עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כוונתי היא האם הרכיבים האחרים כגון : מעבד, זכרונות וכדומה יושפעו כתוצאה מהOC של הכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by heilper,

לתשומת ליבם של קוראי הפורום ניתן להסתכל על ההודעה שלי בפורום לוחות אם מעבדים וכו... בקשר לגאוניותו של האוברקלוק מודינג זה הדבר היחיד שבאמת כדאי בפורום הזה לפי דעתי וגם זה לרוב נעשה בחוסר טעם אומנותי

3. המערכת היא כזו (מה שחשוב כרגע): E4400 965P-DS3 G.skill 2GB 800mhz CL5 Thermaltake BigTyphoon 120 VX Liberty 400W (אי אפשר לשנות קירור או כל דבר אחר, זה מחנות אחת כל החלקים) אז לשאלה, אני יוכל להגיע עם הרכיבים הנ"ל לתדר משו כמו 3.2ghz + ולהישאר יציב בקביעות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  4. אני רוצה להחליף את המאוורר 60 ממ שעל הוולקנו 6CU+ שלי למאורר 60 ממ גנריק נחמד תגידו אני אוכל לישון עם מאוורר שמייצר 31 DBA ? המאוורר שלי עכשיו הוא 37 DBA אני ארגיש הבדל?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אז ככה קודם הבעיה לכל אלה שיודעים מזה ולמי שלא אני יכתוב בכל זאת עד לפני שבועיים שניקיתי תמארז התחילו לי מאז ציפצופים ונכבה המחשב עד לפני כמה ימים שקניתי ספק חדש זה הפסיק אבל שרציתי להיכנס לתוכנה של הלוח אם שלי Abit EQ זה השמיע ציפצוף אחד ואחרי זה כמה ונכבה ישר המחשב !... עד לעכשיו אני לא נכנס לתוכנה ולא יודע מה הבעיה עדין כי לפני חצי שנה נכנסתי לתוכנה חופשי וזה לא השמיע כלום והמחשב לא נכבה ועכשיו למפרט: PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET השאלה האם אפשרי לעשות OC ?…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי לכולם הזמנתי מפרט מחשב עם קירור מעבד מדגם Corsair Hydro H60 , אם אני אוסיף מאוורר מהצד השני כמו ב-H80 אוכל להתקרב לאותם ביצועים של קירור? אם כן איזה מאוורר ? אני מודע לכך שהרדיאטור בH80 יותר עבה !

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  7. אני יכול להביא אופטרון 170 מחו"ל בזול, לא רק שאופטרון 165 מאותו הסטפינג עושה 3G(עם מים או אוויר לא זוכר), השאלה שלי, אם שניהם יצאו מאותו מפעל באותו שבוע באותו הסטפינג, האם שניהם יגיעו לתדרים דומים? דבר שני, אני מתכנן קירור גז ומים(בנפרד), והאם להקפיא את ה-CHIPSET עם פלטייה 80W ייתן משהו נוסף חוץ מ-HTT בשמיים?(המעבד כרגע מתפחלץ ב-440HTTX4MULTIPER.....

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by asilic,

יש לי את הוולקנו 6CU+ ונמאס לי ממנו הוא מרעיש מאוד ולא ניתן להשאיר את המחשב דולק בלילה עכשיו רציתי משהו שקט ויש 2 אופציות שאני צריך שתעזרו לי להחליט 1) החלפת מאוורר 60 ממ שיש על הוולקנו ב 60 ממ גנריק פחות רועש 31DBA לעומת 38 DBA שעל הוולקנו בכל אופן מה שרשום על הקופסא שלו 2)קניית היטסינק חדש לא יודע איזה רק שיהייה שקט ויעיל ולא יעלה על 100-150 שקל נואש לעזרה ??? ??? :saint: עזרו לי :saint:

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  9. אני מדבר על הפאנל הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 לא נראה לי ש זכו להרבה קונים עם המחיר הלא כל כך אטרקטיבי הזה, ואם יש פה מישהו שקנה הייתי רוצה לשמוע ביקורת קטנה (או לא קטנה) על המוצר (:

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  10. האם אחרי שמשנים את הנתונים בתוכנה CG ומכבים את המחשב, האם המחשב חוזר לנתונים הרגילים שלו.. כי אם במקרה המחשב עושה ריסטרט אז האם הכל חוזר לקדמותו? (האם זה לא משנה שום דבר בביוס?)

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  11. אם מציעים לשים מאוורר BOX של אייבי (1555) על מעבד האסוול (1550)- האם אנחנו מדברים על אותם המאווררים בדיוק או שהם שינו משהו (רעש,קירור)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שמתי לב גם שטמפ' המעבד עלתה בזמן המבחן של הכרטיס מסך, זה צריך להיות כך? והמתחים בסדר?

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Devil Servant,

שלום.. יש לי את הAbit Kv8 pro . החלטתי להשאיר את המארז פתוח ולשמן את המאווררים,ואח"כ גיליתי את תוכנה מיוחדת של ABIT,תוכנה ממש מגניבה שאפשר לשים את המחשב על כל מיני מצבים,כמו שקט טורבו ועוד,וגם לבדוק את המעלות.. אבל נראה לי המחשב שלי סובל מעודף חום.. 45 מעלות זה לא המון? תודה.

14. Started by maji3,

אני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך powercolor radeon hd4770 אם התוכנה MSI Afterburner ועוד לפני שבכלל שיניתי משהו כשאני עושה בדיקת ארטיפקטים בATITOOL אני מקבל את התמונה הבאה: האם אלו ארטיפקטים? ומה זה אומר לגבי הכרטיס המסך שלי? ד"א הטמפ' במנוחה היא 53 מעלות במאמץ (atifact test) לאחר 10 דקות כי 66 מעלות,אבל הארטיפקטים מופיעים כבר על השניות הראשונות. דרייבר catalyst 11.3 Windows XP service pack 3

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by chenrp,

פרטי המע' מופיעים בפרטים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  16. שלום לכולם היום בשעה טובה אחרי 3 שבועות סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי [מפרט בצד] ואחרי ששיחקתי קצת נייד פור ספייד עם תוכנות ברקע וכו' המשחק עדיין פעל לי על מקסימום חלק לגמרי [סוף סוף חח] אבל אחר כך שמתי EVEREST והתוכנה הראתה לי שיש לי טמפ' שלדעתי גבוהות מאוד... יש לי את המארז של NZXT TRINITY ועל הפאנל יש מד טמפ' והוא מראה לי 33-34 מעלות לא במאמץ ובנתיים הגעתי עד ל35... הינה הטמפ' זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  17. את המאוורר ?Thermaltake Smart Case Fan 2 8cm? ל: TT SOPRANO?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  18. עשיתי אנדרקלוק למעבד 6000x2 מ 3.0 ל 2.6 רק אני רוצה להיות בטוח ולא לחשוש שאולי טעיתי במשהו {שאולי לא הבנתי נכון} נכנסתי ל power user overclock settings שם כתוב cpu ratio ושיניתי אותו מ default ל x13 2600 יש אפשרות לשנות גם כן בחצאים ל x12.5 2500 אם תוכלו לענות לי על שני השאלות הבאות 1 }האם עשיתי נכון ולא טעיתי באיזה משהו? או ששכחתי להגדיר בנוסף עוד משהו? 2} האם המעבד שלי עכשיו בטוח נמצא על 65w אחרי הירידה ל 2.6 ? {כי המעבד הקודם 5600 89w גם כן נשרף לי ורק המעבד שהיה לי לפני שנה 4600 65 w החזיק לי כמו שצריך ולכן אני רוצה את המעבד שלי גם 65w } 3 } האם יש תוכנה שאני יכל לבדוק כמה וואלט המעבד שלי לוקח עכשיו ? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי כרגע מעבד: Intel P4 1.8A Northwood B0 אני מתכנן לקנות את אחד הבורדים הבאים: Albatron PX865PE Intel 865PE או Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE היתי רוצה לדעת האם אני אצליח להאיץ את האפ אס בי שלי מ400 ל533 ושהכל יעבוד כשורה? ולהעלות את מהירות הבאס מ100 ל 133?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתצורה הבאה: מארז: CoolerMaster Haf XM מעבד: Intel Core i7-4770K לוח אם: ASUS Maximus VI Hero כרטיס מסך: ASUS GTX 770 דיסק: Western Digital Caviar Black 2 TB ספק: SeaSonic 750W Bronze Series Modular M12II-750 האם אני צריך קירור מיוחד למעבד, או שאפשר להסתפק בלקנות מעבד בתצורת בוקס שבא עם המאוורר של אינטל? הערה: זהו אמנם מחשב שמיועד לגיימינג, אבל אני לא מעוניין לעשות לו OC

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by frodo,

ואם כן איזה והאם זה פותר את בעית ההתחממות?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני קונה מעבד AXP2500+ barton ואני שם לו גוף קרור של spire. אני לא עושה oc. אני צריך לשים גריז טרמי? ואם כן אז איזה לקנות (משהו זול)? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. כי פשוט על הצ'יפסטק יש מעין קירור שמתחבר לצינורית. מה זה בדיוק ? אפשר לפרק את זה ?

24. Started by ariel7766,

המפרט שאני קונה השבוע הוא בצד ימין ושאלתי פשוטה אני בן אדם שלא עשה OC בחיים לשום חלק ואני מתכנן לעשות בעתיד הקרוב אז הייתי רוצה לדעת האם המפרט הזה יתן לי OC טוב למעבד,לכרטיס מסך,זכרונות , וכו' תענו לי בכללי מכל הבחינות תודה!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים