אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר 60 ממ על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דציבלים ודוחף 36 CFM רציתי להחליף את המאוורר באחד יותר שקט ויעיל כלומר מאוורר שעושה את העבודה ולא מרעיש יותר מידי והאם יש גנריק 60 ממ? אם כן מה ביצועיו?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב לתושבת AM2 עם דגש על גובה מע' הקירור שיהיה נמוך מכיון שהמערת מורכבת במארז thermaltake lanbox המחשב משמש בעיקר למשחקים כבדים וגלישה יש לי קירור ישן של zalman שגם היה מותקן במארז הזה רק עם מתאם ל754 אז גם אם יש למישהו את המתאמים לתושבות אחרות יעזור מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק שלי החל להישרף אז מיהרתי לפרק אותו החוצה מהמחשב ולהחליפו בחדש. על הדרך הייתה צריך לפרק את גוף הקירור של המעבד שלי מסיבה מסויימת, ועכשיו, כשצריך להחזיר אותו למקום, אני לא זוכר איך הוא היה קודם. צילמתי תמונות המצורפות להודעה זו - האם תוכלו לספר לי מה האפשרות הנכונה? תודה! מתן
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעייה ה8800 שלי מתחמם מהר (הוא לפעמים מגיע ל87C בזמן משחק) יש לי מארז Compucase 6A21 עם מאוורר 12CM אחד (אחורי) ובלי מאוורר איפו ההארד דיסק עכשיו השאלה שלי היא אם אני אוסיף עוד מאוורר 12CM של ARTIC COOLING (מקדימה)זה יעזור בקירור הכרטיס מסך? [br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 22:29:48 למיקום הזה אני מתכוון ועוד שאלה האם המאוורר במיקום הזה יכניס אוויר או יוציא אויר?
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ככה, בקרוב אני קונה X800GT 256MB של פאוור קולור . עכשיו שמעתי שP.C מעולים בקירור , ושהקירור שבא עם הGT מעולה לOC . אז רציתי לשאול אם הקירור סטוק של P.C יכול לשמור לי על טמפ' טובות לOC , ולאיזה רמה של כ"מ ( X800XL ? ) אני יכול להגיע עם OC עם קירור סטוק . תודה .
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני עכשיו מתכנן לעשות OC (לא משהו רציני מידי) למחשב החדש (מפרט תוכלו לראות בפרופיל), רציתי לשמוע כמה טיפים, דרכים מומלצים לעשות OC בצורה בטוחה ושתורגש במשחקים לפחות. האמת שעדיין לא יצא לי לנסות לעשות OC במחשב הזה, אבל כשניסיתי לפני בערך חודש לא הצלחתי לעשות משהו רציני, ומה שהכי גבוה ההצלחתי הוא אני חושב 3.6 או משהו כזה, וגם זה היה בצורה לא טובה מכיוון שלא הכל היה עולה בהפעלת המחשב, כמו דרייברים וכו'. אז חשוב לי לשמוע מכמה אנשים שאמת מבינים וטובים בנושא, מומץ שזה יהיה כם מישהו שיש לו מעבד זהה, שאני ידע לאיפה בערך אני יכול להגיע בOC. תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מצאתי מסך אל סי די אני לא יודע מאיזה מכשיר הוא. רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי 3 סמארט פאן אני רוצה להחליף את שלושתם לאנרמקס שיהיה יותר שקט , השאלה אם ההבדלים בעבודה היו גדולים שלושת הסמארטים במקסימום נותנים לי קירור טוב מאוד למארז מידי.. השאלה אם האנרמקס גם יעשו את העבודה בעת הצורך והאם במקסימום האנרמקסים רועשים או שגם אז הם ברמת סאונד סבירה.. עריכה: הזזתי את עצמי לגוגל לחפש קצת פרטים ואני לא אוהב מה שאני רואה.. במקסימום שלו האנרמקס זורק 40CFM ב38 דציבלים.. בזמן שהסמארט זורק 72CFM ב48 דציבלים כמו שאפשר בקלות לראות ההבדל בעבודה גדול ומשמעותי מאשר ההבדל ברעש.. נראה לי שאני ירד מהמחשבה להחליף את שלושת המאוררים לאנרמקס חבל על הכסף שלי אם האנרמקסים לא יתנו לי קירור טוב מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 888 צפיות
-
-
Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness... now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ? Thanks in advanced...
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מתכוון לקירור כמו זה שמקבלים עם המעבד כשקונים BOX. אם יש משהו מקביל גם טוב...
-
- 16 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון המאוורר הקדמי של המארז מרעיש יתר על המידה. המארז שלי הוא: Cooler Master Elite 370 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656 המאוורר הקדמי הוא: Scythe sy1225SL12H http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html בהסתכלות באתר שלהם, הוא יוצר רעש של 33.00 dBA והמהירות שלו היא בסה"כ 1600 RPM החלטתי להחליף אותו ולקנות מאוורר חדש . מה אתם אומרים על המאווררים האלה? אין שום סיקור עליהם בפורום... שני המאווררים האלה גם פחות מרעישים (19 - 19.8 RPM) וגם יותר מהירים (1600-2000 RPM) מי עדיף? יש הבדל מהותי ביניהם? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1564 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1669
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב שהורכב במארז COMPUCASE 6A21 ובאו איתו שני מאווררי 12 ס"מ אחד קידמי למטה ואחד אחורי... האמת שהתחיל להמאס לי מהם... קנף אחת במאוורר ההקידמי נשברה והוא בקושי מכניס אוויר למארז (גם לפני שהקנף שלו נשברה העוצמה שלו הייתה חלשה אולי מפני שהוא מחובר ללוח אם ולא לספק.. אבל אני לא רואה אפשרות לשנות את החיבור לספק) והמאורר האחורי מוציא אוויר אבל מאוד מרעיש. הייתי רוצה המצלצה מכם על שני מאווררים טובים.. ממולץ עד 100 שקל או 120 גג. ללא לדים ושטויות. (חשבתי על TT או AC) תודה.
-
- 16 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום.. היום הלכתי לחפש משחה טרמית של AS5 פניתי ל3 חנויות שכונתיות של חומרה, ואני שואל אם יש להם משחה טרמית הם מסתכלים עליי ואומרים לי שלא שמים משחה טרמית למחשבים חדשים רק לפנטיום 2 הייתי ממש מופתע ומזועזע וחשבתי לעצמי שבטח אם מישהו בא אליהם עם בעיה לחום אז הם לא שמים להם משחה במעבד... האם באמת לא חייב לשים משחה למעבד חדש יחסית או שהמוכרים ממש מפגרים?
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס geforce 3 v8200 deluxe של asus הטמפרטורות עליו מראות... 75 ציפ 55 זיכרונות זה לא חם מדי???? נראה לי אפשר לבשל חביתה על זה.... מי עוזר לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב בתצורת HTPC (מארז LANBOZ של TT). מעבד QUAD . לוח ASUS P5K-MV כרטיס מסך SAPPHIRE 2600PRO 512 MB עכשיו אני בבעיה רצינית הלוח יושב בתצורה כזו שהמעבד מתחת לספק והקירור STOCK (גובה חמש ס"מ בערך) רחוק ב3-4 ס"מ מתחתית הספק. המארז יחסית קטן והקירור סטוק כמעט יושב בדופן. הייתי בנועה ולא היו מספיק קירורי מעבד במלאי כך שלא יכולנו לבדוק. כרגע הוא המעבד נע בין 58-62 אחרי שלוש שעות של צפייה בתוכן HD. אני חושש לעלות משחקים שלא יגרם נזק. מישהו מכיר איזה קירור טוב נמוך ולפחות במימדים של קירור ה STOCK שיכול להוריד לי את הטמפ משמעותית? לא משנה המחיר,אני לא רוצה בעיות חום. אני אנסה לעלות תמונות של איך הכל נראה בפנים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המאוורר של המארז לא מסתובב. נתתי לו מספר "דחיפות" והוא התחיל לעבוד. הבעייה היא ששמתי את היד ולא הרגשתי שהוא מכניס אוויר. שמתי יד מבחוץ - ולא הרגשתי שהוא שואב אוויר מהמארז החוצה. שמתי חתיכת צמר גפן (ממש כמה שערות) על "הגריל" של המאוור - הצמר גפן לא זז - היינו לא עף לתוך המארז, ולא נשאב לתוך המאוור, וזאת כשהמאוור מסתובב במלא עוצמתו. אז איזה מן מאוור זה?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני קונה בזיגזאג A64 3000+ Venice Tray אני צריך גוף קירור בסביבות ה60-80 . חשוב שיהיה מפה : www.zigzag2000.co.il
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אוקיי אז אני תצכנן ליבנות פאן בס ניוחד יהיה לו 3 מצבים OFF פוטנציומטר וON עכשיו מפסק אני קונה של ON\ON עם OFF יהיה לד שיציג מצב אז תנו עצות. ותוכנות טובות לשירטוט מעגלים. בתודה דניאל נורמן חדש!!!! אני צריך לדעת דחוף איזה נגד מישתנה לקינות כמה אום הבאסה זה שהכי נמוך שמצאתי זה 500 אום?!?!? http://www.dse.com.au/cgi-bin/dse.filereader?3f9e4cc5055736cc273fc0a87f9c06fe+EN/catalogs/CTG0001062 זה מאיפה שאני קונה את זה
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ראיתי כמה דגמים של זלמן שנראים ממש טוב ה 6500 7000 וה 7000-cu מה זה אומר ? ב KSP הם עולים כ 200 שקל ... מה יותר כדאי ?? המעבד הוא AMD Xp 2200
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה.. פרוייקט חנוכה\פסח שלי הולך להיות בניית מערכת קירור מיים כוללת (כרטיס מסך,מעבד ולוח אם , זכרונות והארדיסק באופציה) התוכנית שלי זה לבנות הכל (הככככל) חוץ מהמשאבה :] אולי מחר אני יעלה תוכניות הראשוניות שלי לwaterblocks אין לי ממש זמן כרגע אחת הבעיות המרכזיות שלי הן: המערכת תיהיה אטומה לגמריי (מן הסתם) .. אבל אני יצתרך לבנות שסתום כל שהוא כדי לרוקן ולהוסיף מיים, הכל פשוט וקל ,אבל.. הwater tank הולך לשבת על הריצפה של המארז וגודלו יהיה תלוי בכמות המקום שיהיה במארז :] הבעיה היא: כוח הכבידה.. הרדיאטור וה waterblocks יהיו יותר גבוהים מהמיכל מיים, ולכן בגע שפותחים תשסתום.. פוףףף הכל ישפריץ החוצה.. חשבתי לפתור תבעיה עי שסתום שיהיה מורכב בתוך צינור קטן ואז אני יחבר צ…
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
במארז שלי יש שלושה מקומות למאוררים: 1. בדלת 2. מאחורה 3. למעלה הדבר היחיד שבטוח הוא שאת הלמעלה אני שם על הוצאה מה אני עושה עם האחרים?
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בצד האחורי של הכרטיס יש הרבה ברגים קטנים, משני סוגים. סוג אחד (אני מניח) מחבר את גוף הפלסטיק לכרטיס, והשני את ה-heatsink של ה-GPU. את כל הברגים מהסוג הראשון הסרתי בלי בעיה. את הברגים מהסוג השני (שהם גם קטנים יותר), אני פשוט לא מצליח לפתוח... יש למישהו טיפים?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס GEFORCE 2 MX 400 64MB. היה לו בסטוק רק צלעות קירור (וגם איתם בלי OC הוא לא התחמם בכלל), ואני הוספתי מאורר! פעם עשיתי אוברקלוק ל GEFORCE 4 MX 440 64MB , עם הקירור סטוק, ונגעתי בכרטיס והוא היה חם.. אבל לא יותר מידי. וסתקלו, פה היה MEMORY CLOCK 150 , ו ENGINE CLOCK 200 עשיתי את האוברקלוק המקסימאלי והכרטיס עדין קר. 2 שאלות: האם עקפתי את הביצועים הסטנדרטיים של הGEFORCE 4 MX 440 64MB? הם כדאי להגדיל את הOC? אם איזו תוכנה? **אני בודק את הטמפ בנגיעה כי לכרטיסים האלה אין חיישן חום... **
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני מספר ימים את הלוח האם החדש של GIGABYTE עם הצ'יפסט 780G וראיתי בהרבה ביקורות באינטרנט שאפשר לעשות OC לIGP מ500MHZ ל900MHZ. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. יותר נכון, אני יודע בערך אבל לא רוצה להרוס שום דבר. אם מישהו עשה זאת כבר או שיודע איך, אז אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-