עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by IlyaN,

אני מעוניין לרכוש מאורר חדש למארז ואני רוצה לחבר אותו לחיבור הSYS_FAN, הכין שכרגע המאורר של הספק שלי מחובר. ניסיתי להשאיר אותו פנוי והמחשב נותן צפצוף אזהרה אבל אני רואה שהמאורר של הספק ממשיך לפעול. האפ הכרחי להשאיר אותו מחובר או שזה רק לצורך נוחות של שליטה על RPM?

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by xcalibur,

מה ההבדל בין הקריאה של ה-CPU ל-4 CORES הנוספים? תחת עומס ה-CORES נעים בין 40 ל-50 כאשר ה-CPU נשאר קבוע על 42. כמו כן, מהם הקריאות שאני מקבל מ-SYSTEM ו-AUX? למה הם מתייחסים? יש לי בורד של XFX 780I. תודה

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  3. שלום לכולם , שמי אור כהן, ואני בונה על אוברקלוק של 2900XT\8800GTS ומעבד Q6600. :2gunsfiring (עם P35C): אני מת מפחד מאוברקלוק :errrr:, אך אני יודע שהוא תורם לביצועים משמעותית. לאחר כמה ימים של חיפוש מצאתי הודעות על אוברקלוק אוטומטי וביטחוני (נשמע נהדר לא?) :bunny: אני יודע שהאוטומטי חלש יותר מהידני (אבל לא כל כך אכפת לי העיקר שיעלה את הביצועים). :biggthumpup: הבעייה שלי פה היא שאין לי מושג מאיפה אני משיג תוכנות כאלו. אני צריך שתימצאו לי כמה תוכנות: תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 8800GTS 640MB (נמצא, קרדיט לkill_b7): התוכנה: coolbits 2 תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 2900XT 512MB (נמצא, קרדיט לbykeking): התוכנה: ATI Tools ולסיום, והכי…

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by DarkLloth,

4 הליבות מ 55-60 מעלות ב OC של 3GHZ , טמפ' סבירות או גבוהות מידי ?

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  5. שלום יש לי NF7 + AMD 2500 זכרון CROSSAIR 2700 DDR333 256 MB +MUSHKIN BLUE 2700 DDR333 500 MB BH5 קירור לא רע(SILENT TOWER+מארז COMPUCASE 6A19) לפני OC הייתי יציב PRIME 9 שעות ללא ERROR, לאחר שהתחלתי OC מינימלי ל - 170 BUS WINDOWS זרק לי ERROR כבר אחרי 5 דק' למה?????? אני מתאר לעצמי שהזיכרון הגביל אותי אבל עד כדי כך. למישהו יש תוכנת מאמץ כדי שאבדוק את פוטנציאל ה OC של הזיכרון? נ.ב ה AGP שלי על 66 לפי מה שאני מבין זה אומר שהוא נעול לא?

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by adamginz,

תודה לעונים. אשמח לקבל הצעות נוספות.

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by shay205,

לקחתי מאוורר מהספק של המחשב הישן והתקנתי במחשב הנוכחי אבל אני לא יודע איפה לתקוע את הכבל שלו קצת תמונות גרועות להמחשת המצב: לוח האם הוא MSI 6309

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by stas12,

הזמנתי 2500 וולקנו 9 עכשיו קיבלתי עם הוולקנו 9 גריז טרמי. כמה אני שם אותו? ואיך? האם אני שם אותו בחלק האמצעי הכסוף? וכמה אני שם??? תודה.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by nice,

בימים האחרונים החלטתי לאור תוספת תקציב פתאומית לסדר סוף את זרימת האוויר במארז המטורף שלי. את זרימת האוויר כפי שרואים בתמונות קשה מאוד לסדר בגלל שניורון (יצרני המחשב הארורים) החליטו שזה יהיה חכם לקרר רק את המעבד,ולהשאיר את האוויר החם בחלק העליון של המארז. יצירת חורים חדשים למאווררים היא אפשרית ומעשית. זכרו גם שהאוויר הכי קר מגיע מלפנים המארז (צד שמאל) בגלל שאחורי המארז נמצאים מתחמת לשולחן. נ.ב. בתמונה האחרונה מלפני החלק המחורר נמצא בדרך כלל פלסטיק כך שהאזור חסום לזרימת אוויר [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by nokobik,

אני מנסה לעשות OC ל-AMD 2500+ על 8RDA+, עשיתי לפני הכל עדכון BIOS ללוח, העלתי את ה-FSB ל-200 על 11 מכפלות כדי לקבל OC ל3200+ המתח על AUTO. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. בשימוש רגיל הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני משחק למשל ב-NBA 2005, המשחק קורס לי לאחר כמה זמן, הטמפ' בסביבות ה-48 מעלות. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. צירפתי תמונות עם כל הנתונים שאני חושב שרלוונטיים. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by HwareNewb,

שלום, יש לי P4 640 3.2 GHZ,והוא מגיע לטמפרטורה מטורפת של 62 מעלות במאמץ. אני רוצה לקנות את הזלמן 9500 החדש, אבל לפני כן אני רוצה לשאול כמה שאלות: א. האם הוא יותר טוב מהביג טייפון? ב. האם ההתקנה שלו קלה, כלומר לא צריך להוציא את לוח האם? נ.ב- יש לי זכרונות של חברת CEON האלמונית (4-4-4-12)- יש מצב שאני אצליח להגיע איתם באוברקלוק ל-4 GHZ, או שאף אחד לא יודע ואני צריך לעשות ניסוי וטעייה? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 893 צפיות
  12. אז ככה קניתי מעבד חדש SEMMPRON 2400 והתחלתי לנסות לשפר אותו קצת אז ככה עשיתי OC והעלתי אות מ-SEMPRON 2400 ל SEMPRON 2600 במהריות זה ככה : 1666@1800MHZ ואז הטמפרטורה של המעבד היתה 61 ואז חיביתי את המחשב ונגעתי בזיכרון הוא היה חם מאוד איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה שלו????????????והאם כדי לקנות קירור לזיכרון???????

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשב שתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי) בלוק לצ'יפ שעל הלוח ובלוק למעבד.. לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים.. רצוי שהמערכת תהיה יפה גם.. (בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו) תקציב? ממ אין בינתיים אני חושב 1500-2000

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by shay33,

שלום http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=60&data=1&disc= הבנתי שזה 2 גרם ??? ??? לכמה מריחות זה מספיק?

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by ClockPusher,

בוקר טוב ושלום לכולם ....(First post) מישו יודע איפו אפשר לקנות Conductive INK בשביל Volt Mods וכו' ???

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by shirNoshe,

אני רוצה לסחוט את הכרטיס שלי עוד. האם העלאת תדר ה-ערוץ בביוס תשפר משהו,והאם זה ישפיע על עוד חלקים במחשב? אני כבר על 605/1260.. :jump:

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by ShadowFlame,

יש לי פנטיום 3 עם ג'יגההרץ אחד. האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג, ואם כן על איזה HS/F (רצוי זול מאוד) אתם יכולים להמליץ לי? ואין לי ממש הרבה כסף, אז אם אין פתרון זול ובטוח (שזה הכי חשוב), אני אוותר. אני גם לא אעשה אם אין סיכוי לשיפור גדול בביצועים.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by yoav9,

יש לי שאלה, אם אני צובע את המאווררים בצבעי uv (פלורוסנט) ושם קתודה, זה יתן לי משהו? או שאני צריך מנורת uv מיוחדת למארז... ואם כן, יש בארץ כאלה? ???

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  19. אני מתלבט אם לקנות מארז של THERMALTAKE XASER 3 או של ENERMAX או שכדאי לשים מערכת קירור מים וזהו אן יש לינק להשוואות בין קירור מים לקירור אוויר אני אודה לו מאוד

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  20. יש לו צלעות קירור גם על הזכרונות וגם על המעבד וגם מאוורר קטן, כדי לעשות לו את ה אוברקלוק הוספתי מאוורר גדול וטוב במרחק של ס"מ מעל הכל זאת אומרת מעל הצלעות קירור ומעל המאוורר הקטן, ומטרתו היתה לקרר הכל. הבעיה היא שאני עושה אוברקלוק ונכנס למשל ל MOHAA המשחק נתקע אחרי כמה שניות, ממה נובעת הבעיה שקשורה ישירות לאוברקלוק שאני עושה ?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות מאוורר 120 ממ לקירור המארז וחשוב שיהייה מאוורר חזק על איזה מאורר אתם ממליצים? ואיפה הכי זול לקנות אותו? האם כדאי להשקיע כ 140 שקל על מאוורר 120 איכותי???? כי לפי דעתי 140 שקל על מאורר זה די הרבה כסף אם יש לכם רעיונות אחרים על מאווררי 120 ממ אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  22. אני צריך קצת ייעוץ תשלחו לי הודעה פרטית

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by yosi-m,

העניין של הקשר של חוטי החשמל לצבע שלהם מטריד אותי ביותר. בחיבורי החשמל של ה 12V של הספק יש 4 חיבורים ( 4 חוטים). מה התפקיד של כל חוט ? (אדום,שחור,שחור שני,צהוב) ולמה יש 4 ולא 2 ?!

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by za-david,

ברשותי מעבד פנום 9950 של AMD, 4 ליבות. לאחרונה המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה, מגיע למקסימום חום בו הוא יכול לעבוד ע"פ היצר 70 מעלות. בעיה זו החלה רק בחודש או חודש וחצי האחרון, לא בוצעו במחשב שלי כל שינויים מאז קניית המחשב, הפעמים היחידות בהן פתחתי את המארז היו למטרת ניקוי מאבק וגם פעולה זו בוצעה באמצעות ספריי לחץ אוויר. אודה לכם אם תאמרו לי איך ניתן לפתור את בעיית ההתחממות. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  25. ברשותי e5200@3.8Ghz-Freezer 7 pro DFI LANPARTY UT t2r p35 2X2GB Gskill DDRII 1066MHZ HK המערכת שלי יציבה על 3.8GHZ בלי הוספה של מתח לליבה בינתים,למרות שאני מתכנן להוסיף אולי מעט בכל מקרה כי מדובר בתדר גבולי מאוד... רציתי להדעת אם ביטול אפשרויות הC1E וEIST חשובות אחרי ביצוע האוברקלוק[כשהוא יציב] ולפניו.. אני יודע מהן האפשרויות הנ"ל ותכלס הדאגה היחידה שלי היא בזבוז מיותר של חשמל בידי המעבד. מדובר בהבדל משמעותי של צריכת חשמל בין אם האפשרויות הנ"ל עובדות או לא? כמו כן, יש טעם להשאיר אותן מבוטלות גם בגמר בדיקות היציבות,כשהמחשב עובד כראוי? ידוע לי שרצוי לבטל את האפשרויות לפני ביצוע ההמהרה בשביל יציבות בבדיקות, וזה מה שאני עושה. אבל נראה לי מוזר העיניין הזה.. באמת רצוי לבטלן או …

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים