עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_Byter,

Core ? Memory ? 3Dmarks ?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  3. פתחתי תהיטסינק וראיתי זה טוב?AGOGA

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by Armageddon,

Im looking for a good cooler for my P4 2.4B that is currently over clocked to 3 ghz and over volted to 1.625. For normal usage the stock cooler was more than enough, but under the massive over volting and over clocking its slowly turning very poor, my current idle temps are 32-35 degrees and full load can reach 48 degrees. What will be the best air cooler to buy for a P4, budget is irrelevant, but the cooler should also not be very noisey, since the stock cooler is very quiet im looking for something around that level of noise but with better performance. Thanks in advance.

5. Started by Fenomeno,

נאכלים בקלות ע"י המאוררים האלה, שימו לב ליחס הנהדר בין הרעש\CFM: http://www.comairrotron.com/dcfans/CaravelDC.htm http://www.comairrotron.com/dcfans/MalteseDC.htm אזהרה- מגיעים ללא מגיני אצבעות.. ;D

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by yuvalkob,

אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן: 1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי 2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  7. היי, כשרות לקהילה (ולעצמי) החלטתי לבנות את הקומבינצייה הנ''ל, גם כדי להראות לארים את האפשרות, או סתם לעניין. שיפור HD4850 ב120 שקלים: לא מזמן רכשתי את גרסת העיצוב הייחודית של SAPPHIRE לHD4850 בעלת קירור שונה: כאחד לכבר ראה את נפלאות ה S1 ב8600GT שלו החלטתי לנסות ב HD4850, למרות שאין שום מקור רשמי לכך שהS1 מתאים לHD4850 כבר ראיתי ברחבי הרשת את השילוב. אני מבהיר: לכל מי שרוצה להתקין את הקירור על הכרטיס או לבצע כל פעולה שקשורה למודינג, במקרים רבים האחריות על הכרטיס תוסר, ונדרש ידע בסיסי בביצוע הפעולות! הכרטיס שלי ללא גוף הקירור: לאחר מכן, התקנתי את ההיטסינקים כולל גוף הקירור של הליבה, היטסינק אחד הייתי צריך למקמם בקצה הצ'יפ כדי לתת להיטסינק הראשי לשבת בצורה מלאה,…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by liorw13,

שלום לכולם, לאחרונה בדקתי את הטמפ' של המעבד שלי (גם בביוס וגם באוורסט) והטמפ' נעה בין 58-62 מעלות... יש לי מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגהרץ.. הוספתי שני מאווררים למארז (מקדימה שמכניס ומאחורה שמוציא) החלפתי משחה טרמית בין גוף הקירור למעבד, נקיתי את כל האבק וליפפתי את החוטים שלא יפריעו לזרימת האוויר אבל הטמפרטורה ירדה אולי ב-2 מעלות... (ואחרי דקה עולה שוב ל60) מה עוד צריך לעשות ?????

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by qpalzm,

במזל טוב המשפחה שלי קנתה מקרר חדש, וכרגע המקרר הישן זרוק בחצר. האם אפשר לפרק ממנו את המדחס, ולהשתמש בו על המחשב?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  10. שלום, נדמה לי שהתמונה הזו אומרת הכל... http://i43.tinypic.com/2d0xilu.jpg אפשר לראות שם שמשהו 80 מעלות צלזיוס ולא הבנתי לגמרי מה זה, אפשר הסבר? (מתחת ל- Temperatures) ולמה HWMONITOR מזהה את ה- 720BE שלי כ- 920BE?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by firebug,

שלום רציתי לשאול האם המאוורר שבצד המארז אמור לתת אוויר לתוך מהארז או להוציא אוויר אל מחוץ למארז. מה יותר יעל ויעזור לקירור? תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by BeesKnees,

לפני כ24 שעות שמתי משחה טרמית בגדול של כחצי מאפונה, הרצתי Prime95 למשך 20 דקות, In-place large FFTs + 8 Tests. האלו התוצאות שקיבלתי מה דעתכם? אני שואל מכיוון שהליבה ה3 מדאיגה אותי, חוץ מזה הIdle היום היה בין 24~30 ועל Avg של כ27. אני יכול גם לפרסם את הCPU stress של AIDA אם צריך לראות עוד מבדקים. תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. http://www.hardware-review.net/html/modules.php?name=News&file=article&sid=987 מה שממש מוזר .. המעבד לא עלה אפילו מעלה אחת בין מאמץ למנוחה ... לא ממש מאמין לזה .. אבל לשיפוטכם..

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by kobibo,

חבר'ה מס' שאלות : 1. ביצעתי כבר פתיחת צינורות ל 16 כדי לבצע גם O.C לזיכרונות ולליבה כדאי לעלות אותם ישר לערך של ה X850XT PE או לעשות זאת בשלבים ? 2. איך אני מקבע את ה O.C לצמיתות כך שלא אצטרך לבצע זאת שוב ושוב ?

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by Vendome,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מלוג'יק PC , מארז + ספק 400W של FOXCONN. בלוג'יק, רשום שהספק הוא של חברת FSP דגם FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE . האם הספק איכותי כמו שאומרים עליו? מה אתם אומרים על הספק, והאם הוא יחזיק מערכת של 6400 וX800GTO. אני מחפש את הספק + מארז הכי זול שיש וזה הכי נורמלי שמצאתי תודה

• 17 תגובות
    • 860 צפיות
  16. אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי בשלמותו, אני לא הכי מרוצה מהטמפ' עבודה של המעבד.. E6600 + Tuniq + AS5 עם OC ל 3200 מ"ה בערך, ב IDLE הטמפ' בסביבות ה 41 וב FULL LOAD מגיע גם ל 55 אם ממש רוצים אני משתמש במארז של ANTEC P150 שכולל רק מאורר אחורי המוציא אוויר אך יש מקום לעוד שתי מאוררי 92 מ"מ מקדימה לכן אני מחפש מאוררים לא רועשים עם ביצועים סבירים בקשר לגריז הטרמי, חשבתי לעבור לגריז של זלמן, השאלה אם באמת יירדו כמה מעלות מהשינוי והמאוררי 80 מ"מ הם בשביל המחשב של אחי בכל אופן, אם למישהו יש גם המלצה אחרת בקשר לטמפ', אני אשמח לשמוע

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

מה ההבדל בין מתח לוולט? אני מנסה לרכוש כמה שיותר מושגים עלמנת שאהיה שלם עם עצמי להיכנס לתחום הOC.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by ftzahi22,

יש לי מעבד 3000 ווניס AMD הוא כרגע עובד על 2000MHZ לאחר OC (העלתי את המתח ב0.25 ול MHZ-223 במקום 200) הטמפ" שלו במנוחה היא 27 מעלות כשקודדתי איזה סרט והמעבד היה ב100% שימוש הטמפ" עלתה ל40 זה בסדר ? יש טעם לעלות מ223 ?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by tgen,

האם המנורות שיש למאווררים במחשב יוצרים חום / מפיצים חום?? האם עדיף מאוורר רגיל מאשר מאוורר מואר? ודרך אגב, מאוורר מנחושת מקרר טוב יותר ממאוורר מאלומיניום, נכון?

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  20. טוב אז שמעו יש לי מעבד amd 64 bit athlon 3000+ והוא נורא חם 75 מעלות?! פעם באמאמץ הוא בקושי היה מגיע לזה ועכשיו 75 במנוחה אין לי מושג למה לא עשיתי שום oc אל התקוונתי להתחיל ואז אני בודק את הטמפרטורה ורואה מה שאני רואה מישהו יודע למה? לא החלפתי כלום ולא שיניתי כלום : \ :s05:

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by jbgood,

היי, המחשב החדש שלי מאוד מרעיש תחת מאמץ(משחקים...) ,בדקתי והרעש נובע מהמעבד - P4 640 3.2 האיורור מקורי של אינטל(הבנתי שמדובר במאווררים לא מהמשובחים בלשון המעטה) ,טמפ ללא עומס באזור 60 . בקיצור צריך מאוורר חלופי למעבד(גם שקט וגם מקרר טוב) , מה כדאי? THERMALRIGHT XP120 ZALMAN 9500 ZALMAN 7700CU ARCTIC COOLING FREEZER7 ניסיתי גם לעשות אנדרקלוק למעבד ,לא ממש עזר(הורדתי 400מגההרץ ,הוריד 6מעלות אבל הרעש נשאר) אפשר לעשות גם אנדרוולט -לא יודע לכמה? כל עזרה\עצה תתקבל בברכה נתוני המחשב: SONATA II GECUBE X800XL 1GB/2HDS/ תודה מראש

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by A_D,

עשיתי OC עם תוכנה שבאה עם הלוח אם 5 EASY TUNE אכשיו המחשב נהיה יותר איטי ואני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם איך אני עושה את זה ?

• 16 תגובות
    • 859 צפיות
  23. אחים שלי אני צריך המלצה לזיכרון טוב לOC לפלטפורמת AMD NF4 הלוח K8NF9 אחותי נימצאת בניו יורק ואני רוצה ליקנות מישם זיכרון איכותי וראיתי שהמחירים בחול ממש זולים אז בתקציב של עד 150$ איזה זיכרון אתם ממליצים? אני יודע שאני צריך ציפים של TCCD כי הלוח לא נותן יותר מ2.8 ולא מיתכוון ליקנות את הבוסטר יש לי כרגע זיכרונות D43 שבפלטפורמת אינטל מגיעים עד באס 270 אבל על AMD עם בקושי יציבים בסטוק הלוח שלי לא סובל אותם ביכלל!! אז אני צריך זיכרון טוב תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  24. מעבד amd 3500 לוח asus a8n-sli זכרון 2x adata vistra 512 ddr500 =1gb דיסק קשיח 160 wd sata כרטיס מסך gigabite 6600gt תודה

• 15 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by Ancient1,

I just thought I would give you the heads up on the latest developments in the so called "obsolete" Athlon XP line of CPU's... The Mobile Athlon XP-M 2500+ seems to be AMD's latest overclocking king, news is strarting to spread through the various enthusiast forums now, and the resulst are amazing! Some people are getting 2.7GHz and MORE! One major feature of the XP-M, is it's power management. Now this is useless for 99.9% of desktop systems, however is has one MASSIVE impact on the enthusiast market... It's UNLOCKED!!! and what also is a bonus for the enthusiasts, is that this core is identical in speed and fuction to the desktop 2500+ Barton XP. Another feature of the…

• 6 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים