אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד Q6700 ואני מעוניין לעשות לו OC( לא מטורף - כדי להריץ משחקים כבדים עכשיו ובעתיד), לוח EP43DS3L אני מתלבט איזה קירור לקנות לו, אני יודע שיש אפשרויות טובות: Ultra 120 eXtreme Thermalright Tuniq tower 120 Scythe infinity מה יספיק לי בשביל ה- OC ? האם כדאי לקחת משהו קצת יותר זול ? האם עדיף לי מהבחינה של ה- OC וההתחממות לקחת את הלוח EP43UD3L במקום ה- DS3L ? או שאין קשר וחבל לבזבז סתם 100 שקל
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אבקש את חוות דעתכם בקשר ל-2 מוצרים 1)ספק Thermaltake TT480APD PFC 2 FAN 480 WATT Power Supply ב- 507 שח (האם זה יקר מידי והאם הספק הזה טוב ל - XP 2800 PLUS 2 CDRWS PLUS 3 HDDS PLUS RADEON 9800PRO 2) מאורר - THERMALTAKE SPARK 7 ב- 150 שח האם הוא טוב ל - 2800XP והאם הוא גם טוב לOC בנוסף יש לי כבר מאורר של SPIRE הוא דפוק לפי מה שהבנתי (מבחינת ביצועים) האם אפשר פשוט לנתק אותו מהמעבד ולמרוח משחה טרמית עוד פעם על המעבד ולהרכיב מאורר אחר ? אודה על העזרה WINDY
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6800GT בסטוק ובלי קירור (רגיל) התוצאה היתה 4500 עכשיו קניתי קירור חדש (http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm) השאלה שלי האם זה יעלה את התוצאה שלי ב3D MARK או שאני צריך לעשות אובר קלוק לכרטיס והאם זה שווה ביכלל? המפרט שלי: מעבד-amd athlon 64 3000 לוח אם-epox 8kda3j זיכרון-samsung 512*2 כרטיס מסך-xfx geforce 6800gt 256 agp (עכשיו עם הקירור החדש) ספק כח- thermaltake 420w אני חושב שציינתי את כל מה שחשוב...
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?s=&threadid=166867&perpage=15&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הקירור הזה עדיף על הקירור סטוק של הQ6600? אני לא מעוניין במשהו יקר יותר לדעתי זה מספיק ויש לו מחיר טוב שאלתי רק האם מול הקירור סטוק של הQ6600.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המאוורר של המארז לא מסתובב. נתתי לו מספר "דחיפות" והוא התחיל לעבוד. הבעייה היא ששמתי את היד ולא הרגשתי שהוא מכניס אוויר. שמתי יד מבחוץ - ולא הרגשתי שהוא שואב אוויר מהמארז החוצה. שמתי חתיכת צמר גפן (ממש כמה שערות) על "הגריל" של המאוור - הצמר גפן לא זז - היינו לא עף לתוך המארז, ולא נשאב לתוך המאוור, וזאת כשהמאוור מסתובב במלא עוצמתו. אז איזה מן מאוור זה?
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
טוב ואלה נמאס לי נהההיתי חירש כבר ואני רציני הלכה לי השמיעה אני בקושי שומע שמדברים אלי אני מחפש פתרון להשתיק תסאבמן טרנספומור עד 500 שקל יש לי גם tt tr2 על המעבד שגם עושה רעש קיצר חשבתי להחליף ת tt tr 2 בביט טייפון שיתשתיק אותו וגם יקרר יותר טוב ועכשיו אני צריך המלצה ל3 מאוררים איכותים של 80 מ''מ עד 40-35 שקל כול אחד שקטים! אבל ביצועיסטים! וגם עוד מאורר אחד של 120 מ''מ שהיה שקט יש לי אחד כבר לא רועש יחסית מאוד שקט אבל אני רוצה עוד אחת לקירור מקסימילי מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE P35 S3L ומארז של NZXT עכשיו המנוחה המעלות של הלוח הן נעות בין 45-50 בזמן מאמץ מגיע ל50-55 זה נראה לי גבוה מידי. מה אני יכול לעשות? ד"א יש לי OC על המעבד של 20%. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן חברים אחרי מלא התלבטויות החלטתי שאני סגור על זה והולך לקנות לי קירור מים מיPerformance-PCS. בקיצור בקצרה ולעניין התקציב שלי הוא עד 320$ בניתי את הBuild הזה אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים בנושא..מה להוסיף או להוריד וכוליי.. מה אתם אומרים?תודה ויום טוב המחשב שלי: 3930k Asus Rampage IV Extreme GTX 680 Seasonic 1250w gold xeries ssd 128gb crucial מארז Thermeltake Level 10GT
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בא לי לעשות לו OC זמני, סתם להתנסות קצת ולראות כמה הוא משפר בבנצ'ים ;D, באיזו הדרגה לעשות ? עם NVMAX זה טוב נכון ? איזו תוכנה מודדת את הטמפ' של הכרטיס מסך? רוב תודות
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מתכנן לשים תמונה מאחורי מסך הLCD של NOKIA 3210 כך יראו את התמונה דרך המסך אבל עדין יראו את מה שהמסך מציג הצלחתי לעשות את זה במחשבון אבל אני קצת מפחד על הפלאפון יש לכם הצעות ואולי כללי זהירות או משהו!!?!?!
