אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז Compucase 6A19 מקדימה מאוורר גנרי 120 ומאחור Vantec Stealth 120mm + מאוורר של הספק הבעיה היא שה Vantec מאחור לא מוציא כמעט אויר רק המאוורר של הספק. אם הדופן של המארז פתוח אז הוא מוציא אויר אבל כשאני סוגר את הדופן התפוקה שלו יורדת פלאים (כנראה שאין לו מספיק אויר לשאוב) יש לכם הצעות איך לשפר את האיוורור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי להגיע עם 965G ל 2.7 גיגה אבל הואלא מוצא את ה HDD בהפעלת המחשב 9*300mhz יש למישהו רעיון איך להגדיר ככה שיעבוד ?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us הטמפ' והמתח תקינים? אני עם Mugen 2 P55-UD3
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם 60 מעלות חום לפי CPUTEMP מקסימום TJ הוא 100 מעלות כמו כן יש לי מסכים כחולים מדי פעם האם יש קשר בין השניים ? האם בגלל הימים החמים 60 מעלות זה אולי הגיוני ?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי אך אין לי מושג איך עושים זאת ואם בכלל אני מסוגל לעשות זאת. אבקש ממכם אם אתם יכולים לתת לי את הפעולות הנדרשות ממני אחת אחת ואיך עושים באמת. המפרט שלי הוא כך - gigabyte d3L motherboard intel quad core q6600 + thermaltake v1 samsung 800mhz 2 gb ram leadtek px8800 gt 512 mb westren digital 320 gb sata 2 16 mb buffer אלה הטמפ' שלי בזמן מנוחה. - הFREQUENCY שלי תקין? זה לא אמור להיות על 2400MHZ? תודה לעוזרים ואשמח לקבל עצות האם כדאי לי בכלל להתעסק עם זה או לא.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם Q9450 ויחד איתו קיבלתי את ARCTIC FREEZER PRO 7 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= במחשב הישן שלי יש לי את ה-THERMALTAKE GOLDEN ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0220/cl-p0220.asp#overview 1) אני יודע ששניהם סוקט 775, האם ניתן להחליף בין המאווררים אף על פי שלא מצויין בפירוש QUAD CORE ב-TT? 2) אם כן, האם כדאי לי להחליף בין השניים מאחר שה-ARCTIC מעט רועש לטעמי. 3) אם לא, על איזה מאוורר או קירור באשר הוא הייתם ממליצים על מנת שיהיה שקט ככל הניתן בהנחה שאולי יעשה OC בעתיד והמחשב הוא כמובן בנוי למשחקים? 4) תקציב עד 300 שח עם אפשרות להתגמש בעת הצורך. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום D: אני רוצה לקנות בקרוב x800 gto2 שך ATI ... כמובן שאני הולך לפתוח איתו צינורות וכו', אבל אני רוצה גם לעשות לו OC קטן / בינוני, לא משהו רציני.... עכשיו אני צריך מאוורר שיקרר לי את הכרטיס מסך לטמפ' נורמלית לאחר הOC בבקשה הצעות קירור בסך של 100-150 ש"ח לא יותר תודה
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש - השקעתי בו לא מעט בכל התחומים אבל בקירור פחות. רציתי לדעת אם בהתחשב במפרט (ר"מ) הקירור מספיק או שהכרחי להוסיף קירור? חשוב לציין שאין לי בעיה של רעש - המחשב שקט ואני לא מתכנן OC אלא רק רוצה קירור שיאפשר עבודה תקינה ולא יסכן את חלקי המחשב בחימום יתר. המפרט: Core 2 E6300 ASUS P5B DDR2 512MB 667 X2 MSI GeForce 7600GT (שלפי מה שהבנתי מגיע עם קירור משופר יחסית לשאר היצרניות) HD: 250GB, 60GB כאמור הקירור הוא מינימלי: מאוורר 120, קירור מובנה כרטיס מסך וקירור מובנה מעבד.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לברר קצת על קירור מים לפניי שאני נכנס לזה איך אני מקרר גם את המעבד גם את הכרטיס מסך וגם את הצ'יפסטים של הלוח(אם צריך) מה אני צריך לקנות בשביל זה? (לא מחפש דברים ממש יקרים)
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הכרטיס מסוג GIGABYTE 6600GT מגיע לטמפרטורה של 63 מעלות בזמן מנוחה ועובר בכיף את ה70 בזמן מאמץ.. אין ניתן להוריד את הטמפ הזאת למשהו יותר סביר? אמרו לי לקנות משחה טרמית arctic silver 5 למרוח על איזה 4 ריבועים שחורים שנמצאים על הכרטיס וזה אמור לעזור.. אז אני שואל כאן האם לעשות את זה ובכמה זה יוריד לי את הטמפ? אם לא מה אתם ממליצים? תודה..
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברשותי מארז של ריידמקס השחור המקורי. בכל אופן AMD 2600 כרגע בקיץ על 45-46 מעלות במנוחה, לוח על 28 בערך ,הארד דיסק על 36-37 והספק או לא יודע מה זה AUX על 42. בעונה הקודמת המעבד היה על 38 בערך,ההארד דיסק על 30 בממוצע ולוח על 25. טמפ' טובות? בכל אופן המארז מסודר ככה: 2 מאווררים מוצאים מאחורה. 1 מכניס מהדלת. 1 מכניס מקדימה. סידור טוב? אם לא ,איך כדאי לי לסדר?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה : AMD 3200 venice(igolo 7200 cooling) ...dfi infinity ... enermax 420 עכשיו אני על 2410 יציב ...(ניבדק עם SUPERPI ו 3dmaks השאלה אם אפשר עוד ? הקונפיגורציה ששמתי היא כזו : CPU מתח מ 1.35 ל 1.45 (זכרונות וצ'יפ לא נגעתי) X10 HT X 4 166 במקום 200 יחס 1:1 (אחרת זה לא עובד) 3-3-3-7 עכשיו הבעיה היא בעצם (או שלא) הטמפרטורה ....שמתי לב בעוד טרדים שעוד אנשים עם הלוח הזה עושה בעיות במדידה נכונה של המעבד ומתבלבל במשהו אחר ...(כגון אברסט) וזה הגיוני כי תמיד זה מראה לדוגמא 53 מעלות גם במנוחה וגם לאחר משחק של שעתיים !!... הוא כנראה מתבלבל עם CPU DIODE "... מה עוד אפשר לעשות להגיע ליותר ? ואם אפשר אז עד כמה בכלל ואם יש טעם ...(בטפילד קצת מקרטע לפעמים ) [attachment deleted by ad…
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני יכול להשיג את הקירור מבן דוד שלי בחינם אבל אין לו את המתאם הוא לא יודע איפה הוא שם את זה.. מישהו יודע איפה אוכל להשיג את המתאם הזה? אפילו באיביי כי זה לא כזה דחוף
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS של GIGABYTE הטמפ' במנוחה 55 הטמפ' במאמץ 65 ומשחקים נתקעים אני רוצה להחליף קירור עליו האם מישהו מכיר קירור טוב יותר במקום גוף קירור מקורי הטמפי במחשב די נמוכות במנוחה מעבד : 23 לוח : 28 במאמץ מעבד : 26 לוח : 30
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הנה תמונה של הספק והכרטיס שאני רוצה הוא (לפי KSP): ?EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? Graphics Engine EN7600GT/2DHT/256M Video Memory 256M -1.4ns DDR3 Engine Clock 560MHz Memory Clock 1.4GHz(700MHz DDR3) RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 DVI Output DVI-I 2nd DVI Output Yes HDTV Output Yes, via HDTV Cable VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor 2nd VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor Adaptor/Cable bundled HDTV out adaptor*1 DVI-to-2nd VGA adaptor*2 Software Bundled King Kong Special Edition ASUS Utilities & Driver לא יודע אם זה עוזר.... OK הנה התמונה:
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה הכי נוחה להארדיסק לעבוד? ,ואיזה טמפרטורה גבוהה מדי?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שוב שלום.. יש לי את המארז Thermaltake Soprano VG7000BWS שפאנל הצד שלו נראה בדיוק כך: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/SopranoRS101/images/ttsrs22.jpg יש ברשותי כמה מאווררי 80mm ישנים שאני מעוניין להוסיף 2 מהם למארז (השאר יהפכו לUSB ^^) אז ככה: 1. עליון מוציא/מכניס אוויר? אני מניח שמכניס כי זה קרוב למאוורר המעבד אז זה דיי יעיל.. 2. תחתון מכניס/מוציא אוויר? זה ממוקם בדיוק מול צלעות הקירור של כרטיס המסך, ונשמע לי טוב שהאוויר החם שיוציא מהן (יש מאוורר גדול עליהן) יצא ישר החוצה במקום לעלות. 3. כדאי לי להחליף את המאוורר הקדמי (100mm) במאוורר 80mm ולשם את ה100mm מול המעבד? אני לא בטוח שהקדמי מאוד יעיל ונראה לי שה100mm יהיה יותר יעיל למאוור המעבד מבחינת ד…
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C עם קירור רגילש ל אינטל P4P800 שתי סטיקים של 256 MB של 400MHZ HYNIX(זה די מחורבן איך שהבנתי) - איך שידוע לי הם 2.5NS (אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה אומר) הספק שלי הוא(אמרו לי שזה גם משנה) HEC 475 DV מארז לא משהו בכלל של GYRO BOND2 משהו כזה(יש אותו בפנדס) טוב אז הנה השאלות שלי(בבקשה לפרט ולהביר כי אני הדע שלי בOC הוא די 0): 1. שקלתי להעלות את מהירות השעון של המעבד כמה לדעתכם מה שתיארתי יוכל להחזיק תוך כדי יציבות מקסימלית? 2. האם אני חייב לקנות קירור מסיבי בשביל OC של איזה 600MHZ? (כמו ההוא של ZALMAN ששוקל כמעט קילו) 3. אם אני אקנה את הקירור הזהhttp://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm אז זה יעזור מאד או שלא כל כך? וגם קראתי שהוא שוקל כמעט קיל…
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אחרי שהסתכלתי במשך כמה שעות הבנתי איך ההיטסינק מוחזק למקום... (מריחים שיעמום באוויר?) אם תסתכלו על המאחורה של הכרטיס של המעבד תוכלו לראות ארבעה חורים עם פינים בתוכם. הפינים האלה מוחזקים בתוך הפלסטיק ע"י שיטת הקשקשים-הם בנויים עם טבעות כאלה שפונות לצד אחד, ככה שאפשר להחליק את ההיטסינק בקלות על המעבד אך קשה להוציא אותו. אז בקיצור ניגש לעניין: הורדתי את המאורר עם הכיסוי מהמעבד. משכתי את ארבעת הפינים מהצד של המעבד שעל הכרטיס (כל אחד בתורו, צריך הרבה כוח לזה) וההיטסינק פשוט יצא. תעשו חיים
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני גופים VF700-AlCu NV Silencer 6 (Rev. 2) אני לא יודע מה לעשות משתי סיבות לא קריטי הרעש אבל יש לי שתי כרטיסים בSLI אז קריטי מקום וכמובן ביצועים אז מי שיכול לעזור להחליט תודה תודה תודה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיעו לי כל הדברים שהזמנתי מארה"ב. הזמנתי מערכת קירור מים ,לא מדהימה אלא יותר בקטע של המודינג והיופי כי המארז שלי שקוף אז הזמנתי משאבה עם אור,לדים ,מיכל שזוהר באולטרה שנכנס איפה שהפלופי וכו'. אני חסר כל נסיון בהרכבה של מערכת דומה וכל עזרה תתקבל בברכה. ראיתי למשל שבבלוק יש IN ו-OUT או שמהו כזה של כיוון המים שזורמים. איך אני בדיוק מחבר מה למה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עידכון!! לאחר סידור קבלים מוצלך הצלחתי להוריד את הטמפרטורה ל 45-48 תמונה [ יש לי לוח אם שלgigabyte ga-8ipe1000-g והטמפרטורה שכתובה לי בתוכנה speedfan היא 51 עד 79 ואני לא מסוגל להוריד אותה ניסיתי הכל הוספתי עוד 2 שאוריים עשיתי פתחי אוויר מה עד אפשר לעשות???? בקשה תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
וגם על איזה הגדרות לשים בביוס ובדריברים(גם איזה דריברים) אם אפשר הסבר על כל דבר אני ניוב בOC אז לאט לאט איתי טוב.זה הכרטיס מסך שיש לי במפרט רק עם 64MB זמנית. תודה לכל העונים ;D
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
צהריים טובים, אנשים ששמעו על הטמפ' שלי במחשב טענו שהם גבוהות מדי בהתאם למפרט, אני לתומי חשבתי שזה מתאים לטמפ' הגבוהות בארצנו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קראתי על בעיה בלוח שכאשר עושים אוברקלוק לא ניתן לשנות את המתח (cpu vcore) מכיוון שהביוס לא מראה מדד כזה (יש שם רק cpu vtt, dram ועוד איזה שניים), האם מישהו הצליח לסדר את זה? לא ייתכן שאי אפשר לשנות את המתח
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-