אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אוקי, יהיה לי Q9300, אני הולך לעשות OC כנראה חזק, המארז הוא Tempest. מה הקירור הכי מומלץ בשבילי? תקציב 600.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בבקרוב אני מקבל מחשב חדש: AMD Athlon 64 3500+ @ Thermaltake Bigtyphoon Gigabyte K8N Pro SLI @ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT @ WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK @ HEC 480V ACE אוקי ורציתי לדעת עם המאווררים שמגיעים עם המארז מספיקים ? איך הגוף קירור של המעבד? והאם הקירור מספיק בשביל לקרר את החלקים אחרי OC ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.matbe.com%2Factualites%2F14200%2Fzalman-cnps9700-led%2F&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8 ספינת הדגל החדשה של זלמן עתידה להתבסס על אותו מודל של ה9500 הישן והטוב, אך הפעם בגירסת 110 מ"מ. בהתאם לזאת, הגדלת הקירור מעלה את משקלו ל764 גרם. כמו-כן, ובהמשך לטרנד שהתחילה TT, זלמן משמיטה את התמיכה בסוקט 478 ותומכת מעתה בסוקטים 775/754/939/940/AM2 בלבד. חידוש נוסף שמביא עימו ה9700 הוא מאוורר בעל טווח מהירויות רחב יותר (1250-2800RPM לעומת 1350-2600RPM בדגם הקיים) אם כי רועש יותר מאחיו בקוטר 92 מ"מ, במהירות מינימלית ומקסימלית גם יחד. סביר להניח שהסיבה לכך היא קיומם של קירורים חרישיים רבים מבית זלמן, ולכן החברה בחרה הפעם לג…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בבקרת מאווררים של מחשב לשימוש אחר (לא במחשב) כמו Thermaltake HardCano 13 השאלה היא האם אפשר להפעיל ללא חיבור למחשב והאם ניתן לכוון ידנית לטמפרטורה מסויימת ברכות לעונים
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך מדגם sparkle Nidia Geforce GTX460 super oc 2GB אשר לאחר קנייתו החלטתי לצרף לו קירור חדש אשר הוכב עליו ע"י מסוג Gelid Icy Rev.2 לצערי הקירור אומנם אחד המוצלחים ביותר בתחום קירורי האוויר לכרטיס מסך אך המאווררים שלו תמיד על מקסימום RPM ורציתי לדעת האם מישו נתקל בדבר ויודע האם ישנה דרך לפתור את זה? יש לציין כי נעשה כבר ניסיון עם תוכנות כאלה ואחרות אך ללא הצלחה (כגון: msi aftrburn/riva tune/speed fan) וכו, אך בכל פעם המאווררים נשארים על RPM גבוהה אשר לצערי גם גורם לרעש דיי מציק. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אני כבר עובד עצות ולא מצאתי אפילו פיתרון אחד לתופעה... אך עם זאת גם ממש לא בא לי לחזור לקירור סטוק של הכרטיס מסך. אודה לערתכם והושעתכם במקרה…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
התחדשתי בלוח מדגם ג'יגהבייט מחוברים אליו 3 מאווררים למארז ועוד מאוורר מעבד. כאשר הדלקתי את המחשב כולם עבדו בפול עוצמה והמחשב כמעט המריא. ניסיתי לכוון אותם בכל אופציה אפשרית בביוס ... ושום דבר לא נראה שבאמת מכוון אותם. כל הזמן נשארים על פול , יש למישהו פיתרון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות ל4 חיישני טמפ' ו4 מאווררים, איפה כדאי לי לשים את החיישנים? אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך ו.....? בנוסף איך הכי טוב לשים את החיישן טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך? על ההיטסינק בצידי המעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
איזה בקרת מאוררים כדאי לקנות? חשבתי על TermalTake עם סדרת ה- HardCano שלה. שווה? איזה כדאי? מצטער אם אני לא יענה ישר, יכול להיות שאני לא יהיה בפורום. אשמח אם תשאירו הודעות. [glow=blue,2,300]בתודה מראש[/glow]
-
- 14 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום הסיפור בקצרה (לא ממש קריטי לשאלה, אבל אולי מישהו ילמד ממנו לקח) - הסרתי את הקירור של המעבד במחשב שלי (סוקט 775, קירור סטוק של אינטל) לאחר כ-6 שנים, אך כאשר רציתי להחזירו לא הצלחתי. מסתבר שתופסני הפלסטיק הלבנים שנכנסים לחורים בלוח איבדו את האלסטיות שלהם (הם התרחבו) ולא הצלחתי בשום אופן למקמם מול החורים, כך שלחיצה על החלק העליון שלהם (הפלסטיק השחור) תנעל אותם במקום. שיחקתי עם זה הרבה זמן, ואפילו פירקתי את הלוח במטרה לנסות ליישר את התופסנים מול החורים, אך ללא הועיל. בסופו של דבר אחד התופסנים האלו נשבר והייתי צריך לקנות קירור חדש (כן, דפקו אותי - קירור סטוק של אינטל לסוקט 775 עלה לי 79 ש"ח, אבל לא הייתה לי ברירה). לפיכך החלטתי שמהיום אני מעדיף להתעסק עם קירו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הטמפרטורות שלי במנוחה עם AC7 PRO עומדות על 50 מעלות כאשר המעבד על 2.95 (הOC הכרחי להרגלי העיסוק במחשב) ובמאמץ על 70. עדיפות מוחלטת שהקירור יהיה מKSP (קרוב לבית והתנסות סבבה עם החברה). נא לא להמליץ על פתרונות עם הקירור המקורי, נראה לי שעם מארז כמו שלי לא אמורה להיות בעיה עם הסירקולציה. תודה ושבוע טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לראות כמה הטמפרוטורה של הכרטיס קניתי מחשב כרטיס מסך HD4870 512MB בEVEREST לא מופיע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוהצ לעשות OC למחשב הישן שלי ( שנה אחת ) ואני צריך מדריך שינחה אותי, אין לי מושג בזה לא מתכנן OC חייתי, רק אחד נחמד ל Q6600 שלי
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש את החלקים הבאים ואני רוצה לדעת איזה הכי כדי וכמה יעלה .. אז ככה : מארז יפה ומקרר גוף קירור סוקט 775 ספק כוח מינימום 550W 2GB זיכרון 800MHZ של איזה חברה הכי כדי לי לקחת את הדברים האלו ? ושיהיה גג 1000 ש"ח .. עם צריך אז 100 או 200 שקל לכאן או לכאן ..
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לשאול איך כדי לי לסדר את המאווררים במארז שלי.... אז ככה... יש לי שלושה של 80 MM (רק שניים מותקנים)... ועוד שניים קטנים של 50MM שמכניסים אוויר מהקדימה.. (זה מין מודינג קטן שעשיתי... שמתי את שני הקטנים (50MM) במקום של הכונן תקליטונים (1.44)... רציתי לשאול איך לסדר את כל המאווררים ביחד ככה שהתוצאה תיהיה קרירה ביותר... תודה רבה רבה ... נ.ב ... אני מאד אשמח אם מישהו אוכל לתת לי את המסנג'ר שלו כדי ליוכל לעזור לי להתחיל את התחליך של ה OC שאני רוצה לעשות... וגם בקשר למאווררים... דניאל
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
טוב, הנה קירור מים שיש לי כרגע לקנייה, ואני רוצה לדעת אם אפשר לקחת משהו יותר טוב במחיר כזה פחות או יותר יותר זה גג עוד 100$, ולשאלה שלי, כמה GHZ בערך אני יוכל לעשות עם הקירור שאתם תציעו וכמה עם מה שאני מציע, אם זה לא אפשרי לדעת, תגידו לי בבקשה. טוב, הנה המפרט + קירור המים שאני מתכנן לקנות : Intel Core 2 Extreme QX9770 Yorkfield 3.2GHz 12MB L2 Cache LGA 775 136W Quad-Core Processor - retail http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115051 1459.99$ ASUS Rampage Extreme LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131334 $389.99 SAMSUNG HD642JJ 640GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive (Bare Drive)…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אפשר עזרה בעניין הזה בבקשה כי אני צריך לדעת מה המהירות המקסימלית של הליבה שלי מה הטמפרטורה המקסימלית שלה ואי אני עושה את זה יש לי : -580GTX 1.5GB (הגרסה עם הקירור המגובר שזה 3 מאווררים וקירור נוזלי) -I-7 2600 -8GB ram DDR3 kingston 1333MHZ -וספק כוח thermaltake 750w תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בטעות שברתי את הקליפסים של המאוורר לקירור.. ואני מחפש קירור פשוט עד 70 שקל ... משהו שיחזיק הרבה זמן ויקרר את המעבד טוב ...