עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Big_White,

איפה ניתן לקנות כמות לא קטנה של משחה טרמית ( מזרק גדול) של משחה טרמית פשוטה וזולה? לצורך ניסויים וכאלה? תודה.

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  2. חנות ליד הבית אמרה לי 30 שקל מארז סטנדרטי אין שם ואין חברה.. אני מניח שאני לא אקפוץ על זה.. אבל בכל זאת המחיר בלי התקנה עכשיו השאלה.. איך מתקינים מאוורר? איפה להתקין אותו? יש לי אחד מלפנים למטה ואחד באמצע מאחורה במארז MIDI TOWER שלי.. אז איך מתקינים איפה כדאי לי באיזה כיוון כל זה.. כרגע האחורי מוציא אוויר והקדמי מכניס.. טמפרטורותל שלי כרגע: CPU 62C SYSTEM 40C 4200RPM CPU FAN 2109ROM SYSTEM FAN ויש עוד מאוורר אבל הביוס לא יכול לקרוא אותו כי הוא מחובר רק לחשמל ולא ללוח אם..

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by yakir1111,

שלום אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות לו קצת את הMHZ יש לי במחשב: לוח אם K9NGM MSI מעבד ATHLON 64 3200+ זיכרון 256 533 MHZ כרטיס מסך 6100 GEFORCE (מובנה) אני עוד כמה ימים הולך ליקנות זיכרון שזה הכי דחוף לי.. ולעניין אני רוצה לעלות את הMHZ של המעבד בלי לפגוע ברכיבים אחרים כמו הזיכרון או הלוח אם וגם לעלות בלי שיהיה סיכון... הטמפ' של המעבד שלי 30-35 (מנוחה מאמץ) חיפשתי בביוס אפשרויות ואין לי כל מיני טיימינג וכל זה אפשר לעשות משהו עם הדרייבר של NVIDIA? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  4. מהו הקירור המומלץ בתקציב של עד 200 ש"ח למפרט הבא: MB - DFI UT P35 TR2 CPU - E5300 OC 3630 MHZ + Freezer 7 pro GPU - Connect3D 4850 Extreme OC + AC accelero HDD - WD 250G 16mb + WD 500G 32mb (sata2) RAM - 2G Kingston 800 MHZ 6-6-6-18 Case - Compucase PSU - Vantec ION2 500w Cooling - AC cooling 12cm Screen - Samsung T220p wide בנוסף אבקש המלצה לגבי זכרונות שיעמדו ב OC עד ל 1000MHZ. (הזכרון הנוכחי שלי בקושי עובד על המהירות המקורית שלו...) תודה

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by Nikiller,

שלום! יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-M57SLI-S4 ומעבד ATHLON 4400+ X2.. במקור המעבד היה 2300MHZ המכפלה 11.5 FSB 200 העליתי את הFSB ל230 בהתחלה עליתי כל סבבה... אח"כ העליתי ל236 ואת המתח ל 1.4500V ושוב הכל עלה... ככה הגעתי ל 2715MHZ.... וזכרונות 785MHZ (במקור 667) תמונה מהאוורסט http://img136.imageshack.us/my.php?image=ocv2tz8.jpg אם אני מעלה ל 238 או יותר אז המחשב נידלק מצפצף לאישור ואז מופיע המסך של GIGABYTE ואז מסך שחור והוא אומר שיש איזו שהיא טעות ב POST ואני יכול לבחור: 1)defaults 2)last known good ולהיכנס לביוס... עכשי השאלה שלי היא כזאת: האם זה שאני לא יכול לעלות יותר אומר שזה המקסימום שהמעבד הזה יכול או שטעיתי איפה שהוא...? ואם למישהו יש פיתרון איך אני ממשיך את ה …

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את כרטיס המסך MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 וחשבתי לקנות אתurl=http://www.thermaltake.com/products/chipset/g4.htm]מערכת הקירור המיוחדת לזה אבל אולי כדאי לי משהו אחר, או שבכלל אפשר לוותר על זה? האם מערכת הקירור הזאת תקרר לי גם את שאר המחשב?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS גירסת ה 320 MB, קניתי בלוק מים אבל לא מאלה שמכסים את כל הכרטיס. כאשר פירקתי את הקירור המקורי גיליתי עוד מלא רכיבים שדורשים קירור. מה האופציות לקרר אותם? האם הסינקים הקטנים לזכרונות מספיקים? איך לקרר את ה I\O CHIP ? אם אפשר קישורים. האם המוצר הבא הכרחי? http://www.dtekcustoms.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=207 תודה.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by -=THE MUMMY=-,

אם אני מחבר שני מאווררים לוט אחד(מארבע חוטים לשני חוטים)כדי לחבר ללוח אז כמה כול מאוורר יקבל 12 או 6 והשאלה השניה מה עדף לחבר שני מאווררים ביחד או מאוורר ליד מאורר

9. Started by yan,

עם איזה תוכנה אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? יש לי את הג'יפורס 5750

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  10. שווה לראות סתם לכיף http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&ak=null&S=5394F0B8563B492782460BA3F5B251F1&ClipMediaID=53037 קרדיט: נענע שהפיקו את הסירטון פנדה מחשבים: שהביאו להם את הציוד

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  11. שלום לכם, כשאני ממהיר ואני רוצה לבדוק את היציבות, ועושה test custom clocks, אז המסך נכבה ואחר כך אין תגובה. יש לי את הדרייבר האחרון (9.5). מה עושים? תודה.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by netanel38121,

איזה קירור אתם ממליצים למעבד 6600? תקציב 250-300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by NeverHood,

אפשרות ראשונה Spire EasyStream 3 שכרגע לא מראה תוצאות טובות במיוחד... (40-50 מעלות) במנוחה-מאמץ אפשרויות אחרות : Tt Spark7 Tt Volcano 7 plus Vantec AeroFlow המחירים שלהם בערך אותו דבר... השאלה שלי איזה מומלץ, ולמה? מבחינת ביצועים בשטח בהורדת טמפ' וכמובן גם בקטע של רמת רעש נמוכה!

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  14. מארז- (שיהיה גדול, טוב, ומאוור בצורה טובה(שיתאים לOC בלי הרבה עבודה) ושיכלול ספק מספיק חזק) לוח אם- של ASUS לP4 2.4 שיהיה מתאים לOC כרטיס מסך-תנו לי משו חזק וטוב של חברה אמינה וגם של יצרנית טובה עד 3000... שיעשה OC תנסו לסדר שהמחירים לא יעברו את ה5000 ותעשו טובה תתנו לי חנות און ליין טובה זולה ואמינה לקנות משם את החלקים... עדיפות לחנות שקניתם משם כבר(ולא לחנות של איזה חבר שהיא לא מהמוכרות..) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by The_Byter,

http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php מקום רביעי בOCDB ל1700+ ועוד לא סיימנו !

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by deqution,

שלום לכולם, מפרט: P5Q delux Q8300 2.5 OCZ 4G @ 800HZ arctic freezer pro 7 לאחר כשבועיים של למידה עשיתי את הOC הראשון שלי. הדבר הראשון עשיתי זה להעלות את המכפלה ל 7.5 - משום מה היא הייתה על 6. ואז נתקלתי במשהו דיי מוזר בישבילי - המחשב עושה לי מן חסכון אנרגיה בכך שה Freq לא יציב - הוא נע בין 2000 ל 2500 לאחר מכן העלתי את הBUS ל 400 והמחשב עמד על 2500 במנוחה ו 3000 במאמץ הבעיה היא כמובן - חום. ** הערה - לא נגעתי בביוס בשום דבר חוץ מה BUS יכול להיות שבגלל שלא נגעתי במתחים זה קורה?? כל הבדיקות נעשו בתוכנות OCCT ,CPUID HWMonitor ,CPUID CPU-Z

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by K0sTa,

שלום יש לי היטסינק יותר שאני לא צריך, אני לא משתמש בו והוא סתם שוכב בפינה...הטמפ' במחשב שלי לא גבוהות ואני לא מריץ שום אוברקלוק כרגע.. מה אני יכול לעשות עם הסינק הזה ואיפה לתקוע כדי שבכל זאת יתרום בצורה כל שהיא לקירור המחשב? מפרט המחשב: AMD 3200+ R9800PRO 128 512X2 DDR 400MHZ NFORCE 3

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by maxwell10,

לאחרונה ניקיתי ושימנתי את המאוורר למעבד אבל לצערי זה לא עזר והמאוורר עדיין מרעיש. ברצוני לקנות מאוורר חדש ללא צלעות הקירור. אילו פרמטרים צריך לדעת לפני קניית מאוורר על מנת שיתאים לצלעות הקירור הקיימות? (מרחק בין הברגים, אורך להבים, סוג הצלעות קירור וכו') איזה מאוורר מומלץ? אין לי צורך במאוורר חזק, אבל שיהיה שקט וכמה שיותר זול, עד 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by 00Amir,

אז שידרגתי למוגן 2 - וחיברתי לו 2 מאווררים שמכניסים אוויר אחד מול השני ועוד אחד שמוציא אוויר מהצד.. מתח המעבד עומד על 1.275V מתח ה VVT עומד על 1.31V, התעקשתי להשאר עם HT Enable . הבעיה היא שכאשר אני פותח פוטושופ במהלך הטעינה של תמונה המחשב מקרטע ז"א קירטוע של תזוזת העכבר.. מה שגם כאשר המחשב מתאמץ אני שומע רעשים מכיוון המעבד של פסססס - ולא ברור לי למה.. הטמפ במנוחה עומדות על 45 ובמאמץ מגיע ל 85 - לזכור שאני באילת אשמח כיוון...

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by eyal,

יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45 בקיצור רותח. אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז... האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד?? אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי? גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז?? או שפשוט לשים היסטינג טוב יותר בתודה מראש אייל.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by doldol360,

כותרת^ אפשרי? עד כמה? כי המעבד הזה גם ככה חם מאוד

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by SEFi,

אין לי שום אופציות בלוח, וגם אין ג'מפרים. וכיצד ניתן לדעת כמה V הכרטיס מקבל? (עם איזו תוכנה?) לוח ASUS P4S533 AGP GF2 TI

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  23. סוף סוף אחרי חודש שלם סימתי: עשיתי חלון למעלה במארז צבעתי אותו למעלה בניתי מערכת שליטה למאוררים + LEDים LEDים בתוך המארז אני מאמין שעד הבוקר אני יסיים את הפינישים האחרונים לילה טוב לכולם!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  24. שלום רב, ברשותי סלרון 1.7 שעבר אוברקלוק ל-1.8 ללא תוספת מתח. במצב idle, הוא על 45 מעלות וב-full load, הוא מגיע ל-59. המארז מקורר באופן סטנדרטי (מאוורר מוציא, מאוורר מכניס), והמעבד עם קירור סטוק. האם אלה טמפרטורות מסוכנות?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by michaelsko,

http://www.jab-tech.com/catalog/product_1915_Sunbeam_overclockers_cooler_kit__Blue.html האם המוצר הזה יעשה בצורה אפקטיבית את מה שהוא אמור לעשות?

• 12 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים