אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי מעבד Q6600 מחבר והטמפ' שלו היא בערך 80 מעלות האם זה תקין? האם זה יכול לגרום לנזק תמידי למעבד? ומה כדי לעשות אם צריך? אלעד.
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקיי, אספר בקצרה. התחדשתי במעבד חדש, ואיתו גם בקירור מפלצתי FREEZER EXTREME. מבחינת טמפ' אין לי שום בעיות אז לכן אני שולל כל קשר. ישנה בעיה, בעת ביצוע הOC, שכשאני קובע מתח ידני נוצרת לי תקרה מסויימת INTEL BURN TEST מפסיק לי לאחר 5 שניות כך גם OCCT. מבחינת משחקים, כשאני מפעיל את כולם בתוספת מתח ידנית למעבד, לאחר כמה דקות הם פשוט קורסים. אבל, כשאני קובע למערכת לתת מתח אוטומטי, אין שום בעיות חישוב ושום תקלות. הכל רץ לחי בצורה מעולה ולא קורס. אז מה הבעיה? הבעיה היא שמתח אוטומטי יכול להספיק למעבד שלי רק עד 3.45GHZ ומעבר לזה המתח האוטומטי פשוט לא עוזר לי, מתח של 1.425 למשל יכול להושיב אותי יפה על 4GHZ, אבל לצערי זה משהו שקורה רק בשינוי ידני. יש עצות איך אני יכול לפת…
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד E8400 עכשיו איך אני בודק שזה בסדר? העלתי אותו מ3גיגה הרץ ל3.6 גיגה הרץ איזה תוכנות צריך כדיי לבדוק? העלתי לו מתח ל1.200 pic http://up44.siz.co.il/up1/zdtgmdoixv1i.jpg איך אני ממשיך מפה או שצריך לתקן משהו?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המחירים שלם פחות או יותר זהים מה שחשוב לי בעיקר שיהיה שקט ויקרר טוב וכמובן מבחינת מימדים האם הוא יכנס למארז ANTEC P280. כל הצעה לגבי אפשרויות אחרות עם דגש על קירור ושקט מירבי. היעוד הוא למחשב לגיימינג ללא OC
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות קירור למעבד הנ"ל בסכום בסביבות 100 שח ראיתי שיש את Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=247 ב107 שהמליצו עליו וראיתי שיש גם קופון של אייבורי לקירור למעבד Corsair דגם Air Series A50 ב92 שח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7735&CatCode השאלה מה יותר טוב ? או שיש הצעות נוספות באותו טווח מחירים? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הHTPC והרסיבר שלי מאוחסנים במזנון סגור. אני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיוציא את האוויר החם החוצה. כרגע יש חור איוורור אחד אני מתכוון לקדוח עוד חור בצד שמאל למעלה ולהתקין את המאוורר. אשמח לקבל המלצות על מאוורר מתאים - בגדול אני מחפש מאוורר עד ~20DB. כמה שפחות יותר טוב. תקציב: 60~ שקל למאוורר אני מחפש מאוורר שיתחבר לספק ולא ללוח האם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה בסוף. המחשב שלי התחיל לעשות רעש מהבהב ואני לא יודע איך לגרום לו להפסיק לעשות את זה, אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לאחר ביצוע OC למערכת: ספק: Enermax 400W כ.מסך: EVGA 8800GTS 320mb SC מעבד: Q6600 + tower Toniq 120 1.5V זכרון: G-skill 4G 800M +0.4v לוח : GA965P-DS3 הצלחתי להגיע ל-3.5GHz, אלא שלהפתעתי גיליתי שבסיום התהליך אמנם המערכת עובדת ללא נפילות אך במשחקים מסויימים יש קטיעות ותופעה של חוסר רציפות בבדיקה שערכתי גיליתי בהרצת CPU-Z שמתח הליבה של המעבד המדוד בפועל הוא לא יציב ונע בין 1.1V ל- 1.4V למרות שעפ"י הBIOS הוא מקונפג ל-1.5V לאחר שניסיתי להוריד מעט את מתח הליבה בביוס ל-1.475 נרשם שיפור במדידה והוא התייצב על 1.428 אך לא מעבר לכך. הורדה נוספת לא משפרת יותר מ1.428 , בנוסף תופעת חוסר הרציפות והקטיעות נעלמה לחלוטין. שאלתי היא: - האם יתכן שהספק לא עומד בביקוש…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כל זאת בהנחה שאני לא מבצע OC כלשהו. שהרי היצרן אמור להיות אחראי ולתת מאוורר שמתאים לצרכים. אולי עדיף לקנות את גרסת TRAY ולהוסיף איוורור? אם כן איזה (במחיר עד 200 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כרגע המאוורר היחידי שיש מחובר ישירות לספק, האם עדיף לחבר אותו ישירות ללוח אם ל sys fan?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קראתי את זה: http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=5 כתוב שם ש "As previously mentioned, it's best to avoid oxidizing "white-grease" type TIM's, since they can tarnish the copper surface and bleed out." עכשיו MX - 3 אמרו לי שהיא בצבע לבן... (בגלל זה היא לא מוליכה...) האם יש סיכון בשימוש במשחה הזאת עם קירור שיש בו נחושת? בגלל חימצון או WHATEVER? דיי דחוף כי הזמנתי כבר ת'משחה ואם זה לא בטוח אז צריך לבטל מהר...
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר שאלות לגבי קירור המחשב,יש לי מעבד E6300 שהוא דיי חלש אז אני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איזה קירור לקנות לפי ההמלצות יש את הMUGEN 2 אבל יש מלה סוגים איזה סוג אני צריך ? או שבכלל כדי לקנות קירור אחר תקציב באזור ה250. חשבתי גם על אפשרות של קירור לכ.מסך שלי X1900XT כדי לעשות לו OC השאלה היא עם בכלל מומלץ לעשות לו ואם כן אז איזה קירור מומלץ עד 200 שקל . והשאלה האחרונה , יש לי מחשב נייד HP Compaq nc2400 חשבתי לקנות לו איזה פלטת קירור על עיזה אתם ממליצים אחן הגבלת תקציב נ.ב רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
OK, נתחיל. יש לי לוח אם של PC Partner עם ערכת השבבים: VIA P4X266. עכשיו, הלוח אם הזה מגיע עם קירור מגעיל ולא מועיל לChipset, ובגלל זה לוח האם שלי חם מאוד. : שזאת אומרת: 42-45 מעלות במצב מנוחה. 57-58 מעלות בFull load... עכשיו לדעתי אם אני אשים על הChipset שלו את הקריסטל אורב, זה יורד משמעותית את הטמפרטורה... ועכשיו שאלה - כדאי לי למרוח משחה תרמית על הChipset לפני שאני שם אותו?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אוקיי הגיע הזמן והחלטתי לחורר את המארז שלי.. מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס? או לחורר בדרך אחרת. (לא בגזרת ג'קסון) תודה
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 לפי המדריך הנ"ל, קניתי חלקים (עלה לי 30 שקל!) ובניתי (יותר נכון חבר שלי בנה... אני לא הפרעתי) אבל זה לא עובד יש למישהו רעיונות למה זה לא עובד? (החלקים מולחמים נכון, ואין קצרים, בדוק...) יש למישהו אולי תוכנות אחרות לאינפרא?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הכוונה ל-microsoft explorer מישהו ניסה את זה פעם הפלסטיק אדום אז לא נראה לי שזה יצא ממש יפה
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי חודש שלם סימתי: עשיתי חלון למעלה במארז צבעתי אותו למעלה בניתי מערכת שליטה למאוררים + LEDים LEDים בתוך המארז אני מאמין שעד הבוקר אני יסיים את הפינישים האחרונים לילה טוב לכולם!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
המאוורר משגע אותי זה מאוורר דלתא שעושה רעש ואני לא יכול להשאיר את המחשב דולק בלילה ככה האם יש סיכוי שהמעבד יעבוד גם בלי מאוורר? ולא ישרף לי?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD? ABIT ASUS EPOX MSI
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
עצבני יותר מ-זה קשה למצוא... נו, יש מזמינים (רק כאלה שיכולים לעמוד ב- 59 dBA)? ;D
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כן חברה, המודינג, קירור והאוברקלוקינג משפיע עלינו וממכר את כולנו ברגע שאנחנו עושים אותו. אז בואו ניגש ישר לעיניין. חלק בטח שואלים, איפה לעזאזל הייתי בכל השבועות האלו ? אובחן, המודינג השפיע עליי רצינית..ואני פשוט חייב להראות לכם את כל הפרוייקטים. לפרוייקט הראשון אני קורא: IDE AIR, לפני שאני מתחיל להסביר ולהציג את המודינג, מפרט המחשב: +AMD AthlonXP 2000+ @ 2200 MSI Geforce4 Ti4600 300/650 @ 325/747 640MB DDR Winbond 333MHz PC2700 Chaintech 7KJD0 mobo Enermax CS-8131L-BBS Case 40GB Maxtor 7200RPM, 10GB WD 5400RPM IIYAMA VisionMaster Pro 413C אז עכשיו, פתאום ניזכרתי שיש לי בצד את ה Voodoo5 5500 הישן שלי בעל שני מעבדים שעל כל אחד מאוורר פיצפון של איזה 30ממ...אז החלט…
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי 9550 ואני רוצה לעשות לו VMOD, הבאתי תתמונה שלו ואיזה מדריך אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=131139 עד כמה להגיע בזיכרון מבלי להרוס אותו? הוא עכשיו על סטוק 195 ויש לי צלעות קירור על הזיכרונות. בנתיים הגעתי ל460 בליבה שבסטוק הוא 324 עם קירור סטוק(צלעות) ושמתי עליו מאורר אפשר להגיע ליותר או שעדיף שלא?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-