אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קראתי את המדריכים בפורום במסגרת לימוד ראשוני של הנושא. הסכימה מראה מאווררים שמוציאים אויר וכאלה שמכניסים אויר. שאלה: כאשר אני קונה מאוורר, האם צריך לבדוק את כוון האויר שלו - או כל מאוורר יכול לנשוב לכל כוון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, הקרור של פאנטקס לא מיובא לארץ וחבל. הוא טוב יותר מהמתחרה הישירה - נוקטואה. הזמנתי אותו מאמזון במשלוח ישיר לארץ בתוספת מאוורר שלישי זהה לאלו הבאים עם הקרור. הקרור, כמו ה noctua nh-d14 הוא פשוט ענק. ההרכבה לא מסובכת והקליפסים שמצמידים את המאווררים לגוף הם הכי פשוטים לשימוש ונוחים שיצא לי לנסות. בחרתי פרופיל טורבו בביוס למאווררים וגם במקסימום (במאמץ) הם די שקטים. בCorsair H80 אני לא יכול להשתמש בשום דבר מלבד מהירות הסיבוב הנמוכה ביותר אחרת הרעש הוא בלתי נסבל. השוותי בין הקורסייר על מינימום סל"ד והפאנטקס על מקסימום וההבדל הוא בין 10 ל13 מעלות במהלך ריצה של Prime95 על SmallFFT עם AVX על כל 12 הת'רדים במשך כ20 דקות. המעבד הוא i7-4930K @ 4.5Ghz, 1.325V . האלבום המלא כא…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך 2 קירורים למעבדי I5 2400. למעבד 1: * קירור שקט מאוד. * שהיה פלטה מאחורי הלוח אם לחיזוק, אני רואה הרבה קירורים שמוחזקים על פלסטיק וזה די מפחיד אותי. במיוחד בקירורים גדולים וכבדים. * תקציב עד 200 ש"ח. אני מתלבט בין (מדורג לפי רצון לקנות): 2 MUGEN FREEZER 13\PRO (מלחיץ אותי ההרכבה שלו, אין פלטת חיזוק) YASYA למעבד 2: * קירור שקט מהסטוק. * תקציב עד 120 ש"ח. חשבתי על FREEZER 7, אבל אני רואה שכולם ממליצים על 3 KATANA? למה? הצורה שלו קצת הזויה, הוא לא זורק אוויר חם מחוץ למארז וגם לא כל כך מקרר את לוח אם. מה גם לגבי ה TX3?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ocia.net/reviews/sytrinvf1/page1.shtml
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כשמדליקים את המחשב - מאוורר המעבד לא מסתובב ומשמיע זימזום.לאחר זמן מה המאוורר מתחיל להסתובב, הזימזום פוסק והכל בא על מקומו בשלום. הזמן שלוקח למאוורר להתחיל מתארך ואני חושש שאגיע למצב שהוא לא יתחיל להסתובב כלל. המעבד הוא P4 3GHZ על תושבת 775. המאוורר הוא מקורי של אינטל. עד לא מזמן הייתה לי בעייה שאחד המחברים נגע בבמאוורר והשפשוף השמיע רעש נוראי - אבל המאוורר הסתובב. הזזתי את המחבר ואין יותר מגע עם המאוורר אבל אז התחלתי לשמוע את הזימזום באיתחול. ניסיתי לשמן את ציר המאוורר, למרות שכשסובבתי אותו ביד הוא הסתובב חלק וללא מעצורים. בדיעבד כנראה שלא הייתי צריך לעשות זאת משום שהמדבקה שמסתירה את ציר המאוורר לא נדבקת מחדש והיה צורך לאלתר עם סלוטייפ. כמובן שהשימון לא עזר. האם עלי להחל…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי כרטיס מסך 5850, בזמן מנוחה הוא בסביבות ה41c כאשר אני מחבר את ה LCD שלי בנוסף למסך המחשב הטמפרטורה עולה ל52 מעלות ב IDLE האם זה תיקני? והיכן אני מוצא מה טווח המעלות התקין שאמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך EVGA 7900GTX שקניתי עם קירור סטוק עצום הכרטיס לא עשה יותר מדי בעיות. אבל מרגע שהחלפתי לו את הקירור סטוק למערכת קירור מים של SWIFTECH והיטסינקים קטנים של PRIMECOOL (חברה שאני לא מכיר הוא התחיל לעשות בעיות. הטמפרטורה שלו ב EVEREST : IDLE - ברגוע ללא מאמץ: GPU: 27 GPU DIODE: 32 GPU AMBIENT: 32 GPU MEMORY: 27 במאמץ: GPU: 30 GPU DIODE: 36 GPU AMIENT: 35 GPU MEMORY: 30 דבר ראשון איזה חלק בכרטיס מסך מציין ה(GPU // GPU DIODE // GPU AMBIENT // GPU MEMORY) איך אני יכול לקרר את ה GPU DIODE או את ה GPU AMBIENT מה הם בכלל ואיפה הם נמצאים על הכרטיס מסך? דרך אגב אילו הבעיות שנוצרות לי על המסך: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
THERMALTAKE TIDE WATER FOR VGA והאם אפשר לשים מים רגילים (מינרליים\ברז)?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגיד משהו בקשר למדריך החדש שיצא המערכת הקירור. אז עלה בדעתי למה לא לשים קוביות קרח למיכל המים אשר יורידו את טמפרטורת המים והמעבד. וכך שמשתמשים בקוביות קרח כשרוצים לשחק במשחקים אז אנחנו רוצים שהמחשב יעבוד במהירות רבה יותר. תגיבו בבקשה בקשר לרעיון!! להתראות
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים קראתי על קירור פלטייה והבנתי שהוא נותן ביצועים מצוינים (כמעט ברמה של קירור גז) אחר-כך עשיתי בירור קצר באיביי ומסתבר שהתענוג עולה פחות מ15$ אני ממש רוצה להזמין אחד אבל רציתי לשאול אתכם איפה הקאץ'... איך יכול להיות שקירור כזה עולה כל-כך מעט?
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עשיתי OC לA64 הכל הולך בסדר גמור.. 37 מעלות במאמץ... עכשיו באמצע משחקים כבדים המחשב פשוט נופל... המעלות על 37 כמו שאמרתי 35 ככה.. המעלות של הכרטיס מסך בסדר גמור.. עכשיו ראיתי שאולי אם אני יעלה את המתח זה יפתור את הבעה.. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק וכמה לעלות.. תודה.. [המפרט בחתימה] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני לא רוצה שהמחשב יתחמם ויתחיל לעשות בעיות וישרפו חלקים וכו' וכו'... מזגן יעזור? מערכת קירור? ספק כח? תודה לעונים , VL.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6321 לא ידעתי שקימים דברים כאלו
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מאווררים למארז ANTEC 600 ( על הדלת ובחזית המארז) תכננתי לשים 2 מקדימה אם זה אפשר ושיהיו להם נורות כחולת כאלה גם. עכשיו השאלה היא איזה מאוורר יעשה עבודה טובה וגם יראה טוב ?וכמובן איזה גודל לשים 80 או 120 MM ? תודה חברים ;D
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 3000+ עם 2000MHZ המהרתי אותו ל 2400MHZ ואני עובד על המהירות הזאת קבוע , יש דרך נגיד שהמחשב יזהה את המעבד כ 3500+ (754) או 3400+ ולא כ 3000+ ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, זקוק להמלצה עבור גוף קירור ומאוורר שיתנו לי את הטמפרטורות הכי טובות שאפשר . אין הגבלת תקציב, והרעש לא ממש מפריע . לוח MSI K8N NEO2 , מעבד AMD 3500 NewCastle .
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שאני עושה OC האם צריך לגעת בזה ואם כן איך לדעת איך לכוון אותם תודה מראש הנה תמונה שמתארת את הקטגוריה http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/msi-p35-platinum/p25s.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיין עם המאוורר על ה GA-7DXR שעושה הרבה רעש, החנות שאליה התקשרתי, שם אמרו לי שהchipset amd 76 אחד מהיחידים שצריכים קירור אקטיבי, עדיין לא בטוח איך להסיר את המאוורר הקודם משום שאין קליפסים לheatsink ואני פוחד להרוס את הnorthbridge מכיוון שהסרת המאוורר תהיה כרוכה בתנועות סיבוביות, חמישהו יש עצה? ???
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא יודע איך נועלים PCI/AGP בביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG חיפשתי בכל הביוס ואני נואש בבקשה עזרה
-
- 15 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה המפרט שלי אני רוצה לדעת כמה אני יוכל לעלות לי בGHZ במעבד. אני קונה גוף קירור טוב ב300 שקל ואני עושה OC רק של העלאת המהירות בלי לגעת בדברים אחרים. לכמה אני יכול להגיע בהתיחס לזה שיש לי גם אפשרות להוסיף 1G זכרון. c2d e6420 2*1G asus p5b ספק 500
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש והחנות הציעו לי עוד מאוור בחינם, השאלה איפה לבקש מהם לשים אותו, הנה המפרט שלי: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 זיכרון שני: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 כרטיס מסך: HIS 6950 "FAN" 2GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL צורב: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA מארז:COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) ספק כוח: ENERMAX NAXN 550W (לא בטוח אולי אני אקח +80 ENERMAX NAXN 500W) קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח:HITACHI 1TB SATA3 את הכרטיס מסך אני הולך לפתוח ל6970 המחשב ישומש למשחקים בגרפיקה מקסימלית (כמו סקיירים עם כל המודים של שיפור …
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב, סוף סוף הגיע המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ויש שלי כמה שאלות... 1. האם טמפ' של כ 34 מעלות (מעבד ולוח) לאחר שהמחשב דולק כ 6 שעות והריץ 3 פעמים 3DMARK2001 , ועוד כמה פעמים את הבנצ'מרקים של SANDRA זה טוב? 2. בתוכנת CPU COOL מופיעות 3 טמפרטורות (TEMP1, TEMP2, TEMP3) , מה כל אחת מהן אומרת? 3. כשהחלפתי את מהירות המעבד/FSB ל 166*9 במקום 133*11 , תוצאת ה 3DMARK ירדה מ כ 2800 לכ 2400, מדוע? תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM ביוס: AMI (08/18/03) ------------------------------------------------ האם אני יכול לעשות אוברקלוק במחשב שלי? אם כן כמה אני יכול כבר לשפר? הוספתי לאחרונה 2 מאווררים של 80 מ"מ למארז עצמו לאוורור מקווה שיעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני פעם ראשונה עשיתי oc. יש לי amd 3000 ונכנסתי שם לבאיוס. עכשיו שם היו שני אופציות. אחת, להגדיל את את מהירות השעון בX1000 , X1300 , X2000 וכדו'.. שמתי על X2000 וראיתי בCPUZ שבמקום 1.0 GHZ נהיה 2.0GHZ. אחרי זה נכנסתי שוב לבאיוס והיתה שם עוד אופצייה שאני לא זוכר את שם, משהו CPU MHZ והיא היתה על אופצייה האוט', הכנסתי לשם ערכים של 250. המערכת לא עלתה אחרי זה.. אז הוצאתי את סוללת הליטיום ואז המערכת עלתה.. הפעם הכנסתי שם את הערכים של X2000 ו235 וכל היה בסדר והCPUZ הראה 2.13 GHZ אז נסיתי לשים 240 ושוב המערכת לא עולה. הוצאתי מלא פעמיים את הסוללה וזה לא עוזר. המחשב פשוט לא עולה. הוא עושה שני ציפצופים חלשים כשמדליקים אותו (כמו הצליל של השלט המזגן אבל חלש) אז מה נשאר ל…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-