אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי 6800gt של ג'יגהבייט ונראה לי שהוא חם מהרגיל. הטמפ' במנוחה היא 65-67(יש לי חדר חם מאוד אם זה עוזר :\) ובמאמץ משהו כמו 73.....זה נורמלי? או שאני אסדר קירור? והאם החום פוגע בביצועים?(למרות שאני מרוצה מאוד מהכרטיס) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של אסוס - Asus P8Z77-I Deluxe וקירור מים - Antec kuhler 620 ואני מחבר אליו מאוורר עם PWM ללוח יש חיבור אחד של cpu fan ואחד של chassis fan. אני יכול לחבר את המאוורר לחיבור של המעבד ואת המשאבה לחיבור של המערכת בלי בעיות? לא ממש בא לי לחכות למפצל כמה ימים...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני קונה עכשיו את הכרטיס ואני צריך גם קירור פאסיבי טוב יעבוד? (הכוונה יתן יותר טוב מהסטוק) זה יבוע עם MX2
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אמור לקבל את הFREEZER 7 PRO שהזמנתי ויש לי כמה שאלות: 1)מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את המשחה הטרמית הישנה מהמעבד? 2)כדי להסיר את הקירור סטוק אני רק מסובב את הקליפסים בכיוון החץ ולמשוך אותם לכיוון מעלה? 3)קראתי בכמה אתרים שניתן להתקין את הפריזר כך שיזרוק אוויר לכיוון אחורי המארז, או לכיוון הספק. יש לי ספק עם מאוורר 12 ס"מ שמוציא אוויר מהמארז החוצה, איזה כיוון עדיף? תודה רבה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
דבר ראשון אם אפשר איזו שהיא ביקורת / תגובה מצידכם על הגוף קירור הזה: THERMALTAKE Silent Rock FULL Copper + Heatpipe שווה את הקניה ? לא מצאתי עליו פרטים בעברית .. עכשיו חוץ מזה, ללא OC שווה בכלל לקנות בכלל גוף קירור או שעדיף לי להישאר עם הגוף שבא מ- intel וזהו ? גם אם עכשיו 40 מעלות בחוץ ועם קצת אבק (אני מדבר על ה- Q9550)
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הקירור הנ"ל ישב טוב על הלוח? הכוונה לשאלה אם הוא לא יגע בצלעות הקירור שעל הלוח או בהיט פייפס :s05: אם כן יש המלצות על קירור טוב אחר שלא יגע בצלעות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם הטמפ' של ה-HD שלי היא 62C איך אני יכול לקרר אותו המחשב הוא מחשב דיי חדש עם מאוורר לCPU ומאוורר שמוציא אויר המון תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באתר כלשהו מן רצועות כאלה שמתלבשות על הזכרון...זה יעיל? כדאי לקנות? כמו כן הכנתי תרשים של אוורור המארז שלי ואני רוצה שתתנו חוות דעת ואם יש מה לתקן/לשפר אז תגידו. הריבועים האדומים אלה מאווררים והחצים מראים את כיוון האוויר. ודבר אחרון, עם איזה תוכנה (קלה) אפשר לראות את טמפרטורות הרכיבים השונים במחשב?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים רשמתי פה על בעיה שהמחשב נכבה לי בעבודה פשוטה אמרו לי כאן בפורום שהבעיה בהתחממות המעבד - וזאת באמת הייתה הבעיה. הלכתי לממש אחריות ובדקו את המעבד וראו שיש שם הרבה יותר מדי משחה טרמית. ניקו את המשחה הקיימת ומרחו חדשה, הרבה פחות ממה שהיה. המחשב עבד מצויין ב4 ימים הראשונים, והיום המעבד התחיל להוציא רעשים מוזרים - אבל הוא לא מכבה את המחשב. בדקתי בתוכנה HWMONITOR ובאמת גיליתי שבזמן משחקים המעבד מגיע לטמפרטורות של 80+ המחשב לא כבה אבל אי אפשר לעבוד כשיש רעש כזה מהמעבד והטמפרטורה כל כך גבוהה.. אין לי מושג מה לעשות=/ המפרט: amd athlon 4800x2 GIGABYTE GA-MA78GM S2H GIGABYTE 9600GT 512MB
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת את תחומי הטמפ' במנוחה ובמאמץ שנחשבים סבירים לכרטיס הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מדובר על מחשב ישן יחסית: ABIT BH6 latest BIOS (SS) P III 550E (100MHz FSB) 64MB SDRAM 133MHz אני לא מצליח לעשות שום OC! אפילו בבאס 112 המחשב לא עולה ניסיתי להחליף בין כל ההגדרות של הOC וזה DAMN לא עולה וזה בטוח בגלל שאי אפשר לשמור את מהירות הAGP למשהו נורמאלי בבאסים האלו, ב AGPclk/CPUclk יש רק בחירה בין 1/1 ל 2/3 וזה לא הגיוני שמעתי שזה לוח מעולה לOC אז למה אני לא מצליח לעשות אפילו OC של MHz אחד!? מיותר לציין שיש לי לוח נוסף של MSI שכבר עליו המחשב עושה POST ב124MHz FSB ויציב לחלוטין ב112 אבל אי אפשר להעלות מתח למעבד :\ נ.ב, שאלה: מחלק 2/3 אותו הבנתי, שלוקחים את המהירות של הFSB (נניח 100) ומחלקים ב3 (33.3) ואז מכפילים ב2 (66.6). אז מה זה מחלק 1/1? זה לא נשמע לי הגיוני ש…
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על המעבד של AMD דגם ATHLON XP 2600 ואני מתלבט אם להישאר עם הקירור שמגיע ב- BOX או להחליף את זה ב- Vantec AeroFlow. אני לא אחד שמשחק הרבה אבל מדי פעם כן יוצא לי להעמיס קצת על המחשב.. אני לא מתכנן שום אוברקלוק או דברים כאלה.. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך XFX 7600GT EXTREME EDITION 256MB. בגלל שהכרטיס מגיע עם מאוורר רועש מאוד החלטתי לקנות את הZALMAN VF900-CU בעיקר בשביל שיהיה שקט... אחרי שקצת קראתי בפורום התחיל ליזול לי ריר ונראה לי שזו הזדמנות טובה להתחיל OC לכרטיס המסך... איך אני עושה את זה? (ראיתי את המדריך לאוברקלוקר מתחיל, אבל הוא לא מעודכן מספיק...) תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
?איזה תוכנה טובה להגברת מיהירות מאורר של המעבד?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שהמעבד היה ב-OC של 3.7GHZ הציון ב-3D MARK 05 היה 11175 נקודות המעבד ב-OC של 3.6GHZ הציון 11750 נקודות http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2277754 זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עשיתי אובר נחמד לכרטיס שלי אבל אני רוצה עוד והרבה!! אז חשבתי ליקנות את זה = http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הוא טוב?? והאם מישהו שהישתמש בו יכול ליגיד לי כמה מעלות הוא הוריד לו בתודה שגיא
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני חדש פה ולא כול כך מבין בכול מה שקשור לחומרה ולקירור של חומרה.. אני לומד הנדסת תוכנה ועם תוכנה אני מסתדר מצויין.....חחחח בכול מקרה... יש לי כרטיס מסך gtx 295 הורדתי תוכנה לבדיקת טמפרטורה ואני רואה שללא מאמץ הוא מגיע ל70c במאמץ הוא מתפס לאט לאט (לוקח כ - 10 דקות) ולאחר מכן מגיע עד 105c. בדקתי באתר הראשי של Nvidia ואכן רשום שהכרטיס הנ"ל מגיע במקסיומום ל105c . יש לי מספר שאלות ואשמח אם אקבל עליהם תשובה ממישהו שמבין בנושא זה: 1. האם יש לי בעיית קירור בכרטיס ואכן 105c זה המון בשביל gtx 295 ?? 2. אם אכן יש בעיה כיצד אני מנקה את האבק מהכרטיס וכיצד אני שם משחה לקירור ? (האם יש מדריך בנושא בפורום זה ?) 3. האם הבעיה ניתנת לפתרון בכלל ?? או שצריך לקנות כרטיס חדש ?…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך דחוף תוכנה לבדיקת טמפרטורה של כרטיס מסך דרך הווינדוס עם בכלל קיים דבר כזה ושהתוכנה עם אפשר גם תבדוק טמפרטורת מעבד תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ככה המעבד עשיתי לו OC 3K ואני רוצה להמשיך עם זה עד כמה שאפשר... וכרטיס מסך אצלי רותח מחום במנוחה...60 מעלות אז אני חייב לו קירור... התקציב שלי 500 ש''ח אפשר קצת לחרוג... תודה, רפי.
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפש 3 מאוורים למארז 120mm שקטים מאוד ולא יקרים. ebay גם רלוונטי. חשבתי על המאוורר הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7222 ויש חבילה של 4 באמזון ב12$ רק אין מי שיביא לי: http://www.amazon.com/gp/product/B000O8I474/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=kinkoman-20 האם יש משהו שקט שיכניס אויר ולא יהיה זרימת אוויר חלשה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי מ-TMS את המפרט הזה E8500 3.16GHz Asus P5Q Gigabyte HD4870 512MB GDDR5 ThermalTake BigTyphoon VP NZXT Tempest Corsair 550VX 550Watt 500GB Seagate SATAII 32MB G.Skill 4GB (2x2GB) 800MHz CL4-4-4-12 אז ככה, ראיתי שהביגטייפון מורכב משני מאווררים, שאחד מהם מעיף את האויר לכיוון הלוח אם, האם יכולה להיווצר בעיה בהנחה שאני עושה אוברקלוק לסביבות ה-4.5GHZ ? האם תיתכן אפשרות להגיע ל-4.5GHZ במעבד עם המפרט הנ"ל? תודה לעוזרים, וכבר קניתי את המחשב, הוא מגיע מחר בבוקר, האם יש מישהו שמוכן לעזור בביצוע אוברקלוק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Soyo KT400 Dragon Ultra Platinum. הוא נותן לי שתי טמפרטורות של המעבד, האחת הדיודה של המעבד, והשנייה הסוקט שלו. כשאתם בודקים טמפרטורות, האם מדובר בדיודה או בסוקט?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי כזה יכול לשפר וביגלל זה לא עשיתי את זה אד עכשו (טעות איומה ) אני חייב להגיד שההבדלים אדירים אין לי משהוא אחר להגיד שיחקתי ב Medal of Honor Airborne בצורה אדישה אחרי ה אוברקלוק המישחק רץ פגז כול כך כיף פיתאום לשחק קשה להסביר במילים !!!!! יש לצין אני עם קרור סטוק תמונה שלפני האוברקלוק לא הייה לי ממש כוח להמתין שוב ל 3d mark (אחרי איזה30 פעם שהרצתי אותו) הט'פ במאמץ מלא 83 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-