עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fire15,

ה- Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 אוו ה-EPOX EP-8K9A2+ KT 400 וההבדל בניהם הוא 100-120 שקל אז כדי לקנות את ההפוקס ולהוסיף 100 שקל? הוא יהיה שווה את זה?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by idos100,

זה קורה לפעמים בכרטיס מסך שלי וזה מחשב חדש מלפני חודש ולפעמים הוא עושה רעש כזה כיאול המאוור מתנגש קצת בתומכים שלו ואז נגעתי בו קצת וזה הסתדר אבל עדיין מידי פעם זה קורה משיהו יודע למה זה ? איך מסדרים את זה? זה קרה לעוד מישהו?

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  3. מביאים לי את המארז הנ"ל מחו"ל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך המארז הזה? שמעתי שהוא ממש פצצה,אבל מה יש בו שהוא כל כך יקר! עם כמה מאווררים הוא בא? זה נכון שיש בו מערכת קירור מים? ואיך היא?(לי יש AMD 2000)

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by eranisra,

קיבלתי את הכרטיס מישהו עשה לו אוברקלוק?? ולכמה הצלחתם להגיע?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר stealth 80mm שלהם שקניתי קצת יותר מלפני חצי שנה. והוא מרעיש כמו מטוס סילון כיום. לפי האריזה יש לו אחריות לכל החיים...פפפטטט....

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לחבר מאוורר מארז ישירות לספק(בעצם אין לי ברירה, בגלל סוג החיבורים), אבל אין לי כבל פנוי מהספק. אפשר להשתמש באחת מהיציאות של הסידירומים? ז"א, שהמאוורר יהיה בין הספק לסידירום(מבחינה חשמלית)?

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by Keman,

PENTIUM 4 CEDAR MILL 631 65NM ASUS P5B DELUXE MOTHERBOARD זה לא אני, אבל יפה מאוד, לא ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by Holy,

איך נראה ההיט סינק שמגיע עם מעבד AMD ושל איזה חברה הוא ועוד פרטים.... האם זה ההיטסנק שמגיע איתו? האם זה מקורי? (לינק)

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by CybeR_CoM,

???

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by Jeka Elzin,

שלום לכולם , התחדשתי בסאטאפ חדש שצריך להגיע יום שישי הקרוב , והדבר היחיד שעדיין חסר זה קירור למעבד. יש כוונה לעשות OC במידת הצורך. זה הסאטאפ : Gigabyte GA-X99-UD4 Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB Asus GTX980 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 Corsair Vengeance LPX 4x4GB DDR4 2666MHz Samsung 850 EVO Series MZ-75E500 500GB SSD Western Digital Caviar Black WD3003FZEX 3TB SeaSonic 1050W 80+ Platinum Fractal design R4 כאמור חסר כרגע רק קירור למעבד , אני נוטה לכיוון ה H100i אשמח להצעות ורשמים. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Spaik,

אני צריך מארז זול למודינג ואני רוצה לעשות לו חלון ולהוסיף מאווררים אתם יכולים להמליץ לי על משהו כמה שיותר זול איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-1691925658.htm אני יכול לאיכשהו להוריד לו את הצבע הסגול הזה מקדימה? אתם יכולים להמליץ לי על מארז למודינג? לבן. ושייהיו לו יציאות של מאווררים מאחורה עדיף 2 יציאות

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  12. היי חברים, טוב זה לא שלי.. זה בשביל חבר שלי שמאס ברעש הקשה שהקירור סטוק עושה לו.. יש לו פנטיום D אם אני זוכר נכון.. בכל מקרה, התושבת היא LGA775 אם אני לא טועה, עם הארבעה "ברגים" האלה שדוחפים לתושבת ומסובבים, ככה הקירור סטוק יושב על המעבד. כרגע הקירור סטוק עושה לו הרבה מאוד רעש, הוא בעיקר מתלונן על רעש ברגע שהוא פותח תוכנות/דפדפן או בקיצור - כשהוא יוצא מIDLE במחשב. עכשיו הוא מחפש רק קירור שקט למעבד! אני אציין גם, שהייתי אצלו וניסינו להחליף משחה טרמית ולנקות טוב את הגוף קירור בשביל להוריד את הטמפ' (הם עברו את ה70 בIDLE) וזה לא ממש הצליח. המאוורר נשלט ע"י הלוח אם בהתאם לחום של המעבד. (יש את החוט השחור הרביעי הזה במאוורר...) בכל מקרה, אנחנו לא ממש יודעים אם הקריאה של הטמפ' בת…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by jackhammer,

מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 120 מ"מ זה הולך להיות מאוורר שני על SCYTHE MUGEN II חייב להיות 120 ממ חשוב לי מאוד שזה יהיה עם תאורה כחולה (כמובן שהתאורה תהיה איכותית ולא סתם איזה חצי לד) ומה שעוד יותר חשוב זה שהמאוורר יהיה סלים כאילו דק כי המיוגן יושב ליד הסלוטים של הזכרונות ומאוורר בעובי רגיל לא נכנס שם (הסטיק הרביעי של הזכרון מפריע לו ממש טיפה - אבל עדיין אין אפשרות להכניס אותו) שיהיה לא רועש (בכוונה אני לא אומר שקט כי אני מוכן לסבול עד 25-27) ושתהיה לו זרימת אוויר טוב (55-60CFM ומעלה) מצאתי את המאוורר הזה שהוא פשוט מעולה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6730 אבל אין לו תאורה ןאני גם לא סגור אם זה סלים או לא אני יודע שיש פה הרבה תנאים אבל אם מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by b3ta0,

שלום חיפשתי בכמה אתרים ורק ב 2 מצאתי את ה Freezer 7 PRO האם מוצר זה קיים בעוד חנויות? תודה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by baraksar,

עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 רק למעבד וללוח. הגיוני שהטמפרטורות אותם טמפרטורות כמו בתדר הישן (2.6) והכל יציב בדקתי עם פריים95 ואס אנד אם ואני עוד עם קירור סטוק ומארז פתוח הגיוני??

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

הבארטונים הנעולים בדרך כלל לא נותנים תוצאות אוברקלוקינג גבוהות כמו הבארטונים הפתוחים, ככה שהאוברקלוקרים אפילו לא מתאמצים להעלות אותו ל OCDB הייתי רוצה לקבל מושג כללי לאן הבארטונים הנעולים מגיעים בממוצע. מדובר על סביבת 2500 אבל גם מידע על בארטונים אחרים יתקבלו בברכה מה הבאס הכי גבוה שהמעבד הגיע אליו, והכי חשוב באיזה מתח.. אני חייב לציין שהבארטון שנפל לידיים שלי פשוט לא אוברקלוקינג מוצלח, לפי דעתי הוא לא מתקדם מספיק במתחים נורמליים.. תודה. (:

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by nehmia,

או קי .... אז אני מנסה להעלות את המהירות של המעבד אפילו ממש קצת ולהוריד קצת את הזכרונות וגם לכוד זה לא עבד...שיניתי הפעלתי את המחשב והוא התחיל לצפצף....מה לעשות.מפרט: p 4 nortwood mpga 478 asus p4sgx-mx 512 mbytes ddr-sdram

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by kikkler,

נאמר וכרגע יש לי במארז (Compucase 6A19) מאוורר אחד - Vantec Stealth 120mm (ממוקם למעלה), ואני מעוניין להוסיף עוד שני מאווררי 60mm מקדימה, סתם כי זה נראה אדיר ובשביל לתרום קצת לקירור. לצורך העניין נאמר שהמאוררים הם מדגם Thermaltake 60mm 2 Ball Bearing. עכשיו כל אחד מהמאוררים מפיק 28 דציבלים של רעש - מה יקרה אם אני אפעיל את שלושתם ? אני אקבל 84 (28*3) דציבלים של רעש, שזה נשמע לי די פסיכי, או שכמו שמישהו פה טען, הרעש הוא כמו שמאורר החזק ביותר , ז"א ששלושתם ביחד יפיקו רק 28 דציבלים ?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה אני לא מצליח לעבור מ-133 ל-145 ב FSBהגג זה 145 אפילו ניסיתי עם FeedMe דיברנו בטלפון לא הלך והוא לא יודע מה הבעיה הוא חושב שזה הזכרונות אבל לא נראה לי כי שמעתי על אנשים וראיתי שעשו את זה עם הרבה פחות משלי אז הנה הפרטים: לוח אם: Gigabyte GI8IPE1000 Series לוח שתואם S-ATA שתי יציאות... כרטיסי זיכרון: 4 סטיקים של 256 מגה 2 של קינגסטון וNCP 2 כולם תומגים ב-400 מגה הרץ עד 2.6 V כרטיס מסך: ATI Yuan Radeon 9600 SE 256MB'128 Bit אחרי אובר קולוקינג... של 27 אחוז ליבה ו-20 אחוז זיכרון... דיסקים קשיחים: 3 מתוכם אחד IDE 80 ג"יגה ו2 של S-ATA אחד 200 ג"יגה אחד 250. מעבד: INTEL Pentium 4 Northwood 2.80 GH אני העלתי את ה FSB מ 133 ל145 ואני מסתדר מצויין עכשיו המעבד שלי על…

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by shayone,

יש לי 6600GT ואני מנסה להעלות לו את הCORE SPEED למעל 570 בעיה שכל פעם שאני מנסה ומריץ את 3DMARK05 אני מתחיל לראות ירוקים מוזרים כאלה יש משהו לעשות נגד זה? אני יודע שזה לא בעיה של חום כי הוא מגיע בשיא לי85 מעלות (בדקתי בריוה טונר בזמן שהפעלתי את 3DMARK)

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by re5pect,

אני מחפש מדריך לבניית בלוק מים... עשיתי חיפוש וזה מה שמצאתי אז החלטתי לא לשאול בפורום אוברקלוקינג וקירור כי שאלו כבר שם ללא תשובה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=7960.msg79378#msg79378

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by shloosh,

מישהו יודע האם הוא גם מאיר????? כי כאן הוא מאיר- http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm !!! 2)ראיתי שיש לו חוט כזה... שיש במאוורר משהו מיוחד!!! מה זה וחייבים להשתמש בו??? 3)הוא מתאים לאיוורור המארז ע"י לשים אותו על החלון??? תודה!!

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by Niko1886,

שלום, לאחי נדפק המאוורר האחורי של המארז והוא מחפש מאוור איכותי בתקציב של עד 50 שקל אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by ShadowK,

זה לכך לי 3 שבועות אבל סיימתי וזה 100% יציב אך ? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=570716

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by RENESANSE,

טוב אז ככה... יש לי מחשב p4 1.8 (לוח אם p4s333 של asus) אני מעוניין להפוך אותו ל 2.0 (אם אפשר) אין לי ניסיון באוברקלוקינג... קראתי את כל המדריכים שיש פה ואני עדיין דיי מסתבך... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי במה להתחיל איך לעשות או לכוון אותי... תודה

• 8 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.