וכמובן שלא ירעיש אשמח לקבל הצעות לקירור זול וטוב.. אם צריך עוד פרטים תשאלו..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי Hard Disk בשם Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS והוא מגיע לי ל - 47 מעלות וזה לא טוב (כפי שאמרו לי ) .המארז שלי מאוורר ואפילו שמתי מתחתיו (דיסק קשיח) מאוורר 80 מ"מ וזה לא הוריד את הטמפרטורה שלו אז ניסיתי לשים מעליו וגם לא עזר . איזה גוף קירור הכי טוב אני יכול לקנות עד 100 ש"ח (שקל לא יותר) ולא קשה להרכבה ?.. קחו אחד מהרשימה של האתר הזה (פנדה מחשבים): http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_1149 תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס המסך הזה בגירסאת הקירור הרגילה שלו, זאת אומרת לא Dual-X, הכרטיס מתחמם לדעתי מהר והמאורר מרעיש כשאני מפעיל משחקים. אני רוצה קירור שאחריו יהיה לי ראש שקט, שוואלה - הכל טוב, וכמובן חווית משחק שקטה בלי רעשים מיותרים מהמאורר של הכרטיס .. תראו בתכלס .. אני גם עושה OC, אבל לא מטורף עד הסוף, אני יעשה בינוני בלי העלאת מתחים בנתיים כי המחשב והכרטיס חדשים ואין צורך סתם מעכשיו.. הם נותנים ביצועים טובים מאוד. אז, המלצות? אני חושב לקחת את הARTIC EXTREME, הבעיה היחידה זה שהוא עולה איזה 350 שקל.. וזה דיי הרבה בתכלס ..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאורר בצד שמאל של המארז .. גודל 92 MM אם אני לא טועה.. 2) שיהיה שקט ויספק ביצועים טובים (הוא מול הכרטיס מסך) 3) תקציב : 90-100 ש''ח 4) שאלה: הוא יחובר ישירות לספק ?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני צריך קירור מטורף למעבד .. אמרו לי לרדת מקירור מים כי יש דליפות ליפעמים איזה המלצות יש לכם ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בבקשה סרטוט פנימי של בלוק קירור במים אידאלי רוצה להכין אחד
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי אני צריך למראז שלי שני מאווררים 12 ס''מ שקטים וזולים סביבות 40-50 לאחד אחד לקדימה ואחד לצד עכשיו יש לי אחד אחורי שמוציא אוויר הקדמי רצוי שיכניס כמובן והזה בצד יהיה על הכ''מ ככה שאני לא יודע אם הוא צריך להכניס או להוציא את השאלה הזו אני משאיר למומחים פה אין חברה מועדפת אך יש רצון לחברה אמינה כמו scyth artic וכו'
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את ה EasyTune6 והיא נראית תוכנה מעולה אבל היא תומכת רק בלוחות P43/P45 של GB יש לי לוח Asus P5KPL-CM שאר הנתונים: Intel Pentium 4 @ 3.03Ghz עם קירור סטוק 3GB RAM (סטיק 2 ג'יגה של PQI, עוד סטיק ג'יגה של קינגסטון, שניהם 667MHZ) כרטיס מסך Club3D 9500GT 512MB ספק ג'נרי 500W TZAG ELITE שמחזיק לי את המערכת בלי בעיה אז אני רוצה תוכנה שאפשר לעשות OC דרך הווינדוס אבל משהו קטן כי אני עם קירור סטוק ומעבד 90NM מסוג פרסקוט שמתחממים בקלות (הטמפ' המנוחה היא 43-46) אז אני רוצה OC קטנצ'יק ל-3.3 בערך.. יש תוכנה שמתאימה ללוח שלי?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
קצת מידע העל הכרטיס nVIDIA GeForce 8400 GS (Leadtek WinFast PX8400 GS) Video Adapter nVIDIA GeForce 8400 GS 3D Accelerator Video Adapter Properties: Device Description WinFast PX8400 GS TDH(NVIDIA) Adapter String GeForce 8400 GS BIOS String Version 60.86.4A.00.68 Chip Type GeForce 8400 GS DAC Type Integrated RAMDAC Installed Drivers nv4_disp (6.14.11.5822 - nVIDIA ForceWare 158.22) Memory Size 512 MB אם אפשר הסבר מהתחלה כי אין לי מושג איך עושים את זה תודה למי שעוזר :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-