אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להוסיף כרטיס קול למחשב. הכרטיס מתחבר ל pci e בזמן שעל המחשב מבוצע אוברקלוק, למרות שתדר ה pci e נעול על 100 האם יכולה להתעורר בעייה כלשהי? יכול להיות נזק לכרטיס קול? או הגבלה כלשהי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
המחשב יראה בערך כך: מעבד AMD 64 3000 לוח אם EPOX 8kda3j זכרון dual ddr 512 500 Mhz micron\ata כרטיס מסך gIGABITE rADEON 9800 PRO הארד דיסק 120 גיגה sata פתוח להצעות בנושאי קירור ומארז תודה
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שאלתי את זה פה פעם אבל אבד לי הלינק ולא הצלחתי למצוא בחיפוש ואני לא מוצא איפה מוכרים את התופסנים ל Scythe mugen 2 אני רוצה להוסיף לו מאוורר חיפשתי בפנדה בנעה באיבורי וב קייאספי למישהו יש את הלינק הזה פליז? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הייתכן כי האתר עשה פעולה הפוכה מזו שהוא רצה לעשות, ובמקום להעשיר ולהשכיל את הישראלי הלא מבין, הוא הפך אותו לדביל שמנסה לעשות אובר קלוק כשהוא אפילו לא יודע מה זה אובר קלוק? שקונה מחשב בלי שיקולים אישיים, אלא על סמך שיקולים של מביני העניין, ובכך בעצם עושה רכישה שלא מתאימה לצרכים שלו? כי משום מה, הולכים ומתרבים האנשים שנכנסים למקום לא להם, כי ישנה הלגיטימציה להכנס אליהם, למרות כל תוויות האזהרה. אני באמת רוצה לראות מה דעתכם בעניין זה, כי אני חושב שמתחיל להווצר פה נזק חמור למדי, ומצד שני, אולי זה רק אני.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עכשיו הטמפ' הממוצעת ירדה מ-30-32 ל-24-26 בלי החלפת קירור בגלל מזג האוויר מדובר על טמפ' מעבד איך הטמפ' הזאת?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המעבד הוא I5 4670K והלוחasus sabertooth z87 מה שהחלטתי בסוף הוא לא לעשות אוברקלוק רציני אלא במקום זה להגיע ל 3800 בזמן שהזכרונות על 1866 ואז לנסות להוריד את המתח של המעבד כמה שאפשר על מנת שירוץ קריר ניסיתי את מצב manual ושם פועל בלי בעיה כל פעם הורדתי את המתח העלתי וינדוס והרצתי מבחני מאמץ הגעתי בסוף לערך של 1.020 והמחשב עובד יפה ב 3800 אלא מה שהמעבד ב IDLE במצב אוטומטי המתח היה יורד לסביבות 0.700 ובמצב MANUAL המתח נשאר על 1.020 כל הזמן שזה חבל ובמקום לרדת ל 22 מעלות במנוחה מושלמת הוא נשאר על 30 מעלות אז אני הבנתי שמצב adaptive זה אמור להיות בדיוק הפתרון שהמעבד ידע לרדת ל 0.700 במנוחה ולעלות לערך של המתח שאני נותן לו במאמץ שזה הערך האופטימלי שמצאתי 1.020 …
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב אשר נעשה בו אוברקלוק של החנות. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה הופיע לי מהירות מעבד 3GHz (המעבד שקניתי E4400), עד כאן הכל טוב ויפה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה אחרת, הופיע לי כבר 2GHz. ניכנסתי לביוס ושם נראה שכן עשו אוברקלוק (המתח הועלה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 12 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת איך אני אמור לנצל את כל המהירות של הזכרונות ע''י אוברקלוק ואם זה אפשרי ואיך עושים אוברקלוק עדין לזכרונות המפרט שלי הוא i5 gigabyte p55 ud3 bfg gtx275 oc 4gb ocz platinum 1333mhz cl-7 Seasonic S12II-500 Active PFC 500W antec three hundred שני מאווררים של אנטק עם בקרת מהירות אחד למעלה אחד מאחור ועוד שני מאווררים קדמיים של ac - artic cooling צירפתי תמונה של הביצועים ב 3dmark vantage הציון טוב לדעתכם ? תודה למגיבים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
דבר ראשון עדכון קטן: התחדשתי לי בליברטי 400W, ועכשיו אני חוזר אל נסיונות הOC שלי בחדווה ודיצה . השאלה שלי קשורה לאחת מתופעות הלוואי של הליברטי. מה שקרה זה שאני הייתי מאוד מודאג מהטמפרטורה במארז אחרי החלפת ספק, בגלל שהוא מכניס אוויר מתוך המארז (הספק הקודם היה מכניס ומוציא מחוץ למארז). מה שקרה בפועל - הספק הזה גם מקרר לי את המארז. עוד יותר. ועכשיו השאלה הדבילית: יכול להיגרם נזק מסויים, או ירידה ביעילות, אם המעבד שלי עובד על טמפרטורות נמוכות מאוד? אני מדבר על קריאה של 23 מעלות בזמן מנוחה מהדיודה. הליבות בערך 10 מעלות יותר כ"א. במאמץ מלא של כמה שעות זה אולי 15 מעלות יותר לכל ערך, לכל היותר. (זה משעשע ומסקרן אותי בו זמנית :s05:)
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעה:"DEFAULT LOADED" וזה מאפס את כל מה שעשיתי בביוס... יש סיבה כלשהיא לכך? אני לא מצליח לעשות OC ככה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לתשומת ליבם של קוראי הפורום ניתן להסתכל על ההודעה שלי בפורום לוחות אם מעבדים וכו... בקשר לגאוניותו של האוברקלוק מודינג זה הדבר היחיד שבאמת כדאי בפורום הזה לפי דעתי וגם זה לרוב נעשה בחוסר טעם אומנותי
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם . שכחתי שיש לי בבית מחשב נוסף עם מעבד .Intel P4 1.8 ראיתי שאנשים אמרו שמעבדים ישנים (דיי ישנים) טובים דווקא ל-OC אתם ממליצים לעשות איתו OC ? הקירור הוא קירור סטוק אבל זה לא בעיה לקנות קירור אם זה ישתלם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בתהליכים של "הכנת הקרקע" לקניית מחשב רציני בחודש חודשיים הקרובים ואני מחפש טיפה המלצות בתחומים שאני פחות מבין בהם. דבר ראשון, המחשב עומד להיות כנראה או עם מעבד Core i7 920\930\950 עדיין לא סגור על עצמי.. ועם כרטיס מסך כנראה ה x280 של NVIDIA בכל מקרה, לאור העובדה שזאת המערכת הרצינית הראשונה שאני קונה ולאור העובדה שמאד חשוב לי השקט החלטתי שאני הולך על קירור מים ואשמח לשמוע קצת על המלצות ממכם בתחום. 1. כמה עולה מערכת קומפלט ומאילו חלקים היא מורכבת? האם אני צריך לייעד מקום נוסף בשביל החלקים? או האם אפשר להכניס הכל לתוך המארז? (המארז כנראה הולך להיות Cooler Master cm690 או רציני יותר..) 2. אילו חברות נחשבות ל"טובות" בשוק? או האם הכל אותו הדבר בימינו? 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אוקיי אז המפרט שלי ניתן לראייה בצד.. אני עובד על קירור מים של SWIFTECH הבלוק זה APOGEE GT המשאבה גם של SWIFTECH אני לא זוכר את הדגם בקיצור הגעתי ל3.4 ואני עומד על 1.4V המתח בגשר הוא 1.4V וזה המקסימום.. תיראו את התמונות ותגידו לי אם אוכל להמשיך והאם המעלות בסדר תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי לוח של NF7 ABIT והתקלקל המאוורר של שעל הגשר הצפוני על הלוח ורציתי להחליף לקירור פסיבי. אחת מהאופציות שחשבתי הם גוף קירור של זלמן : ZALMAN ZM-NB47J http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4192&PHPSESSID=edc9c504ed070d8b8ae032ddc2c8c878 כרגע הטמפ מגיעה ל 45+ על הגשר הצפוני, זה חריג? יש לכם המלצות אחרות וזולות לקירור הגשר הצפוני? ואיך אני ידע אם הזלמן מתאים ללוח? תודה!@!@!
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מעבד AMD 2500 BARTON עם קירור סטוק ואני רוצה להחליף גוף קירור, מה מומלץ למעבד הזה ? אגב הלוח אם הוא abit NF7-S ועוד שאלה, יש לי כרטיס מסך 6800gs של palit וגם לו אני רוצה להחליף את הקירור, מה מומלץ לכרטיס מסך הזה? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם... המפרט של המחשב שלי הוא... amd athlon 64 venice core 3200 DFI Infinty Geil 2X512 cl 2.5 + cooling Gainward 6600GT 256 MB + AC cooling כרגע המחשב ממנוחה מאובר קלוקים...(חוץ מהכרטיס מסך) עד היום הייתי עושה OC בלי להוריד את מהירות הFSB והזיכרון כלומר 2300 CPU 1150 FSB 460 RAM ומכאן לא יכלתי להמשיך יותר כיוון שהמערכת אינה יציבה..... אתמול דיברתי עם חבר קצת שמבין והוא אמר שאם אני מוריד ל3X במקום 5X והמהירות של הזיכרון ל166 אני יוכל להגיע לאובר קלוק רחוק יותר אבל הבעייה היא שאני משנה דרך הביוס המחשב לא עולה לווינדוס.... קיצר השאלה בכללית היא...האם אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לעלות את ההרצים של הזיכרון כי רק הוא מקביל אותי בכל הסיפור דרך אגב הטמפ' …
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל משמעותי בצריכת החשמל של המחשב כאשר עובדים באוברקלוק. אם לצורך העניין הממוצע של מחשב עובד ללא הפסקה הוא 50 שח לחודש כמה לדעתכם יהיה ההבדל מבחינה כספית על מחשב באוברקלוק עם ספק גדול , 5 מאווררים , קטודות וכו' ? אל תתייחסו לצריכה של מסך ודברים נלווים , אלא רק למחשב עצמו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בעוד כמה זמן אני קונה מחשב חדש ;D. חשבתי על לקנות ציוד לאוברקלוקינג\מודינג.. היתרון הוא שיש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב, לכן סביר להניח שאני אקנה מhttp://www.frozencpu.com בינתיים חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 3 מאווררים חזקים למארז (gigabyte aurora 570) חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/5379/fan-268/Noctua_NF-S12-1200_120mm_Fan_48_CFM.html ועל 2 כאלה: http://www.frozencpu.com/products/2495/fan-194/Yate_Loon_D12SL-12_120mm_Silent_Fan_w_RPM_Sensor.html קירור להארדיסק.. חשבתי על http://www.frozencpu.com/products/2806/hdc-09/Black_Vantec_Ultimate_Hard_Drive_Cooler.html פאן קונטרולר\צג טמפרטורה קדוטה (ירוק או אדום) אולי http://www.frozencpu.com/products/2985/…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב עם מארז של קולר מאסטר 2 690 בייסיק , לוח אם אינטל Z68 - 1055 , מעבד I7 2600K יש סידור כבלים טוב עכשיו הזרימת אוויר הולכת ככה : מאוורר מלפני ההארד דיסק צמוד לדופן המרכזי של המארז = כניסת אוויר יש מאוורר שמוציא אוויר באחורי המארז ושמתי מאוורר שמכניס אוויר בדופן הימנית של המארז מלמעלה שמכניס אוויר על הלוח אם/מעבד/זיכרון יש על המעבד סטוק קולר כפי שציינתי וטמפרטורה באיידל נעה בין 55-59 מעלות צלזיוס על המעבד לא מרחתי משחה על המעבד, שמתי את הקולר עם ה3 פסים שהוא בא איתם מהיצרן האם זה תקין ? או שעדיף למרוח משחה בכל מקרה? יכול להיות שהחוט של החשמל של המאוורר שתפוס מסביבו (יש לו מן תפסים כאלה שהוא כרוך מסביב לבית מאוורר ) מפריע למאוורר להסתובב? - למרות שזה נשמע לי מופר…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח מסכן וישן של IBM(מה שאני קורא איי.בי.עמו) P3 עם איזה CHIPSET מסכן של VIA. אני בינתיים לא ראיתי בBIOS אפשרות לאוברקלוק(BIOS של IBM המאנייקים). האם יש דרך אחרת לאוברקלוק? יש לי מעבד 667 MHZ והוא ממש מסריח,אין לו אפילו מאוורר,רק HEATSINK. יש בלוח למטה איזה מן דבר כחול קטן כזה שיש בו כמה מתגים,פיצקי לאאלה,הוא קשור איכשהו להעלאת הFSB?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר הזה וזה אתר מושקע מאוד ויפה ואני רוצה להמהיר את כול המחשב והנה המפרט מעבד של פנטיוםארבע רגיל NOWDWOD של 2 GHZ כרטיס FX5200 והזכרונות של בעצם אני לא יודע איזה ואני יודע שזה גרוע ויש לי עוד מלאה מחשבים יותר מאיזה 200 מחשבים חדשים אבל לא כולם עובדים ואני רוצה להמהיר את המחשב הזה למשהו כי זה המחשב הראשון שלי ואחרי שקניתי כמה פשוט שחכתי ממנו ואני רוצה להמהיר אותו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משו פה לא ברור שלי... קבלו מפרט ואחריו השאלה: Motherboard CPU Type Intel Pentium III, 550 MHz (5.5 x 100) Motherboard Name PCPartner APPAS1/APPAS3/APPBS1/APPBS3/APPMS1/APPMS3/VIA888D/VIA890S/VIA955D/VIB887D/VIB891S/VIM889D/VIM892S Motherboard Chipset VIA VT82C693 Apollo Pro Plus System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/12/99) Display Video Adapter GeForce4 MX 440 (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 Monitor LG 775FT [17" CRT] Multimedia Audio Adapter Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive Maxtor 4D…
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני מעל שנתיים מפרט גיימינג שמתאים גם ל-OC ותכננתי ללמוד קצת על עולם הOC. בפועל מעולם לא היה לי זמן להתעסק בזה . אני רוצה לתת OC קל למעבד 4.0ghz בתקווה לא להתעסק עם הגדרות של מתח ועוד. יצא לי לקרוא קצת באינטרנט שרק צריך לעלות את המכפלה ל40 ורוב הסיכויים שלא תהיה בעיה,כמובן שזה תלוי גם במזל איכות המעבד. רק רציתי לברר אם זה נכון וכל כך פשוט? לשנות את המכפלה ל40 וזהו? ואם כן איזה בדיקות מאמץ לעשות לאחר מכן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-