אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://usa.asus.com/products/pccomponents/cooler/gaming/starice/overview.htm מה אתם חושבים על הקירור הזה? הרבה אנשים אומרים שזה הדבר הגדול הבא (גם בקירור וגודל) ומגיע ועובר אל הביצועים של ההיטסינקים החדשים של Thermalright. אני חושב על לקנות אחד אבל אני לא מוצא שום השוואות של זה...כי זה גם די חדש. המקום היחיד בארץ שמצאתי את זה בwww.lamir.co.il למישהו יש השוואות?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
למי שלא מבין אני מדבר על המעבדים הישנים ההם, מעבדים שחורים ארוכים שנראים כמו סירה ומתחברים ללוח כמו כרטיס מסך... איך מחליפים להם קירור? איזה קירור חלופי יש להם בכלל?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
התיעצתי עמכם המון בנושא קירור ותמיד עזרתם לי הפעם אני מנסה לקרר משהוא אחר - אקווריום...:-) לצורך העניין אני מחפש לקנות 2 מאוררים של 7X7 ס"מ בעלי CFM גבוה וDB נמוך אני אחבר אותם לשנאי ו/או בקר לשלוט על הפעלתם עד שיורידו את הטמפרטורה ב3-2 מעלות אחרת....מרק דגים יש לכם מושג מה מומלץ להרים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286 א. מה לעזאזל? ב. כדאי בכלל? לא מאוד יקר, אבל אפקטיבי?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
סוף סוף ... ;D קיבלתי אותו לפני כשעתיים ... מכיוון שהוולקנו מותאם גם לפנטיום 4 וגם לאת'לון XP , הוא מגיע עם שני סוגי קליפסים .לקחתי את הקליפ המתאים - של האת'לון (יש לי פנטיום 3) וחיברתי אותו לוולקנו . למרבה הפתעתי , כאשר נסיתי להכניס אותו למקומו , סירב הנ"ל בכל תוקף , בדקתי וגילתי שהבעייה היא בלוח-אם - יש קבל קטן שלא מאפשר לכל התופסן להיכנס . לאחר כ5 דקות של חשיבה מאומצת החלטתי לחתוך את החלק שנוגע בקבל . רק לאחר שחתכתי את חלק המתכת הקטן , הואיל בטובו ההיט-סינק להתיישב על המעבד שלי . המעבד עכשיו בטמפ' של 30 מעלות (לאחר שני בנצ'ים ומשחק קטן) ובOC ל900 מה"צ . כרגע המהירות מכוונת לMedium אבל לא נראה לי שתהיה בעיה כאשר אעביר אותו לLow. מבחינת רעש , המאוורר עושה רעש בדרגה ב…
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400 (Conroe-2M) CPU Platform / Stepping LGA775 / L2 CPU Clock 3060.0 MHz (original: 2000 MHz, overclock: 53%) CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 340.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 70%) Memory Bus 340.0 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 1) מה אתם אומרים על ה-OC, אם אפשר נקודות לשיפור/שימור. 2)אני עובד כרגע עם זכרונות CORSAIR VALUE 2X1GB CL5.5.5.16 @ 680MHz והבאתי אותם למצב של DRAM:FSB = 1:1. האם שווה לי להחליף את הזכרונות ל-Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 האם ייתן לי ה-CL הנמוך יותר תוספת בביצועים באותו ה-SETUP הנוכחי?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי מעבד Q9550 וזכרונות CORSAIR XMS2 2X2GB 1066MHZ עשיתי אוברקלוק למעבד 3.70GHZ וזכרונות על 1050 MHZ. ניכנסתי לEVEREST וראיתי את התוצאות הבאות עבור זיכרונות READ10135 WRITE 9827 COPY 8763 LATENCY 49.8 . החלתטי ללכת עוד צעד קדיה והצלחתי להגיע לתדר של 3.88GHZ במעבד ו1096MHZ בזכרונות. אבל הפעם כשנכנסתי לאוורסט הביצועים היו יותר נמוכים! READ 9672 WRITE 9253 COPY7672 LATENCY 71.2 עכשיו אני לא מבין למה עם תדרים יותר גבוהים אני מקבל ביצועים נמוכים יותר? ד"א גם ב-3D MARK אני מקבל פחות עם OC יותר גבוה. אני רוצה לציין גם שבשני המקרים בדקתי את יציבות האוברקלוק ע"י PRIME 95 גרסה25.9 במשך 12שעות כמעט. ה-TIMINGים בשני המקרים היו 5-5-5-15. לוח אם STRIKER II FORMULA.
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ואיך אני יכול לבדוק את זה ? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היום חזרתי הבייתה ( לפני שתי דקות ) , ופאקינג גיליתי שנפל לי חלק מההיטקסינק של הכרטיס מסך o_O הייתה היום מנקה , ומצאתי את המארז פתוח , וחלק מההיטסינק פשוט לא היה מחובר כדי שתבינו מה בדיוק נפל מהכרטיס , תסתכל על התמונה ... ( מצאתי תמונה של בדיוק החלק -.- ) איך אני מחבר את זה חזרה , ומה אני עושה ?! בנוסף , שמתי לב שהמאורר פשוט לא פועל ... אני לחוץ , ואני משתגע , ואני ממש חייב עזרה ... הנה התמונה - בנתיים שמתי מאורר ענקי שיקרר את הכרטיס מסך , כי הוא היה פשוט לוהט כשחזרתי \=
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מכיוון שאני הולך לשדרג את המחשב בימים הקרובים החלטתי לבדוק עד כמה אפשר לדחוף את המעבד עם הלוח אם שיש לי למטה במפרט. דבר ראשון שעשיתי זה לעדכן ביוס מה שכן העדכון אפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד נראה שהיא עובדת תקין ואני לא רואה שום בעיות . עכשיו במהירות סטוק של המעבד הייתה 2.6 עשיתי אובר קלוק ל 3.25 החום של המעבד במאמץ לפני היה לי על 45 עכשיו בבדיקת מאמץ של שעה עומד על 50 . בביוס הגדרתי ככה: cpu clock ratio -X13 memory clock 5.53 cpu voltage -1.41 עכשיו השאלה שלי זה האם לנסות ולדחוף עוד יותר המעבד או להוריד קצת . והאם יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לבדוק אם הליבה הרביעית באמת תקינה?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי את הקריסטל כבר הרבה זמן, ולפני כמה חודשים נשברה לו כנף אחת... בעקבות השבר, הרעש העצום שלו גדל אפילו עוד יותר... חשבתי על 2 פתרונות: 1. לקנות את הכרום אורב ולהחליף מנוע כפי שמתואר במדריך שבאתר. e-Pit@m אמר שהמנוע הזה לא מרעיש כמו הקודם. 2. לקנות את Ventec IceBerg ולשלוח את הקריסטל לעזאזל... אז 2 שאלות: 1. מה יותר טוב - הקריסטל (לא אחרי מוד) או האייסברג? 2. מה מבין האופציות שלמעלה כדאי לי לעשות? נ.ב. הכרום אורב עולה כ-50 שקל, לעומת 75 לאייסברג... תודה
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח GA-8IK1100. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1631 המאוורר של הצ'יפסט ממש רועש ואני חייב להחליף אותו. אני לא יודע לאיזה קירור להחליף. אני לא יודע מה מתאים ומה טוב. אני חייב קירור שקט. תודה
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש (עם דגש על שקט), ועל-פי המלצתכם התקנתי את כרטיס המסך - SAPPHIRE HD4670 . לצערי, המאוורר שלו מרעיש כ"כ עד שנאלצתי לנתקו. מדובר על רעש ברמה בלתי נסבלת. לא יודעת אם זוהי דרכו של הכרטיס, או שמא הכרטיס שברשותי פגום. רציתי לשאול אם קיימת עצה או המלצה על כרטיס אחר עבורי, בתקווה שהחנות תסכים להחליף. תודה, יפעת.
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לפני 3 שנים בערך פיתחו Winbond את זיכרון ה-BH-5 שלהם, ומיד אוברקלוקרים גילו כמה שהוא פנינה לאוברקלוק (עשה 250fsb בקאס 2.0 עם מספיק וולטאז'). ווינבונד מיד גילו כמה השבב מצליח, ובעקבות העובדה שלא קנו שבבים מתקדמים יותר, הייצור שלו הופסק. לאחרונה, פיתחה חברת Samsung את צ'יפ ה-TCCD - כנראה הצ'יפ היחיד שמצליח לעבור את ה-BH5 באוברקלוק. הפורומים של Xtremesystems.org מוצפים באוברקלוקרים שמצליחים להגיע עם הזכרונות האלו למהירויות מטורפות לדוגמא: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=44816&page=1 כמו כן, נפתח דיון שמרכז את כל הזכרונות ויצרניות שכרגע מבוססים על ה-TCCD של סמסונג: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43659&page=1 לידיעתכם
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איך אני מנקה אותו ? אין לי גישה ללחץ אוויר... והאם הנקיון יפתור את העיית הרעש ? תודה לכולם !
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הטלן שוב לכולם! אני מתכנן לקנות מעבד 2.26 ומתכנן עליו גם OC! אך השאלה שלי שאם כדאי לי להשקיע באיזה VOLCANO 7+ או להישאר פשוט עם ההיטסיק המקורי + מאוורר SMARTFAN שיש לי?? פשוט לא בא לי להשקיע די הרבה כסף על ההיטסינק כשיש לי היטסינק מקורי בחינם ומאוורר TT SMARTFAN! בכל זאת האם ההבדל יהיה משמעותי, והאם כדאי לי לחסוך קצת בכספי? תודה,
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3437&s=4 :coolman:
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה הקירור הכי שקט שאפשר להשיג ב100 שקל (יש חיה כזאת?) למעבד פנטיום 4 (פרסקוט אם זה משנה) תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
זכרון ADATA VITESTA DDR500 X2 מתח 2.95 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר? לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן... תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני קצת חדש פה אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות דבק טרמי? וכמה זה עולה? תודה לכל מי שמתייחס
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות הנ"ל בביוס שלי. היכן זה אמור להופיע?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-