עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by blabla2002,

שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה?? נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  2. עשיתי OC למחשב שלי מ3.0GHZ ל3.2 המכפלה 215*15=3225GHZ סבבה עכשיו נעלתי את חריץ הAGP ב66/33 ואת שאר חרצי PCI (למרות שאין לי כלום בהם) הזכרונות נעולים גם על 400MHZ ושאני מפעיל תמחשב ונכנס לCPUZ הוא אומר לי שהתדר של הזכרונות(2.5-3-3-6) זה 215MHZ למרות שנעלתי אותם מהביוס למה? והיחס שלי זה 1:1 :s05:

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  3. חברה נגיד שקניתי דבק טרמי ועכשיו אני מעוניין להדביק דברים כמו צלעות קירור וכאלה לזיכרונות וכו אני יכול להשתמש רק בדבק לא צריך משחה טרמית או משהו? כאילו הדבק מדביק אתה זה והמשחה מה עושה ? <כותרת נערכה - לא ברור יותר?>

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת רק אם הטמ"פ שלי במחשב תקינות יש לי מעבד פרסקוט 3 GHZ הטמ"פ לוח שלי היא 40 מעלות טמ"פ דיסק קשיח בין 30 ל 34 מעלות AUX 38 מעלות CPU בין 50 ל 57 מעלות GPU DIODE 55 מעלות חשוב להדגיש שאני עם FREZER 7 ואם שני מאוררי מארז אחד מוציא ואחד מכניס האם הטמ"פ האלה סבירות ולא דורשות טיפול?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  5. הראשון-TUNIQ השני-INFINITY השלישי-THERMALRIGHT Ultra-120 Extreme רק לפי ביצועים ושקט לא משנה המחיר... תודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  6. שלום אני מחפש המלצה לגוף קירור + מאוורר(שאפשר לנקות אותו) המתאימים לI7 , קחו בחשבון שאני יעשה עליו 0C(אני לא יכול להגיד לכם עד כמה כי עדיין לא בחרתי מעבד) אני לא מתכוון לקנות את זה עכשיו, אז אם יש גוף קירור שעדיין לא יצא לשוק ואתם חושבים שהוא הכי טוב, אני ישמח שתמליצו עליו..

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by matan007,

Spire Black Square 3pin זה מאוורר של 12 ס"מ עם חיבור ללוח. האם מישהוא מצליח להבין האם ניתן לשנות את המהירות שלו? (PWM) http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=products&a=view&pid=18015 היצרן: http://www.spire-corp.com/main/product_fan.asp?size=120 הוא שקט/חזק? עולה 23 שקל.

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by ceyal,

שלום לכולם אני חדש כאן והנושא מעניין אותי אני מעוניין להמהיר את המחשב שלי ואלו הנתונים לוח אם ASUS PT4533 (פנטיום 4 RDRAM) זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNG מעבד 2.4 533 מה"ץ כרטיס מסך עתיק - GEFORCE2 עכשיו. כל עניין הוולטים וVCORE וכל זה עושה לי בלגאן בראש אם מישהו יוכל להסביר בתמציתיות מה עושים ואיך - אני אודה מאד. בעקרון חשבתי שמספיק להעלות את מהירות הבס (133 מה"ץ) אבל אולי יש עוד דברים ואני טועה... בקשר לקירור - יש לי מארז של ANTEC עם 6 מאווררים שמשאיר את המעבד כרגע על 28-29 מעלות במנוחה ו 38-40 בעומס קיצוני.

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by KingYes,

שלום לכם. רציתי לדעת כמה עולה כיום קירור מים בצורה סבירה.. חיפשתי בנעוצים אבל אשמח לקבל יעוץ יותר לעניין. האם הקירור דורש גם ברז מים ליד המחשב? איך זה עובד בדיוק?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  10. Started by ClubCaliber,

שיעשה את העבודה? אמרו לי שיש "חיקויים" ב200 ש"ח שהם מעולים. ואיזה ראשים אני לחתיכת מתכת ושיוף? (מספרים) שלא ישברו מהר.

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by THE FOX,

המאוררים שהגיעו עם הANTEC P182 שהם הANTEC TRI-COOL 120 , מרעישים גם על מתח 5V ומטה. במארז הקודם היה לי מאורר 120 מ"מ מדגם ARCTIC COOLING ARCTIC FAN 12L שהיה שיפור כולשהו לעומת ה ANTEC TRI-COOL 120 אך עדיין... איזה מאוררים טובים אפשר לקנות בארץ? סיגנון NEXUS REAL SILENT CASE FAN D12SL-12..

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by a-v-i,

האם קיים כזה דבר? ואם לא, איזה קירור אקטיבי הוא הכי שקט? תודה

• 16 תגובות
    • 933 צפיות
  13. שלום, זה המפרט שאני רוצה לקנות, אני רוצה לעשות OC בסיסי של 4- 4.3 גיגה הרץ עם העלת מתח קטנה (כי הלוח לא מצטיין בהנדסת חשמל לפי מה שהנתי ) הOC יהיה 24/7.... המארז יהיה CM 922 מה אתם אומרים ? יש צורך לשנות משהו ? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1209[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪287[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Reta…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by GREATTHUNDER,

