אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מארז CM690II כרגע מותקנים בו 7 מאווררים 1 מקדימה מכניס אוויר 2 למעלה מוציא אוויר 1 מאחורה 2 מלמטה מכניסים אויר ו1מהצד מכניס אוויר . שתי שאלות , מהצד שמאחורי הלוח אם יש מקום למאוורר 8" השאלה אם כדאי להוסיף? זה יועיל במשהו משום מה יש לי פחד לשים שם מאוורר אולי מחוסר ניסיון זה נופל בדיוק על הברזל הזה של התושבת של המעבד מה אתם חושבים? לגבי המאווררים למטה שדוחפים אוויר על הכונן קשיח קניתי לאחרונה כרטיס מסך HD6870 שטרם הגיע צריך להגיע מחר המאווררים שלו פונים כלפי מטה הם מכניסים אויר או מוצאים? כדי שלא יהיה בינהם פעולה הפוכה ... מה לעשות ? הוספתי תמונה שווה אלף מילים ..... תודה על העזרה הוספתי לכידה של הטמפרטורה בCORETEMP איך היא נורמלית ? טובה ? אני גר באילת כבר 3…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף גוף קירור למעבד שלי שהיה יותר טוב,חשבתי לקנות את ה-SUNBEAM TUNIQ אבל בחנות הם רוצים 150 ש"ח על ההתקנה של הקירור החנות המליצה על קירור אחר,Thermaltake Big Typhoon VX מה אתם אומרים: איזה כדי לקנות? שווה במחיר ? על איזה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן מוכרים קליפסים למאוורר נוסף עבור NINJA באזור ת"א ? כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7589&ref_id=bazman האם ניתן לחבר ללוח האם בחיבור החשמל למאוורר, מפצל כדי להפעיל 2 מאווררים למעבד ? זה לא ישגע את החיישן הסל"ד / טמ"פ ? לגבי הערת היצרן הזו: For Ninja coolers, some 120mm fans, (Sflex or Ninja stocked fans) are ready for only "Intake dual fan position". Exhaust fan position for Ninja with Sflex or Ninja stocked fans, is quite difficult to mount (although possible). אני מבין שצריך מאוורר יעודי [הפוך] להוצאת אויר מהצד האחורי של ה NINJA , כזה עם ציר על החלק הקדמי (?) כדי שהמניפה לא תשתפשף בצלעות קירור ?! איפה מוצאים כזה, או…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מגיע ל 2700 על 1.35 ומגיע ל3000 עם 1.45 נקנה ב 900 שקל .. כמה אפשר למכור אותו?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי הרכבתי את הקירור הזה על המעבד החדש של 3570K ולאחר ההרכב ראיתי שיש קצת עיוות בלוח האם במקום של הפנל של כל החיבורים מאחור (עכבר,USB , קול וכ"ו) האם זה בסדר כך? חיברתי בדיוק לפי האוראות +צפיה בהרכבות ב you tube', הברגתי את ההברגות עד הסוף , אני קצת מודאג, מחר אני כבר יחליף את הפלטפורמה החדשה (3570K+לוח Z77 )
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר. מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים. ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב. וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ. הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך. ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה? BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz ה…
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני בודק את האופציה לבנות קירור מים למחשב חדש מבוסס I7. רציתי לדעת כמה אמורה לעלות מערכת כזאת בהנחה שאני מזמין מחו"ל את כל החלקים (בניגוד למערכת מוכנה קומפלט). אני אשמח לשמוע הצעות לגבי קירור למעבד ולכרטיס מסך (לצורך הדיון בואו נאמר שמדובר בGTX260) - אם הבנתי נכון זה נקרא 2 לופים (תקנו אותי אם טעיתי). אם מישהו אפילו נחמד ויכול להעלות לפה סוג של "מפרט" עם כל מה שצריך לקנות אני ממש אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה כשהווינדוס XP עלה ואחרי בערך חצי דקה קפא לעשר שניות ועשה ריסטרט. הווינדוס היה מבולגן ובכל מקרה רצינו להתקין מחדש, אז כבר הלכנו על התקנה מחדש בלי לנסות לדבג את הבעיה בתקווה שהבעיה היא במערכת ההפעלה. אחרי ההתקנה מחדש המחשב עבד רגיל כמה דקות, אבל הבעיה חזרה. התקנתי speedfan וראיתי שברגע שמפעילים אקספלורר או כמה אפליקציות אחרות, הכרטיס מסך מגיע ל70 מעלות ואז המחשב קופא. מדובר על Nvidia 7300GS, לא יודע של איזה יצרן (אני לא ליד המחשב). האם הצעד ההגיוני לעשות הוא להחליף את המאוורר של כרטיס מסך? או את כרטיס המסך באופן כללי? האם יכול להיות שהבעיה היא בכלל במקום אחר? תודה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה המהיריות הכי גבוהות שהגעתם אלייהם אם הכרטיס הזה ואיך אפשר לשפר אותו בצורה משמעותית אם צינורות פתוחים זה יעזור לי נורא תודה לכול המגיבים
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ברשתותי מעבד MAD ATHLON XP 1600 PLUS במהירות 1.4 מותקן עליו VOLCANO 6CU PLUS הטמפ של המעבד היא בערך 50 מעלות ולפי דעתי זה הרבה והטמפ של המראז בערך 26 מעלות שזה טוב השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד מאווררים או שעלי למרוח ARTIC SILVER 3 על המעבד ואז זה יוריד משמעותית את הטמפ של המעבד? ואם כן היכן אוכל למצוא הסבר איך למרוח את המשחה?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
PENTIUM 4 CEDAR MILL 631 65NM ASUS P5B DELUXE MOTHERBOARD זה לא אני, אבל יפה מאוד, לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מישהו מכיר חברה בשם AVC ? הציעו לי מפרט למחשב שכולל מאורר של החברה, הדגם הזה http://www.avc.com.cn/ediy/products/Xuan%20ice%20drum.htm, שמו ICE COLD קשה למצוא מידע על החברה ברשת, זו כנראה חברה סינית גדולה שמייצרת עבור כל מיני יצרנים. המאורר חלק ממפרט שכולל מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz לוח-אם GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 5570 1GB אחת הבעיות היא שבספציפיקאציות יש רשימה של מעבדים נתמכים, שה-Core i5 לא כלול בה, רק עד Core 2 Extreme, אבל אולי אין לזה משמאות. בקיצור כבר הבנתם שאני לא מבין בעינני קירור (וחומרה בכלל) ואני מבקש את אזרתכם: האם מישהו מכיר או שמע על החברה הנ"ל? מישהו שמבין יכול אולי להיסתכל על הנתו…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. בא לי לעשות איזה אוברקלוקינג לפנטיום 4 - 1400 שלי. אבל יש לי את הלוח של INTEL- GRIBALDI D850GB. ואין לי שם אפשרויות אוברקלוקינג בביוס. מישהו יודע על איזה דרך לעשות אובר? דרך איזה תוכנה חיצונית כמו שיש בכרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב והבנתי שהקירור הכי משתלם כיום הוא Sunbeam Tuniq Tower 120mm רציתי לשאול אם הוא יכנס במארז cm690 עם איורור כזה: 12 סמ למעלה מוציא אויר 12 סמ קדימה מכניס אויר 12 סמ אחורה מוציא אויר 12 סמ בצד מכניס אויר תודה לכם
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש קירור למעבד שלי (מעדיף כמובן קירור אוויר), ואשמח מאוד להצעות מכיוון ואני פחות מבין בעניין. המארז שלי הוא - LIAN-LI Full Tower Case PC-011 Dynamic RAZER מידות למאווררים (לפי היצרן) הם: (Top) 120mm x3 / 140mm x2(Option) (Side) 120mm x3(Option) (Bottom) 120mm x3 (Option) תודה רבה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
זה המבחר שיש בפנדה התקציב הוא עד 200 שקל מה שאומר שאפשר לבחור מכולם! אבל אני יודע שלא תמיד הכי יקר גם הכי טוב או לפכות לא משתלם אני רוצה את התמורה כי גדולה לכסף שלי! אני מזמין יחד עם עוד חבר אם זה עוזר לי אין חלון(!), ולחבר שלי יש הכרטיס שלי זה: (לא צריך להיות יפה) GIGABYTE RADEON 9800 PRO ושל חבר שלי: ג'יגה קיוב 9800 NP אין לי ליד הכרטיס כרטיס PCI כול שהו כך שאני יכול להרשות לעצמי לאבד אחד (כנ"ל גם חבר שלי) הקירור לא חייב להיות זהה אני אישית מחזיק בA64 עם ערכת השבים של VIA לאל אופצית נעילת ה PCI ואני רוצה לעשות OC עד שהכרטיס מסך שלי כבר לא יעמוד בזה לכן הקירור צריך להיות חזק מספיק תודה 3DVG סנוסף להשלמת המעגל אשמח אם תענו לי גם לא הנושא הזה כדיי לסגור מעגל שוב תודה
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מישהו מעבד איך אני יכל לדעת שהוא לא עשה לו OC (הוא אמר לי שלא אבל אני רוצה לבדוק)
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הכרטיס נקי ממודים הכנה לvgpu mod בזמן בדיקות.. עיצוב פלסטי ;D תוצאות 3dmark : 2005 (עם 256MB , ללא VDD מוד לצ'יפסט , עדכונים בעתיד) 2003 (לפני המוד , עדכונים בעתיד) 2001 (לפני המוד , עדכונים בעתיד)
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
סיימתי להרכחב את המחשב בשעה טובה, אבל התוכנות שמצורפות ללוח (GIGABYTE Z77X-D3H) לא תומכות בWIN8 התקנתי real temp שאני מכיר מהמחשב הקודם שלי, אבל אין לו ניטור ושליטה בFANs וגם הטמפרטורה שהוא מראה לי בזמן מאמץ נעה בטווח די רחב של 5 מעלות.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האברסט מראה לי 49 מעלות (לא במאמץ) שאני עושה ריסטארט הביוס מראה 33 אבל 4 תוכנות שונות בתוך הווינדוס מראות לי 49 אז או שזה צודק או שזה צודק לא יודע בכל אופן עכשיו זה 49 מעלות !! עם קירור של IGLOO 7200 LIGHT לא במאמץ !!! לגשת חזרה לחנות שיבדקו את העניין ? אולי שמו קצת מדיי משחה טרמית ? ...לא יודע מה בינתיים שמתי ישירות על המחשב מאוורר שולחן שמוריד לו את המעלות ב 15 ......
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
www.pchardware.co.il/docs/pd-73977067.htm www.pchardware.co.il/docs/pd235135224.htm אני לא מתכוון לOC חשוב שהיה שקט אם יש דעות נוספות אני אשמח תודה
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תפנו אותי למאמרים על ביצוע OC למעבדי I7 סוף סוף קיבלתי את המע' החדשה לי מבוססת 950 ולוח UD7 של גיגהבית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
מצאתי אותו בעת שיטוטי ברשת: http://www.2cooltek.com
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
התקנתי אותו היום והשאלה היא כשהמעבד חם הגוף אצמו לא אמור להיות גם כן חם? הטמפ מעבד בעומס 70 מעלות אבל אני נוגע בגוף קירור והוא בכלל לא חם- האם זה תקין?
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-