עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by i-kramba,

למה זה נועד חוץ מהתלהבות?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  2. איזה צ'יפ לזיכרון טוב יותר לOC?? bh-5 או tccd או אם יש משהו אחר יותר טוב לOC אז תכתבו. אל תתייחסו למתח ולחום. עריכה: מדובר על סוקט 939 אתלון ולוח אם dfi

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

יש לי מעבד פנטיום 4 3גה"צ. אחרי שהחלפתי את הקירור סטוק לארקטיק קולינג אולטרה טי.סי 4, משחה טרמית שמתי ארטיק סילבר 5, והוספתי מאווררים במארז. זה אפשרי שהטמפ' של המעבד ירדה מ55 ל23?! (זו הטמפ' שרשומה בצג שקניתי של סאנבים מנעה מחשבים,האחד שעולה 200. תודה על העזרה..

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  4. צריך להמהיר לחבר שני מחשבים זהים עם Q6600 על לוחות Gigabyte GA-965P-S3, מארזי צ'יפטק. מקווה להביא אותם לאיזור ה-3.5Ghz לעבודה 24/7. מכיוון שאני מכיר את הלוח והקירור המחורבן שיש לצ'יפסט אני מניח שמעבר לקירור חלופי למעבדים, אצטרך להחליף גם את הקירור לצ'יפסט. מבחינת הקירור למעבד, חשבתי על ה-Tuniq Tower 120 בעקבות ההשוואה של HardOCP: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQwMiwxNCwsaGVudGh1c2lhc3Q= את ה-Tuniq אני יכול לקנות ב-250 ש"ח וללא צורך במשלוח. ה-Thermalright Extreme יקר מדי ולא זמין מספיק, ולכן הערך לכסף שלו לא מצדיק את האקסטרא השקעה לדעתי. ה-V1 גם יקר יותר וגם מציג ביצועים פחות מוצלחים, למרות שאינו דורש פירוק של לוח האם, בכל מקרה אצטרך לפרק את הלוח…

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

הי חברים! החלטתי לבנות שלט אינפרה אדום- מצאתי את כל הרכיבים.. חוץ מאת האינפרה אדום! כל הלדים/אופטו שמצאתי הם בעלי 2 פינים. א. האם אפשר להשתמש בלדים האלו? ב. אם לא.. אז אם אתם יכולים תנו לי שמות של רכיבים מתאימים אחרים בבקשה תודה רבה לכל העונים

6. Started by yosizach,

מישהו יודע אולי אם הוא טוב לאוברקלוק לא שאני רוצה לעשות אני רוצה לדעת אני יודע pwoercolur בכלל גרועים הרקולס טובים ספייר קיבלה ביקורת טובה מאוד אני מדבר על הכרטיס 9700 פרו יש לי של ספייר לכמה אני יכל להגיע באוברקלוק והאם הוא יתן לי ?! משהו

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by tagada0071,

איזה קירור יותר חזק למעבד ? הScythe Mugen 3 או CORSAIR H80/100 מסדרת קירורי המים ? פשוט במפרטים מומלצים שלכם כאן מילה לא הזכרתם על הקירורים של קורסאייר וזה ממש פלא כי טענתם בכתבות שזה הרבה יותר טוב וחזק מכל קירור אויר שקם עד היום ... אז מה לקנות בסוף קירור מים או אוויר ? ואיזה דגם מבין שני אלה שהזכרתי כאן ? אשמח לתשובה מפורטת כי ממש התבלבלתי כבר , :'(

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  8. היי שלום אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע למעבד שלי, מספר שאלות על המעבד: -האם ליבת Northwood הינה ליבה טובה לאוברקלוק ? -מהירות שעון סטוק של המעבד היא 2.4GHz, אני מעוניין להגיע ל-3GHz , האם זה אפשרי עם המעבד הזה? -האם אני אצטרך לקנות קירור חדש למעבד ? או שאפשרי לעבוד איתו בכזה אוברקלוק עם הקירור סטוק שלו ללא נפילות ביציבות ? -האם כאשר אני עושה אוברקלוק האחריות על המעבד בטלה ? אם כן, איך אפשר לדעת אם המעבד פעל בעבר באוברקלוק ? אשמח לקבל תשובות, תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  9. -אוויר,מים,גז לא משנה לי כלכך -יביא את המעבד במנוחה ל30-25 מעלות מקסימום -קטן וקומפקטי יחסית -אפרופו גז, איפה מוכרים כזה בארץ? עם אחריות וכו'?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מערכת קירור למעבד (גוף קירור+מאוורר), מאוד אשמח אם אנשים ימליצו לי על מערכות טובות. המחשב שלי מבוסס על לוח תוצרת ASUS דגם A8NSLI DELUXE ומעבד AMD דגם 3700+. הדגשים למערכת קירור הם: 1) מערכת קירור אקטיבית שמורכבת מגוף קירור ומאוורר - לא קירור מים ולא קירור גז. 2) גוף קירור עשוי נחושת - לא אלומיניום. 3) מאוורר כמה שיותר שקט - אני משאיר את המחשב דלוק בלילות והוא ממוקם בחדר שבו אני ישן. תודה רבה לאלא שיעזרו לי !

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by zoman,

נתקלתי בהתקן הקירור הזה ,האם מישהו יכול להביע את חוות דעתו לגבי ההתקן האם הוא יעיל ,לצורך קירור פנים המארז שלי ? ההתקן http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PCAC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by rk666,

איך נראה ראש לדרמל שנועד לחיתוך פלסטיק?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by ban26,

אני מקווה שאפשר לשאול את זה בפרום מעבדים. לגבי מעבד 64 ביט של אינטל , האם הקירור שיש לו מספיק או כדי להוסיף עוד קרור? המחשב יהיה דלוק לפחות 72 שעות. (כי בפנטיום 1.6 זה לא עושה לי בעיות )

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  14. שלום לכולם! אתמול ישבתי עד 11 בלילה וניקיתי את כל המארז, חלקים, לוח אם. בקיצור ה-כ-ל! עשיתי את הניקיון של החיים. אתם לא יודעים כמה אבק התחבא לו במחשב. קיצור היום הרכבתי הכל והפעם הייתי חכם ושמתי את המחשב על השולחן ולא על הריצפה. הדלקתי אותו לאיזה שעה ואח"כ נכנסתי לביוס וגיליתי שטמפרטורת המעבד עומדת על: 67 מעלות צלזיוס!!! 8 מעלות פחות לפני הניקוי!!! קיצור יצאתי מרוצה מאוד למרות שהטמפרטורה עדיין גבוהה אבל זה כבר לפעם אחרת כל מי שרוצה טיפים או עזרה בניקוי המארז מוזמן לפנות אליי כאן בת'רד. אה ושכחתי להגיד שגם סידרתי כבלים =] יום טוב לכולם עריכה: בנימה זו אבקש המלצה לקירור אוויר למעבד. תודה מראש לכל העוזרים/ות...

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by avivlevy,

כן/לא?

16. Started by redead,

התושבת מבחינת הקירור היא כמו 775 או תושבת אחרת שכבר הייתה נתמכת? או בקיצור אם אני קונה אותו הוא בודאות יתאים לתושבת ולא משנה גם אם מדובר בפריט ישן שישב קצת זמן בחנות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AmitMa,

יש לי את הביג טייפון ואת המארז lc17‎ ‎‏ של סילברסטון. הבעיה היא שבין המאוורר לתקרת המארז יש סנטימר, 2 או 3. הרעיון הוא שאני לא חושב שיש למאוורר מאיפה לקבל יותר מדי אוויר. יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by DJ Clue,

שלום היום הוספתי למארז מאוור 120מ"מ עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יותר טוב לשים את המאוור שהאוויר יכנס פנימה או שיוציא אויר? כי אין ממש הבדל שהוא מוציא אוויר החוצה(אגב המאוור נמצא בחלק האחורי של המארז)

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  19. היי האם הקירורים הללו יתאימו לכרטיס מסך בשביל מחשב HTPC מסוג Shuttle? http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=ZM-NB47J&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=762&aff=Zap〈=he http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=Fan-Card&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=685&aff=Zap〈=he http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=ZM-NBF47J&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=762&aff=Zap〈=he http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?products_id=85 האם הם יתאימו לכרטיס 6600 AGP? *אני יודע ששמתי לינקים לקירור northbridge,זה בשביל הליבה בלבד

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  20. שלום אנשים ! יש לי כבר כמה שנים טובות את ה-1.4 של אינטל כמובן והוא מתחיל להזדקן . לקראת הסוף לא יזיק לו לתת את הפוש האחרון . בכל מקרה אני לא בטוח איך עושים אוברקלוקינג ולפי מה שראיתי בפורום יש פה הרבה מילים שאני לא מבין אז לא יעזור לי פשוט להסתכל על הודעות אחרות ולהבין בעצמי . אם תוכלו לעזור לי בלהתחיל משהו זה יהיה נחמד , רק חבל שאין פה מדריך לדברים האלה באתר מושקע כמו זה ...תודה

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by HwareNewb,

יש לי כ.מסך ATi Radeon X850XT וחשבתי על הקירור "Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2"-כדאי? עכשיו בקשר למעבד. התברר לי שבנוסף לכ.המסך שלי שהתחממם מאוד, כך גם המעבד שעשה דוון-קלוק מ- 3.2 GHZ ל 2.8 (מעבד: P4 3.2GHz 640 2mb Cache) . אני רוצה קירור חזק שיספיק לי גם לאובר קלוקינג גדול (להוסיף 1GHZ בערך). אשמח אם תוכלו לתת לי קירור טוב.

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by d1v,

רכשתי את המארז מ TMS לפני פחות משנה ואני שם לא שהמאוורר הגדול לא מסתובב ויש רק את הלדים פועלים. כאשר אני פותח את המארז אני רואה ששינם 2 חוטים מחוברים למאוורר שחור ואדום. השחור אינו מחובר למאוורר ואי אפשר לחבר אותו,זה מולחם או משהו. יש למישהו מקור שממנו אפשר לקנות את המאוורר ? TMS אובדי עצות.. אם אי אפשר אז רציתי לדעת אם כדאי פשוא לשים במקום המאוורר הנוכחי מאוורר גדול משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=584729# תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by Iv0ry,

יש לי את המעבד E8400 ורציתי לדעת מה הטמפרטורות של הליבות שלו בזמן מנוחה ובמאמץ.. שלי במנוחה- 55 מעלות שתיהן במאמץ-62 שתיהן

• 8 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.