עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yonni,

עשיתי כמה בדיקות לפני שאני חושב אפילו על OC, ונתקלתי בבעיות, יש לי כמה שאלות ולכן אני אתחיל למספר כי זה הכי נח לכולם... מראש אני מודה למי שימצא את הסבלנות לענול על חלק או על כולם...: 1 .האם SYSTEM FAN, זה המאוורר של המארז? 2. איך נקרא המאוורר על לוח האם? 3. התוכנה FAN SPEED, מראה כי FAN 03 לא מסתובב 0 RPM.....למרות שמבלי לדעת את זהות המאוררים זיהיתי שלושה עובדים בתוך המחשב: מעבד, לווח אם ומארז וכולם עובדים... 4. כמו כן בזמן בדיקת מאמץ עם PRIME95, המעבד עבד על 51% ותוכנת FAN SPEED הצביעה על טמפרטורות מטורפות: TEMP 3:77C TEMP1: 25C TEMP2:111C אני יודע שזה לא הגיוני כי הגדרתי בBIOS שיתריע כאשר טמפ המעבד עולה על 60...למרות שבזמן רגיל ללא מאמץ, SPEEDFAN נ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MK007,

מדובר בGT8800 במנוחה טמפרטורת הליבה של הGPU היא 52 מעלות והטמפרטורה המקיפה היא 40 מעלות. הכרטיס חדש וללא שום אוברקלוק, האם הטמפרטורה נורמאלית ? חשוב לציין שהטמפרטורה של שאר הרכיבים נורמאלית לחלוטין.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. Started by Armageddon1,

1.6 פנטיום 4 נורטווד 478 סוקט מה הטמפרטורה המומלצת ? וכמה צריך לעלות גוף קירור שיהיה לא יקר כזה אבליספק את הסחורה....

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by ScreameR,

אממ אפשר לחתוך כל 3 חוטים ? כי ממש ממש אין לי כוח לפרק חוט חוט....

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by shlomi8,

יש תוכנה או משהו שמכבה את המאורר דרך המחשב ולא דרך פאנל או משהו חיצוני?

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  6. Started by timac,

יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 ואחד המאווררים נשבר אז אני רוצה להחליף את הקירור.. וגם שאני מחבר את הכרטיס מסך יש כאלה קווים כאלה ואמרו לי שזה קשור לקירור.. אז אם אני קונה עכשיו קירור חדש לכרטיס מסך הוא יעבוד???

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  7. Started by The-Fox,

נראה קירור מעולה מה גם שהוא מתאים ל SOCKET A. אבל יש בעיה אחת אני לא מוצא אותו באף חנות בארץ, הוא אמור להגיע בקרוב/בכלל ? יש אותו ב Jab tech וב Frozen CPU. אבל אני מעדיף לקנות מהארץ. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הגוף הזה אני אשמח לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  8. Started by roeiw,

הביוס הזה כבר 5 ימים גירסה סופית ולא בטה

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  9. Started by bneli,

איך הם? זה נחשב מאוורר לדים טוב? לא רועש מידי??

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by GeForce,

האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?

• 10 תגובות
    • 569 צפיות
  11. התקציב שלי הוא 400 ש''ח- אני רוצה שתמליצו לי מה עדיף בניהם או שיש משהו יותר טוב .

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by צפיחית בדבש,

המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?

13. התקנתי שלושה מאווררים במארז. אחד 80מ"מ מקדימה [מוציא אוויר] שמחליף מאוורר ג'נרי שבא עם המארז, אחד 80מ"מ מאחורה [מכניס אוויר] ואחד 120מ"מ בצד [מוציא אוויר]. אני מבין שהסידור הזה לא מוצלח ואני שוקל לסובב את כל המאווררים במארז (כך שאני מקבל מאוורר 80מ"מ מקדימה למטה שמכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה שמוציא [כי אוויר חם עולה למעלה] ו120מ"מ בצד שמכניס). החשש שלי הוא שהמאוורר מקדימה חסום ע"י הפאנל הזה של המארז (אתם יודעים על מה אני מדבר.. ככה שאני לא יכול לראות אותו כשהמארז סגור) ולכן אני לא בטוח אם תהיה לו גישה לאוויר כדי להכניס אותו.. אני צודק? (מצד שני, כרגע הוא מוציא את האוויר הקר ולא את החם [כי הוא נמצא למטה] ולכן הוא לא מועיל לי). ועוד שאלה קטנה. כי מתכוון בימים הקרובים להתקשר ל…

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by DrStyle,

מראה לי שיש לי 5 מאווררים ורק 3 פועלים אני לא מוצא בCONFIGURE איך להפעיל את ה2 האחרים מה לעשות? המדריך בנעוץ לא עזר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז ככה יום חמישי קיבלתי ת'מארז והמאווררים עם קטודות של סנבים... המארז היה מצוין הכול עבד בו כמו שצריך אגב כשהתקנתי את המאווררים של סנ בים הם עשו רעש כמו של ספק כוח (קניתי שניים וזה נשמע כמו 2 ספקי כוח) יש לכם איזו שהיא עצה בשבילי כדיי לעצור ת'רעש? דרך אגב המאווררים מכניסים אוויר זה אמור להיות ככה לא? הנה פירוט על הקירור של המארז - שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר חם, מאוורר בדלת מכניס אוויר ושניים שעושים רעש מקדימה שמכניסים אוויר... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  16. זה לא עובד. עוד לפני חודשיים ומשהו ניסיתי לשמן כמה מאווררים שהתחילו להרעיש והם המשיכו להישאר כך אחרי השימון שלפי ידיעתי נעשה כראוי. אני חושב שכשהשמן המקורי של המאוורר נגמר אז ה bearing נהרס, ועוד שימון לא יעזור לו. השתמשתי לא בWD40, אלא ב 3 in 1 של אותה חברה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  17. שלום לכולם. האם יש איזושהי דרך לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורים במחשב? כלומר, לעשות שהם יעבדו מהרי ותר או לאט יותר? בתודה, שאולי

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  18. אז ככה THERMALTAKE הוציאה כזה מתג מהירויות משלה שבעצם הוא אותו הדבר רק שהוא בא באריזה נפרדת ועם דיסקית של כרטיס הרחבה מוכן ומורכב מראש ע"ג הדיסקית חרוט הלוגו שלהם וכתובת האתר שלהם והמוצר נקרא:Thermaltake Speed H.M.L Rpm Setting Cable ודרך אגב אחלה מוצר הוא מורכב אצלי (יש לי דרגון רעשן) והוא דואג להשקיט אותו בצורה טובה מאוד. ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by Sake,

היי,המעבד שלי הוא 19 מעלות ללא מאמץ ו21-22 כשהוא במאמץ...עם קירור רגיל שבא עם המארז לא הוספתי כלום...אז רציתי לשאול, זה לא קצת מידי ה19 מעלות? ??? זה בסדר שזה ככה?

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by הלווין,

אני מבקש לדעת איפה למשל מוכרים מערכת קירור בגז למחשב שלא עושה רעש בזמן הפעולה שלה? אני מבקש גם לדעת האם במחשב שבו יש מערכת קירור בגז לא צריך ספק כוח חשמלי?כי נראה לי שמגז גם עושים חשמל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לא ממש הבנתי את המדריך אבל האם צריך לאחר המריחה של המשחה לנקות אותה בחזרה? האם עושים זאת גם עם משחות טרמיות רגילות? האם משחה טרמית על בסיס כסף תשפר את ביצועי הקירור של הVOLCANO 7 PLUS שלי שמקרר את המעבד שלי ל 50 מעלות C בלבד? אבל אני שוקל לקנות SLK 800 אז מה זה משנה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by r0075,

שלום לכולם. קניתי היום את המשחה תרמית MX-2 וכנראה שאולי מחר אני אמרח אותה על המעבד שלי ע"פ ההוראות שבאתר. יש לי שתי שאלות בנוגע למשחה: האם המחיר שקניתי את המשחה הוא מחיר נורמלי- 59 שקל? והאם המשחה הזאת נחשבת למשחה טובה והיא מתאימה גם לגופי קרור מאלומניום? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by shlomi8,

שאלה לי...נחושת מאוירה חום? ועם כן אז היא מעבירה טוב? כי אצל דוד שלי במוסך יש מלא שייבות כאלה מנוחשת חשבתי אולי אני יכול ליצור לעצמי צלעות קירור במקום לקנות...אה ועם כן אז כדי להלחים אותם או להדביק? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  24. Started by nir567,

אחרי שעשיתי אתoc לכרטיס מסך שלי והעלתי אותו מ engine clock:249 ל- 290 ן- memory clock:300 ל- 345 דבר ראשון מה את אומרים? geforce 4mx 440 se/ ואני כל כך דפוק שבהתחלה לא בדקתי עם התוכנה 3ddmark את הניקוד שלי ובדקתי רק אחרי.. אני יכול אולי על פי הנתונים שנתתי לכם או כל דרך אחרת לנסות ולגלות בכמה נקודות העלתי?

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by y10,

אם אני יוציא את המאוורר של המעבד בשביל לנקות יכול להגרם נזק כל שהוא?(שהמחשב כבוי כמובן) אחרי זה יכולה להיות בעיה בהחזרת המאוורר? הכמו קלפסים האלה שתופסים אותו צריך למשוך אותם ואז הוא משחרר את המעבד? אני פשוט לא רוצה לעשות משהו שיעשה נזק... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים