אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ההבדלים שמצאתי לא נראו לי משמעותיים מבחינה טכנית, תקנו אותי אם אתם חושבים שאני טועה. האם ההבדלים צריכים להתבטא במחיר ? (הסתכלתי רק על תושבת 478 של אינטל) CNPS7000B-AlCu http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=142&code=009 CNPS7000-AlCu http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=41&code=009 משקלו של ה CNPS7000B-AlCu הוא: 438g משקלו של ה CNPS7000-AlCu הוא: 445g הבדל די זניח :-\ החבילה של ה CNPS7000B-AlCu כוללת בנוסף את הפריטים הבאים: Double-sided Tape for installing FAN MATE 2 Cable for FAN MATE 2 CNPS7000-AlCu "זכה" בשלושה פרסים לעומת CNPS7000B-AlCu אשמח לשמוע את דעתכם, תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי פה גוף קירור עם מאוורר שלקחתי מחבר ואני רוצה לשייף אותו כדי שיהיה חלק ומבריק (גם בשביל הפוזה ) ושיקרר יותר טוב. המאוורר הוא 40 מ"מ וצלעות הקירור או מה שזה לא יהיה בערך 60 מ"מ. באיזה נייר שיוף אתם ממליצים לי להשתמש? יש לי Sapphire 9600XT ואני מתלבט אם לשים את זה עליו (על החלק האחורי של ה- PCB, מעל הליבה), אם כן אז איך לעשות את זה בלי לקצר את הכרטיס? או לשים את זה מעל אחד ההארד דיסקים (אבל אני לא יודע במה זה יועיל בדיוק....) מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתענין בקירור מים. למטרת OC. אני מחפש בלוקים (מעבד, צ'יפסט וכו'..) כמו כן, מצאתי משהו שלא מובן לי והייתי שמח לקבל הסבר :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=210 זה רדיאטור שהוא בלוק למעבד?... לא מובן... כמו כן אני מחפש בדיוק: מיכל מים, בלוק למעבד ולצ'יפסט. תקציב: 300 ש"ח עם חריגות רק שיהיו מוצדקות... תודה. נ.ב. ראיתי כאן אנשים מדברים על "מוספט".. הבנתי שזה על הלוח אם... מה זה בדיוק? עריכה:התקציב עלה ל- 400
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקיי אני קונה מחשב בקרוב, והמעבד שיהיה לו זה זה: i5 2400 (רוב הסיכויים) ואולי 2500K .. s1155 המליצו לי על ה- Yasya .. מה אתם אומרים ? ** הולך לעשות OC בעתיד**
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמדוד את החום של הכרטיס בזמן שימוש ביישום תלת-מימדי (כלומר כמו Fraps אבל לטמפרטורה). יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מקדחה. ומקדח כוס. ואת אמצעי הבטיחות ואני יודע איפה למקם את החור. שאלתי היא- כאשר אני אתחיל לקדוח, המארז לא יעוף לי קיבינימט? איך לשמור עליו במקום? ???
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 2.4 עכשיו יש לי במערב שלוזה מאווררים 80mm שניים 120mm את המאוור של הספק וכמובן מאורר מקורי של אינטל על המעבד. כמו כן ברשותי הלוח אם GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 שאלתי מאחר ואני חסר ניסיון האם כדאי לי לעשות OC ועם כן איך עושים? מה עושים? האם הקירור הקיים שלי הוא מספיק? אודה לעזרה ותשובה בנידון.
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
פירקתי את המארז ולא מצאתי מקומות להוסיף מאוררים בשביל לווסת את החום אני רוצה להוסיף 2 מאווררים, בנתיים יש רק אחד בגב המארז שמוציא את האוויר של המאוורר של הAC פריזר אם אפשר המלצה אז תרשמו גם איזה מאווררים לקנות (עדיף מKSP) תקציב עד 150~ שח תודה
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות את ה- tuniq tower , אין בנעה מחשבים (שגם אמרו לי שלא יהיה להם בחודשיים הקרובים) וגם אין בפלונטר. תודה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה לוח נחשב הכי טוב ל OC???בבקשה דחוף לפני רכישה!!!!(בבקשה לנמק את התשובה) או להוסיף אתר או קישור מהיכן המידע אין לי הגבלת סכום תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יפים ויקרים ... החלטתי לפנק את עצמי קצת אז קניתי לי מכונה חדשה , Asus A7n266-e Mother board , N-Force chipset AMD xp 1700 Samsung DDR 256 Mb , one unit ומארז ג'נריק שעבר התעללות קשה ומקצה שיפצורים מטורף ... הוכנסו בו 4 מאווררים , 80X3 מ"מ ( שניים בחזית , אחד מאחורה ) ועוד מאוורר 100 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר . על המעסד יש לי מאוורר שאני לא יודע איך קוראים לו , של THERMALTAKE , יש לו גוף קרור עגול בצבע צהוב-כתום מטלי ובתוך הגוף קרור העגול ישנו מאוורר , אני אצל אותו ואשים תמונה ... אם מישהי מזהה בבקשה שיגיד לי את השם שלו . אהה ... ובין המעבד לגוף קירור של המאוורר אין שום משחה או משהו מפריד , זה תקין ? הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 49-50 מעלות , ושל הלוח …
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם 2 חיבורי מאווררים תפוסים ואחד של ה cpu fan שתפוס גם הוא , הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר מאוררים נוספים למחשב ?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עשיתי ממש קצת לכרטיס מסך שלי Ge-Force 2 Mx 200
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אחרי שראיתי רעיון מעניין של אחד מחברי הפורום בSilentPCReview התחלתי להרהר בעיצוב שאני מתכנן לMK1 שלי (לכל מי שלא מכיר, תבקרו בפרויקטים) הנה המצב הקיים: הנה הרעיונות, על מה מהם ללכת? תנו את הבחירה שלכם (עדיף מנומקת) + הצעות לשיפור עריכה אני מבקש מהמנהלים למחוק כל SPAM שמפורסם פה
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, המעבד שלי AMD 64 X2 4800 AM2 מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות בקלות. מספיק שאני פותח כמה טאבים בפיירפוקס/צופה בסרט והוא כבר מגיע לתחום הזה. חוץ מזה המעבד כל הזמן על 60 מעלות+. זה כבר לא הנושא הראשון שאני פותח. כבר החלפתי משחה טרמית לפני כמה חודשים, יש מאוורר 120mm מקדימה מכניס אוויר ואחד 80mm מאחורה שמוציא אוויר (בני כמה חודשים, מחברות מוכרות). המעבד עם קירור סטוק. האם המעבד בנוי לעבוד בטמפרטורות האלה (65-70) או שזה מזיק? הלוח אם מצפצץ בטמפ' האלה (למרות שאפשר לבטל בביוס)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי thermaltake silent boost k8 אני חייב לציין שהוא ממש שקט...מסתובב רק על 2600RPM ומקרר מעולה אני באוברקלוק למעבד והוא עדיין שומר אותו במנוחה על 44-47 ובמאמץ על 52-54 מה אתם חושבים? איך בכללי המאורר הזה?
-
- 8 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם , חג שמח וכשר. אוקיי, אז יש לי בעיה בטמפ' של המחשב. כשאני משחק בקרייסיס משהו כמו שעה וחצי/שעתיים ברציפות, המחשב "קורס" ואז זה יוצא לי מהמשחק ורושם "תשלח" "אל תשלח". אני נכנס לבדוק טמפ' של המעבד - עם Coretemp והטמפ' מאוד גבוהות, הם משהו כמו 70-75.. קצת שונה בין הליבות. כנ"ל על הכ.ס מסך, שהוא גם בסביבות ה73-75 מעלות. דבר נוסף ששמתי לב, המעבד והכ.ס בתיאום טמפ', ברגע שהמעבד מאוד חם, גם הכ.ס מסך - אני מדבר על כך שהם באותם טמפ' בדיוק... המפרט שלי הוא: ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 8MB B0X Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard…
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 Mugen II יהיו תוצאות יפות? עדיף על אותו קירור ומעבד Q6600 וP45?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני פריק של שקט, ומנסה להשתיק את המחשב כמה שיותר. המפרט שלי הוא כדלקמן: Compucase 6919 HEC 475-VD-T P4E 3.0 ABIT IS7-E Zalman 7000B-Cu הזלמן הנוכחי הוא חדש ובא במקום 6500AlCu, שהיה רועש מדי לטעמי. במארז מורכבים שני מאווררי 120מ"מ שהגיעו יחד איתו, שניהם פועלים בוולטאז' נמוך במיוחד (רצים על איזה 700 סל"ד), ולא שומעים אותם. את המאוורר של הנורת'ברידג' ניתקתי, בגלל שהרעש שלו עיצבן אותי. עכשיו, הספק נרכש כספק "שקט במיוחד", אבל התברר כמפלצת רועשת בטירוף. כיום הוא אחרי מוד, ששני המאווררים מחוברים למתח מהלוח שעובר דרך Fanmate ומסתובבים במהירות הכי נמוכה. מאוורר ה-80 מ"מ גם הוחלף במאוורר של זלמן. אבל עדיין, אני שומע אותם. השאלה היא - האם ספקים אחרים, למשל TT410 PurePowe…
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מסוימת במחשב ו... תהיתי אולי אם תוכלו לעזור לי, בבקשה. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. אז ככה - המעבד במחשב הוא פנטיום 4 2.4 או משהו כזה ו... העניין הוא שלפני שבוע החלפתי ספק. לאחרונה המחשב פשוט נכבה ומתאתחל. לאחר אבחון ראשון שמתי לב שהמעבד ממש התחמם - 80 מעלות! עכשיו מה שלי עלה בראש זה: המאוורר שלו נשרף והתקלקל, המאוורר חלש מדיי סתם ככה, או שהמאוורר מקבל פחות כוח חשמלי ומסתובב לא מספיק מהר לקירור. לקחתי קצת נתונים מהביוס: המאוורר מעבד מסתובב ב2700 ככה עד 3100, ולגבי החשמל - VCORE מראה על 1.5V +3.3 מראה על 3.20V +5 מראה על 5.6V +12 מראה על 11.2V האם באמת יש בעיה בספק החדש שהתקנתי כך שאין מספיק כוח למאוורר לקרר המעבד? אשמח מאוד אם תעזרו לי, באמת -בכ…
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
העליתי FSB ל 150 בלבד ומכפלה מקורית (11).. וישר דיברה הגברת מהלוח ואמרה- MEMOMRY TEST FAILD.. האם יש הגדרות מיוחדות שיש לתת לזכרון? ASUS A&N8X TBRED 1700 CORSAIR 333MHZ 256MB
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי RIVA TUNER גירסה 2.24 ודרייברים הכי עדכניים של הכרטיס מסך מסוג 9500GT של זוטק והתוכנה מזהה את הכרטיס מסך אבל כשאני מבצע שינוי במהירות המאורר אני לא רואה את זה בפועל המאורר נשאר כמו שהוא בעוצמתו המלאה וכל שינוי שאני מבצע ושומר לא משפיע מה עלי לעשות? תודה רבה . אסף.
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקיי. ערב טוב לכל חברי הפורום. החלטתי לעשות לראדון 9500 פרו שלי אוברקלוק בשביל תוספת ביצועים. ניסיתי פונקציות שונות של מהירויות שעון לליבה ולזכרונות ועד שהגעתי לתוצאות טובות בבנצ'מרקים, גיליתי שהכרטיס לא יציב במשחקים גם אם הרצתי את הבנצ'מארק במשך יותר מ3 שעות (3DMARK2001 SE). המדד שלי ליציבות במשחקים זה כמובן UT2003. אז פה אני מבקש את עזרתכם ואולי גם את נסיונכם (לאלה מכם שהמהירו ראדון 9500) על מה לתת את הדגש? מהירות ליבה מטורפת ומהירות זכרונות צנועה, או ההפך??
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-