אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX והוא עושה לי רעש... איך אני יכול להשתיק אותו קצת?!
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תשמעו ישלי 9800GTX וממש לא מתאים לי ש4850 לוקח אותו אני רוצה לעשות OC. ועכשיו יש קירור של TR שמאוד טוב היה על סיקור כמו בתערוכה האחרונה וממש התלהבתי. זה הקירור http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html האם ניתן להשיג אותו בארץ ? ואם כן מתי איפה ומה המחיר שלו.. במידה ולא ניתן להשיג אותו בארץ איזה קירור הייתם ממליצים לקחת במקומו ? תודה רבה על העזרה. בברכה חן
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לבנות מערכת שקטה לחלוטין (עד כמה שאפשר) שתשמש אותי להקלטת אודיו. לוח האם שלי הוא p4p800 se של asus. ומעבד pentium-m עם ct-479(מתאם מעבד של אסוס). בגלל החום הנמוך שמספק המעבד (27w) אני חושב לעבור לקרור פסיבי לגמרי. הבעיה היחידה היא שגם heatsink פסיבי דורש תנועת אוויר מינימלית. אני רוצה להמנע ממאוררים הוא רכיבים אקטיבים אחרים שיגרמו לרעש כלשהו. כרגע המאורר היחידי יושב על המעבד, ושאר המערכת פסיבית לגמרי (חוץ מהארדיסק-כמובן). הרעיון של heatpipe נראה כרגע כמתאים ביותר, אך כל החברות מוכרות את מערכת הקירור שלהם ביחד עם המארז (במקרה הטוב -רוב הזמן all-in-one)ואני לא מוותר על ה pc-v1000b lian-li שלי. האם יש חברה שמוכרת מערכת heatpipe שלמה (heatpipe+heatsink+radiator…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שמתי זכרונות על 100 מכפלת HT על 3 ו FSB על 225 1.450v הוא עומד על 36 מעלות ב FULL LOAD עכשיו שאני מעלה ל 230 הוא לא עובר שם בדיקה (prime95 S&M) ניסיתי להעלות את המתח ועדיין הוא לא עובר עצות מה לעשות? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הקירור הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 והשאלה שלי להיום (ויכול להיות שהיא קצת דיבילית ותעצבן פה כמה אנשים אבל אני חייב לשאול אותה !!!) : במאפיינים שהסתכלתי באתר החברה כתוב שהוא מתאים לP4 3.2 ומעלה. עכשיו האם זה יכול להתאים גם,נגיד, למעבד מומהר שיש לי במחשב עכשיו??? המעבד הוא 2.6c מומהר ל3.2. מה אתם אומרים??? תומר בכר
-
אהלן חברים יש לי מעבד amd 2500+xp והמעבד יושב על 42 מעלות ללא עבדוה והוא מגיע 49 מתי שאני עוד עם המחשב או משחק איתו מה אני אמור לעשות? המעלות בסדר? לפעמים הוא מגיע 39 מעלות שהוא סתם יושב ולא עובד
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php מקום רביעי בOCDB ל1700+ ועוד לא סיימנו !
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בצד האחורי של הכרטיס יש הרבה ברגים קטנים, משני סוגים. סוג אחד (אני מניח) מחבר את גוף הפלסטיק לכרטיס, והשני את ה-heatsink של ה-GPU. את כל הברגים מהסוג הראשון הסרתי בלי בעיה. את הברגים מהסוג השני (שהם גם קטנים יותר), אני פשוט לא מצליח לפתוח... יש למישהו טיפים?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון התחלתי לעשות OC למחשב והייתי רוצה לקרר את המעבד כדי להגיע למהירות גבוה יותר בלי סיכון אני התחלתי לקרוא בפורומים על הקירור הזה קיבלתי המלצות על חלקים וזה הסל שלי : [table][tr][td]-rad-109[/t]Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator - Black Select G 1/4" Fittings (Qty. 2): 3/8" ID Koolance Compression Fittings3/8" ID Koolance Compression Fittings The Koolance 3/8" (10mm) ID G1/4 Threaded Nozzles Pair is one pair of rotational 3/8" (10mm) ID G1/4 threaded nozzles for Koolance components with replaceable nozzles. Nickel-plated brass with compression fitting and gasket. ($11.99) Select Optional Radiator Accessories: No Thanks!Select Optional Radiator Accessori…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד פושט של MSI בן 3 וחצי שנים(קיבלתי אותו מתנה לגיוס) עכשיו המחשב מגיע בקלות ל 62 מעלות ומורגש איטיות וגם תחתית המחשב ''בוערת'' . ראיתי קירור בשם Thermaltake Massive23 GT LapTop Cooler ב סך 150 ש''ח , ברצוני לדעת האם מישהו התנסה במוצר דומה ויודע שזה יעיל . תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, צצו לי שתי שאלות לגבי קירור שמאוד אשמח אם תענו עליהן 1 אפשרי לחבר מאווררים ללוח האם בצורה כזו שאת החשמל הם יקבלו מחיבור נפרד למולקס שבא מהספק, והכבל הצהוב שדרכו ניתן לבדוק מה מהירות המאוורר יהיה מחובר ישירות לחיבור המיועד בלוח האם? הכוונה היא לחתוך את החוטים של החשמל ולחבר אותם דרך פאן בס, אבל אני עדיין רוצה דרך לנטר את המהירות ולכן להשאיר את הכבל הצהוב מחובר 2 קירור מים לכרטיס מסך לא הצלחתי למצוא בחנויות בארץ בלוק לכרטיס מסך HD4780X2 שיקרר גם את המעבד וגם את הזכרונות, ולכן השאלה מתפצלת האם יש חנויות שמוכרות בלוקים כאלו? והאם בלוק כזה דורש משאבה יותר חזקה מאשר בלוק רק לGPU, אם כן איזו מומלצת? תודה מראש שחר
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קודם כל אני חושב שהמחשב נורא חם מפרט המחשב intel e6600 2gb ram 320gb 8600GT xp עכשו אני משחק איתו המון והוא מתחמם נורא אפשר לראות בתוכנה speedfan מה אתם ממליצים לי לשפר אני חושב לקנות איזה קירור מים באיז 500 שקל
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור כזה ל-mosfet של הכרטיס מסך. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלו או של חברה אחרת ? או שאני אזמין מחו"ל... http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=23308 עוד שאלה : האם קירור ל-chokes הוא הכרחי לOC ? מדובר בכרטיס gigabyte 4850 1gb OC.... תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני הכל תודה רבה מקרב לב. מה שאתם עושים פה מדהים! אני עוקב אחר האתר והפורומים מזה מספר שנים. בעבר ניהלתי אתר רווי פורומים (צהבת) אני מכיר את ההשקעה, ההתמכרות, האהבה, והנתינה חינם. לשמחתי כבר כמה שנים המקצוע והמשפחה לוקחים את מירב זמני, ואני מבקר בפורומים רק לצרכי מידע. בעברי הייתי טכנאי PC ורשתות (חברת תים מערכות), האהבה שלי לחומרה לא נעלמה. בימים אלה רכשתי מKSP מחשב, להלן פירוט קצרצר רלוונטי: Core2 Quad Q8400, Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Gigabyte EP43-UDL3L 2X2GB DDR II 1333Mhz Kingston, WD 500GB 16MB SATAII, Corsair VX 450W Ikonok Zaria A10 with SIM. המחשב לשימוש בייתי פשוט, לא גיימר, מקסימום קצת עריכת ווידאו. בתוך המארז של חברת IKONIK , (מקווה אולי בהמשך…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. המפרט של המחשב שלי בצד. רציתי לדעת עד כמה אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי שיקרה נזק רציני? תודה.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה OCCT את המעבד והכרטיס מסך ושתיהם מגיעים לטמפ ממש גבוהות, החלפתי לשתיהם משחה טרמית ואין זה לא עוזר המעבד מגיע ל 70 מעלות ואז זה מפסיק-E8400 והכרטיס מסך מגיע לי 96 מעלות ואז אני הפסקתי אותו -9800GT אין OC ויש להם את הקירור שהם באים איתו יש משהו שאפשר לעשות? או להחליף קירור?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
Temperatures GPU Diode (DispIO) 64 °C (133 °F) GPU Diode (MemIO) 64 °C (138 °F) GPU Diode (Shader) 64 °C (133 °F) אלא הטמפ' שאני מקבל אם אני ממאיר את ה CORE מ 575 ל 670 וMEM מ 900 ל 1000 עד איפה אפשר להגיע ? קראתי ש אפשר להגיע עד 90 מעלות ואין בעייה אבל מה עם השאר ? אני מקבל ב 3DMark Vantage 5700 בלי הבדיקה של CPU בלי OC עם OC 6750 האם זה בסדר ? אגב יש לי 4 גיגה זיכרון צריך לשנות את המפרט
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות שרת עם הרכיבים הבאים: Intel® Xeon® Processor X3440 Intel® Server Board S3420GPLC KVR1333D3N9/2G X 4 Western digital black 1TB הייתי רוצה שתציעו לי מאוורר למעבד זה במחיר של בערך 150 ש"ח תגידו לי גם בבקשה האם יש מאווררים מיוחדים לסוקט הזה (LGA1156) תודה!! מקס
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
יש לי מארז CM690 עם 2 מאווררים(אחרי שהוצאתי אחד) אבל שמתי לב שרק מאוורר אחד מופיע ב- EVEREST(האחורי, שאני יודע שהוא פעיל) יכול להיות שהקדמי לא מחובר? אולי אין לי בכלל מאוורר קדמי(חיפשתי אותו ולא כ"כ מצאתי) ???
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי AC Twinturbo על ה-HD4850 שלי כבר בערך שנה. לאחרונה ההיטסינקים של הזיכרונות החלו ליפול, מה שהופך את הקירור לבעייתי. מה שעשיתי כרגע זה לנקות את הכל(את הפאדים התרמיים שבאו עם הקירור), למרוח MX-3 ולהחזיר את הזכרונות. אבל ה-MX-3 לא אמורה להדביק אותם, אלא רק להוליך חום, מה שגורם לי לחשוב שבקרוב הם יפלו שוב. מישהוא יודע איפה אפשר לקנות דברים כאלו? פאדים תרמיים או דבק תרמי או משהו דומה? או שאני בכלל טועה וה-MX-3 אמורה להחזיק?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E8400 3.0GHZ עם OC קטן שסקייפיסי עשו לי ל3.4GHZ .. לוח אם DFI LAN PARTY X48 T2RS זיכרון 800MHZ OCZ 4G Cl 4-5-4-12 בארבעה קיטים של גיגה.. ספק HEC 550W קירור למעבד syite ninja rev B מפרט בצד.. איך אני יכול להעלות את הOC?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לאחרונה 4890 חשבתי לעשות לו OC נחמד כמו כולם כי שמעתי שהוא מעולה בזה אבל..... הגעתי למספרים ממש נמוכים בעזרת ה GPUTOOL החדשה והנוחה הגעתי ל 910/1080 יציב. וב AUTO TUNE של הדרייבר הוא נתן לי 980/1100 שעונים יפים שלא נתנו לי להריץ אפילו לופ אחד באף תוכנה התחלתי להוריד בהדרגה פעם מפה ופעם מפה והגעתי ל 930/1080 יציב. ניראה כאילו הזיכרון מגביל אותי ל 1080 והליבה מסרבת לעלות מה 910-930 בצורה יציבה ??? חשבתי שאני עושה את זה לא טוב אבל ניראה לי שהבנתי את הרעיון ועדיין.... האם עוד מישהו התקשה כמוני להגיע למספרים יפים איתו ? מה הפיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, ה-UPS שלי מאוכסן בתוך ארון סגור, ביחד עם הראוטר והסאב וופר. טמפרטורת הUPS מגיעה לכ-40 מעלות כשהארון סגור ול-35 כשהוא פתוח. לארון פתח אוורור 6*25 אבל אין זרימת אוויר. אני מעוניין להתקין מאוורר צמוד לפתח הזה. האם להתקין בתצורת יניקה או פליטת אוויר? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר קטן שכזה שמתחבר לשקע הביתי? תודה, דובי
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם, כשאני ממהיר ואני רוצה לבדוק את היציבות, ועושה test custom clocks, אז המסך נכבה ואחר כך אין תגובה. יש לי את הדרייבר האחרון (9.5). מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה...התלבטות בין שני מאווררים לקוואד קור אקסטרים...העדפה שלי שהמאוורר יהיה כמה שיותר שקט...על מי ללכת? http://www.scythe-usa.com/product/cpu/040/scmg2000_detail.html http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=72&language=en
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-