נשרף לי הלוח אם לא מזמן, החלפתי אותו ולכן הוצאתי את המעבד (P4 S478), חיברתי הכל חזרה, אבל אין לי משחה טרמית כדי לשים על המעבד. המחשב פועל כרגע בלי משחה טרמית. המשחה תשמש אותי למחשב נוסף שיש לי בבית (P3) ובכללי יכול להיות שאני אשתמש בה שוב, אז אם יש במחיר הזה משחות שיספיקו לכמה פעמים הם בעדיפות. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by brsv,

אני מחפש שיהיה קירור שקט בתקציב עד 70 ש"ח. האם Alpine 11 GT Rev2 יהיה מתאים ?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות בקר שליטה על מתח המאווררים בנוסף הצגת טמפרטורה (לא חובה), עם כניסת eSata (חובה) וקורא כרטיסים וכו' (לא חובה). עד כה נתקלתי בבקרים של חברת Aerocool (בעיקר סדרת ה- Cool Panel), אבל נראה לי שמישהו שם התלהב עם התמחור וגם קשה להשיג בעלות משלוח סבירה לארץ. בינתיים היחיד שעונה על הצרכים שלי (הייתי רוצה יותר אפשרות לחבר יותר מאווררים) במחיר יחסית סביר הוא ה- Scythe Kama Panel 3, אבל הוא זוכה לפידבקים עלובים (כגון, מפסיק לעבוד תוך כמה שבועות ועוד). למישהו יש המלצות נוספות או הערות/הארות ? תודה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by yair_gobani,

מה אתם חושבים על הזכרון הנ"ל האם הוא טוב להמהרה 8) והאם הוא שווה 350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by nore0,

נכנסתי בביוס ל-FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL ויש שם שתיי אופציות CPU HOST FREQUENCY על 200 PCI/AGP FREQUENCY על 33/66 משם אני עושה את ה-OC ? בחוברת של הלוח אם כתוב SET CPU HOST FREQUENCY FROM 200MHZ TO 455MHZ אפשר לשים על 455 ?

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by LLLLiran,

אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  20. אני מתלבט אם לקנות מארז של THERMALTAKE XASER 3 או של ENERMAX או שכדאי לשים מערכת קירור מים וזהו אן יש לינק להשוואות בין קירור מים לקירור אוויר אני אודה לו מאוד

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  21. אם אפשר מ סקאיפיסי למארז CM 5 (אם זה משנה)

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  22. שלום! יש לי כבר בגלרייה שלי את המחשב שלי, אבל מאז הוא עבר הרבה שינויים וחידושים. בנוסף, הפעם ממש ממש השתדלתי להביא תמונות מאוד איכותיות שתוכלו לראות הכל בפרטים. ניתן למוצא גם כמה תמונות של הרמקולים שהכנתי במיוחד בשביל המחשב. אני שלחתי לאורי סלמוני כמה פעמים את התמונות, אבל הן חזרו אליי, לכן החלטתי לפרסם את זה כאן. בבקשה, מנהלים יקרים, תעבירו את זה ותחמקו את המתמונות הישנות שלי. את כל התמונות שאני רוצה שיעלו לגלרייה ניתן למצוא כאן: http://planet.nana.co.il/hipery/casev2 הנה כמה תמונות ושאר הקישורים: הנה המידע המעודכן שיש לשים: המפרט (המעודכן) שלום! אני מביא לכם כאן עידכון למארז שלי אחרי שהוא עבר צבע והוספת תאורה. בעיקרון החלון נעשה עם דיסק ואחרי ז…

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by woming,

אני הולך לבצע אוברקלוק עוד שבוע-שבועיים. עכשיו לפני שאני עושה אותו יש לי כמה שאלות: . אני יוכל לעשות OC אם הקרור הזה: AC FREEZER 7 PRO? 2. אני קונה זכרונות חדשים 4GB 1066/CL4 מה שתגידו לי שיותר טוב, אז אני צריך אותם בזמן שאני עושה אוברקלוק או שאני יכול להשתמש ב2GB 800MHZ CL5 שיש לי ואז אחרי האוברקלוק לקנות? 3. אני צריך לדעת עוד משהו לפני שאני עושה אוברקלוק? זה המפרט שלי דרך אגב: E8400 3GHZ P45 DS3 AC FREEZER 7 PRO GEIL 2GB 800MHZ CL5 GIGABYTE HD4870 512MB NZXT ALPHA SEASONIC 500W WD 320GB AAKS צורב ASUS LG W2284F 1:30,000 2MS KEYBOARD WAVE G9 אמרו לי שאני צריך לדעת טמפ' במנוחה\מאמץ. עשיתי את מה שמרו לי והנה התוצאות: http://www.zix.co.il/images/z-307819743.jpg http://www.z…

• 15 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  25. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp.html Big Typhoon ניצח ובגדול זלמן בהחלט צריכים לבדוק על מה הם מדברים לפני שהם מצהירים על קירור אוויר שביצועיו יותר טובים מקירור מים... עכשיו לכמה דברים ששמתי לב אליהם ב Big Typhoon : -אין מגע מספיק טוב בין פלטת הנחושת להיט פייפים וניתן לראות זאת... כיצד ניתן לפתור את בעיה זאת? ישנו איזה חומר טרמי שיעשה את העבודה? -בסיס הסינק אינו משוייף הייטב לכן המגע נחשב "כלא איכותי" האם מישהו ראה ממדידות של אנשים ששייפו את בסיס הסינק? -מישהו ניסה להחליף למאורר יותר חזק? [כי לא ראיתי שום ביקורת שבה שמו לסינק מאוורר יותר חזק...] ואם כן מה השיפור שהושג?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים