אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4550 , ואני לא ממש מרוצה ממנו במשחקים, ברצוני לעשות לו OC. התחלתי לעשות לו OC, בזיכרון הצלחתי להעלות לו 100MHZ עד שהופיעו ארטיפקטים בבדיקת מאמץ לכרטיס, לעומת זאת בליבה הצלחתי להעלות רק 30MHZ עד שהופיעו ארטיפקטים. לכן ברצוני להעלות לו את מתח העבודה, שעומד כרגע על 1.10V כדי להצליח להעלות יותר . הטמפרטורות של הכרטיס נורמאליות אז אין סיבה שייגרם לו נזק כתוצאה מחימום יתר. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להעלות לו מתח, קראתי מדריכים באינטרנט וראיתי שצריך לצרוב לו ביוס ערוך, אבל רוב המדריכים שמצאתי הם מלפני 4-6 שנים, ואני די פוחד להשתמש בתוכנות המומלצות שם לכרטיס שהוא יחסית חדש (יוצר בסוף 2008) אשמח לקבל המלצות ותוכנות מעודכנות לעינין הזה , השגתי את הביוס המ…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום.. כבר ממש הרבה זמן לא עשיתי OC ושכחתי כבר באיזה מקומות אני צריך לגעת בביוס בשביל לעלות את הערכים שם. (אם זה וולט למעבד, מכפלות או מה שלא יהיה.. אני זוכר גם תזמונים בזכרונות אבל בזה אני מעדיף לא לגעת) המעבד הוא Q9550 ויש לי קירור Thermalright Ultra-120a המעבד הוא 50 מעלות במנוחה(לפי הליבה הראשונה-הכי חמה) ובסביבות ה70 מעלות במאמץ של כמה שעות רציתי לדעת מה הגבולות של המעבד מבחינת טמפ'? עד כמה מקסימום מותר להגיע ולעבוד איתו בטמפ' מנוחה ומאמץ קבוע(גם עד כמה מתח מקסימום לתת לו?) הלוח הוא של ג'יגה בייט דגם EP45T-UD3LR אני נכנס לביוס ולאן אני הולך בשביל לשנות ומה קודם? יש סיכוי שאני יכול להגיע ל4GHZ?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות למערכת השנייה שלי (תסתכלו במפרט) OC... ,איך היכולות אוברקלוקינג של הלוח הזה?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני עכשיו מתכנן לעשות OC (לא משהו רציני מידי) למחשב החדש (מפרט תוכלו לראות בפרופיל), רציתי לשמוע כמה טיפים, דרכים מומלצים לעשות OC בצורה בטוחה ושתורגש במשחקים לפחות. האמת שעדיין לא יצא לי לנסות לעשות OC במחשב הזה, אבל כשניסיתי לפני בערך חודש לא הצלחתי לעשות משהו רציני, ומה שהכי גבוה ההצלחתי הוא אני חושב 3.6 או משהו כזה, וגם זה היה בצורה לא טובה מכיוון שלא הכל היה עולה בהפעלת המחשב, כמו דרייברים וכו'. אז חשוב לי לשמוע מכמה אנשים שאמת מבינים וטובים בנושא, מומץ שזה יהיה כם מישהו שיש לו מעבד זהה, שאני ידע לאיפה בערך אני יכול להגיע בOC. תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב לתושבת AM2 עם דגש על גובה מע' הקירור שיהיה נמוך מכיון שהמערת מורכבת במארז thermaltake lanbox המחשב משמש בעיקר למשחקים כבדים וגלישה יש לי קירור ישן של zalman שגם היה מותקן במארז הזה רק עם מתאם ל754 אז גם אם יש למישהו את המתאמים לתושבות אחרות יעזור מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 gtx560ti gigabyte p35-s3g 4g ram מאז שהתקנתי וינדוס7 הלכו לי כול הביצועים (מבחינת FPS לפחות,לא משנה מה לא עשיתי אני לא מצליח לשפר) ככה שאני יודע שהבעיה היא במעבד כי גם שהיה לי gtx260 ואז קיבלתי את 560ti לא קיבלתי עוד FPS (במשחקי COD שהדבר הכי חשוב זה FPS גבוה ולא גראפיקה). אז בעצם ..איך עושים OC ?? לא מצאתי פה שום מדריך בסיסי. אני רוצה לקנות קירור (שיתאים ללוח אם הישן שלי) ולעשות OC למעבד. אמרו לי שכדי קודם לעשות בלי לקנות קירור ואז אם צריך לקנות. אבל בתכלס..אם איזה תוכנה אני בודק את המאמץ של המעבד וכול החרטא הזה? ואיך בתכלס אני מעיץ את הביצועים שלו .?? תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מע' קירור מים אז ככה: אני הולך לקרר מעבד, כרטיס מסך, צ'פסט. שאלה שלי אם כדי לעשות מע' אם לופ אחד לדוגמה: ממשאבה לרדיאטור עליון משם למעבד ולצ'פסט מצ'פסט ילך לרדיאטור אחורי וממנו לכרטיס מסך ולמיכל וחוזר למשאבה? או לעשות שתי לופים , אחד של מעבד וצ'פסט ושני של כרטיס מסך? אם יהיה לופ אחד אז אני אצתרך משאבה חזקה.....
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד שמפריע לי לסגור את הדלת של המארז כי יש 4 היט-פייפס בולטים לו מלמעלה. חשבתי לחתוך אותם קצת אבל אני רוצה לוודא שזה אפשרי, כי עד כמה שאני זוכר זורם בהם משהו... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3437&s=4 :coolman:
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להציע על קירור להארדדיסק הוא עומד לי על 37 מעלות גבוהה לא??
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה יותר טוב: קירור מים פנימי או חיצוני. ומה בכלל הקירור מים מקרר? וצריך מאווררים אם יש קירור מים? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כמה שהבנתי קטודה קרה זה מנורת פלורסנט. יש סיבה לא לקנות בחנות וזהו? אני אוכל לחבר אותה למחשב?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הממ אל תגידו שזה לא קשור כי זה סוג של מודינג כמו צביעת המארז.. אני מעוניין לצבוע את גג המארז שלי בצורה נחמדה שתזהר כמו דרקון או כל מיני סמלים נחמדים.. איך אפשר לעשות זאת.. אני מתכוון שבלונות.. איפה קונים? איך מכינים?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי מסך אל סי די אני לא יודע מאיזה מכשיר הוא. רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הוא לא הכי פצץ אבל צבעתי את המאורר ואת המחשב בשחור והכנתי לו מערכת שליטה על מאווררים!!
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אני פשוט לא מצליח לעבור את ה- 178 על CAS 2.5, אני יודע שזה לא הלוח בה- 'ה' הידיעה ל- OC אבל עדיין הסקאלה היא עד 250. מישהו הגיע גבוה יותר? יש לי זכרונות של סמסונג ומעבד 1600+
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][/glow] שלום, אני מחפש בטירוף חנויות שמוכרים בהם ציוד למודינג וקירור כמו לדים למארז, חלונות וכו' אניי מחפש כבר מלא זמן ןאין לי מושג איפה אני יכול למצוא.... אני רק יודע שמוכרים באתר של פנדס ואתרים בחו"ל אבל חוצמזה לא ראיתי בארץ חנות שמוכרות ציוד כזה. עזרה בבקשה ודחוף ממי שיודע על מה שאני צריך ומוכן לעזור לי בעניין... זה ממש יקל עליי בקנייה למחשב שלי עדיף חנויות בתל אביב ובמרכז אם יש תודה רבה רבה רבה!! ???
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איך אני מעלה מתח יש לי לוח אם של ASUS אני לא יודע איך שאלתי את זה כבר אבל לא ענו לי
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ראיתי כמה דגמים של זלמן שנראים ממש טוב ה 6500 7000 וה 7000-cu מה זה אומר ? ב KSP הם עולים כ 200 שקל ... מה יותר כדאי ?? המעבד הוא AMD Xp 2200
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ערב טוב, איך אני יכול להוציא את המאוורר מהסינק (סוקט 775 ),על מנת לנקות את הסינק מאבק.. תודה לכל מי שיעזור לי,מצורפת תמונה אם צריך או משהו כזה...
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי לבצע OC עם מספר תוכנות כולל EasyTune5 של Gigabyte וגם ClockGen כעקרון הקטע עם התוכנות טוב לניסויים אבל נראה לי שלעבודה קבועה הכי טוב לשנות ב BIOS. עשיתי בתוכנה OC ולא נתקלתי בשום בעיות עד שניסיתי לשנות ב BIOS. ועכשיו הבעיה כזו: כשאני משנה ב BIOS תדר נניח ל 220 (אבל גם לערכים אחרים) אז באתחול ה BIOS כותב שיש OC ואם המחשב לא עולה להיכנס ב Del ל SETUP. והוא פשוט לא עולה. עד שאני מחזיר אותו ל 200. פעם אפילו לא הצלחתי לצאת מזה ונאלצתי לבצע Clear CMOS. יש למישהו רעיון ??
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי היטסינק יותר שאני לא צריך, אני לא משתמש בו והוא סתם שוכב בפינה...הטמפ' במחשב שלי לא גבוהות ואני לא מריץ שום אוברקלוק כרגע.. מה אני יכול לעשות עם הסינק הזה ואיפה לתקוע כדי שבכל זאת יתרום בצורה כל שהיא לקירור המחשב? מפרט המחשב: AMD 3200+ R9800PRO 128 512X2 DDR 400MHZ NFORCE 3
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך לעלות מתח כרטיס מסך שלי FX 5200 .....כרגע ה OC שלו על 300 (לפני 250) ליבה ו 432 (לפני 300) זיכרון..... לא מצליח לעבור את זה יותר
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-