עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל עם מעבד i7 2760qm, ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות לו OC, במחשבים ניידים אולי היא אפשר לעשות עם תוכנה FSBSET אבל בסנדי אפשר לשחק עם המכפלה.. האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה? למה הביוס של הניידים לא פשוט כמו של הנייחים? הסיבה לOC , סתם בא לי לבדוק SPI

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by Load,

לא מזמן הגיע הגיע אליי המארז והמאורר שלו 120 מ"מ מאחורה למרות גודלו הוא חלש מאוד אז נכון שהוא שקט אבל הוא בקושי זז! ומוציא אוויר, האם אפשר להגביר את המהירות שלו לא מצאתי אם יש לו ווסת ? ועוד דבר מה זה הכבל שיוצא ממנו (לבן שחור כזה עם ראש פלסטיק ירוק)?

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by theone89,

היום אני מתחיל את פרויקט הOC שלי למעבד Q9550S, נקווה לטוב הרכיבים: מעבד - Q9550S S775 12MB 2.83GHZ לוח אם - GIGABYTE P45 UDLR F7 זיכרונות - G-SKILL 2GB 1000MHZ CL5 ספק כוח - HEC WIN+ 700W קירור למעבד - OCZ VINDICATOR עוד שבועיים NH-D14 ומבחן OC חדש ---------------------------------------------------------------------------------------------------- בהמשך כמובן יהיו תמונות, אבל בינתיים ניגש לבאיוס ונבדוק מה המצב שהם תמונה ראשונה "מערכת הבדיקה" שימו לב מחובר פאן של 1400W לקירור נוסף בעת OC כבד טוב אז ככה הגעתי ל3.6GHZ בקלות רבה. והגעתי ל4.2GHZ גם כן דיי בקלות. כרגע אני קצת תקוע ב4.4GHZ, המערכת לא עולה ומסכים כחולים, מקווה לטוב בודק תעניין. כמו כן המערכ…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשב שתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי) בלוק לצ'יפ שעל הלוח ובלוק למעבד.. לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים.. רצוי שהמערכת תהיה יפה גם.. (בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו) תקציב? ממ אין בינתיים אני חושב 1500-2000

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת רק אם הטמ"פ שלי במחשב תקינות יש לי מעבד פרסקוט 3 GHZ הטמ"פ לוח שלי היא 40 מעלות טמ"פ דיסק קשיח בין 30 ל 34 מעלות AUX 38 מעלות CPU בין 50 ל 57 מעלות GPU DIODE 55 מעלות חשוב להדגיש שאני עם FREZER 7 ואם שני מאוררי מארז אחד מוציא ואחד מכניס האם הטמ"פ האלה סבירות ולא דורשות טיפול?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. במפרט של KATANA 4, הדגם הממשיך ל-KATANA 3 המומלץ, ניתן להבחין כי גודל המאורר לא השתנה וגם נתוני הרעש. האם זה אומר שבפועל אקבל את אותו השקט עם ביצועים ועיצוב משופרים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  7. היי מחפש משחה טרמית נורמלית בשביל הכרטיס מסך שלי איזו משחה היא בעלת היעילות הגבוהה ביותר?

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  8. אני מחפש לד אולטרה עדיפות גדולה לאזור המרכז ( ת"א ) או מבצעים משלוחים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  9. יש לי מעבד פנטיום די 830 הכפול ליבה והתוכנה של אסוס מראה לי שהוא עומד על 66 מעלות ויש לי קרור מים זה יכול להיות?

• 15 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by mikko,

אפשר המלצות לתוכנת טובות? חוץ מ speedfan אם אפשר שיהיו מדויקות כל האפשר תודה.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by DL,

טוב, קניתי מחשב חדש לא מזמן (נמצא במפרט שלי) עם Antec Sonata כי אני ממש צריך שקט... המחשב פועל ואומנם הוא לא רועש בכלל אבל זה לא השקט שציפיתי לו אחרי שקראתי כמה ביקורות מצויינות על המארז. הנה כמה נתונים מ AIDA32 שאוליי יעזרו: Temperatures Motherboard 26 °C CPU 27 °C Cooling Fans CPU 2700 RPM Chassis 1350 RPM זה על מצב של דיי מנוחה, לא ראיתי את הטמפרטורה עוברת את ה 33-35 אף פעם עדיין. אני חושב שמה שעושה את רוב הרעש זה המאוורר של המעבד, אז רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר להנמיך את המהירות שלו, לכמה אפשר, ואיך? עוד בעיה שיש לי זה שמדיי פעם המחשב בודק אם יש דיסקט בכונן פלופי שזה דיי מעצבן... יש דרך לגרום לו להפסיק לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  12. קניתי לאחרונה את ה4870x2 והמאוורר שלו רועש!היה לי את ה8800GTX וכשהוא היה על 100% הוא לא הרעיש כמו ה4870x2 על 40% זה נורמלי?האם יש אפשרות להשקיט אותו קצת?(חוץ מהורדת rpm כי יותר מ35 אני לא יכול לרדת וזה כבר מרעיש )

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  13. משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by talkfir,

AXP 1700+ עם קירור BOX NF7 Winbond 512 pc3200 BH5 (שאני משיג ב400 שח ולכן לוקח אתזה דוקא) אוכל להגיע ל200באס ? (אני רוצה לנצל את הזיכרון

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מ-TMS. להלן המפרט, לאחר מכן בעיות + פתרונות שניסיתי: [table][tr][td]C3450T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪880 [/td][/tr][/table][table][tr][td] D34G1333MR[/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 2 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪218 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ST1000DM005[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr]…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  16. אני תוהה האם להחליף את הלוח והמעבד שלי בלוח ובמעבד המופיעים בכותרת. האם הלוח והמעבד יעברו בקלות את ה4 גיגההרץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

עם מי אוציא OC גבוהה יותר בהתייחס להערות שהזכרתי בדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461648.msg3941709#msg3941709

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  18. Started by Ori The Man,

הביאו לי את הקירור הנ"ל (http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/14/) ואני רוצה להרכיב אותו עכשיו יש לי 70% אלכוהול כדי להוריד את המשחה הטרמית מגוף קירור הקודם (מה שמקבלים איתו) וקיבלתי עם זה משחה טרמית הכרטיס מסך שלי עומד על 31 מעלות בקירור הרגיל שלו (סטוק בלי מאוורר) עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם המשחה בסדר? (אני מאמין שכן אם הביאו אותה..) 2.האם אני יכול להחליף תמקומות של הכרטיסים בלוח אם (כדי שיהייה מקום בישבילו) 3.האם הוא נחשב טוב ויכול בהחלט להוריד לי מתחת ל 30 מעלות את הכרטיס מסך (GeForce 5200 FX)

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  19. לאחר התקנה של הקירור המיועד הכרטיס עבד לחודש בערך ועשיו אני מתחיל לקבל תצוגה מטשטשת ומחשב נתקע עזרה עזרה בבקשה. זה הקירור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=237

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by ag43,

יש לי מערכת מבוססת I7 ואני מעוניין להכיר קצת יותר את דרך הפעולה של המערכת והמונחים המיוחדים לה לקראת אוברקלוק עתידי (ברגע שאני אמצא קירור נורמלי). מונחים כמו UNCORE SPEED,QPI,BCLK חדשים לי ואני מחפש מדריך שיסביר על העניין (במיוחד אם יש מדריך שמסביר על ההבדלים בין אוברקלוק לI7 לבין מערכות מבוססות FSB שבהן אני כן יודע לבצע אוברקלוק)

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by Lanzar,

מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by Jack_g,

אהלן, אז ככה אחרי שראיתי פה מלא אנשים שעשות דברים פשוט סוף הדרך על החלונות שלהם, אז הושפעתי ועכשיו ברצוני לעשות גם משהו גומה. רעיון כבר יש לי את הכלים גם יש לי שהם מקדחים ו דרמיל חברת WOLF כן כן לא מקורי אבל למי יש כסף ;D עכשיו לשאלות: 1.על איזו מהירות אתם ממליתים לעשות את החריטה? 2.על איזה צד בחלון עושים את החריטה ?אם זה הקדצי או הפנימי(פונה לכיוון הלוח אם שבמארז). 3.אם עשיתם את החריטה עם הצינור או הדרמיל עצמו(מכיוון שהצינור מנמיך את הסל"ד אז אני לא בטוח שכדאי להשתמש בו). אודה לכם מאוד אם תענו על השאלות הנ"ל ואם בא לכם ממש לעזור לי אז תצרפו כמה תמונות של פרוויקטים שלכם שאפשר לראות פרטים של החריטה זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by Jetway,

קירור סטוק מעפן. דגם המעבד: Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X4GB Vaule 800MHZ תדר מעבד : 2660mhz@3200mhz תדר FSB : הוא 400MHZ תדר זכרונות : 800MHZ מתח מעבד : 1.240V מתח זכרונות : 1.8V מכפלה: 8X יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5 CL

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by elad_rabi,

תראו בכללי הבנתי ש OC זה בעצם להשיג את המאמץ המירבי של ה CPU או כל דבר אחר במחשב כמו כרטיס מסך וכ'ו. זאת אומרת אם למשל יש לי AMD 2000+ ואנחנו נעשה לו OC כאילו הוא יעבוד כמו AMD 2400+ משהו כזה... אם אני טועה תתקנו אותי.... (כי זה מה שהבנתי.... אני חדש בעסק). השאלה שלי האם המפרט הבא מתאים לי לעשות OC: לוח: GIGABYTE GA-7N400L http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=671&catcode=162 מעבד: AMD ATHLON XP 2800+ 2.083Ghz Barton http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/712.16.html זיכרון: kingston 512 DDR 400 PC-3200 kingston 256 DDR 333 PC-2700 *האם אפשרי לעשות OC גם שיש לי שני זכרונות שהם לא תואמים זאת אומרת אחד PC-3200 והשני PC-2700 זה יפריע? …

• 21 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.