אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד 3200 של amd אני בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג ואני לא יודע אם אני יעשה והשאלה שלי מתי כדאי וצריך לקנות קירור מיוחד למעבד במקום המאוורר שהוא מגיע איתו?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת באתר של TT וראיתי שיש להם שני מערכות חיצונית ופנימית החיצונית נשמעת לי הרבה יותר טוב Liquid 3 הקטע שאין לי מושג עם הבלוק שלה תומך בAMD64 ודבר נוסף אם היא באמת טובה מישהו יודע איזה מערכת קירור מים שווה לקנות?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי p4-2.4 לוח אם gigabyte-GA-8IPE1000 אני לא עושה-over clocking יש לי מאוורר במארז שמכניס אוויר, ומאוורר על הספק כח,על המעבד,ועל הכרטיס הגרפי.... אז ככה: מאוורר המעבד נע על-2800-2900 בדר"כ קריאה של hd0 מראה טמפרטורה של 50 מעלות ושאני מוציא תקליטור מכונן התקליטורים הוא רותח . כמו כן המעבד במצב מנוחה הוא 43 מעלות ובהתאמצות הוא מגיע ל56-58 כל העסק נראה לי חם מדי משהו בחומרה לא בסדר? האם זה חם מדי?
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היום חזרתי הבייתה ( לפני שתי דקות ) , ופאקינג גיליתי שנפל לי חלק מההיטקסינק של הכרטיס מסך o_O הייתה היום מנקה , ומצאתי את המארז פתוח , וחלק מההיטסינק פשוט לא היה מחובר כדי שתבינו מה בדיוק נפל מהכרטיס , תסתכל על התמונה ... ( מצאתי תמונה של בדיוק החלק -.- ) איך אני מחבר את זה חזרה , ומה אני עושה ?! בנוסף , שמתי לב שהמאורר פשוט לא פועל ... אני לחוץ , ואני משתגע , ואני ממש חייב עזרה ... הנה התמונה - בנתיים שמתי מאורר ענקי שיקרר את הכרטיס מסך , כי הוא היה פשוט לוהט כשחזרתי \=
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אוקי אני שוקל עכשיו לקנות קירור מים אחרי שהרעש פשוט שיגע אותי מהמאוררים בקיצור יש לי כמה שאלות 1. עד כמה קירור מים טוב, אני עם 3 סמארט פאן וספארק7+ כולם בחצי מהמהירות שלהם, ואני לא מרוצה מהיכולות קירור במיוחד אני רוצה שהערכה תשתלט על כל החום שיוצא מהמעבד ולא אכפת לי איך.. ספארק7+ ו3 סמארט פאן כולם על מקסימום עושים את העבודה מ-צ-ו-י-ין ! אבל אני לא מסוגל להיות בחדר ברעש כזה... זה פשוט נוראי בקיצור ולעניין אני רוצה את אותו אפקט קירור למעבד כמו המצב שהצגתי מקודם, רק בקירור מים אני רוצה ערכה שתבוא מוכנה כולל הכל, לא בא לי לקנות לבד בלוק וזה וזה וזה.. כמה יעלה לי כל הערכה ואיזה הכי טוב לקחת אני רוצה משהו שיתן לי כמו שאמרתי ביצועים ששויים את ההחלפה ! ועוד משהו, חשוב לי…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם e8400 ו msi x48c ו 4giga ddr2 800 אני רוצה לעשות oc אבל לא מצליח יש למישהו מושג בביוס של הלוח אם שיכול לעזור לי? בבקשה!
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד שמפריע לי לסגור את הדלת של המארז כי יש 4 היט-פייפס בולטים לו מלמעלה. חשבתי לחתוך אותם קצת אבל אני רוצה לוודא שזה אפשרי, כי עד כמה שאני זוכר זורם בהם משהו... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE, GA-7VAX יש על הCHIPSET שמעל ה AGP מאורר עם גוף קירור בצבע זהב. עכשיו המארר התלכלך באבק ועושה רעש מעצבן מאוד. האם זה יהיה הרסני באופן משמעותי לכבות את המאורר הזה עד שאני משיג אוויר דחוס תוך חודש בערך ?
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם Q6600, לוח P35-DS3R, וזיכרון XTC REV2 של OCZ האם מישהו כבר ניסה לבצע OC למעבד? יש לו פוטנציאל? ושאלה נוספת, כיצד אני יכול לברר את הסטפינג של המעבד שלי? (בתקווה שהוא "יצא" G0 )
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אוקיי בהיטסינק שלי יש מאוורר בחיבור ללוח אם עובד איך לומר את זה לאט! אני מחבר אותו לספק עם כבל כזה והוא ניהיה טורנדו אבל הלוח אם מכבה את עצמו כ3 שניות לאחר ההדלקה וזה קורה בגלל שהלוח לא מזהה שמחובר מאוורר למעבד והוא נותן הוראה לכבות מידית בגלל סכנה, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לעקוף את המערכת הזאת בביוס באיזה מדור ואיפה אפשרויות אני צריך לשנות כדי שהוא ימשיך לעבוד ולא יכבה גם כאין חיבור ישיר ללוח והוא לא מזהה מאוורר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כעיקרון לפי מה שהבנתי הסינק מיועד יותר בשביל שקט (מה שמוזר קצת אצל החברה הנ"ל ברב מוצרייה..) הסינק מיועד ל- AMD Opteron and Athlon 64 ..(אני מצטט מהאתר של jabtech) מבנה הסינק די דומה לסינק של הוולקנו 11+ ושל ה-12 מראייה ראשונה.. אם מישהו שמע קצת תגובות עליו מעניין אותי לדעת, סתם בשביל להרחיב את האופקים הנה הקישור : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2035&cat=47&page=1
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
עוד מוצר מדהים של חברה מעולה- קבלו REVIEW http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/947u_1.php
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו יודע אם מאוור CNPS7000-AlCu מתאים למעבד athlon xp 2500 ? יש לי לוח epox 8rda+. צריך תשובה ודאית תודה
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכם. המעבד שלי הוא Intel Pentium4 2800MHZ HT Presccot. אז ככה, לאחרונה, הוא התחיל להרעיש ממש חזק, אני בטוח שזה המעבד כי כשאני מוריד את האיוורר ב-SpeedFan המחשב שותק. הוא ממש מרעיש כשמופעלים משחקים כבדים, כגון: FarCry,MostWanted וכו'. (אל תגידו לי לנקות אבק - כבר עשיתי זאת וזה לא עזר לי). הדבר המצחיק הוא שהטמפרטורה לא עולה על 55 בשעת מאמץ. יש לי את המחשב הזה שנתיים. הוא מעולם לא הרעיש ככה. מצד שני - אף פעם לא מרחתי שום משחה. הבנתי שקיימת משחה שאפשר למרוח אבל זה מסובך עבורי ואין לי כוח לזה. ואז ראיתי שאפשר למרוח משחה אחרת - רק להרים את המדבקה המחליפת צבעים על המאוורר ולזפזפ לשם WD40 או משהו כזה. מה דעתכם מה כדאי לעשות כדי להשתיק את המעבד קצת? D:
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שאמרתי אני מחפש שניים כאלו (ואולי 4 ) לקירור שלי. חיפשתי ב-4 החנויות שמופיעות בסטיקי הדביק אבל אין שם. D-TEK לא עושים משלוחים ואני אובד עצות. למישהו יש רעיון מאיפה לקנות?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לאיזו תוכנה לבדיקת טמפ' עליי להאמין? CORETEMP. SpeedFan. RealTemp או שמא הEasyTune6 שאמורה להציג את הטמפ' המדויקת (לוח אם של גיגבייט) אך מציגה את הטמפ' הנמוכה ביותר מבין התוכנות? הלוח אם שלי הוא GA-EP45-DS3. מהי הטמפ' המקס' המומלצת לE7300? נחמד, אבל אני יכול יותר http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=446719
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/core-i7-coolers-roundup_18.html
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום חברים , אתמול הרכבתי Q6600 B3 עם Tuniq 120 על ASUS P5K-E ו-OCZ 4-4-4-15. כרגע אין שום OC. בדקתי טמפ' ב-4 תוכנות שונות Intel TAT,Everest,Core Temp,ASUS AI והן מראות לי טמפ' שונות. איזה מהתוכנות מדוייקת? ועוד שאלה (כנראה מפגרת..) איך זה ש-4 הליבות מראות טמפ' שונה מהטמפ' הכללית של המעבד? ??? תודה !!
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום אנשים... יש לי 7600GT מזדקן ואני רוצה לסחוט ממנו עוד טיפה מיץ קראתי את המדריך באתר על איך לבצע אוברקלוק ואני די בטוח שהבנתי איך אבל... בכל זאת יש לי כמה שאלות... אני הולך כנראה להשתמש בקולביטס... איך התוכנה? טובה? ומה נחשבת טמפ' הגיונית שהכרטיס יגיע אליה במאמץ אחרי האוברקלוק?... אני פשוט רוצה לדעת איזו טמפ' לא לעבור תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 5.10.2007 בשעה 17:16:50 מישהו?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום לכם אנשים יפים ויקרים ! קניתי לי בשעה טובה מחשבון חדש ויש לי כמה וכמה שאלות ! אז ככה , המפרט הוא : Asus N-Force A7N-266E AMD XP 1700 , 1.5 Mhz Samsung DDR 256Mb X 1 Teac Scsi CD-R X8 Adaptec Scsi Controller IBM 2Gb Scsi HD X 1 Toshiba DVD X16 SeaGate & WD HDs X3 מארז ג'נריק . מה דעתכם על המכונה הזו ? מה אפשר לשפצר בה ? אהה ... המארז שלי עבר התעללות קשה מאוד ... ונראה פיצוצי , לפי תגובות של אנשים בבסיס ( ששם נעשתה רוב עבודת ההרכבה והטיפול ) במארז יש 3 מאווררים 80 מ"מ , שניים ממוקמים בחזית ומקררים את הדיסקים ומזרימים אוויר קר , ואחד נוסף מתחת לספק בחלקו האחורי של המארז . יש עוד מאוורר 120 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר ... בקרוב יבוא עוד מאוורר על הדלת של המא…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח!! רכשתי שבוע שעבר את הכרטיס שבכותרת, שבא עם שני מאוורים. המאוורים פועלים ב 100%(כך אני חושב) כל הזמן, ואני שואל כיצד אני יכול להגיד להם לנוח כשאני לא משחק במשחק? ניסיתי: RIVATUNER, אך אני יכול רק לשנות את המהירות שלהם ב 3D GAMES(לא אכפת לי שירצוצו על פול שאני מפוצץ קוריאנים/חייזרים/ערבים ממדינה שהמציאו). בדרייברים: NTUNE, אין אפשרות, רק לנטר. אודה מאוד לעוזרים בנושא!
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-