עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by W0lverine,

מה ההיתרונות של סמארט פאן \ 2 מול מאורר ג'נריק רגיל וחביב ?

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  2. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp.html Big Typhoon ניצח ובגדול זלמן בהחלט צריכים לבדוק על מה הם מדברים לפני שהם מצהירים על קירור אוויר שביצועיו יותר טובים מקירור מים... עכשיו לכמה דברים ששמתי לב אליהם ב Big Typhoon : -אין מגע מספיק טוב בין פלטת הנחושת להיט פייפים וניתן לראות זאת... כיצד ניתן לפתור את בעיה זאת? ישנו איזה חומר טרמי שיעשה את העבודה? -בסיס הסינק אינו משוייף הייטב לכן המגע נחשב "כלא איכותי" האם מישהו ראה ממדידות של אנשים ששייפו את בסיס הסינק? -מישהו ניסה להחליף למאורר יותר חזק? [כי לא ראיתי שום ביקורת שבה שמו לסינק מאוורר יותר חזק...] ואם כן מה השיפור שהושג?

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  3. שלום קניתי לא מזמן GEFORCE 4 MX 420 של ASUS - ה- 8170 SE קיבלתי אותו ללא מאוורר (רק עם גוף קירור) שאלתי בחנות האם הוא באמת צריך להיות כך ואמרו לי שכן, וגם ראיתי שכך הוא מופיע על הקופסה שלו, האם זה בסדר??? ואם לא איזה מאוורר כדי לי להוסיף?

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  4. אני צריך קצת ייעוץ תשלחו לי הודעה פרטית

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by זאק,

יש לי 8800gts 640 mb במנוחה.. עם המאוורר שלו על 60 אחוז.. הוא על 65 מעלות.. זה נורמלי?

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר. מצטער שנאי פותח אתץ אותו ת'רד בשני מקומות פשוט אני לא יודע כל כך למה זה קשור אז.. מצטער.. ושוב תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  7. יש לי לוח של אינטל P965LT וה ICH שלו מתחמם בין 77 ל 80 מעלות (תלוי בטמפרטורת החדר). במאמץ זה קופץ ב10 מעלות. קראתי ברשת ומצאתי ש80 מעלות זה סביר בגלל שזה נמדד מחיישן מובנה על ICH עצמו ולא חיצוני ולכן זו טמפ' סבירה. ה ICH שלי יכול להגיע על ל 105 מעלות. יש לי גוף קרור קטן מאוד עליו ושמתי MX-1 עליו והוא מוליך חום מעולה. הבעיה שהוא רותח. 80 מעלות זה חם! רציתי להחליף אותו לגוף קרור שיפזר את החום בצורה יעילה יותר. האם יש המלצות לגוף קרור? תודה לעונים. עריכה: ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by Gam3r,

אני מעוניין בקניית מאורר נוסף למארז שלי כפי שצוין - בחלון יש מקום לעוד מאורר , למה הוא יהיה בדיוק על הכרטיס מסך והכרטיס הישן הלך אז לא רוצה עוד סיכונים . אם אפשר בבקשה המלצות על מאוררים מתאימים גודל 120mm , תודה !

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by eranisra,

שלום חברים, מזה שנתיים עבדתי עם אוברקלוק במחשב שלי למעבד (מ 2.2 ל 3.2) ואוברקלוק קטן לזכרונות, הכל עבד בצורה מעולה. בזמן האחרון שמתי לב שמשחקים עובדים אצלי פשוט נוראי (כבר בעצם בחודש חודשיים האחרונים) אשכרה הכל זז כאילו בתקיעות וזז נורא נורא לאט רוב הזמן, אז היום ביטלתי את האוברקלוק והכל בצורה הרבה יותר טובה - טוב לא חלק לגמרי בכל זאת זה מעבד בן 3 שנים אבל לפחות לא נתקע כמו כשהאוברקלוק היה מופעל, עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוק יותר קטן אך גם המחשב עבד נורא נורא לאט. מהי הסיבה לדבר?? אנא עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  10. עם 920 I7 וזכרון 3 גיגה ניתן להגיע לOC גבוהה כמו 4 GHZ ? וכמובן ווינדוס 32 BIT [move]לעונה נא להראות מבדקים ברשת שמצדיקים את תשובתו הודה [/move]

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by Alroit,

שלום אשמח אם תפנו אותי למאמרים על ביצוע OC למעבדי I7 סוף סוף קיבלתי את המע' החדשה לי מבוססת 950 ולוח UD7 של גיגהבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  12. המעבד שלי רותח!! גם SpeedFan וגם Coretemp טוענות שהמעבד שלי נמצא ב-85c! אני גם מרגיש שהמחשב שלי באמת נהיה איטי בחודשים האחרונים, ויש לו נטייה להרבה BSODים עכשיו, גוף קירור חדש ונוצץ כבר בדרכו אליי אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בבעיה פיזית של המעבד או של לוח האם? (ואני לא רוצה שתגידו שיכול להיות שזה לוח האם כי אם אני צריך להרכיב לבד עוד לוח אני אשתגע ) מדובר על מעבד קצת ישן, core2dou E6400. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by DarkLloth,

4 הליבות מ 55-60 מעלות ב OC של 3GHZ , טמפ' סבירות או גבוהות מידי ?

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by goldan,

היי המאוורר של המעבד שלי עובד סבבה הבעיה היא שהוא עושה המון רעש הוא מסתובב סביב 3500 RPM ועולה בשעות החמות גם ל4500 RPM זה ממש מרעיש יש איזה משהו שאני יכול לעשות \ להחליף אותו במאוורר הרבה יותר שקט ? או אפילו בכמה מאווררים שבסהכ יהיו יותר שקטים ? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף במחשב כי הוא גם ככה לא שווה יורת מידי.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  15. ב www.2cooltek.com מוכרים את AX-7 עם מאוורר שקט מאוד 21 דציבילים שזה אפילו פחות מהמאווררים של אינטל....... אומנם לאוברקלוקרים זה לא מספיק אבל למשתמש שרוצה שקט זה ממש מעולה. אפילו לא חייבים לתת לו אשראי, אפשר לשלוח כסף מזומן/צ'ק ואז הוא יישלח לכם את זה לארץ.....

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by ofir981988,

למעבד - core i5 750 tray, hd 4770, 4GB memory cooler master hyper tx3 או deepcool iceege 200? הבנתי כבר שה- alpine וה- freezer של arctic cooling מומלצים אבל אני חושב לקנות מהחנות cobra pc ואין להם שם אותם אז רציתי לשאול אם אלה ששאלתי למעלה מספיק טובים, ומי מהם יותר מומלץ?

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by ross,

יש לי מאורר stock של intel ומעבד core I5 2500. המעבד על 35 מעלות מקסימום והמאורר על 2000 סיבובים לדקה איך אני מוריד את הסיבובים ל-1000 (זה חיבור 4 פינים ללוח אם)

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by yotamavi,

איך הטמפ' של המחשב שלי במאמץ? נורמליות? מעבד :37 לוח אם: 36 כרטיס מסך: 62 (לא גבוה מדי?) דיסק קשיח: 42

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  19. שלום חבר'ה, מצאתי את זה: עכשיו לא ידעתי שזה גם מנמיך מתח, אם נגיד המעבד שלי עובד על 1.55V ואני מפעיל פונקצייה זו, הוא כל הזמן יטייל בין 1.350Vה לבין 1.55V - נכון? זה לא מסוכן? מקצר חיי מעבד? תודהץ

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by shlomi8,

תראו היה לי מאחורה למעלה במחשב מאורר 80 מ'מ שמוציא אויר קניתי מאורר 120 מ'מ שמתי אותו שיכניס אויר, ומקדימה למטה שמתי 2 מאווררים 80 ממ שכניסו שיוציאו אויר...אז בקיצור יש לי מאחורה למעלה 120 מכניס, ומקדימה למטה 2 שמוציאים זה בסדר? או להחליף משהו...

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by din707b,

שלום אנשים, התוכנה מטרת את מצס הטמפרטורה של לוח האם והעמבד בדיוק וללא בעיה. כמו מטרת את מהירות הסיבובים של מאוורר המעבד והמארז. הבעיה מתחילה כשאני בוחר בתפריט Q-FAN מה שאמור להתאים את מהירות סיבובי המאווררים בהתאם לנתוני הטמפרטורה. אלא שבפועלה ברגע שאני מפעיל את הפונקציה הזו אכן המאוורר של המעבד יורד מ- 3000 RPM ל0 1500 RPM וזה הגיוני בטמ' מעבד של 31 מע'. הבעיה היא במאוורר המארז - מאוור שבא עם מארז COMUCASE ברגע שאני בוחר מתוך ה- PC PROBE את הופציית ה- Q-FAN המאוורר של המארז משתגע מפסיק לעבוד לחלוטין ! אח"כ קובץ למהירויות קטנות של 800 RPM לשניות בודדות ושוב חוזר חלילה. והתוכנית מדווחת על כשל במאורר המארז והטמפרטורות של המארז והמאוורר עולות מייד. ניסיתי להוריד תוכנה מהאתר …

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  22. איזה מאוררים של 92 מ''מ הכי יעילים ושקיטים ל-P150 ? לינק לדיון לגבי מארז http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232710.0

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by sambusak,

שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by integral,

יש למישהו נתונים? כי היתרון במכפלה הוא רק 0.5 ל Q9450 , אבל מצד שני בגלל הקאש הכפול, הוא אמור להתחמם משמעותית יותר. (חוץ מהלינק הזה: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=47943 )

• 8 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים