עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה בזמן האחרון הקירור סקוט שעל המעבד שלי ממש עולה לי על העצבים אז חשבתי להחליף אותו התקציב המקסימלי שלי הוא 200 אני חשבתי על הCNPS7500 של זלמן עכשיו איזה גירסא עדיפה של האלומיניום והנחושת או רק הנחושת? [מה מוליך חום יותר טוב?(סליחה שאני נרדם בשיעורי כימיה)] בתודה,

2. שלום לכולם. יש ברשותי כרטיס מסך X850 PRO בתושבת PCIE, הכרטיס עבר החלפה של מערכת הקירור שלו, לגוף קירור של זלמן (לא זוכר את הדגם). גוף הקירור המקורי קירר גם את הזכרונות וכאשר הסירו אותו והתקינו את הזלמן נוצר מצב שאין קירור לזכרונות, האם זה קריטי או שעדיף לי לקנות RAM SINKS ולהדביק על הזכרונות? אני יודע שהקירור המקורי היה רציני רק בחלקו הקדמי של הכרטיס וחלקו האחרי הזכרונות קוררו ע"י רצועת אלומיניום דקה. דיעותיכם בבקשה.

3. איך אני יכול לבדוק טמפ. כ. מסך והמחשב? הם לא מומהרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by יניב קופר,

מחפש להוסיף קירור לכרטיס המסך

5. המארז מאוד יפה ויש לו קירור מים מובנה + פינים להוספה לקירור כרטיסי זיכרון ולזיכרון ממש נוח. ולפי הביקורות הוא ממש מקרר טוב. http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/3DMercury/3.html האם שווה 350$? שזה בערך 1600 בישראל אולי קצת יותר.

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by nadav2605,

<p>שלום,</p><p>יש לי נייד של דל E1405/640m בעל המפרט הבא:</p><p>Intel Core Duo T2400 @ 1.83Ghz</p><p>2X512MB DDR2 533Mhz</p><p>Intel 945 Chipset</p><p>כרטיס מסך הכלול בצ'יפסט - Intel GMA 950</p><p>סה"כ אני מרוצה ממנו הבעיה היא בהרצת משחקים. הוא לא מריץ אפילו משחקים ישנים על הגדרות נמוכות! זה מדהים כמה שהוא חלש. חשבתי אולי יש אפשרות לעשות OC קטן למעבד, לזכרון או לכרטיס מסך (אם אפשר לקרוא לזה בכלל ככה). מה אתם חושבים? האם זה אפשרי והאם דבר כזה יכול לעזור לשפר במעט אפילו את הביצועים?</p><p>תודה רבה מראש!</p>

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by zglazer,

שלום לכולם סליחה על הבורות אך רכשתי מחשב שנעשה בו OC מרכיב E2160 שהמהירות הנתונה שלו היא 1.8G למהירות של 2.7G באיזה כלי ניתן לוודא זאת הורדתי תוכנת אוורסט CPU Properties: CPU Type Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 1800 MHz L1 Code Cache 32 KB L1 Data Cache 32 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU #1 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU Utilization: CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #1 0 % CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #2 3 % נא עזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by hag911,

אני צריך את הקירור אויר הכי חזק והכי טוב למפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR Asus BLITZ FORMULA LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Enermax Liberty 500W Evga8600GT SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Thermaltake Tsunami +window LG LCD 19" L1970HR DVDRW PIONEER DVR-212DBK LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 Dominator Airflow Fan Arctic Cooling MX-2 חשבתי על זה: thermalright ultra 120 exteme + SilverstonFm123, אמרו לי שהוא הכי חזק באאיבוריי, מה אתםאומרים?! לא חשוב לי המחיר!

• 2 תגובות
    • 382 צפיות
  9. לא היה לי אלכוהול אז לקחתי ממגבון לח ניקיתי ניגבתי עם נייר טואלט ושמתי ת'קירור, וואלה זה היה סבבה, זה פוגע או משהו?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. שלום, במארז שברשותי כונס האויר אינו בדיוק מול המאוורר, אלא מכסה כ-70% מהשטח. במארז 3 מאווררים, אחד מהם על המעבד. האם יש לכך חשיבות? האם מומלץ להסיר את הכונס לגמרי? לוח האם NEO MSI P35 המעבד יהיה E6750 או Q6600

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by DorShoham,

שלום,ניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי (7600GS)(שעונים:400:400) והופתעתי לגלות שאני לא יכול להגדיל את מהירות הזיכרון מעל 480 בלי שיהיו ארטיפקטים. לאומת זאת את הליבה העלתי עד ל580 ועובד בסדר על השעונים האלה. מה יכולה להיות הבעיה לכך שאני לא מצליח להעלות את מהירות הזיכרון מעל ל-480MHZ? יש קירור סטוק בכרטיס. תודה,דור

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  12. Started by danm,

שלום, חשבתי על לתקוע מאוורר ביתי שמיועד לקרר אותי בימים החמים מול הדלת של המארז עכשיו אני בטוח שאני לא הבנאדם הראשון שחשב על זה, אם כך למה הדבר לא מומלץ, שהרי המאווררים האלה עצומיים ומספקים קור

13. Started by Shnig0,

שלום! עשיתי OC לכרטיס מסך בעזרת תוכנת RivaTuner והגעתי לתדרים הבאים: 648 MHz לליבה ו 1008 MHz לזכרונות עשיתי בדיקת יציבות והמקסימום שההכרטיס הגיע הוא 70 מעלות מה דעתכם? כדאי להוריד/לעלות את התדרים?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  14. Started by Ruya,

אני צריך המלצות לקירורי מעבדים בשביל הQ6600 שיעשה את העבודה הכי טובה שיש עד 150 ש"ח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by Supernak,

היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות) החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה: איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה) הראשון: TT SILENT WATER השני: TT BIG WATER SE מי לדעתכם יותר טוב? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  16. אני מדבר על קירור טוב. גם אם זה יעלה 300 שקל. העיקר שיהיה אפשר לעשות OC מאוד מאוד גבוה ולעבור באופן משמעותי את X2900XT. (אנשים עם קירור סטוק עוברים את XT אפילו) ועוד שאלה. אולי עדיף לקחת 8800GTS 640MB ולעשות לו OC עם קירור מתקדם? (לי זה ניראה לא משתלם)

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by davidreznic,

היי. רציתי לדעת עם למפרט הבא אני יכול להסתפק בקירור של אינטל או שעדיף לקחת FREEZER 7 PRO. אני לא מתכנן OC, ורעש לא ממש מפריע לי. המפרט הוא: C2D E6750 ASUS P5B 8800GTS 320 THERMALTAKE SUPRANO VB100BNS 12CMx2 הטמפרטורה בחדר היא בסביבות 26 מעלות. תודה רבה ויום טוב לכולם!!!!

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  18. Started by eranisra,

שלום לכולם...החלטתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי - הטמפרטורות במחשב במנוחה - מעבד כ33 מעלות, מאמץ כ-40. אני הולך לפי המדריך הזה שכבר פורסם באתר - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1198647. זה נראה כמומדריך די מקיף. מה שכן יש כמובן הרבה שאלות כיון שזה פעם ראשונה שאני מבצע זאת יש לי לוח אם של ג'יגהבייט. במדריך כתוב לכוון את הPCI CLOCK SYNC.(בנוסף להגדרה של הPCI EXPRESS FREQ.) אך לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי(אולי זה רשום בשם אחר?).וכן גם את אופצייאת הDRAM FREQUENCY לא מצאתי. חשוב לי לשאול את זה לפני שאני עושה אוברקלוק שלא אגרום נזק למחשב. אודה לעזרתכם המהירה - אני מאמין שיהיו לי עוד הרבה להתייעץ אתכם.

19. שלום לחברי הפורום התותחים ! ברצוני לעשות OC ל640 8800 ולשפר ביצועים (אתם יכולים להסתכל בתפריט המחשב שלי למטה צד ימין) אין לי מושג איך עושים את זה ראיתי שדרך ''לוח הבקרה של NVIDIA ''אפשר לשנות CORE BUS ו MEMORY BUS צרפתי תמונה למצב שהגעתי אליו (לא שינתי אף הגדרה-בגלל זה אני מתעייץ איתכם) כמה שאלות: 1.האם זה בסדר לשנות את התדרים דרך התוכנה הזאת? 2.האם קיים סיכוי שאני משנה וגורם לנזק בכרטיס שלי? 3.לכמה לשנות בכלל ?אם אפשר (לא מעונין לשנות למקסימום -רק שיהיה הבדל די משמעותי) 4.לשנות בקפיצות מסוימות ? אחרי השינוי מה אני עושה לבדיקה שהכל בסדר ? 5. תודה מראש לעוזרים !!!!!!!!!!!!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, חבר שלי צריך המלצה לקירור לכרטיס זיכרון שצויין בכותרת... תודה מראש לעוזרים!

21. שלום הייתי רוצה לדעת האם קיימת תוכנה לשליטה על סיבובי המאוורים תודה,

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by eranisra,

שלום, אני מתכנן לעשות OC למחשב שלי - (אני מקווה להגיע מה2.13 עם המאוורר סטוק ל2.6). חושבים שזה אפשרי עם טמפרטורות סבירות? אני כרגע על 40 מעלות במנוחה למעבד. ולמעשה אחרי שאני משנה הגדרות (FSB או הגדרות מתח) הבנתי שצריך לעשות בדיקה בPRIME לבדיקת יציבות. להריץ שם את הTORTURE TEST?? למשך כמה זמן? והאם זה אמור להיות כך כבTORTURE TEST המחשב בקושי יזוז(מן הסתם אולי בגלל שהPRIME חונק אותו) כמו שקורה כשאני מפעיל את המבחן?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  23. מדובר ב Arctic-Cooling MX-1. כותב, תודה רבה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by SyndromE,

בדיוק התכוונתי לשאול אם חייבים להשתמש בקירור זכרונות RHS88 בנוסף ל- VF1000 Led (מאחר והוא כבר מגיע עם ram heatsinks משלו). לצערי התברר לי עכשיו מהאתר של Zalman כי: כל הסיפור יוצא בסביבות 420 ש"ח כולל משלוח מ-Pandas ... כואב... למרות שבהתחשב בעובדה שהכרטיס עצמו עלה לי 1400ש"ח "בלבד", אני שוקל ברצינות ללכת על זה. השאלה הנותרת היא -- משהו ראה את המוצרים בחנויות נוספות ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה יש לי מאוורר רגיל למארז 120mm והוא עושה המון רעש, אבל לסירוגין- בד"כ הוא די שקט אבל לפעמים פתאום הוא מתחיל לטרטר בעוצמה של מיקסר שמערבבים בו חצץ. נותנים בומבה וזה נהיה שקט לכמה זמן. כבר ניסיתי לנקות אותו כמה פעמים ביסודיות אבל אחרי מספר ימים זה חוזר. שאלה 1- האם ניתן לפתוח איכשהו את החלק עם המנוע ולנקות בדיוק מה שצריך, ואם כן איף אני עושה זאת? שאלה שניה כמה אמור לעלות מאוורר כזה חדש? אצלי בעיר יש חנות אחת והם רוצים 50 שקל למאוורר עם חיבור לספק ו120 שקל עם חיבור ללוח אם [כמו זה שיש לי עכשיו] זה מחיר הגיוני? כמה זה כבר אמור לעלות למען השם ב120 שקל הייתי קונה בהום סנטר מאוורר לחדר : מצטער על החפירה פשוט אי אפשר להיות בחדר עם המחשב דלוק

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים