עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. התקציב הוא לא גבוה בכלל.. קצת פאדיחה ת'כלס אבל יום יבוא ואני יביא תקירור הכי מפחיד בעזרת השם אבל עד אז חשבתי על קירור טוב (שקט ויעיל) עד 100 בוא נגיד...

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by ReDev1L,

האם קניית ערכת קירור מים מספיקה לקירור כל חלקי המחשב ? זה כולל בלוקי קירור לכרטיס מסך\מעבד ולכל הרכיבים במחשב או רק לחלק ? כי ראיתי בנפרד למשל קניית בלוק קירור מים לכרטיס מסך (יש לי 8800GT) שעולה לבד רק 600 שקל. אשמח ליותר מידע, תודה!

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by integral,

יש למישהו נתונים? כי היתרון במכפלה הוא רק 0.5 ל Q9450 , אבל מצד שני בגלל הקאש הכפול, הוא אמור להתחמם משמעותית יותר. (חוץ מהלינק הזה: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=47943 )

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  4. מאוורר מארז פשוט,,, אני רוצה לסובב אותו יותר מהר איך?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  5. יש לי את הSF2 שהוא בעצם המאוורר של הוולקנו 9, אבל אני מתלבט בין הסינקים SK7 או סט שלם של ונטק? תודה לעונים :-*

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  6. שלום יש לי מעבד E8400 3.0GHZ עם OC קטן שסקייפיסי עשו לי ל3.4GHZ .. לוח אם DFI LAN PARTY X48 T2RS זיכרון 800MHZ OCZ 4G Cl 4-5-4-12 בארבעה קיטים של גיגה.. ספק HEC 550W קירור למעבד syite ninja rev B מפרט בצד.. איך אני יכול להעלות את הOC?

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MSI SUPRIM X RTX 3090 TI ואני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס אני רוצה לעשות באמצעות תוכנת msi afterburner וראיתי שיש דבר כזה בתוכנה voltage control האם זה עושה נזק? האם זה מרים את המתח ליותר גבוה ממה שהכרטיס מגיע? אשמח לעזרה וטיפים איך לעשות אוברקלוק בלי לעשות נזק לכרטיס

8. Started by nizans,

יש לי E6600 כרגע עם קירור סטוק. אני רוצה לעשות OC אבל אני לא יודע איזה קירור לקנות ??? התקציב שלי הוא 200-300 אני מתכנן לעשות OC כבד ! חשוב שהקירור לא יהיה יותר מידי גדול כי המארז שלי קטן יחסית (TT ARMOR JR) ושיתאים גם לסוקטים החשים של אינטל כדי שאוכל להשתמש בו בעתיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by zam,

טוב, אז כמו שאמרתי אני מחפש שניים כאלו (ואולי 4 ) לקירור שלי. חיפשתי ב-4 החנויות שמופיעות בסטיקי הדביק אבל אין שם. D-TEK לא עושים משלוחים ואני אובד עצות. למישהו יש רעיון מאיפה לקנות?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  10. תראו בתמונה באוורסט שלי המעבד על 22 מעלות.אבל שהוא מראה כל מעבד בניפרד זה אחרת אז מה הטמפ' האמיתית של המעבד

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  11. אני הולך לעשות מודינג שלם למארז (צביעה וכו'). אני כמובן הולך גם להוסיף 3 חורים (קדימה, בדלת, בגג) למאווררים 92 מ"מ. עכשיו אני נאלץ לשים בחור האחורי של המארז מאוורר 80 מ"מ, כי החור הזה היה כבר עשוי עם המארז. שמעתי שמאווררים 80 מ"מ עושים המון רעש, ושמאוורר 92 מ"מ עושה פחות רעש. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לשים מאוורר בגודל 92 מ"מ על החור שמיועד למאוורר 80 מ"מ? זה יתאים מבחינת מיקום מברגים וכו'? ודבר נוסף: בדרך כלל כשעושים חור מקדימה למאוורר אז צריכים גם לעשות חור בפנל הקדמי של המארז (ולשים עליו גריל) כדי שהמאוורר הקדמי יוכל לשאוב אוויר. אז אני לא יכול לעשות חור גדול בפנל הקדמי כדי שהמאוורר ישאב ממנו אוויר ורציתי לדעת אם אני אעשה במקום חור גדול, כאלה חורים מאוד קטנים המאוורר י…

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by Imbernir,

http://usa.asus.com/products/pccomponents/cooler/gaming/starice/overview.htm מה אתם חושבים על הקירור הזה? הרבה אנשים אומרים שזה הדבר הגדול הבא (גם בקירור וגודל) ומגיע ועובר אל הביצועים של ההיטסינקים החדשים של Thermalright. אני חושב על לקנות אחד אבל אני לא מוצא שום השוואות של זה...כי זה גם די חדש. המקום היחיד בארץ שמצאתי את זה בwww.lamir.co.il למישהו יש השוואות?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  13. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לפני כמה זמן היה לי כרטיס מסך 6600LE (מפרט בצד) ואחרי שהשתמשתי בתוכנה ATITOOL ה OC היה כמובן על הפנים אבל בכל זאת ניסיתי אותה כמה זמן בכל מקרה לאחר כמה זמן שהכרטיס היה ב OC הבנתי שלא מרגישים כמעט שינוי בבצועים שלו אז החלטתי להחזיר את ההגדרות הקודמות של הכרטיס (עשיתי את הבדיקה של ATITOOL וקבעתי לפי זה(בהתחלה) בכל מקרה אחרי כמה זמן שהכרטיס הוחזר מחדש למצבו הרגיל הוא פשוט "קם יום אחד והחליט להשרף!!" פשוט המחשב עבד, UPS והכל ופתאום אני מתעורר בבוקר לגלות שהמסך לא עובד...אחרי כמה בדיקות וחיבור לכרטיס ONBOARD הבנתי שזה לא המסך אלא הכרטיס, כדי להיות בטוח וכמובן להשתמש באחריות שלי הלכתי לטכנאי שלי שמכר לי את כל הסט של המחשב והוא חיזק את דברי---- עכשיו כמה שאלות: 1) יכו…

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  14. איך זה שעם היחידת קירור הזאת טמפ' המקסימום של המעבד היא 37 מעלות? זה נחשב לטוב? ומה ההשפעה של היחידת קירור הזאת(לא מצאתי אותה בנושא הנעוץ של היחידות קירור)

• 18 תגובות
    • 904 צפיות
  15. שלום לכם יש לי מארז של COOLER MASTER 590 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3927&category_id=19 ויש לי במארז 2 מאווררים של 12 ס"מ יש לי במארז אופציה להוסיף עוד 4 מאווררים נוספים יש לי כרטיס מסך GTX 470 שהוא כרטיס מסך חם מאוד השאלה שלי האם כדאי להוסיף מאוורר נוסף למארז ואם כן איפה תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  16. אם מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לבדוק טמפרטורות לחלקים שלי במחשב...

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by tal^_^,

בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?

18. Started by Bagheera,

אני מתלבט בקשר למפרטים למערכת קירור מים שאני מעוניין ליישם במחשב חדש שאני אקנה(מעבד Q9450, 2X 8800GT וכו) התקציב הוא עד 1300~ דולר כולל משלוח מחנות בחו"ל כמו ForzenCPU וכו. המפרט הראשון הוא מפרט חלקים ב 787 דולר עם 300 דולר משלוח בFEDEX. המפרט השני מכיל מערכת קיט של CM עם בלוק נחושת ושני בלוקים נוספים לכרטיסי מסך. ועכשיו מספר שאלות: 1. הלוח אם שאני בונה עליו הוא ה אסוס סטרייקר 2, לוח אם עם גשר צפוני בעייתי בכמות החום שלו ולכן אני מעוניין לקרר אותו גם כן, כרגע ישנה חברה בגרמניה שמייצרת גופי קירור במיוחד ללוח הנ"ל(נשאר לשאול אותם אם הם אכן שולחים לארץ). 2. האם אפשר להיתסמך על לולאה יחידה או שכדאי ליישם שני לולאות? 3. המארז למחשב הנ"ל יהיה Stacker 830 NVidia Edit…

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by nas,

אז ככה.. פרוייקט חנוכה\פסח שלי הולך להיות בניית מערכת קירור מיים כוללת (כרטיס מסך,מעבד ולוח אם , זכרונות והארדיסק באופציה) התוכנית שלי זה לבנות הכל (הככככל) חוץ מהמשאבה :] אולי מחר אני יעלה תוכניות הראשוניות שלי לwaterblocks אין לי ממש זמן כרגע אחת הבעיות המרכזיות שלי הן: המערכת תיהיה אטומה לגמריי (מן הסתם) .. אבל אני יצתרך לבנות שסתום כל שהוא כדי לרוקן ולהוסיף מיים, הכל פשוט וקל ,אבל.. הwater tank הולך לשבת על הריצפה של המארז וגודלו יהיה תלוי בכמות המקום שיהיה במארז :] הבעיה היא: כוח הכבידה.. הרדיאטור וה waterblocks יהיו יותר גבוהים מהמיכל מיים, ולכן בגע שפותחים תשסתום.. פוףףף הכל ישפריץ החוצה.. חשבתי לפתור תבעיה עי שסתום שיהיה מורכב בתוך צינור קטן ואז אני יחבר צ…

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by dol222,

סליחה על הבורות אבל איך עושים OC למחשב? ולאיזה רכיבים הכי כדאי לעשות? המחשב שלי כזה: Q6600+BT VX P35 DS3L G.SKILL 4GB CL5 8800GT PALIT SONIC

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by Armageddon,

Im looking for a good cooler for my P4 2.4B that is currently over clocked to 3 ghz and over volted to 1.625. For normal usage the stock cooler was more than enough, but under the massive over volting and over clocking its slowly turning very poor, my current idle temps are 32-35 degrees and full load can reach 48 degrees. What will be the best air cooler to buy for a P4, budget is irrelevant, but the cooler should also not be very noisey, since the stock cooler is very quiet im looking for something around that level of noise but with better performance. Thanks in advance.

22. Started by Hagaix,

המעבד זה 3800+. http://products.amd.com/pages/DesktopCPUDetail.aspx?id=65 מעבד חסכוני למדי, 35 וואט רק. הבעיה היא שיש לי קירור בוקס, וחוץ מזה שהוא ממש מרעיש הוא גם לא מצליח לקרר וכל פעם הוא קורס תחת המאמץ גם כשזה סרטון בp360 ביוטיוב. אני זקוק אז לקירור אחר. ראיתי את הac 64 למיניהם, הם שקטים מאוד, אבל גם מקררים ברמה של הבוקס. יתכן ומשחה טרמית חדשה תסדר את זה, אך בכל מקרה אני מעוניין בקירור חדש וטיפה שקט יותר. שקט לא כזה חשוב, אבל כן רוצה משהו שקט יותר. מעוניין לחסוך יחסית גם, התקציב עד 100 שקל אך שוב עם עדיפות לחסוך. הרכבה תעלה בטח איזה 50 שקל, אז אני ארכיב בבית. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by doldol360,

כותרת^ אפשרי? עד כמה? כי המעבד הזה גם ככה חם מאוד

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by שועל האש,

יש מישהו שאולי קנה את זה ויודע איך מפעילים את זה על ידי קול אני יודע להפעיל את זה רגיל אבל לא על ידי מוזיקה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_143&products_id=3693

דיונים חדשים בפורומים