אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש ב 6000 ש"ח עם המחשב קניתי אתה הכרטיס asus eaX800XL pci expres 256mb רציתי לדעת האם זה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס בכמה אחוז אני צפוי לשפר אותו ואיזה קירור אני צריך (נכון לעכשיו הוא עומד על 51 מעלות במנוחה) וכמה זה צריך לעלות עוד על המחשב זכרונות PQI 512x2 dual AMD64 3000+ venice (@2ghz) MSI neoforce 4 HEC400 קירור דיי רגיל ופשוט מארז קומפיוקייז
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
יש לי 8800gts 640 mb במנוחה.. עם המאוורר שלו על 60 אחוז.. הוא על 65 מעלות.. זה נורמלי?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
העניין של הקשר של חוטי החשמל לצבע שלהם מטריד אותי ביותר. בחיבורי החשמל של ה 12V של הספק יש 4 חיבורים ( 4 חוטים). מה התפקיד של כל חוט ? (אדום,שחור,שחור שני,צהוב) ולמה יש 4 ולא 2 ?!
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש ברשותי 6800GT שלאחרונה בעקבות הקיץ החם לא מתפקד כאשר מופעל עליו הרבה מאמץ. המחשב מאוורר לחלוטין ( 7 מאווררים ) וגם ניסיתי לעבוד עם מאוורר רגיל על המחשב כולו וזה לא עזר, ברגע שנכנסים למשחק כלשהו הטמפ' קופצות ל100+ ואז נוצרים ארטיפקטים ולא ניתן לשחק במשחק .. המאוורר של הכ.מסך עובד למרות שאני לא בטוח שהוא עובד כמו שהוא צריך לעבוד. האם יכול להיות שצריך להחליף פשוט משחה טרמית וזה יפתור את כל הבעיה, יכול להיות שהיא "התייבשה" לחלוטין? או שזה יכול להיות משהו אחר ? .. האחריות כבר נגמרה מזמן הכ.מסך דיי ישן .. תודה מראש בן. נ.ב המחשב נוקה מאבק והמצב עדיין זהה. אוקיי לאחר רפרוף קטן בפורום הורדתי RivaTuner שיניתי את המאורר ל100% (ד"א אין בזה סכנה או משהו נכון ? ) וכרגע הטמפ' ירדה…
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מדבר על כזה דבר ראיתי בהרבה מודים אבל איך עושים.... ?? אולי אם צריך מדריך איך לעשות את זה יש מתנדב.....
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ציור מסויים על הדלת, ואני רוצה שרק הקו מתאר של הצורה יהיה חתוך, ככה שכשאני ישים אור אחורי, הציור יזהר. הבעיה היא שהצורה היא סגורה, ככה שאם אני יחתוך מסביבה אז יהיה חור בצורה של הציור ולא קו... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... איך אני שומר שכל הצורה לא תחתך?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מגיע ל 2700 על 1.35 ומגיע ל3000 עם 1.45 נקנה ב 900 שקל .. כמה אפשר למכור אותו?
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה,אחלה אתר אז ככה:קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש עם מעבד Q6600 שמותקן עליו ה120 אקסטרים עם מאוורר ZALMAN(לא יודע איזה דגם) 120 מ"מ והעסק קצת רועש לי אני לא יודע אם זה משם אבל אני כמעט בטוח שכן חוץ ממנו יש לי עוד מאוורר אחד של ZALMAN בקידמת המארז למטה ועוד אחד מאחורה שבא עם המארז מה ניתן לעשות כדי להשקיט את זה קצת? עוד בעיה היא האובר שעשו לי בחנות(SKY PC),שמו לי את המעבד רק על 3 ג'יגה הרץ(333*9) והבעיה היא שכל פעם שהאובר מופעל המחשב פשוט לא עולה לי זה נתקע לי על המסך הממש ראשוני איך שאני מדליק את המחשב יש את הMEMORY TESTING אז זה פשוט נתקע לי שמה שעות ולא זז(בד"כ זה רץ תוך כמה שניות) הלוח הוא לוח של GIGABYTE P35 DS3 האובר מופעל ומכובה מתוך הביוס …
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האתר SYSTEM COOLING לקח לבדיקה את ההיטסינק החדש... והנה הביקורת... כמו שאפשר לראות הוא מציג ביצועים יפים מאוד יחסית לקירור אוויר, אבל תסתכלו על המשקל....700 גרם!!! בקיצור, האתר ממליץ עליו, אבל הוא עדיין לא ראה את המחיר שלו בארץ הקודש....תהנו! ;D
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי המאוורר של המעבד שלי עובד סבבה הבעיה היא שהוא עושה המון רעש הוא מסתובב סביב 3500 RPM ועולה בשעות החמות גם ל4500 RPM זה ממש מרעיש יש איזה משהו שאני יכול לעשות \ להחליף אותו במאוורר הרבה יותר שקט ? או אפילו בכמה מאווררים שבסהכ יהיו יותר שקטים ? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף במחשב כי הוא גם ככה לא שווה יורת מידי.. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום יש לי ATI RAGE 32 כרטיס מסך ישן במחשב היש שלי עכשיו רציתי לדעת איך אני מוריד את הלוח קירור שמודבק עליו? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
PENTIUM 4 CEDAR MILL 631 65NM ASUS P5B DELUXE MOTHERBOARD זה לא אני, אבל יפה מאוד, לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום ברשותי מחשב Pentuim D805 אשר רץ על קירור סטוק במארז HEC עם שני מאווררי 12cm (כניסה ואגזוז) וחיווט מנוטב בקפידה... בתקופת הקיץ הורדתי את ה OC מ 3800MHz ל 2800MHz בשביל להגן על המעבד מהחום. לאחר מכן הורדתי אותו ל 2666MHz לאחר שזה היה בלתי נסבל לשהות בחדר של המחשב מהחום ששורר בו. השבוע אני הולך להחליף לו את המאוורר המצ'וקמק במשהו יותר נחמד שילווה אותי גם למחשב הבא שאני מתכוון לקנות בעשור הבא. חשבתי על vendetta / vendetta 2 / DuOrb / Scythe Ninja / thermalright 120 xps / zalman או כל דבר אחר שעושה בריזה למעבד יש להניח את הדעת שהקירור עולה בין 180 ל 250 שח. או לחילופין לחסוך את הכסף ופשוט לבחור ב Freezer 7 Pro ושלום על ישראל? דבר נוסף, זהו מחשב שעובד 7/24 ו…
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה עדיף מרחתי חומר לא נכון אני רוצה להוריד אותו ומרוח או SILVER GREAS מזוייף או את החומר הלבן מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך הטמפ' של המחשב שלי במאמץ? נורמליות? מעבד :37 לוח אם: 36 כרטיס מסך: 62 (לא גבוה מדי?) דיסק קשיח: 42
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היום אני מתחיל את פרויקט הOC שלי למעבד Q9550S, נקווה לטוב הרכיבים: מעבד - Q9550S S775 12MB 2.83GHZ לוח אם - GIGABYTE P45 UDLR F7 זיכרונות - G-SKILL 2GB 1000MHZ CL5 ספק כוח - HEC WIN+ 700W קירור למעבד - OCZ VINDICATOR עוד שבועיים NH-D14 ומבחן OC חדש ---------------------------------------------------------------------------------------------------- בהמשך כמובן יהיו תמונות, אבל בינתיים ניגש לבאיוס ונבדוק מה המצב שהם תמונה ראשונה "מערכת הבדיקה" שימו לב מחובר פאן של 1400W לקירור נוסף בעת OC כבד טוב אז ככה הגעתי ל3.6GHZ בקלות רבה. והגעתי ל4.2GHZ גם כן דיי בקלות. כרגע אני קצת תקוע ב4.4GHZ, המערכת לא עולה ומסכים כחולים, מקווה לטוב בודק תעניין. כמו כן המערכ…
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מעבד QX9650 לוח אם Asus P5Q Pro נכנסתי לביוס והעלתי את תדר ה FSB ל 435 כשאני מעלה מעל לתדר זה המחשב לא עולה לווינדוס. (מהירות המעבד לפני ה OC : 3GHZ אחרי: 3.87GHz) הטמפרטורות לאחר ה OC הם לא כאלה מוגזמות: motherboard: 35 cpu: 36 cpu1: 41 cpu2: 40 cpu3: 46 cpu4: 46 לא שיניתי כלום במתחים או ביחס ההכפלה. יש למישהו מושג איך אני יכול להמשיך מכאן? תודה מראש בני
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן לכולם חברה ברשותי מחשב די חדש שנמצא אצלי בסביבות השנה וחצי חשבתי להתייעץ עמכם לגבי הטמפ' של המחשב הנה המפרט והטמפ': מעבד-Q6600 ליבה ראשונה מגיעה ל63 במנוחה ליבה שניה 60 ליבה שלישית גם 60 וליבה רביעית 58 CPU סביבות ה50 מעלות במנוחה במהלך מאמץ הטמפרטורוטת של כל ליבה מגיעות ל70 מעלות בערך זיכרון- 1GB*2 קינגסטון כרטיס מסך-8600 GT מגיעה ל60 מעלות במנוחה ובמאמץ 70 מעלות כונן קשיח-WD 320GB בסביבות ה40-42 מעלות (וזה עוד אחרי שהתקנתי עליו יחידת קירור מפיסי קול-האמת שהיא לא שינתה הרבה בטמפ') לוח אם- ASUS P5K SE טמפ' בסביבות ה40-42 מעלות זהו זה רציתי לשמוע חוות דעת כללים על הטמפ' האם זה נורמלי או שיש לי מה לדאוג? האם כדאי להתקין קירור מיוחד או להוסיף משהו כל הקירור שיש לי זה המ…
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלום חברים - אני כבר כמה זמן משווה פה בפורום ובאתרים אחרים בין ה-INFINITY ל-TUNIQ והדעה הרווחת היא שהם קרורי האוויר הטובים ביותר היום כשל-TUNIQ יתרון קל בביצועים. ואז נתקלתי בבקורת הבאה : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-scythe_11.html ב-XBITLABS ולא ב"אתר המחשבים השכונתי של חיים אפללו" - אתר רציני ומהימן. מה אומרים - ה-BT באמת עולה על כולם???
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני קונה core i5 750 tray, הציעו לי בפורום לקחת את ה- מאוור ThermalTake CLP0514 Socket 775 ובחנות הציעו לי לקחת את ה-silent, ההבדל ביניהם הוא- 55 ש"ח, כדאי להשקיע ב-silent או שלא יורגש הבדל?[br]פורסם בתאריך: 15.02.2010 בשעה 11:04:33 שאלה נוספת, מה עדיף: אלה שהצגתי למעלה או: cooler master hyper tx3?
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://www.koolance.com/technical/cooling101/001.html אני התחלתי לחקור את הנושא לא מזמן . לא הבנתי למה הנוזל שמשתמשים הוא מים(יכלו להשתמש גם בשמן) ולמה נחושת כלכך חשובה ויותר טובה מאלומיניום. בחיפושי בגוגל נתקלתי באתר הזה שהסביר די טוב את הפיסיקה של קירור מים וקירור בכלל. לפי העמוד השני המים הם נוזל שמוליך חום די טוב יחסית לנוזלים אחרים וגם יכול לצבור כמות גדולה מאוד של חום(מתחממים לאט). נחושת היא מתכת שמוליכה חום מעולה אבל לא צוברת הרבה חום (מתחממת מהר).כסף קצת יותר טוב מנחושת בהעברת חום אבל המתכת יותר יקרה פי 6 . אז כעיקרון מה מערכת קירור מים עושה זה מעבירה חום מהמעבד אל המים ואז מעבירה את חום המים לרדיטור שיש לו שטח פנים גדול ( גדול יותר מכל heat sink שאפשר לשים על …
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-