אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חדש כאן. אני דיי מתעניין במודינג (לא O\C), כבר המון זמן רציתי לשים את המארז שלי בגלריה וקבל עליו תגובות. היום הרגשתי שהוא מוכן (קיבלתי את הקתודה ).. הנה המפרט שלי : Amd xp 1600+ (אני אבדוק את הסטפינג בקרוב, בדקתי פעם ושכחתי, הוא היה משהו עם K ) INNO3d GeForce 2 ti 64 ddr Gigabyte 7vtxe (266) DDR micron 256 LG dvd TEAC 48X40 Segate (5400) 30GB מערכת קרור: 2*80 מ"מ מאחורה (של צ'יפטק) -> מוציאים אוויר 2*80 מ"מ מקדימה (אחד מהם של זלמן, השני של צ'יפטק) -> מכניסים אוויר 92 מ"מ בדלת המארז -> מכניס אוויר (של אנטק אני חושב) 92 מ"מ מול הFHS (של זלמן) למעבד: ZALMAN CNPS6000-Cu להארד דיסק (לא שהוא מקרר ממש..) Hardcano 2 קריאת טמפ' זכרונות:…
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הקירור הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 והשאלה שלי להיום (ויכול להיות שהיא קצת דיבילית ותעצבן פה כמה אנשים אבל אני חייב לשאול אותה !!!) : במאפיינים שהסתכלתי באתר החברה כתוב שהוא מתאים לP4 3.2 ומעלה. עכשיו האם זה יכול להתאים גם,נגיד, למעבד מומהר שיש לי במחשב עכשיו??? המעבד הוא 2.6c מומהר ל3.2. מה אתם אומרים??? תומר בכר
-
הוא לא הכי פצץ אבל צבעתי את המאורר ואת המחשב בשחור והכנתי לו מערכת שליטה על מאווררים!!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם זה יכול לשלוט על 4 מאווררי smf2 של Tt ? http://www.vantecusa.com/product-peripheral.html דגם nxp-205
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
תכננתי לרכוש גוף קירור למעבד ואז שמתי לב באתרים שונים שיש בעיה מיוחדת עם לוח האם שלי (ABIT IP35-E) עקב הגובה של גוף הקירור של הציפסט,ושאפילו הfreezer 7 pro לא נכנס בו,השאלה שלי היא כזו,האם ניתן להחליף קירור לציפסט,או לפחות לחתוך חלק ממנו כדי שהגוף יכנס? הנה סרטון של בחור עם הלוח שלי עם הבעיה:
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הכל למעלה ! אם אפשר להביא תמונה אז בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6800GT בסטוק ובלי קירור (רגיל) התוצאה היתה 4500 עכשיו קניתי קירור חדש (http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm) השאלה שלי האם זה יעלה את התוצאה שלי ב3D MARK או שאני צריך לעשות אובר קלוק לכרטיס והאם זה שווה ביכלל? המפרט שלי: מעבד-amd athlon 64 3000 לוח אם-epox 8kda3j זיכרון-samsung 512*2 כרטיס מסך-xfx geforce 6800gt 256 agp (עכשיו עם הקירור החדש) ספק כח- thermaltake 420w אני חושב שציינתי את כל מה שחשוב...
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וצורב CD, אחד מהם מרעיש בצורה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה ההארדיסק? כי אני פשוט שומע שזה משם באיזור מה עושים כדי להשתיק את זה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
סליחה;קורה,אם הייתי יודע איך למחוק - הייתי מוחק נושא זה בעצמי. !
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מאווררים ג'אנריים שהוצאתי מהספק לפי המדריך של "אילתור מאווררים" ואני לא יודע אם חיברתי אותם טוב (תגידו לי אם עשיתי את זה טוב) השתמשתי באייזלירבנד כדי להדק את החוטים תמונות כאן : מקווה שבאמת עשיתי מה שצריך ואם מישהו יכול להגיד לי איפה לחבר את החיבור מהסוג הזה על לוח האם? ??? ולהביא תמונה לפה עכשיו יש לי מאורר אחד שהוא בא בחיבור רגיל (לא הוצאתי אותו מהמארז...) ובאיזה מהמצבים הבאים לשים אותו? 1. מתחת לספק להצמיד אותו למאוורר אחר על מנת לקבל X2 יניקה ( ) של החום מהמארז...? או (המשך ב-"2") 2. לשים אותו על צד הדלת... על יניקה של החום מהמארז? תגידו לי בבקשה מה עדיף ואם למישהו יש רעיון יותר טוב בקשר למיקום ואם לשים אותו על הכנסה פנימה או יניקה החוצה שישקיע…
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק... הלוח אם שיש לי הוא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3290 ומעבד Q9650 השאלה לכמה אני יכול להגיע איתם... בקשר לזכרונות לספק אני עומד לקנות חדשים =] אבל השאלה האם משהו פה יגביל אותי? או לכמה בערך אני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בא לי לעשות לו OC זמני, סתם להתנסות קצת ולראות כמה הוא משפר בבנצ'ים ;D, באיזו הדרגה לעשות ? עם NVMAX זה טוב נכון ? איזו תוכנה מודדת את הטמפ' של הכרטיס מסך? רוב תודות
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני מספר ימים את הלוח האם החדש של GIGABYTE עם הצ'יפסט 780G וראיתי בהרבה ביקורות באינטרנט שאפשר לעשות OC לIGP מ500MHZ ל900MHZ. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. יותר נכון, אני יודע בערך אבל לא רוצה להרוס שום דבר. אם מישהו עשה זאת כבר או שיודע איך, אז אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
העליתי את המתח מ- 1.25 ל- 1.36 וולט, הורדתי את המחלק מ- 12.5 ל- 12, והעליתי את הFSB מ 200 ל- 300MHz. הקפיצה ל- 3.6GHz הייתה מתבקשת, אבל CPU-Z מראה שביצועי ה FSB האפקטיבי עלו מ-800 ל- 1200MHz.. מה שהפתיעה אותי מאוד. כי קראתי שהלוח שלי, GA-73-PVM-S2H, לא תומך בשליטה במתח הזכרונות ואילו המכפלה הגבוהה עם ה-FSB הנמוך אמורים עקרונית להגביל את מהירות הזכרונות, כמו שמישהו כבר כתב וקיבל כאן. אבל בפועל העליתי גם את מהירות המעבד וגם מהירות הזכרונות - מה שבא לידי ביטוי בפועל בהעלאת הציון ש MS7 נתן למעבד - עלה מ 6.0 ל- 6.8 ולזכרונות- עלה ומ 5.9 ל- 6.8. OCCT אומר שבינתיים הכל יציב, עם טמפרטורות מאמץ של 65-71 מעלות, ומנוחה של 50-60 מעלות. האם העלאת ה FSB היא סוג של מזל של מתחילים…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 gtx560ti gigabyte p35-s3g 4g ram מאז שהתקנתי וינדוס7 הלכו לי כול הביצועים (מבחינת FPS לפחות,לא משנה מה לא עשיתי אני לא מצליח לשפר) ככה שאני יודע שהבעיה היא במעבד כי גם שהיה לי gtx260 ואז קיבלתי את 560ti לא קיבלתי עוד FPS (במשחקי COD שהדבר הכי חשוב זה FPS גבוה ולא גראפיקה). אז בעצם ..איך עושים OC ?? לא מצאתי פה שום מדריך בסיסי. אני רוצה לקנות קירור (שיתאים ללוח אם הישן שלי) ולעשות OC למעבד. אמרו לי שכדי קודם לעשות בלי לקנות קירור ואז אם צריך לקנות. אבל בתכלס..אם איזה תוכנה אני בודק את המאמץ של המעבד וכול החרטא הזה? ואיך בתכלס אני מעיץ את הביצועים שלו .?? תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
לעשות חור בחלון של המארז שלי ולהוסיף איזה מאורר 120ממ?או 80ממ לפחות... זה המארז שלי http://www.pchardware.co.il/docs/pd1945162088.htm
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכוון ללכת לקנות כרטיס מסך חדש (7900GT) וחשבתי שהגיע הזמן להחליף גם את ספק הכח הג'נרי שלי למשהו יותר רציני.. חשוב לי שיהיה ספק של לפחות 400W כי זה מה שהכרטיס מסך דורש לשם הפעלה תקינה + אני בחלק מהזמן עובד ב OC על המעבד + כרטיס מסך, אז חשוב שגם הספק יחזיק ולא ייקרוס.. לאחר בירורים ברשת וחנויות מצאתי כמה ספקים שעומדים בתקציב שלי : ספק של TOPOWER (אני אישית לא מכיר אותם) שנראה די איכותי ביחס למחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ספק של THERMALTAKE שגם נראה סביר אבל כבר שמעתי בעבר שזה לא תחום שטרמלטייק מתמחים בו: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm#dimension וספק אחרון של HEC ,נראה לי טוב, רק שלא מצאתי את אתר הב…
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם נשבר לי הפלסטיק שמחבר את הקירור ללוח אם (ללוח אם תוצרת GIGABYTE ) המעבד AMD Phenom 2- 720 ניסיתי להדביק בחזרה את החלק שנשבר אבל גם אפוקסי וגם דבק תעשיתי (אחד אכי חזקים ) לא הצליחו לעשות את העבודה אז מה שנשאר לי לעשות זה לקנות קירור עים תושבת מברזל (לא מצעתי בשום מעבדה שיש את הפלסטיק הזה) הקירור שעומד אצלי הוא OCZ Vendetta 2 מה שחשוב שיהיה שקט יחסית המעבד עבר OC קטן תקציב: 150-250 שח
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
דבר ראשון...מה דעתכם? התמונות יצאו כהות מידי ובהירות מידי (למה היה חושף ועשיתי בלי ועם פלאש... דבר שני.....אני רוצה להוסיף לי איזה סמל לדל הימנית......יש איזה המלצות? ואיך אני בכלל יעשה את זה?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום יש לי קירור נינג'ה פלוס..ואני מעוניין להוסיף לו עוד מאוורר.. יש למישו מושג איפה אני משיג קליפסים כאלו של המאוורר? שאלתי בסקיי אין להם ..
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המפרט הוא כדלקמן: E2140 gigabyte 945gcmx OCZ 667Mhz, זכרון VALUE, לא משהו מיוחד התחלתי את האוברקלוק 1.העלתי את הבאס מ-200 ל-220 2.נעלתי את ה PCI-E 3.שיניתי את המכפלה של של הזכרונות ל-2.66 כדי שלא יעלה מעל 667 כשניסיתי לעלות ל-225 הוא כבר לא עלה וחזר לברירת מחדל אני אשמח לדעת מה עוד אני אוכל לעשות אפילו שהלוח אם הזה פשוט עלוב קשה לי להאמין שאפשר להאיץ את המעבד הזה מ1.6 רק ל-1.76 הרצתי גם חיפוש בגוגל של מערכות דומות ואנשים כמובן עברו את המהירות הזו
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים אני עתיד לקנות בקרוב מחשב ואשמח אם תעזרו לי לבחור קירור יעיל וגם שקט יחסית במחיר של עד 400 ש"ח שמעתי על SCYTHE MUGEN III REVB ועל ה NOCTUA NH-D14 - מי מהם שקט יותר? והאם הבדלי הביצועים משמעותיים?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קירור סטוק מעפן. דגם המעבד: Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X4GB Vaule 800MHZ תדר מעבד : 2660mhz@3200mhz תדר FSB : הוא 400MHZ תדר זכרונות : 800MHZ מתח מעבד : 1.240V מתח זכרונות : 1.8V מכפלה: 8X יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5 CL
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אנשים ! יש לי כבר כמה שנים טובות את ה-1.4 של אינטל כמובן והוא מתחיל להזדקן . לקראת הסוף לא יזיק לו לתת את הפוש האחרון . בכל מקרה אני לא בטוח איך עושים אוברקלוקינג ולפי מה שראיתי בפורום יש פה הרבה מילים שאני לא מבין אז לא יעזור לי פשוט להסתכל על הודעות אחרות ולהבין בעצמי . אם תוכלו לעזור לי בלהתחיל משהו זה יהיה נחמד , רק חבל שאין פה מדריך לדברים האלה באתר מושקע כמו זה ...תודה
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-