אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש כרגע את המאורר המקורי של המעבד נכון לעכשיו אין בכלל מאורר במארז (מאחורה) לקנות 1 או 2 (יש מקום ל2 מאוררים 80mm) זה יעזור בכלל? או שצריך להחליף את המאורר שיושב על המעבד? מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני משתמש במדרך הנ''ל לאוברקלוק למעבד , וצצות לי כמה שאלות ובעיות : המדריך - http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2070766 המערכת - Q6600 GIGABYTE GM41-ES2L 2GB G.SKILL - 800 עכשיו , כפי שמוסבר במדריך , ביטלתי את כל האפשרויות בביוס שמונעות/מפריעות ל-OC , ועד אז הכל היה תקין . הגעתי לשלב שבו מעלים MHZ ל FSB , העלתי ב 10MHZ כפי שהוסבר( מ 266 ל 276 ) , שמרתי ויצאתי מהביוס, וכבר אז צצה בעיה והמחשב לא עלה בריסטרט הראשון וישר נכבה ונדלק מחדש. בריסטרט השני הוא עלה , אך ללא ה OC . ומשם הבנתי מהמדריך שצריך לעלות מתחים . אצלי בביוס ההגדרות מתחים נראות ככה : CPU Vcore - 1.28750v CPU Termination - 1.200v CPU Reference - 0.805v DRAM Voltage - 1.800v במדריך…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אצלי במחשב ברגעיםפ אלא ממש. הבעיה היא שיש לי שם מאוור 60 מ"מ של 5000RPM...עכשיו שמתי לב אחרי שהדלקתי את המערכת מחדש... מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי הקירור הנ"ל לא מתאים ללוחות אם G31 , , ברגע שיש כזה קירור לא ניתן לחבר יותר מחיבור SATA אחד בלבד, הקירור מחסה את היצאות, יש לקחת בחשבון רק לוחות עם חיבורים SATA מרוחקים מאוד מכניסת PCI-E , לידיעתכם. רוני
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אם הנושא לא מתאים לפורום (הפנו אותי לפה מפורום מפרטים) בבקשה תעבירו לפורום המתאים. האם לוח האם GIGABYTE GA-EP31-DS3L טוב לOC עם E5200, או שעדיף לי לקחת כבר לוח אם אחר? והאם המאווררים של COOLER MASTER טובים? התכוונתי לקחת 3 כאלה - CoolerMaster Blue LED Silent Fan 120mm תודה
-
- 19 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.כל פעם שאני מעלה לבאס 10MHZ כמה זמן צריך לבדוק עם OCCT? 2.כרגע אני על באס 255 והטמפ' במאמץ עם INTEL BURN TEST לא עברה את ה56 מעלות. זה בסדר?מה הטמפ' המקס' עם המעבד הזה? 3.מה המתח המקסימאלי שאפשר לתת למעבד הזה? כרגע אני על סטוק 1.325 צריך לשנות משהו בהגדרות של הOCCT לפני שמתחילים בדיקת מאמץ?
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי סיס אונבוארד עם SHARED MEMORY 64 MEGA וקיבלתי 250 ב3DMARK למההההה
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
תנו לי עזרה יש לי מאוורר על הצי'פ בלוח הוא עושה הרבה רעש ואני מפחד לנתק אותו כדי לא לעשות נזק
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
**(ערכתי את ההודעה משלוש האפשריות לאפשרות אחת - האם הבחירה שלי טובה?)** אז ככה, דודה של אבא שלי מגיעה לביקור מארה"ב. היא מביאה מצלמה שאחי הזמין שם. אז אני חשבתי להזמין גם קירור חדש משם, כי זה יוצא הרבה יותר זול. (הדולר נכון לעכשיו הוא 4.536) חשבתי להזמין מהאתר הבא: http://www.newegg.com מה שחשבתי זה ככה: THERMALRIGHT XP-90 Heatsink - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835109119 THERMALTAKE SilentCat 9cm 90mm 1 Ball 1 Sleeve Cooling Fan - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999136 סה"כ יוצא לי 44.48$ שזה יוצא 201 ש"ח. אני מתכוון לעשות OC עם הקירור. ראיתי באתר שה XP-90 מתאים להמעבדי פנטיום 4 478 מ3.2 ג"ה ומעלה. אז זה בכל …
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ה 92 מ"מ וזה עם החיישן טמפ' ספסציפית. גם מבחינת רעש.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, יש לי מארז שקניתי לפני משהו כמו 8 שנים. אמנם הוא גדול ודי מרווח בפנים, אבל לאחרונה הוספתי כרטיס מסך RTX 3080 TI (שהקירור שלו מצויין ושקט), אבל בימים החמים ובמיוחד עם הספק שמתאמץ, ובנוסף לזה שהמאווררים עובדים 24\7\365 והם די ישנים, אני לדעתי במצב שהאיוורור לא משהו. המארז הוא מדגם COOLER MASTER CMSTORM. (אני דואג לנקות אבק פעם בחצי שנה עם קומפרסור לצורך העניין). השאלה שלי, האם החלפה של כל המאווררים במארז לכאלה של חברה טובה ויעילה יותר כומ NOCTAU, יכול לתת פתרון לעניין האיוורור? או שזה כבר איך שהמארז בנוי וזה סתם כסף לפח?