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מפרט בצד Arctic Cooling Freezer 13 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6120 או Scythe Katana 4 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8605 או Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 חשוב שיהיה שקט,לא מתכוון לעשות אוברקלוק. מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות נוספות גם טוב..תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
תארד ריאשון שלי אז סלחו לי אם משהו ניראה לא מקצועי אוקיי אתם כנראה לא מכירים אותי בפורמים באתר הזה ... אז קודם כל שלום לכולם קוראים לי שגיא נימני ... דרך אגב אני מבקר בפורם באופן קבוע פשוט לא הגבתי לתארדים ... אז ככה : המפרט שלי הוא P4 2.53 לוח של אינטל ... טעות קריאה של אבא שלי ... זכרונות של סמסונג עם גופי קירור ....RDRAM 800 עוד טעות ... (כנראה משקפיים לא יזיקו ) ורדאון 9700 פרו של גיג'ה בייט ומארז אנטק פול טאוור מאורר היטב הרי יש לי לוח של אינטל - אין אובר קלוק למעבד ... אבל עדיין אפשר לכרטיס מסך ... ועכשיו לשאלה .. : אני מעוניין להכין כמו שרבים וטובים עשו : מערכת קירור מים ... בינתיים לא למעבד בגלל הלוח אלא לכרטיס מסך האם אוברקלוק לכרטיס יי…
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ואיך אני יכול לבדוק את זה ? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום חברים ! יש לי שאלה למבינים לגבי טמפרטורת מעבד האם הטמפרטורות שלי גבוהות ? מפרט : CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 G0 CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Fan: Scythe S-FLEX S-FDB 120mm Quiet FAN 1200RPM SFF21E המעבד ללא overclock מעבד נמצא במנוחה, אין מזגן בחדר. טמפרטורה שמדדתי עם תוכת Core Temp 0.97.1 Core Temp 0 - 46 Core Temp 1 - 44 Core Temp 2 - 39 Core Temp 3 - 43 האם זה טמפרטורות טובות או יש מקום לשיפור ? השאלה היא האם עם הגוף קירור שלי אני יכול לקבל טמפרטורות טובות יותר או שזה מה שאני אמור לקבל ? תודה לעזורים! אנשים! לכל מי שיש את הקירור Thermalright Ultra-120 eXtreme מוזמן לשתף אותנו בטמפ' שלכם בסטיק זה. תודה לכל המשתתפים בסקר !!!
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר כנראה של פנטיום 3 ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס המסך שלי(geforcefx5200 albatron). אני רוצה לעשות זאת בגלל שהכרטיס מקורר פסיבית וההיסטינג שלו פשוט לוהט!!!! וגם כדי שתיהיה לי אופציה לOC עתידי (כרגע אני לא צריך). אבל יש לי כמה שאלות ובעיות. 1. האם מאוורר של פנטיום 3 עדיף על הקירור הפסיבי 2.איך אני יכול לחבר את המאוורר אל כרטיס המסך? 3.האם כדאי לי להלביש את המאוורר על ההיסטינג המקורי שבה עם הכרטיס כרטיס המסך
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כלום לכולם, האם ה-Scythe Ninja Rev B ייתן קירור מספק לCore I7? האם יש צורך במאוורר על גבי ה-Ninja? תודה.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם ניתן "לתלוש" את כפתורי המקלדת לצורך ניקוי ולהחזירם למקום ללא פתיחתה?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
תגידו מה הספקי כוח מוציאים אויר מאחורה הם מוציאים חום או קור והוא גם התחיל להידפק לי קצת הוא התחיל לעשות קצת רעשים שאני מדליק תמחשב והוא מוציא אויר חם זה הגיוני????????. וזהו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום יש לי 5850 ויש לי צוואר בקבוק רציני בגלל המעבד שלי. עשיתי לו אובר קלוק וכל פעם אני מקבל מסך כחול מסיבה אחרת. זכרון+HDD תקינים כרגע אני עומד על 3.8 GHZ ועל 1.4V הורדתי את המתח ל 1.35 ועדיין אותה הבעיה. הכרטיס מסך נעול על 100HTZ והזכרונות בתדרים של 960MHZ (באוברקלוק אוטומטי מ800MHZ) מה יכולה להיות הסיבה לקריסות האלה?? לא רק במשחקים , גם שהמחשב רק עולה הוא קורס לפעמים.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי את הכרטיס מסך ATI Radeon X1800GTO של Connect3D ונדהמתי מכמות הרעש שהוא עושה והמשקל העצום. אני לא בטוח אם יש לו בקרת שליטה אוטומתי על מהירות המאורר של הכרטיס. ראיתי שהכרטיס אמור להגיע לטמפ' של 69 מעלות! שזה מטורף ואני לא רגיל גם לטמפ' כזאת. אני מחפש פתרונות קירור לפי כמות הרעש (פחות יותר טוב) ובקרת שליטה כלשהי. האם פתרון fanless של ThermalTake יכול להיות טוב מספיק? ולמשהו יש יצרים שחושבים שקירור זכרון זה לא רלוונטי Arctic-Cooling NV Silencer 5 REV2
-
- 18 תגובות
- 908 צפיות
-
-
טוב הנה התמונה של המעבד שלי... מה אני עושה עם החור שם????? איך אני שם את החומר התרמי?!?(ארטיק סילבר 3)
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם הוא שקט ?! אם לא האם הרעש שלו קריטי ? והאם הוא עדיף ההרבה על ה - BIGTYPHOON ??
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-