עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by benma,

מהו המאוורר הטוב ביותר מבחינת יחס בין ביצועים למחיר עבור המעבד E2160. אני לא עושה OC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by o.k,

שלום לכולם!!! אני מעוניין להוסיף למארז שברשותי שתי מאווררים 120mm יש לכם סוג טוב של מאווררים ולא סתם מעפאן??? תודה...

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  3. היה פעם ל-KSP אותו בקטלוג ב-210 ש"ח, היום אין אותו יותר שם. כל חנות אחרת לוקחת לפחות 250 ש"ח... האם מישהו מכיר חנות אחרת שתמכור אותו במחיר נמוך? בנוסף, האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר באיכות הקירור מול ה-6500AlCu שיש לי עכשיו?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by neogod,

אינ יודע שהשאלה קצת טיפשית,איך אני מוציא את המאוורר הקידמי של המארז. הוא נמצא בתוך תושבת מפלסטיק ואני לא מצליח להוציא אותו! אז אם יש איזשהו טריק אני אודה למי שיגלה לי

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  5. שלום אני מחפש קירור למעבד הכי שקט שאפשר וגם שיקרר. לוח:GA-965P-DS3 rev.3.3 מעבד: E6600 (אפשר לראות את כל הרכיבים במפרט) עריכה: לא מתוכנן OC בקשר לסידור מאוררים במארז שלי יש שלוש מאוררים ורציתי לדעת עם הסידור הוא טוב..: מכניס מקדימה מכניס מהצד מוצאי מאחורה. זה סידור בסדר?

• 8 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by amarn,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מהיצרן PALIT הדגם הוא: Nvidia GeForce 8600 GT 256MB עקבתי אחרי הטמפרטורה שלו זמן ממושך והוא עמד על ה50 מעלות כאשר אין מאמץ, ועל 62 מעלות כאשר יש מאמץ. ניקתי את פנים המחשב מאבק לפני שבוע והכל היה בסדר, גם לאחר הניקוי הוא נתן את הטמפרטורות הרגילות שלו. היום ראיתי שהטמפרטורה קפצה ל80 מעלות כאשר אין מאמץ. כיבתי ופתחתי את המחשב, ניקתי שוב מאבק (למרות שהיה ממש קצת, כי עבר שבוע מאז שנקתי אותו) וכשהפעלתי ראיתי שהוא עדיין על ה80 מעלות כאשר אין מעמסה על הכרטיס. הפעלתי משחק כבד וראיתי שבזמן מעמסה הכרטיס הגיע ל95 מעלות. המחשב לא כבה מעצמו ולא הציג לי שום הודעת שגיאה (בינתים..) אני פונה אליכם לעזרה: ממה החריגה בטמפרטורות נובעת? האם המצב חמור ודורש טיפול כ…

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by zag_zag,

יש לי בבית שני מחשבים שמריצים בערך אותה חומרה - מעבד פנטיום 2 (אחד במהירות 350 והשני 333), לוח אם BX מבוסס אינטל, זיכרון 128 או 256 (SDRAM) וכרטיסי מסך - TNT 1, TNT 2 (המחשב עם ה-350 מריץ את החומרה ה"חזקה" יותר). כמו כן, יש לי כמה מאווררי ספק (80 מ"מ) ומאווררי מדפסת (נראה לי ש-120 מ"מ). מהן האפשרויות שעומדות בפני ?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by Spaik,

כמה עולה מקדח כוס 80 מילימטר שאני יוכל לקדוח איתו בגג של המארז 80 מילימטר אני צריך. כמה עולה בערך ברשתות ace שזר וכל אלה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ההיטסינק של INTEL יש אליו מדבקה. היא חשובה?? היא נגד חשמל סטטי הוא משהו??? כי הורדתי אותו כי הוא לא היה מודבק טוב (הוא התחיל לרדת) אז למה זה?? כי אחריי זה המחשב שלי לא עובד עוד :'( אז מה קורה אם זה??? נהרס לי המחשב?? :'( כי המחשב שלי לא עובד יכול להיות עוד כל מניי דברים שיכולים להרוס?? ומה אם אחריות יש לי? או בגלל שהורדתי את זה ביטלתי את האחריות?

10. Started by FiR3SaLe,

מחפש קירור במחיר של עד 150 ש"ח.. אם יש אופציה הרבה יותר טובה במחיר טיפה יותר גבוה אני אשמח לשמוע עליה.. תודה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  11. אני רוצה לדעת האם הגעתם עם קירור טוב לתוצאות טובות הסתכלתי במאגר ההמהרה וראיתי רק אחד שם עם מעבד כמו שלי אז בטוח שלא כולם שמו שם את התוצאות שלהם תודה

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by approx,

אני צריך תוכנה אובר קלוק לכרטיס המסך(7600gs) שלי אני לא יודע מה הכי מומלץ

13. Started by aka_katz,

יש לי כרגע מאוורר אחד שדוחף אויר פנימה לתוך הקירור ואני רוצה להרכיב לו עוד מאוור השאלה היא באיזה כיוון לשים אותו? ששתייהם ידחפו אויר לתוכו? או שלהמשיך את הזרימה של האוויר שאחד דוחף והשני מוציא? אני די מבולבל :s05:

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by TheShadow,

מה שיש באתר לא שווה.. לא מסבירים בכלל מה צריך לעשות רק אומרים איזה OC כל מעבד צריך ואיזה שטויות של מערכות קירור.. איך אני מעלה את הקלוק אחרי שאני התקנתי קירור? ואיך אני מעלה את המתח של המעבד ומוריד אותו? ושאמרו פה HT התכוונו למתח?

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  15. מה עדיף מרחתי חומר לא נכון אני רוצה להוריד אותו ומרוח או SILVER GREAS מזוייף או את החומר הלבן מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by asili,

לפני שהשתמשתי בתוכנה הטמפ שלה ATHLON 1600 היו מעבד:46 לוח אם:35 במנוחה עכשיו הם מעבד:41 לום אם:34 אני פשוט אוהב את התוכנה הזו!!! אולי עכשיו אני ימהיר ל 1.53 תגידו אני ירגיש הבדל משמעותי מ 1.4 ל1.53?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

קניתי היום ספק לP-4 ואני רוצה שהוא יעבוד רק על המאוורים איזה חוטים אני צריך לחבר כדי להדליק את הספק ( יש מחבר מעוד גדול שאותו מחברים ללוח - אני מאמין ששם אני צריך לחבר את 2 החוטים בשביל להדליק אותו )

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  18. שלום לכולם! חבר שלי הביא לי את המאווררים האלה, אין לי מושג מאיפה הוא השיג אותם אבל זה מאווררים הכי מוזרים שראיתי. הם ניראים מאוד עוצמתיים עשויים מאלומיניום, אני חושב, ויש להם חיבור מוזר מאוד לחשמל. מישהו ראה דבר כזה פעם? אפשר להשתמש בו במחשב ביתי? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail NZXT Apollo Black Enermax Liberty 400W Zalman 8000 Copper P4/SocketA/K8 ZM8000 אני רוצה לעשות OC למעבד, קראתי את המדריך באתר ורציתי לוודא הכל לפני שאני מתחיל: 1) לבטל בביוס את: Spread Spectrum, CPU Thermal Trottling, EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology (אין לי אף אחד מאלה בביוס.. מצאתי רק את ה EIST וגם אני לא בטוח שזה זה) 2) להגדיר: - Shutdown Temperature כמה לעשות מקסימום? - להגדיר מחלק הזיכרון ל-1:1 - איך אני עושה את זה? :\ - DRAM Bank Interleave להפעיל - לנעול את PCI-Express ואז לעלו…

• 8 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by Kiru,

המליצו לי וגם מצאתי בחיפוש המלצות על כל מיני מאווררי מארז שקטים (Glacialtech, AC וכו'). העניין הוא שככל שמאוורר שקט יותר כך הוא נותן פחות CFM. השאלה היא, כמה CFM אני בכלל צריך כדי לקרר את המחשב? יש לי Pentium D 3.4, ומארז עם 2 מאווררים. לכרטיס מסך ולצ'יפסט אין קירור אקטיבי. כמה CFM אני צריך שיהיה במאווררים של המארז? 37 או 40 לדוגמא זה מספיק? תודה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by vner@,

Hi all ! just took one zm2hc1, and the first thing I thought is about these copper heatpipes I had many 8-10 copper tubes here, so i decided t do something !! I know some of you will say it is not useful, and it is maybe true, but at these hot days, when it gets hotter than 35*c during the day, it can helps... anyways, if it wont cool the HDD, it will work as a RAD for cooling the water while i was heating these pipes to higher than 400*c, I thought of these heatpipes, and remembered that they are full with a liquid.... I dont know exactly what there is inside of these ones, but anyway it had not blown up into my face... also heating it was very long and …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כותרת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by ktbnus,

שאלה קצרה נשואה טחון.... מאוורים כגון ה http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1485&cat=81&page=1 באים אם שלושה כבלים - שחור אדום - מטח שלילי וחיובי, פלוס כבל נוסף בשביל מה הכבל הנוסף? - למערכות שליטה מוכנות שיראה את ה RPM של המאוורר? האם אני יכול לחבר אותו ל פאן בס שבניתי ?

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by DoR TnT,

יש לי במחשב אחר בבית את הקירור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 עם מתאם והכל ל775. אני מחבר אותו בלוח ומגדיר אותו על PWN בלוח או על אוטומט ועדיין הוא מסתובב על 2700 גם במעלות נמוכות(32). יש לי אפשרות לפי ולט לעשות את המהירות אבל אין לי אפשות בחירה על כמה וולט להביא לו. אני רוצה להגדיר אותו על אוטו' כי הוא עושה המון רעש. מעבד: E8200 לוח: GIGABYTE P35 DS3L. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום תסתכלו ותגידו לי אם זה הגיוני (מאוורסט) Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF3 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 34 °C (93 °F) PWM 31 °C (88 °F) GPU [ EVALUATION ] GPU Ambient 31 °C (88 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 37 °C (99 °F) WDC WD1600JD-00GBB0 48 °C (118 °F) Cooling Fans CPU 2596 RPM Voltage Values CPU Core 1.50 V +3.3 V 3.25 V +5 V 5.00 V +12 V 11.90 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.02 V AGP 1.58 V

• 8 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.