אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מוסיף עוד מאוורר בדלת המארז מול המעבד. ואין לי מושג לאיזה כיוון להפנות אותו אם כדאי שיכניס אויר או יוציא אויר ??? הצעות ייתקבלו בברכה ד"א זה האתר מספר 1 בארץ!
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש קירור ל- CPU שקט אך שיקרר מאוד CPU ב- OC בסוקט FM1 שמעתי את קורסר 100 הכפול הוא אולי טוב אך מרעיש
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך קצת ייעוץ תשלחו לי הודעה פרטית
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בהיותי חדש לגמרי בנושא האוברקלוקינג רציתי לדעת האם המערכת שלי תחזיק OC למעבד והאם זה יתן שיפור ביצועים (המפרט שלי בצד)? כמו כן המעבד באיורור סטוק.אם ניתן לבצע OC איפה אפשר הסבר איך בדיוק לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי בעיה!!!! יש לי מחשב AMD והוא מיתחמם מאוד מהר אני קניתי אותו לפני 3 חודשים בחודש הראשון הכל היה בסדר מאז הוא התחיל להיתחמם מאוד מהר הוא מגיע עד ל 70-80 מעלות ופעם ב ל90 אם מישהו יכול לעזור לי איך להאט את ההיתחממות של המחשב אני יודה לו מאוד!!!!
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי 7800GTX שעבר OC מקורי מהחברה ובהתחלה שהייתי משחק CSS אז היה לי 150FPS ולאט לאט עם השנים זה הדרדר לבערך 50-60 FPS ותמיד אחרי שהייתי משחק חצי שעה בערך אז הכרטיס היה מגיע ישר ל70 מעלות ולפעמיים גם היה מגיע 78 מעלות!! ומישהו אמר לי שכל הOC האלה רק דופקים את הכרטיס בסופו של דבר, אפילו עם זה OC מקורי מהחברה כי הכרטיס מתחיל להתחמם וזה דופק את כל הסיליקונים של השבבים שיש עליו היום יש לי HD4850 בלי OC והוא תמיד על 45 מעלות ושאני מעמיס עליו הכי הרבה אז הוא מגיע גג ל52 מעלות זה חם מידי? צריך להשקיע במאוורר שיוריד לו איזה 5 מעלות?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאוורר 120 ממ לקירור המארז וחשוב שיהייה מאוורר חזק על איזה מאורר אתם ממליצים? ואיפה הכי זול לקנות אותו? האם כדאי להשקיע כ 140 שקל על מאוורר 120 איכותי???? כי לפי דעתי 140 שקל על מאורר זה די הרבה כסף אם יש לכם רעיונות אחרים על מאווררי 120 ממ אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זכרונות מסוג: OCZ DDR2 800MHZ OCZ2T800C44GK. לפי נתוני היצרן CL 4-4-4-15 כאשר מקבלים 2.2V . כאשר אני בודק ב Bios , הזכרונות מקבלים 1.8V ולכן הזמנים שלהם CL 5-5-5-18 . אני לא מוצא את האפשרות לתת להם מעל 2.1V ( בלוח ניתן להעלות רק עוד 0.3V דגם לוח אם: MA78GM-S2H Gigabyte ). חוץ מזה חשבתי קצת להמהיר את המעבד AMD 5200+ DC דרך ה BIOS . יש לי קירור מתאים ואני לא מעוניין בהמהרה מטורפת ( אולי 10-20% ). אז השאלות למבינים בתחום הם: 1. איך אפשר לגרום לזכרונות לפעול במתח הנכון ועקב כך ה- CL יהיה נמוך יותר? 2. מהם השלבים לביצוע המהרה בטוחה למעבד והאם יש צורך לשנות גם את תדר ה BUS ( או ה- HTT )?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום, אולי משהו יוכל לעזור לי .. קניתי מחשב חדש (בומבה!) ;D מעבד : FSB800 P4 2.4MHz זכרון: Gail DDR 512M (256x2) PC3500 433MHz לוח אם: Asus P4P800 דיסק קשיח: WD 80Mb 8M cache כרטיס מסך: ATI RAGE 128 pro 32Mb - די ישן כל השאר - לא רלוונתי .. עשיתי אוברקלוקינג, ומצאתי תופעה מעניינת : כאשר הזכרון שלי עובד במהירות 266 מגה-הרץ, אז אני מצליח להאיץ את המעבד ל-3.2GHz (ראה תמונה מצורפת) אבל כאשר אני משנה ב-BIOS את מהירות הזכרון מ-266 ל-400, אז אני מצליח להאיץ אותו רק ל- 2.51GHz אז אני לא יודע, מה יותק טוב: לעבוד עם זכרון 266, אבל עם מעבד 3.2GHz או זכרון 400 (Dual) ומעבד 2400.. ??? עזרו לי, בבקשה. אולי אני לא מבין משהו ?
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק Antec TruePower 430 Watt ואני רוצה לעשות את המוד הבא.. אבל מה .. הספק שלי הפוך כאילו הבסיס שלו הוא למעלה .. ואני רוצה להפוך אותו .. עכשיו עוד בעיה יש לספק שלי 2 מאוררים ...המאורר השני הוא יונק ומיקומו מעל המעבד.. השאלה שלי היא ..האם אני יכול להפוך את הספק כך שהמאורר השני יהיה למעלה? או שיקרה משהו עם אני יהפוך אותו ? תודה ..
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ראיתי שב3.6GHZ אנשים מגיעים ל 1.3? wtf? עשיתי בדיקות יציבות הכל יציב אז למה זה? תודה מראש ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מצאתי אותו בעת שיטוטי ברשת: http://www.2cooltek.com
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה מבחינת מיקום של המאוורר של המוגן 2 המארז שלי הוא cm690 וזה נכנס בו והכל טוב ויפה אבל רק כשהמאוורר בא מכיוון למטה מכיוון צד ימין יש בעיה בגלל הגובה של הזיכרונות האלה 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עכשיו זה בגלל ההטיסיניק הגבוהה שלהם.. השאלה שלי היא אם אפשר להוריד אותו ואם כן אם זה ישפיע משמעותית על החימום שלהם או שזה לא קריטי...? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה עשיתי למעבד OC קל העלתי את המתח ב0.25V ואת המכפלה ל223*9 הטמפ" שלו הן כמו בתמונה המצב תקין ? כדאי לעשות עוד OC ? וגם איפה אני את הטמ"פ של הכ.מסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ציור מסויים על הדלת, ואני רוצה שרק הקו מתאר של הצורה יהיה חתוך, ככה שכשאני ישים אור אחורי, הציור יזהר. הבעיה היא שהצורה היא סגורה, ככה שאם אני יחתוך מסביבה אז יהיה חור בצורה של הציור ולא קו... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... איך אני שומר שכל הצורה לא תחתך?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה המהיריות הכי גבוהות שהגעתם אלייהם אם הכרטיס הזה ואיך אפשר לשפר אותו בצורה משמעותית אם צינורות פתוחים זה יעזור לי נורא תודה לכול המגיבים
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מערכת : ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? ?Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? אגב העלתי לו מתח ל 1.475 לא יודע למה ב CPUZ זה מראה 1.520 V אז זה מוזר אל תתיחסו , ואין ארקטיפקטים. עבר OC , אין קירורים שהוספתי איך שזה בא ככה קיבלתי =) עבר OC נחמד הנה תמונות : http://rotter.name/User_files/nor/433ea0fb0c4838f7.jpg http://rotter.name/User_files/nor/433ea51f2560b82d.jpg הצעות ושיפורים התקבלו בברכה =) !
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי נינג'ה פלוס ואני רוצה להחליף אותו בקירור טוב יותר חשוב לי שהוא יקרר יותר מהנינג'ה וגם שיהיה שקט. ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה, נפתח יפה בשלום וניגש לעניין תראו אני בעל מעבל 1.8 p4 northwood ואני מריץ אותו @ 2.0. אבורקלוק קלוש, ואחר ולא בא לי להסתבך עם רכישת מאוורר חדש או קירור זה או אחר. (בקיצור כל הפרטים הנחוצים ראה מפרט.. ) בכל מקרה אני לא חש שיפור בביצועים עם בכלל, ועליית הטמפרטורה אינה משמעותית ? ה 200 MHZ האלו בכלל יכולים לעשות את ההבדל ? ואם כן איך אני יכול לראות זאת ? ומה בעצם המיטב שאני יכול להוציא מהמעבד הזה אם בכלל :-\ מרחף לו עם סימן שאלה על הראש בעודו מזמזם בכנפייו, חוזה והוזה על תהייה מדוע ולמה, חותם בזאת את הודעתו איש הזבוב
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
-
יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור [h=1]Noctua NH-C14[/h]האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חברה! חשבתי להביא איזה קירור לכרטיס שלי נמאס לי כבר מהקירור הסטוק המסריח הזה שלא מקרר כלום אהמ...יש לי כמה אופציות בשביל הקירורים.. האחת: Zalman Fatal1ty FS-V7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4201 השניה: Thermalright V-1 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 השלישית: Arctic-Cooling ATI Silencer 1 REV2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1724 אהמ...בינתיים זה הקירורי אוויר הכי טובים שמצאתי לנכון לקחת אז מה אתם אומרים? תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 912 צפיות
-