אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הולך לעשות עוד הרכבה עם מעבדי Q6600 על לוחות ג'יגהבייט ורוצה לוודא תאימות רכיבים לפני שאני מזמין. האם ה-TT MAX Orb מתאים עם המארז כשיש בדופן המארז מאוורר 25 ס"מ? אני יודע שה-Tuniq לא מתאים (משהו שלצערי גיליתי אחרי שקניתי שתי מערכות כאלו). אבל ה-MAX ORB נראה יותר נמוך. כמו כן אני מקווה שלקירור הזה אין בעיה עם גירסת ה-L של הלוח P35? יש אגב קירור אחר שיהיה עדיף עד 250 ש"ח ויתאים 100% עם המארז הזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון מבחינת האורל והרוחב הוא יכנס אבל מהחינת בגובה זה גבולי כי המאוורר שנמצא על הדלת משהו ניסה לדחוף למארז הזה קירור באורך של 15.5ס"מ ומה היו התוצאות? ואם משהו ניסה או הכניס לתוכו TUNIQ אני מאוד ישמח אפילו לראות תמונות! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
*כותרת* אני רוצה לדעת אם הTuniq תומך בלוח האם שלי על מנת שאני לא סתם אקנה וזה לא יתאים חחח תודה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
-
-
היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם VOLCANO 7 מגיע עם גריז טרמי? ובקשר לרעש שלו, האם הוא באמת כל כך רועש? איך הוולקנו 6 ברעש לעומתו?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC למעבד Athlon XP 1600+ ואחרי זה עשיתי פומט והתקנה מחדש לוינדוס... ומה גיליתי, שהוינדוס XP מזהה לי את המעבד כ 1800 (כנראה בגלל שהוא על מהירות 1575), אז חשבתי וינדוס זה וינדוס.. אז הלכתי לתוכנה WCPUID ומה גיליתי? ששם גם כתוב שהמעבד שלי הוא 1800, מוזר ששעה קודם לכן בוינדוס הקודם (גם XP) הוא כתב לי 1600 מוזר... מה אני יכול לעשות בנידון? אני לא חושב שאם אני יוריד את המהירות זה יחזור...
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.thermalright.com/product_default.htm
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב מבוסס AMD Phenom II X3 710. המחשב לא יעבור המהרה מכל סוג שהוא. כמו כן המחשב לא מיועד לישומים שיעמיסו על המעבד יותר מדי. הנושא בעל החשיבות הגבוהה ביותר מבחינתי היא שהמחשב יהיה שקט ולכן אני מתכנן להשקיע גם ברכישת מארז שקט. בהתאם לכך חשבתי לרכוש קירור פסיבי למעבד ולכן אני מתעניין ב Z600. האם Z600 מספיק טוב לקירור AMD Phenom II X3 710? מה המגרעות שלו? האם יש למישהו המלצות לגופי קירור אלטרנטיביים (אפילו לא פאסיביים ובתנאי שיהיו שקטים מאוד)? תודה, אהוד
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
האם Zalman CNPS7000V-AL מספיק בשביל i5 3470 ? מארז P100 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי הכרטיס XFX Geforce 6600GT AGP ואני מעוניין לקנות בשבילו Zalman VF700-CU LED רציתי לדעת אם הוא 100% מתאים לו? כי לפי מה שרשום פה; בסעיף 3: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html "If the original heatsink integrates the HSI heatsink into one, then you cannot use VF700 on the card" זה הכרטיס שלי בדיוק: אז הקירור הזה מתאים לי או לא?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שמועות המתפשטות ברשת ממהרות להצהיר על יצרנית החומרה הקוריאנית Zalman כמתה. האמנם? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-zalman-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%aa-%d7%a0%d7%9e%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%98%d7%aa-%d7%a8%d7%92%d7%9c/
-
- 34 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ועוד שאלה, האם הארטיק סילבר 3 שווה 100ש"ח כולל משלוח, למה יש לי AX7 ומאורר ENERMAX 80mm והטמפרטורה במאמץ מגיעה ל58 מעלות, ובidle ל50-52 להוריד את הסינק ולנקות? או לקנות ארטיק סילבר? בזמנו ביולי 2002 קניתי את המחשב ואז כל מה שהיה לי היה פד טרמי, שקיבלתי עם המעבד, והטמפרטורה המקסימלית היתה 50 מעלות במאמץ... ד"א, ניקיתי את הסינק מפול אבק, אבל זה לא עזר כל כך...(בלי להוריד אותו מהמעבד...)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עובד באיטיות גם לאחר פירמוט. כשפתחתי את המחשב גיליתי בפנים כמויות מסחריות של אבק. 1) האם אבק משפיע על ביצועי המחשב? הרי אבק הוא חומר מבודד ולא אמורה להיות לו שום השפעה במגע עם רכיבי המחשב. 2) במידה ויש השפעה איך אני מנקה את כל הכמות הזו של האבק?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הכרטיס geforce fx5200 של gainword אין לי מאורר אלא רק סינק ויש לי מהירות זיכרון 266 וליבה 250 אני רוצה לדעת איפה כדאי לעשות OC ? לליבה או לזכרונות אבל במידה שהכרטיס לא יתחמם או ארטיפקטים משונים יצוצו ואז אני יצטרך להחזיר כי אני דואג לדברים כאלו,והאם OC משנה בהרבה את מהירות המשחקים?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD Atholn 3200 ליבת וינצ'סטר. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 23 מעלות. הטמפ' של הלוח היא 39-42 במנוחה והבנתי שזה גבוה יחסית ללוח אם השאלה שלי זה שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד,אני יעלה ב-300 MHZ לדוגמה אז זה ישפיע על הלוח אם והטמפרטורה תעלה עוד????(ואז הלוח סתם מתבלה או יותר גרוע....ישרף) תודה על העזרה אלעד
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביצעתי אוברקלוק קטן של 200 MHZ והעלתי את הזכרונות שלי ל550 MHZ מפרט: AMD 3500 WINCHESTER G.SKILL PC4400 LE SAPPHIRE X850 XT PE
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם אוברקלוק לכרטיס מסך מקצרת את חייו? כרטיס: 9600 xt 256mb מהירות מקורית: vpu clock : 500 memory clock : 290 ואני עושה לו: vpu clock : 547.71 memory clock : 331.71 ואף פעם הטמפרטורה לא עברה את ה 65 מעלות במאמץ. האם פעולה זו מקצרת את חייו?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
לפני חודשיים קניתי מחשב חדש שבא עם אוברקלוק. בחודש הראשון לא היו בעיות. בחודש השני הפסקתי לשמוע בסטיראו והשבוע הכטיס מסך התחיל לשלוח תמונה בשחור לבן לטלוויזיה. יכול להיות שלכל זה יש קשר לאוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ברשותי מערכת דיי פשוטה (במפרט)....אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך..השאלה שלי בגלל שהמחשב שלי דיי עגלה גם ככה כדאי לעשות גם למעבד? או שזה לא ממש יתרום כמו הoc לכרטיס מסך וoc לכרטיס מסך מספיק?
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות אוברקלוק למעבד הקונרו e6300 שאני מתכוון לקנות ולהעלות את ביצועיו לאלו של אחיו הגדול ה e6400. כמו שהבנתי אם אני עושה אוברקלוק זה מסיר את האחריות על המעבד. השאלה היא - האם הם אומרים את זה בתקווה שלא נעשה את זה , או שיש להם את האמצעים לבדוק האם באמת בוצע אוברקלוק במעבד או לא. נ.ב - על הדרך אני שואל - מה אתם אומרים על הקירור המקורי של מעבדים אלו ? יש מה להחליף אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק קטן ולא רציני ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי התווכחנו אם אוברקלוק מקצר את חיי הרכיב. אני אמרתי לו שאם אתה קונה ביט טייפון למעבד (נגיד) ועושה OC של כ 300MHZ -500MHZ והטמפ' נשארו כמו שהיה לך המעבד בלי OC וקירור סטוק, אז זה לא מקצר ,והוא טוען שזה מקצר. מי צודק? ויש לי שאלה: אם אני עושה OC ואחר כך מחזיר אותו למצב הרגיל לפני ה OC, חיי הרכיב חוזרים אליו? (אם זה באמת מקצר)
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-