אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה, אני מנסה לעשות פה oc למערכת. אז ככה: Intel Pentium 3 800EB MHZ Asus P3V4X MOBO Voodoo 5 agp 256 MB SDRAM 3-3-3-6 אז אני מנסה לעשות oc, אבל המכפיל שלי נעול.. העלתי את הבאס מ133 ל140, אז קיבלתי 840 מה"ץ, המכפיל הוא 6, כמו שהבנתם. ראיתי שהלוח יכול לאפשר מכפיל של עד 8, אבל הוא נעול בלוח, אני לא יכול לגעת בו. אני יכול להעלות fsb עד 150, אבל שוב, המטרה שלי היא לפתוח את המכפיל.. האם יש אפשרות כזאת? האם יש איזשהו מוד שאני יכול לעשות בשביל לפתוח את המכפיל? הקירור הוא קירור סטוק, אגב, אבל אני לא חושב שתהיה איתו בעיה. הזכרון עובד כרגע על 1\1 עם הבאס. אז מה אתם מציעים? נדב. עריכה: שכחתי להוסיף, יש לי אפשרות לשנות מתח עד ל1.95. הסטוק הוא 1.65, מתי אני אמור להתחיל להעלות אותו, א…
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אם אני יוציא את המאוורר של המעבד בשביל לנקות יכול להגרם נזק כל שהוא?(שהמחשב כבוי כמובן) אחרי זה יכולה להיות בעיה בהחזרת המאוורר? הכמו קלפסים האלה שתופסים אותו צריך למשוך אותם ואז הוא משחרר את המעבד? אני פשוט לא רוצה לעשות משהו שיעשה נזק... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב טוב בחודש-חודשיים הקרובים אני מתכנן לעשות מודינג למארז לפחות רציתי לשאול מה הגודל של המארזים הבאים: 1) enermax fs-710B 2) chieftech dx-01BD 3) chieftech da-01BD 4) chieftech ax-01SLD (זה עם החלון מובנה) בנוסף רציתי לדעת איזה ספק מומלץ לcheiftech? איך אפשר להוסיף חלון? כמה עולה קתודה? כמה עולים מאוררים טובים ושקטים למארז (בצד ולמעלה-120mm, מלפנים ומאחור- 80mm) האם יש טעם לקנות את המאוררים עם הלדים של ANTEC או שעדיף לקנות שקופים של ENERMAX ולהוסיף לדים? איך עושים את זה? אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח לשמוע. תודה רבה :spin3: :spin3:
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי הגיע E2180 DS3L P31 והזכרונות אמורים להיות Dual kit 2GB G.SKILL 800Mhz cl4 אך הזיכרונות שברשותי כרגע הם של Kingston 667mhz 1gb עם קירור של TUNIQ אני לא מצליח להגיע לבאס של 370 וגם אפילו אם אני יורד למכפלה של9 המתח אצלי בביוס הוא על 1.6 והוא מקבל רק 1.55 והאפשרות הבאה היא לתת 1.8 שזה יתן לי 1.75 שזה לא הייתי רוצה הטמפ' היא 26 בערך בלי מאמץ. העלתי את המתח לזיכרון ב0.2 וגם את הFSB ב0.2 וגם את הMCM ב0.2 וזה לא עוזר יכול להיות שאני מוגבל בגלל הזיכרון? יעזור אולי אם אני יעדכן את הביוס? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
עשיתי OC לPENTIUM 4 WILLAMTE CORE 1.7 הבאתי אותו ל 2100 עכשיו הטמפ' במנוחה זה 25 ובמאמץ 40 זה גבוהה מדי במאמץ או שאני יכול לסחוט ממנו עוד קצת OC?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות oc ל 9600xt של שפריר כשלא הוספתי שום קירור והמאוור היחיד שיש לו זה מה שהוא בא איתו? כשאני אומר oc זה רק להעלות את ה core וה memory שנמצאים לי עכשיו על 500/250 דרך אגב יש לי 9600xt עם 256 מגה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם אני מתכנן בניית מחשב ומתעניין בלוח הנ"ל ביחד עם סמפרון 2800 סטיק של 1 gb ועוד סטיק של 512 הזכרונות של סאמסונג , (לצערי אין באפשרותי להשקיע בזכרון יותר רציני ל-oc) היה למישהו איזה ניסיון עם הלוח באובר קלוקינג ? אני קורא חוות דעת דיי מנוגדות עליו באינטרנט חלק הגיעו לבאסים של 280 ויותר ואחרים בקושי עברו את ה-210 . נ.