אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
SPIRE FALCON ROCK II עושה את העבודה בשקט הצליח לקרר AMD XP1700 עד 33 מעלות. מומלץ
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי עשו לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.3 לעיתים כשהייתי מדליק את המחשב הוא היה נכבה לשנייה ואז נדלק מחדש כשה OC מבוטל, כשזה היה קורה הייתי פשוט טוען את הפרופיל של האוברקלוק מהביוס ע"י לחיצה על f12 ואז הכל היה בסדר וה OC חוזר כרגיל. היום ניסיתי לשחזר עוד פעם את ה OC למעבד וזה פשוט לא עובד, האוברקלוק נשאר רגיל על 2.4 כאילו הוא לא נטען מהפרופיל (או שכנראה יש בעיה אחרת). מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
In Da Forum In Da Overclockers Australia PC Database
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ראיתי שב3.6GHZ אנשים מגיעים ל 1.3? wtf? עשיתי בדיקות יציבות הכל יציב אז למה זה? תודה מראש ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. איזה זכרונות יהיו מצויינים בשבילי לצורכי אוברקלוק גבוהים, כלומר שאני יוכל לעלות ת'מהירות וזה בכלל לא יזיז להם. היו ת'זכרונות המעולים של סדרת הBH5 אבל לצערי הם כבר לא נמכרים ...אם אתם יודעים לגבי איזה חנות שעדיין מוכרת ת'זה אני אשמח לשמוע ישנם עכשיו זכרונות גם מעולים מסדרת TCCD וחשבתי עליהם, אם כבר אין מצב לBH5 אז פה מגיעה השאלה איזה זכרונות טובים שווה לקנות מהגרסא הזו של חברה טובה...תזמונים טובים שיהיה אפשר להוריד אם הם לא נמוכים דיו (חח) שיהיו 512 מגה אני לא צריך יותר...ומהירות עדיף 500 MHZ אבל אולי זה מוגזם אז לא משנה אבל ככל שיותר טוב ככה יותר יועיל לי לביצועי "המארה" גבוהים.... התקציב נע על 1000 שקל גמיש כי עוד מעט יש לי יומולדת! עריכה: האם הזכרונות האלו טובים…
-
- 18 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי את הכרטיס מסך ATI Radeon X1800GTO של Connect3D ונדהמתי מכמות הרעש שהוא עושה והמשקל העצום. אני לא בטוח אם יש לו בקרת שליטה אוטומתי על מהירות המאורר של הכרטיס. ראיתי שהכרטיס אמור להגיע לטמפ' של 69 מעלות! שזה מטורף ואני לא רגיל גם לטמפ' כזאת. אני מחפש פתרונות קירור לפי כמות הרעש (פחות יותר טוב) ובקרת שליטה כלשהי. האם פתרון fanless של ThermalTake יכול להיות טוב מספיק? ולמשהו יש יצרים שחושבים שקירור זכרון זה לא רלוונטי Arctic-Cooling NV Silencer 5 REV2
-
- 18 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה ההבדל בין טמפרטור של ליבה ושל המעבד כיצד הן נמדדות האם הם בערכים מוחלטים כיצד יתכן שטמפרטורה של ליבה היא תמיד 53 נמדד על יד everest cortemp מרגע הדלקת המחשב וגם בעומס וטמפרטורת המעבד משתנה לפי עומס. מ 17 עד 35 e5200 on gigabyte g31m-esl2
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מעב' E6300 נמצא כרגע על 65 מעלות במנוחה לאחר שהיה בערך 48 50!! מה יכולה להיות הסיבה לכך? השתמשתי במדריך ניקיתי לפני זה טוב טוב ועכשיו התוצאות גרועות הרבה יותר. לא מרחתי גם משחה עבה מדי אלא שכבה אחת וחצי בערך ואז עברתי על זה עם כרטיס אשראי. ובנוסף מרחתי גם על הגוף קירור כמו שאמרו פה. אם אפשר עזרה...תודה
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte EP45-UD3L - Socket 775 צ'יפסט: Intel P45 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66GHz - Yorkfield 45nm Technology קירור מעבד: Mugen 2 זיכרון: 2x2GB DDR2 @ 533MHz Mushkin XP Black Frostbyte Series כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9800GT 512MB GIGABYTE אחרי קריאת כל המאמרים, הסתבכתי והלכתי לאיבוד, אשמח לדעת איך ואם אפשר לבצע OC למעבד שלי ? ואם אפשר לעשות משהו עם הכרטיס מסך ? אשמח להדרכה קצרה ולעניין תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! יש לי מעבד AXP1800+ על 7VRXP1.1 , כל התוכנות המודדות מראות לי טמפ' עבודה ממוצעת של 84 מעלות , אינני יודע עד כמה זה נכון , במהלך מאמץ המחשב קופא על יצרו , הורדתי את הבאס ל100 כדי שהמחשב יפסיק להתקע. יש לי גוף קירור סטנדרטי 70 על 60 מאוורר 60 על 60 (green power ) לגבי מהימנות מדידת הטמפ' , יכול להיות שהלוח שלי סוטה באיזה 10 מעלות בערך (gigabyte 7vrxp rev1.1) קראתי פעם באיזה פורום על מישהו שטען שיש בעיה כזו בלוח , ידוע לכם על בעיה כזאת? לפני שאני מתחיל להכנס לוויכוחים עם החנות לגבי הלוח והמעבד המקוללים , רציתי לעשות משהו עם הגוף קירור - להוציא אותו ולמרוח מחדש את הגריז . לשאלות: שמישהו יסביר לי מהי הדרך האפקטיבית ביותר? אני שמתי קמצוץ על הליבה…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי אני מחפש איך אני יכול להוסיף רמקול לתוך המארז vm2000a הינה לינק http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm אני חייב את זה דחוף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan ב 270
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מחפש בקר טוב למאווררים שיהייה עם צג טמפרטורה של המעבד וכו' רצוי כמה שיותר משוכלל ושלא יעלה הרבה ושאני יוכל לחבר מאווררים עם חיבור מולקס רגיל(4 פינים) ושאני לא יצתרך לקנות מאווררים מיוחדים
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן, קניתי את המאורר הזה לא מזמן. ניסיתי היום לחבר אותו ללוח אם, אבל הוא פשוט לא מסתובב. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
איזה מאוררים של 92 מ''מ הכי יעילים ושקיטים ל-P150 ? לינק לדיון לגבי מארז http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232710.0
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאתלון 2100 שיש לי אבל משום מה נראה לי שהטמפרטורות שלו גבוהות מדי(למרות שאני יודע שהוא אמור לפעול בטמפרטורות גבוהות) הטמפרטורות עכשיו שאני פה באינטרנט הן: לוח: 43 מעבד: 66 יש לי מארז ENERMAX+3FANS שאמור לקרר די טוב(מה שלא נראה לי שהוא עושה.... אז מה,עם טמפרטורות כאלו אין סיכוי לאוברקלוקינג או שאני סתם מדמיין?
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שאלה שמטרידה אותי.... יש לי P4 1800A עם קירור מקורי Asus p4t-e סמסונג rdram800 עכשיו המתח הוא ה1.5 למעבד ועם המתח הזה המעבד מגיע לאוברקלוק של 2160 מקסימום... כמה אני יכול לעלות את המתח ככה שאני לא ישרוף את המחשב אבל אני יוכל להגיע ככה ל2400 והאם אני צריך לקנות היטסינק חדש?
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי מארז Antec 300 וקניתי אתמול ב KSP את הקירור AC Freezer 7 Pro. לפני זה היה לי סטוק. קניתי גם מאוורר סליפסטרים עם כפתור לשינוי מהירות, שמגיע ל 110CFM בMAX (לפי הצהרת החברה). התקנתי את הקירור למעבד, שמתי את הסליפסטרים מאחורה שיוציא אוויר במקום מאוורר של אנטק שהיה לי שם, ושמתי את המאוורר של אנטק מקדימה שיכניס אוויר במקום מאוורר 80mm שהיה לי שם קודם. טמפרטורת המעבד השתפרה פלאים, אבל זרימת האוויר... למרות שלכאורה גם הכנסת האוויר והוצאת האוויר אמורים להשתפר בזכות הסליפסטרים הזה והוצאת המאוורר 80mm שלא דחף אוויר בכלל, הטמפרטורה רק עלתה... לוח אם היה 34 מעלות עכשיו 37 מעלות... הדיסקים הקשיחים עלו במעלה או שתיים אבל עדיין ציפיתי ירידה בטמפרטורות ולא עליה. אני חושב אולי לא הרכ…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
עם מי אוציא OC גבוהה יותר בהתייחס להערות שהזכרתי בדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461648.msg3941709#msg3941709
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אהלן...רציתי לדעת מה דעתכם או נסיונכם על\עם הבלוק קרור מים הזה... הוא יותר טוב מבלוק קרור מים רגיל?הוא יותר אפקטיבי?..אני שואל כי יש לו צלעות נחושת שעובר בהם הנוזל ואם אני לא טועה הנוזל עובר גם בבלוק עצמו..כוונתי שנראה לי שהנוזל עובר גם בחלק הצמוד למעבד ממש...אם זה ככה אז הוא צריך להיות יותר אפקטיבי מבלוק קרור רגיל לא? השם הוא VOLCANO 4005 של THERMALTAK... הנה קישור לתמונה.. http://mcs.pc.pl/shop_img/thermaltake/volcano4005_2.jpg והנה עוד אחד.. http://www.4max.pl/images/extras/volcano4005big.jpg תודה לעונים ולילה טוב!.. אריאל
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ה 92 מ"מ וזה עם החיישן טמפ' ספסציפית. גם מבחינת רעש.
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי קירור סטוק של intel למעבד, והוא מחובר כמו שצריך. עכשיו לפני כמה ימים המחשב התחיל להשמיע רעש מוזר. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר לא מסתובב. נגעתי בו קצת ואז הוא התחיל לפעול והרעש נפסק. עכשיו לפעמים כשאני פותח את המחשב הכל רגיל, ולפעמים המאוורר פשוט לא מתחיל לזוז בלי נגיעה. בפעם האחרונה אפילו נגיעה לא הזיזה אותו, אז כיביתי והדלקתי ושוב נגעתי ואז הוא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתחיל להסתובב אוטומטית? (בדקתי את החיבור, הוא בסדר גמור ולא ניתן לחזק יותר) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היה לי את הלוח P5LD2-VM עד לפני שבועיים ואתמול החלטתי לעשות OC... עכשיו עומדות בפני 2 בעיות: 1. המעבד חזר עם טמפ' לא רגילה, כלומר גבוהה ממה שהיה לי לפני החלפת הלוח. 2. התחלתי בעשיית ה- OC עליתי ועליתי עד שהגעתי לבאס של 200 ואז התחילו הבעיות.. אני מקיש 200 בביוס עושה שמירה מפעיל את המחשב והוא ניתקע עוד בביוס... צריך לכבות להדליק ואז להוריד את האובר כי אם לא הוא יתקע שוב... העלתי מתחים שיחקתי עם הרבה דברים וכלום לא פותר לי את הבעיית קריסה הזאת... בבאס של 190 אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: http://i11.tinypic.com/3zkqgs7.jpg מה היא אומרת ואיך מתגברים עליה? יש לכם עצות? אם למישהו יש את הלוח הזה יכול לעזור לי, תודה
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-