-
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קודם כל, אני חדש כאן, אז שלום יפה 8). אני מריץ מחשב הקלטת אודיו, אני מנסה להשתיק אותו כמה שיותר בתקציב הנמוך ביותר האפשרי. מפרט: מארז גנרי מצ'וקמק P4S8X רביזיה שניה P4 2.4B באוברקלוק ל-2667 מגה הרץ. 512MB RAM בצ'יפ אחד של קינגסטון ValueRam. Maxtor DiamondMax9 60GB WD 1200JD Zalman 6500AL-CU מאוורר מארז Zalman 80mm ספק כוח HEC475 פעולות השתקה שביצעתי: - הדבקת יריעות ספוג על צידי המארז - התקנת מאוורר המארז על מסגרת גומי שגזרתי מפד ישן של עכבר, לבידוד הוויברציות. - החלפת מאוורר ה-80מ"מ של הספק במאוורר של Zalman, והתקנת הספק ע"ג מסגרת גומי. - התקנת המאוורר של המעבד (Zalman 6500) על גבי בידוד גומי, גם ה-Bracket וגם המאוורר עצמו. כרגע יש עוד שני דברים שאני שוקל לעש…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ספק ג'נרי והמאורר התחיל לעשות רעש של טרקטור כאילו משו מפריע לו להסתובב במקרה כזה מחליפים ספק או שפותחים אותו ומוציאים את הלכלוך?
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר? לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן... תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וצורב CD, אחד מהם מרעיש בצורה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה ההארדיסק? כי אני פשוט שומע שזה משם באיזור מה עושים כדי להשתיק את זה?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיה שאין לי פיתרון אליה. המאוורר שבכותרת עבד בעבר על smart mode. המעלות עלו - המאוורר עבד מהר יותר... המעלות נמוכות? לאט יותר. היום הבחנתי בכך שהלוח לא שולט במאוורר בכלל... אין לי מושג למה. איפסתי ביוס, קבעתי הגדרות מחדש - נאדה. הביוס לאחר עידכון (לפני כחודשיים..) ועד לאחרונה לא שמתי לב למשהו שהשתנה. ניסיתי מאוורר אחר - לבדוק אם הבעיה במאוורר ה-AC. גם - אותו דבר. מסקנה, הלוח בעייתי.. יש הצעות? הלוח הוא Biostar 945gc. תודה!
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
סליחה;קורה,אם הייתי יודע איך למחוק - הייתי מוחק נושא זה בעצמי. !
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן חברים אחרי מלא התלבטויות החלטתי שאני סגור על זה והולך לקנות לי קירור מים מיPerformance-PCS. בקיצור בקצרה ולעניין התקציב שלי הוא עד 320$ בניתי את הBuild הזה אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים בנושא..מה להוסיף או להוריד וכוליי.. מה אתם אומרים?תודה ויום טוב המחשב שלי: 3930k Asus Rampage IV Extreme GTX 680 Seasonic 1250w gold xeries ssd 128gb crucial מארז Thermeltake Level 10GT
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אלן , איפה אפשר למצוא בארץ מאוורר בעובי 20 MM ??
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה?? נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני ביצעתי חיפוש לגבי זה פה בפורומים והיה לי קשה לקבל החלטה: אני מתכנן OC צנוע לבאס של עד 340Mhz, לא יותר, למערכת עם E6600. לדעתכם הלוח יעמוד בזה?
-
- 16 תגובות
- 896 צפיות
-
-
המאוורר שלו מרעיש כמו טרקטור. כרטיס של POINT OF VIEW. גרסא LP. http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=165 ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן, להפתעתי לא גיליתי שום מקום לשמן, הסרתי את המדבקות, לא יודע, אין, פשוט לא מבין איך. כשאני מדליק את המחשב, הוא מסתובב כאילו הוא מנסה להניע, כאילו, קופץ לשניה-מפסיק, קופץ-מפסיק. אחרי 2 שניות הוא מתחיל לרוץ סוף סוף, ומרעיש כמו טרקטור. אחרי 10 דקות בערך הוא מתייצב ומרעיש פחות. בשעות הערב פתאום הוא שוב מתחיל להשתגע ולחרחר כמו טרקטור. בכלל נשמע לי כאילו הוא מסתובב מהר מדי, אבל אני מניח שזה רק בגלל הרעש. חשבתי לקנות את Accelero L2 Pro VGA Cooler של ARCTIC COOLING, 80 ש"ח http://www.arctic-…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html לפחות שהכתב יבין משהו בנושא הכתבה לפני שהוא לוקח מקלדת ומתחיל להלום עליה.
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-