ב האם לצפות לאיזה שהם בעיות עם 1.5 גיגה בשני סטיקים ובקר הזכרון במעבד ? תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי קצת חפירות אני מבין שהם די דומים מבחינת הביצועים. המעבד יהיה i5 2500k והלוח אם כנראה Asrock z68 Pro3 לגבי המארז עדיין לא החלטתי. ראיתי שהצלעות קירור של המאווררים האלה די ענקיות, זה ייכנס לכל מארז Midi Tower ? המטרה שלי בבחירת מאוורר זה לשמור על השקט כמה שיותר בתקציב שפוי 180-200 ש"ח. אני לוקח את הדגם של ה2500K ולכן נראה לי גם שרצוי לעשות OC מתישהו, אז הקירור צריך לעבוד טוב במידה ואתם מציעים משהו. אשמח ללמוד מנסיונכם והידע שלכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה נתחיל בכרטיס מסך... השתמשתי בתוכנה של ATI שיעשה לו משו עם הקלוק אוטומטית עכשיו הטמפ' נעה בין 48 ל65 במאמץ האם זה בסדר? שאני מוריד דברים בלילה לצורך העניין דברים חוקים לגמריי ;D האם יש איזה אפשרות לכבות נגיד את הכרטיס מסך כדי שלא סתם יעבוד כל הלילה? המסך אגב הוא הדל 24 אינץ' יכול להיות שיש קשר?! הנה הטמפרטורות של ה Guru http://i155.photobucket.com/albums/s287/dor17/temp-1.jpg נורמליות? הקירור של המעבד (E6600( האו הקירור הרגיל אבל אני משדרג בקרוב לZALMAN 9500 AT מה עוד אפשר לעשות דרך הגורו לשפר את הביצועים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , את המפרט אפשר לראות בצד . 8800GT אחרי כשעת משחק cod 4 הגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה ב everst ultimate , האם תקין ?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את המארז CM690 ויש לי בתוכו עכשיו 4 מאוורים כולם 120MM אחד מלמטה,מקדימה,ממול לכרטיס מסך ומאחורי המארז . יש לי עוד 3 מקומות פנוים 2 מלמעלה ו1 מהצד ממול למעבד.אם אני יוסיף למקומות האלה עוד 3 מאווררים אז זה ישפר בהרבה את הטמפרטורה .ואני גם מתענין ל OC גדל יותר.יש בFOXPC שלוש מאווררים ב 90 שקל. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=739 המפרט שלי: AMD ATHLON 4400+ @ 2.8 CONNECT 3D ATI HD4850 AC EPOX MF4 J3 EZCOOL PS-1000 500WATT
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מערכת קירור מים bigwater 735 של thermaltake במדריך הרכבה רשום לחבר את המערכת בתצורה הזו: משאבה לבלוק, בלוק לרדיאטור, רדיאטור למיכל. השאלה שלי היא האם זו התצורה העדיפה? כי ההיגיון אומר לי שעדיף שהרדיאטור יזרים ישר לבלוק ומשם למכל (משאבה לרדיאטור, רדיאטור לבלוק, בלוק למיכל), ככה המים יגיעו קרירים ישר מהרדיאטור לבלוק, ולאחר שיתחממו בבלוק יספיקו להתקרר קצת במיכל, כיוון שטמפרטורות גבוהות יותר מתקרבות מהר יותר לטמפ' החדר. יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה אני אנסה את שני האופציות ואראה באילו מהם ממוצע הטמפ' הוא הכי נמוך, אבל עדיין אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי לי אין נסיון בנושא. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן כזה של Genius... עם מסך LCD עם עברית..... בגודל נחמד....! השאלה שלי (אם מישהו ידע לענות....) האם אפשרי לפרק אותו ולהשתמש בו למחשב ? אין לי מושג איזה בקר יש לו....
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי geforce 4 ממש גרוע העלתי לו את המהירוץ של הליבה מ-250 ל-375 ואת הזיכרון מ-270 ל-340 איך אני בודק כמה אחוז זה האובר קלוק הזה?
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי מחשב p4 1.8 (לוח אם p4s333 של asus) אני מעוניין להפוך אותו ל 2.0 (אם אפשר) אין לי ניסיון באוברקלוקינג... קראתי את כל המדריכים שיש פה ואני עדיין דיי מסתבך... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי במה להתחיל איך לעשות או לכוון אותי... תודה
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה מוזר למה אין לי רק את ה-V של המעבד, אלה רשום לי CORE VOLTAGE וזה דברים כאלה כל אחד משהו אחד, למה אני אמור להתייחס להעלת המתח למעבד שלי ? יש לי Q9550 וב-CPUZ מרא הלי שהוא ב- 1.25V על תדר סטוק
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לדוגמא מערכות קירור אוויר או מים?... יש לי מערכת קירור שבניתי בעצמי, עושה עבודה מעולה, 3 וונטות מחוברות והדוקות זו לזו, יושבת מעל הכרטיס, בגובה של קוביית לגו בערך... אבל לאמר לכם את האמת?, זה קצת חורני, סלוטייפ, ברזל, זה גם רוקד לפעמים בגלל שהקיבוע חלש... 2 אזיקונים סה''כ. האם יש קירור שיתלבש על הכרטיס שלי ? (מפרט בצד)... אם כן איכן קונים? מים או אויר, מוכן להשקיע עד 300 ש''ח...
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אני לא יודע כלום, אבל ממש ממש כלום אטומי ב- OverColocking ו- Modding, אבל אני רוצה להתחיל ללמוד. כל העיניין נראה לי ממש מגניב. משהו יכול לקשר אותי לחומר בנושאים, או להסביר בעצמו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב "מנועה מחשבים" ואני מחפש קירור למעבד .זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII leadtek GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System רציתי את ה FREEZER 7 PRO אבל אין אותו עכשו מה שאני מחפש זה קירור למעבד שיקרר טוב ושיהיה מאוד שקט **לא עושה OC ואין סיכוי שאני אעשה **
-
- 18 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אפשרי לעשות OC ל930 ברמה סבירה בלי להתעסק יותר מדי עם קירור אוויר נגיש של GOLDEN ORB 2 ומארז סופרנו עם הקירור סטוק מבלי לגרום לו לקריסה?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם מארז compucase 6a19 עם ספק 300W והוא מגיע עם מאורר אחד ואופציה לעוד אחד מקדימה. האם מומלץ להוסיף אותו או שזה סתם יוסיף לי רעש מיותר? לא מתוכנן oc. פירוט המחשב: E6300, כרטיס מסך 7300GT, דיסק קשיח 250GB, לוח אם 965P DS3, זיכרון 2GB, צורב DVD. בעתיד אולי יתווסף עוד HD.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ב +3.3V יש לי 2.62 והוא מזהיר אותי המחשב חדש! יש לי אותו שבוע! מה זה?
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את הaccelero s1 וcooler master hyper 212 שהזמנתי, ואני חושב שצריך לשפר טיפה את הסידור במארז. אלו הן התמונות של המארז. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image014tl3.jpg ניסיתי קצת לסדר את הכבלים, והעברתי חלק מהם מאחורה אבל זה לא נראה לי כל כך טוב ואשמח לאיזשהן הארות כאן. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image015ru5.jpg זה החלק העליון של המארז, אני לא יודע אם יש כל כך מה לשפר פה אבל כמובן אשמח להארות. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image017xk4.jpg זה השני מאווררים בצידו של המארז, אני לא יודע איזה לקחת ולהתקין על הקירור של הכרטיס מסך, לקנות עוד אחד אני לא חושב שאפשר כי אין לי עוד חיבורים פנויים בלוח אם. נ.ב:, אם צריך להוסיף עוד מאוו…
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-