אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב DVD וצורב CD, אחד מהם מרעיש בצורה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה ההארדיסק? כי אני פשוט שומע שזה משם באיזור מה עושים כדי להשתיק את זה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי את ה Msi K8N Neo platinum Amd 2800+64bit Clawhammer Sh7-C0 A-DATA 2X512 DDR500 בקיצור אני בעסק של אוקינג ויש לי קירור של ThermalRight לא זוכר בדיוק את ההיט סינק, אבל זה היחיד שמתאים לאייאמדי 64 נחושת , ועליו יש Vantec ThermalFlow 92mm בעיקרון המעבד לא הגיע ליותר מ 47 מעלות,, עכשיו האם הוולטז הגבוה יכול להרוס ? ואיך אני יכול לראות את זה? כי הייתי עליו די הרבה זמן ולא ממש הייתי צריך במהירות שהייתי, עכשיו אני על 1.65 שזה מספיק בשביל האוקינג. יש מצב שזה הרס משהו חוץ מקיצר חיים אז הוא יהיה 6 שנים או מה שלא יהיה, אבל האם הוא הרס? ובטוח לא בגלל חום, פשוט אני חייב לדעת למה אסור להשתמש בוולטז גבוה אם חום זה לא הבעייה ממש, כי אני בטוח שמותר אבל למה כולם אומרים לא יותר מ1.75 …
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם אפשר מ סקאיפיסי למארז CM 5 (אם זה משנה)
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לג'יפורס שלי... וכן קראתי את המדריך באתר (אגב חח למי שכתב אותו... המדריך הכי טוב לג'יפורס שנתקלתי בו עד עכשיו!) בכל אופן... יש לי 2 שאלות!: 1.מה עדיף? Blue Orb או Crystal Orb 2.אנלא מוצא מאפה לקנות גופי קרור לזכרונות (היטסינקים קטנים) לא מצאתי בפנדה מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם המאוורר שמגיע איתה חזק יותר מהמאוורר המגיע עם הכרטיס? מכיוון שהוא נראה די גדול ורציני (המאוורר הרגיל).
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן חברים אחרי מלא התלבטויות החלטתי שאני סגור על זה והולך לקנות לי קירור מים מיPerformance-PCS. בקיצור בקצרה ולעניין התקציב שלי הוא עד 320$ בניתי את הBuild הזה אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים בנושא..מה להוסיף או להוריד וכוליי.. מה אתם אומרים?תודה ויום טוב המחשב שלי: 3930k Asus Rampage IV Extreme GTX 680 Seasonic 1250w gold xeries ssd 128gb crucial מארז Thermeltake Level 10GT
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אלן , איפה אפשר למצוא בארץ מאוורר בעובי 20 MM ??
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מפרט בצד Arctic Cooling Freezer 13 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6120 או Scythe Katana 4 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8605 או Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 חשוב שיהיה שקט,לא מתכוון לעשות אוברקלוק. מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות נוספות גם טוב..תודה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני מספר ימים את הלוח האם החדש של GIGABYTE עם הצ'יפסט 780G וראיתי בהרבה ביקורות באינטרנט שאפשר לעשות OC לIGP מ500MHZ ל900MHZ. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. יותר נכון, אני יודע בערך אבל לא רוצה להרוס שום דבר. אם מישהו עשה זאת כבר או שיודע איך, אז אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב שלי מ3.0GHZ ל3.2 המכפלה 215*15=3225GHZ סבבה עכשיו נעלתי את חריץ הAGP ב66/33 ואת שאר חרצי PCI (למרות שאין לי כלום בהם) הזכרונות נעולים גם על 400MHZ ושאני מפעיל תמחשב ונכנס לCPUZ הוא אומר לי שהתדר של הזכרונות(2.5-3-3-6) זה 215MHZ למרות שנעלתי אותם מהביוס למה? והיחס שלי זה 1:1 :s05:
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאחרונה זכיתי במערכת קירור למעבד Cooler Master HYPER 212 בהגרלה שהיתה פה באתר (מתנת TMS) לאיזה מארז הוא מתאים? חשבתי על: CoolerMaster CM 690 או ANTEC Three Hundred ATX Mid Tower Gamer או כל מארז אחר, אני לא עובר את ה 350 שקל למארז, אין משמעות ליופי חיצוני, רק לאיכות טובה (קירור ונוחות) יש לציין שיש לי איזה 4 מאווררים ממחשבים קודמים שאני יכול לשים, זה יוזיל את עלות המארז וזה חשוב לי מאוד. עדיפות למארז עם 4 מקומות לכוננים אופטיים (בא לי להכניס שם כוננים שנשארו לי ממחשבים קודמים... ;D) (דרך אגב היתה לי התלבטות לאיזה פורום להכניס את השאלה,אוברקלוקינג וקירור או מארזים וספקי כח)
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן יש לי ספק XFX 650W PSU בעל מאוורר ענק 140ממ. בחנות מיקמו אותו כלפי מטה כך שהמאוורר לוקח אויר מחוץ למארז. הבעיה בזה היא שכנראה כך הוא יצבור הרבה מאוד אבק. כדאי לי להפוך אותו כך שהוא שהמאוורר יהיה בתוך המארז?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם ניתן "לתלוש" את כפתורי המקלדת לצורך ניקוי ולהחזירם למקום ללא פתיחתה?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מפרט בפרטים אני מעלה את המחשב והוא יציב כסלע ב216, עושה 3DMARK2001 ו2003, אי סי קיו עובד ברקע, עובד כמו כלום. כשאני עובר את ה216 (219 למשל) המחשב קורס אחרי הבדיקה השלישית ב3DMARK 2001, עם או בלי אי סי קיו. הזכרונות שלי בדואל, אבל לא נראה לי שזה משנה כל כך בכזה אוברקלוק קל, המתחים בדפולט. יש לכם מושג למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה? אם אני צריך לעשות משהו תגידו ואני אעשה, כי אני נואש :-\
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
רציתי לדעת,יש לי לוח אם 965P-S3 REV 1.0 וזכרונות G.SKILL PK שלפי מה שהבנתי צורכים 2.0-2.1 מתח. עכשיו בלוח אם אין לי אפשרות לדעת כמה מתח יש לזכרונות אלא יש אפשרות רק להוסיף נגיד עוד 0.1 או 0.2 למשל.. רציתי לדעת כמה מתח הלוח אם מעביר עכשיו כדי שאני ידע אם יש צורך להוסיף מתח בשביל שיתאים לזכרונות..
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
יש לי את המארז thermaltake sviking והמאורר האחורי אני רוצה לשים עליו עוד מאורר אותו גודל.... עכשיו אני שואל עם זה יכול לפגוע.... בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
המאוררים שהגיעו עם הANTEC P182 שהם הANTEC TRI-COOL 120 , מרעישים גם על מתח 5V ומטה. במארז הקודם היה לי מאורר 120 מ"מ מדגם ARCTIC COOLING ARCTIC FAN 12L שהיה שיפור כולשהו לעומת ה ANTEC TRI-COOL 120 אך עדיין... איזה מאוררים טובים אפשר לקנות בארץ? סיגנון NEXUS REAL SILENT CASE FAN D12SL-12..
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? ואם לא, איזה קירור אקטיבי הוא הכי שקט? תודה
-
- 16 תגובות
- 918 צפיות
-
-
במזל טוב המשפחה שלי קנתה מקרר חדש, וכרגע המקרר הישן זרוק בחצר. האם אפשר לפרק ממנו את המדחס, ולהשתמש בו על המחשב?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה קירור שקט בתקציב עד 70 ש"ח. האם Alpine 11 GT Rev2 יהיה מתאים ?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6800GT בסטוק ובלי קירור (רגיל) התוצאה היתה 4500 עכשיו קניתי קירור חדש (http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm) השאלה שלי האם זה יעלה את התוצאה שלי ב3D MARK או שאני צריך לעשות אובר קלוק לכרטיס והאם זה שווה ביכלל? המפרט שלי: מעבד-amd athlon 64 3000 לוח אם-epox 8kda3j זיכרון-samsung 512*2 כרטיס מסך-xfx geforce 6800gt 256 agp (עכשיו עם הקירור החדש) ספק כח- thermaltake 420w אני חושב שציינתי את כל מה שחשוב...
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
המעבד שלי רותח!! גם SpeedFan וגם Coretemp טוענות שהמעבד שלי נמצא ב-85c! אני גם מרגיש שהמחשב שלי באמת נהיה איטי בחודשים האחרונים, ויש לו נטייה להרבה BSODים עכשיו, גוף קירור חדש ונוצץ כבר בדרכו אליי אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בבעיה פיזית של המעבד או של לוח האם? (ואני לא רוצה שתגידו שיכול להיות שזה לוח האם כי אם אני צריך להרכיב לבד עוד לוח אני אשתגע ) מדובר על מעבד קצת ישן, core2dou E6400. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס GTX470 של גיגבייט ועכשיו אני רוצה לקנות לו קירור להחליף את הקירור סטוק האם זה אפשרי שיש חנות פה שמוכרת ושיהיה הרכבה תודב לכולם..
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר בגלרייה שלי את המחשב שלי, אבל מאז הוא עבר הרבה שינויים וחידושים. בנוסף, הפעם ממש ממש השתדלתי להביא תמונות מאוד איכותיות שתוכלו לראות הכל בפרטים. ניתן למוצא גם כמה תמונות של הרמקולים שהכנתי במיוחד בשביל המחשב. אני שלחתי לאורי סלמוני כמה פעמים את התמונות, אבל הן חזרו אליי, לכן החלטתי לפרסם את זה כאן. בבקשה, מנהלים יקרים, תעבירו את זה ותחמקו את המתמונות הישנות שלי. את כל התמונות שאני רוצה שיעלו לגלרייה ניתן למצוא כאן: http://planet.nana.co.il/hipery/casev2 הנה כמה תמונות ושאר הקישורים: הנה המידע המעודכן שיש לשים: המפרט (המעודכן) שלום! אני מביא לכם כאן עידכון למארז שלי אחרי שהוא עבר צבע והוספת תאורה. בעיקרון החלון נעשה עם דיסק ואחרי ז…
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-