אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
לזה אני קורא חריטת לייזר! נחמד... : אגב הם גם שולחים את זה לארץ יחסית במחיר סביר.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה שחשוב זה השקט אני צריך את המאווררים הכי שקטים שיש בגדלים האילו מישהו מכיר? אמשח לדעת גם איך זה מתבטא על הביצועים .. (יהיה נחמד אם זה יהיה זוהר או משהו ) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס וכבר כמעט הכל היה נעול חוץ מה cpu עכשיו יש מקום שמה אני לא זוכר את השם :שאני יכל לעלות מ 200: ל 205 ל 210 מי שמכיר האם זה האוברקלוק למעבד ? פשוט הביוס שלי קצת שונה מזה של המדריך לכן זה קשה .יש מקום שכתוב 1:1 כמו שהמדריך כתב ויש אפשרות לעלות את זה ל 1:4 משהו מכיר מי שיש לו אי סי ומבין באוברקלוק טוב שיביא מספר - אני חייב לעשות אוברקלוק כי אני מתכונן לקנות מחשב חדש e4300 במיוחד לאוברקלוק ובלעדיו לא שווא. כרגע יש לי amd atlon 3.0 אני רוצה ללמוד לעשות אוברקלוק
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שני פינים של התושבת למאורר של המעבד יצאו מהלוח אם ואני לא מצליח להחזיר אותם. במחשב שלי לא נדלק עקב חימום יתר של במעבד. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אוקיי, אספר בקצרה. התחדשתי במעבד חדש, ואיתו גם בקירור מפלצתי FREEZER EXTREME. מבחינת טמפ' אין לי שום בעיות אז לכן אני שולל כל קשר. ישנה בעיה, בעת ביצוע הOC, שכשאני קובע מתח ידני נוצרת לי תקרה מסויימת INTEL BURN TEST מפסיק לי לאחר 5 שניות כך גם OCCT. מבחינת משחקים, כשאני מפעיל את כולם בתוספת מתח ידנית למעבד, לאחר כמה דקות הם פשוט קורסים. אבל, כשאני קובע למערכת לתת מתח אוטומטי, אין שום בעיות חישוב ושום תקלות. הכל רץ לחי בצורה מעולה ולא קורס. אז מה הבעיה? הבעיה היא שמתח אוטומטי יכול להספיק למעבד שלי רק עד 3.45GHZ ומעבר לזה המתח האוטומטי פשוט לא עוזר לי, מתח של 1.425 למשל יכול להושיב אותי יפה על 4GHZ, אבל לצערי זה משהו שקורה רק בשינוי ידני. יש עצות איך אני יכול לפת…
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום כולם! נדחפתי בטעות לדיון אחר .. כנראה שזה לא מתאים , אז אני פותח ת'רד משלי .. (מנהלים , מקווה שאין בעיה עם זה) ב-CPUZ מופיע לי זכרונות DDR3 , ויש לי DDR2 OCZ2P800R22GK בתיזמונים 4-4-4-15 והלוח אם ASUS P5K-E , משום מה ה-Everest לא מזהה לי אותו כ- Unknown... ועוד שאלה קטנה , למה מופיע לי שה-CPU רץ ב-1.6GHz ? ד"א , אני בלי OC כרגע... תודה!
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E8400 ורציתי לדעת מה הטמפרטורות של הליבות שלו בזמן מנוחה ובמאמץ.. שלי במנוחה- 55 מעלות שתיהן במאמץ-62 שתיהן
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לוח האם שברשותי הינו GIGABYTE X38DS4, ומעבד E6320 עם המעט שאני מבין עשיתי O.C ל 400FSB (שהריץ את המעבד ל2.8 במקום 1.8). במנוחה טמפרטורת הלוח עפ"י EVEREST היא 41 מעלות לעומת מצב בו אני מעמיס את המעבד ל100% שאז הטמפרטורה עולה לעד 64 מעלות. האם טמפרטורה זו בגבול התקין או מעליה?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שיחקו לי קצת בהגדרות של המחשב ובוצע OC למעבד מ 2.8 ל 2.93 אני מעוניין להחזיר את המצב לקדמותו כפי שהיה - מהירות שעון 2.8 ותדר זכרונות 1600. נתוני מערכת: מעבד I7 860 לוח אם: gigabyte p55a-ud5 זכרונות: 8gb 1600 mhz אשמח לעזרתכם והדרכתכם בנושא.. אני חדש בעסק. נ.ב. הסתכלתי קצת בהגדרות ביוס וראיתי דברים כמו מכפלה אבל כשניסיתי לשחק עם זה - הייתה השפעה גם על מהירות הזכרונות. סך הכל אני רוצה להחזיר הכל לקדמותו - למהירויות סטוק. תודה.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequency ב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה. יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס? ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שם אנא עיזרו לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל ראיתי שיש דבר כזה שיושב על המעבד (מעיין פלטה דקה) מה שאמרו שם זה שעל ידי פעולה חשמלית מסויימת, הצד של הפלטה שנוגע במעבד ממש קר והצד השני ממש חם. מישהו מכיר את הדבר הזה? איך זה נקרא? איך זה פועל ? כלומר איזו פעולה חשמלית יוצרת קור בצד אחד וחום בצד שני ? האם יעיל ?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לאחרונה האצבע שלי נתקעה במאוורר של המעבד (בקושי כאב), אחת הכנפיים נשברה, אך גרוע מכך, המאוורר לא מפסיק להרעיד את כל המחשב ולהרעיש כמו חמור סובל. יש לי מחשב ישן אינטל 1700 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM , GEFORCE 4200 TI , בקיצור לא מחשב שמתחמם ולא מחשב ששווה להשקיע בו כסף. הלוח אם של אינטל, ויש לי חיבור למאוורר פנוי בשבילו (חיבור ללוח אם בלבד). כשאני אקנה מחשב חדש (לא ממש בעתיד הקרוב), אני אשים את המחשב הזה בתוך קופסה של מגבר ואשים אותו בסלון, משמע אני צריך אותו שקט. אלו הדרישות: זול (מקסימום 30 - 40 שקלים, ורצוי כמה שיותר זול) שקט (בסביבות ה30 דציבלים במאמץ סביר, לרוב לא יהיה צורך בשיא כוחו של המאוורר) חזק (שידחוף מספיק אוויר כדי לקרר פנטיום 4 1700 , המאוורר שקיבלתי עם המחשב …
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי בשביל מוד קטן לוודו באנגי שלי מאיפה אני יכול לקנות דבק באזור ת"א? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
החלפתי משחה טרמית למעבד ולאחר ההחלפה שאני מדליק את המחשב הוא מתכבה ואחרי כמה שניות נדלק. ככה בלי סוף. חשוב לציין שכאשר הוא נדלק לא ראו כלום במסך. לאחר שלחצתי טיפה על הגוף קירור המחשב נדלק וכאשר הוינדוס עלה ( כבר טען את התוכניות אתחול) המסך נתקע לאחר מכן מסך כחול ורסט ככה 3 פעמים לחצתי טיפה יותר חזק על הגוף קירור והוא לא מתכבה או נתקע עכשיו עכשיו לשאלותיי 1) הגיוני שהטמפרטורות נעות בין 15-20 מעלות 2) מה גרם למסכים הכחולים ולזה שהמחשב נדלק ונכבה בלי סוף 3) איך זה יכול להיות שהגוף קירור יכול לזוז למרות שהרכבתי אותו טוב וחזק (הוא יכול לנוע מצד לצד) Zalman CNPS9500 Led 4) כאשר שמתי את המשחה לא מרחתי אותה עם שקית, פשוט לקחתי מקל אוזניית פיזרתי אותה טיפה בצורת עיגול וסובבתי מס…
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 לפי המדריך הנ"ל, קניתי חלקים (עלה לי 30 שקל!) ובניתי (יותר נכון חבר שלי בנה... אני לא הפרעתי) אבל זה לא עובד יש למישהו רעיונות למה זה לא עובד? (החלקים מולחמים נכון, ואין קצרים, בדוק...) יש למישהו אולי תוכנות אחרות לאינפרא?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה מאוורר השקט ביותר ומקרר הטוב ביותר? ואיזה המשתלם ביותר? COOLERMASTER GEMINI II BIG TYPHOON ZALMAN 9700 Scythe infinity V1 CL-P0401 Zalman CNPS9700 SUNBEAM TUNIQ TOWER Thermalright Ultra-120 CPU Cooler
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מהי הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיס יוכל לשאת? ועל איזה טמפרטורת זה צריך לנוע במנוחה ובמאמץ?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כל אחד אומר משהו אחר ואני לא הבנתי בסוף כלום חייב כוהל רפואי? אפשר להשתמש בערק או....?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170910.0 אכן הלכתי וקניתי צמד זכרונות סמסונג עם שבבי UCCC מ KSP,מחיר טוב..260 שקל למקל 512 מ"ב. הגעתי הבייתה,פירקתי את ה geil value שלי אשר עושים 225 ב 2.5-3-3 והרכבתי את זכרונות הסמסונג. בתור התחלה שמתי אותם ב 225 ב 3-4-4 שהרי הם אמורים לעמוד בזה ביתר קלילות,העלתי את המערכת הפעלה,הפעלתי s&m וכבר התחלנו עם נפילות,אי יציבות וכיוצא בזה (שעם הגייל הכל יציב במהירות הזאת כך שברור שלא הלוח ולא המעבד הם הבעייה) אמרתי טוב..ננסה AQ03 וניסיתי..מסכים כחולים אפילו לא התחיל את המבחן. הגעתי למסקנה שאוליי הזכרונות לא עומדים בזה וצריך להוסיף מתח..הוספתי ל 2.7 אחר כך 2.8 ועדיין אי יציבות. אחריי נסיונות וריסטים רבים החלט…
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל את הכרטיס מסך החדש שלי..GEFORCE 6800LE מזל טוב לי מכיוון שאני מתחנן לעשות לו פתיחת צינורות ואולי איזה OC קטן אני רוצה לדעת מהן הטמפרטורות המומלצות(בקיץ!)שהכרטיס יגיע אליהם במאמץ?
-
- 19 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב למעבד AMD 945 בתקציב 150 שקלים חשבתי על הפייזר 7 פרו או הקאטנה 3 מה עדיף? ואם לא אלה אז איזה?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי 8800gtx q6600 3.2Ghz וocz gold 2gb duel-channel 800Mhz אם אני יעשה לזכרונות oc ל1066 נגיד?זה ישפר ביצועים? אם כן...איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב HTPC שבניתי לפני כשנה וחצי. המפרט בגדול: CPU AMD|A64 X2 5400 קירור: SCYTHE ninja לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H Socket AM2 (כרטיס מסך מובנה) המחשב עבד מצויין עד שלפני כ3 חודשים הוא התחיל לכבות בפתאומיות במאמץ (אנקוד לסרט למשל) ככל שהזמן עבר הוא כבר יותר ויותר בקלות עד שהחלפתי להחליף משחה טרמית. זה עזר לכמה ימים אבל אז המצב החמיר עוד יותר. ניסיתי לשים את המשחה הטרמית בהרבה דרכים שונות ע"פ כל מיני מדריכים אך זה לא עוזר כמעט. קניתי גוף קירור חדש AC freezer pro 64 אך זה גם לא עזר. כרגע המחשב נכבה עוד בבBIOS בעוד אני מסתכל על טמפרטורת הCPU כשהיא מגיעה ל115, וזה קורה מהר. אם במצבים מסויימים אני כן מצליח להגיע לווינדוס, שזה כן קורה לפעמים, אני מסתכל על טמ…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-