עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מאוד מקווה שיש דרך בכלל לעבור את ה 3.73 בכל אופן, המפרט שלי: E8400 Gigabyte GA-P43-DS3L Connect3D HD4870 1G G.Skill DDR2 800MHz PC6400 CoolerMaster Real Power Pro 550W בנוסף לכך הקירור למעבד הוא CoolerMaster Hyper 212 והמארז הוא NZXT tempest. מבחינת טמפ' לא צריכה להיות בעיה, על FSB של 415, עם מתח של 3.250, הטמפ' מגיעה ל 43 במאמץ. אוקיי אז ככה... כרגע כמו שאמרתי המעבד נמצא על 3.737, והזכרונות על 830. כל ניסיון לעלות את ה FSB מעבר ל 415, המחשב פשוט ישר נכבה, ולא מגיע ל POST. ניסיתי להעלות את המתח למעבד, לזכרונות, ולגשר הצפוני, אבל אין לזה כל השפעה. הורדתי את המכפלה ל 7, ועל FSB 420, עדיין לא עבד. העלתי את המתח לזכרונות ל 2.1 (למרות שזה היה ורוד) ותיזמונים …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי את הדגמים הראשונים של הכרטיס מתוצרת sappire ומארז מאוד מאוד קטן (NSK1380) והחום של הכרטיס ממש לא עושה לו טוב. האם יש איזה גוף קירור אחר מהסטוק שאני אוכל להרכיב לו שיוריד לו יותר מהטמפרטורה אך ישמור על השקט (המאוורר של הסטוק מתחיל להיות רועש מ40% ומעלה ) כמו כן אי אפשר להתקין שום קירור אשר יבלוט כלפי מעלה מהכרטיס, עקב חוסר מקום. ועדיף אם זה יש כאלו שהמאורר יהיה בחלק הקרוב יותר לצד האחורי, כי מותקן לי שמה מעיין בלואר שמוציא אוויר. אני חושב ש200 ש"ח יהיה מספיק בשביל גוף כזה, מוכן להשקיע יותר אם הביצועיים יהיו שווים את זה תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by nadavshefer,

שלום אני קניתי נוזל קירור שמיועד למחשב האם אני צריך להוסיף איזה חומר נגד ירקת או משהו מיוחד?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. או קי אז זה הולך ככה : ;D ממ אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה אני רוצה להאיץ טיפה את המחשב שלי (בעיקר את כרטיס המסך..) אני לא ממש בטוח אם המעבד שלי מספיק או שלא יזיק לו האצה קטנה? ואיך בכלל עושים את כל זה?? והאם אני יצתרך להוסיף עוד קירור? פירוט של המחשב שלי : Intel p4 1700 Nvidia G-force 2 MX 400 4 מאוררים-- 1 קטן על המעבד 1 על הספק עריכה: וכומבן עוד אחד על הכרטיס מסך אבל ממש ממש קטן ועוד אחד גדול בחזית המארז ממ אם זה משנה משהו(?) כל הרכיבים במחשב שלי מתוצרת ASUS אגב אם אני משאיר את דלת המארז פתוחה זה יכול לגרום לשיבושים בזרימת האוויר או רק לקרר את המערכת יותר?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  5. היי, יש פה אולי כמה אנשים שזוכרים אותי, פעם הייתי כל יום באתר הייתי כל היום מיתעסק ב-OC אפשר להגיד שהייתי מטורף בקשר לזה(כל זה לפני בערך 7-9 חודשיים). אבל מאז לא יצא לי להיתעניין ביכול עניין ה-OC ויושב אצלי בחדר קרוב לחצי שנה מאך-1 (קירור גז) שהגיע הזמן שאני ינצל אותו קצת... וסוף סוף היתפנה לי כסף בשביל ליקנות מערכת לOC מטורף ולכן אני מבקש המלצה ללוח, זיכרון יש לי (CORSAIR 512MB 3500 C2 ) ומעבד אני כניראה יקנה A64 3500

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי קניתי לא מזמן מחשב עם (AMD 1700(13MICRON ולוח KT400 של ג'יגה ביט ונראה (לפי תוכנת הניטור שבאה עם הלוח) שהמעבד והלוח מתחממים יותר מדי ... רוב הזמן אני מקבל טמפרטורת לוח של 32 מעלות ומעבד 59 מעלות ושהמחשב עמוס או עובד הרבה זמן המעלות עוברות את הקו האדום ל36 ו66 למעבד ... ועוד זאת תקופה קרה (במיוחד בחדר שלי), מה ניתן לעשות כדי להוריד את הטמפ' (בלי השקעה גדולה מדי)כי אני ממש מפחד לראות לאיזה טמפ' יגיעו בימי הקיץ החמים ...

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  7. שלום רב, הקיץ מתקרב ואיתו גם החום המעיק- לאחרונה רכשתי כ.מסך חדש, וחשבתי להערך לקיץ: אז ככה המפרט המלא שלי מופיע ב"מפרט" אבל נקצר לכם ונכתוב את מה שרלוונטי, אני מחפש קרור אוויר לכ.מסך+מעבד: כרגע: * מעבד amd 3000 newcastle מותקן עליו 948U+AC5+SF2 ... בזמן האחרון הוא מגיע לי לטמפ די גבוהות שאני לא מרוצה מהן, ניקיתי, החלפתי משחה טמרית, ואמנם היה שיפור אבל מהר מאוד המצב חוזר על עצמו,מה גם שהקרור ממש לא נוח לפרוק וצריך כל פעם לפרק את כל הלוח אם בשביל לפרק אותו כדי לנקות אותו... אז אשמח להצעה טובה יותר (ביצועים+רצוי הרכבה ופרוק פשוטים) * כ.מסך: Connect3d X850Pro 256MB+Vivo AgpX8 הוא עם קרור סטוק- גם לגביו מה אתם ממליצים לקרור אוויר טוב שיאפשר לי גם OC כשאצטרך…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. שלום לכולם יש ברשותי את המארז 6A19 הלבן הבלטה הזאת ( ) זה: http://www.compucase-hec.co.uk/images/products/Cases/400x400_6A19beigefront.jpg אני רוצה לקנות ביום ראשון מאוורר למחשב התוספת מקדימה אני חושב שהמידדה של המאוורר היא 120MM ואני רוצה לקנות מאוורר עד 110 מקסימום 117 שקל העדפה למאוורר שקט ושמוציא אור ( שייצא לי אור מהתריסים יהיה קטלני כזה יפה לפחות... ) תוכלו להציע לי רק מהחנות TMS.CO.IL מאוורר שקט ועם אור ואני חושב שזה 120MM .... תגידו לי מה דעתכם על המאוורר הזה: http://tms.co.il/product/4514 אישית הוא נראה לי חמוד לאללה השאלה אם הוא שקט ודוחף הרבה אוויר פנימה לתוך המארז שגם זה חשוב לי... אני לא מתייחס לזה שהוא עושה 1500PRM אלא כמה אוויר הוא דוחף פנימה... …

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  9. אני צריך קירור טוב וזול ללוח אם שלי כי הקירור של הצ'יפ נשבר לי יש לי לוח MSI Neo 4 ואני צריך קירור כי המחשב מתכבה לי מזה עוד דבר איה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה? מוכרים מוצרי מודינג ב KSP בב"ש?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by nizzan7,

המליצו לי על zalman 9500 ב300 כולל התקנה האם שווה? איזה עוד קירור שווים עד 350 יש? אבל שיהיו שקטים! ויעשו עבודה טובה בביצועים!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי בעיה שאני שובר תשיניים כבר כמה שעות ופשוט לא מצליח לפתור... יש לי שני כרטיסים HD4870 ב CF, ברגע שרק כרטיס אחד מחובר אין לי בעיה להריץ פריים גם ב 4.8GHZ, ברגע שאני מחבר את שני הכרטיסים ליבה אחת בפריים נופלת אחרי 2 שניות... מה יכולה להיות הסיבה ? איפה ההגיון בעיניין ?! אשמח לתשובה מהירה... תודה.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  12. מודל חדש לדגם 240M , ולדגם 120XL: השיפורים הם: 1. בצורת פינוי החום מלמעלה למטה כך שהחום יוצא לשני צידי הבלוק . 2. שינוי בצינורות המים כך שבזמן קיפול הצינור, לא נוצר חסימה למים . http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-liquid-cooler/nepton-240m/ http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-liquid-cooler/nepton-120xl/ מעניין יהיה לראות מבחן ביצועים של המותגים החדשים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מהו ה- Power/Aux Temperature? ובתוכנה SpeedFan מהם ה- Temp1 Temp2 וה- Temp3 האם הטמפרטורות הבאות בסדר ל- P3 733 לוח של איך שהבנתי Lucky Star לאדע אפילו מזה Board-24..1 CPU-29.4 Power / Aux-44.9 זה במצב כאשר אני באינטרנט... אז זה לא נקרא תחת עומס נכון? תודה מראש לכל העוזר

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by taotao,

אז בנוסף לתוכנת ה-Precision שמאפשרת המהרה וניטור..EVGA שיחררו תוכנה להעלאת המתחים ! דף הורדה מהאתר הרשמי http://www.evga.com/articles/00462/ הFAQ http://www.evga.com/articles/00462/faq.asp שימו לב שהתמיכה היא בכרטיסי מסך מדגמי ה260/280/295 GTX,והתמיכה היא מגרסת הדרייברים 181.22 ומעלה, ויש צורך ברישום והרשמה עם כרטיס מתאים. למתחכמים חיפוש קטן בגוגול יאפשר לכם להוריד את התוכנה בלי כל הרשמה, וחיפוש נוסף בצירוף X BRAND יאפשר לכם להפעיל את התוכנה על גבי כל כרטיס מסך של חברה אחרת, כמובן הדגם חייב להיות אחד מהמצויינים למעלה. שימו לב כי כל שינוי של מתח עלול להביא לנזק בלתי הפיך לכרטיס מסך והשימוש הוא באחריותכם בלבד !, תהנו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Mortar,

מצטער מראש שאני פה דופק ת'ראדים אחד אחד אבל זה מה יש : אז ככה, אני יודע שלגבי הP4 B היו כמה סטפינגס ספציפים מאוד טובים לOC, האם הדבר זהה אצל הP4 C והאם אני יכול למצוא מידע עליהם וכבר לדעת מה יהיה טוב ומה לא ?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  16. כותרת יש לי את הכרטיס 7300 ואני יודע לעשות אוב קולוק פשוט שום תוכנה לא עוזרת לי

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. i dont want to crash my new GIGABYTE R9700 PRO

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by solet,

שלום לכם, התקנתי לפני שלושה ימים עוד מאוורר במארז וכעת יש לי סה"כ שניים: אחד שממוקם בצד האחורי של המארז (מתחת לספק) הוא מוציא אוויר, והשני נמצא בקדמת המארז, מאונך לרצפת המארז (כמעט ממש על הרצפה של המארז) - הוא מכניס אוויר. בדקתי את הטמפ' של המעבד ושל לוח האם לאחר שהכנסתי את המאוורר והתוצאה היא: טמפ' המעבד היא 60 מעלות טמפ' לוח האם היא 30 מעלות. אם הבנתי נכון את כל מה שקראתי אצלכם, זוהי טמפ' חמה מאוד!! מה עלי לעשות על מנת להוריד את הטמפ'? אני רק יציין כי לא ביצעתי שום OC או משהו כזה ויש לי לוח אם של ASUS מדגם AV733 ומעבד מסוג AMD 1700 XP אתלון. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by 1tanai,

איך אתם רוצים שאני אשאל את השאלות תנו לי קישור למקום בו קוראים הכל ואז אני יבין

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  20. שלום...עד היום הייתי משתמש בתוכנה COOLBITS ישנה תוכנה מומלצת יותר ?...

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by The_Byter,

MonoMan - עוד שקרן בDATABASE. בואו נעשה חשבון ביחד: מהירות מקורית - 333 בס מקורי - 66 מכפיל - 333/66 = 5 בתמונה - 3.5 פנטיום II מעולם לא יוצר ב333MHz רק בקפיצות של 50 - המעבד לפנינו הוא פנטיום II בתדר של 350, בס 100, מכפיל 3.5. סה"כ שקרן נוסף לרשימה. לפחות תזייפו\תשקרו כמו שצריך. וגם הפוסטים של YOT עדיין שם למרות שהם שקר ישן כבר...

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by hiyal,

הכרטיס מסך ללא אוברקלוק מבקש קירור לא משהו עצבני ביוחד אבל שיהיה טוב ולא יקר במיוחד

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by moshe55501,

1.הציפסט שלי רותח שאני נוגע בו אי אפשר יותר שמשנייה אפר פשוט לבשל עליו. מה אפשר לעשות לגבי זה? 2.ברגע שאני עושה אובר קלוק הצ'יפסט גם מתחמם ? ד"א הציפסט שלי הוא NFORCE 4 SLI

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  24. חחחחחחחחחח סליחה שאני שואל אבל אני פשוט לא מוצא שום דבר על זה http://il.youtube.com/watch?v=WUTOaenMAuE

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות את המארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original אז ככה אני קונה 2 מאווררים מסוג Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE אז רציתי לדעת אם כדי לישתמש במאוורים של המארז או להוריד אותם? ואם יש צורך לקנות 2 מאווררים וזה לא היה ביזמוז כסף כי יש במארז כבר מאוורים?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים