אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! בזמן האחרון הטמפרטורה הממוצעת של המערכת שלי עלתה(היא באובר קלוק) ואני לא כל כך אוהב את זה שהמעבד שלי חוצה את ה40 מעלות, אז חשבתי אולי להחליף את המאוורר שמכניס אוויר(120MM ג'נרי) למשהו יותר איכותי עם פאנל שליטה או משהו כזה שיתן לי לקרר את המחשב ביתר יעילות. מה אתם מציעים? ראיתי את זה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1698336322.htm איך הוא? הוא עם פאנל לשליטה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ציטוט מהסטיקי שבראש הפורום: " 3. Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. " הייתי שמח אם מישהו (אולי אפילו SUB) יוכל להפנות אותי מאיפה המידע הזה לקוח? באתר של אינטל לא מצאתי טמפ' מומלצות, אז אני אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הנושא הועבר לפורום הזה ובצדק ולכן אבקש מכם לקרוא את העדכון שלקוח מהעמוד השני שם מפורטות השאלות שלי על פיזור החום במארז. (זה נראה ארוך אבל זה קריא מאוד. אני מצטער מראש ומבקש שתקראו כדי שתבינו את השאלה שלי) אני מסתכל על מבנה המארז שאני רוצה לקנות (NZXT HUSH) ומיקום המאווררים בו. אני מסתכל על כיווני הזרימה האפשריים של האוויר בתוך המארז הזה. אני מסתכל על מיקום המאוורר בכרטיס המסך ועל כיוון הזרימה של החום היוצא ממנו. ומה אני מבין מכל זה? - המאוורר הקדמי מכניס אווויר פנימה - אחלה בחלה! - על גוף הקירור של המעבד (שאותו אני אקנה) יש מאוורר משל עצמו שזורק אוויר דרך גוף הקירור אל המאוורר שבחלק האחורי במארז ומשם החוצה לעולם. - המאוורר שעל כרטיס המסך זורק אוויר למטה שנתקע …
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling Heatsink :לוח אם: INTEL GA-X48-DS4 :מסך: DELL 2408WFP 24" Widescreen Black LCD Monitor :כרטיסי מסך: 2X SAPPHIRE Radeon HD 4870 512MB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail :דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS 500GB Hard Drive Seral ATA-300, 7,200 RPM, 32MB :צורב: LG GH20NS10 Super Multi - DVDRW (R DL) / DVD-RAM drive - S :זיכרון: OCZ Reaper HPC 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2RPR10664GK :מארז: Thermaltake ArmorP…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC יש לי מעבדIntel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 אני צריך בשבילו קירור תביאו לי איזה קירור למעבד עד 100 שקל אני יודע תקציב נמוך אין לי כסף אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ה TJUNCTION שלי 85 שני הליבות נעות בין 57 ל 60 עלפי CORETEMP לפי TAT הן בין 59-62 לפי ASUS PROB המעבד 60-61 E6300 ללא שום אוברקלוק, זה לא קצת גבוהה?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי השבוע HARDCANO5 שהיה לי למחשב. את החיישן טמפ שלו חיברתי לבסיס הסינק של הP4 שלי ליד הליבה (הרמתי את הסינק, והדבקתי אותו ליד המקום של הליבה) עכשיו, התחלתי מדידות 1. המחשב מכובה לאחר לילה שהוא לא עבד 2. מצב IDLE בWINDOWS 3. סתם בביוס רבע שעה 4. LOAD על ידי שני PRIME95 רצים (2 בגלל שהמעבד עם HT מופעל) התוצאות מצורפות בגרף. המחשב לא בOC ההפרשים עצומים.... מישהו שיש לו ניסיון עם חיישנים חיצוניים יכול להעריך מה קרוב יותר לאמת? כנ"ל לאנשים עם מעבד דומה לשלי.... (2.6C) אם הטמפ כאן הם ככה עם HT, מעניין מה יהיו התוצאות כשהHT לא יהיה מופעל (מישהו רוצה חביתה?)
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי להתייעץ אתכם לפניי שאני קונה ( אולי עוד היום) , מה דעתכם על הקירור הזה ראיתי מספר מאמרים שאומרים שהוא טוב ולעומת זאת אחרים שאמרו שהוא בינוני וכשהוא מסתובב במהירויות גבוהות הוא רועש. היום הטמפרטורות שלי במעבד E6300 עם לוח DQ6 הם : מנוחה מעבד 44 במאמץ 50 מעלות +- ( ENCODING , GAMES) רק בבדיקה של אורטוס המעבד מגיע לחום גבוה יחסית ממוצע של 62. מה דעתכם בכמה ישפר הפריזר את המצב? האם לדעתכם הפריזר שקט יותר מהאורור המקורי שמגיע מאינטל כשהוא פועל ב 2500RPM ? (לדעתי האינטל דיי שקט בדואו2) תודה
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה קורה חברים?... אז כך קיבלתי לידיים שלי מעבד חדש לבדיקה מה שניקרא.. חח אולי אני ישמור אותו.. בכול מקרה הסטפינג שלו הוא החדש שיצא.. E6 LBBWE 0528 CPU-Z לא מזה לא את הדגם בכלל מוזר.. כניראה שהוא לא מכיר את החדשים... בקיצור קיבלתי אותו ממש הבוקר ושיחקתי איתו מעט והינה תוצאה יפיפיה... מקווה להגיע ליותר מ 3450 יציב!!! ואז להתחיל להיכנס לחברה הגדולים... בקיצור תהנו.. יחיאל http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=38960 [attachment deleted by admin]
-
- 76 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
טוב חברים, יש לי תנור בחדר. אני מסתובב בבית וכשאני נכנס לחדר מכה בי גל חום. אז קדימה מומחים... הנה מה שאתם צריכים בשביל להביא לי עצות: המפרט שלי נמצא מימין. הטמפרטורות שלי כרגע הן: קצת תמונות... 1+2: מאווררים של המארז, דוחפים אוויר פנימה. 3: Big Typhoon VX מקרר את המעבד, דוחף אוויר החוצה. 4: מאוורר של ספק ה-Cooler Master, דוחף אוויר כלפי מטה לפנים המארז. 5: מאוורר של כרטיס המסך, דוחף אוויר כלפי מטה.
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 השאלה שלי היא אם גוף קירור מדגם Sharks של חברת Evercool יתאים למעבד?
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך לדעתכם יעבוד הקירור הזה על המחשב שלי. ראה לינק -> http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm כרגע יש על המעבד את המאוורר הפשוט שבא איתו בעת הקניה (אין לי מוסג איך קוראים לו) וכן שני מאווררים ג'נרים מקדימה (דוחף אוויר) ומאחורה (מוציא אוויר) כאשר שניהם מאוד חלשים! בחורף אין לי בעיות עם הטמפרטורות (מעבד 35 עד 40 בשיא ומארז 27 עד 33 בשיא) אבל בימים חמים בקיץ הטמפרטורות קופצות (מעבד 46-52 ומארז 35-40). אני חשבתי לקנות את הקירור הנ"ל ולהשתמש בו במקום 2 המאווררים הגנרים שלי במארז (מקדימה ומאחורה) למרות שהמאוור אמור ללכת על ההיטסינק של המעבד. לפי דעתי הבעיה העיקרית אצלי זה החום במארז ולא המעבד דרך אגב הקירור הזה שווה 160 ש"ח והתקציב ש…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte GA-Z77-D3H i7-3770k קראתי המון על אוברקלוקינג וכל אחד אומר לשנות דבר אחר בביוס. רציתי לדעת מה לשנות בביוס לפני שמתחילים באוברקלוק. רשימה של דברים תעזור לי מאוד ובכל מקרה הנה כמה הגדרות שהייתי רוצה לדעת מה לשנות בהם: :advanced cpu core features (?Turbo power limit: ? (250 (?Core current limit: ? (250 ? :Cpu core enabled ? :cpu enhanced halt ? :c3/c6 state support ? :cpu thermal monitor ? :cpu eist function :cpu core voltage control ?? :cpu PLL :3D power control (?Vcore loadline calibration: ??? (extreme
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מתחת ל 5 שזה תזמון המקור, לעומת זאת את כל שאר התזמונים הוא נותן לי להוריד. שיניתי ב BIOS ועובד.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי: DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D A64 3000 939 E6 VENICE 2*512 OCZ PLATINUM REV2 TCCD CHIPS 480WATT THERMALTAKE X800GTO FIRE BLADE SAPHIRE אני יודע שלהרבה אנשים פה יש כבר מערכת מאוד מאוד דומה אז אם אתם יכולים תמליצו לי לשלבים שכדי לעשות מה קודם לעלות ואיזה מתחים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הכרטיס מעט רועש לי ושקלתי לפרק את הפלסטיקה וחבר לו 2 מאווררים 120MM של מארז במקום המאווררים המקוריים שמגיעים בגירסת הרפרנס הסיבה להבדל בטמפ' היא שמאוורר השני נכנס לפעולה רק כשהוא מגיע ל-75 אחוז והוא נהפך לטרקטור (בערך 28-30DB) ובגדול גם באזור ה60 אחוז הוא די מפריע לי מישהו ניסה לעשות את הקומבינה הזו? משתלם מבחינת רעש וטמפרטורה? יש הפרש של *אין בעיית אבק\מאווררים, הוא תמיד היה כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את התכונה real temp כמה המקדם צריך להיות אצלי,עם המעבד שלי הוא e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המקדם צריך להיות 90?100?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אחרי 4 שעות ללא שגיאות , התוכנה פשוט קרסה (Don't send / End task, איך שזה נקרא) אבל לא הספיקה למצוא שגיאה כלשהי . זה אומר משהו לגבי הOC ?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אוקיי לפניי כמה זמן פירמאטתי תמחשב והכרטיס רשת שלי היתנתק . שיחקתי טיפה בדוס והוא חזר לפעולה , אבל בתוצאה מי זה המאווררים החלו לעבוד חלש ממאווד! עד כדיי כך שלא שומעים אותם!, אז יוצא מצב שבזמן משחק המחשב מתחמם וקורס. אני לא יודע מה לעשות המאווררים עובדים מאוד חלש בתוצאה של משחק עם הדוס
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 866 MHZ וב CPU-Z רשום שגם הבאס וגם הFSB הם על 133 מגה הרץ ?? הזיכרון הוא 128 SDRAM גם 133 מגה הרץ ובCPU-Z החלק שרשום את המהירות המקורית של הזיכרונות {ב400 מגה הרץ זה 200 מגה הרץ} איך אני אדע עד איזה באס יחזיקו לי הזיכרונות??
-
- 8 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe מארז CoolerMaster Centurion 590 ספק כח Seasonic SS-550HT 550W קרור למעבד Scythe Mugen 2 ולאיזה תדר אני יכול להגיע תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך קרור טוב למעבד 200-400 שקל זה המחשב מערך מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: אני עדין לה יודע אבל זה לא משנה(יהיה לוח טוב) זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB אני חשבתי על הקרור הזה: קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 מה אתם אומרים?... תנו עוד הצעות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
ידוע כי ללוחות האם החדשים המבוססים על הציפסט של INTEL 915 ו 925 יש מגבלת OC הנובעת מחריגה של ה PCIE - אשר אינו ניתן לנעילה. ידוע גם כי יש בעיה ב OC תוך שימוש בהרדיסקים של SATA. האם משהו יודע אם יש בעיה כזאת גם בציפסט של 875 או 865?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm41.gif[/im מישהו אולי יודע איך לעשות אובר קלוק לזכרונות אני ממש צריך את זה אם תוכלו לעזור לי
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-