אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לאחרונה זכיתי במערכת קירור למעבד Cooler Master HYPER 212 בהגרלה שהיתה פה באתר (מתנת TMS) לאיזה מארז הוא מתאים? חשבתי על: CoolerMaster CM 690 או ANTEC Three Hundred ATX Mid Tower Gamer או כל מארז אחר, אני לא עובר את ה 350 שקל למארז, אין משמעות ליופי חיצוני, רק לאיכות טובה (קירור ונוחות) יש לציין שיש לי איזה 4 מאווררים ממחשבים קודמים שאני יכול לשים, זה יוזיל את עלות המארז וזה חשוב לי מאוד. עדיפות למארז עם 4 מקומות לכוננים אופטיים (בא לי להכניס שם כוננים שנשארו לי ממחשבים קודמים... ;D) (דרך אגב היתה לי התלבטות לאיזה פורום להכניס את השאלה,אוברקלוקינג וקירור או מארזים וספקי כח)
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת רק אם הטמ"פ שלי במחשב תקינות יש לי מעבד פרסקוט 3 GHZ הטמ"פ לוח שלי היא 40 מעלות טמ"פ דיסק קשיח בין 30 ל 34 מעלות AUX 38 מעלות CPU בין 50 ל 57 מעלות GPU DIODE 55 מעלות חשוב להדגיש שאני עם FREZER 7 ואם שני מאוררי מארז אחד מוציא ואחד מכניס האם הטמ"פ האלה סבירות ולא דורשות טיפול?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ביימים החמים כמעט כל הזמן המזגן פועל וחשבתי אם הוא פועל למה לא לנצל עם תעלה קטנה שתאוורר קצת את המארז אין לחות באוויר של המזגן לכן חשבתי שזה אפשרי מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי את המחשב שלי, ולמרות שזה בערך המחשב העשירי שאני מרכיב לבד, אף פעם לא הרגשתי בטוח בנוגע להדגרות השונות בביוס. חלק מההגדרות מאוד פשוטות להבנה, אבל חלק מאוד לא ברור, וגם ההסברים בחוברת של לוח האם לא מסבירים כלום. בכל אופן, המפרט שלי הוא: i7-3770k asus p8z77-v pro 2x corsair 8gb 2133mhz psu corsair 650w samsung ssd 840 pro 256gb corsair H80i AMD firepro 5800v case: corsair graphite 600 בהתחלה עשיתי OC ל 4.5, אבל ראיתי במבחני ביצועים בתוכנה שאני עובד איתה (זה מחשב לעבודה. אני עובד על תוכנת solidworks) שההבדל בין 4.5 ל 4.2 הוא די זניח בביצועים ולכן הלכתי על בטוח. אני גם לא רוצה מחשב רועש ולכן גם הקירור של המעבד וגם המאווררים במארז מכוונים על מהיר…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256*2 של princton במהירות של 400 מגה הרץ עכשיו אני רוצה להחליף לזכרונות יותר טובים איזה חברה יש יותר טובה מ kingston ואיזה חברה יותר טובה מהחברה שיותר טובה מקינגסטון כאילו תעשו לי רשימה של איזה 5 חברות של זיכרונות שיותר טובים מ kingston אני מוכן להשקיע עד 400 ש"ח שידרוג ומי שמכיר את החברה major יש להם זיכרונות טובים?
-
- 16 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות קיט של קירור מים יד שניה. בהמפרט של החברה כתוב שלמשאבה יש אורך חיים של 20000 שעות משמע כמעט 3 שנים והאיש שאני קונה ממנו אומר שזה היה בשימוש בערך ככה (כלומר אני מעריך שזה לא היה דולק 3 שנים ברצף) אבל עד כמה הזמן שהחברה מציינת על אורך החיים של המוצר הוא באמת קרוב לאמת כלומר נגיד שעבר על המשאבה 18000 שעות האם עוד 2000 שעות היא תשבוק חיים או לא? בתודה עידו
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שיעשה את העבודה? אמרו לי שיש "חיקויים" ב200 ש"ח שהם מעולים. ואיזה ראשים אני לחתיכת מתכת ושיוף? (מספרים) שלא ישברו מהר.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכל המפרט שלי: e6300 abit kingstone 512 ddr2 667X2 GPS-400AA-101A Chieftec-ספק קירור המעבד הוא קירור סטוק+שדרוג קל(תעלה+מאוורר שמכניסה אויר קר למעבד) במארז עצמו ישנם עוד 4 מאווררים אחד שמכניס אויר לדיסק קשיח,אחד שמוציא אויר בחלק האחורי , אחד שמכניס אויר לאיזור הכרטיס מסך והמאוורר של הספק שמכניס אויר לכיוון המעבד. הטמפרטורה של הליבות 45 במנוחה 62-67 במאמץ מלא. ולשאלות: 1.האם הסירקולציה נשמעת תקינה?(נראה לי שלא בגלל שיוצא ש4 מאווררים מכניסים ורק האחורי מוציא אשמח לדעתכם) 2.האם הטמפרטורה של המעבד סבירה? 4.בחלק התחתון של המעבד (הצד שנוגע בלוח אם)יש מדבקה לבנה קטנה האם אפשר להוציא אותה? יכול להיות שהיא משפיעה על החום? 3.האם אני יכול לעשות oc סולידי(גג 2400 ג…
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כן זה נראה קצת אבל גם זה הגיע... חובב מכוניות ומחשבים החליט לעצמו למה לא לפרק את הטורבו מהאוטו (במקרה הזה מיצובישי אקליפס) ולהתקין אותו (לקירור כמובן) במחשב.. התוצאות לפניכם.. http://raktron.com/turbopc/ וזה כל הפרויקט.. http://raktron.com/turbopc/buildup.html אומנם זה לא כזה מעשי אבל רעיון נחמד.... ;D
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אם אני צודק המעבד הזה נחשב טוב לOC אז השאלות הם : 1.אם אני עושה לו OC לסביבות מהירות 3.2 הוא עדיין יהיה ממש חלש או התפוקה שלו תגדל והוא יהיה הרבה יותר חזק?,יהיה שיפור ניכר בביצעוים?,הוא לא יעשה צוואר בקבוק עם כ.מסך חדש כמו:ATI RADEON HD5850 1GB GDDR5 או דומים לו ? 2.הקירור הוא MUGEN2.REV B האם במצב של אוברקלוק הוה תמיד יהיה חייב לעבוד במצב מאמץ ולהיות רועש או שהוא הסתדר בצורה טובה עם OC רציני? 3.איזה OC רצוי למעבד הזה שלא יהיה יותר מדי אבל הכי טוב שאפשר? 4.יש לי גם אפשרות לקנות מעבד חדש ואם הלוח הזה אני יכול לקנות איזה ארבע ליבות יד שניה האם יש בכלל טעם לעשות לוOC יעזור ?או לעשות למטרות לימודיות בלבד? הלוח אם שעליו אני עושה OC הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 ו…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286 א. מה לעזאזל? ב. כדאי בכלל? לא מאוד יקר, אבל אפקטיבי?
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי מאווררים ג'אנריים שהוצאתי מהספק לפי המדריך של "אילתור מאווררים" ואני לא יודע אם חיברתי אותם טוב (תגידו לי אם עשיתי את זה טוב) השתמשתי באייזלירבנד כדי להדק את החוטים תמונות כאן : מקווה שבאמת עשיתי מה שצריך ואם מישהו יכול להגיד לי איפה לחבר את החיבור מהסוג הזה על לוח האם? ??? ולהביא תמונה לפה עכשיו יש לי מאורר אחד שהוא בא בחיבור רגיל (לא הוצאתי אותו מהמארז...) ובאיזה מהמצבים הבאים לשים אותו? 1. מתחת לספק להצמיד אותו למאוורר אחר על מנת לקבל X2 יניקה ( ) של החום מהמארז...? או (המשך ב-"2") 2. לשים אותו על צד הדלת... על יניקה של החום מהמארז? תגידו לי בבקשה מה עדיף ואם למישהו יש רעיון יותר טוב בקשר למיקום ואם לשים אותו על הכנסה פנימה או יניקה החוצה שישקיע…
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
החלטתי לקנות ביג טייפון בגלל כל התגובות הטובות עליו... אבל כשנכנסתי לזאפ או לנועה קומפ ואחרים יש שם אין ספור גירסאות של הביג טייפון... איזה מהם לקנות? יש לי e6300 עד כמה שהבנתי אני צריך את זה לסוקט 775 אבל עדיין יש הרבה מאוד סוגים... והרבה מאוד מחירים :\
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הבנתי שכל המאווררים של המחשב ממש מרעישים.. אין אפשרות לעשות אותם מבוקרי מחשב- הרי יש חיישני חום.. TNX
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם הם נותנים יותר רוח? האם הם קלים יותר( זה בכלל משנה...) האם הם עושים פחות רעש? איפה אפשר לקנות כאלה? שמתי לב שיש כאלה שנראים כמו מאוורר רגיל אך להבים שלהם מאלומיניום. יש כאלה שהכל אלומיניום ויש כאלה שהלהבים שלהם יותר צריך ואז יש יותר מהם כמו בתמונה. ויש כאלה של 140ממ. איפה הם נכנסים במארז? יש מקום ל 120ממ לא? ומה הקטע של אלא שאפשר להוריד להם את הראש של הציר ויש להם 16 להבים ועושים פחות CFM? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חברה נגיד שקניתי דבק טרמי ועכשיו אני מעוניין להדביק דברים כמו צלעות קירור וכאלה לזיכרונות וכו אני יכול להשתמש רק בדבק לא צריך משחה טרמית או משהו? כאילו הדבק מדביק אתה זה והמשחה מה עושה ? <כותרת נערכה - לא ברור יותר?>
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הוספתי חלון למארז ושמתי לב שנוצר חשמל סטטי די במהירות יענו אחרי כמה דקות שהמחשב פועל איך הו נוצר והאם הוא יכול לעשות איזה נזק? תודה רבה HOT-DOG
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני רוכש בקרוב מאוד מאוד!!! את ה xp2500 וכמובן אני ינסה לעשות OC הלוח שיש לי עכשיו זה asus a7v333(kt333) s 2 סטיקים של זיכרונות 1 micron 256 pc2700 והשני twinmos 512 pc3200 והייתי רוצה לדעת מה הכי יגביל אותי ב OC??( את ז Micron אני חושב שאני יסיר אבל לא בטוח) (לוח או זיכרונות?)
-
- 18 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לפאנאסים http://www.pch.co.il/docs/pd-1872663739.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1291487260.htm קודם כל בזה של זלמן מה זה כל הכפתורים האלה? (ה SWITCHIS) מצד ימין, דבר שני, איך יש כל כך הבדל מחירים בין שניהים? בעוד שב Enermax יש לו LCD ו TEMP SENSORS... זה ממש מוזר, מה ההבדלים ביניהם... ועוד שאלה, יש מאווררים שלא מתחבירים או לא מתקשרים טוב עם פאנבסים מיוחדים? ובכלליות יש משהו אחר שאתם ממליצים מניסיון? ומה ההבדל בין כל הפאנבסים ביעקרון תודה לי שעונה
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש לי היתלבטות קשה: מה עדיף???: 1)למכור את הלוח הקיים שלי להוסיף כסף וליקנות lanparty ואז להמשיך את האובר למעבד ולזיכרונות שלי 2)למכור את הזיכרונות הקימים שלי ואז להוסיף כסף וליקנות זיכרונות טובים לאובר... הלוח שלי פעם ביום מאפס את הביוס שלו סתם כי בא לו אחרי שהוא עבד יציב ועבר בדיקה של s&m וזה אחת הסיבות שאני מעונין להחליף לוח.... מה יתן לי יותר נחת ויותר ביצועים כללים?? אני שמעתי שעם מוד קטן ל-kanparty אפשר להפוך אותו ל-sli האם זה נכון?? ואיך עושים את המוד? למנהלים: אני לא ידעתי איפה למקם את התרד הזה.... לא ידעתי אם בלוחות אם זיכרונות ומעבדים או באוברקלוקינג וקירור אז עם לדעתכם התרד לא אמור להיות פה אז תעבירו אותו
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה באתר התחילו אצלי התלבטויות. עד עכשיו הייתי נעול על ה AX478, אבל אחרי קריאת הכתבה על ה MCX חשבתי לעצמי שאולי עדיף לרכוש אותו לפנטיום 4. בהתחשב בכך ששניהם לא משווקים בארץ ושאת שניהם אני מתכוון להזמין מ 2COOLTEK, זה לא שיקול בר קיימא. אין השווא ישירה בין שניהם והניסוי של שניהם לא נעשה על אותה מערכת ככה שאיא אפשר להשוות "ראש בראש", אז איך מחליטים איזה יעיל יותר? אם יש למישהו משהו מבוסס להגיד בנושא, אשמח לשמוע...
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מעבד Phenom II 965, ורציתי לדעת אם יש קירור כלשהו שמומלץ, במקום הסטוק שמגיע. בגדול, המעבד לא הולך לעבור אוברקלוק (ואם כן, אז משהו גבולי מאוד של אחוזים בודדים). חשוב שיהיה שקט! זה ישב על לוח אם של AM3.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם נשבר לי הפלסטיק שמחבר את הקירור ללוח אם (ללוח אם תוצרת GIGABYTE ) המעבד AMD Phenom 2- 720 ניסיתי להדביק בחזרה את החלק שנשבר אבל גם אפוקסי וגם דבק תעשיתי (אחד אכי חזקים ) לא הצליחו לעשות את העבודה אז מה שנשאר לי לעשות זה לקנות קירור עים תושבת מברזל (לא מצעתי בשום מעבדה שיש את הפלסטיק הזה) הקירור שעומד אצלי הוא OCZ Vendetta 2 מה שחשוב שיהיה שקט יחסית המעבד עבר OC קטן תקציב: 150-250 שח
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-