אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי המעבד : 530J שזהו מעבד פנטיום 4 על תדר 3GHZ עם טכנולוגיית HT, בייצור PROSCOTT . שאני בודק בביוס הוא על 70 מעלות וגם המאוורר שלו רועש ! המאוורר שומן והגוף קירור הוברק לפני שבוע והבעיה ממשיכה ! לפי מה שקראתי והבנתי הבעיה היחידה היא סוף סוף להחליף את הגוף קיור הג'נרי מפאן של אינטל במשהוא יותר סביר. ראאיתי פה את ש AC7 PRO אבל הבנתי שהוא לא מאוד שקט ואני חייב שקט כי אני ישן עם החשב בלילה, האם יש משהו יותר שקט ממנו ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברי הטובים, אני מאבד את השפיות שלי. מה אדם טוב לב כמוני צריך לעשות בשביל להוריד את המעלות במחשב שלו? מה אני סך הכל מבקש? אני רוצה 43-42 מעבד ומארז בהתאם. מה מה מה לא עשיתי. היה לי מארז של Task (3003) שמתי בו 7 מאוררים!!! אומנם ירד ב2-3 מעלות אבל לא יותר מיזה. היה לי מעבד 48 ו42 מארז. עכשיו אני החלפתי למארז Fulltower (נראה לי - יש לי 5 מקומות ל5.25, אחד לפלופי ו4 לכונן קשיח) יש במארז 3 מאוררים: אחד מכניס מלמטה, השני מכניס דרך הכונן הקשיח והאחרון מוציא בחלק העליון של המארז (מעל הספק). כולם 80מילי. היה לי ביום חמים בצהרים 54 במעבד ו44 במארז. זה היה עוד יותר נורא מהישן שלי. עכשיו גם קניתי וולקנו 7 פלוס. זה באמת הוריד לי ל49-48 על המעבד ו42-41 במארז. מה אני עשיתי בזה?…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף לאחר חודשיים של הכנות וביצועים גמרתי את המוד ו ה oc למחשב שלי!! המערכת שברשותי: pentium 2 350 mhz- 128 sdram- 6.4 gb harddisk- TnT riva 16- midi tower- שמתי שני מאווררים על המעבד של 60 מ"מ. בקדמת המארז מלמטה שמתי מאוורר 80 מ"מ. על דלת המארז שמתי עוד מאוורר 80 מ"מ. שמתי 30מ"מ על הכרטיס מסך. ועוד 80 מ"מ בגג המארז. צבעתי את המארז בשחור אם להבה אדומה בגג המארז. עשיתי חלון גדול בדלת ושמתי פרספקט שקוף ועליו את המאוורר. על המאוורר בדלת חיברתי לדים אדומים וצבעתי אותו בכסף. עשיתי מערכת שליטה בתאורה ומאווררים. שמתי לדים כחולים בתוך המארז. כל הכבלים עגולים עכשיו. בקרוב תמונות, אם יש לכם עוד רעיונות בישבילי אני ישמח לשמוע..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע על ה sunbeam tuniq tower ועל ה scythe infinity, אבל קראתי את זה: http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2981&p=3 ואני רוצה לקנות אותו. האם מישהו מיבא מוצרים של החברה הזו? לא מצאתי אותו באף חנות באינטרנט. מי יודע?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי פה לוח ומעבד שחשבתי להשמיש אותם לצורך אוברקלוק המעבד: 6000+ AMD Athlon 64 X2 http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%20X2%206000+%20-%20ADX6000IAA6CZ%20%28ADX6000CZBOX%29.html והלוח :ASUS - M2N-E http://www.asus.com/Motherboards/M2NE/ זה היה מעבד מאוד חם אני זוכר שתמיד היה חם גם בסרק.. חשבתי אולי להביא לו קירור כמו הנינג'ה ואיזה זיכרון DDR2 4 גיגה ולעשות לא אוברקלוק השאלה עם זה שווה? (מבחינת ביצועים ומבחינת ההשקעה של רכיבים עליו?) ספק יש לי של סיסוניק ..אני צריך זוג זכרונות ..גוף קירור.. ואיזה כרטיס מסך יד שניה (חשבתי על איזה 4870 שלא יקר) מה אתם אומרים יש פוטציאל להמהיר את הגרוטאה הזאת?(הכל כמובן לשם תחביב )
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם צריך לשים גריז טרמי כל פעם מחדש כאשר מוציאים את המאורר?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
-
לכל אלו שקונים AC3 באיזה 70 שקל לגרם הינה השוואה בין גריזים טרימים !!! לי יש כרגע DOW CORNING 340. מקצועי לתעשיה שעולה 70 שקל ל 350 גרם !! http://www.a1-electronics.co.uk/Heatsinks_Cases/Heatsinks2/HeatsinkPastes_Mar02_pg2.shtml אני לא רוצה להכנס פה לשיקולי טיב המוצר AC3 לדעתי הוא מעולה . כל העיניין שהוא לא שווה את התשלום הגבוהה מאד!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מעבד סוקט 939 אני מתכוון להחליף לו היטסינק אבל אין לי מושג איפה למרוח את הגריז הטרמי על המעבד הזה...הוא נראה לי קצת שונה מישו יכול להסביר לי איך ואיפה בדיוק אני מורח את הגריז הטרמי? ואיזה גריז טרמי צריך למרוח..או שאין חשיבות? הוספתי תמונות של המעבד והסוקט http://www.theregister.co.uk/2004/0...thlon_chips.jpg http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/1079814510.jpg תודה!!
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גריז רמי חדש לשים בין הSLK-600 לXP1800 שלי...עכשיו אני יודע שיש סקירה באתר אבל אין בה את שני המועמדים היחידים שלי ננוטורם בלו II ארקטיק סילבר III כדאי להשקיע את ההבדל במחיר (כפול) והאם כדאי לי להתעסק עם חומר מוליך בפעם הרשונה?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום לכול קוראי ההודעה.. אני חדש באתר שמי הוא נתי אני גר באזור זה ליד חולון ***אין פירסום בחינם*** בכל מקרה רציתי לשאול בקשר לחומר הנקרא "גריז טרמי" רציתי לשאול איפה אפשר לרכוש טיובה של החומר כי אני לא מוצא בחנויות הקרובות לביתי ואם שווה להשקיע על החומר הזה בכלל כי בדקתי על המעבד שלי (P4 1700) אין בקושי והוא בשכבה ממש דקה אז תודה מראש לעונה לי להודעה והאייסיקיו שלי הוא 174274205 מי שרוצה להכנס לדבר על כל דבר בכיף נתי.... עריכה מנהלתית: אסור לפרסם בפורום.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
-
טוב אני מתחיל בפרוייקט המודדינג שלי.. איפה אני יכול לקנות גריל למאורר? אשלח תמונות ברגע שיהיו.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח פתח בדלת של המארז שלי ... יכול להיות לעשות חלון ... או דבר כזה או אחר ... בכל אופן ... כחלק מהעניין אני מעוניין להשיג גריל "גולגלתי" כמו בכתבה על אוברקלוקרים ומודרים ... לפי מה שהסתכלתי זה של מרוול קומיקס ? בכל אופן ... יש איזהשהוא אתר באינטרנט שאפשר לקנות כאלה שטויות ? תודה ... טל. :smoke:
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מכיוון שחיפשתי ב"חיפוש" ולא מצאתי את מה שאני צריך, אני אשאל, בקשר לגריל, אם מורידים אותו, הוא מפחית את הרעש של המאוורר (לפי ההיגיון, זה אמור להיות ככה) ? האם הגריל נועד רק ליופי ולהגן ששום חוט לא יסתבך עם המאוורר? מה לעזעזל התפקיד של הגריל לא הבנתי? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הגרילים משמשים חוץ מחסימה של מוך ענקי? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך גריל למאורר 80 מ"מ. מישהו יודע היכן באזור ת"א ניתן להשיג כזה?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
האם ל6600GT יש גשש חום אשר מראה טמפרטורה על ידי SPEDFAN או תוכנה אחרת.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
<------- המפרט שלי בצד. בכל אופן, אתמול החלטתי לעשות OC 1:1 ולבדוק עד לאן אני אוכל להגיע בלי שגיאות memtest וprime95. אחרי כמה טוויקים ומשחקים עם הגדרות עדינות, הצלחתי לסחוט 241mhz מהזכרונות, דבר שהוא הישג בפני עצמו. מתח המעבד - 1.425 עם VID special control -110%, שתי אלה מובילים אותי למתח של בערך 1.52 במצב מקסימלי. לזכרון הבאתי מתח של 2.9. הבדיקה הראשונה נעשתה ע"י memtest בלוח הDFI והשנייה ע"י prime - שתיהן יציבות לחלוטין בהגדרות אלו. למרות שהביצועים ירדו במעט בגלל כמה טוויקים ואני לא אשאר עם ההגדרות האלה, זה סתם לשם הOC. תראו, אני דואג משתי סיבות: 1. אני יודע שהסיכויים שקיבלתי את הזכרונות עם צ'יפים של TCCD או BH-5 הם אפסיים כמעט, אבל לפי נסיון של אנשים רבים אני יוד…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מדובר במחשב הנייד של דוד שלי. סתם במקרה הורדתי cpuz והסתכלתי בפרטים וראיתי ככה: הנושא של מחשבים ניידים חדש לי, אז אני לא יודע אם זה נורמלי או לא. (לדעתי לא, אבל..) אז המחשב בדאון-קלוק של 900MHz או שככה זה צריך להיות? ד"א, איך נכנסים לביוס במחשב נייד? (זה אמור להיות אחד ה F-ים לא?) תודה.
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE EPOXY 44.00Arctic Silver Arctic Silver II heat conducting paste 3g מזה מי ומי זה מה? מי דבק מי גריד, או ששניהם גריז, או ששניהם דבק??
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דבק חם יכול להיות דבר אלטרנטיבי במקום דבק טרמי או שזה ממש ממש ממש גרוע?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-