אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בונה כרגע מחשב חדש לחבר, נשארה לי רק בעית במעבד, אני מתלבט בין ה 6400 ל6300, (כי ה6600 יקר מידי...) מה עדיף? האם באמת מרגישים את ההבדל בין ליבה של 2.13GHZ לבין 1.86 ב OC?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3437&s=4 :coolman:
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע אלי היום הS1 ועוד שני מאווררי 120 מ"מ. מכיוון שאין לי ניסיון בכלל בהחלפת קירור אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור למדריך מומלץ בנושא. קחו בחשבון שאין לי עוד מחשב או כרטיס חלופי, ולכן אני לא אוכל לשאול שאלות בפורום עד שהקירור לא יהיה מורכב במלואו, אז עדיף שהמדריך יהיה פרטני כמה שאפשר. מדובר בכרטיס 8800GT אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את הALX שלי על המעבד והיה מאוד קשה להדק אותו, אז אם תופסים אותו ניתן להזיז אותו קצת שמאלה וימינה על המעבד, כך זה צריך להיות? או שהו צריך לשבת בדיוק על המעבד ללא תזוזה בכלל??? מבחינת טמפ' הם עלו קצת לעומת המאוורר של וונטק שיש לי.אבל אני מניח שזה בגלל המאוורר הג'נרי ששמתי עליו או שאני טועה?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ובאותו המחיר (פחות או יותר 200+- ) כי במחיר הזה אני יכול להזמין את הALX בפנדה (כולל משלוח) ומזיגזג וPCH אני מגיע לקחת וכל אני חוסך 45 ש"ח למשלוח. תודה על ההמלצות.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא? לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC) לא ממש אכפת לי מהרעש. תודה IZIKD
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים לוח את ASUS P5KPL ומעבד E5300 כאשר הרכבתי את המחשב, הביוס הראה לי כי הטמפ' של המעבד גבוהה והיא 100 מעלות נראה לי מוזר מאוד כיוון שרק הפעלתי את המחשב לא הגיוני שכבר התחמם, ובנוסף הטמפ' לא משתנה, הבנתי שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד הבאתי לטכנאי בKSP (על הפנים של שירות לא קונה מהם יותר כלום) את המעבד והלוח אם והוא אמר שהוא יבדוק, התשובה שלו הייתה שהמאוורר לא יושב טוב(בילבול מוח אחד גדול) ובגלל זה הוא מציג את הטמפ'. לסיכומו של עניין האם הטמפ' שמציג הביוס מגיעה מהחיישן של המעבד או המאוורר? אשמח לעזרה ותשובה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הBT הלך לעולמו כמשו אמרתי. עכשיו אין לי אחריות כי דוגרי קניתי אותו בקומבינה אחת גדולה. אז אין לי איך להחליפו. עכשיו מה שהלך לעולם זה לא המאוורר, שאותו הייתי מחליף אלה 2 HEATPIPים... אל תשאלו איך(כי אני גם לא יודע לא הייתי מספר ימים בבית) אבל שחזרתי הבייתה המחשב היה מכובה והקירור היה שבור. עכשיו שאלה שלי היא האם לקנות עוד אחד BT, שהיו לי איתו המון בעיות בהתקנה ונאלצתי לחפף(זה למה הוא נשבר עם הזמן לדעתי) או לקנות את הSchyte Ninja שאני יודע שלא יהיו לי איתו בעיות כי חבר שלי קנה כזה והוא התקין תוך 10 דקות. התושבת היא 478, המעבד הוא 2.4 שעבר OC ל3.0... תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ה-Thermaltake BigTyphoon 120 VX הגיעה לנעה המחיר נראה די גרוע... אומנם ביחס לBT נרגיל זה ממש לא הרבה (10 שקל ) אבל יש את טוניק טאור ב275.... בכל מקרה שמח שסוף סוף הוא הגיעה עריכה : סליחה לא ידעתי...אפשר לנעל
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ברגיל הוא מגיע ל60-75 ב5 דקות הראשונות כבר. אחרי יציאה מHITMAN BM הוא הגיע ל87 ואז ירד ל80, 75, ואחרי רבע שעה חזר ל60-70. הסרקוצליה או איך שלא קוראים לזה (אל תרדו עלי אם זאת טעות, פשוט תתקנו): 2 מאווררים 80 מ"מ (או יותר קטנים, לא בטוח) בצד שמאל (כשהמחשב מולי) מכניסים מאוורר אחד 80 מ"מ מלמעלה מוציא (יש מקום מאחורה לעוד 80 מ"מ) (מקדימה יש בעיה, מבנה המארז חוסם אותו - אני אוסיף שם מאוורר כשאני אתחיל להתעסק עם דרמל וכאלה) בנוסף כמובן אחד של 80 מ"מ (או שזה 120?) על הCPU שבא על המעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך שלא רלוונטי עכשיו. איך אני מצנן את המחשב בצורה הזולה ביותר? חשוב לציין: עכשיו המעבד על 67-62, אבל הלוח אם על 44, הAux על 32 והכונן קשיח על 26... אז אני לא צריך קירור מקיף מדי…
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי AMD2600+ שני מאווררים גדולים ובכל זאת המחשב שלי כמעט כל הזמן על טמפרטורה של 80 מעלות כשהוא פתוח! כשהוא סגור זה כבר הגיע ל90,ונראה לי שגם אם אני ישים עוד 4 מאווררים זה לא יעזור.. עזרה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המחשב שלי הגיע היום מTMS ואיתו הOC מ 2GHZ ל 2.8GHZ.. בדקתי עם אוורסט ואח"כ עם TAT, והטמפ' של הליבות אפילו לא מתקרבת ל40 מעלות.. 34-37 בליבה 0 ו32-34 בליבה 1 (זה לא במאמץ, סתם גלישה באינטרנט וכמה תוכנות ברקע..) זה הגיוני<? או שאולי יש איזה בעיה בסנסורים? אם זו באמת הטמפ', אולי אפשר להוריד קצת את המהירות של המאוורר?=פחות רעש.. איך עושים זאת? ~תודה רבה מראש~ עריכה: גרמתי לשניהם לעבוד ב100% עם TAT, קפצו מיד ל68-73.. זה כבר יותר מפחיד.. אבל מה צריך בשביל לגרום למעבד באמת לעבוד ב100%?
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
נכון לעכשיו הוא באוברקלוק ל2.4 GHZ הטמפרטורה של המעבד בIDLE 46 LOAD 50 CORE1: 55+ CORE2: 55+ לוח אם גם בסביבות ה50 המארז הוא FULL TOWER 2 מאווררים 80 מכניסים אוויר מקדימה ומהצד (על כרטיס מסך) מאוורר אחד 120 מוציא אוויר מאחורה על המעבד יש לי HSF זול של SPIRE ומעליו משחה תרמית Arctic Silver 5 חשבתי שיכול להיות שזה בגלל ההיטסינק הזול של המעבד אבל פעם הטמפרטורות בוא לא עברו את 40 באותו אוברקלוק ובלי היו מתחת ל30! למה הטמפרטורות שלי כל כך גבוהות? הצילו!
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום!! לפני כשבועיים הוספתי למארז מאורר 120 THUNDERBLADE אשר עובד על 7 וולט.. וסיילנסר על ה9800פרו שלי.. ה120 יושב מול המעבד והמעבד יושב על 26 עם מזגן בפעילות רגילה (יענו אחרי כמה ימים ללא כיבוי אך לא עומס) ועל 31 ככה ללא מזגן.. חשבתי לשים את הביג טייפון אבל אני חושב שלא יהיה מקום מפני שמולו יהיה הת'אנדרבלייד.. ולשאלתי! ככה.. אז יש לי במארז: 120 מוחלש מכניס מול המעבד 120 בספק (מעל המעבד) מוציא (המאוורר בתוך המארז) וסיילנסר מוציא.. איך לדעתכם יתפקד הפאנלס 103? http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Komponenten/CPU_Kuhler/TT_Fanless_103/tt_fanless_103.html http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm בהשוואה לקירור סטוק של A64 3000 754.. יקר…
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הייתי על 3.5Ghz והיה לי FSB של 960 עכשיו אני על 3.6 ועדיין הFSB אותו דבר ... איך אני מעלה אותו ? כשאני מדליק את המחשב בפוסט מופיע לי שהזכרונות רצים כ 3200 למה ?? יש לי 533Mhz שזה אמור להיות 4200 עריכה : הכל יציב נבדק עם סופר פאי 32M עכשיו הרצתי בדיקה של 16M גם יציב ...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
הנה קצת תמונות שלו בפעולה - אם יש למשהו שאלות לגבי על העבודה - זה המקום
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נראה די oWNZ באמת משהו רציני, גם הם אומרים שהוא מוריד בעד 15 מעלות את הכרטיס ברמה הסטנדרטית שלו... אבל באמת רעיון מצויין, מהסוג של: איך לא חשבנו עלזה קודם!! לקחת antec cyclon blower, לשים עליו hs ולחבר אותו לכרטיס מסך! נהדר לא? באמת רעיון טוב מידע נוסף יש בdigit-life אבל אני לא מצאתי שם... ובtechno
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים ובכן המודינג שלי עדיין לא הסתיים כמו שכתבתי בפרסום הראשון על המארז שלי.. אז הפעם הוספתי LCD 20X4 .. אז הנה לכם סרטון קצר על ה LCD ו על המארז שלי מבפנים .. (למי שלא ראה את המארז שלי הנה קישור) אני אחסוך במילים, הנה הסרטון: http://ilf.israel.net/LandRover/modding/lcd.rar
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי הרכבתי אתמול את הlcd שקניתי דחפתי אותו בתוך קופסא שמצאתי והוא מחובר למחשר בחיבור של מדפסת ולספק... עכשיו השאלה שלי היא: שאני מכין לו מסך לתצוגה של הווינאמפ (דרך התוכנה jalcd) הוא מציג הכל טוב ויפה אבל את הגרפים שמראים את הצליל (אוף שחכתי איך קוראים לזה.. כמו במערכות סטאריו המעפנות) הוא בכלל לא מראה מישהו יודע מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX Leadtek GeForce PX8600 GT 256MB TDH - PCX - retail COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 אני מעוניין לעשות OC. אבל שמתי לב עוד לפני שהתחלתי שהnorth bridge ממש רותח..אי אפשר לגעת בו יותר מחמש שניות ואפילו 3.. האם זה נורמאלי?? כרגע יש עליו את הגוף קירור המקורי של הלוח אם. ודרך אגב, גם הsouth bridge ממש חם..
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
משום מה אני לא רואה את ההודעה הקודמת שכתבתי.. פעם ראשונה שאני עושה OC ראיתי לפי איזה מדריך ביוטיוב.. קראתי גם פה את המדריך אבל לא הצלחתי לתרגם אותו לעבודה בביוס המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Processor Q8200 2.33GHZ 1333MHZ 4MB ASUS P5Q Freezer 7 Pro G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION לא הצלחתי לעשות רטיו 9 יש לי שם רק 6 ו7 אז אלתרתי.. זה טוב? לכמה אפשר להגיע עם המפרט שלי? תודה!. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלטתי לעשות OC ל9800 NP שלי השתמשתי בתוכנה RAGE3D והתחלתי לאט לאט להעלות את מהירות הCORE של הכרטיס כל פעם בדקתי יציבות וחום והגעתי בOC עד למהירות של 380 (המהירות של ה9800 פרו) והכרטיס היה מאוד יציב אך טיפה התחמם אבל לא משהו רציני ( לא קרוב לאיך שהכרטיס יתחמם עם הקאטליסט 3.8 ) בדקתי מה התוצאה ב3DMARK03 והיא הייתה: לפני OC 4600 אחרי OC ל9800 פרו - 5200 לא השתמשתי בשום קירור מיוחד חוץ מהמאוורר המקורי של הכרטיס המסקנה שלי היא שבכלל לא שווה לקנות 9800 פרו אם אפשר להגיע אליו בOC מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-