אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי היטסינק של מעבד Celeron Tualatin שאני לא משתמש בו. חשבתי לשים אותו על הכרטיס מסך בשביל לשפר את המהירות המקסימלית של ה OC. איזה דרכים יש להלביש אותו על הכרטיס מסך? (GF4 Ti4400 או Radeon 8500)......... תודה.
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוק למעבד כפול ליבה? אני מדבר על AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core, הקירור הוא Thermaltake BigTyphoon. חשבתי לעשות לו אוברקלוק קטן שהוא מגיע אלי, אבל לא לקחתי חומרה מתאימה ל-OC מלבד ה-BT. אגב לא עושים OC לכל ליבה בנפרד נכון?
-
- 16 תגובות
- 914 צפיות
-
-
תארד ריאשון שלי אז סלחו לי אם משהו ניראה לא מקצועי אוקיי אתם כנראה לא מכירים אותי בפורמים באתר הזה ... אז קודם כל שלום לכולם קוראים לי שגיא נימני ... דרך אגב אני מבקר בפורם באופן קבוע פשוט לא הגבתי לתארדים ... אז ככה : המפרט שלי הוא P4 2.53 לוח של אינטל ... טעות קריאה של אבא שלי ... זכרונות של סמסונג עם גופי קירור ....RDRAM 800 עוד טעות ... (כנראה משקפיים לא יזיקו ) ורדאון 9700 פרו של גיג'ה בייט ומארז אנטק פול טאוור מאורר היטב הרי יש לי לוח של אינטל - אין אובר קלוק למעבד ... אבל עדיין אפשר לכרטיס מסך ... ועכשיו לשאלה .. : אני מעוניין להכין כמו שרבים וטובים עשו : מערכת קירור מים ... בינתיים לא למעבד בגלל הלוח אלא לכרטיס מסך האם אוברקלוק לכרטיס יי…
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי שאלה למבינים לגבי טמפרטורת מעבד האם הטמפרטורות שלי גבוהות ? מפרט : CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 G0 CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Fan: Scythe S-FLEX S-FDB 120mm Quiet FAN 1200RPM SFF21E המעבד ללא overclock מעבד נמצא במנוחה, אין מזגן בחדר. טמפרטורה שמדדתי עם תוכת Core Temp 0.97.1 Core Temp 0 - 46 Core Temp 1 - 44 Core Temp 2 - 39 Core Temp 3 - 43 האם זה טמפרטורות טובות או יש מקום לשיפור ? השאלה היא האם עם הגוף קירור שלי אני יכול לקבל טמפרטורות טובות יותר או שזה מה שאני אמור לקבל ? תודה לעזורים! אנשים! לכל מי שיש את הקירור Thermalright Ultra-120 eXtreme מוזמן לשתף אותנו בטמפ' שלכם בסטיק זה. תודה לכל המשתתפים בסקר !!!
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום.... יש לי מחשב עם מעבד amd althon3500+ ולוח של אביט עם צג שמראה את הטמפרטורות של המעבד הטמפרטורות שהוא מראה מגיעות ל-75 מעלות ואין לי מושג מה לעשות... ונראה לי שהטמפ קצת מוגזמות יש לי מארז פול טוור של אנטק ו-2 מאוורים + מאוורר של המעבד אשמח אם תעזרו לי תודה!!!
-
- 17 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מכיוון שאני הולך לשדרג את המחשב בימים הקרובים החלטתי לבדוק עד כמה אפשר לדחוף את המעבד עם הלוח אם שיש לי למטה במפרט. דבר ראשון שעשיתי זה לעדכן ביוס מה שכן העדכון אפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד נראה שהיא עובדת תקין ואני לא רואה שום בעיות . עכשיו במהירות סטוק של המעבד הייתה 2.6 עשיתי אובר קלוק ל 3.25 החום של המעבד במאמץ לפני היה לי על 45 עכשיו בבדיקת מאמץ של שעה עומד על 50 . בביוס הגדרתי ככה: cpu clock ratio -X13 memory clock 5.53 cpu voltage -1.41 עכשיו השאלה שלי זה האם לנסות ולדחוף עוד יותר המעבד או להוריד קצת . והאם יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לבדוק אם הליבה הרביעית באמת תקינה?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 gtx560ti gigabyte p35-s3g 4g ram מאז שהתקנתי וינדוס7 הלכו לי כול הביצועים (מבחינת FPS לפחות,לא משנה מה לא עשיתי אני לא מצליח לשפר) ככה שאני יודע שהבעיה היא במעבד כי גם שהיה לי gtx260 ואז קיבלתי את 560ti לא קיבלתי עוד FPS (במשחקי COD שהדבר הכי חשוב זה FPS גבוה ולא גראפיקה). אז בעצם ..איך עושים OC ?? לא מצאתי פה שום מדריך בסיסי. אני רוצה לקנות קירור (שיתאים ללוח אם הישן שלי) ולעשות OC למעבד. אמרו לי שכדי קודם לעשות בלי לקנות קירור ואז אם צריך לקנות. אבל בתכלס..אם איזה תוכנה אני בודק את המאמץ של המעבד וכול החרטא הזה? ואיך בתכלס אני מעיץ את הביצועים שלו .?? תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איך אני מנקה אותו ? אין לי גישה ללחץ אוויר... והאם הנקיון יפתור את העיית הרעש ? תודה לכולם !
-
- 14 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הוא לא הכי פצץ אבל צבעתי את המאורר ואת המחשב בשחור והכנתי לו מערכת שליטה על מאווררים!!
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כל הזמן מדברים פה על ה 1.6A (נורת'ווד) ושאר בבל"ת... רציתי לדעת מה לגבי המעבד הנ"ל, לדעתי שמו וויליאמיט... הוא פועל במכפיל של 15... אתם כל הזמן מדברים על 3/4, 1/1... איפה אני רואה את הדברים בתוכנות שיש לי (Sandra למשל), איך הם נקראים? אם רשום לי 4X100MHZ זה המכפיל של הFSB נכון? ועוד כמה שאלות נוספות- 1.יש לי לוח של אינטל D850DMV האם זה משפיע על האוברקלוק האפשרי למעבד? 2. האם עם המעבד הנ"ל אפשר לעשות אוברקלוק טוב בלי להוסיף מאווררים, עד כמה ניתן להגיע עם אוברקלוק כזה? 3.איך אני משנה את המכפיל ואת ה FSB?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוחל למחשב שלי. מה ההספק הממומלצ : 300,350 או 400 W. והאם יש עוד קריטריונים שחשובים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
או שבמחיר שלו משיגים משהו על אויר יותר טוב???
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אנשים ! יש לי כבר כמה שנים טובות את ה-1.4 של אינטל כמובן והוא מתחיל להזדקן . לקראת הסוף לא יזיק לו לתת את הפוש האחרון . בכל מקרה אני לא בטוח איך עושים אוברקלוקינג ולפי מה שראיתי בפורום יש פה הרבה מילים שאני לא מבין אז לא יעזור לי פשוט להסתכל על הודעות אחרות ולהבין בעצמי . אם תוכלו לעזור לי בלהתחיל משהו זה יהיה נחמד , רק חבל שאין פה מדריך לדברים האלה באתר מושקע כמו זה ...תודה
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות ביום חמישי מעבד חדש (אחרי ששברתי שתי רגליים מהמעבד שלי )**** עכשיו חשבתי גם לקנות היטסינק של זלמן. רציתי לדעת מה ההבדלים בין CNPS6500A-AlCu http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6500A-AlCu.htm ל- CNPS6500B-AlCu http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6500b-alcu.htm ממה שהבנתי, הA שוקל 440גרם לעומת הB (400) והA מתחבר עם ברגים. ?? מה ההבדלים פה?? (עכשיו כבר נמצא בחנות ה-B ונראה לי שהוא די טוב ואני אבחר אותו ) **** -כן שברתי שתי רגליים מהמעבד ובגלל שהייתי בשוק חברי OverFlow פרסם את זה. :-\ (עריכה) ד"א - אני קונה p4 2.8ghz 533bus- הכי מהר שהלוח שלי יכול.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אבל התוצאות ב-super pi מאכזבות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תקציב עד 250 ש'ח אם אפשר פחות תמיד יותר טוב. לגבי המפרט בצד ימין. ולגבי משאבה אני לא יודע כמה ליטר לשעה מומלץ שהיא תשאב האם יש למישהו נתונים מומלצים ? אגב את הבלוק למעבד אני בונה לבד איזה חומר מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב החלטתי לפמפם את המערכת הישנה שלי קצת,אני מתכנן להחליף כרטיס מסך וזכרונות. עכשיו אני לא מצליח לעבור את גבול ה3050 בלי ריסטים ללא הפסקה,הבנתי שזה אולי בגלל הלוח,מתח לא יציב מצידו...מישהו יכול לאשר או להוסיף מידע שאני לא יודע? ואם זה בוודאות הלוח,מישהו יכול להסיר לי איזה וולט מוד אני צריך כי יש כמה,אני צריך vcore mod נכון? תודה על העזרה,אולי אני עוד יום אחד אגיע ל3.4-3.6 הנחשק...
-
- 16 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אוקיי, אתמול אספתי את החלקים של המחשב שלי והיום הרכבתי וביצעתי OC. להלן התוצאות: נתוני מערכת: Intel C2D E4300 @ 1.8GHz OCZ 2GB DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 965P-DS3 Rev 2.0 Tunic Tower 120mm Gigabyte Posiedon with rear Arctic Fan 12CM הרכבתי את הטוניק שיוציא אוויר ישר לכיוון ה-AC מאחורה, הם ממש צמודים. לאחר OC: E4300@3.42GHz 1.55V OCZ DDR2-950MHz CL 5-5-5-15 2.2V ה-OC היציב היחידי שהצלחתי להגיע אליו לאחר שניסיתי וריאציות שונות (הורדת מכפלה, העלאת באס, שינוי תזמונים, מתחים, כלום לא עזר). טמפ' מעבד במנוחה 50 מעלות, במאמץ 77 מעלות (נמדד ב-Core Temp 0.95 בו ה-Tjun מכוונת ל-100). הטוניק שלי יושב על הגבול שבין מרעיש לשקט (1900RPM ע"פ התוכנה של ג'יגהבייט, אבל נראה לי שהיא קצת מזייפת)…
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
סיימתי לעשות OC הרצתי בדיקות והכל יציב רק שמתי לב לדבר הזה: http://img823.imageshack.us/i/11022011125418.png/ בSPD tRC מראה 30 ואצלי זה מראה 52 מה לעשות להוריד ל30 או להשאיר כמו שזה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום , היום פתחתי את המחשב בשביל לקנות קצת אבק הוצאתי גם קירור מעבד ושמתי עוד קצת משחה ) לפני שפתחתי אותו וניקיתי הטמפ הייתה 32 ככה לאחר הניקוי והמשחה היא 35-6 מעבד i5 750 2.67 הטמפ תקינה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: p4 2.4c ht 800 fsb p4p800 1024 ddr memory (micron) s עכשיו כשאני עושה אוברקלוק למעבד ל3100 גיגה המחשב נטקע אחרי 15 דקות, עכשיו מה יכולה להיות הבעיה?, (אני לא משתמש בקרור מיוחד) ושאני עושה על 2.8 זה פועל סבבה, ד"א בביוס אני עושה "AI Overclock %30 אני פשוט לא יודע להשתמש ב-manual ^^
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בצד האחורי של הכרטיס יש הרבה ברגים קטנים, משני סוגים. סוג אחד (אני מניח) מחבר את גוף הפלסטיק לכרטיס, והשני את ה-heatsink של ה-GPU. את כל הברגים מהסוג הראשון הסרתי בלי בעיה. את הברגים מהסוג השני (שהם גם קטנים יותר), אני פשוט לא מצליח לפתוח... יש למישהו טיפים?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
I just thought I would give you the heads up on the latest developments in the so called "obsolete" Athlon XP line of CPU's... The Mobile Athlon XP-M 2500+ seems to be AMD's latest overclocking king, news is strarting to spread through the various enthusiast forums now, and the resulst are amazing! Some people are getting 2.7GHz and MORE! One major feature of the XP-M, is it's power management. Now this is useless for 99.9% of desktop systems, however is has one MASSIVE impact on the enthusiast market... It's UNLOCKED!!! and what also is a bonus for the enthusiasts, is that this core is identical in speed and fuction to the desktop 2500+ Barton XP. Another feature of the…
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה גם על מאווררי 80 שקטים כמה שאפשר. יש לי במארז מקום למאוררי 120MM מקדימה ומאחורה, ומקום ל2 מאוררי 80MM בצד ועוד אחד למעלה. עשיתי חיפוש בפורום והבנתי שהמאווררים הכי שקטים שאוכל להשיג ב120 הם ה-Sickflow.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-