אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
;D באוורור מלא.. 62 מעלות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי קיבלתי את המחשב החדש שלי מעבד E7500 לוח אם EP43-UD3L קירור למעבד OCZ VANDETTA 2 2 מאווררים אחורה וקדימה של 120MM מארז COOLER MASTER SILEO RC 500 תמונה מאוורסט: http://img42.imageshack.us/img42/1746/picsm.jpg תמונה מ CPU-Z http://img687.imageshack.us/img687/3259/pic2l.jpg מה דעתכם על הטמפ'? האמת ציפיתי שהמעבד יעמוד על טמפ' יותר נמוכות... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! מתחשק לי לעשות מודינג , (בעזרת כלים מקצועיים בבית עסק) והשאלה שלי היא , מה דעתכם על חיתוך עיגול של 360 מעלות על הדלת , והדבקה של פרספקס או לעשות חלון מרובע (כמו המארזים בגליה של B0necrack3R , yoav9 , לדוגמא) או בכלל ללכת על רעיון פרוע - לעשות דלת חדשה כולה מפרספקס? האמת שהרעיון השני הרבה יותר נראה לי , אבל הרעיון הראשון הרבה יותר קל לביצוע.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עוד כמה ימים זה מגיע אז ככה : מעבד AMD 3500 VENICE לוח DFI SLI-DR זכרון 2*512 OCZ DFI SPECIAL PC5000 כרטיס מסך LEADTEK 6800GT HD 74RAPTOR קירור : ראדיטאור כפול של DD DD COPER TDX CPU BLOCK MAZE4 GPU BLOCK D12-D4 PUMP מיכל מים כמובן ו....AEROCOOL GATEWATCH מארז אני עושה MODD לFULL TOWER שאלתי היא האם 2*120 FANS 40CFM כל אחד לדעתכם יספיקו לראדיאטור ובכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
https://www.thermaltake.com/water-3-0-riing-rgb-280.html אני יכול לרכוש את המערכת הזו ב 290 ש"ח(למעבד 2700X). מה דעתכם? יש משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, מה דעתכם מבחינת עלות מול תועלת של הקירור הנוזלי - cooler master lc240e ? כרגע באמזון בעלות של 75 דולר (ללא מע"מ ומשלוח חינם). קישור לקירור נוזלי באמזון מתלבט אם לחכות לבלאק פריידי או שזה כבר מחיר טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מרכיב מחשב במזוודה.... עכשיו אני צובע את המזוודה עם ספריי שחור ועם שבלונה עושה עליה איזה לוגו של חברה או משהו... עכשיו אני רוצה גם לשים עליו שם... עצות?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני דיי חדש בעניין האובר קלוק לא יצא לי לעשות אובר קלוק עדיין .. ורציתי לדעת כמה דברים ! 1 ) התוצאה של 3DMark06 http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=8BB6CE8F433E5CA946F92D8DEED5E76E אני זקוק לאובר קלוק עצבני ? 2 ) איזה ציוד אני צריך לאובר קלוק בשביל לגרום למחשב לעבוד יותר מהר (אני לא משחק במחשב אני מתכנת ..) 3 ) איזה קירור הכי עדיף לי ? מים או אויר 4 ) מאיפה לקנות את אותו קירור ? (עיף אתר שעושה משלוחים) 5 ) אם יש מדריכים לאובר קלוק (עם תמונות או וידאו) אשמח (אשמח למשהו שמתאים למערכת שלי) המערכת שלי היא : http://www.cue.co.il/i/cue-w21555o34O.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בתהליכים סופיים של לגמור את מחשב העבודה/משחקים החדש שלי אבל בגלל אילוצי זמן (שיפוץ ומעבר דירה , ילדים , נסיעות) אין לי זמן לשבת עליו ולהוציא ממנו את המקסימום. אני מחפש מישהו רציני שישב עליו (בתשלום כמובן) וינסה להוציא את האוברקלוק היציב המקסימלי. צריך גם להרכיב את מערכת קירור המים שמגיעה השבוע מחול ואת הספק החדש. כמו שתראו זאת מערכת די מעניינת : מארז : Antec P182 לוח אם : Gigabyte Ga-ex38-dq6 מעבד : q6600 g0 זכרונות : corsair dominator pc2-8888 , 1111mhz 4-4-4-12 דיסק : wd500gb כ. מסך : hd3870x2 ספק : zalman hp-850 הקירור שמגיע למעבד הוא Ek supreme , Swiftech mcr320 , xspc dual bay pump/res 750lph 1.8m head כמובן שאני מוכן לשלם עבור העבודה וכמו כן לקנות כ…
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קירור חזק ל-I5. התקציב הוא פחות או יותר 150. עדיף מ-KSP. אומנם לא מתוכנן OC בכלל, אבל החדר שבו אני עובד תמיד מאוד מאוד חם. במיוחד בקיץ, כך שאני רואה לנכון כן להשקיע בקירור. מה מומלץ? אני יודע שבעבר המוגן 2 היה הדבר החם- אבל אין לי מושג היום מה חדש ומה מתאים ל-I5.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך גריז תרמי שמגיע באריזה כמה שיותר קטנה (ושיהייה נורמאלי...) תקציב- עד 50 ש"ח כולל משלוח תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית אני רוצה ללכת על מארז הבא: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=41109 1. האם יש בו מאווררים בכלל? באתר הרשמי מצויין שהכל (OPTIONAL) זאת אומרת ניתן להוסיף אבל לא כלול. בנוסף אני צריך המלצה למאווררים מתאימים למארז הזה ולאחד לקירור מעבד (קירור מעבד איכותי אבל לא יותר מדי יקר (200 שקל~)). 2. האם המארז בכלל טוב והחברה בכלל ידועה?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר מפרט הכי שקט שיש, המחשב הוא לשימוש ביתי של הרבה גלישה ומוזיקה, אין פה שום גיימינג, עכשיו, הוצע לי בעיקר מעבד I3 , הבנתי שהוא לא חייב במאוורר שישב עליו, ושניתן לשים לו קירור פסיבי של רק צלעות? אשמח ללינק/דוגמאות לקירור פסיבי כזה, כי בחנויות לא טרחו בשיט להגיד לי בכלל שיש קירור פסיבי ובאתי הביתה עם מאוורר שזימזם לי. והוא נחשב לאיכותי לטענתם. אז אני לא רוצה שוב שמשהו יזמזם לי, אני כבר מעדיף קירור פסיבי אם אפשר להמנע ממאוורר. ללא שיהיה נזק למעבד כנל הוצע לי לשים מאוורר 15 או 20 ממ למארז , אני רוצה המלצה לשמות מאווררים שידועים כהכי שקטים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפ אפשר להפנות או להסביר כיצד כדאי לקבוע את היחס בין ה FSB למהירות זכרון. 1:1 3:4 3:5 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הסבר קצר על מולטימטר ולינק לרכישה. תודה, Zzzz
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום למבינים בעיניין ! ביכולתי להשיג את הקולר הזה ב200 ש"ח. כרגע יש לי THERMALTAKE BLUE ORB II. האים השיפור יהיה משמעותי ושווה להשקיע ? P.S. תודה לכל עונה :-)
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2000,וולקנו 7 פלוס ומארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case שבא עם מאוורר אחד. הטמפ' של המעבד שלי נעה סביב ה-57-60(ועוד בחורף ,יש לזכור-בקיץ עלול להיות שינוי ממוצע של כ-15-20 מעלות!!). יש לי מקום לעוד מאוורר מקדימה של 120 מ"מ ואני מחפש משהו טוב אבל באמת טוב שיוריד לי את הטמפ' כמה שיותר,אני רוצה שיהיה שקט,ואם יש אפשרות אז עם וסת למהירות. מה אתם יכולים להציע לי? והאם אני יכול בנוסף גם לשים בתוך המארז עוד מאוורר קטן שפשוט יעמוד על ריצפת המארז,זה אמור להועיל אפילו בקצת לא?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המאוורר 200mm של קורסייר שיושב לי בחזית המארז הוא נוראי ומרעיש. הזמנתי מאוורר של NZXT אבל הוא גדול מדי ולא נכנס לי במארז. ראיתי שיש את זה: [h=3]Aerocool Silent Master 200mm[/h]אמור להיות ממש שקט אבל הוא מגיע עם לדים ואני לא מעוניין בתאורה מיותרת. מישהו יודע איזה מאוורר 200mm אפשר לקנות שיהיה ממש שקט בלי לדים ושטויות? חשוב שיהיה ברוחב של 20mm ולא 30 אחרת הוא לא יכנס לי במארז. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטמפרטורה במעבד שלי כבר מגיעה חופשי ל50-60 מעלות (AMD Athlon XP 2600+), אני צריך המלצה למאוורר טוב שיתאים לsocket 462 או בשמה המקוצר socket A, מעדיף מאוורר שיתאים גם לאובר קלוקינג. תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם שלי ד"א הואMSI KT4AV Chipset - KT400A
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי לוח MA-78GM-S2H של Gigabyte, וגם הצ'יפסט וגם המעבד מתחממים יותר מדי מפעולות פשוטות של ניגון וידיאו באינטרנט, ניגון מוזיקה וכו'. אני מחפש בשלב בראשון להוסיף מאוורר 120 קדמי כדי להכניס אוויר, כי כרגע יש מאוורר אחורי בלבד. המארז הוא Thermaltake RS100. ראיתי מאווררים בטווח של 20-100 ש"ח. אני מניח שהיקרים איכותיים יותר, אבל יש יותר מדי דגמים/חברות...מה מומלץ מבחינת שקט ומבחינת כמות אוויר שהוא מכניס? במידה וזה לא יעזור לקרר את הצ'יפסט אני אשקול גם הוספת קירור פסיבי/אקטיבי ישירות עליו, אבל אני רוצה להתחיל עם מאוורר קודם. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שקט למעבד AMD Athlon XP 2400+ שיעשה את העבודה ויקרר
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש ברשותי כלי DREMEL ומצורף לו כמה ראשי חיתוך הבעיה שראשים אלו נגמרים מאוד מהר. כיצד צריך לעבוד עם הכלי הזה כדי לקבל תוצאות טובות ???. ולא לגמור את הראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש ואני זקוק להמלצות לקירור כללי-גם של המעבד וגם של המארז בכללי. תקציב:על קירור למעבד עד 330 ש"ח,וכללי עד 350 ש"ח. המעבד הולך להיות i54570-חשבתי על קירור רגיל של צלעות ומאוורר אבל מצד שני חשבתי שאם כבר אז אולי עדיף כבר קירור נוזלי,למרות שיש את החשש הזה שמשהו ידפק בנוזלי ועלול להרוס את הכל. כרטיס מסך RadeonR9 270X אבל הוא לא כל כך מדאיג . המארז הולך להיות mid tower של coolermaster,אז חשבתי להוסיף עוד לפחות מאוורר אחד או שתיים של 12 ס"מ אחד ב - FRONT וב -REAR ככה שיהיה זרימת אוויר טובה. בקיצור כל עצה,הערה או תגובה כלשהי תתקבל בשמחה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע יש אבק. אבק מבודד טוב, ולכן חם יותר לרכיבים. מידת האבק עומדת ביחס ישיר לכמות האויר המוזרמת במארז, ורמת הקירור של הרכיבים עומדת ביחס ישיר לרמת האוויר החם המפונה מהם --> רמת האויר המוזרמת למארז. מעגל מעצבן. שכן, על מנת לשמור על רכיבים קרים, צריך להזרים הרבה אויר ולנקות אבק הרבה פעמים. היות והמערכת שלי סובלת מאוד מאבק --> שכן הרבה אויר מוזרם בא (דלת צד פתוחה, מאוור 12 מקדימה למעלה, מאוורר 80 מקדימה למעטה, שניהם מכניסים, ומאוורר 80 מאחורה למעלה מוציא אוויר, מתחת למאוורר של הספק). והיא גם חמה באופן טיבעי, עלי לנקות אבק הרבה פעמים על מנת שהיא תא תתחמם יותר מידי. (ממש אפשר לראות איך הטמפ' עולות עם הזמן!). אם למישהו יש פיתרון שיכול לעזור לי לדלל את כמות הפעמים שאני מ…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-