אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לחץ כאן כדי להגיע לתמונות כמובן מהאוסטרלים !! ולמי שאהב אז בטוח יאהב גם את זה (המון המון תמונות!!!)
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, כשרות לקהילה (ולעצמי) החלטתי לבנות את הקומבינצייה הנ''ל, גם כדי להראות לארים את האפשרות, או סתם לעניין. שיפור HD4850 ב120 שקלים: לא מזמן רכשתי את גרסת העיצוב הייחודית של SAPPHIRE לHD4850 בעלת קירור שונה: כאחד לכבר ראה את נפלאות ה S1 ב8600GT שלו החלטתי לנסות ב HD4850, למרות שאין שום מקור רשמי לכך שהS1 מתאים לHD4850 כבר ראיתי ברחבי הרשת את השילוב. אני מבהיר: לכל מי שרוצה להתקין את הקירור על הכרטיס או לבצע כל פעולה שקשורה למודינג, במקרים רבים האחריות על הכרטיס תוסר, ונדרש ידע בסיסי בביצוע הפעולות! הכרטיס שלי ללא גוף הקירור: לאחר מכן, התקנתי את ההיטסינקים כולל גוף הקירור של הליבה, היטסינק אחד הייתי צריך למקמם בקצה הצ'יפ כדי לתת להיטסינק הראשי לשבת בצורה מלאה,…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מדגם NVIDIA 6800GT 256 MB. והכרטיס שלי סובל מבעיית חום קשה מאוד. לפני איזה שנה אני בטעות עשיתי לו אובר קלוק גבוהה והוא לפעמים קרס. ובגלל שההיתי טיפש הגעתי למצב הזה שהכרטיס כבר נדפק בגלל החום והמעלות שלו עלו במצב מנוחה. ועכשיו הטמפרטורה שלו היא 60 מעלות במנוחה, וכאשר אני מפעיל משחק כבד ומשחק בו כמה דקות, אז המעלות פשוט עולות מהר מאוד והמשחק עובד בקירטועים ואחרי זה המשחב מבצע ריסט. וביטלתי את כל האובר קלוק עכשיו. יש לציין ששמתי שתי מאווררים שמכוונים אליו ויש עוד מאוורר של מעבד פנטיום שלוש שאני שמתי שם.(האמת הוא בקושי עוזר, לא ראיתי שהוא הוריד את המעלות). הנה תמונות של כל המארז עם המאווררים שמכוונים אליו: תמונה 1- http://img179.imageshack.us/img179/2643/…
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מאורר stock של intel ומעבד core I5 2500. המעבד על 35 מעלות מקסימום והמאורר על 2000 סיבובים לדקה איך אני מוריד את הסיבובים ל-1000 (זה חיבור 4 פינים ללוח אם)
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתכנן קירור מים, ואני רוצה שהבלוקים(3 כרגע) תמיד יקבלו מים ישר מהמיכל(יעני קרים ולא עברו בבלוק אחר לפני) הדרך היחידה והזולה שאפשר(שימוש במשאבה אחת עם מפצלים פשוט יהרוג את הזרם ויקרע את המשאבה) היא שימוש בכמה משאבות של 500 ליטר בשעה, טבולות, שעולות 60 שקל... התרשים: מיכל -> משאבה א' -> בלוק מעבד(אופציונלי) מיכל -> משאבה ב' -> בלוק ציפסט מיכל -> משאבה ג' -> בלוק כרטיס מסך מיכל -> משאבה ד'(משאבה של 300 ליטר) -> רדיאטורX1 ---> המשאבה חלשה כדי שהמים יעברו כמה שיותר לאט ברדיאטור... מיכל -> משאבה ה'(כנ"ל משאבה 300) -> רדיאטור 2X מדובר על מיכל בהכנה אישית, שהמארז פשוט יישב עליו, +- 5-8 ליטר...
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה ההיתרונות של סמארט פאן \ 2 מול מאורר ג'נריק רגיל וחביב ?
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני חדש בתחום של האובר קלוק ואני רוצה לעשות המהרה קלה למחשב שלי זה המפרט: הטורבו בוסט פועל והתדר של המעבד הוא 3.7GHZ אם זה משנה Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחר אמור להזמין אותו, ומעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל TUNIQ? אני צריך שהוא יסחוב את ה -E4300 שלי על 3.4GHZ OC. דעות של אנשים שיש להם ניסיון איתו יתקבלו בברכה P:
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון (יותר נכון שם של חברת זיכרונות)שיהיה בסטיק אחד של 512 במהירות 3200/400 התקציב הוא בסביבות ה-700, 750 גג...ומתוכנן OC קטלני לזכרונות...
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0037Volcano4005/cl-w0037.htm נראה כמו עוד ניסיון לשלב בין קירור מיים ואוויר במכה אחת אני מנבא שזה לא יהיה משהו
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ביוס שעדיין בגרסאת בטה שוחרר ללוחות GB שתומכים ACC (גרסא F5D) ניסיתי על ה720BE והMA770T-UD3P שלי והנה התוצאות http://eliad.org/viewer.php?id=1259720236.jpg http://eliad.org/uploads/1259777314.jpg
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר, אבל יש כללללללללללללללל דרך אחרת עקיפה? כל הדברים שאתם עושים עם הפינים ודברים אחרים בלוח אם ושינויים אפשר לעקוף איתם את המגבלה? בבקשה אני מתחנן אני מת רצח לעשות כבר למעבד הזקן הזה אובר קלוק. יש לי לוח אם D850GB ומעבד של אינטל ליבת הוויליאמט ה 1.7 גי'גה הרץ עם 100 מגה הרץ באס (X 4 400) ה 256 קאץ' טוב אני מניח שאתם יודעים אז קיצר יש איזה שהוא דבר? אני מתחנן שתגידו כן
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
תראו לי דברים בבקשה מה שעשיתם עם המארז ( מודינג וכו)
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדי איזה מבין ה3 הבאים הכי שקט? infinity scythe TT- V1 TT- Blue orb FX או שכולם חרטא? כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זה ולא רוצה אובר קלוק ולא כלום
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן מוכרים קליפסים למאוורר נוסף עבור NINJA באזור ת"א ? כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7589&ref_id=bazman האם ניתן לחבר ללוח האם בחיבור החשמל למאוורר, מפצל כדי להפעיל 2 מאווררים למעבד ? זה לא ישגע את החיישן הסל"ד / טמ"פ ? לגבי הערת היצרן הזו: For Ninja coolers, some 120mm fans, (Sflex or Ninja stocked fans) are ready for only "Intake dual fan position". Exhaust fan position for Ninja with Sflex or Ninja stocked fans, is quite difficult to mount (although possible). אני מבין שצריך מאוורר יעודי [הפוך] להוצאת אויר מהצד האחורי של ה NINJA , כזה עם ציר על החלק הקדמי (?) כדי שהמניפה לא תשתפשף בצלעות קירור ?! איפה מוצאים כזה, או…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
עריכה: אני יכול לייצב על 3.6GHZ עם תזמוני CL6 ומתח 1.3V למעבד אבל יש תופעה מוזרה. יש לי 3 סטקיים של ראם. שניים של 2 ג'יגה והשלישי זהה אך 1 ג'יגה. אני יכול לעשות פוסט עם הסטיק של הג'יגה ואני יכול לעשות פוסט עם שני הסטקי יםש ל2 ג'יגה אבל אני לא יכול לעשות פוסט לכולם ביחד. מה גם, כשאני מחבר את שני הסטיקים בזוג סלוטים אחד (של DC) עובד טוב אבל בשניים האחרים לא, והבעיה לא בסלוטים אני חושב כי בלי OC אין בעיה כזו. ניסיתי לתת עוד מתח לגשר הצפוני ולזכרונות אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?s=&threadid=166867&perpage=15&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן חברים מה ההבדלים בין גופי הקירור הנ"ל מבחינת שקט וביצועים? כמו כן האם מישהו מצא נתוני C/W לגבי הBIG TYPHOON חיפשתי רבות ולא מצאתי תודה ניר
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי בביוס אפשרות לעשות את הPCI\AGP ב 33.33\ 66.66 ויש לי AUTO האם כשאני עושה 33.33\ 66.66 זה נועל את הPCI\AGP הלוח הוא ASUS P4P800 SE ?
-
- 17 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלקמן: מארז antec p182 מעבד q9450 לוח asus p5e קירור למעבד ללא מאוורר thermallight ultra 120 אני משתמש בתוכנה של אסוס שבאה עם הלוח אם (הורדתי את הגרסא הכי חדשה מהרשת) לקריאת הטמפרטורות ואני מקבל את הטמפרטורות הבאות במנוחה מעבד 18 מעלות. לוח 40 מעלות. מילא שזה נראה לי הזוי שהמעבד יהיה ב 18 מעלות זה נראה לי מממש חם מדי שהלוח יהיה ב 40 מעלות. המערכת רצה ללא המהרה כלל. רעיונות מה יכול לגרום ללוח להיות כזה לוהט? אלי התוכנה דפוקה?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים, בעיה מטרידה במיוחד שארצה להפנות אליכם. ניסיתי לפרט כמה שיותר ע"מ לתת תמונה מלאה. אם אפשר – תשובות שלכם או שאלות לא לנסח במונחים טכניים יותר מדי מורכבים, הכותב אינו איש מחשבים מפרט: אנא סלחו לי. מתנצל מראש על התיאור החלקי: - מעבד E7500 2.93Ghz intel dual-core - זיכרון 2GB 800Mhz - HD מתוצרת SAMSUNG בנפח 500GB - כרטיס TV מתוצרת AVERMEDIA (שאינו נמצא בשימוש כמעט בכלל) - איני זוכר את הדגם של לוח האם אך הוא מתוצרת אינטל עם כרטיס מסך מובנה - מע' הפעלה WIN7 - המארז הוא ככל הנראה מארז של חברת מדבקה, שנראה כך Case Dimension: 323(W) X 132H) X 293(D) המחשב נרכש לשימוש כ-HTPC, הוא יושב בסלון על שידת מדיה עם מרווחים של כ-15 ס"מ לכל כיוון, ומחובר ל…
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?s=e656cbeb5d94c0d1361ce8b572a421b7&threadid=19763
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-