עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SubX,

הכרטיס נקי ממודים הכנה לvgpu mod בזמן בדיקות.. עיצוב פלסטי ;D תוצאות 3dmark : 2005 (עם 256MB , ללא VDD מוד לצ'יפסט , עדכונים בעתיד) 2003 (לפני המוד , עדכונים בעתיד) 2001 (לפני המוד , עדכונים בעתיד)

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by IlyaN,

אני מעוניין לרכוש מאורר חדש למארז ואני רוצה לחבר אותו לחיבור הSYS_FAN, הכין שכרגע המאורר של הספק שלי מחובר. ניסיתי להשאיר אותו פנוי והמחשב נותן צפצוף אזהרה אבל אני רואה שהמאורר של הספק ממשיך לפעול. האפ הכרחי להשאיר אותו מחובר או שזה רק לצורך נוחות של שליטה על RPM?

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  3. אהלן...רציתי לדעת מה דעתכם או נסיונכם על\עם הבלוק קרור מים הזה... הוא יותר טוב מבלוק קרור מים רגיל?הוא יותר אפקטיבי?..אני שואל כי יש לו צלעות נחושת שעובר בהם הנוזל ואם אני לא טועה הנוזל עובר גם בבלוק עצמו..כוונתי שנראה לי שהנוזל עובר גם בחלק הצמוד למעבד ממש...אם זה ככה אז הוא צריך להיות יותר אפקטיבי מבלוק קרור רגיל לא? השם הוא VOLCANO 4005 של THERMALTAK... הנה קישור לתמונה.. http://mcs.pc.pl/shop_img/thermaltake/volcano4005_2.jpg והנה עוד אחד.. http://www.4max.pl/images/extras/volcano4005big.jpg תודה לעונים ולילה טוב!.. אריאל

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  4. סתכלו על הטמפרטורות: Temperatures: CPU 57 °C (135 °F) GPU 62 °C (144 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 54 °C (129 °F) WDC WD1600JB-00REA0 36 °C (97 °F) אני ממש ממש ממש לא מבין מה הולך פה. פתחתי את המארז וסידרתי את החוטים (אל תדאגו, כמו שצריך, חנות מחשבים עשתה לי את זה) מרחתי משחה תרמית, ניקיתי את כול האבק עם ספריי לחץ אוויר.. שום דבר לא עוזר. מה עושים עכשיו? אני רוצה להוריד את הטמפרטורות של הכרטיס מסך כי זה מטורף.. אני לא רוצה לחשוב מה קורה כשאני רואה סרט או משהו. בקיצור מה אפשר עוד לעשות? לפי מה שאמרו לי, לא כדאי לשים מאוורר לכרטיס מסך כי י…

• 15 תגובות
    • 910 צפיות
  5. שלום. ביצעתי OC למעבד שלי, וקיבלתי תוצאה של 4.12 ב CINBENCH 11.5 למחרת (היום), ביצעתי את הבדיקה שוב, על אותם הגדרות, והתוצאה ירדה ל 2.16. ההליך עצמו נראה מאוד איטי, ויש התעצלות כללית (כך נראה). עשיתי ריסטרט למחשב (לוודא שלא היה איזה הליך ברקע), והתוצאות זהות. אפשרות? תודה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  6. אהלן אנשים! נתחיל בנתונים : הלוח : ג'יגבייט 7vrxp הHSF : סטנדרטי - גודל 80 על 60 עם מאוורר 60 על 60 . הטמפ' במאמץ 57C , הרעש בלתי נסבל חשבתי להחליף גוף קירור אבל אני לא יודע מה יכנס ללוח בלי שהקבלים ליד הסוקט של המעבד יפריעו - הקבלים נמצאים במרחק של חצי ס"מ מגוף קירור. אני מעוניין בV9 אבל אני לא בטוח שהוא יכנס , V7 לא בא בחשבון (ואני לא יודע מה לגבי הגדולים כמו זלמן\ AX7) בקיצר? איזה גופי קירור יתאימו ללוח במידות? אני פשוט לא רוצה לקנות HSF ולהסתבך בהתקנתו ...

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by eyalben,

טוב, כחלק מהפראנוית חימום של המחשב שלי אני אספר את הסיפור המלא... שמתי סנסור חיצוני והנה הממצאים: 1. ההארד דיסק מגיע ל44 מעלות (הסנסור שלו טוען 46, לא קריטי) במאמץ 2. הסנסור של המעבד דפוק, הוא טועה רק ב20 מעלות, למטה, כלומר, הסנסור מראה 30 מעלות, המעבד על 50 מעלות עכשיו הנה הדבר המרגיז, אבא (כל המהנדסים האלו אוף :-( ) החליט שהוא מנסה לראות איפה הסנסור אולי אפשר להזיז אותו, אמרתי לו שלא, שאני בספק, בכל אופן, הוא הרים את הגוף קירור. ברגע שהוא הרים את הגוף קירור, רוב המשחה התרמית עלתה איתו, וחלק קטן ממנה נשאר על הלוח אם, קצת פחות קריטי אם מחזירים את הגוף קירור בדיוק לאותו המקום. ואז אבא הסתכל וחשב לעצמו: "הממ משחה תרמית" ונגע בה . לא נגיעה רצינית, אבל בהתחשב בכמות שיש שם (כל…

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by aviv5g,

מפרט: לוח אם : ASUS P5QC מעבד:E8400 כ.מסך:260GTX GAINWAR (3GB RAM (3*1 של סמסונג PC2-6400 קירור למעבד :ThermalTake Bigtyp14Pro CPU Fan ספק כוח :Enermax PRO82+ Series 525W מבחינת קירור מארז אני מסודר 4 מאוררים גדולים 2 עליונים 1תחתון ואחד בצד לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע מבחינת ביצועים

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by Danix60,

קניתי Ultra 120 eXtreme אבל אני רוצה לקנות את הIFX אבל שמעו מה הבעיה, אין לי אפשרות להשיג את המתאם לAM2 ואני מזה נואש אני מאוד רוצה את הקירור ואתם יודעים את זה. יש מצב אתם עוזרים לי למצוא את הברגים,מתאם כאילו מתחת ללוח ומעל הלוח זה מה שאני . BackPlate ....שיגיע הכל.

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by DarkLloth,

4 הליבות מ 55-60 מעלות ב OC של 3GHZ , טמפ' סבירות או גבוהות מידי ?

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  11. ברשותי e5200@3.8Ghz-Freezer 7 pro DFI LANPARTY UT t2r p35 2X2GB Gskill DDRII 1066MHZ HK המערכת שלי יציבה על 3.8GHZ בלי הוספה של מתח לליבה בינתים,למרות שאני מתכנן להוסיף אולי מעט בכל מקרה כי מדובר בתדר גבולי מאוד... רציתי להדעת אם ביטול אפשרויות הC1E וEIST חשובות אחרי ביצוע האוברקלוק[כשהוא יציב] ולפניו.. אני יודע מהן האפשרויות הנ"ל ותכלס הדאגה היחידה שלי היא בזבוז מיותר של חשמל בידי המעבד. מדובר בהבדל משמעותי של צריכת חשמל בין אם האפשרויות הנ"ל עובדות או לא? כמו כן, יש טעם להשאיר אותן מבוטלות גם בגמר בדיקות היציבות,כשהמחשב עובד כראוי? ידוע לי שרצוי לבטל את האפשרויות לפני ביצוע ההמהרה בשביל יציבות בבדיקות, וזה מה שאני עושה. אבל נראה לי מוזר העיניין הזה.. באמת רצוי לבטלן או …

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by arkadur,

רכשתי היום כרטיס נוסף, כדי ליצור את מערך הCF לו ייחלתי זמן רב אני מגיע לבית, פותח את האריזה, ולהפתעתי, אני מקבל כרטיס כחול במקום אדום, וקירור שונה שאני מעמיד את הכרטיסים זה לצד זה, אני שם לב שהם שונים במבנה שלהם הכרטיס "החדש" קצר יותר, ורחב יותר כעיקרון, אני צריך להזמין לכרטיסים בלוקים לקירור מים, השאלה היא כזאת הליבה נמצאת במקום שונה בכל כרטיס, אני מאוד חושש שהשוני יעשה לי בעיות דעתכם בעניין? אגב, האם יש עוד שינויים בכרטיסים מלבד הצבע והגודל? עוד עוד

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  13. אני מחפש מאורר בגדול 120 מ"מ עד עכשיו מצאתי את המאורר הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999127 שלפי מה שקראתי באתר הוא הכי שקט אבל מהביקרות הבנתי שהוא לא כל כך שקט . בקיצור אני מחפש מאורר שקט אבל שיכניס גם הרבה אוויר! האם הבחירה שלי טובה או שיש משהו יותר טוב. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 909 צפיות
  14. שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חם כך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב? תודה

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by nyquist,

מעבד PRESCOTT 3.2GHZ 478. החלפתי את קירור הSTOCK שנגמר במאוורר ‏Super Silent 4 Ultra TC של Arctic Cooling. יש למארז את השרוול שמכרו בזמנו עם הPRESCOTT בגלל שהוא התחמם. בגלל שהמאוורר החדש יותר גבוה מהקודם כשהמארז סגור השרוול לוחץ על המאוורר החדש. חשבתי לחתוך חלק מהשרוול- מה צריך להיות המרחק בין השרוול למאוורר כדי לקבל קירור אופטימלי? ישנו גם מאוורר של המארז ב90 מעלות למאוורר המעבד(צמוד לדופן האחורית)

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  16. החבר הדפוק שלי נתן מכה למאורר שעל הלוח אם המאורר המקורי של הלוח ! המאורר הפסיק לפעול ! ניסיתי הכול כלום לא עוזר ! השאלה היא מה אני יכול לעשות אפשר לקנות מאורר חדש ללוח אם אפשר בכלל להחליף מאורר עם כן אז איך ?< אתם יכולים בבקשה לתת לי לינקים למאוררים שאני צריך צריך ? איזה הכי טוב כי עם כבר אני קונה אז אני יקנה אחד טוב 1 ושוב מדובר במאורר שעל הלוח אם לא במאורר של המעבד !! בבקשה אני רוצה להזמין מחר ! זאת בתמונה של המאורר שאני צריך !! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632116152420893090-untitled.jpg

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by --Adidas,

קניתי את המעבד הזה שהוא הגיע אליי עם אוברקלוק ל 3.6 אבל איכשהו איפסתי את זה(תאמיני לי לא יודע מה לחצתי כנראה משהו בהתחלה שהמחשב עולה) החנות כבר לא תחזיר את האוברקלוק או ששווה לנסות ? אז בבקשה מדריכים תוכנות וטיפים יתקבלו בברכה ועוד משהו שאני בודק בתוכנה של ה cpu מופיע לי פעם 2000nhz ופעם 3000mhz למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אני רוצה לבנות פאן קונטרול ואמרו לי שהמדריך של Anad Tech אפשר את המדריך בבקשה. ועוד כמה שאלות אמרו לי שאפשר לבנות פאו קונטרול עם 7V-12V זה עם הוספת נגדים ואפשר עם "ריאובאס עם נגדים משתנים???" מה זה לעזעזל?????????? תודה

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  19. שלום. מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי כרטיס מסך 8400GS, שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד. בתכלס אני לא צריך שום יכולות עיבוד גרפיות במחשב, אבל טוב לי שיש לו יציאת DVI. האם אפשר לקנות מאוורר פשוט ולהחליף אותו? (מה שמעניין אותי זה גם החיבור שלו לכרטיס עצמו, אני רואה פה רק 2 גידים). המידות של המאוורר הן 5 ס"מ על 6.5 ס"מ. לא מצאתי משהו בגודל דומה, ואין לי הרבה מקום לחרוג ממנו בתוך המארז. האם משהו כזה יתאים? תודה!

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  20. שלום, היום אחים שלי אמרו לי שהיתה הפסקת חשמל. בכל מקרה, הכרטיס מסך שלי 8600GT בעל 2 DVI יציאות. השמאלית מהן שעבדתי בה כל הזמן עד עכשיו פתאום הפסיקה להגיב במפתיע, וזאת לאחר שאחים שלי הדליקו את המחשב, המחשב הגיע לעשות POST ונתקע במסך בחירת וינדוס 7 או XP וכו'... בכל מקרה, עשו RESET והמחשב הפסיק להגיב, עד שהחלפתי את החיבור ליציאה DVI השניה שקיימת על הכרטיס. ראיתי שהמחשב איפס הגדרות OC, החזרתי OC של המעבד חזרה ל 330 FSB, המחשב עולה כרגיל, שוב מגיע לבחירת וינדוס ועושה רידט בעצמו, ומאפס לי את ההגדרות של ה OC שוב. מדוע זה קורה? עד כה לא היתה לי שום בעיה עם OC, הורדתי FSB חזרה ל 320, ושוב עושה את אותה הבעיה. החזרתי למקור (200), המחשב עולה כרגיל. אין בעיית טמ"פ, המחשב לא עובר את ה…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על הקירור הבא:Thermaltake Big Typhoon VX http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=3005&p=2 ולדעת עד כמה הקירור הזה באמת טוב ויעזור לי להוריד מעלות במחשב... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by nehmia,

איך עושים אוהרקלוק לשני הכרטיסים ביחד או לכל אחד לחוד?

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by Shay_a,

שלום, אני צריך לקנות קירור טוב ל-Q6600, אחרי שקירור הנוכחי שלי נהרס... חשבתי על Arctic Cooling Freezer - 7 או EXTREME, מה כדאי למעבד שכרגע ללא OC, אך ייתכן ובעתיד יהיה? אם יש המלצות לקירור טוב עד 250₪, אשמח לשמוע. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by oceans68,

ש לי Q6600 - עם קרור מקורי של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  25. http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=80&data=4&disc= [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.