אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?
-
- 18 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי GTX 260 216SP חשבתי על זה ואת הכרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב הכרטיס הזה מספיק לי אין לי זמן לשחק יותר מדי רק שיוצא איזה משחק ממש שווה... עכשיו הכרטיס בלי OC כי אני לא יכול לעשות OC נורמלי כי אני רגיש לרעש כול החלקים במחשב שקטים - ספק 20 DBA מאווררים 21 DBA קירור למעבד 26 DBA הדבר הכי רועש במחשב שלי זה הכרטיס מסך עכשיו באתר רשום שבמהירות המקסימלית של המאוררים בקירור זה 0.5 SONE כמה DBA זה יוצא ? ולשאלה הכי חשובה עד כמה זה יתן שיפור ועד כמה OC אני יוכל להגיע בלי להעלות מתחים לכרטיס מסך? כי הדבר היחיד שדיי מונע ממני לקנות את הקירור זה הכאבי ראש זאת אומרת ההרכבה שלו וזה שאני אצתרך לפרק את הכלוב של הכוננים קשיחים ולהרחיק אותו כדי שהיה מקום לקי…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שהלוח שלי (DFI UT P35) מאד"בררן" בעניין הזכרונות. כרגע הרכיב החלש ביותר במפרט שלי הוא הזכרונות, כל נסיון ל OC, גם אם קטנטן לא נותן לאתחל את המחשב. כאן ראיתי רשימה של זכרונות שנבדקו ונתמכים על ידי הלוח: http://us.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&downloadType=&windowstate=normal&mode=view&downloadFlag=false&itemId=537 אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה על אחד מאלו המופיעים ברשימה. תודה
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה קירור שקט בתקציב עד 70 ש"ח. האם Alpine 11 GT Rev2 יהיה מתאים ?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות למערכת השנייה שלי (תסתכלו במפרט) OC... ,איך היכולות אוברקלוקינג של הלוח הזה?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון המאוורר הקדמי של המארז מרעיש יתר על המידה. המארז שלי הוא: Cooler Master Elite 370 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656 המאוורר הקדמי הוא: Scythe sy1225SL12H http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html בהסתכלות באתר שלהם, הוא יוצר רעש של 33.00 dBA והמהירות שלו היא בסה"כ 1600 RPM החלטתי להחליף אותו ולקנות מאוורר חדש . מה אתם אומרים על המאווררים האלה? אין שום סיקור עליהם בפורום... שני המאווררים האלה גם פחות מרעישים (19 - 19.8 RPM) וגם יותר מהירים (1600-2000 RPM) מי עדיף? יש הבדל מהותי ביניהם? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1564 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1669
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המפרט בחתימה... הכרטיס שלי במנוחה 44 במאמץ יכול להגיע ל78.... אני רוצה לשים לו קירור טוב ושקט... ויש לי מספר שאלות: 1: שמעתי שיצא סליינסר חדש בדיוק לכרטיסים כמו שלי ואני מעוניין בו מאוד משהו מוכן לומר לי איפה אפשר למצוא אותו הבכי זול? 2: ובכמה הוא יכול להוריד לי את המעלות (במנוחה ומאמץ) 3:גם שמעתי איזה משהו שמדביקים לזכרון של הכרטיס וזה מוריד גם לו את המעלות נראה לי קוראים לזה סיטקרים משהו כזה... :s05: משהו מוכן לומר לי איך מדביקים אותם איזה מדריך פשוט..... 4: גם איפה אפשר למצוא אותו בזול 5: האם זה מוריד בצורה משמעותית את המעלות לזכרונות? תודה ביי
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד חודש-חודשיים, ואני רוצה לעשות O/C רצחני למרות שאני לא מבין כל כך בזה ולא עשיתי את זה אף פעם אבל לא אכפת לי לקחת סיכון. רציתי לקנות את ה 8rga+ עם 1700+ או 2500+ עם סטפינג טוב, אבל עכשיו שמעתי שאני גם צריך לעשות VDD MOD. אני לא אוהב כל כך להתעסק עם הלחמות ודברים מסובכים, אבל לא אכפת לי להרכיב משהו לא כל כך מורכב ללוח אם ולקנות עוד קירור. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? הרכבה פשוטה או הלחמה מסובכת? כמה זה מוסיף ל O/C? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך עושים OC לכרטיס מסך HD5850? לאיזה תדר צריך לעלות את הכרטיס כדי להגיע לביצועים של HD5870? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שקרתה כנראה לאחרונה ושמתי לב אליה רק היום וזה שהאוברקלוק, שנעשה לפני שנתיים בחנות (skypc - חנות רצינית..), פתאום נעלם ומופיע לי במערכת ההפעלה 2.4 ghz במקום 3.0 (מה שהופיע פעם) . מפרט המחשב הוא: מעבד q6600 מערכת ההפעלה 7 (64 bit) אני צריך מאוד עזרה מכם למה אין לי מושג באוברקלוק אז בבקשה תעזרו! עריכה: עשיתי בדיקה בביוס וראיתי ששם דווקא המעבד עובד על 3.0 ghz.. אז למה המערכת הפעלה לא קולטת את זהה??
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3GHZ והכל טוב ויפה.. יש לי בנוסף Arctic Cooling Freezer 7 PRO ואני מעלה ל3300 MHZ כלומר מ204 מה"ץ FSB ל220... אבל כשאני מעלה ל221 או יותר המחשב קורס... תמונה של CPUZ מישהו יכול אולי לעזור בלעבור את המחסום? אגב, יש לי ספק 520W ג'נרי (לא טוב - אבל מספיק)
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודש חודשים,ובאותו רגע לא חשבתי עם בעיות קירור שיכולות להיווצר,המארז מגיע לטמפ של 42 מעלות במנוחה מעבד 55, barton 2600 epox 8rda3+ ומארז גנרי עם מאוורר אחד גנרי זה גם מארז קטן מאוד,עכשיו אני רוצה להחליף את הכל במארז של compucase 6a19 עם שני מאווררי 120 ממ של וונטק ומאוורר אחד סמרט פאן מאוורר של 120 אחד מאחור שיוציא אוויר,120 ממ מקדימה שיכניס אוויר והסמארט פאן בקופסה של הסידירום שגם יכניס אוויר, מה אתם אומרים על התצורה?יש הצעות לשיפורים או משהו אחר בתחום ה-500 שקל? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז למחשב דיי חדש פנטיום 4 לוח אם של אסוס (פרטים במפרט שלי) אם אני רוצה לקנות מארז חדש (שמתי עין על זה של TT) זה יהיה מסובך לפרק את הלוח והספק ממארז אחד ולהעביר למארז אחר? בקשר לכוננים אין לי בעיה
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח GA-8IK1100. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1631 המאוורר של הצ'יפסט ממש רועש ואני חייב להחליף אותו. אני לא יודע לאיזה קירור להחליף. אני לא יודע מה מתאים ומה טוב. אני חייב קירור שקט. תודה
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
Temperatures GPU Diode (DispIO) 64 °C (133 °F) GPU Diode (MemIO) 64 °C (138 °F) GPU Diode (Shader) 64 °C (133 °F) אלא הטמפ' שאני מקבל אם אני ממאיר את ה CORE מ 575 ל 670 וMEM מ 900 ל 1000 עד איפה אפשר להגיע ? קראתי ש אפשר להגיע עד 90 מעלות ואין בעייה אבל מה עם השאר ? אני מקבל ב 3DMark Vantage 5700 בלי הבדיקה של CPU בלי OC עם OC 6750 האם זה בסדר ? אגב יש לי 4 גיגה זיכרון צריך לשנות את המפרט
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www32.brinkster.com/gamershs/db/htm2.htm *אוקיי, יש טיפה בעיות, אז התוכנה קוראת 72C. זה היה במהלך גלישה... איציק... וכיווץ מסיבי של 1.8GB... המעבד לא היה אמור להישרף כבר או משהו? אני לוקח בחשבון שיכול להיות שהלוח מזייף ... אבל כאשר המחשב עולה ( אחרי שהוא לא היה דלוק שעות... ) אז הטמפ' בין 34 ל 40... תודה ...
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק על Nvidia GeForce 2 MX 100\200. יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד Intel P3 450Mhz. עכשיו רציתי לדעת מה מהיריות הבסיס של כרטיס זה וחשוב יותר, רציתי לדעת עד איזו רמה של אובר קלוק אני יכול להגיע איתו. אני רוצה לעשות לו את האוברקלוק הכי גבוה שאפשר לעשות לו אבל שיישאר יציב כמו שהיה. זה אפשרי? איך? תודה.
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקבל המלצה על מארז מאוורר ושקט. בניגוד לרוב החבר'ה כאן אני לא מתכנן כרגע OC, אז אני לא זקוק למשהו מפוצץ. סתם מארז שיהיה טוב, רצוי לא יקר, מאוורר כמו שצריך, והכי חשוב: שקט ! (אני רוצה לא לשמוע אותו כשאני הולך לישון והוא ליידי...). הציעו לי גם להחליף מאוורר על המעבד כדי שיהיה קצת יותר קריר ובעיקר כדי שיהיה שקט יותר. יש המלצות על משהו כזה? (סדר גודל של 200 ש"ח. זה לא בשביל OC או משהו אז לא צריך קירור מאסיבי מידי). וכמובן, פרטים על המחשב: מעבד: ?Athlon 64 3000+ (S-939)? לוח אם: Gygabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) כרטיס מסך (אני לא יודע אם זה רלוונטי): 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E? של Gygabyte כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני על 5900x לוח GIGABYTE B550 Aorus Pro v2 (יש לו VRM וטופולוגיה חזקה מאוד לפי Buildzoid) וזכרונות https://www.gskill.com/product/165/326/1562839473/F4-3600C16D-32GTZN-Overview כרגע על 3600 16-16-16-36 1.35v עם 1800 FCLK (שזה פשוט להפעיל XMP) זה Bdies אז אמור להיות פוטנציאל גדול לOC אני רוצה לנסות להריץ על 3800 14-16-16-36 1.5v עם 1900 FCLK (ראיתי שזה עשוי לשפר 1% Lows באחוזים יפים על 1080p עם הגדרות נמוכות ברוב המקרים) בעצם לחקות את הנתונים של הערכה הזו (שעולה בערך 250 דולר יותר ולכן קניתי את שלי): https://gskill.com/product/165/326/1605159977/F4-3800C14D-32GTZN-Overview זה מוגזם מידי? אני לא יודע כל כך מאיפה להתחיל (מתחיל …
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי מסך אל סי די אני לא יודע מאיזה מכשיר הוא. רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, המעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego לוח:DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR מתלבט בין: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan או Thermalright XP-120+מאוורר 120MM או Thermalright XP-90C for P4&K8+מאורר 90MM תודות מראש
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום! כמה מאווררים ספק HEC 400 הסידרה החדשה יכול להחזיק? חשוב לציין כרטיס מסך פשוט.
-
- 17 תגובות
- 903 צפיות
-
-
במחשב כעת מותקנים שלושה מאווררים: שניים קטנים מקדימה (לדעתי 80 מ"מ) ואחד מאחורה (לדעתי 120 מ"מ). שלושת המאווררים האלה גנריים לא של פירמה מסויימת. כמו כן, ספק הכוח גם הוא גנרי של חברת BTS. המאוורר של המעבד הוא של Zalman מדגם CNPS7000cu כך שלא נראה לי שכאן הבעיה. בנוגע לכרטיס מסך אין מה לעשות, אך גם כך לא נראה לי שהוא הבעיה. מה שאני רוצה זה המלצה למאווררים לא יקרים אך שקטים. וכמו כן ספק כוח שיתאים למערכת שלי (ראו מפרט) אבל שיהיה שקט! בהנחה שכאן הבעיה.
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב ככה, לפני כמה ימים מת לי הספק כוח אז פתחתי אותו והוצאתי ממנו את המאורר עכשיו המאורר היה מחובר ע"י 2 חוטים (אדום ושחור) שהיו מולחמים למקום כלשהו בספק (הלוח הזה עם הרכיבים והכל) עכשיו הוצאתי את המאורר ע"י משיכה פשוטה של החוטים והכול בסדר אבל יש לי בעיה קטנה, אני לא יודע איך לחבר את המאורר לחשמל כי אין לו חיבור של מולקס כזה וגם אין לו חיבור שמתחבר ללוח אם (כמו מאורר למעבד למשל) אז איך אני אמור לחבר אותו? (אם אפשר תתנו דרך כלשהי שלא תתפוס מחבר על הלוח אם כי אין לי פנוי וגם עדיף שלא יתפוס מחבר מולקס,אפילו שזה לא קריטי)
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC בקרוב אז רק רציתי להבהיר כמה דברים לפני שאני הורס לעצמי את המערכת, אז אם מישהו יוכל לתקן אותי אם אני טועה אני אשמח. יש לי לוח של אביט (NF7-S ) עם הביוס פוניקס אוורדביוס. 1. עלי לעדכן את הביוס לפני האוברקלוק? מה זה בכלל יתן לי לעדבן אותו? 2. אני נכנס לסופטמניו3 ודרך שם אני מנהל את כל התהליך, נכון? יש לי מעבד 2500+, אז בCPU operating speed אני מגדיר 3200+ לפני או אחרי שאני מעלה את External Clock ל200? 3. יש לי זיכרונות במהירות 400 מגההרץ, אבל הבנתי שהמעבד פועל ב333, את מה אני צריך לסדר על מנת שאני אנצל את מלוא המהירות של הזכרונות? (ועל איזה יחס לשים את היחס באס זכרונות)? 4. אני חושב שהמכפלה שלי לא נעולה (כי אני יכול לשחק עם ההגדרות שלה בביוס ולשנות את הער…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-