אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה , אני לא בדיוק חדש כאן כמו שזה נראה ..אבל שיהיה רציתי לשאול אותכם באיזה חומר מעודף , עדיף לנקות את המשחה הטרמית של זכרון על גבי כרטיס מסך .. חשבתי באציטון יחד עם צמר-גפן , מותר להישתמש בזה ? או שזה עלול להרוס משהו ...!<? :-X תנו טיפים ... תודה לכולם ולילה טוב
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב שלי כמו במדריכים... אתם יכולים להסביר לי איך מפרקים ומחזירים את המאווררים מהמארז??
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
האלן שלושה שאלות: עשיתי oc עם התוכנה ati tool ורציתי לדעת איך אני שומר את הoc,אני עושה save זה שמור,אבל לאחר אתחול המחשב זה מתאפס וצריך לעשות load. 2)אמרו לי שעם התוכנה riva אני יכול לבדוק טמפרטורה הכי גבוה של הכרטיס במאמץ,איך אני עושה את זה? 3)ואחרונה.בעתיד אני יקנה לוח אם חדש,האם בגלל הקניה ה oc יטבטל? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אני עם מארז פתוח יש לי מאוורר שמכניס אוויר מתחת להארד דיסק ויש לי מאורר שמוציא אוויר מעל הכרטיס מסך השאלה שלי היא אם צריך תמאורר שמעל הכרטיס מסך להפוך אותו ולגרום לו להכניס אוויר כי האוויר גם ככה יוצא כי אני עם מארז פתוח אז אם אני יהפוך אותו הטמפרטורות ירדו נכון ??
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה בקשר לספק כוח. ברצוני לקנות ספק כוח של OCZ שהמודל שלו הוא: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU הינה הוא פה עם מידע : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_ תגידו זה ספק כוח שיוכל להריץ 8800GT אחד כזה + מערכת קירור מים? ועם שני כרטיסים של 8800 GT הוא גם יריץ אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות , וזה אולי מתאים יותר לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל זאת שאלה ? אם אני מעלה את ה FSB זה לא יעלה את ה MHZ ? מה יתן לי מחשב יותר מהיר , האים אני ישים לב להבדלי ביצועים בתוכנות של יום יום , או אולי גרפיקה ולא רק 10 פריימים במשחקים ..? מה העלאת FSB תיתן לי , מהירות ? והאם אני ירגיש בהבדל של FSB גבוהה יותר מאשר אם העלאתי בעיקר MHZ ?
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 קיבלתי איתו 3 מאוררים אבל הם עושים טובה שהם מסתובבים בכלל... השאלה שלי היא אם אני קונה בקר למהירות של המאוררים יש מצב שככה הם יעבדו יותר טוב? או שזה לא משנה כי המאוררים מנצלים כבר ככה וככה את מקסימום חשמל...
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה AMD2500\600\700 לא משנה איזה חדש, ואני רוצה לעשות לו OC ע"י שינוי מכפלה אז בחדשים המכפלה נעולה אבל יש לוחות שפותחים את הנעילה הזאת ואז אפשר לשנות את המכפלה זה אפשרי? ואיך עושים את זה? מישהו יכול להגיד לי בדיוק באיזה לוחות אם המכפלה פתוחה? ואם זה נכון ואפשרי בכלל?
-
- 12 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בקשה איך פותחים לו צינורות עם התוכנה כי מצאתי לו מדריך והוא באנגלית כזה לא מובןן אז עם אתם יכולים סבבה....
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מאיפה משיגים(רצוי חנות באזור פ"ת) ואיך שמים?? והאם זה עוזר במשהו(רצוי שמישהו יגיד את זה מניסיון)
-
- 8 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי קירור למעבד שלי(A64 3000+ S754), בכל מקרה רציתי לדעת אם כדאי לי לחתוך את צלעות הקירור של קירור הסטוק שאני לא צריך ולהדביק על הזכרונות של ה GF 6600 256 שלי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שההיט סינק מאוד קרוב לראם בערך 1 ס"מ ממנו. עכשיו ההיט סינק מאוד חם ואני מפחד שהוא משפיע לרעה על הזיכרון ובכך גורם לכל הבעיות שיש לי במחשב..... :-\ אתם יודעים מה עושים במצב כזה? איך בודקים את הטמפ' של הזיכרון?(אין לי שם חיישן...)
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
עכשיו הזמנתי מחשב חדש הנה המפרט: amd dual core 4400+ eVGA 7800GTX KO 1gbx2 ocz platinium 2-3-2-5 DFI Lanparty SLI-D WD 250GB sata2 16mb Antec P160 OCZ PowerStream 520w מה אתם אומרים אני צריך קירור למעבד? או שזה סתם והוא גם ככה יהיה קר בסטוק? צריך עזרה דחוף תודה.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד 1.5 GHZ סוקט 423 ורצית לנקות את צלעות הקירור שלו (הן מלאות אבק ומטונפות) אבל קשה מאד להוציא אותם יש לי לוח אם GARIBALDI ויש שלושה קליפסים בכל צד, לא רצית למשוך אותם בכוח מחשש שיגרם נזק כלשהו למעבד, אז אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך להוציא אותו?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חבר'ה בשעה טובה קבלתי את הקיט שהזמנתי משבוע שעבר והרכבתי אותו על גבי שתי הזכרונות שלי של סאמסונג PC3200 בקיצ'ס אני רוצה לדעת יותר על הביצועים של המשחב עכשיו אם איזו תוכנה עלי להישתמש או איך בכלל בודקים את הדבר הזה ( קירור נחושת על הזכרונות ) http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co זה המוצר מקווה שהרכבתי כראוי כי זה לא מצריך ידע רב ... טוב תודה לעוזרים אם יש פתרון לשאלה לגבי תוכנה לביצועים !
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי רק 3 חיבורים למאווררים בלוח אם... יש משו לעשות כדי לשים עוד כמה? זה זה יוצא אחד למעבד ו2 למארז.. הלוח אם שלי זה abit is7 e2 ובנתיים למארז יש לי מאוורר (המאוורר הישן של המעבד) שעושה רעששששש ואין לי איך לחבר אותו למארז חוץ מעם חוטים והוא רוטט כמו משוגע ועושה רעש שהוא נוגע במארז... אז גם בדרך תמליצו לי על 2 מאווררים בסביבות ה50+-
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הקירור מוגן 3 ורציתי לשאול לגבי הרעש שלו..איך הוא? רועש? שקט? (בזמן מאמץ כמובן) הקירור שלי עכשיו זה הקירור בוקס של המעבד 955.. קירור מאוד מאוד רועש.. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה במספרים כמה הקירור שלי רועש וכמה הקירור מוגן 3 רועש? ני אמור להסתכל על הdba שלהם לא? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים חבר אמר לי עים יש לי מיכל גדול משהו כמו 9-10 ליטר אז אני לא צריך רדיאטור האים זה נכון תודה לכל העוזרים אלי . :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום אני אולך לעסות כירור מים מעולתר ואני צריך מקום(או מישהוא) שאפשר לכנות ממנו רדיתור משאוות מים וסוקת למעבד(שמתי שיש מישהוא שמוחר ב150 אבל אני לא זוחר איך כוראים לו) תודה מרוש נדב עריכה: אגב אני יחול להסיג משאוות מים אבל היא חלשה יחסית (עם אנ יסים אותה בקלי מים ואני יקון אותה למלע עז היא תעיף מים לגובה של שנים שלושה סנתימתרים לא משהוא רציני אבל אני בחולזות אני מעונין לדעת עם זה שווה משהוא)
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי חם בטירוף אפשר לקבל כוויה עם לגעת בו כמה שניות הוא על 55 מעלות בטמפרטורה .. האם להגביר את הפאן? ובלי קשר מה זה ממורי קלוק?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יתקין מאוורר שמכוון על הזכרונות אז המחשב יהיה יותר יציב ?? ( בוא נגיד והיה בעיה של זכרונות )
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה עד היום הוא היה תמיד על 100% לא שמתי לב בכלל (3000RPM) עכשיו שבאתי לעשות OC סתם הסתכלתי וראיתי שהוא על MAXIMUM אז שינית לאוטומטי אבל הבעיה שהוא עכשיו בין 800ל1000RPM כל הזמן גם שהמעבד במאמץ והטמפרטורה של המעבד יותר גבוהה עכשיו אז השאלה שלי אם אפשר לעשות שהוא יהיה אוטומתי כמו עכשיו רק לקבוע לו מינימום נגיד 2000RPM ובמאמץ הוא יעלה ליותר מזה... יש לי לוח ASUS P5K SE תודק
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
האלן הלכתי היום לקנות קירור למעבד כדי לבצע OC הלכתי במטרה להביא את הקירור frezer pro 7 אך בגלל שלא היה לו את הקירור הנל במלאי הציעו לי קירור אחר בשם buafalu רציתי לשאול איך הקירור הזה לעומת הfrezer ועם הוא יספק אותי בעיקרון אני מתכנן OC לא גדול ל 3GHZ המפרט שלי: Intel:Core2 Q8300 2.50 GHZ ATI:Raedon HD5770 4GB:DDR2 620W:SeaSonnic GIGABYTE:GA-73PVM-S2H תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט עם לקנות אותו,יש לי איזה בעיה עם הטמפרטורה,היא מגיעה ל60 במנוחה(פנטיום d) אני יודע שה d חם אבל זה מוגזם. אני רוצה לקנות את ה bt ל oc אבל אני פוחד שהלוח ישבר לי כי הוא נוראה כבד,מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רצה לדעת אם אפשר לעשות רדיאטור בצרה הזאת לקחת חתיכת אלומיניום סגור לעשות אותו בצדדים כמו היטסינק ובאמצע חור ששם יעבור הצינור מה אתם אומרים זה יקרר את המים
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-