עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by liordavid,

מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by RaGe,

תתחשבו בעובדה שאני ניובי מוחלט לגבי מאוררים ואל תרדו עלי. :-\ איזה מאורר לוקחים עם זה?

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  3. הסרתי את המעבד (לא חשוב למה). עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. מה מומלץ לעשות עם שאריות המשחה התרמית? לנקות אותן? איך? שאלה נוספת, אני רואה שריטה או שתיים על המשטח של גוף הקירור. כדאי לנסות ללטש אותן? אם כן, איך? תודה!

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  4. http://www.bloodys.com/scripts/cpu.php מאוד פשוט לשימוש, השאלה היא האם התוצאות באמת נכונות, מה שאני קיבלתי כשהכנסתי את פרטי ה2100+ שלי: Core Thoroughbred-B CPU Model 8 Performance Rating 2100+ Working frequency 1733 MHz Package Type OPGA Operating Voltage 1.6 V Max Die Temperature 90° C L1 Cache Size 128 KB L2 Cache Size 256 KB Multiplier 13x FSB Frequency 266 MHz Stepping Code AIUHB Manifacture Year 2003 Manifacture Week 02 Production Batch C Batch Production Number 0153 Downgraded from 2800+

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והcנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? האם אני אצטרך לעלות מתחים? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר נ.ב קצת מוזר וחבל שבפורום מקצועי ואיכותי כמו כאן שמתמחה ב OC אין נעוץ הסבר לשלבים הראשונים

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by NeedOcHelp,

שלום אני חדש בקהילה ואני רוצה לעשות OC למעבד המפרט שלי כזה: מעבד: AMD Phenom ii x4 920 2800Mhz קירור מעבד: Mugen 2 +מאוורר 1600RPM לוח אם:Gigabyte GA-MA790GP-DS4H זיכרון: 4GB ספק 550W אני צריך מישהו שיעזור לי לעשות OC למחשב שלי נייח ואני יהיה עם המחשב נייד וידבר איתו בסקייפ והוא ידריך אותי.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  7. Started by yahavon028,

זה מה שאני רוצה לקנות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 יש לי מעבד פנטיום 4 2800 מגה הרץ תודה מראש

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  8. שלום, זהו מחשב לעריכה וידאו ועוד הרבה שטויות בקיצור עומס רב, מעבד 3200+ 64.. צריך גם 2 מאוררים למארז.. את כל זה מומלץ להכניס בסביבות 300 שקל... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  9. אז ככה פעם יכלתי לעשות בעזרת התוכנה easy tune4 אובר קלוק מ-2400@3600 עכשיו בזמן האחרון נכנס לי משחה טרמית לחור של המעבד של אינטל אני לא יודע בדיוק אם זה קשור או לא ... בקיצור יש לי לוח אם gigabyte ga-8s648fx זיכרון geil 256 2700 333mhz ומעבד 2.4 של אינטל בקיצור אנשים תעזרו עצות בבקשה משהו... תודה מראש :-[

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by deth213,

המחשב שלי נמצא בחדר שהמזגן לא מגיע אליו כלכך, לפני כמה שבועות, שהתחיל להיות מאוד חם, הטמפ' עלו במעבד ובמארז... היום שמתי את המחשב בשביל הבדיקה בחדר ממוזג טוב, והטמפ' ירדו ב5-6 מעלות. כשהטמפ' של המעבד עולה אז הלוח שלי מתחמם, הצי'פסט, הספק והצלעות קירור שעל המעבד גם חמות והמאוורר (סטוק) מרעיש בטירוף. המעבד הוא PentiumD-2.66 עם קירור סטוק, האם קירור רציני יותר יעזור במקרה הזה למרות שטמפ' הסביבה גבוהה. או אם יש למישהו הצעות אחרות לפיתרון ? :s05:

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  11. שלום!! אני רוצה לעשות OC בגלל המשחק הכבד הזה יש לי מעבד אינטל E6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך 4850 ג'יגה זכרון למעבד החלפתי כבר קרור קניתי ארטיק קולינג פרו 7 הייתי רוצה להגיע ל2.6 במעבד יש לי ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 עוד לא עשיתי OC אף פעם תודה רבה ליאור

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by Bug2000,

מי שזוכר רציתי לעשות מודינג לספק היתי צריך לאריך את הקבל של הספק, אשר מתחבר אל לוח האם ולהוסיף עוד יציאה אחת ליציאות של הספק של ה12 וואלט, אחרי 4 ימים !!! (עד שקניתי הכל) סימתי הכל וכשאני מדליק את המחשב המחשב פועל אבל, המסך לא נדלק, לאחר שלקחתי את הספק של אח שלי הכל התחיל לפעול אז רציתי לשאול למה הספק שעבר מודינג לא עובד ??? וזה עוד ספק של 600 וואט !!! :-[ אני ממש עצוב... למישהו יש רעיון מה עשיתי לו ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by Armageddon,

I looked at my computer the other day and decided i would really like to add display to lighten it up since i find LCD pretty ugly i thought of adding a VFD (vacuum fluorescent display). The only good option of purchasing it already made is Matrix Orbital Products which are horrendously expensive. I heared of people making their own LCD display alone so said to myself why not VFD. I was wondering where to find a guide on how to do this and also where to buy the VFD screen itself. Any help will be greatly appreciated, thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  14. Started by !_Evil_!,

אוקיי נתחיל יש לי מארז X-Blade שקניתי אתמול וקיבלתי איתו 3 מאווררים. אחד אחורה 80mm מוציא אוויר אחד בחלון 80m מוציא אחד מקדדימה 120mm מכניס אוויר ---------------------------------------------- עכשיו יש לי מעבד P4 3000 Presscot והבנתי פה שהוא כמו תנור חימום. והטמפרטורה שלו זה 70 מעלות לאחר הקנייה של המארז הוא יתייצב ל60 פלוס מינוס אני צריך קירור למעבד שהוא לא המקורי?הוא שזה בסדר ככה?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by Eyal-Style,

שאלה בכותרת .

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  18. הטלן שוב לכולם! אני מתכנן לקנות מעבד 2.26 ומתכנן עליו גם OC! אך השאלה שלי שאם כדאי לי להשקיע באיזה VOLCANO 7+ או להישאר פשוט עם ההיטסיק המקורי + מאוורר SMARTFAN שיש לי?? פשוט לא בא לי להשקיע די הרבה כסף על ההיטסינק כשיש לי היטסינק מקורי בחינם ומאוורר TT SMARTFAN! בכל זאת האם ההבדל יהיה משמעותי, והאם כדאי לי לחסוך קצת בכספי? תודה,

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  19. יש לי את התוכנה ארדוור מוניטור ושם יש system cpu ו - PWM מה אומר PWM? טמפ' של מה?? system זה של המארז לא? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי לוח אם asus p4p800 עם מעבד p4 2.6 478 זיכרון 2X256 ו 2X512 כה אני יודע זה קצת ישן קראתי את כל המדריכים פה לאובר קלוקינג אבל לא הצלחתי להבין כמה דברים... בלוח אם שלי אני יכול לקבוע אם אני רוצה שהמהירות של הזכרונות תיהיה על 166, 200, 400 והמהירות של הכרטיס מסך זה משהו עם 33.3/66.6 משהו כזה, לא הצלחתי בכלל להבין מה זה אומר. אם מישהו יכול להסביר לי על הלוח שלי אני ישמח שאלה שניה אני עשתי אובר קלוק ל 3 גיגההרץ והמהירות של הזכרונות ירדה ל 154 אני קבעתי בביוס שהיא תיהיה על 166 וזה עדיין אותו דבר הוספתי תמונות מcpuz בבקשה עזרהההה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by mor_anter,

קיבלתי ב3DMark2001 SE תוצאה עלובה של 5000 נקודות זה הגיוני למחשב שלי?? דרך אגב מתחת לשם שלי יש את המפרט מחשב שלי

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by moshel7,

האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח? לאחר הרכבת גוף קרור חדש המעבד עדיין חם האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח?

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  23. אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi:

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  24. שלום לכולם. היום הגיעו לי כל הדברים שהזמנתי מארה"ב. הזמנתי מערכת קירור מים ,לא מדהימה אלא יותר בקטע של המודינג והיופי כי המארז שלי שקוף אז הזמנתי משאבה עם אור,לדים ,מיכל שזוהר באולטרה שנכנס איפה שהפלופי וכו'. אני חסר כל נסיון בהרכבה של מערכת דומה וכל עזרה תתקבל בברכה. ראיתי למשל שבבלוק יש IN ו-OUT או שמהו כזה של כיוון המים שזורמים. איך אני בדיוק מחבר מה למה ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים