עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי בעיה מבחינת מיקום של המאוורר של המוגן 2 המארז שלי הוא cm690 וזה נכנס בו והכל טוב ויפה אבל רק כשהמאוורר בא מכיוון למטה מכיוון צד ימין יש בעיה בגלל הגובה של הזיכרונות האלה 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עכשיו זה בגלל ההטיסיניק הגבוהה שלהם.. השאלה שלי היא אם אפשר להוריד אותו ואם כן אם זה ישפיע משמעותית על החימום שלהם או שזה לא קריטי...? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by bck,

רציתי לעשות אוברקלוק יותר גבוהה ממה שהצלחתי , לכן העלתי את המתח מ2.0 ל2.2 . וזה באמת הצליח , הצלתי לעלות את הבאס ל115 במקום 110. אבל מה גרם לכך שהצלחתי? לפי מה שהבנתי העלאת המתח גורמת ליותר חום , ולמה לא הצלחתי לעלות את הבאס ל115 לפי שהעלתי את המתח ? זה לא היה בגלל החום? עכשיו בעצם גם העלתי את החום אבל הצלחתי להרים את הבאס , זה לא מובן לי. ועוד משהו , יש לי 3 מאווררים במארז , אחד של הספק , עוד אחד של 80 ועוד אחד של 120. בנתיים דלת המארז פתוחה , כי אין לי אמצעי לעשות את החור במארז . ברור לי שהאוויר הקר שהמאאוורים דוחפים די מתבזבזים כאשר הדלת פתוחה , אבל אני לא כל כך בטוח שאם אני יסגור את הדלת ויעשה חורים למאווררים , הטמפרטורה תהיה יותר נמוכה. השאלה שלי בקיצור היא ,מה מקרר …

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by ofir981988,

למעבד - core i5 750 tray, hd 4770, 4GB memory cooler master hyper tx3 או deepcool iceege 200? הבנתי כבר שה- alpine וה- freezer של arctic cooling מומלצים אבל אני חושב לקנות מהחנות cobra pc ואין להם שם אותם אז רציתי לשאול אם אלה ששאלתי למעלה מספיק טובים, ומי מהם יותר מומלץ?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by eyalbtk,

שלום לכולם מחשב בן שנתיים עם המפרט הבא: מעבד : I72600K הארד דיסק: 2X 1T מארז: antec 902 לוח אם : DP67BG אינטל ספק : SEASONIC 620W ראם: 2X4GB כ.מסך: ATI 6950 2GB קירור מעבד: בסיסי הגיע עם המעבד ביחד. תקציב לקירור עד 350 ש"ח, ולשאלה : אני מבצע המרה של סרט מ 1080P ל-MP4 (לאייפד) ופתאום קופצת לי התראת חום שעברתי את ה-88 מעלות ניקיתי מאווררים וחזרתי על הפעולה ולא עוזר כלום המחשב מתחמם . פתחתי את הדלת של המארז ובדקתי טמפרטורה בזמן המרה ומסתבר שהיא ירדה קצת עומדת על 75 מעלות מצורף צילום מסך של ה-FAN TEST א. מה אתם ממליצים להוסיף מאורר צד (יש הכנה ולא הוספתי עדין) או להחליף את הקירור מעבד . ב. תמליצו לי בבקשה על קירור מעבד שמשלב עם הלוח אם הזה [ATTACH=CONFIG]3311[/ATT…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by winner100,

שלום לכולם! אני בשבוע האחרון (מאז השדרוג) נמצא עם גוף קירור מקורי שבא יחד עם המעבד. שקלתי עד היום לעבור לגוף קירור קטן ולקבל OC בסיסי אבל... לא עוד. אני לא חושב שאני יסתפק בOC קטן ועם החשק בא התאבון אין לי רצון לפרק שוב פעם את הלוח לכן חפשתי קירור טוב (מאוד!) לOC בעל ביקורות טובות שלא דורש את פרוק הלוח. הYASYA מעולה ולא דורש פרוק אבל נתקלתי בבעיה אחת בזמן חיפוש חומר עליו באינטרנט. הגוף קירור יושב בצורה מעולה על תושבת שהיא לא של AMD. מה הכוונה? בתושבת של אינטנל ההתקנה היא על ידי 4 קליפסים זה אומר שאפשר לכון כמעט לכל כיון אפשרי את הגוף+המאורר. בAMD זה לא ככה, אז התוצאה היא שהמאורר יהיה או למטה או למעלה. כאן אפשר לראות בחור נחמד שהתקין את הגוף המדובר על תושבת AM3…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. יש לי כרטיס x1950p והוא מחמם לי את כל המארז ויוצא פשוט גל של חום בזמן שאני פותח את המארז אני מתחיל לחשוד שזה מה ששרף לי את הלוח ואת המעבד אבל לא חשוב לכן השאלה שלי האם ה9800gt של palit גם מוציא חום רב ? האם הוא מתחמם יותר מה9600gt ששמעתי עליו ככרטיס חם?

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by ice2k,

טוב הכותרת והתאור דיי ברורים , שני המעבדים הם חדשים, תורוברד בי ולפי החנות (PCH) שבוע 10 או 12 של 2003 (לא זוכר בדיוק) וכמובן אף אחד מהם לא DLT3C. ההבדל במחירים ממש נמוך ורציית לדעת מה עדיף מבחינת יציבות ואוברקלוק או שזה לא ממש משנה... ? ובכלל האם מישהו התנסה באוברקלוק עם המעבדים האלו מPCH ? (בהנחה שניקנו לאחרונה או שהם מסטפינג זהה ומאותה חנות) ?

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  8. שלום, שדרגתי לאחרונה את המעבד\כרטיס מסך במחשב הישן מלפני 10 שנים. האם כדאי להשקיע בקירור חדש? תוכלו להמליץ על קירורים טובים התקציב עד 100 ש"ח. (יש לי קירור רגיל שהגיע עם המעבד הישן E5300) אני מתכנן לעשות OC למעבד שיגיע עד 4.3Ghz לא נראה לי שתיהיה בעיה להגיע לזה עם אוויר. המפרט המשודרג: זיכרון 4 גיגה מעבד E8600 3.3Ghz לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W כרטיס מסך Radeon 6770HD אגב האם הייתם ממליצים להוסיף זיכרון?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by Vladgi,

קניתי מחשב לפני כחודש חודשים,ובאותו רגע לא חשבתי עם בעיות קירור שיכולות להיווצר,המארז מגיע לטמפ של 42 מעלות במנוחה מעבד 55, barton 2600 epox 8rda3+ ומארז גנרי עם מאוורר אחד גנרי זה גם מארז קטן מאוד,עכשיו אני רוצה להחליף את הכל במארז של compucase 6a19 עם שני מאווררי 120 ממ של וונטק ומאוורר אחד סמרט פאן מאוורר של 120 אחד מאחור שיוציא אוויר,120 ממ מקדימה שיכניס אוויר והסמארט פאן בקופסה של הסידירום שגם יכניס אוויר, מה אתם אומרים על התצורה?יש הצעות לשיפורים או משהו אחר בתחום ה-500 שקל? תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by --Adidas,

קניתי את המעבד הזה שהוא הגיע אליי עם אוברקלוק ל 3.6 אבל איכשהו איפסתי את זה(תאמיני לי לא יודע מה לחצתי כנראה משהו בהתחלה שהמחשב עולה) החנות כבר לא תחזיר את האוברקלוק או ששווה לנסות ? אז בבקשה מדריכים תוכנות וטיפים יתקבלו בברכה ועוד משהו שאני בודק בתוכנה של ה cpu מופיע לי פעם 2000nhz ופעם 3000mhz למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by MONORAIL,

שלום לכולם, אני קצת חדש בעניין. יש לי כרטיס HERCULES 3D PRPHET 2 MX, והוא מתחיל לצלוע. מישהו יכול להסביר לי עד כמה אפשר להמהיר אותו ואיך בודקים אם זה יציב? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  12. אני רוצה לבנות פאן קונטרול ואמרו לי שהמדריך של Anad Tech אפשר את המדריך בבקשה. ועוד כמה שאלות אמרו לי שאפשר לבנות פאו קונטרול עם 7V-12V זה עם הוספת נגדים ואפשר עם "ריאובאס עם נגדים משתנים???" מה זה לעזעזל?????????? תודה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by 1nstall,

היי אני מחפש איך אני יכול להוסיף רמקול לתוך המארז vm2000a הינה לינק http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm אני חייב את זה דחוף תודה מראש

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  14. אז הנה מה שהספקתי לעשות היום. לקח לי כ 5 דקות בערך, כולל פירוקים אבל שיהיה. בכל אופן, פירקתי ספק ישן של 486, והוצאתי ממנו את המאוורר 80 מ"מ. מעל המעבד (486 כבר אמרתי) הסרתי מאוורר קטן של 40 מ"מ מבין בליל החוטים מצאתי מפצל מתח לכוננים (שאני לא זוכר את שמו, למרות שברגע שאני אלחץ על שלח, אני אזכר) חיבור המאווררים לחוטים (כפי שניתן לראות) ובדיקה על פנטיום 2 ישן שעומד אצלי בסלון. כן כן הסלון שלי נראה כמו מעבדת מחשבים כרגע יש בו: 486 DX2 - יהי זכרו ברוך פנטיום 1 MMX, גם יהי זכרו ברוך. פנטיום 2 - שאני עוד מנסה לשפץ אותו ברמה מספקת כדי שיעבוד ויוכל להריץ חלונות 98, ואז הוא הולך לאח קטן של ידידה שלי. וכמובן שני המחשבים שאני עובד עליהם. מחשב ביתי - DURON 1200 ומחשב ני…

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  15. הפעלתי היום מחשב חדש עם prescott 3.0 775. המאוורר המקורי שלו מאוד רועש אז החלטתי להתקיןSpire CoolWave שקיבלתי בחינם http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=256 עיצבן אותי שצריך לפרק את כל הלוח אם כדי להרכיב אותו וקצת מיהרתי עם ההתקנה אז כנראה שקצת חיפפתי, לא שמתי לב שאחד הברגים נכנס קצת עקום ולכן לא נסגר עד הסוף - התוצאה הייתה שההיטסינק לא נצמד לגמרי למעבד. הדלקתי את המחשב והייתי מאוד מאוד שמח לראות שהמאוורר מסתובב בלי לעשות רעש של מסוק ממריא. השמחה שלי נמשכה בערך 10 שניות והפסיקה כשהמחשב נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב והפעם הוא נכבה הרבה יותר מהר, הבנתי שכנראה יש בעיה של התחממות ומצאתי את התקלה. כמובן שידעתי שהקירור הוא חיוני, אבל לא ציפיתי לכזאת קיצוניות, נו טוב למ…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by edoson,

שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  17. אני צריך קצת ייעוץ תשלחו לי הודעה פרטית

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  18. איך מרכיבים צג LCD (Dot Matrix). גרפי של 240X64 . הסגתי צג כזה אבל אין לו לא מפרט ולא תרשים. פשוט כלום!!!!!!

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  19. הי המחשב שלי כבר בן יותר משנה והצטברו טונות של אבק רציתי לדעת איך ניתן לנקות את המחשב מהאבק בצורה הקלה והבטוחה ביותר תודה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  20. בדקתי עם התוכנה סנדרה וזה מראה לי power \ aux temperature : 70.0C,158.0 F זה יותר מיידי או שהתוכנה משקרת? או שהמחשב שלי בצרות? הלוח אם 25 מעלות מעבד 28מעלות

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שלום, זהו הנושא השני שלי תחת השאלה מה עושים עם המתח המישתנה. הצעתם לי כאן להחליך מעבד מהפנטיום די 805 לE7200 והחלפתי . קניתי לו גם קירור פריזר 7 פרו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי ספק שכנראה הוא גנרי, ספק 400W של TT המפרט כתוב בצד, מדובר במחשב הראשון . אני מסמן 1.48 מתח למעבד בביאוס, ובספיוז ובאוורסט מראה לי רק 1.2 . קראתי את המדריך לOC ושיניתי את ההגדרות שצריך בביאוס מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by SuB,

JIUHB או JIUCB. קיבלתי מ-PCH את JIUCB שבוע 325 במקום JIUHB והם אמרו לי שאם אני לא ירצה אותו הם יחליפו לי אותו, אז באתי להתייעץ איתכם חברים איזה סטפינג טוב יותר ל-OC.. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  23. ראיתי שב3.6GHZ אנשים מגיעים ל 1.3? wtf? עשיתי בדיקות יציבות הכל יציב אז למה זה? תודה מראש ערן. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  24. שלום, יש לי קירור סטוק של intel למעבד, והוא מחובר כמו שצריך. עכשיו לפני כמה ימים המחשב התחיל להשמיע רעש מוזר. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר לא מסתובב. נגעתי בו קצת ואז הוא התחיל לפעול והרעש נפסק. עכשיו לפעמים כשאני פותח את המחשב הכל רגיל, ולפעמים המאוורר פשוט לא מתחיל לזוז בלי נגיעה. בפעם האחרונה אפילו נגיעה לא הזיזה אותו, אז כיביתי והדלקתי ושוב נגעתי ואז הוא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתחיל להסתובב אוטומטית? (בדקתי את החיבור, הוא בסדר גמור ולא ניתן לחזק יותר) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

או שבמחיר שלו משיגים משהו על אויר יותר טוב???

• 7 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים