אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים מישהו יכול להמליץ מה עדיף לנקות מחשב בפן (על אוויר קר כמובן) או לשאוב אבק אם שואב אבק??? והאם יש סיכון באחד מהם לחשמל סטטי?
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי את המאורר הזה כי הוא ראה שהוא דומה למאוררי מארז שאני משתמש בהם. המאורר כולו עשוי מתכת (גוף+כנפיים) ונותן כמות יפה מאוד של אוויר, רעש חזק יחסית למאורר אבל עדיין נסבל, והרבה פחד על האצבעות חחחח באמת שהוא מפחיד כשמדובר באצבעות כשרואים אותו מסתובב!! אגב, הגודל הוא 12.7*12.7*3.3 יאללה תמונות:
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאוורר + היטסינק חזקים וטובים ל P4 ו AMD Athlon XP עד 200 שקל כל אחד... כרגע אני מסתכל על Thermaltake Spark 7+ ו Thermaltake Extreme Volcano 12 בימים אלה ה AMD מגיע לי ל ל54 מעלות רגיל ו 70 ויותר מעלות במאמץ ומאט את המחשב כולו... וה P4 מגיע לי ל30 - 35 רגיל ו 40 ויותר במאמץ.... שניהם ללא אוברקלוקינג.... על שניהם כרגע יש לי מאוורר והיטסינק שקיבלתי עם המעבדים כשקניתי אותם Generic. אשמח לשמוע המלצות...
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על חנויות שמוכרות מאווררים לקירור מארז במחיר מוזל של כ 20-30 למאורר 120 ממ או 80 ממ באזור המרכז תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! הזמנתי מחשב חדש והוא יגיע כנראה עד יום ראשון. לא הזמנתי שום קירור למערכת, הכל מגיע עם מאווררים סטוק בינתיים. המחשב עלי לי 7100 ש"ח כאשר התקציב הכולל שלי הוא 7500 ש"ח כלומר עוד 400 ש"ח לקירור...(עם חריגה אולי של 100 ש"ח). אשמח להצעות קירור. מפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Twinmos 1GBX2 DDR400 PC3200 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E NEC ND3550AX16 DL DVD+-RW HEC Compucase 6919 Black+מאוורר 120mm נוסף HEC ACE580 580W 20/24PIN סה"כ 7,100 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עבדתי עפ"י ההנחיות שפורסמו כאן שמתי מעט (גודל גרגר אורז בערך) על מרכז המעבד ובאמצעות שקית נילון פיזרתי את המשחה לשאר האיזורים עד שבקושי ניתן היה להבחין בצבע המשחה. כנ"ל לגבי שארית המשחה שהכתימה את ההיטסינק. לעומת זאת באתר של AS ממליצים לשים מעט משחה על מרכז המעבד, להצמיד אליו את ההיטסינק ולסובב את ההיטסינק פעם אחת עם ונגד סיבוב השעון, מה שיוצר כתם של המשחה בצורת עיגול בגודל של איזור המגע עם ההיטסינק. לא ידעתי איזו שיטה עדיפה אז שילבתי את שתיהן. כרגע יש משחה שמפוזרת על כל איזור המגע של המעבד וההיטסינק (כמעט ולא מבחינים בה) ובמרכז יש כתם עגול. איזו שיטה עדיפה? מרחתי לפני יומיים ואין שינוי בטמפ' לעומת המצב הקודם. צריך להמשיך לחכות שהמשחה תיתפס?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מארז מעולה לאוברקלוקינג ואם אפשר שיהיה שקט. תקציב 750. תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי לוח אם שהוא תומך עד PC2700 (עזבו אל תשאלו) ויש לי שם 1GB (512X2) של PC3200 הוא עובד כן אבל הבעיה היא שהוא במירות של 333 כשכול האחד מהם אמור לעבוד 400..... אז יש אפשרות כזו בלוח עוד שניה אני עורך ונותן תמונה ששם אפשר לשנות מימשהו כזה מנואל ל400 אז זה זה?
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
Helow ppl I want to buy CPU fan for AMD 1.4Ghz becouse my fan only 3900rpm and temperature 63celsius what you adviseing ???? I think this Thermaltake DRAGON ORB 3 P/N A1135 Fan Dimension 60x60x25 mm Rated Voltage 12VDC Started Voltage 7VDC Power Input 6.0W FAN Speed 7000±10% RPM Max. Air Flow 38CFM Noise 37dBA Current 0.5AMP Interface Material Bergquist 225U Dimensions 69 dia mm x 79 mm tall Bearing System Ball Bearing Life Time 50,000 hours Connector 3 PIN What you think's ????
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6750 עם זיכרונות 800 value select של קורסייר... בתצורה 8*450 אני על מתח 1.45 יציב... ומה שמוזר טמפרטורות סבירות ביחס לקירור סטוק: מאמץ-64(!!!) הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם קירור למעבד באמת משנה משהו כשמדובר בהרצת משחקים בהגדרות מקסימליות? ואם כן, איזה קירור מועיל יותר (להרצת משחקים כבדים)? קירור מעבד או קירור כרטיס מסך? למקרה שמדובר במקרים פרטניים אז הרכיבים שיש ברשותי הם: Intel Core i5 750 2660Mhz Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB Gigabyte GA-P55-US3L (אם יש צורך בפרטים נוספים רק תגידו...) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי לTI 4200 128 DDR VIVO של GAINWARD אוברקלוק : מהירות זיכרון לפני אוברקלוק 444 MHZ מהירות ליבה לפני אוברקלוק 250 MHZ לאחר האוברקלוק מהירות זיכרון 520 מהירות ליבה 260 זה לא חלש? זה נראה לי מאוד חלש יחסית לכרטיס למרות שהמוכר אמר שזה מיוחד לאוברקלוקינג ... קניתי אותו מלפני שנה וחצי הוא פועל סבבה .... אני משתמש בתכנה EXPERT TOOL לאוברקלוקינג .. היא טובה?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! בתקופה האחרונה יש לי בעיות תצוגה במשחקים-התמונה כאילו נמרחת בחלק מהזמן-מופיעים מין "ענפים" של טקסטורות מרוחות מכל מיני עצמים במשחק...זה קרה לי כבר בכמה משחקים.אבל היום התקנתי את COD5 וזה פשוט בלתי נסבל. יש לי כרטיס מסך x1900gt,חשוב לציין שהטמפרטורה שלו בסדר.והדרייורים מעודכנים. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי אני חדש פה,ורוצה שתעזרו יש לי 4 מאווררים :בספק A,של המעבד B ,בפנל מקדימה C, ומאחורה איפה שיש חורים למאוורר(איפה שיש ת'חיבורים)D . והנה פירוט של כל אחד מהם. A: מוציא אוויר. B: מפזר אוויר. C: מכניס ומפזר אויר. D: מוציא אויר. וכל ה"פתחי אוויר" שיש במארז גם מוציאים ומכניסים אויר. אז עכשיו אני רוצה לשאול ת'מומחים סידרתי טוב? צריך לשנות משהו? אה ואגב כל מאוור בערך mm 80-60 אז זה טוב? אולי צריך לקנות יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו את התוכנה וכשהיא אמרה לי לעשות ריסטרט עשיתי ואחרי זה המחשב לא עלה.. ראיתי את השולחן עבודה אבל העכבר לה הגיב וגם המקלדת לא... ואז עשיתי ריסט ובמסך הכחול של הסריקה הוא נתקע שוב לפני שהסריקה התחילה אז הייתי צריך לפתוח את המחשב במצב בטוח ואז למחוק את הקבצים שההתקנה הכניסה... ואז הכל עובד... מה עלשות?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אוקי , יש לי את הלוח של DFI בעל צ'יפ-סט 975 , ומעבד C2D E6600 ES (תודות ל free_me_0 ) .... המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 360 FSB , עכשיו בכל תדר מעל ל 360 המחשב מסרב לעשות BOOT , וזה בגלל תזמון ה TRFC ההדוק שהביוס מאלץ ... בגלל שאין אפשרות לשנות את זה דרך ה BIOS המשכתי ב OC דרך מערכת ההפעלה (XP 32) . ע"י MEMSET אילצתי תזמון של 35 במקום 28 , וע"י CLOCKGEN העליתי את ה FSB ....בנתיים המערכת יציבה ב 3.4 כלומר 378 FSB , מתח מעבד 1.3V עכשיו , טמפרטורה של גשר צפוני מגיעה ל 43 עם קירור של TT EXTREME SPIRIT II , מעבד בעומס מגיע ל 50 , אני ממשיך הלאה ...אשמח להערות תגובות .... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש להם תוכניות להוציא גירסה של יותר מ-350W?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequency ב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה. יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס? ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שם אנא עיזרו לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היום קניתי והתקנתי את FREEZER 7 PRO, אני 100% בטוח שזה יושב טוב. בכל מקרה, הרצתי את system stability test של everest, המעבד הגיע ל48 מעלות. התחלתי לשחק בGRAW ושאני יצאתי מהמשחק ראיתי 84 מעלות, יכול להיות שהחישן נידפק?או שמשהו באמת לא בסדר? נגעתי בצלע קירור וזה לא מרגיש 80 בכלל! עכשיו 5 דקות אחרי, החישן אומר אותה טמפרטורה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תשמעו שיגעתי מספיק אנשים באי יס יקיו ואמרו לי לשאול בפורום אז כבר נכנעתי.... ;D אז קיצר: אם אני לוקח SLK800 עם המאוורר שבא איתו אז בכמה מעלות בערך הבדל יהיה מ SK-7? (כולל המאוורר שבא עם SK-7) שאלה 2: כשיהיה לי מחשב חדש אני מתכנן על OverClock אוקיי אז אני צריך כמה מאווררים במארז להעברת אוויר טובה נכון? O: אז קיצר המארז שלי אני מאמין יגיע כבר עם 3 מאווררים דה? ואני מוסיף עוד 3 של ThermFlow ומרכיב אותם לבד אני מאמין או שיעזרו לי חברים מאקסימום אבא שלי עוזר גם אז קיצר לדעתכם זה יספיק להעברת אוויר טובה במארז? (6-7מ אווררים, לדעתכם? יש לי קור בבית של בערך 24-28 מעלות וביום חם מאוד 30-31 אפילו שרוב הזמן גם בימים חמים אני סוגר ת'חלונות כמעט כולם בחדר אז זה 26 מעלות) שאלה3:…
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חברה ! אני צריך ממכם עזרה , תראו אני לא מבין גדול בעניין הלדים , אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי .. אז כחה לקחתי סידי ועשיתי בו חריטה (הסביבה החיצונית שלו היא פרספקט) , ואני רוצה להאיר את החריטה שעשיתי אם לדים .. כיצד אני יכול לעשות זאת ? ורציתי גם לדעת אם יש צבעים שזוהרים בחושך והיכן ניתן לקנותם תודה מראש לכל העוזרים ! :-*
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי: q6600 ga-p43-ds3l g/skill 4096 cl4 tuniq tower enermax modu82+525w hush ביטלתי את כל ה-C1E והEIST 9*333 וזיכרונות על 800 מתח למעבד 1.28(ע"פ cpu-z.)כשהטוניק על המהירות הכי גבוהה הליבות במנוחה על כ-50 מעלות ובמאמץ עובר את ה-70 מה לא בסדר? (הטוניק לא חם מדי)
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
זוכרים המהרה ושיפוץ ל MSI G3TI200 אז סוף סוף כבלתי בחזרה את הכבל של המצלמה שלי ויש תמונות!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-