עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי את המערכת הבא .. תסתכלו במפרט מחשב עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד כך שיהיה לי 400MHZ לזכרונות! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  2. http://www.tr2tt.com/products/coolers/m13se/m13se.htm :s05: הוא מרעיש?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  3. מחשב בגודל 15.6 מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לקירור טוב למחשב עם 920 וכנראה עם איזה 7800GT

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by The_Byter,

לעוד תמונות

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by azrlec,

כשאני עושה OC גבוה לQ6600 שלי, הPWM (שאין לי מושג מה זה) עולה המון בטמפרטורה! הכי גבוה, זה שהעלתי מתחים וFSB, הגעתי ל3600MHZ, הPWM הגיע ל102! יש מצב שאפילו יותר, יצאתי מיד שראיתי את זה. היום פעם הראשונה ששמתי לב לטמפרטורה בPWM. מי שיש לו את הלוח הזה, יכול להגיד לי מה הטמפרטורה שלו והמתח שהוא נתן למעבד? ומי שיודע מה הרכיב הזה, כיצד ניתן לקרר אותו? אני לא יכול להמשיך בOC בגלל הטמפרטורה המטורפת שלו. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DJ Clue,

איפה אני יכול לקנות בארץ מוצרי Scythe?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by BlueSpear,

שלום! אני אוברקלוקר חובב בלבד ובגלל זה לא מבין כל כך הרבה, אבל יש לי בעיה מוזרה, אני כרגע עובד עם דתר באס של 300 במעבד E2140, אבל הבבעיה כפי שניתן לראות מהכותרת היא לא במעבד, לגב המעבד הכל תקין אבל הבעיה שלי היא שאם אני בא ואומר למחשב לנעול תדר של PCI-E, הוא מחזיר לי את המעבד לתדר באס רגיל של 200 איך שאני מעלה את המחשב. הבעיה הזאת מציקה כי הצורב שלי נמצא בPCI-E ובגלל זה אם אני צריך לצרוב אני צריך לכבות את המחשב, לבטל את הOC, לצרוב, לכבות, להפעיל את הOC ולהמשיך. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by adirnasri,

יש לי שאלה יש לי את המעבד E4300 ואני רוצה לדעת עם אני יעשה לו OC הוא יהיה יותר טוב מE6300 ועם יהיה משמעות במשחקים עם אני ירגיש את ההבדל תודה מראש אדיר

• 45 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Holy,

מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לכזאת בעיה יש לי צג 16*2 אני רואה רק בצד שמאל של הצג וגם שם רואים דפוק ככה זה נראה כשאני מראה את התאריך בשורה הראשונה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  11. ראיתי קתודה במחיר של 179 ש"ח .... זה נראה לי קצת יקר... אתם לא חושבים? ;D איפה אני יכול להשיג קתודה במחיר זול יותר? ואני מתכוון מהארץ לא מחו"ל תודה רבה! עריכה ע"י MAPHISTO : הגזמת עם הלינק ושאר הדברים.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בהתחשב בעובדה שאין לי שום כרטיסים על הפי סי אי וזיכרון מהיר 333 לוח 7vrxp

13. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by Meir787,

אוקיי, אז ככה... הלוח הוא DS3R, והזכרונות הם OCZ REAPERS בתזמונים של 4-4-4-15. עשיתי OC מדורג למעבד (10MHZ לFSB כל פעם), והגעתי עד 2.8GH פחות או יותר, כאשר במצב הזה המחשב נתן POST אבל לא עלה עם מערכת ההפעלה ונתקע לפני שווינדוס טענה את עצמה. המתח על 1.4 פחות או יותר, יכול להיות שזה לא מספיק ? כמו כן, אני לא מצליח להוריד את הזכרונות ל3-3-3-12 או אפילו 3-3-3-15 , גם כשיש תוספת של 0.4V למתח. גם איפה לשנות את היחס בין המעבד לזכרון לא מצאתי...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל עם מעבד i7 2760qm, ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות לו OC, במחשבים ניידים אולי היא אפשר לעשות עם תוכנה FSBSET אבל בסנדי אפשר לשחק עם המכפלה.. האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה? למה הביוס של הניידים לא פשוט כמו של הנייחים? הסיבה לOC , סתם בא לי לבדוק SPI

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  16. שלום, אני צריך רשימה של סטפינגים {אמרתי נכון?} טובים ל-OC של מעבדי ה-Amd Athlon Xp 1700+, ואם יש הרבה אז לציין את מי שאתם יודעים ולהדגיש את הטובים במיוחד {הרבה עבודה?}, ושאלה: ==== יש אפשרות לבקש בחנויות מעבד עם סטפינג מסוים או שמה שיש זה מה שאני מקבל? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by Turbine,

איך אני יכול לדעת אם האוברקלוק שעשיתי יציב או לא? הכוונה אם זה ייתקע לי באמצע משחקים או לא??? ואם כן איך אני יכול לשנות שלא יתקע אין צורך לומר איזה מעבד יש לי כי מפורט בתמונה שלמטה מה שכן אני יפרט, בביוס הגרתי 1.55 וולט למעבד ו 1.90 לזכרון לפי התמונה זה טוב? רע? יותר?פחות? מה צריך לשנות, אם בכלל... ד"א הטמפ' בזמן מנוחה עומד על 70 יש לקחת בחשבון שללא אוברקלוקינג הטמפ' היא על 50 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by shloosh,

מישהו יודע האם הוא גם מאיר????? כי כאן הוא מאיר- http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htm !!! 2)ראיתי שיש לו חוט כזה... שיש במאוורר משהו מיוחד!!! מה זה וחייבים להשתמש בו??? 3)הוא מתאים לאיוורור המארז ע"י לשים אותו על החלון??? תודה!!

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by nocia670,

אתמול התחלתי להריח ריח מוזר כזה מהמחשב, שלחתי יד לעבר המארז והוא היה מאוד חם, אז כיביתי את המחשב ונתתי לו להתקרר. היום באמצע משחק [לא כבוד במיוחד] הופיעה לי הודעה של התחממות יתר, מהר כיביתי את המחשב בבהלה ונתתי לו לנוח ולהתקרר בפעם השניה. לקחתי יוזמה והורדתי את אחת התוכנות [HWMONITOR] בשביל לברר כמה "חם" המחשב שלי. הנה התוצאות- אין לי שמץ בדברים האלו, אז אני לא יודע אם זה טוב או רע, אבל ע"פ היד המחשב לא כזה חם במיוחד, די קריר אפילו. מעבר לזה שהמחשב מתחמם, המאווררים לפעמים עושים רעש של אוטו קטן. אני מניח שזה קשור לזה באיזשהי דרך. בכל אופן, איך מטפלים? מה לעשות? ואיך להמנע מבעיות כאלו בעתיד? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by The UnKnown,

שאלה נשמעת קצת מטומטמת.. אבל קניתי לםני משהו כמו שנה+ מזרק של ארטיק סילבר 5 והוא עומד כבר המון זמן ולא יצא לי להשתמש כי התעצלתי לפתוח את המחשב ולחדש מריחות... בכל אופן הגיע הזמן כי המעבד שלי מגיע כבר ל70 מעלות... השאלה היא האם זה משנה שהגריז עמד כל כך הרבה או שאני יכול למרוח אותו בראש שקט ? אגב, עצות אולי איך לסלק המון אבק בדרך הטובה ביותר ובכללי עצות כי לא עשיתי זאת אף פעם... למרות שזה לא נשמע כזה קשה בטוח יש עצות ממביני דבר בעלי ניסיון וזה תמיד יכול לעזור. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מבולבל... אוקי עכשיו שמעתי איפשהו על על vga silencer v3 איך הוא בהשוואה ל-ati silencer 1?ואיך הם בהשוואה לסיילנסר 2?? על מה עדיף ללכת??.מי מהם מקרר יותר טוב?אמרו לי שהסיילנסר 1 הוא בעל בעיית תאימות פיסית וצריך לחתוך אותו כדי שהוא יתאים???אז על מה ללכת על vga silencer 3?או על ati silencer 2 ??או על 1??? חשבתי שפתיחת התראד הזה תסדר אצל כמה אנשים את העניין... הנה תמונות לקירורים השונים ati silencer v.1 ati silencer v.2 vga silencer ver 3

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by jorylit,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 וזכרונות pdp liberty 512 pc3200 400mhz*2, עכשיו לפי אברסט רשום לי שזה פועל רק על 200mhz ואני רוצה שזה יפעל על 400mhz*2=800 כי יש לי דואל, איך אני עושה את זה? תודה.

23. כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  24. אז זהו, זה המוד, כונן סידירום 54x שקניתי בצרפת לפני 8 חודשים בערך.... חיתוך - חצי דרמל, חצי ג'יגסו. קישור להורדת הסרט - 500 קילו בייט - http://avner.richard.free.fr/cdmod/cdmod.wmv ותמונות: אשמח לתגובות !

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כשאני משחק בביושוק המשחק פשוט נתקע אחרי כמה זמן ויוצא ואני חושב שהכרטיס מסך מתחמם או שיש יותר מדי עומס אבל הוא אמור לרוץ בסדר על High עם המפרט שלי לא? ועוד משהו- למה הציון שלי ב 3DMark 06 נמוןך? 3880. אני אמור לקבל יותר עם מפרט כזה לא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים