שלי היא כזו העם זה קורה בגלל הלוח שכאילו הלוח רגע אחד צורך מתח גבוהה ורגע אחר צורך מתח נמוך.? או שאולי הבעייה היא בספק? ועוד משהו העם הספק יכול להשפיע באופן משמעותי על האוברקלוק או לא?? נ.ב עוד משהו מוזר הספק הזה לא מצליח להחזיק לי את הvapochill שלי לפי הספרים המערכת דורשת 15 אמפר מינימום והספק הזה נותן 18 אבל משום מה שאני מחבר אותו אז הvapochill אומר לי שהמתח נ…

• 12 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים