עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by carock,

קראתי במדריך הזה איך לעשות מוד למאווררים שיהיהו שקטים ויעילים אבל לא הבנתי מה זה המולקס הזה ומאיפה אני מביא אותו.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  2. אוקי הבנתי שמומלץ להוסיף מאוררים לP182 ובשביל לא "להרוס " את הרעש שלו אני מחפש את המאוררים הכי שקטים וכמבון לא מבחיר של 400 שקל למאוורר ... צריך להיות מtms עכשיו לגבי הextreme ultra של tl... עוד בהרבה יותר מקרר מה v1? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הרעש שלו? שקט יותר מהv1? שאלה לגבי קרור של כרטיס מסך.. אני רוצה לשאול האם הוספת קרור חיצוני לכרטיס מסך יכולה איכשהו להקטין את רמת הרעש שלו? או מה אינ צריך לעשות כדי שהוא ייה שקט יותר הכרטיס BFG 8800GT OC 512MB בתודה מראש junior_mg ליאור

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by amirx19,

מה הFSB שאפשר להגיע אליו ללא העלאת מתחים?הצלחתי להגיע ל413 מעבר לזה המחשב לא נדלק.ספק של אנרמקס 420W.הלוח מעודכן לביוס שתומך 1333.

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by carock,

מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי למעבד..Q6600

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by etz,

לאחר זמן ממושך מאוד שלא עשיתי את זה הגיע הזמן לפרק את הזלמן לניקויים. באותה הזדמנות, חשבתי כבר להוריד את ה-IHS המעצבן של המעבד ולשים את הקירור ישירות על הליבה. עכשיו אני יודע שזה לא הכי מומלץ אם לא יודעים איך לעשות את זה ולכן אני מתעייף כאן אתכם. בקשר להורדה עצמה את זה אני כבר עשיתי בעבר כך שזה יהיה החלק הקל, הבעיה היא בפיצוי על ההורדה של זה. הזלמן משתמש ב-bracket המקורי של פנטיום 4 שאני שמעתי שצריך להוריד לו 3 מ"מ למטה בנקודות ההצמדה ללוח, האם זה נכון? מה תהיה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה? יש הרי את הבליטות הקטנות שאותן צריך לקצר אבל ברגליים שמצמידות את זה ללוח אסור לגעת, צריך להוריד רק מסביבן. שוב, מה תהיה הדרך הטובה והבטוחה ביותר לעשות זאת? ושאלה אחרונה, האם אחרי הכל צ…

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  6. Started by LORIANTA,

מעדיף zalman תקציב בין 200-300 דגש על מאוורר שקט יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  7. לפני שנתיים קניתי AMD athlon 64 3000+ שבא עם הקירור הסטנדרטי שלו שהרכבתי והכל עבד כמו שצריך ובלי בעיות. עכשיו אני משדרג ל AMD 64 X2 4200+ השאלה שלי היא האם אני יכול פשוט להעביר את הקירור מה- 3000+ ל- 4200+ בלי לדאוג? *יש מצב שאני מקבל את ה4200+ בלי קירור, רק את המעבד עצמו*

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by LORIANTA,

האם יש לוח אם שלא ניתן לעשות לו oc?

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  9. Started by Triple-z,

שלום לחבר יש את הכרטיס המדובר ולאחרונה במשחקים כבדים במיוחד הוא מאבד סיגנל למסך, אני מניח שזה בשל התחממות הכרטיס. הסאונד והמחשב נשארים פועלים פשוט לא רואים כלום. אני לא מבין הרבה התחום כרטיסי המסך והקירור ולכן אני מחפש המלצה לקירור טוב ולא יקר שיעזור לפתור את הבעיה. יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי עשיתי לא מזמן C@ למעבד מ2.3GHZ@2.6 רציתי לעשות לו עוד אך נתקלתי בבעיה: שיניתי את מהירות הזכרון ל533 במקום 667 שיניתי את HT ל800MHZ שיניתי מכפלה 10.5 X ו260 BUS העלתי מתח ל1.325 למעבד אבל הוא נותן לי אזהרה ומחזיר את ההגדרות לסטוק מה הבעיה? עידכון: ניסיתי לעשות לו C@ בלי שינוי של הHT עם מכפלה של 10.5 בBUS 260 אבל שוב אותה אזהרה וחזרה למהירות סטוק האם מישו יוכל לעזור לי ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. על מה אתם ממליצים ? אני בונה על OC ל- 3 GHZ .... על מעבד AMD athlone 3800+ X64 X2 2GHZ אני כרגע עובד על מאוורר סטוק והגעתי ל- OC של - 2.6 .. אני צריך משהו שיקרר למעבד את האמא .. אם יש צורך גם א תסבא וסבתא .. אבל שיעשהשם קפוא !! בבקשה לא לחרוג כי המקסימום תקציב זה 170 אבל אם יש משהו יותר וב ב- 200 אז גם הוא יבוא בברכה

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by verialeet,

אז בקצרה חבר'ה, אני קונה מחשב חדש Q6600 , 8800GT , GIGBAYTE3D AURORA אני קונה קירור למעבד Thermaltake V1 Copper Heatpipe CPU Cooler וקירור למארז Silenx iXtrema Case Fan 120MM Blue LED 1600RPM 58CFM 14DBA Hybrid Sleeve Bearings 3/4PIN ועכשיו יש לי כמה שאלות , הרבה המליצו לי על ביג טייפון tuniq והרבה קירורים אחרים אבל לצערי אין אותם באתר שאני קונה...אני קונה מהאתר הזה www.ncix.com [ אני מקנדה ] אתם מוזמנים להיכנס ולהמליץ לי על קירורים אחרים.. שאני בעצם שם במפרט קירור למעבד... כשמרכיבים לי את המחשב הם מוציאים את המאוורר המקורי של המעבד ושמים את זה? והמחשב יעבוד שקט אם כל הדברים שרשמתי פה?

• 0 תגובות
    • 388 צפיות
  13. Started by ROTEMan,

אני רוצה להחליף את המאווררים במארז שלי, יש לי 2 של 120 , איזה מאוורר יהיה הכי שקט ככה שאני ממש לא אשמע אותו.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by exquisite,

הכרטיס הזה מגיע לי ל90 מעלות,אין לי מושג איך,ובנוסף לא נראה לי שהוא בכלל מפעיל את המאוורר שלו על המקסימום,משהו דפוק כאן,לא חשוב. בכל מקרה,אני רוצה להחליף לקירור חזק יותר,ע"מ לאפשר לי אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

EVERCOOL PCACS http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14566 http://www.evercool.com.tw/products/pcac.htm שווה משו?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  16. זה המארז : http://www.skypc.co.il/pl_product~ECA5001-BS~6~0.htm אם אפשר מאוררים רק מפה : http://www.skypc.co.il

• 0 תגובות
    • 382 צפיות
  17. Started by RenTex,

טוב אני עשיתי OC ל Q6600 .. העלתי תמונה למעתה .. אני כרגע בבדיקה ב PRIME 95 הבדיקה הראשונה .. הכל זז טוב .. אבל הטמפ' מדאיגה אותי .. ואם אפשר לעושת משו במחשב כשזה עושה בדיקה ? וכמה זמן לעשות כל בדיקה ? [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני מעריך שהקירור הכי יקר יכול להגיע גג ל-350 ש"ח אז נגיד שזה התקציב שלי (אבל שוב...כעיקרון הוא בלתי מוגבל) מאוד חשוב שאני לא יצטרך לפרק את הלוח בשביל הרכיב את הקירור! אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב עם מעבד E2140 או E2160 או E2180 (מה מהמעבדים הכי טוב ל-OC?) בגלל מחסור בתקציב. הלוח אם כניראה יהיה Gigabyte P35-DS3L אבל אולי ABIT P35-E (שוב, איזה מהלוחות עדיף ל-OC?) והזכרונות יהיו G. Skill DDR2 800Mhz CL4 (4-4-3-15) PC6400

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. יש לי מעבד פרוסקט 478 פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ.. והמאוורר עושה המון רעש ולא מקרר משהו..(נורמאלי) אין לי תקציב גבוה ..תודה לכולם.

20. Started by subamba,

היי אני חדש כאן ואין לי יותר מדי מושג באוברקלוקינג.. בכל אופן אני משדרג את המשחב ממש בקרוב (תוך שבועיים ככה.. רק מחכה ל8800GT KO של EVGA) בכל אופן אני מתכנן לקנות את הq6600 על לוח האם של gigabyte "GA-X38-DQ6." המעבד מגיע עם מהירות שעון די איטית ואני ארצה לעושת לו אוברקלוק ללפחות 3.0 בידיעה שהמחשב הולך לעבוד 24\7 (כמו היום) אז אי צריך המלצות לקירור טוב להלביש עליו. ובכללי קצת טיפים לגבי אוברקלוק למעבד הזה כי אני יודע שהרבה עושים לו אוברקלוקים ומגיעים לאחלה מהירויות. תודה

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by Ametrine,

הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L טוב ל OC? או שהוא לא משהו ויקב?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by sivanxyz,

שלום לכולם! הפציינט: Intel Pentium D 820 לוח אם MSI RC410M2 הקירור של המעבד עושה רעש שלא היה מבייש שואב אבק... אז צריך להשתיק אותו... בזול (עד 200 ש"ח - עדיף בפחות - אבל אם חייבים ביותר אשמח לדעת מה המינימום), אך באופן אפקטיבי... רצוי על ידי מוצר שיש באייבורי כי המחשב עדיין באחריות וגם *כנראה* שצריך להביא להם אותו כי הלך הצורב. 1. ראיתי באתר שלהם את ה775 ARCTIC COOLING - FREEZER-7-PRO ב95 שקל - זה רעיון טוב? שקט? אם לא, מה כן? 2. האם זו התקנה פשוטה שכל אחד (עם קצת חוש טכני אבל בלי נסיון) יכול לעשות? או במילים אחרות, האם זה מצריך שימוש במשחה טרמית וכלי עבודה מיוחדים או רק פירוק והרכבה של תופסנים/ברגים. תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. מחפש בנרות מאוורר בעיצוב דומה למארז

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. הסיפור מתחיל ככה: חיפשתי פתרון יעיל וזול לבעיית ההתחממות של כרטיס המסך שלי. המארז שלי, למרבה האימה, הגיע עם מאוורר 92 מ"מ קטן ומעפן ותו לא. נכון. מארז עם כרטיס מסך בעל קירור פסיבי מגיע עם מאוורר סטוק מייד אין צ'יינה 92 מ"מ. אוי לחרפה. בכל מקרה, ה-92 עבר קדימה, הפך כיוון והתחיל להכניס אוויר, ומאחור נוסף 120 מ"מ שמוציא את האוויר החוצה. ועדיין, כרטיס מסך מתחמם... אני לא מקבל ארטיפקטים או תופעות התחממות, אבל בשלבים הכי קשים של 3dmark06 הוא מגיע ל-85 וזה מדאיג. בכל מקרה, החלטתי להיות חכם: הבאתי עוד 120 מ"מ, ושמתי אותו מקדימה, במקום ה-92, שיכניס אוויר. את ה-92 שמתי בדופן המארז (איפה שהגריל ברוב מארזי הסטוק) - מוציא אוויר. אז כרגע הסירקולציה במחשב שלי נראית כמות בתמונה המצורפת, …

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by XGALX,

מה יותר טוב מבין השניים והאם היותר טוב הוא גם משתלם לקנייה... עד כמה ההבדל משמעותי ? משמעותי מספיק לשלם יותר? (לא בטוח שיהיה OC) Thermaltake Mini Typhoon - Value Pack CL-P0343 ¤209 *או* Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤123 ??? עוד הצעות לקירור עד 200 יתקבלו בברכה...

• 10 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים